|
|
#1 |
|
perfumove love
|
Kosmetyczne letnie szaleństwo :) Same najlepsze...
nieaktualne
nowy wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=453979 Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2010-08-02 o 13:53 |
|
|
|
#2 |
|
perfumove love
|
Dot.: Kosmetyczne letnie szaleństwo :) Same najlepsze...
wymienione:
Armani Sensi, 48/50ml tester, brak korka (oddam tylko za któryś z poszukiwanych przeze mnie zapachów) - dusia65 Kenzo Jungle edp, tester bez korka ok. 28-30/100ml - annamonica Wella Hair High, profesjonalny spray do prostowania włosów. Wella, High Hair, Flat Iron Spray (Lotion w spray'u do prostowania włosów). Ilość widoczna na zdjęciu. - annamonika Avene woda termalna, oceniam że zostało jakieś 3/4 (użyłam kilka razy na twarz) - EmilaDz78 Mini paletka cieni Estee Lauder Pure Color EyeShadow, odcienie: 60 tea biscuit, 47 honey drop, 44 camouflage, 35 cinnamon. Nowa, raz wypróbowany odcień różowy - EmilaDz78 ZDJĘCIA DOKŁADKOWE Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2010-08-01 o 21:28 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
coś zaa:
Cacharel Liberte, edt 74/75ml (pudełko, brak folii i kilku "psiknięć") Złoty cień L'oreal Color Appeal, kilka razy razy maźnięty. Mgiełka do ciała Victoria's Secret PINK Sweet & Tart. Lekki, świeży, grapefruitowy zapach ?
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
hey
![]() oddasz kezno jungel za krem cliniqua? ![]() podoba mi sie jeszcze spray do prostowania wlosow
|
#6 | ||
|
perfumove love
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;19918275]hat a nie chciałabyś moich piątek za swoje piątki
?[/QUOTE]Wiesz dusieńko, ja się strasznie piątkami zawiodłam. Pojedynczymi też. Więc nie chcę już cieni Diora wcale ![]() (aczkolwiek na Twoje piątaki też się kiedyś napalałam wahałam się między jednymi a drugimi przy zakupie)Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli nie dostanę ciekawszej propozycji za Słonia, odezwę się, dobrze? Na razie nie blokuję kremu.Spray oddałabym za coś drobnego, bo nie jest mi do niczego potrzebny. Może masz coś poza wątkiem jeszcze?
|
||
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze się coś znajdzie
![]() więc daj znać jak się zdecydujesz ale jak będę brała słonika to razem z płynem do prostowania ![]() pozdrawiam
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
może znajdziesz coś u mnie za Mini paletka cieni Estee Lauder Pure Color EyeShadow, odcienie: 60 tea biscuit, 47 honey drop, 44 camouflage, 35 cinnamon. Nowa, raz wypróbowany odcień różowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=438411 |
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Ciao, mam Chantal, ProSalon Professional, Odżywka nawilżająca bez spłukiwania. Moze chcesz?
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
(aczkolwiek na Twoje piątaki też się kiedyś napalałam
wahałam się między jednymi a drugimi przy zakupie)Napalaj sie dalej, bo tak pięknego fioletu nie spotkałam w żadnych innych cieniach, najchętniej bym go wydłubała i zostawiła sobie, i kto wie czy tak nie zrobie jak jeszcze trochę poleżą ![]() oddam je wcale nie za Twoje piątki(miałam , fajne, ale nie piałam z zachwytu) lubie sensi ,ale pewnie nie oddasz , a dzielić szkoda
|
|
|
|
#11 |
|
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się ten świeżaczek:
Roberto Verino VV 25/50ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-17...-Verino-VV.htm zrobiłam sporą dokładkę - zapraszam.
|
#13 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Cartier Delices de Cartier edt, ok. 30-35/100ml, brak oryginalnego korka Cacharel Liberte, edt 74/75ml (pudełko, brak folii i kilku "psiknięć") Masło do ciała The Body Shop, golden apple, ok. 170/200ml Avene woda termalna, oceniam że zostało jakieś 3/4 (użyłam kilka razy na twarz) KALLOS, szampon wzmacniający, przeciwłupieżowy 300ml, Mini paletka cieni Estee Lauder Pure Color EyeShadow, Pędzelek do pomadki/korektora TBS, nowy, folia. |
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Kenzo Jungle edp, tester bez korka ok. 28-30/100ml Cacharel Liberte, edt 74/75ml (pudełko, brak folii i kilku "psiknięć") Armani Sensi, 48/50ml tester, brak korka (oddam tylko za któryś z poszukiwanych przeze mnie zapachów) Avene woda termalna, oceniam że zostało jakieś 3/4 (użyłam kilka razy na twarz) Ch. Dior 5-Colour Iridescent Eyeshadow, 970 Stylish Move szczególnie interesują mnie liberte i kenzo.
|
#15 | |||||
|
perfumove love
|
Cytat:
Dasz radę zrobić zdjęcia swoim kosmetykom? Wstępnie interesowałby mnie bronzer EL, jeśli byłby fajny to dorzuciłabym coś oczywiście do paletki Cytat:
Niestety, za jasny ![]() Cytat:
Nic więcej mnie nie zainteresowało, dziękuję Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#16 |
|
BAN stały
|
Mgiełka do ciała Victoria's Secret PINK Sweet & Tart. Lekki, świeży, grapefruitowy zapach idealny na upały. Ok. 200 z 250ml
i zielony cień coś u mnie?
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Błyszczyk użyty kilka razy, ale jest prawie pełny.
|
#20 |
|
🦄
|
Hathko, czy ta VS to bez alko? Jeśli tak to znalazłabyś coś u mnie?
|
#21 |
|
Moderator
|
Dior 5-Colour Iridescent Eyeshadow, 970 Stylish Move
cos u mnie po za podkladem reszta jest po za wätkiem. Gosh pylek,puder dekoracyjny lazurowy blekit (nowy nieuzywany) 0,5g Podklad Sans Souci 20 jasny, cieply naturalny bez Joko Virtual puder w kulkach rozswietlajäcy(przetestow any) Artdeco Glamorous Highlighter -Rozswietlacz do twarzy i ciala (przetestowany) I pröbki Gaultier classique,Cacharel,Escada Marine Groove,Biotherm eau pure Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-06-11 o 20:25
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 5 468 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za piąteczki?
|
|
|
|
#24 | ||||||
|
perfumove love
|
Szkoda, jeśli chodzi o błyszczyki wolałabym nowe. Poza nim niestety nic dla siebie nie widzę. Pozdrawiam!
Cytat:
tylko co? nie mam pojęcia, jak budududu! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję pięknie, ale nic dla siebie nie widzę. Pozdrawiam ciepło! Cytat:
---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
A trudno wyczuć, chociaż próbowałam ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#25 |
|
Konto usunięte
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;19919790](aczkolwiek na Twoje piątaki też się kiedyś napalałam
wahałam się między jednymi a drugimi przy zakupie)Napalaj sie dalej, bo tak pięknego fioletu nie spotkałam w żadnych innych cieniach, najchętniej bym go wydłubała i zostawiła sobie, i kto wie czy tak nie zrobie jak jeszcze trochę poleżą ![]() oddam je wcale nie za Twoje piątki(miałam , fajne, ale nie piałam z zachwytu) lubie sensi ,ale pewnie nie oddasz , a dzielić szkoda[/QUOTE]a ja?
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Zdjęcia w moim wątku zapraszam! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=438411 |
|
|
|
#29 | ||
|
perfumove love
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;19919790]
Napalaj sie dalej, bo tak pięknego fioletu nie spotkałam w żadnych innych cieniach, najchętniej bym go wydłubała i zostawiła sobie, i kto wie czy tak nie zrobie jak jeszcze trochę poleżą ![]() oddam je wcale nie za Twoje piątki(miałam , fajne, ale nie piałam z zachwytu) lubie sensi ,ale pewnie nie oddasz , a dzielić szkoda[/QUOTE]Dłub, niech chociaż fiolet ma coś z życia ![]() Sensi... Gdybyś tej Coco miała więcej, oddałabym Sensi bez płaczu. A tak to nie wiem, tylko piątale i Sensiak ci się u mnie widzą? Fajny ten nowy wątek, bo i Coco i Extreme i meteoryty, mniam ![]() Cytat:
Cytat:
W wątku niezmiennie t4t i błyszczyk i nic więcej. Masz Ty się ze mną, co? Dziękuję, ale nic dla siebie nie widzę. Pozdrawiam! |
||
|
|
|
#30 |
|
Konto usunięte
|
Fajny fajny,jest w czym wybierać, wrzuciłam wszystko co mi zalega i przechodzę na minimalizm
![]() wybieraj bo ostatnia szansa to sensi mi sie podoba zdecydowanie
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

?

wahałam się między jednymi a drugimi przy zakupie)

tylko co? nie mam pojęcia, jak budududu!
A trudno wyczuć, chociaż próbowałam