Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-11, 10:12   #631
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V

Zuzylam wczoraj roll-on antycellulitowy Garnier i zel do mycia twarzy Ori

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 10:20   #632
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz czy się nadajesz na kierowcę.

Też są takie cienkie jak Carefree? Ja z Carefree "przesiadłam" się na Discreet bo tańsze.
No własnie wg mnie ja sie kompletnie nie nadaje.

Dla mnie to są te same wkładki, zresztą kosztują ok 5zł więc możesz spróbować. Moja kuzynka też "przesiadła" się z carefree na rossmanowskie.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 10:41   #633
zetafon
Zakorzenienie

jak dla mnie wkladka to wkładka.ale jak mi sie odkleja to w zasadzie równie dobrze mogłoby jej nie być.
wywale z chukiem krem oliwkowy ziaji lekka formuła.nie nadaje sie dla mnie kompletnie,nawet na stopy.na początku było fajnie,dawałam go na szyję i była łądna i gładka.od jakiegos czasu go odstawiłam i smarowałam łydki bo szyja zaczeła mnie swędzieć.na łydkach to samo się zrobiło.dobrze ze to malutkie opakowanie.ostatnio same wpadki kosmetyczne mam.
czym posmarowac szyję zeby w koncu przestało mnie swędziec??alantal odpada bo na taki upał będzie się strasznie kleił...

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 10:42   #634
Hosenka*
Zakorzenienie

Porzeczko: trzeba się w końcu zmobilizować
Przypilnujemy Cię

Już ponad godzinę jestem po pierwszej rozmowie. Praca wydaje się być ciekawa, tylko, że mam chyba zbyt delikatny charakter
Ogólnie nie obraziłabym się gdyby mnie wybrali, zwłaszcza, że byłaby to najpierw praca na miesiąc, na umowę zlecenie, około 5 godzin pracy dziennie. Więc idealnie by było, gdyby się jeszcze okazało, że dostanę tą pracę w laboratorium i zaczełaby się za 2-3 miesiące

Ok 15 jadę zawieść CV bo ma być prezes, ale nie wiem czy będzie miał czas żeby ze mna porozmawiać. Najwyżej zostawię CV i LM (a właściwie list intencyjny - w końcu się dowiedziałam, jaka jest różnica między nimi ) i będe czekac na telefon.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 10:54   #635
Anitka11
Zakorzenienie

GG do Anitka11

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
jak dla mnie wkladka to wkładka.ale jak mi sie odkleja to w zasadzie równie dobrze mogłoby jej nie być.
wywale z chukiem krem oliwkowy ziaji lekka formuła.nie nadaje sie dla mnie kompletnie,nawet na stopy.na początku było fajnie,dawałam go na szyję i była łądna i gładka.od jakiegos czasu go odstawiłam i smarowałam łydki bo szyja zaczeła mnie swędzieć.na łydkach to samo się zrobiło.dobrze ze to malutkie opakowanie.ostatnio same wpadki kosmetyczne mam.
czym posmarowac szyję zeby w koncu przestało mnie swędziec??alantal odpada bo na taki upał będzie się strasznie kleił...
mi w takich przypadkach pomaga napar z rumianku, przecieram nim twarz jak tonikiem
Stary 2010-06-11, 11:12   #636
khloe_
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
Jak pozwolicie to się przyłącze, wczoraj poszłam do Rossmanna po wkladki żelowe do butów, kupiłam przy okazji piankę do mycia twarzy Lirene (razem 30zł). Wyszłam i nagle "yyy...przecież miałam zużyć jeszcze pare zeli do twarzy, które się chowają sprytnie w szafce.. " no trudno już przecierpie. Pomyślałam sobie właśnie,że przecież na naszym cudownym Wizażu jest wątek o odwyku kosmetycznym no i znalazłam i jestem.

Często mam problem z odmówieniem sobie czegoś,ale musze zacząć oszczędzać (w tym roku ide na studia, zaoczne prawdopodobnie i jeszcze nie mam pracy...)

Jak można to od razu napisze co w najbliższym czasie chce zużyć:

*TWARZ
- pianka Lirene do mycia twarzy
- peeling morelowy oczyszczający St.Ives
- Ziaja Calma HLC mleczko do demakijażu z wapniem
- Ziaja krem oliwkowy i kakaowy (będzie ciężko )
- Ziaja dwufazowy płyn do demakijażu oczu
- Nivea Visage Expert Lift tonik
- Oriflame maseczka dotleniająca
- Cleanic mleczko do demakijażu

*WŁOSY
- maseczka Placenta
- kilka opakowań jedwabiu BioSilk
- szampony: Garnier, Joanna, Herbal Essences
- odżywki: Garnier x 2, Pantene (maski w zasadzie)
- wszelkie spreje nabłyszczające i z keratyną

* PIELĘGNACJA CIAŁA
- balsam GOSH
- masło oliwkowe ISANA
- balsam brązujący Dove
- serum ujędrniające do biustu AA i Eveline

*MAKE-UP, PAZNOKCIE itp.
- podkład Astor Perfect Stay 24H
- puder sypki Oriflame i puder w kamieniu (już pokruszony) Oriflame
- wszelkie cienie do oczu (od dziś maluje się codziennie, chce zużyć swoje cienie i kupić palete 120 cieni żeby mieć wszystko w jednym miejscu i jakieś sensowne kolory)
- tusz do rzęs Visions Oriflame
- eyeliner Maybelline
- kilka lakierów i odżywek do paznokci + cyrkonie

Na pocieszenie powiem,że dzisiaj skończyłam mgiełkę Radical do włosów i zamierzam w przyszłym miesiącu kupić ampułki z tej serii.

Mam nadzieje,że wszystko co napisałam jest zrozumiałe, a jeśli coś źle zrobiłam to wybaczcie i mnie poprawcie bo nie zorientowałam się jeszcze w wątku.

Pozdrawiam i 3mam kciuki za wszystkie Was (i siebie)

khloe_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 11:28   #637
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

witaj khloe

zuzylam w koncu krem do rak 50 ml

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-11, 11:44   #638
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Dziewczyny, wracam do Was! Sesja zaliczona. Teraz tylko obrona 5-tego lipca.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 11:48   #639
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
ksiezniczko uwazaj na tego karmelowo cynamonowego killera w takie upały.ja sie nabawiłam zarąbistego uczulenia.pewnie dla tego ze ten srodek zapachowy źle reaguje na słonce i pocenie się.
Właśnie zamieniłam na masło Sopockie Dzięki
Jak zużyję to masło to zostanie mi tylko ze świeższych zapachów balsam Eveline Oliwkowy A potem już tylko killery. Żeby mi tylko do głowy nie przyszło kupować nowe balsamy
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
księżniczko zbiór duży, ale nie jest jakoś tragicznie. Wszystko jest do ogarnięcia.

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19914237]Księżniczko, daj cynk, jak zauważysz u nas tę nową
[/QUOTE]
Jasne Tylko ja częściej jestem w Naturze w Zieleńcu, bo do centrum mam dalej.
Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
dokładnie! Księżniczko zostaw sobie go na zimę lub zużyj do peelingu!

Zużyłam co nie co ^^ poszło mleczko Babydream 200 ml, olejek geraniowy 10 ml, saszetka maski Wax do włosów wypadających 20 ml, próbka jedwabiu Wax 1,5 ml
Do peelingu mi szkoda, ale już go odstawiłam do szafki
Gratuluję tylu zużyć
Cytat:
Też wczoraj mnie nagle olśniło że mam same słodkie zapachy żeli i balsamów. I jak tu przeżyć z czymś taki w te upały?
No własnie
Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Zuzylam wczoraj roll-on antycellulitowy Garnier i zel do mycia twarzy Ori

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Już ponad godzinę jestem po pierwszej rozmowie. Praca wydaje się być ciekawa, tylko, że mam chyba zbyt delikatny charakter
Ogólnie nie obraziłabym się gdyby mnie wybrali, zwłaszcza, że byłaby to najpierw praca na miesiąc, na umowę zlecenie, około 5 godzin pracy dziennie. Więc idealnie by było, gdyby się jeszcze okazało, że dostanę tą pracę w laboratorium i zaczełaby się za 2-3 miesiące

Ok 15 jadę zawieść CV bo ma być prezes, ale nie wiem czy będzie miał czas żeby ze mna porozmawiać. Najwyżej zostawię CV i LM (a właściwie list intencyjny - w końcu się dowiedziałam, jaka jest różnica między nimi ) i będe czekac na telefon.
Trzymam kciuki żeby się udało
Cytat:
Napisane przez khloe_ Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Jak pozwolicie to się przyłącze, wczoraj poszłam do Rossmanna po wkladki żelowe do butów, kupiłam przy okazji piankę do mycia twarzy Lirene (razem 30zł). Wyszłam i nagle "yyy...przecież miałam zużyć jeszcze pare zeli do twarzy, które się chowają sprytnie w szafce.. " no trudno już przecierpie. Pomyślałam sobie właśnie,że przecież na naszym cudownym Wizażu jest wątek o odwyku kosmetycznym no i znalazłam i jestem.

Często mam problem z odmówieniem sobie czegoś,ale musze zacząć oszczędzać (w tym roku ide na studia, zaoczne prawdopodobnie i jeszcze nie mam pracy...)

Jak można to od razu napisze co w najbliższym czasie chce zużyć:

*TWARZ
- pianka Lirene do mycia twarzy
- peeling morelowy oczyszczający St.Ives
- Ziaja Calma HLC mleczko do demakijażu z wapniem
- Ziaja krem oliwkowy i kakaowy (będzie ciężko )
- Ziaja dwufazowy płyn do demakijażu oczu
- Nivea Visage Expert Lift tonik
- Oriflame maseczka dotleniająca
- Cleanic mleczko do demakijażu

*WŁOSY
- maseczka Placenta
- kilka opakowań jedwabiu BioSilk
- szampony: Garnier, Joanna, Herbal Essences
- odżywki: Garnier x 2, Pantene (maski w zasadzie)
- wszelkie spreje nabłyszczające i z keratyną

* PIELĘGNACJA CIAŁA
- balsam GOSH
- masło oliwkowe ISANA
- balsam brązujący Dove
- serum ujędrniające do biustu AA i Eveline

*MAKE-UP, PAZNOKCIE itp.
- podkład Astor Perfect Stay 24H
- puder sypki Oriflame i puder w kamieniu (już pokruszony) Oriflame
- wszelkie cienie do oczu (od dziś maluje się codziennie, chce zużyć swoje cienie i kupić palete 120 cieni żeby mieć wszystko w jednym miejscu i jakieś sensowne kolory)
- tusz do rzęs Visions Oriflame
- eyeliner Maybelline
- kilka lakierów i odżywek do paznokci + cyrkonie

Na pocieszenie powiem,że dzisiaj skończyłam mgiełkę Radical do włosów i zamierzam w przyszłym miesiącu kupić ampułki z tej serii.

Mam nadzieje,że wszystko co napisałam jest zrozumiałe, a jeśli coś źle zrobiłam to wybaczcie i mnie poprawcie bo nie zorientowałam się jeszcze w wątku.

Pozdrawiam i 3mam kciuki za wszystkie Was (i siebie)
Witamy
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
zuzylam w koncu krem do rak 50 ml

U mnie dziś poranek bez zużyć. Mam ochotę wybrać się gdzieś na opalanie Tylko nie wiem gdzie Orlico, znasz jakieś miejsca? Tylko z dala od ludności?

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;19920866]Dziewczyny, wracam do Was! Sesja zaliczona. Teraz tylko obrona 5-tego lipca.[/QUOTE]
Eirenn gratulacje
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 14:04   #640
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

khloe cześć
Eirenn
gratuluję końca sesji
Hosenko mocno trzymam kciuki

Wróciłam z zakupów, jednak ciuchów do dla mnie jeszcze nie wyprodukowali. Za to w SP kupiłam parę rzeczy, ale to raczej przemyślane zakupy były:

- dwie odżywki w sprayu L'Biotica, są świetne, były w bardzo dobrej promocji (2 w cenie 1) i ciągle ich używam,
- żel do golenia Gillette Avocado Twist + 2 maszynki Venus Riviera, świetna cena 14,99 za obie rzeczy, więc też 2 w cenie 1
- pasta do zębów Singal White Now, bo dodawali ją do zakupów za 3,99

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 14:10   #641
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:

No dół boski, ale zdjecie przerabiane...ale najbardziej podoba mi się ten tekst z aukcji:Zdjęcia robione są przez naszych fotografików i przedstawiają RZECZYWISTĄ suknię

nynka masz wspaniałą figurę Ja też lubię bombki ale jak już z allegro to zapewne znajdziesz coś lepszego...nie wiem jak masz dostęp do galerii ale boskie sukienki były np. w Bershka moja kuzynka teraz sobie kupiła taką za 99 zł ma dołączane ramiączka
Załącznik 3172276
tak ten podpis też mnie rozwalił tak samo jak autentyczność zdjęć ale sukienkę wylicytowałam za 30 zł więc się zobaczy
ta z bershki fajna i to bardo ale na wesele nie bardzo
a figura to z tamtego roku teraz mam 4 kilo więcej
Cytat:
Dzięki. W takim razie nie kupię. Muszę obczaić co jest w promocjach bo ostatnio nie widzę moich uubionych Discreet w sensownej cenie.
Cytat:
były ostatnio w promocji 100 szt. ale nie pamiętam gdzie ja tez preferuje tylko disreet żadne inne mi nie odpowiadają a teraz mam te o letnim zapachu
ja też je dziś kupiłam 100 szt + szampon herbal za 11,99 fajnie pachną??
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;19920866]Dziewczyny, wracam do Was! Sesja zaliczona. Teraz tylko obrona 5-tego lipca.[/QUOTE]
gratulacje

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
Po fotkach w tamtej sukience wydawało mi się że masz raczje niewielki.
wtedy jeszcze był niewielki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-11, 16:36   #642
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

trzymam kciuki za egzaminy weekendowe i rozmowy o prace

ja jestem z TZ u mnie na dzialce, opalamy sie, grillujemy i ogolnie sie obijamy
niestety, nie zdalam egzaminu , tego ktory pisalam w tym tyg pierwsza popraweczka we wrzesniu

mowa o limitowankach z essence: czy ta limitowanka return to paradise jest teraz w naturach? czy juz nie? czy moze jeszcze nie? chcialabym ten polyskliwy puder co ma imitowac benefit
a co z limitowanka sun delicious? pudry a la czekoladki bourjois ale ja chcialam polyskujacy spray
Stary 2010-06-11, 16:47   #643
Hosenka*
Zakorzenienie

Nie będe pisać tego samego co w innym wątku, więc pozwolicie, ze przekopiuję

Niedawno wróciłam.

Pojechałam, prezes był i przyjał mnie od razu, ale zanim weszłam usłyszałam, jak mówi do sekretarki, że w takich sprawach nie rozmawia się z prezesem, tylko z kadrami, ale żebym weszła.
Pomyślałam, że minus na wstępie, że będzie zły czy coś, ale na szczęście okazał się bardzo miłym i ciepłym facetem. Siedziałam tam ponad 20 minut, zadawał wiele pytań odnośnie studiów, poprzedniej pracy.
Zaplusowałam tym, że wiedziałam, że obecnie są spółką akcyjną - połechtałam tym jego ego, bo dopiero od 1.06 przekształcili się w sa. Zaplusowałam też tym, że pracowałam jako hostessa Powiedział, że bardzo pochwala gdy młodzi, studenci pracują i nie mógł się nadziwić, że już od 2. roku takich ciężkich studiów pracowałam.
Podkreślił sobie kilka rzeczy w moim CV i LM, na górze CV zrobił "streszczenie" - w kilku punktach najwazniejsze rzeczy, napisał dużymi literami "laboratorium" no i jeżeli zdobędą certyfikaty i akredytację + dofinansowanie z Uni i w związku z tym poszerzą działalność laboratorium to bedzie dzwonił.
Zastrzegł, że niczego nie obiecuje, nie gwarantuje więc żebym nie zaprzestała poszukiwania pracy. Pod koniec lipca mam zadzwonić i zapytać czy już coś wiadomo odnośnie poszerzenia działalności laboratorium. Bo dopiero jeśli to stanie się faktem, to mozna dokładniej rozważać zatrudnienia akurat mnie. Planują przyjąć wtedy kilka osob, więc myślę, że szanse są.

Tak teraz myśle, że to poszłam do prezesa a nie do kadr moze być jednak plusem: że świadczy o mojej determinacji i że nie boję się stanąć nim twarzą w twarz.

Natomiast po rozmowie rano mam mieszane uczucia, nie potrafię powiedziec, czy dobrze poszło czy nie. oólnie praca dosyć ciekawa, ale potrzeba do niej silnego charakteru, którego mi trochę brak To branża samochodowa, sami faceci więc trzeba być twardym. Niemniej jednak, gdybym się im spodobała (na początku powiedzieli, że bardzo spodobało się im moje CV i doświadczenie kóre mam) to przyjęłabym oferte, zwłaszcza, że warunki niegłupie: umowa zlecenie, 5 godzin dziennie, na miesiąc. Dlatego takie warunki, bo akurat z tą działką, do której szukaj pracownicy dopiero startują i nie wiedzą czy wypali czy nie.
Praca byłaby korzystna w przypadku, gdyby praca w laboratoium wypaliła - zamiast nudzić się w domu, popracowałabym przez miesiąc, przez tych kilka godzin dziennie a i kasa by wpadła.

Pozostaje mi tylko czekać.

Instagram

Stary 2010-06-11, 16:51   #644
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=438927 Założyłam wątek wymiankowy, większość to kosmetyki, których nie uznaję jako "moje"
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 17:49   #645
ganimedea
Zakorzenienie

Gratuluję wszystkich zużyć

Khloe - witaj

Cytat:
Smaczny był? uwielbiam omlety.
Mniam

Cytat:
Wreszcie się wyspałam!!! Spałam do 9.30 Uciekam na zakupy! Oby udało mi się kupić jakieś spodnie/spódnicę/bluzki bo ja naprawdę nie mam się w co ubierać!
W Olsztynie w CH Alfa dziś noc wyprzedaży i jakiś konkurs z główną wygraną 6000zł na zakupy (imprezę prowadzi Jacyków ). Miałam ochotę pojechać, ale pogoda bardzo zniechęca - po całym dniu duchoty teraz jest mega ulewa z piorunami Aż siwo za oknem

Odebrałam dziś swoje zamówienie z Avonu, więc do listy muszę dopisać wodę Bali Bliss i roletkę Incandessence ( a zużycie nadal 1 )

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 18:10   #646
Konto usunięte

Kochane, w związku z wymiankami mam pierwszy dylemat - którą z tych dwóch rzeczy byście wzięły?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1275766027
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1275766299
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 18:31   #647
Koshatka
Zakorzenienie

Khloe witaj.

Agniesia666

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
ja też je dziś kupiłam 100 szt + szampon herbal za 11,99 fajnie pachną??

wtedy jeszcze był niewielki
Gdzie była taka promocja?

To wszystko jasne.

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19928333]Kochane, w związku z wymiankami mam pierwszy dylemat - którą z tych dwóch rzeczy byście wzięły?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1275766299[/QUOTE]

Ja żadnej.
Stary 2010-06-11, 18:41   #648
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie była taka promocja?

To wszystko jasne.
delikatesy centrum
Stary 2010-06-11, 18:43   #649
Hosenka*
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19928333]Kochane, w związku z wymiankami mam pierwszy dylemat - którą z tych dwóch rzeczy byście wzięły?
Ja bym wzięła bluzeczkę, ale dlatego, bo niezbyt lubię zielony kolor

Z firmy Oxyd mam bokserki (te, które zamawiałam ostatnio) i jestem z nich zadowolona

Instagram

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-11, 18:47   #650
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
delikatesy centrum
Teraz myślę czy ja mam gdzieś w okolicy coś takiego.
Stary 2010-06-11, 19:21   #651
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Też są takie cienkie jak Carefree? Ja z Carefree "przesiadłam" się na Discreet bo tańsze.
Ja tam miałam parę razy carefree i są po pierwsze droższe po drugie nie tak cienkie jak descreet po trzecie nie dają takiego komfortu użytkowania, nie trzymają się tak dobrze majciochów i nie pachną świeżutko jak desreet cały dzionek
gratulacje!

Cytat:
Wróciłam z zakupów, jednak ciuchów do dla mnie jeszcze nie wyprodukowali. Za to w SP kupiłam parę rzeczy, ale to raczej przemyślane zakupy były:

- dwie odżywki w sprayu L'Biotica, są świetne, były w bardzo dobrej promocji (2 w cenie 1) i ciągle ich używam,
- żel do golenia Gillette Avocado Twist + 2 maszynki Venus Riviera, świetna cena 14,99 za obie rzeczy, więc też 2 w cenie 1
- pasta do zębów Singal White Now, bo dodawali ją do zakupów za 3,99
Uh a ja dopiero kupiłam an poprzedniej promocji z SP mgiełkę L'biotica za 11,99 a wcześniej w dozie za prawie 18 maskę l'biotica to trafiłaś na promocje bardzo się opłacało
Cytat:
tak ten podpis też mnie rozwalił tak samo jak autentyczność zdjęć ale sukienkę wylicytowałam za 30 zł więc się zobaczy
ta z bershki fajna i to bardo ale na wesele nie bardzo
a figura to z tamtego roku teraz mam 4 kilo więcej

fajnie pachną??
To nam pokażesz mam nadzieję że będzie ładna
Wiesz co tam kto lubi ja bym ją na wesele założyła, ale jak jesteś siostrą pana młodego to musisz mieć bardziej elegancką

tak pachną jak sun z oriflame ;P coś ala słoneczne pomarańcze
Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
niestety, nie zdalam egzaminu , tego ktory pisalam w tym tyg pierwsza popraweczka we wrzesniu

mowa o limitowankach z essence: czy ta limitowanka return to paradise jest teraz w naturach? czy juz nie? czy moze jeszcze nie? chcialabym ten polyskliwy puder co ma imitowac benefit
a co z limitowanka sun delicious? pudry a la czekoladki bourjois ale ja chcialam polyskujacy spray
ach zazdroszczę grillowanka! Szkoda że nie zaliczyłaś
teraz jest limitka z essence Crazy about color

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Niedawno wróciłam.

Pojechałam, prezes był ...

Pozostaje mi tylko czekać.
oo to dobrze Ci poszło! mam nadzieje że odezwą się tu i tu! To by było dobre rozwiązanie no i jakie doswiadczenie! trzymam kciuki

Hello khloe

Już wróciłam, kuzynce zrobiłam makijaż ślicznie wyglądała całościowo doradziłam jej butki i sukienkę

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

hmm chyba tą białą bo ten sweterek mnie nie przekonuje

A mi rozwaliły się sandałki co prawda nosiłam je 3 sezony ale je uwielbiałam...no i zamówiłyśmy sobie z siostrą japonko-sandałki atmo ja takie: http://allegro.pl/item1077621768_atm...relowe_37.html a siostra niebieskie a co lato będzie to kolorowe można nosić ;P a potem coś na wyprzedaży sobie kupię

Byłam w Naturze limitowanki ni widu ni słychu, za to w lumpku się obkupiłam uwaga- w swetry no nikt nie kupuje bo ciepło a aż żal nie brać jak 15 zł/kg kupiłam 2 sweterki, 2 swetry długie rozpinane, jeden cienki rozpinany, bluzkę motylową, T-shirt na aerobik, pasek, chustę i bluzkę reeboka na aerobik total cost 32 zł w tygodniu wrzucę fotosy bo część zostawiłam u babci

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2010-06-11 o 19:22
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 19:27   #652
Konto usunięte

Tak, wezmę białą
W tej wymiance pozbędę się jednego pudru z mojej listy
A, na blogu nowe zdjęcie, nic ciekawego w sumie, ale link jak coś już w podpisie
Stary 2010-06-11, 21:04   #653
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
To nam pokażesz mam nadzieję że będzie ładna
Wiesz co tam kto lubi ja bym ją na wesele założyła, ale jak jesteś siostrą pana młodego to musisz mieć bardziej elegancką

tak pachną jak sun z oriflame ;P coś ala słoneczne pomarańcze

A mi rozwaliły się sandałki co prawda nosiłam je 3 sezony ale je uwielbiałam...no i zamówiłyśmy sobie z siostrą japonko-sandałki atmo ja takie: http://allegro.pl/item1077621768_atm...relowe_37.html a siostra niebieskie a co lato będzie to kolorowe można nosić ;P a potem coś na wyprzedaży sobie kupię
ja też mam nadzieję że będzie co pokazać
e to fajnie pachną te wkładki, dobrze że je kupiłam
kurczę fajne te sandałki, jak dostaniesz to pokażesz jak wyglądają na stopie??
ja dziś dostałam 4 bluzki zamówione na all i paski na nos ciekawa jestem ich użycia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-11, 21:13   #654
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
ja też mam nadzieję że będzie co pokazać
e to fajnie pachną te wkładki, dobrze że je kupiłam
kurczę fajne te sandałki, jak dostaniesz to pokażesz jak wyglądają na stopie??
ja dziś dostałam 4 bluzki zamówione na all i paski na nos ciekawa jestem ich użycia
Będzie będzie a jak nie to będzie na poprawiny
Na alle są aukcje na których są pokazane na stopie, można je nosić jako sandałki i jako klapki, zależy jak założysz te paseczki
Poka poka! Z plasterków zdaj relacje bo czuje ze niedługo i ja zamówię
Idę uczyć się do wyrka trzymać tam za mnie kciuki!
Stary 2010-06-11, 21:22   #655
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
Będzie będzie a jak nie to będzie na poprawiny
Na alle są aukcje na których są pokazane na stopie, można je nosić jako sandałki i jako klapki, zależy jak założysz te paseczki
Poka poka! Z plasterków zdaj relacje bo czuje ze niedługo i ja zamówię
masz gdzieś taką aukcję w zanadrzu??
Stary 2010-06-11, 21:27   #656
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
masz gdzieś taką aukcję w zanadrzu??
PW
a wszystko przez moją siostrę! bo mi wczoraj mówiła że jej koleżanki na lekcjach oglądały takie fajne tanie a tu masz aż z wrażenia kapeć mi się rozwalił
Stary 2010-06-11, 21:35   #657
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Uh a ja dopiero kupiłam an poprzedniej promocji z SP mgiełkę L'biotica za 11,99 a wcześniej w dozie za prawie 18 maskę l'biotica to trafiłaś na promocje bardzo się opłacało
Dzięki za zrozumienie. Cena była taka, że aż żal nie brać. Ciągle ich używam, więc na pewno się nie zmarnują. Pianka do golenia też mi się kończy, a te maszyny są super, więc drugi zakup też w miarę rozsądny.

Siedzę właśnie z maseczką.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 22:10   #658
Nusia7
Zakorzenienie

Dzięki za kciuki za pracę Naprawdę bardzo by mi się przydała, głównie po to, żebym mogła wyjechać z TŻ-em w sierpniu lub we wrześniu do jakiegoś ciepłego kraju...

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wczoraj podjęłam ważną decyzję - wybieram się na kurs prawa jazdy. Prosze o trzymanie kciuków żebym się poraz n-ty nie rozmyśliła zanim próg szkoły przekrocze.
dasz radę!

Cytat:
Miałyście może rossmannowskie wkładki facelle? Warte to coś?
Mi nie odpowiadały, były za grube

Cytat:
Orlico ja ogólnie kocham męskie żele pod prysznic i czasami podbieram TŻ
To zupełnie, jak ja...

Hosenko powodzenia z pracą

khloe witamy

Tylko

Drugą

Cytat:

Gratulacje zużyć

U mnie dziś było 39 stopni w słońcu Duchota straszna.

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

I chyba wygrałam pendrive'a na www.uciekajacepatyki.pl Chyba, bo w sumie nie dostałam nigdzie żadnej informacji, ale wśród osób wygranych jest Anna W. z Krakowa, więc to chyba ja
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 23:33   #659
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Czesc dziewczyny..ale u mnie upal! w poludnie olalam nauke i poszlam spac przy wentylatorze a teraz nadrobilam zaleglosci w spokoju i ciszy bo Tz pojechal na probe zespolu

Wyszlam wlasnie spod prysznica-byl peeling i depilacja peeling do twarzy Deborah wcale taki super nie jest...taki zwyczajny. Wyobrazalam sobie cos wiecej.

Eirenn gratulacje!

Cytat:
zazdroszcze byczenia sie ale jak zdam egzamin to sobie pojde na basen

Hosenko trzymam kciuki!

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 00:01   #660
carrola
Zadomowienie

Tylko na chwilę wpadam, nadrobiłam Was właśnie. Mamy z TŻ duże problemy, nie wiem jak to wszystko się skończy... Od wczoraj jestem mocno przybita, ostatnią rzeczą jakiej bym chciała jest rozstanie...
W czwartek mam obronę, nie wiem jak przez to przejdę.
Kosmetyki stoją w miejscu, nic nie zużywam, nic nie kupuję.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości