|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 |
Raczkowanie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Dziękuję, ale żeby nie było tak cukierkowo to powiem, że bywają między nami dość poważne kłótnie a raczej wyglądające na poważnie
![]() Kiedyś TV żona Żakowskiego (młodsza o 20 lat) opowiadała, że średnio 3 razy w tygodniu wyprowadza się z domu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1562 |
BAN stały
|
silvi27 sliczne pieski, tez mam maltanczyka, gratulacje, dobry wybor, moj daisy kocha shih tzu. powodzenia. aivilo nie odp. Ci, bo nie lubie agresywnych Pan.
silvi jak pieski znosza upal? moj tak sobie, ale daje go we wtorek na strzyzenie, a Ty obcinasz wlosy swoim pieska? |
![]() ![]() |
![]() |
#1563 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Moje w ogóle nie znoszą upałów. Wychodzimy tylko na chwilkę na siku i zaraz wracamy. Dzisiaj poszłam z nimi na drugą stronę ulicy na stragan po warzywa. Oj ciężko był strasznie. Zaraz po spacerze siup do wanny i polewam grzbiety i brzusie ciepłą wodą (żeby nie było szoku termicznego)!!! I mówię Ci od razu jak nowo narodzone ![]() ![]() Strzygę je sama. Kiedyś prowadziłam do fryzjera za 100 zł od łepka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1564 | |
BAN stały
|
Cytat:
http://www.portalmaltanczykowy.pl/ i http://www.maltanczyk.mojeforum.net/ Edytowane przez luna lovegood Czas edycji: 2010-06-11 o 17:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Raczkowanie
|
O tak, dwa psiaczki to dużo radości w domu i super rozrywka
![]() Jedzą normalnie w upał. One mają od maleńkości taki apetyt, że zaraz po śniadaniu jeszcze i konia z kopytami by opchnęły ![]() ![]() Ale wiesz, troszkę zboczyłyśmy z tematu bo do takich rozmów mamy osobne wątki. Nie wiem czy dziewczyny nam to wybaczą ![]() Właśnie oglądałam pogodę w TV. Podobno dzisiaj u nas ostatni dzień upałów. Chyba na to konto skoczę sobie do sklepu po piwko, co by łatwiej przetrwać gorący wieczór ![]()
#1566 |
Zakorzenienie
|
Witajcie ja mam jutro oststani egzamin i mozna myslec o wakacjach
![]() ![]() No a blizsze plany?jutro kabarety u mnie w miescie a potem noc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1567 |
Wtajemniczenie
|
Luna lovegood skoro odpisujesz na moje posty to odpisuj z sensem. wiedzialam jakiej odpowiedzi moge sie spodziewac po Tobie czytajac wczesniejsze Twoje wypowiedzi dlatego zastrzeglam, zebys uzywala argumentow a nie tylko splecionych w zdania slow. Jak na razie nie napisalas zadnej nowosci, nie wytlumaczylas tego co chcialam, dalej zabrnelas w swoje zaprzeczanie wiec daj sobie moze spokoj z polemika ze mna bo raczej nic z tego nie bedzie. Posilkowanie sie znanymi nazwiskami nie ma sensu, tlumaczylam dlaczego - czyzbys nie wylapala w potoku moich slow, czy nie zrozumialas? A tak swoja droga to moze jeszcze dorzucisz kilka slow o Johnie Porterze i Anicie Lipnickiej? A nieeeee to przeciez zly przyklad bo o nich sie nic zlego nie mowi
![]() silvi27 strasznie milo jest czytac takie pozytywne historie. ![]() _lato jestem tu w kazdej wolnej chwili i probuje ogarniac Wasze historie ![]() ![]() I w ogole dziewczynki tak wpadlo mi do glowy - czy nie macie wrazenia, ze to nasi mezczyzni bardziej bali sie zwiazkow z nami niz my? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1568 |
Zakorzenienie
|
dasz radę Anulciak...
ja po 2,5h spacerze... 10km w nogach, ale fajnie tak rodzinnie sie wyszalec co wieczór bo i córcia i pies spia jak zabici,a my spalamy na spacerkowaniu troche kalorii
#1569 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czyli stanęło na tym, że pozornie jesteś ze starszym od siebie o 12 lat starym dziadem. No to w sumie pasujesz do nas. Witaj w gronie młodszych kobiet ze starszymi partnerami!
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png Edytowane przez Aivilo Czas edycji: 2010-06-11 o 20:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Zakorzenienie
|
mój obiecał sobie ze nigdy nie zwiąże się z młodą... los chciał coś innego... szef kuchni własnie coś robi sobie na kolacje i przygotowywuje obiad... ja pije koktajl truskawkowy i zaraz pewnie ide pod prysznic i spac
![]()
#1571 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To chyba wynika z tego, że my młode i pozbawione uprzedzeń, a oni zwykle mieli już za sobą jakieś przykre, życiowe doświadczenia i nie chcieli znów cierpieć ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1572 |
Zakorzenienie
|
dokładnie Aivilo... mój to twierdził nawet że nie ma zamiaru po raz kolejny przez młodą płakać... niby "starzy" a jednak nie wszyscy wymieniaja laski z własnej woli, znam całą historie z kilku źródeł i wiem, ze tutaj zawiniła ona... zal mi że takie cos musiało spotkać akurat mojego partnera
#1573 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1574 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurczę, to są tacy sami ludzie jak my, z takimi samymi uczuciami.Ogarnia mnie pusty śmiech, gdy słyszę o "zmienianiu panienek" bo niby tak są przyzwyczajeni. Oni tak samo jak my, lubią, kochają, nienawidzą, cierpią. Tylko z racji wieku oni mieli więcej okazji do tego, by być zranionymi i dlatego chyba troszkę ciężej jest do nich dotrzeć i zbudować trwałą relację. Są ostrożniejsi. Boją się, ale nie dlatego, że są tchórzami, tylko dlatego, że zwykle już po dupie dostali i nie chcą kolejnych cierpień ![]() Może to głupie porównanie, ale pies,który został przez człowieka skrzywdzony i porzucony gdzieś w lesie, lub po prostu pies dorosły, ze schroniska, który nigdy nie zaznał miłości, będzie się dużo dłużej oswajał z nowym wlaścicielem i przekonywał do niego, niż świeżutki, młody piesek. I to jest dla każdego w miarę rozgarniętego człowieka oczywiste. Więc dlaczego w związku z ludźmi to nie jest takie jasne? Już pomijając tych skrzywdzonych, którym ciężej zaufać, bo to jest niezależne od wieku, to przecież starszemu facetowi, który nigdy nie czuł miłości czasem trudniej jest uwierzyć w uczucie, skoro wg niego "już tyle żyję i wciąż nic, to niby czemu miałbym zostać pokochany tym razem? Nie chcę ponownych rozczarowań". I właśnie przez to zwiazek ze starszym facetem jest trudniejszy. Nie dlatego, że "różnica pokoleń i charakterów" bo ja znam facetów w moim wieku, od których dzielą mnie wręcz lata świetlne, jeśli chodzi o charaktery, poglądy i wychowanie. Charakter z wiekiem mało się zmienia. Mogą się wyostrzać niektóre cechy, mogą blaknąć inne, ale charakter będzie ten sam. Wiek nie ma tutaj żadnego znaczenia.
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1575 |
Raczkowanie
|
Mój to samo. Bał się bardziej ode mnie. Właściwie to nawet teraz zdarza mu się powiedzieć: "Misia, ja już dziadziuś jestem.. :-( Ale zaraz radośnie dodaje: jak ja będę miał 90 to Ty 67. Eeeeeeeeeeeeeeeeee to też babunia już będziesz. To jestem spokojny
![]() ![]() ![]() ![]() Ale głównym powodem była obawa, że jeszcze raz ktoś go zrani tak mocno jak poprzednio. Przede mną miał dwie. Obie warte siebie. Ja również znam historię z kilku źródeł. Nie miał lekko z tymi "paniami". Właściwie to ja na jego miejscu to chyba bym coś popełniła. A on proszę, pozostał sobą (w miarę możliwości oczywiście). Odważył się i nie żałuje. Wiem to bo tak mi powtarza.
#1576 |
Raczkowanie
|
TŻ nie raz ze śmiechem stwierdza 'i w co ja się wpakowałem?'
![]() Po rozstaniu z żoną był z kilkoma kobietami, w tym z jedną, która miała córkę. W sumie dosyć długo byli razem, ale z przerwami (?), trochę pomieszany związek - ona nie mogła poukładać życia z eks-em i trwała w zawieszeniu. W końcu TŻ miał dość i rozstał się na dobre ok 2-3 miesięce przed naszym poznaniem. Do dzisiaj twierdzi, że związek z kobietą z dzieckiem, był ostatnią rzeczą o jakiej wtedy marzył. Ale mi się nie oparł ![]() Moje wątpliwości wynikały z faktu bycia matką (czy M. Go zaakceptuje, jak będą się dogadywać...), nie miałam żadnych oporów ze względu na wiek TŻ, czy to, że jest rozwodnikiem i ma (obecnie) osiemnastoletniego Syna ![]()
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-06-11 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1577 |
BAN stały
|
porter i lipnicka, ona ladna, on bestia albo i gorzej. taki np.justin bieber-malolat, a tylko sie za starszymi oglada jak kim kardashian, rihanna, cheryl cole o mlodszych nic nie wspomina, podobnie robert pattinson. milego dnia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1578 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak swoją drogą to chyba własnych problemów Ci brak, skoro jedynie show business Cie interesuje. Może taki Pattison ma być przykładem i autorytetem?
Zrzucę ciężar twych kłamstw, powtarzanych co dnia Zacznę wierzyć w to że żyć bez ciebie się da Obiecam otrzeć swe łzy, już wiem nie po to mam być By się zadręczać, do wnętrza, swój krzyk chować, nie tego chcę Dziś nie tego chcę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1579 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już chyba mam twój przedział wiekowy, kochana gimnazjalistko. ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
A szacunku to ona nie ma za grosz do nikogo, nawet do rodziców, oni najwyraźniej poza spłodzeniem nie spełnili żadnej większej roli w życiu córeczki, o wychowaniu nie wspomnę. Nic dziwnego, że dziecko usiłuje się doedukować na portalach internetowych. A poza tym mnie tam Porter się podoba, ma taki diabelski urok ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1580 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Az strach! Kończmy juz tą konwersacje, nie ma sensu. Poza tym mówiłam juz zmień wątek, nie wiem w ogóle po co Ty tutaj jeszcze siedzisz? A ja jadę dziś nad jezioro ![]() ![]() a teraz uciekam, muszę posprzątać dom. ![]() Miłego dnia ![]()
Edytowane przez _lato Czas edycji: 2010-06-12 o 10:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1581 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kim są Ci ludzie, że podajesz ich jako przykłady do naśladowania? Po co w ogóle o nich piszesz? Myślisz, że rzucisz nam tu kilku(nastoma) nazwiskami ludzi, którzy niewiele dla nas znaczą (jako wzory) i porzucimy TŻ'tów?! A Ty będziesz dumna, że oświeciłaś tyle ciemnych bab, które żyły w ciemnogrodzie i nie wiedziały, że dowodem ich wartości jest małolat u boku? Weź dziecko jedź nad jezioro, zaczytaj się w pudelku.pl, zrób COKOLWIEK, tylko przestań już udzielać się tutaj, dobrze? Az się odechciewa pisania... ![]()
![]() |
#1582 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Za to wymyśliłam sobie na dzisiaj mycie okien, ramy już wyczyszczone ![]() ![]()
![]() |
#1583 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() szczerze powiem ze mnie tez szl...k trafia jak leze, znajde sobie jakies zajecie będę spacerować moze, a dziewczyny zapewne będą lezec plackiem ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1584 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
Edytowane przez besio Czas edycji: 2010-06-12 o 11:15 Powód: błąd |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1585 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam 15 lat, ty masz 15 lat, przed nami koniec szkoły ; >
![]() ![]() |
![]() |
#1586 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zbierałam się do tego kilka miesięcy, na dodatek wieczorem przyjeżdża "Pani Teściowa" więc sama rozumiesz.. ![]() ![]() A teraz w nagrodę idziemy na lodzika ![]()
SPIESZMY SIĘ KOCHAĆ LUDZI BO TAK SZYBKO ODCHODZĄ... Felcia ![]() Edytowane przez silvi27 Czas edycji: 2010-06-12 o 11:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1587 |
BAN stały
|
zdarzylam napisac przed wykladami, pattinsona nie lubie, za to enrique tak, jest boski, mlody i przystojny, takie ciacho, ale TŻ sie czepia jak go ogladam i jest niezadowolony, dziwnie tez by sie patrzyl jakbym,,podziwiala''porte ra.
http://userserve-ak.last.fm/serve/50...lesias+EI1.jpg http://www.emimusic.pl/uploaded/elem..._lipn_1258.jpg ja nie watpie, ze porter jest dobry, mily, ciekawy, inteligenty itp.,ale przy enrique wyglada blado i amantem on nigdy nie bedzie. juz widze jak laski na niego leca. typowa 20latka sie nim raczej nie zainteresuje. poza tym ja jestem estetka i wzrokowcem-nie tylko faceci, wiadomo, ze najpierw,,zakochujemy''si e oczami, gdyz jak poznajemy partnera i widzimy go 1 raz,to nie znamy jego cech charakteru. podoba nam sie z wygladu i juz. juz widze jak kazda z Pan poleci na malo urodziwego pana. co do wygladu gim., to wiem, ze sa sklepy gdzie mi piwa nie sprzedadza i nawet nie probuje,ale ja sie z tego ciesze,kolezanki zazdroszcza, mimo,ze juz dawno 18 skonczylam.ciesze sie,ze nie wygladam na swoj wiek albo gorzej jak niektore panie pisza tu,ze sie szybko starzeja,to co bedzie jak beda w srednim wieku?ruina...... Edytowane przez luna lovegood Czas edycji: 2010-06-12 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1588 |
Raczkowanie
|
ups, nie ten temat. przepraszam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1589 |
Wtajemniczenie
|
Luna lovegood czymze bylaby Twoja wypowiedz bez podparcia sie linkami? Niczym.. Chyba wylapalas sarkazm..
Napisz choc raz cos konstruktywnego bo naprawde potrafisz sprawic, ze czlowiek wymieka i brakuje slow. I to bynajmniej nie dlatego ze nas przegadalas.. A jesli nie masz nic do powiedzenia to nie pisz, bo Twoje wypowiedzi nie swiadcza o Twojej wysokiej inteligencji, elokwencji, umiejetnosci rozumienia tekstu czytanego, umiejetnosci konwersacji czy chociazby konstruowania prostych zdan. Nie mowie, ze jestes niemadra etc. ale ze takie rzeczy wnioskuje sie czytajac Twoje posty.. Zadna z nas nie jest tutaj po to, zeby bawic sie w plytkie dyskusje z Toba w roli glownej.. Przeczytaj moze jeszcze raz nazwe watku, bo moze nie zdazylas zauwazyc, ze zle trafilas.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1590 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Aivilo, zobacz jak luna się wyrabia! Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-06-12 o 18:02 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.