|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: FREE SAMPLES & KONKURSY cz.VIII
to pozaśmiecamy im skrzynkę pocztową o ich NIEPROFESJONALIŹMIE
---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Laleczki, pomóżcie [jeżeli już było przepraszam], ale ile preparatów po opalaniu jest w ofercie marki DAX SUN? 3,4,5? Doliczyłam się 4 narazie..
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
ale sie porobiło z tą Kingą
|
|
|
|
#1473 |
|
Raczkowanie
|
hmm a może mają więcej tych niespodzianek dla nas?
skoro głosowanie w kindze miało być do wczoraj, a trwa nadal i będzie trwał do wyczerpania zapasów..to może duże te zapasy mają ![]() ja dziś zdobyłam próbki z Garniera plus badanie skóry na ich stoisku ![]() ale zapomniałam o Biotherm i nie byłam w Douglasie |
|
|
|
#1474 | |
|
Raczkowanie
|
[/COLOR]Laleczki, pomóżcie [jeżeli już było przepraszam], ale ile preparatów po opalaniu jest w ofercie marki DAX SUN? 3,4,5? Doliczyłam się 4 narazie..[/QUOTE]
Jak dla mnie to jest ich 5 ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Jak dla mnie to jest ich 5 ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- ;/;/ nie działa mi opcja edycja i dlatego taki ten post.. |
|
|
|
|
#1475 |
|
Rozeznanie
|
Ooo szybko Kinga nam odpowiedziała :
"Witam serdecznie, W załączniku przesyłam regulamin konkursu internautów, proszę się z nim zapoznać ![]() Pozdrawiam" a o to wycinki regulaminu : "III Przyznawanie nagród 1. Nagrody przyznawane są zarówno głosującym internautom, jak również laureatowi, który zostanie w ten sposób wyłoniony. 2. Co 25 osoba głosująca może dostać3. od Organizatora Nagrodę Niespodziankę. Nagrody przyznawane są, aż do wyczerpania zapasów. 3.1. Organizator zastrzega sobie jednak prawo, iż jedna osoba może otrzymać3.2. maksymalnie jedną sztukę Nagrody Niespodzianki. Organizator konkursu zastrzega sobie prawo do zmiany treści regulaminu oraz sposobu przyznawania nagród, bez podania wyraźnej przyczyny" ŻAŁOSNE ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- ..szczególnie o prawie do zmiany regulaminu... matactwo :/ ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- po jakiego kija wyświetlały się gratulacje o wygranej... skoro oni mogą zmienić regulamin....i nikt może nie dostać nagrody !
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
To skoro zasłaniają się regulaminem to możemy się z Kingą pożegnać
|
#1478 |
|
Raczkowanie
|
heh zbyt kreatywni w tej odpowiedzi nie są, przekleili tylko regulamin nie rozwiewając moich przynajmniej wątpliwości. Mimo wszystko mam jeszcze nadzieje na ten upominek....
|
|
|
|
#1479 |
|
BAN stały
|
Hej dziewuszki
Jak dla mnie to nie ma sie co martwić tą Kingą. Głosowanie było do dzisiaj i gdyby skończył im sie zapas to by nie wyświetlały się formularze do wypełnienia wiec raczej dostaniemy . U mnie "karteczka?" z KLM troche kijowa ale myslałam ze wogole nie przyjdzie bo formularz wypełniłam jak jeszcze wysyłka do PL nie była możliwa i na kopiercie pisze: "Lublin Ireland" Poza tym..DLA WARSZAWIANEK MAM DO WYMIANY BILETY NA TEN FILM CO tamer dostała. Wygrałam ale nie ma opcji żebym tam poszła. Moze ktoś jest chetny ? Edytowane przez Kaaxd Czas edycji: 2010-06-11 o 15:48 |
|
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w momencie w którym pojawiały sie nam napisy "wyślemy niebawem nagrody" czy jak to tam było bo to jest potwierdzeniem z ich strony, że konkretna osoba wygrała i z tego się nie wywiną najwyżej będziemy ich "atakować" i zrobnimy im masową reklamę ![]() ma ktoś screena ??
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-06-11 o 15:51 |
|
|
|
|
#1481 |
|
Rozeznanie
|
ja mam nadzieje, że nasze starania o wygraną dla innych wizażanek na marne nie pójdą...bądź co bądź się naklikałyśmy
|
#1482 |
|
Raczkowanie
|
Może nie będzie tak źle z ta Kingą
![]() Był ktoś może na dermokonsultacjach z Vichy, bo ja się zapisałam i nie wiem czego się spodziewac?
|
|
|
|
#1483 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, to może zacznijmy już do nich pisać? Bo nie ma co czekać na to, czy nagrody przyjdą czy też nie... Napiszmy im wszystkim m.in. też o tym, co napisała EYO "w momencie w którym pojawiały sie nam napisy "wyślemy niebawem nagrody" czy jak to tam było
bo to jest potwierdzeniem z ich strony, że konkretna osoba wygrała i z tego się nie wywiną" - ma dziewczyna rację. Moje dobijanie się o sprawiedliwość to dla nich za mało... A jak większa ilość osób napiszę...Może coś wskuramy!
|
#1484 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jesli za ok 3tyg nie bedzie nagród, lub część dostanie a częśc nie to wtedy mozna walczyc o swoje. Teraz nie ma takiej potrzeby... |
|
|
|
|
#1485 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też tak myślę, ja się za to wezmę, ale po meczu PS. Nareszcie mistrzostwa ahhhhh jak ja to kocham ![]()
|
|
|
|
|
#1486 |
|
Rozeznanie
|
Kaaxd, racja. Ale dobrze by było, gdyby teraz wyświetlili chociażby imiona i nazwiska tych, co zwyciężyli w głosowaniu
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
ja proponuje do nich pisać za zpaytaniem typu
ponieważ dostrzegłam w dniu dzisiejszym zmiany w regulaminie konkursu w którym brałam udział to pragnę się dowiedzieć czy obiecane mi przez państwa nagrody otrzymam obiecane w sensie - zadeklarowanie ze ta i ta osoba wygrała ponawiam pytanie - ma ktoś screena ? łatwiej będzie bo no cóz.. oni tego pewnie nie zrobili po to żeby wszystkim nagordy wysłać raczej edit omg dziewczyny wymyśliłam, że na pewno w historii przeglądarki musiała zapisac mi się strona z ifnormacją o wygranej - grzebałam grzebałam i jest!!! mam screnna tego ekranu ![]() próbujcie pod tym linkiem http://www.konkurs.kinga.com.pl/root....php?rejestruj u mnie działa ![]() mogą sobei teraz marudzić że porobili zmiany
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-06-11 o 16:03 |
|
|
|
#1488 |
|
Rozeznanie
|
domiarsnl, a mój pierwszy mecz z kuponu jest dopiero jutro :P więc dzisiaj bez większych emocji ^^
|
#1489 |
|
BAN stały
|
OK, więc umówmy się. Niech któraś napisze do nich z prośbą wystawienia listy nazwisk nagrodzonych , co wy na to?
|
|
|
|
#1490 |
|
Rozeznanie
|
już piszę...
---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- EYO jesteś geniusz!
|
#1491 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czyli z tym pisaniem do Kingi sie wstrzymujemy, tak?? i dajemy im jeszcze czas??
|
|
|
|
|
#1492 |
|
BAN stały
|
Hahaha
Eyo - dobra robota! ;D
|
|
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i gitara ![]() btw- ja jak zapisywałam screnna to zmieniłam o dzień datę na kompie, żeby się z dobrą datą zapisało
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-06-11 o 16:09 |
|
|
|
|
#1494 |
|
Rozeznanie
|
Mogłby ktoś napisać za mnie o tej liście zwycięzców?
Zamuły z komputerem nie otwiera mi się okienko do napisania emaila w onecie -,- w sensie odp. A głupio odpowiadać im przez formularz -,-
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
ja do nich napisałam o to czy skoro "niespodzianka będzie wysłana" to czy to jest deklaracja z ich strony i czy zmieściłam się w limicie nagród
screena narazie nie wysłałam, poczekam co oidpowiedzą i dam wam znać
|
|
#1496 |
|
Rozeznanie
|
Poczekamy zobaczymy
Mam nadzieję, że się pamiętają i wszyscy ci, co naprawde wygrali dostaną swoje niespodzianki...
|
#1497 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny jak coś to dzwoniłam do douglassa, promocja na hasło na pewno obowiązuje w galerii łódzkiej
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
o tospuer bo to akurat "moj" douglas
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
jakoś pobieżnie przejrzałam wątek, bo ciężko za Wami nadążyć nawet po tak krótkiej nieobecności
u mnie dzisiaj pusto...ale za to byłam na premierze filmy Plan B i strasznie fajny jest polecam! i kupiłam sobie lakier do z Inglota w takim jakby turkusowym odcieniu, czyli taki jaki mniej więcej chciałam
|
#1500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.

. U mnie "karteczka?" z KLM troche kijowa