|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V
Byłam dziś z rana w Biedronce, żeby uniknąć upałów, choć i tak już gorąco jak w piecu i chyba muszę zacząć to praktykować częściej, bardzo przyjemnie się robiło zakupy: mało ludzi, dużo towaru
Choć ostatnio w mojej biedronce wycofali te koszyki czerwone na kółkach i zostały tylko te wielkie wózki, a biedronka strasznie ciasna, z tymi wózkami minąć się nie da grrr Wzięłam swoją torbę i do niej pakowałam zakupy, jak mi ktoś zwróci kiedyś uwagę to chyba zrobię awanturę Ale do rzeczy Szukając czegoś słodkiego na sesyjne dni i noce, wypatrzyłam, że moje ukochane korzenne Bonitki, których nie jadłam chyba od roku (też w sesji je kupiłam ) kosztują 3,99 Mam nadzieję, że nie pogorszyły się smakowo, bo 4 zł za paczkę 600 g to jest wow.Kupiłam też awokado, spróbuję, nigdy nie jadłam... Był dziś fajne mięciutkie, bo poprzednio jak patrzyłam, to były twarde. Patrzyłam na torebki, zostały u mnie dwie, wzór jednej nawet mi się podobał, ale ten materiał, tragedia, poszedłby w strzępy po kilku użyciach. Poza tym tradycyjnie paluch z ziarnami, wieśniaczek (u mnie dalej z Piątnicy) i woda woda woda, dużo wody Kupuję zawsze poalris niegazowaną, jak dla mnie jest w porządku. Wypijam jej hektolitry.
|
|
|
|
#1592 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Wiec wszyscy chodza z swoimi torbami czy reklamowkami. Na początku widzialam jak pare razy niektorym zwracano uwagę, ze są wozki ale w koncu przestali.Co do wody Polaris to dla mnie też jest w porządku. |
|
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
chciałabym się dołączyć do watku Biedronke otworzyli mnie w zeszłym roku. Na początku jakoś nie byliśmy tym ucieszeni, głównie opiniami jakie wcześniej krążyły o biedronce.. ale teraz razem z moją mamą nie wyobrażamy sobie zakupów bez biedronki.. nie dość, że ceny są nieziemsko niskie, bo towar zawsze świeży i ogromny wybór produktów. Najbardziej lubię [napewno wcześniej już wspomniany] jogurt malinowy z tartą... ] do tego woda niegazowana polaris zwykła i cytrynowa, TopChipsy ... parówki berlinki i jeszcze takie jedne podobne. Do tego orzeszki w miodzie..mm chyba tyle ![]() Przeczytałam kilka wcześniejszych postów nt tych torebek za 18zł.. myślałam, że będą super ale po waszych opiniach stwierdziłam ze nie ma sensu iść ich nawet oglądać
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
Czy u Was tez wycofali mrozonke"zupa ogórkowa"
Byla tylko w sezonie zimowym tak? W ogole chce pochwalic kurczaka z serii "dania express"(czy ekspres) (gotowe juz) 6.99 za 5 czy 6 piersi z kurczaka gotowych-dobrze doprawione,ostre i smakuja jak domowe.
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2010-06-11 o 10:26 |
|
|
|
#1595 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy biedronkowa kiełbasa śląska będzie dobra na grilla??
|
|
|
|
#1596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja za to je bardzo chwale i nie mam zastrzeżeń Jak widać każdy ma swoje ulubione![]() Ja dziś po południu wybieram sie do Biedry, jak wroce to napisze co upolowalam, liczę ze będą jeszcze lody o smaku sernika, choć za dużej nadziei sobie nie robię. I obowiązkowo tuńczyk w sosie wlasnym do sałatki
|
|
|
|
|
#1597 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też je uwielbiam chrupaćCytat:
|
||
|
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety, rzadko kupuję bo mają milion kcal![]() a paróweczki- też pychota
|
|
|
|
|
#1599 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też sie tego obawiam, ale wiadomo , nadzieja umiera ostatnia Dla nich nawet dietę porzucę Sa warte grzechu. A jak nie to kupię inne-moze roladę lodową
|
|
|
|
|
#1601 |
|
Raczkowanie
|
A ja zaopatrzyłam sie wczoraj w wode Polaris - w całą zgrzewke na te upały, kupiłam tez pierwszy raz bo tak polecacie drożdżówke z budyniem - dziecku smakowała..sama nie kosztowałam, widziałam jeszcze z jabłkiem i czarną porzeczką..która najlepsza?
Rybki DORADY o której pisałam wczesniej jeszcze nie zrobiłam... Natomiast co do sałat to u mnie tylko PARTY więc nie mam możliwości porównania z innymi. Wypróbowałam również serek FRESEK i potwierdzam iż smakuje jak Bieluch Dzięki za wcześniejsze info o Fresku , bo Bielucha uwielbiam a nie wpadłam na to że Fresek to, to samo
|
|
|
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też za Waszą rada kupiłam serek Fresek - jutro będę próbować
kiełbaski śląskie są wspaniałe na grilla, ale jeszcze lepsza jest kaszanka - ja osobiście nie przepadam, a grillowana to coś przepysznego! jeśli chodzi o wodę, to my kupujemy tę w opakowaniach 5ciolitrowych, jest naprawdę w porządku, no i ta cena wczoraj też kupiłam mu loda w wafelku, smakiem przypominał mu śnieżkę
|
|
#1604 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie moze?
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nadal jest
|
|
#1607 |
|
Raczkowanie
|
Zapomniałam jeszcze dodać że wypróbowalam te grzanki biedronkowe hmm... zawiodlam się - nie polecam.. zwykła czerstwa bułka pokrojona w kostke.. w dodatku po wrzuceniu do zupy w momencie miękną i sa bez smaku.
Nie ma to jak domowe usmażone na masełku
|
|
|
|
#1608 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
wyczytałam w gazetce, że 17.06 mają być sukienki. 24.99zł. co myślicie?
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnie 5 dni robiłam zakupy w B. Pyszne były jabłka (duże i soczyste), smakowały mi też te małe jogurty Wyśmienite (chyba), sok 100% pomarańcza też był dobry
|
|
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
Przed chwilą wrociłam z biodronki i nie było ani jedenj butelki wody mineralnej, to samo z cukrem. i niestety wyszlam tylko z danonkami i dwoma jogurtami naturalnymi z krasnystawa
|
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w B to samo prawie zadnej wody mineralnej niebyło. Tylko Cola i Icetea.
Tych"pięknych" torebek tez niebyło a chciałąm zobaczyć czy one naprawde sa takie kiepskie.
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
Pojawiła się u mnie nowość - orzeszki Akardo solone w wiaderkach 900g za 6,99. Bardzo korzystnie wychodzi, taniej niż orzeszki w łupinkach
Edytowane przez smieszka250 Czas edycji: 2010-06-11 o 17:15 |
|
|
|
#1616 |
|
Rozeznanie
|
Ostatnio w Biedronce kupiłam balsam brązujący. Gorszego nie widziałam. Prawie nic nie barwi i długo się wchłania. Poza tym całą piżamę mam brązową z niego. Wiecie czym mogę to zmyć?
|
|
|
|
#1617 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aleśmy się uczepiły tego chleba, a tyle innych niezdrowych rzeczy wokoło do obgadania![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- [QUOTE Kupiłam też awokado, spróbuję, nigdy nie jadłam... Był dziś fajne mięciutkie, bo poprzednio jak patrzyłam, to były twarde Kupuję zawsze poalris niegazowaną, jak dla mnie jest w porządku. Wypijam jej hektolitry.[/QUOTE]Ja też wodę litrami wlewam w siebie |
|
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również uwielbiam awokado - w Biedrze jest takie tanie. Ostatnio trafiłam lody Iwona brzoskwiniowo-wiśniowe. Dziś zamierzam spożyć
.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

Choć ostatnio w mojej biedronce wycofali te koszyki czerwone na kółkach i zostały tylko te wielkie wózki, a biedronka strasznie ciasna, z tymi wózkami minąć się nie da grrr
Wzięłam swoją torbę i do niej pakowałam zakupy, jak mi ktoś zwróci kiedyś uwagę to chyba zrobię awanturę
Szukając czegoś słodkiego na sesyjne dni i noce, wypatrzyłam, że moje ukochane korzenne Bonitki, których nie jadłam chyba od roku (też w sesji je kupiłam 

chciałabym się dołączyć do watku 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

....