|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
No no, w snach.
No i w razie czego nie będę mogła tak powywoływać porodu jak będzie już ten czas...
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Alguien ale wam dobrze juz z Milenka w domku i tylko pozazdroscic ze taka grzeczna a rodzina fajnie ze tak z taktem przyjezdzaja
---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- jejku jak ja zazdroszcze tym babka co juz rodza ech na druga juz patrze dzisiaj
|
#1023 |
|
Zadomowienie
|
Mialam Wam jeszcze powiedziec, jak tam po porodzie sprawy wygladaja
A wiec ja wstalam z lozka juz pare godzin po urodzeniu Pielegniarki mi towarzyszyly w drodze do lazienki, gdzie pomagaly przy pierwszym prysznicu. Czuje sie lekkie pieczenie przy oddawaniu moczu, ale jest na to sposob! Dostalam taka buteleczke ze spryskiwaczem, ktora za kazdym razem napelnic trzeba ciepla woda i polewac sobie w trakcie korzystania z toalety. Nic wtedy nie czulam! A po 2-3 dniach juz nawet i bez tego nie czuje zadnego dyskomfortu TAM. Poza tym po skorzystaniu z toalety dali mi taki spryskiwacz, jakby znieczulajacy srodek jakis. I tym tez za kazdym razem sie psikalam. No i na koniec super sexy siateczkowe majty. Calkiem nieglupi pomysl w sumie, bo wszystko sie wietrzy wtedy. Moge powiedziec, ze za 3 dni po porodzie czulam sie juz zupelnie ok. W domu robie wszystko, jedynie wolniej i mniej, wiadomo Jak macie jakies pytania, to walcie smialo
|
|
|
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana super ze dochodzisz do siebie ..rety jak ten czas leci a do Polski to kiedy się wybieracie dokładnie ? ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- slicznosci
|
|
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
Alguien a mocno krwawisz?
---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- niezawsze super ze ci sie udalo a mala juz pisalam jest sliczna!!!!!!!!! i te wloski
|
#1028 |
|
Zadomowienie
|
Alguien ale fajną opiekę miałaś w tym szpitalu i super, ze tak dobrze się czujesz
jaka śliczna i jak ma dużo własków
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczna i ta burza lokow
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#1030 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka jest cudowna!!!!
a moj maz jest wredny ... wrocil z pracy, musi poprzegladac jeszcze jakies dokumenty a ze jest goraco... to mi sie tu rozebral to samych bokserek i rozwalil sie na wyrku ... nosz czy on nie ma swiadomosci ze cierpie przez takie widoki ? ![]() normalnie ide wziac zimny prysznic
|
|
|
|
#1033 |
|
Zadomowienie
|
No i się wściekłam!!! Wszystkim odpisałam i okazało się że net mi się rozłączył i wszystko wcięło!!! Szlag by to trafił!
To tylko co pamiętam: -za radą anoxy chłodziłam psiaka ręcznikiem mokrym. dzięki kochana było mu lżej-bokserki lubię ja te obcisle i TŻowi kupuję ale on ich nie znosi, woli slipy i twierdzi że mu się zwijają i obcierają pachwiny ![]() -Alguinen super że to wszystko już za Tobą, tak bym chciała swoje maleństwo mieć przy sobie - piwo też bym się napiła takiego schlodzonego z pianką!!! - sex - ja poszczę juz od kilku miesięcy.... w zasadzie przez całą ciąże może ze 3 razy TZ się boi że dzidzi krzywdę zrobi, niby gin mówił że możemy i wsio ok ale on mablokadę psychiczną i nie może.No i chyba wsio. Mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałam. EDIT: Bajka ja też poproszę ola_k11@wp.pl
Edytowane przez ola_k11 Czas edycji: 2010-06-11 o 22:34 |
|
|
|
#1034 |
|
Rozeznanie
|
bajka dziękuję
![]() Fajna córcia od farminki, i te włosy ![]() Ja padam bylismy na grilu nad jeziorkiem, ale musieliśmy uciekać bo komary nas atakowały. dobrej nocy mamuśki |
|
|
|
#1035 |
|
Zadomowienie
|
FARMINKO Lenka jest śliczna!!!
|
|
|
|
#1036 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gorszy! ale na bezrybiu i rak ryba ![]() Cytat:
ah zazdroszcze no i zazdroszcze porodu, ze tak latwo poszloCytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1037 |
|
Wtajemniczenie
|
Lenka jest przepiękna!!!
|
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wciskał się za choinkę i po chwili było słychać stękanko i kupka świeża pod krzaczkiem jak natura przykazała Śliczności i jakie te niedrapki wieeeelkie w porównaniu do buzi dziecka
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
ola ciesze sie ze pomoglo
nie wiem czy pisalam ale taki mokry recznik nawet w lodowce mozna schlodzicjej ale mnie ta dziewczyna z sali wystraszyla... lekarz kazal sie jej spakowac i powiedzial ze zaraz ja na porodowke zabiora ona jeszcze poszla do wc co chwile po nia przychodzil z pielegniarka a ona nie wychodzila wkoncu zaczela krzyczec w wc pytam sie jej co sie dzieje czy mam isc do lekarza a ona ze nie za chwile znowu i sama juz bez pytania poszlam po niego wpadl do kibla i ja ochrzanil ze ile ma na nia czekac czy ona chce w kiblu urodzic wzial takie lozko na kolkach i ja z polozna zawiezli na porodowke nakrzyczal jeszcze ze jest nieodpowiedzialna i ciezko sie z nia wspolpracuje tymbardziej ze w poprzedniej ciazy od razu miala bole parte bez przepowiadajacych ale mi stracha napedzila
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
A na co to?
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
ale ta babka krzyczy
![]() niezawsze no wlansie mialam to samo a kabel zostal w domu
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra ja ide spac bo jutro ide mocz, morfologie i wspolczynnik glikemiczny zrobic rano o 9 znaczy :P i ide do tz sie przykleic bo tak goraco, ze mnie pogoni zaraz ;p ja w sumie tez nie lubie sie przytulac w takie upaly, ale wiatrak do sypialni zaniose.
Anoxa to co ta laska robila w tym wc? Mysle, ze ona miala wiekszego stracha z jednej strony cisnienie z wc a zdrugiej lekarz ponaglajacy ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- wina tych upalow mowie Ci, moj kom znalazl wszystkie laptopy i telefony w okolicy oprocz mojego |
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
siala na ziajacego psiaka ktory ledwo upaly znosi :P
---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- niezawsze mowila ze ja czyscilo i wody jej odchodzily
|
#1044 |
|
Raczkowanie
|
Lenka
![]() bajka ja też poproszę o te materiały hanjar@wp.pl |
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie ze ona juz chyba urodzila bo juz nie krzyczy a slychac placz dzidzi
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama przed samym porodem też miała wrażenie ze jej się chce ciągle siku i babki ją wiozły na salę a ona spieprzała im z tego wózka bo mówiła, że musi jeszcze siku xD I tak co chwila, wstydziła się, że się posika na łóżko porodowe a to nie było siku tylko wody jej się sączyły a miała wrażenie jakby miała pęcherz pełny
|
|
|
|
#1047 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ty anoxa teraz sama na sali zostalas? |
|
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Widze, że masz relacje na zywo. Chyba bym nie chciała codziennie słuchac rodzących kobiet.
|
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
anoxa widze ze ty sie tam dobrze bawisz
ale ja bym nie wytrzymala chyba tak sluchac krzykow z porodowki. to szybko jej poszlo jak juz urodzila
|
|
|
|
#1050 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

A wiec ja wstalam z lozka juz pare godzin po urodzeniu
Pielegniarki mi towarzyszyly w drodze do lazienki, gdzie pomagaly przy pierwszym prysznicu. Czuje sie lekkie pieczenie przy oddawaniu moczu, ale jest na to sposob! Dostalam taka buteleczke ze spryskiwaczem, ktora za kazdym razem napelnic trzeba ciepla woda i polewac sobie w trakcie korzystania z toalety. Nic wtedy nie czulam! A po 2-3 dniach juz nawet i bez tego nie czuje zadnego dyskomfortu TAM. Poza tym po skorzystaniu z toalety dali mi taki spryskiwacz, jakby znieczulajacy srodek jakis. I tym tez za kazdym razem sie psikalam. No i na koniec super sexy
siateczkowe majty. Calkiem nieglupi pomysl w sumie, bo wszystko sie wietrzy wtedy.

było mu lżej
TZ się boi że dzidzi krzywdę zrobi, niby gin mówił że możemy i wsio ok ale on mablokadę psychiczną i nie może.
i jakie te niedrapki wieeeelkie w porównaniu do buzi dziecka