|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
Zuzylam wczoraj roll-on antycellulitowy Garnier i zel do mycia twarzy Ori
![]()
#632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to są te same wkładki, zresztą kosztują ok 5zł więc możesz spróbować. Moja kuzynka też "przesiadła" się z carefree na rossmanowskie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie wkladka to wkładka.ale jak mi sie odkleja to w zasadzie równie dobrze mogłoby jej nie być.
wywale z chukiem krem oliwkowy ziaji lekka formuła.nie nadaje sie dla mnie kompletnie,nawet na stopy.na początku było fajnie,dawałam go na szyję i była łądna i gładka.od jakiegos czasu go odstawiłam i smarowałam łydki bo szyja zaczeła mnie swędzieć.na łydkach to samo się zrobiło.dobrze ze to malutkie opakowanie.ostatnio same wpadki kosmetyczne mam. czym posmarowac szyję zeby w koncu przestało mnie swędziec??alantal odpada bo na taki upał będzie się strasznie kleił...
#634 |
Zakorzenienie
|
Porzeczko: trzeba się w końcu zmobilizować
![]() Przypilnujemy Cię ![]() Już ponad godzinę jestem po pierwszej rozmowie. Praca wydaje się być ciekawa, tylko, że mam chyba zbyt delikatny charakter ![]() Ogólnie nie obraziłabym się gdyby mnie wybrali, zwłaszcza, że byłaby to najpierw praca na miesiąc, na umowę zlecenie, około 5 godzin pracy dziennie. Więc idealnie by było, gdyby się jeszcze okazało, że dostanę tą pracę w laboratorium i zaczełaby się za 2-3 miesiące ![]() Ok 15 jadę zawieść CV bo ma być prezes, ale nie wiem czy będzie miał czas żeby ze mna porozmawiać. Najwyżej zostawię CV i LM (a właściwie list intencyjny - w końcu się dowiedziałam, jaka jest różnica między nimi ![]()
#635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Jak pozwolicie to się przyłącze, wczoraj poszłam do Rossmanna po wkladki żelowe do butów, kupiłam przy okazji piankę do mycia twarzy Lirene (razem 30zł). Wyszłam i nagle "yyy...przecież miałam zużyć jeszcze pare zeli do twarzy, które się chowają sprytnie w szafce.. ![]() Często mam problem z odmówieniem sobie czegoś,ale musze zacząć oszczędzać (w tym roku ide na studia, zaoczne prawdopodobnie i jeszcze nie mam pracy...) Jak można to od razu napisze co w najbliższym czasie chce zużyć: *TWARZ - pianka Lirene do mycia twarzy - peeling morelowy oczyszczający St.Ives - Ziaja Calma HLC mleczko do demakijażu z wapniem - Ziaja krem oliwkowy i kakaowy (będzie ciężko ![]() - Ziaja dwufazowy płyn do demakijażu oczu - Nivea Visage Expert Lift tonik - Oriflame maseczka dotleniająca - Cleanic mleczko do demakijażu *WŁOSY - maseczka Placenta - kilka opakowań jedwabiu BioSilk - szampony: Garnier, Joanna, Herbal Essences - odżywki: Garnier x 2, Pantene (maski w zasadzie) - wszelkie spreje nabłyszczające i z keratyną * PIELĘGNACJA CIAŁA - balsam GOSH - masło oliwkowe ISANA - balsam brązujący Dove - serum ujędrniające do biustu AA i Eveline *MAKE-UP, PAZNOKCIE itp. - podkład Astor Perfect Stay 24H - puder sypki Oriflame i puder w kamieniu (już pokruszony) Oriflame - wszelkie cienie do oczu (od dziś maluje się codziennie, chce zużyć swoje cienie i kupić palete 120 cieni żeby mieć wszystko w jednym miejscu i jakieś sensowne kolory) - tusz do rzęs Visions Oriflame - eyeliner Maybelline - kilka lakierów i odżywek do paznokci + cyrkonie Na pocieszenie powiem,że dzisiaj skończyłam mgiełkę Radical do włosów i zamierzam w przyszłym miesiącu kupić ampułki z tej serii. Mam nadzieje,że wszystko co napisałam jest zrozumiałe, a jeśli coś źle zrobiłam to wybaczcie i mnie poprawcie bo nie zorientowałam się jeszcze w wątku. Pozdrawiam i 3mam kciuki za wszystkie Was (i siebie) ![]() ![]()
#637 |
Zakorzenienie
|
witaj khloe
![]() zuzylam w koncu krem do rak 50 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, wracam do Was! Sesja zaliczona.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#639 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak zużyję to masło to zostanie mi tylko ze świeższych zapachów balsam Eveline Oliwkowy ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19914237]Księżniczko, daj cynk, jak zauważysz u nas tę nową ![]() [/QUOTE] Jasne ![]() Cytat:
![]() Gratuluję tylu zużyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie dziś poranek bez zużyć. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;19920866]Dziewczyny, wracam do Was! Sesja zaliczona. ![]() Eirenn gratulacje ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
lipiec na maksa!!! :)
|
khloe cześć
![]() Eirenn gratuluję końca sesji ![]() Hosenko mocno trzymam kciuki ![]() Wróciłam z zakupów, jednak ciuchów do dla mnie jeszcze nie wyprodukowali. ![]() - dwie odżywki w sprayu L'Biotica, są świetne, były w bardzo dobrej promocji (2 w cenie 1) i ciągle ich używam, - żel do golenia Gillette Avocado Twist + 2 maszynki Venus Riviera, świetna cena 14,99 za obie rzeczy, więc też 2 w cenie 1 ![]() - pasta do zębów Singal White Now, bo dodawali ją do zakupów za 3,99
![]() |
#641 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ta z bershki fajna i to bardo ale na wesele nie bardzo a figura to z tamtego roku teraz mam 4 kilo więcej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;19920866]Dziewczyny, wracam do Was! Sesja zaliczona. ![]() gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#642 |
Lady of Harley-Davidson
|
trzymam kciuki za egzaminy weekendowe i rozmowy o prace
![]() ![]() ja jestem z TZ u mnie na dzialce, opalamy sie, grillujemy i ogolnie sie obijamy ![]() niestety, nie zdalam egzaminu , tego ktory pisalam w tym tyg ![]() ![]() mowa o limitowankach z essence: czy ta limitowanka return to paradise jest teraz w naturach? czy juz nie? czy moze jeszcze nie? ![]() ![]() a co z limitowanka sun delicious? pudry a la czekoladki bourjois ![]() ![]()
#643 |
Zakorzenienie
|
Nie będe pisać tego samego co w innym wątku, więc pozwolicie, ze przekopiuję
![]() Niedawno wróciłam. Pojechałam, prezes był i przyjał mnie od razu, ale zanim weszłam usłyszałam, jak mówi do sekretarki, że w takich sprawach nie rozmawia się z prezesem, tylko z kadrami, ale żebym weszła. Pomyślałam, że minus na wstępie, że będzie zły czy coś, ale na szczęście okazał się bardzo miłym i ciepłym facetem. Siedziałam tam ponad 20 minut, zadawał wiele pytań odnośnie studiów, poprzedniej pracy. Zaplusowałam tym, że wiedziałam, że obecnie są spółką akcyjną - połechtałam tym jego ego, bo dopiero od 1.06 przekształcili się w sa. Zaplusowałam też tym, że pracowałam jako hostessa ![]() Podkreślił sobie kilka rzeczy w moim CV i LM, na górze CV zrobił "streszczenie" - w kilku punktach najwazniejsze rzeczy, napisał dużymi literami "laboratorium" no i jeżeli zdobędą certyfikaty i akredytację + dofinansowanie z Uni i w związku z tym poszerzą działalność laboratorium to bedzie dzwonił. Zastrzegł, że niczego nie obiecuje, nie gwarantuje więc żebym nie zaprzestała poszukiwania pracy. Pod koniec lipca mam zadzwonić i zapytać czy już coś wiadomo odnośnie poszerzenia działalności laboratorium. Bo dopiero jeśli to stanie się faktem, to mozna dokładniej rozważać zatrudnienia akurat mnie. Planują przyjąć wtedy kilka osob, więc myślę, że szanse są. Tak teraz myśle, że to poszłam do prezesa a nie do kadr moze być jednak plusem: że świadczy o mojej determinacji i że nie boję się stanąć nim twarzą w twarz. Natomiast po rozmowie rano mam mieszane uczucia, nie potrafię powiedziec, czy dobrze poszło czy nie. oólnie praca dosyć ciekawa, ale potrzeba do niej silnego charakteru, którego mi trochę brak ![]() Praca byłaby korzystna w przypadku, gdyby praca w laboratoium wypaliła - zamiast nudzić się w domu, popracowałabym przez miesiąc, przez tych kilka godzin dziennie a i kasa by wpadła. Pozostaje mi tylko czekać.
#644 |
Konto usunięte
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=438927 Założyłam wątek wymiankowy, większość to kosmetyki, których nie uznaję jako "moje"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#645 | |
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkich zużyć
![]() Khloe - witaj ![]() Mniam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;19920866]Dziewczyny, wracam do Was! Sesja zaliczona. ![]() ![]() ![]() Odebrałam dziś swoje zamówienie z Avonu, więc do listy muszę dopisać wodę Bali Bliss i roletkę Incandessence ( a zużycie nadal 1 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Konto usunięte
|
Kochane, w związku z wymiankami mam pierwszy dylemat - którą z tych dwóch rzeczy byście wzięły?
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1275766027 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1275766299 |
![]() ![]() |
![]() |
#647 | |
Zakorzenienie
|
Khloe witaj.
![]() Agniesia666 ![]() Cytat:
![]() To wszystko jasne. ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19928333]Kochane, w związku z wymiankami mam pierwszy dylemat - którą z tych dwóch rzeczy byście wzięły? ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1275766027 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1275766299[/QUOTE] Ja żadnej. ![]()
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
#649 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19928333]Kochane, w związku z wymiankami mam pierwszy dylemat - którą z tych dwóch rzeczy byście wzięły?
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1275766027 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1275766299[/QUOTE] Ja bym wzięła bluzeczkę, ale dlatego, bo niezbyt lubię zielony kolor ![]() Z firmy Oxyd mam bokserki (te, które zamawiałam ostatnio) i jestem z nich zadowolona ![]()
#650 |
Zakorzenienie
|
Teraz myślę czy ja mam gdzieś w okolicy coś takiego.
![]()
#651 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;19920866]Dziewczyny, wracam do Was! Sesja zaliczona. Teraz tylko obrona 5-tego lipca.[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wiesz co tam kto lubi ja bym ją na wesele założyła, ale jak jesteś siostrą pana młodego to musisz mieć bardziej elegancką ![]() tak pachną jak sun z oriflame ;P coś ala słoneczne pomarańcze ![]() Cytat:
![]() teraz jest limitka z essence Crazy about color Cytat:
![]() ![]() Hello khloe ![]() Już wróciłam, kuzynce zrobiłam makijaż ślicznie wyglądała całościowo ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19928333]Kochane, w związku z wymiankami mam pierwszy dylemat - którą z tych dwóch rzeczy byście wzięły? ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1275766027 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1275766299[/QUOTE] hmm chyba tą białą bo ten sweterek mnie nie przekonuje A mi rozwaliły się sandałki ![]() ![]() ![]() Byłam w Naturze limitowanki ni widu ni słychu, za to w lumpku się obkupiłam uwaga- w swetry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2010-06-11 o 19:22 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Konto usunięte
|
Tak, wezmę białą
![]() W tej wymiance pozbędę się jednego pudru z mojej listy ![]() A, na blogu nowe zdjęcie, nic ciekawego w sumie, ale link jak coś już w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() e to fajnie pachną te wkładki, dobrze że je kupiłam ![]() kurczę fajne te sandałki, jak dostaniesz to pokażesz jak wyglądają na stopie?? ![]() ja dziś dostałam 4 bluzki zamówione na all i paski na nos ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na alle są aukcje na których są pokazane na stopie, można je nosić jako sandałki i jako klapki, zależy jak założysz te paseczki ![]() Poka poka! Z plasterków zdaj relacje bo czuje ze niedługo i ja zamówię ![]() Idę uczyć się do wyrka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#657 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() ![]() Siedzę właśnie z maseczką. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#658 | ||
Zakorzenienie
|
Dzięki za kciuki za pracę
![]() Cytat:
![]() Mi nie odpowiadały, były za grube ![]() Cytat:
![]() Hosenko powodzenia z pracą ![]() khloe witamy ![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;19920866]Dziewczyny, wracam do Was! Sesja zaliczona. ![]() Tylko ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19928333]Kochane, w związku z wymiankami mam pierwszy dylemat - którą z tych dwóch rzeczy byście wzięły? ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1275766027 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1275766299[/QUOTE] Drugą ![]() ![]() Gratulacje zużyć ![]() U mnie dziś było 39 stopni w słońcu ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- I chyba wygrałam pendrive'a na www.uciekajacepatyki.pl ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#659 | |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny..ale u mnie upal! w poludnie olalam nauke i poszlam spac przy wentylatorze a teraz nadrobilam zaleglosci w spokoju i ciszy bo Tz pojechal na probe zespolu
Wyszlam wlasnie spod prysznica-byl peeling i depilacja peeling do twarzy Deborah wcale taki super nie jest...taki zwyczajny. Wyobrazalam sobie cos wiecej. Eirenn gratulacje! Cytat:
Hosenko trzymam kciuki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Zadomowienie
|
Tylko na chwilę wpadam, nadrobiłam Was właśnie. Mamy z TŻ duże problemy, nie wiem jak to wszystko się skończy...
![]() W czwartek mam obronę, nie wiem jak przez to przejdę. Kosmetyki stoją w miejscu, nic nie zużywam, nic nie kupuję. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.