![]() |
#3751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 91 cz. XII :*
|
![]() ![]() |
![]() |
#3752 |
Rozeznanie
|
ogladam te bekarty wojny (online i limit mi sie wlaczyl
![]() ![]()
#3753 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kurcze też bym coś chciała zrobić z włosami albo obciąć na króciutko albo właśnie bok wygolić, ale muszę zapuszczać ![]() Cytat:
![]() ![]() samo farbowanie u mnie tyle wynosi ![]() ale chyba zapiszę się na tą akcje z loreala o darmowej koloryzacji, bo za tydzień ma być u mnie w mieście ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3754 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nie miałam czasu częściej zaglądać, ale oceny już na szczęście wystawione ![]() ![]() Gosiu gratuluję siostrzenicy ![]() ![]() ![]() ![]()
#3755 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj byłam z TŻ na małych zakupach zamiast na planowanym słońcu, bo wytrzymać się nie dało ani chwili, a termometr pokazywał nawet 38 C!
![]() |
#3756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nom wzieła pani maszynke do ręki i daaawaaaj ;D ale super to wyglada w rzeczywistości i bez przerwy patrzę tylko na ten fragment. ;D powiem Ci że ta fryzjerka ma w naszym niedużym centrum najtaniej, a czesze bardzo dobrze, ludzie sobie ją chwalą i ma sporo tych ludzi. jest też u nas taki salon, w którym za pasemka biorą 120 zł. nie powiem salon jest naprawdę świetnie urządzony, ale jak dla mnie ceny mają zbyt wysokie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3757 |
Rozeznanie
|
no i obejrzalam wlasnie ten film do konca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3758 |
Zakorzenienie
|
Spaliłam się
![]()
#3759 |
Zakorzenienie
|
Wreszcie nie jest już aż tak gorąco.
Ja dzisiaj chyba dokończę oglądać "W chmurach", bo od trzech dni się z nim męczę, bo albo nie miałam internetu, albo mi się włączył limit, albo nie miałam czasu. ![]()
#3760 | |||
Wtajemniczenie
|
Dokładnie.. nienawidzę lata
![]() Cytat:
Fajny ten film.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czy któraś z was startuje może na Uniwersytet Opolski? Wiecie jak tam jest z przyjęciami? Trudno się dostac?
if that is tragic… then give me tragedy. ![]() Edytowane przez Monii07 Czas edycji: 2010-06-12 o 11:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3761 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() efekty zaskoczenia są najlepsze u Tarantina ![]() ![]() na murzyna? ![]() ja nie wiem co się ze mną dzieje, bo zawsze uwielbiałam się opalać, a teraz wychodzę na słońce tylko jak muszę (czyt. spacer z psem ![]() Cytat:
![]() na lingwistykę nie próbujesz? ![]() nie startuję, ale wiem, że w przypadku weterynarii do Opola jest najmniejszy próg z całej Polski ![]() ![]() poszukaj może na stronce uczelni, a jak nie ma to na jakichś forach o angielskim, tam powinno być ![]() zarejestrowałam się na 2 uczelniach i nie mam pojęcia jaki 3 kierunek wybrać, gdybym się nie dostała na tamte dwa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3763 | |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Cały wczorajszy dzień byłam u Tż'a ![]() Cytat:
![]() Ale jak w tej pracy, zadowolona jesteś? ![]()
![]() |
#3764 | |
Wtajemniczenie
|
można dołączyć ?
![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() Opole ogólnie ma dość niskie progi, większość ludzi się dostaje. Według mnie Wrocław ma większe perspektywy na przyszłość niż Opole, a skąd jesteś, jeśli mogę zapytać ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3765 |
Raczkowanie
|
Cześć wam
![]() Aanettee: pewnie że tak ![]() ![]() Kurcze dziewczyny nie macie do polecenia jakiegoś fajnego kremu wyszczuplającego? Zabrałam się za ćwiczenia ale chciałam troche pomóc udom ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3766 | |
Zakorzenienie
|
Cześć Aneta
![]() Cytat:
Eeeee te wszystkie kremy to gów** warte są ![]()
![]() |
#3767 |
Wtajemniczenie
|
Cześć, cześć
![]() dokładnie, kremy zadziałają dopiero po jakimś miesiącu stosowania ![]() wiem, bo sama używam. A jak już są takie, do pomagania spalenia tkanki tłuszczowej, to brzuch po ćwiczeniach (głównie brzuszkach) piecze i gilgocze/swędzi jak cholera. wytrzymać nie idzie. 90% moich znajomych co stosują żele ma takie właśnie objawy ![]() lepiej pobiegać, poćwiczyć, bez zbędnego wydawania kasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3768 |
Zakorzenienie
|
zadowolona i to bardzo
![]() dziś mam wolne. jutro wypłata ![]() widzę że mam konkurencję, witam moją imienniczkę ![]() ![]() mówiłam, żę zmieniłam image? ![]() okulary na soczewki zamieniłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3769 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() na wizażu Anetki poznałam, większość własnie rocznik '91 ![]() Rodzice mi mówili, że moda na Anetki weszła po tym, jak Kręglicka została miss world w '89 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3770 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Łańcut, koło Rzeszowa. Właśnie też słyszałam, że wiele osób po dostaniu się do Opola przepisuje się do Wrocławia. Nie składam tam na razie bo brakuje mi jednej oceny do rekrutacji. Zdawałam tylko ang R i pol R, a we Wrocławiu chcą jeszcze jakis przedmiot.. ![]() Cytat:
![]() Też o tym myślałam, ale trochę się boję, a poza tym zaczynam robic prawo jazdy więc nie wiem czy to dobry pomysł.. ![]()
![]() |
#3771 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale się cholernie boję ![]() rodzice, TŻ, znajomi mnie namawiają, ale nie wiem, czy dam radę. somebody1666 nie masz sposobu na limit oglądania filmów? włącz od nowa Internet (modem, router, cokolwiek masz) i od tego miejsca, gdzie skończyłaś zbuforuj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3773 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie nic takiego nie pisalam, przegieli troche z tym listem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() 1. Imię 2. Drugie imię 3. Data urodzenia 4. Wymiary Twojego pokoju (mierzone zapałkami) 5. Ulubiony kolor skarpet sąsiada Twojego dziadka 6. Ilość palców u prawej ręki 7. Ulubione piwo 8. Ile masz wzrostu (w wartości względnej i bezwzględnej czy jak to tam ) 9. Ile alkoholu wypiłaś przez 16/17 lat swojego życia? (możesz się pomylićo 6l ) 10. Ile papierosów wypaliłaś ? 11. Ilu facetów zaliczyłaś ? (możesz się pomylić o 3 osobników) 12. Ile razy byłaś w ciąży? (daty aborcji) 13. Ilość kolorow na wyswietlaczu telefonu 14. Umiesz wiązać sznurowadła? 15. Wklej skan ostatniej analizy moczu 16. Długość rzęs w lewym oku i jakiego tuszu do nich używasz 17. Rozmiar stanika 18. kolor ulubionej gąbki 19. Numer farby do wlosow ktorej uzywa Twoja ciocia 20. Na jaki kierunek studiów się wybierasz? 21. Jesteś pewna, że z nami wytrzymasz? 22. I zdjęcie poprosimy. 23. Ilość ziarenek soli w solniczce 24. Ilość drobinek Vegety w ostatnim role który jadłaś 25. Łączna ilość połączeń odebranych 26. Ilość pesteczek truskawek na piewszej truskawce zjedzonej w tym roku 27. waga tuż po urodzeniu 28. ilośc włosów na prawym dużym palcu u stopy 29. Jaki miałaś profil w szkole 30. imię praprapra babci 31. długość włosów mierzona w cm oraz mm 32. ile bułek zjada na śniadanie Twoja sąsiadka 33. Twoja ulubiona herbata 34. Najdziwniejsze miejsce w którym dane było Ci zasnąć 35. Ilość imprezowych "zgonów" 36. Kiedy pierwszy raz tak naprawdę się upiłaś 37. Stopień skostnienia błony dziewiczej. 38. Ile wciągnęłaś tabaki (wartość w kg)? 39. Ile gramów haszu/zioła wypaliłaś? 40. Ile kasy miesięcznie wydajesz na używki (zapisane w notacji wykładniczej, jeśli nie umiesz to w groszach)? 41. Ile lat miałaś podczas pierwszego pocałunku? 42. Kiedy ostatnio się całowałaś? 43. Ewentualny pierwszy raz (w jakim wieku)? 44. Najgłupsza rzecz jaką zrobiłaś? <45. Ilość smsów wskrzynce odbiorczej. 46. Ilość znajomych na naszej klasie, myspace, gronie, epulse, fotce łącznie. 47. Model telefonu komórkowego. 48. Ile razy paliłaś shishe? 49. Ile najdłużej wytrzymałaś z chłopakiem? 50. Ile kg grzybków halucynków zjadłaś? 51. Ile dziewczyn przelizałaś? 52. Model suszarki dow łosów. 53. Obecny kolor paznokci. 54. Numer buta 55. Kolor korka butelki od perfum. 56. Pierwszy chłopak(chłopaczek). 57. Pierwszy cmok wusta. 58. Jakie jest Twoje największe marzenie 59. Ulubiony gatunek filmów. 60. Ulubiony gatunek muzyki. 61. Ulubione imię męskie / żeńskie 62. Masz zwierze? Jakie? 63. Długość paznokci. 64. Ulubiony słodycz. 65. Ulubione żarcie fast & food. 66. Ulubiona pizza. 67. Ulubiony kolor. 68. Kolor stroju kąpielowego. 69. dobra koniec, nie mam pomysłu, ale chciałam, żeby było 69. Cytat:
![]()
![]() |
#3774 | |
Zakorzenienie
|
jak odbiorę to się pochwalę
![]() muszę jakieś ładne zrobić ![]() Cytat:
bezbarwne. jakieś rady dla mnie początkującej masz? ![]() jak poznać że soczewka jest na lewej stronie? i jak to jest z tą ich konserwacją, z wymianą tego płynu, czyszczeniem, etc. ? ma któraś z was konto w banku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3775 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zapuszczam, bo mi siostra kazała, że na jej ślub mam mieć długie ![]() ![]() ja oglądałam Rewers ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jeszcze świeże, bo w piątek zakładane ![]() w mBanku jest za darmo i założenie trwa bardzo bardzo krótko, miałam jeszcze tego samego dnia ![]() tylko najpierw musisz wypełnić wniosek na ich stronce, a później przejść do placówki jak chcesz to mogę Ci powiedzieć co i jak dokładnie ![]() NIP też ostatnio zakładałam ![]() ![]() nie wiecie może kiedy będą wyniki matur w internecie?
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez melodyP Czas edycji: 2010-06-16 o 10:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3776 |
Zakorzenienie
|
Nie miałam 3 dni komputera, bo trzeba go było wreszcie sformatować, ale już jestem
![]() jak sobie pomyśle, że niektórzy jeszcze chodzą do szkoły to nie mogę uwierzyć ![]() A ja też bym musiała soczewki nosić, ale jakoś nie mogę się wybrać do okulisty. Obiecałam sobie, że do końca wakacji to zrobię. ![]()
#3777 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mialam dzis pierwszą jazde. Jak gościu powiedział, że wyjeżdżamy na drogę to myśłam, że padne z wrażenia na zawał. Na szczęscie się udało, nie zabiłam nikogo, nie rozwaliłam auta ![]() Oo.. dzięki za pomoc. Też szukałam sposobów ![]() Cytat:
![]() Już chcesz płacic podatki? ![]() Pisemne : 29-30 czerwca, w nocy podobno. Ustne już są na naszych kontach. Chyba wyjde na jakiś spacer.. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3778 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i nie wiem jakim sposobem wytrzymywałam przez całe życie tak późne zakończenie roku ![]() Cytat:
![]() ![]() tak późno? ![]() ![]() a ustne widziałam, ładnie to wygląda ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3779 |
Zakorzenienie
|
A złotówka miesięcznie za kartę?
Mam od trzech lat Inteligo, od dwóch tygodni też mBank, ten drugi mnie co chwilę jak na razie wkurza, ale ma praktycznie wszystko darmowe (tylko polecenie zapłaty nie ![]() A ja się nie mogę logować, bo oczywiście łódzkie OKE 100 lat za Murzynami i nie ma takiej możliwości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3780 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie ogladalam chyba, ale zaraz zobacze zwiastun ![]() Cytat:
![]() a ja mam juz nip i sanepid, tylko konta nie mam ale dopóki nie bede zarabiac to nie założę ![]() --------- kurcze, ale nudy... poszlabym do jakiejs pracy ![]() ![]() ostatnio duzo chodzilam po lesie (3 dni z rzedu bylam na grzybach) wczoraj siostra miala urodziny, zrobilysmy sobie mala sesje wiec pokaze wam w koncu swoje wlosy ![]() kolezanka ktora wyjechala do anglii juz ledwo tam wytrzymuje, trafila do jakiejs rodziny w ktorej baba z facetem ciagle sie kloca i on ja bije (ta babke). M. stwierdzila ze zarobi sobie troche kasy zeby mamie za bilet oddac i wraca do domu- wcale sie jej nie dziwie ![]() kurcze, ale beznadziejna pogoda, slonce swieci jakby byl upal, a jest tak zimno ze siedze pod kocem ![]() powiedzcie mi cos- czy na kul-u rejestracje kandydatow sa tylko do 18 czerwca? bo tak mi wczoraj siostra cioteczna powiedziala, ale to chyba nie mozliwe, bo teraz patrzylam i wychodzi na to ze do 5 lipca...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.