|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Zakorzenienie
|
OOO !!! cześć Lemoorko
![]() Bardzo fajnie że się odezwałaś....a jaki ruch sie zrobił po Twoim pojawieniu się. ![]() Mi też czas zapierdziela....za miesiąc i 10 dni mamy 3 rocznicę slubu...nie mówiąc już o tym ile lat mi niedługo wskoczy na licznik ![]() Ja takiego problemu z facetem jak wy nie mam ![]() Chodzi systematycznie na siłkę, pije białeczko ![]() ![]() ![]() Mi to szkodzi ![]() Dori już sobie wyobrażam jaka laska jesteś w tej sukience....i już widzę te Twoje wyimaginowane "boczki" ![]() ZUZA wszystkiego najlepsze z okazji rocznicy ![]() ![]() Miłości , wsparcia, zrozumienia i dobrego sexu ![]()
#4563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam taki sam rpoblem jak Twój maz, za cholewcie nie moge przytyć. A ruch się zrobił, bo się za Wami babolkami stęksniłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
Zobaczcie jak to jest, jedni chcą schudnąc inni przytyc
![]() To ja wam powiem, ze u mnie jest spoko z wagą. ![]() Tylko musze się zmotywowac do zdrowszego jedzenia tzn mniej słodyczy a więcej warzyw i owoców no i jakies cwiczenia o tak dal siebie abym się nie zasiedziała przez to bezrobicie, bo niestety, jak człowiek pracował to i na ruch znalazł czas i jak się siedzi w domu to można się tak rozleniwic ze to głowa mała ![]() za 15 min będzie TZ i zmykam. Wiec trzymajcie kciuki abym się czegos dobrego w sprawie pracy dowiedziała. |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym to co mówi L_V o swoim mężu , że on nie pije piwa bo dba o sylwetkę, a facet wkręcony w temat na maksa i jeśli to pierwsze skojarzenie na piwo(ogólnie alkohol) jest takie, znaczy się wie co mówi ![]() dzięki Haniu, sampooczucie mam w końcu niezłe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Zakorzenienie
|
Madzia trzymam kciuki
![]() A ty możesz iśc jeszcze na staż czy już za późno? |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
NO własnie nie wiem jak jest z tym stazem z PUP-u. czy mogę czy nie. Musze się dwoiedziec, bo jedna szkoła mi zaproponowała, ze jak nic nie znajde to moge isc do nich na pół roku na staz. ale... ja mam juz skonczone 26 lat i 2 lata temu skonczyłam studia. a nie wiem czy to nie jest tak, że staz moze miec osoba do 27 roku ale jesli naukę skonczyła do roku czasu. ktoś sie na tym zna?? Musze iśc do Pupu i się dowiedzieć. Dori co do alkoholu to zgadzam sie w 100% a mój razem z moim tata lubią sobie piwko wypic: mecz piwko, kupica jedzie piwko , grill piwko wrrrrr i mój tata tez ma brzuszek a wazy 68 kg :/ Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-06-11 o 10:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
Zakorzenienie
|
Ja piwa już nie piję i brzuch i wystaje
![]() ![]() Wczoraj zjadłam dwa mielone - to z grzechów. I loda po pracy! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To prawda, on jest 4-5 razy w tygodniu na siłowni, ma porfesjonalnie rozpisane treningi, do tego suplementy i dieta. Jemy dużo grillowanego mięsa i ryb, do tego full warzyw. Ziemniaki czy makaron - bardzo sporadycznie. piwo od czasu do czays, max 2 razy w tyg. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Zakorzenienie
|
A do tego piwka coś konsumują? Paluszki,c hipsy, orzeszki, karkówka z grilla.....?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4572 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Asiuk Ty jesteś w ciąży i o płaskim brzuszku zapomnij, tam się dziwne procesy dzieją, masz takie zaokrąglone kółeczko na środku brzucha- nie wiem jak to nazwać widoczna jakby grubsza tkanka skórna , ale u mnie pojawiło się to w ciązy i powiekszało sie z tygodnia na tydzień ![]() Wydaje mi się, ze powinnaś jeść zdrowo ale dietę odpuścić, więc jak dla mnie zjedzenie loda to nie grzech. Zresztą lody przez swoją tempereturę są co jakiś czas zalecane, nawet w diecie, na trawienie ponoć , tego się trzymajmy ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
I czy pije jakiś inny alkohol np. w weekend ? Czy zauważa, pomimo ćwieczeń zły wpływ alku na sylwetkę, w sensie jeśli sobie pozwoli a reszta tak samo -ćwiczenia i dieta to czy zauważa, że jest gorzej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
Madziu ja juz wiem ze nie ma co odkladac, ze bedzie lepiej ,ze cos tam. jak decydowalismy sie na dziecko to cud miod malina- dom na wykonczeniu, TZ pracuje i mozemy sobie pozwolic na moje niepracowanie
a teraz sa problemy z jego praca- mial 2 tyg urlopu (nieplatnego) teraz pracuje tydzien i znow miesiac urlopu (tym razem platny). tylko nie wiadomo czy bedzie mial do czego wracac (znaczy praca bedzie ale na jiach warunkach i za jakie pieniadze). w zyciu niczego sie nie przewidzi ale macie grubaskow ![]() ![]()
#4574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że Ty - guru dietowe, nie nękasz mnie za lody ![]() Ale codziennie chyba nie można, co? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej? Kiedy się wprowadzacie? Drogo Was wyszedł nowy dom? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Twoim przypadku można, a jeśli to sorbet jest to dwie kulki nawet ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Tak, pijemy inen alkohole - najczęściej to whisky z colą. 3. Dori, on zauważa że przybiera na wadze, jeśli nie trzyma diety, tzn je rzadziej niż co 2-3 godziny. Jełśi ma w pracy urwanie głowy i do wieczora nic nie zje, to twierdzi, ze po kilku dniach to czuje. Ale on jest teraz tak na maksa wyrzezbiony ze kazdy kilogram w góre po nim widac. Ma jednak niesamowity dar - po 2-3 treningach gubi te kilogramy, bardzo szybko wraca do formy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslelismy zeby sie wyrobic do poznej jesieni. w sumie to zostala tylko hydraulika,ogrzewanie i wykonczeniowka:podloga, plytki, pomalowac i mieszkac (ale robimy tylko dól, gory w ogole nie tykamy) kasy poszlo strasznie duzo. nie liczymy doaldnie ale pewnie z 250tys ![]() ![]()
![]() |
#4579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 250 sporo, a kredytowlaiście sie? My zastanawiamy sie nad budowa, ale boimy się kredytu ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4580 | ||
Zakorzenienie
|
Matko L_V jak ty to wytrzymujesz
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To że przez cały dzień jem parowane warzywka i mięsko guzik daje bo wieczorem wypijam 500 pustych kcal .
![]() |
#4581 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() No właśnie, nasz znajomy tak samo, dieta ostra, wszystko na parze ale po pracy pije dużo i nie ma efektów diety, żadnych, wszystko mu się zablokowało ale do faceta nie dociera nic, on z jedzenia może zrezygnować z picia nie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Zakorzenienie
|
Eee, bez przesady, po pierwsze, to treningi trawają 40 minut, bo on ćwiczy dzymi ciężarami, po drugie dłuższe treningi niemają sensu (coś sie tam wydziela o działaniu hamujacym wzrost tkanki mięściowej i splanie tłuszczu), a po drugie to jest czas dla mnei i tlko dla mnie, np. na malowanie pazurów albo oglądanie babskiego serialu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz przydaloby sie wziasc z 50 tys zeby wykonczyc na tyle zeby zamieszkac. ale tez sie boimy ,chyba juz wole pozimowac u rodzicow z rok, dwa dluzej i na biezaco cos odkladac niz sie zadluzac na x lat. ewentualnie jest mozliwosc pozyczenia takich pieniedzy od kogos z rodziny ale jeszcze sie nie decydujemy
![]() |
#4584 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życze Wam szczęsciaa w nowym domu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A z innej beczki pasuje mi iśc na wesele w spódnicy i bluzce? Bo nie ejstem w stanie na siebie kupić sukienkę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez L_V Czas edycji: 2010-06-11 o 11:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tej pory ja też chodziłam na fitness i jakoś mi to nie przeszkadzało bo mnie też na chacie nie było..a teraz nie chodzę i mnie jego chodzenie wnerwia ![]() ![]() Chyba już wspominałam że jestem EGOISTKĄ ![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja raz na weselu byłam w spodniach nawet ![]() Jupi, wychodzę z pracy o 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Właściwie to prawda jest taka, że wychodzę, bo makabrycznie się dziś czuję, chyba się czymś strułam wczoraj, bo jak mnie TŻ wczoraj odwoził do domu, to myślałam, że zwymiotuję, rano to samo, do tego biegunka itp...więc właściwie jestem głupia, że do pracy przyszłam, bo ledwo żyję...ale już trochę przechodzi ![]() A pewnie i tak wrócę do domu i będę szaleć ze sprzątaniem itp...jak to ja... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
On ma bardzo stresujac prace i jak nie pójdzie się wyżyć ze sztana, to później chodiz wkurzony. Niech już idzie i sobie ulzy tam. Edytowane przez L_V Czas edycji: 2010-06-11 o 11:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty juz znalazłaś mieszkanie czy nadal mieszkacie z tą współlokatorka? ja też bym chciała wziąc kredyt, ale martwi mnie moje zdrowie ![]() Cytat:
A wiecie jak się po niemiecku nazywa kac? Katzenjammern co oznacza jęczneie kota ![]() Kochana a Ty w taki upał chcesz sprzatać? Syndrom Makti Polki łapie ![]() Ale ja też sie tym łapie coraz częściej chce mieć ładnie w domku. Wczoraj dałam czadu,a dzisiaj umieram ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.