Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-11, 13:01   #661
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Dalej kombinuję co by tu zrobić z sukienką żeby to lepiej wyglądało... No i co z welonem

Też chcę na pamiątkę. Z tym zakładaniem na rocznicę to dobry pomysł na męża który nie pamięta o rocznicach - niby nic założyć rano welon Chociaz u nas to jest tak, że ja nie pamiętam o różnych rocznicach a K. wylicza wszystko na dni (to on pamięta o rocznicach pierwszego pocałunku, pierwszego tańca itd.)

Zmobilizujcie mnie bo chcę to wszystko szybko pozdawać
A co konkretnie kombinujesz z sukienką?

Ale romantyk z tego Twojego TŻta Mój nie ma pamięci do dat, więc mu delikatnie zawsze przypominam

Ruszaj zadek do nauki, ale już
Ja właśnie opracowałam i wysłałam swoje zagadnienia do magisterki (podzieliliśmy się, żeby było łatwiej) i zaraz zabiorę się za dłubanie w magisterce, chociaż kompletnie weny nie mam, bo się wciąż martwię o TŻta
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 13:18   #662
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Co do pogrubionego to
Dzięki za brawa
A stanik ja dostałam w rozmiarze 65FF (brytyjskim, co oznacza polskie I), więc powinnaś coś na siebie znaleźć. Napisz jaki dokładnie rozmiar nosisz i jaki stanik potrzebujesz to może Ci coś wyszukam. A to D to masz według takiego kalkulatorka wyliczone: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ czy tak na oko?

Niechże ktoś za mnie napisze magisterkę, błagam Odmówię modlitwę studenta: Panie Boże spraw, żeby mi się chciało chcieć tak bardzo jak mi się nie chce
żartowniś z tego mojego tż'ta stanik na oko kupowałam zawsze. Wpisałam wymiary w tym kalkulatorzy i wyszło mi.... 65F Stanik potrzebuję bardotkę, najlepiej z silikonowym zapieńciem z tyłu (i to jest największy problem).

Przyłanczam się do modlitwy!

Cytat:
TŻ do mnie zadzwonił i mówi "Wszystko jest w porządku, nie martw się"... no więc od razu wiedziałam, że coś się stało. Okazało się, że autobus, którym jechał do pracy miał wypadek Na szczęście nikomu nic się nie stało, ale i tak nieźle się przestraszyłam. Ciężarówa im wyjechała i kierowca musiał do rowu wjechać, żeby się z nią nie zderzyć. TŻ siedział po prawej stronie więc od razu wylazł przez okno i razem z nim wszyscy z tej strony autobusu, ale ci z lewej musieli zostać na miejscach, bo by się mógł jeszcze bardziej przechylić autobus. Przyjechała straż i policja i prawie godzinę im zajęło postawienie autobusu na koła i dopiero wtedy reszta ludzi mogła wysiąść Najgorsze jest to, że oni czekają tam teraz na następny autobus, który ich do pracy zawiezie, a ja już bym chciała, żeby on wrócił do domu

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Właśnie się dowiedziałam, że już ich jakiś bus zabrał pod firmę, ale część ludzi sobie wzięła wolne, bo są za bardzo zdenerwowani, żeby pracować. A mój TŻ oczywiście bohatera zgrywa i nie chce wziąć wolnego, tylko zostaje w pracy
ach ten ich heroizm. Mój tż też by zgrywał bohatera. Nie martw się Słonko już jest bezpieczny w pracy.

Dziewczyny! Mam w oczkach soczewki od 3 godzin i jest zachwycona! Jak fajnie wszystko widzieć przez okularki słoneczne Zpałaciłam 70 zł. i pani zrobiła mi badanie wzroku, tak jak podejrzewałam wada mi sie znów pogłębiła i muszę znów zmienić szkiełka w okularach. Za tą cenę oprócz badania dostałam soczewki miesięczne, 5 par soczewek jednodniowych i płyn do oczyszczania soczewek dostałam też mnóstwo ulotek zebym się mogła doedukować no i pani nauczyła mnie je wkładać i wyjmować (śmiesznie było) pierwsze dwe wizyty kontrolne mam za free i jeżeli będe kupować soczewki u nich w salonie to też wizyta kontrolna co 3 miesiące bedzie za free

a teraz niestety w tej całej euforii muszę się wziąć za pisanie żeby posłać to promotorce na maile i żebym w poniedziałek mogła drukować chociaż łępetynka mnie boli od tego upału i nie bardzo mi się chce to pisać, ale co zrobić

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-06-11 o 13:29
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 13:34   #663
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
żartowniś z tego mojego tż'ta stanik na oko kupowałam zawsze. Wpisałam wymiary w tym kalkulatorzy i wyszło mi.... 65F Stanik potrzebuję bardotkę, najlepiej z silikonowym zapieńciem z tyłu (i to jest największy problem).

ach ten ich heroizm. Mój tż też by zgrywał bohatera. Nie martw się Słonko już jest bezpieczny w pracy.
65 F w wersji PL czy UK? Ja kupiłam stanik według tego kalkulatorka i jest wreszcie idealnie dobrany, więc lepiej już się nie rozglądaj za "D" bo na pewno w tym "F" będzie Ci się biuścik lepiej układał. Może podpytaj na stanikowym wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=415605 Na pierwszej stronie jest lista sklepów. Na pewno znajdziesz coś dla siebie

Dzięki za pocieszenie

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
a teraz niestety w tej całej euforii muszę się wziąć za pisanie żeby posłać to promotorce na maile i żebym w poniedziałek mogła drukować chociaż łępetynka mnie boli od tego upału i nie bardzo mi się chce to pisać, ale co zrobić
Fajnie, że jesteś zadowolona z wizyty

A co do magisterki, to ja właśnie fragment swojej przepuszczam przez program antyplagiatowy i bardzo się boję, że będę musiała coś poprawiać Cały pierwszy rozdział mam o modelach karier i żeby było całkiem legalnie to bym chyba całość musiała w cytacie napisać, bo ciężko jest opisać model kariery innym słowami niż zrobił to autor
Stary 2010-06-11, 13:34   #664
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
A co konkretnie kombinujesz z sukienką?

Ale romantyk z tego Twojego TŻta Mój nie ma pamięci do dat, więc mu delikatnie zawsze przypominam

Ruszaj zadek do nauki, ale już
Ja właśnie opracowałam i wysłałam swoje zagadnienia do magisterki (podzieliliśmy się, żeby było łatwiej) i zaraz zabiorę się za dłubanie w magisterce, chociaż kompletnie weny nie mam, bo się wciąż martwię o TŻta
Nie wiem czy pamiętasz tę sukninkę ale wklejałam ją ostatnio. Zrobili mi trochę nie tak jak mieli. Mam miec zmienione sznurowanie ale tak myślę co by tu można zrobić żeby ona trochę lepiej wyglądała, jakie dodatki etc. No i może cos zrobić z halką Już sama nie wiem...
A z mojego Tżta jets romantyk Ale też twardo stoi na ziemi kiedy trzeba i jest bardzo odpowiedzialny
Jak Twój nie ma pamięci to ten welon będzie mu fajnie przypominał o ślubie (gdyby kiedyś zapomniał o rocznicy czego oczywiście nie zakładam
I nie martw sie już o niego, całe szczęście że nic większego się nie stało

Tylko zjem omlecika i ruszam zadek, już tak nie bij

acelinka ja się modle z Wami...
Stary 2010-06-11, 13:55   #665
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
65 F w wersji PL czy UK? Ja kupiłam stanik według tego kalkulatorka i jest wreszcie idealnie dobrany, więc lepiej już się nie rozglądaj za "D" bo na pewno w tym "F" będzie Ci się biuścik lepiej układał. Może podpytaj na stanikowym wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=415605 Na pierwszej stronie jest lista sklepów. Na pewno znajdziesz coś dla siebie

Dzięki za pocieszenie

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Fajnie, że jesteś zadowolona z wizyty

A co do magisterki, to ja właśnie fragment swojej przepuszczam przez program antyplagiatowy i bardzo się boję, że będę musiała coś poprawiać Cały pierwszy rozdział mam o modelach karier i żeby było całkiem legalnie to bym chyba całość musiała w cytacie napisać, bo ciężko jest opisać model kariery innym słowami niż zrobił to autor
polskie 65F. Dziwnie to brzmi Dziękuję za linka zajrzę tam za chwilke
ciekawe co mi tż powie, bo on mnie lubi w okularkach ... cóż będzie sie musiał chłopak pogodzić z tym jakoś

ach z tymi cytaty itd. to jest masakra, jak napisać definicje własnymi słowmai, skoro ktoś to kiedyś tak zdefiniował. Ja akurat mogłam dawac cytaty, ale dziewczyny mówiły, że niektórzy promotorzy nie pozwalają im na dawanie cytatów
Stary 2010-06-11, 14:04   #666
gospella
Wtajemniczenie

hej pmki i mężatki
ale gorąco
my debatujemy nad meblami do łazieneczki naszej... w sumie jakoś wyboru nie ma...
poza tym juz 13 dni po ślubie- w te stronę leci błyskawicznie
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 14:11   #667
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy pamiętasz tę sukninkę ale wklejałam ją ostatnio. Zrobili mi trochę nie tak jak mieli. Mam miec zmienione sznurowanie ale tak myślę co by tu można zrobić żeby ona trochę lepiej wyglądała, jakie dodatki etc. No i może cos zrobić z halką Już sama nie wiem...
Zamienily mi sie klawisze z i y, ale to juz opanowalam, tylko nie mam jeszcze polskich zankow -klawiatura mi zbzikowala. W panelu sterowania mam polski programisty tak jak powinno byc, ale nadal nie mam tych znakow

Dokopalam sie do zdjec Twojej sukienki i faktycznie co z ta halka by trzeba zrobic bo sie odznacza. moze po prostu inna halka bym musiala byc, albo kolo troche zmniejszone (chyba mozna je regulowac). Ja bym zmienila dekolt na serduszko, ale to juz wczesniej pisalam. A co do bizuterii to wiszace kolczyki jak najbardziej pasuja, a naszyjnik jak juz to jakis delikatny.

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
ach z tymi cytaty itd. to jest masakra, jak napisać definicje własnymi słowmai, skoro ktoś to kiedyś tak zdefiniował. Ja akurat mogłam dawac cytaty, ale dziewczyny mówiły, że niektórzy promotorzy nie pozwalają im na dawanie cytatów
No u nas w takim poradniku napisali "cytaty tylko konieczne" no ale przeciez nie dam cytatu na pol strony

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

ąąąąęęęęśśśćććłłłłóóóóżżż źźźźććććńńńśśśś
naprawiłam
Stary 2010-06-11, 14:11   #668
gospella
Wtajemniczenie

Marzsin
Absiurek
Kubusewa
Malutka777
Fragolinka
miamore999
friday
dla was kobietki wszytkiego najlepszego w tym najważniejszym dniu, czasu pełnego optymizmu i radości. Oczywiście wszystkiego najlepszego na nową drogę życia.
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 14:21   #669
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Zamienily mi sie klawisze z i y, ale to juz opanowalam, tylko nie mam jeszcze polskich zankow -klawiatura mi zbzikowala. W panelu sterowania mam polski programisty tak jak powinno byc, ale nadal nie mam tych znakow

Dokopalam sie do zdjec Twojej sukienki i faktycznie co z ta halka by trzeba zrobic bo sie odznacza. moze po prostu inna halka bym musiala byc, albo kolo troche zmniejszone (chyba mozna je regulowac). Ja bym zmienila dekolt na serduszko, ale to juz wczesniej pisalam. A co do bizuterii to wiszace kolczyki jak najbardziej pasuja, a naszyjnik jak juz to jakis delikatny.

ąąąąęęęęśśśćććłłłłóóóóżżż źźźźććććńńńśśśś
naprawiłam
zdolniacha jesteś, że sobie poradziłaś. Mi sie często tak dzieje i nigdy nie pamiętam co trzeba wcisnąć, żeby to zmienić i za każdym razem dzwonię do Tżta

Co do sukienki - może rzeczywiście zmniejszyć koło - może wtedy byłaby taka bardziej zwiewna a nie stała jak namiot Mniej sztywnego koła (takiej żyłki) podobno nie da się dać bo się zrobi "jajo"
Dziękuję
a myslisz, że welon ( 3 warstwy - zwykły i warstwa do kostek do kościoła) lepiej cięty czy z taką lamówka jak na zdjęciu?
Stary 2010-06-11, 14:30   #670
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
zdolniacha jesteś, że sobie poradziłaś. Mi sie często tak dzieje i nigdy nie pamiętam co trzeba wcisnąć, żeby to zmienić i za każdym razem dzwonię do Tżta

Co do sukienki - może rzeczywiście zmniejszyć koło - może wtedy byłaby taka bardziej zwiewna a nie stała jak namiot Mniej sztywnego koła (takiej żyłki) podobno nie da się dać bo się zrobi "jajo"
Dziękuję
a myslisz, że welon ( 3 warstwy - zwykły i warstwa do kostek do kościoła) lepiej cięty czy z taką lamówka jak na zdjęciu?
Dzięki Też nie wiedziałam, bo ten sposób, który pamiętałam nie zadziałał, ale sobie wymyśliłam to inaczej - przypisałam kombinację klawiszy shift, alt + 0 na przywracanie polskiego programisty i gra

Welon ten co jest na zdjęciu pasuje, bo ta lamówka jest bardzo delikatna, ale chyba bez lamówki by było jeszcze lepiej

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Ale ten program antyplagiatowy dziwny jest. Zaznaczył mi, że najwięcej fragmentów mam z 3 stron internetowych, z których w ogóle nie korzystałam
Stary 2010-06-11, 14:31   #671
mmmmmm
Zakorzenienie

Martoolka dziękuję Też tak myslałam,żeby był bez lamówki Tylko nie mogę znaleźć zdjeć takiego welonu na kimś.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-11, 14:38   #672
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękuję
ja zawsze wyłanczam ten program w którym mi się to stało i włączam ponownie, bo też nigdy nie pamiętam co trzeba wcisnąć

Welonik ten na fotce jest śliczny i pasuje do sukienki, ale bez lamówki tez bedzie pasował wybierz taki, który Ci się bardziej podoba

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:

Ale ten program antyplagiatowy dziwny jest. Zaznaczył mi, że najwięcej fragmentów mam z 3 stron internetowych, z których w ogóle nie korzystałam
ale dziwne pewnie ktoś kto pisał cos na tejs tronce korzystał z tych źródeł co Ty ale bezsens, aż zaczynam się bać o moją prace a szkoda mi 30 zł na sprawdzenie tego
Stary 2010-06-11, 14:43   #673
madmuazelle
BAN stały

Cześć

No wreszcie mogłam zasiać do kompa.Choć niewiem na jak długo,bo ide z tz-tem do B&Q zobaczyć po ile mają plyty bo tż chce zrobić szafe kominek do sypialni.

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Ok już zmykam.
Do potem
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 14:52   #674
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:

Dziękuję
Ale zrobilas mine Pani na zdjeciu
Cytat:

Dziewczyny! Mam w oczkach soczewki od 3 godzin i jest zachwycona! Jak fajnie wszystko widzieć przez okularki słoneczne Zpałaciłam 70 zł. i pani zrobiła mi badanie wzroku, tak jak podejrzewałam wada mi sie znów pogłębiła i muszę znów zmienić szkiełka w okularach. Za tą cenę oprócz badania dostałam soczewki miesięczne, 5 par soczewek jednodniowych i płyn do oczyszczania soczewek dostałam też mnóstwo ulotek zebym się mogła doedukować no i pani nauczyła mnie je wkładać i wyjmować (śmiesznie było) pierwsze dwe wizyty kontrolne mam za free i jeżeli będe kupować soczewki u nich w salonie to też wizyta kontrolna co 3 miesiące bedzie za free
Super ze sie udalo

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 14:54   #675
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Martoolka dziękuję Też tak myslałam,żeby był bez lamówki Tylko nie mogę znaleźć zdjeć takiego welonu na kimś.
W czwartek idę na przymiarkę, to wrzucę jakąś fotę, bo mam tam upatrzony taki welon bez lamówki

Cytat:
ale dziwne pewnie ktoś kto pisał cos na tejs tronce korzystał z tych źródeł co Ty ale bezsens, aż zaczynam się bać o moją prace a szkoda mi 30 zł na sprawdzenie tego
No to jest kompletna bzdura. Koleżance zaznaczało zdania, w których wyrażała własną opinię. Ja te fragmenty wyrzuciłam i sprawdziłam tylko fragmenty, co do których miałam wątpliwości, więc wystarczył 1 sms, ale chyba nie ma sensu tego sprawdzać Chociaż ja się przynajmniej uspokoiłam

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Cześć
Ok już zmykam.
Do potem
Cześć i pa
Stary 2010-06-11, 14:57   #676
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
ja zawsze wyłanczam ten program w którym mi się to stało i włączam ponownie, bo też nigdy nie pamiętam co trzeba wcisnąć

Welonik ten na fotce jest śliczny i pasuje do sukienki, ale bez lamówki tez bedzie pasował wybierz taki, który Ci się bardziej podoba
Dziękuję
Mi nigdy nie pomaga wyłączenie programów

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Ale zrobilas mine Pani na zdjeciu
Musiałam, żeby mnie nie oskarżyła o upublicznienie wizerunu O minę chyba nie oskarży
Ona chyba była taka szczęśliwa, że mogła mnie ubierać
Stary 2010-06-11, 15:03   #677
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Ona chyba była taka szczęśliwa, że mogła mnie ubierać
na pewno, w końcu zostawiłaś u niej w salonie kupę kasy
Stary 2010-06-11, 15:26   #678
Martoolka87
Zakorzenienie

3 osoby na wątku, a każda z nas powinna teraz robić coś na studia... Od razu widać moku się nie chce zada do roboty ruszyć
Stary 2010-06-11, 15:45   #679
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
3 osoby na wątku, a każda z nas powinna teraz robić coś na studia... Od razu widać moku się nie chce zada do roboty ruszyć
dokładnie
zaintrygowały mnie te staniki... nie uwierzę, że mam miseczkę F, dopóki nie przymierze takiego w sklepie i nie będzie dobry

jakby mi się chciało tak jak mi się niechce... to bym już ze 3 prace licencjackie napisała

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-06-11 o 15:52
Stary 2010-06-11, 16:30   #680
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
dokładnie
zaintrygowały mnie te staniki... nie uwierzę, że mam miseczkę F, dopóki nie przymierze takiego w sklepie i nie będzie dobry

jakby mi się chciało tak jak mi się niechce... to bym już ze 3 prace licencjackie napisała

zobaczysz, że będzie dobry ja też mam F, ale 75

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 16:38   #681
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:

A mi prąd wyłączyli i to 2 razy
Dobrze, że teraz częściej zapisuje plik, ale i tak to jest strasznie wkurzające, bo jak wreszcie odpaliłam na nowo kompa i dopisałam to co mi zeżarło i jeszcze trochę, to znów mi prąd wyłączyli i musiałam czekać az mi łaskawie włączą Średniowiecze normalnie
Stary 2010-06-11, 16:51   #682
woda sodowa
Wtajemniczenie

Mialam dzis rozmowe w sprawie pracy, poszlam tez do mojej starej pracy spytac czy nie szukaja pracownikow i managerka powiedziala, ze niedlugo beda szukac dwoch osob-na 8 i na 20 godzin, wziela moj nr telefonu i powiedziala, ze sie odezwie. Ogolnie to fajnie bylo, bo nadal jest tam sporo ludzi, z ktorymi pracowalam i wszyscy sie pytali podekscytowani czy wracam No i nastepna sprawa, zdecydowalam, ze wracam do szkoly, chce sie wyszkolic na pracownika socjalnego, tylko nie wiem czy mnie przyjma na ten rok szkolny, bo pierwszenstwo maja te osoby, ktore zlozyly aplikacje do 31 maja i chyba nawet z moimi samymi piatkami na maturze sie nie dostane
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 17:10   #683
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Mialam dzis rozmowe w sprawie pracy, poszlam tez do mojej starej pracy spytac czy nie szukaja pracownikow i managerka powiedziala, ze niedlugo beda szukac dwoch osob-na 8 i na 20 godzin, wziela moj nr telefonu i powiedziala, ze sie odezwie. Ogolnie to fajnie bylo, bo nadal jest tam sporo ludzi, z ktorymi pracowalam i wszyscy sie pytali podekscytowani czy wracam No i nastepna sprawa, zdecydowalam, ze wracam do szkoly, chce sie wyszkolic na pracownika socjalnego, tylko nie wiem czy mnie przyjma na ten rok szkolny, bo pierwszenstwo maja te osoby, ktore zlozyly aplikacje do 31 maja i chyba nawet z moimi samymi piatkami na maturze sie nie dostane
to super trzymam kciuki za nową (lub nowo-starą) prace i za szkołę też
Stary 2010-06-11, 17:16   #684
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Może nie będzie aż tylu chętnych. Z naszymi kciukami na pewno Ci się uda
Stary 2010-06-11, 17:28   #685
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
to super trzymam kciuki za nową (lub nowo-starą) prace i za szkołę też
Cytat:
Może nie będzie aż tylu chętnych. Z naszymi kciukami na pewno Ci się uda
Mam nadzieje, ze wasze kciuki pomoga, bo o ile wiem, ze prace jakos dostane, to ten dyplom, ktory wybralam jest "high demand course" i ponoc do 31 maja juz zazwyczaj wszystkie miejsca sa zajete. Nic to, sprobuje i moze sie uda Strasznie mi na tym zalezy, bo jesli to skoncze, to placa jest bardzo dobra i oznacza to, ze moglibysmy w koncu kupic domek...

Edytowane przez woda sodowa
Czas edycji: 2010-06-11 o 17:30
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 18:05   #686
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieje, ze wasze kciuki pomoga, bo o ile wiem, ze prace jakos dostane, to ten dyplom, ktory wybralam jest "high demand course" i ponoc do 31 maja juz zazwyczaj wszystkie miejsca sa zajete. Nic to, sprobuje i moze sie uda Strasznie mi na tym zalezy, bo jesli to skoncze, to placa jest bardzo dobra i oznacza to, ze moglibysmy w koncu kupic domek...
Próbować zawsze warto. Powodzenia

Właśnie skończyłam robić spis tabel i rysunków i przekopiowałam sobie cały tekst mgr z różnych plików do jednego całościowego. Nie sądziłam, że jest z tym tyle roboty
Stary 2010-06-11, 18:07   #687
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
na pewno, w końcu zostawiłaś u niej w salonie kupę kasy
no na razie to się jeszcze muszą postarac żebym zostawiła

Cytat:
No, niezłe jesteśmy Zawsze jak się trzeba uczyć to jest 100 innych spraw do zrobienia/sprawdzenia
Ale na swoje usprawiedliwienie muszę napisać, że dopiero teraz przeczytałam Twojego posta bo po napisaniu ostatniego swojego wyłaczyłam kompa z postanowieniem, że w końcu muszę się uczyć i ... zasnęłam Oj czarno widzę te egzaminy. Jeszcze chyba w życiu takiego lenia nie miałam. Pewno jak zwykle szczytowa mobilizacja przyjdzie noc przed

Cytat:
dokładnie
No ja tez nie wierzyłam jak pierwszy raz kupiłam C zawsze wydawalo mi się, że B to tak ho ho

woda sodowa za szkołę i pracę

Edytowane przez mmmmmm
Czas edycji: 2010-06-11 o 18:10
mmmmmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 18:07   #688
BlackAngel
Adwokat diabła

Nadal u mnie upał, choc padało chwilkę.
Ciekawe jak tam Kubusewa

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 18:24   #689
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Nadal u mnie upał, choc padało chwilkę.
Ciekawe jak tam Kubusewa
u mnie też upał. I ani kropelki deszczu :/ ale chyba wole taki upał niż te wieczne deszcze
Stary 2010-06-11, 18:28   #690
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:

No, niezłe jesteśmy Zawsze jak się trzeba uczyć to jest 100 innych spraw do zrobienia/sprawdzenia
Ale na swoje usprawiedliwienie muszę napisać, że dopiero teraz przeczytałam Twojego posta bo po napisaniu ostatniego swojego wyłaczyłam kompa z postanowieniem, że w końcu muszę się uczyć i ... zasnęłam Oj czarno widzę te egzaminy. Jeszcze chyba w życiu takiego lenia nie miałam. Pewno jak zwykle szczytowa mobilizacja przyjdzie noc przed
Leżę i kwiczę

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-06-11 o 18:30
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości