"hej wizaż, hej wizaż, forum nie małe, zrobi z Ciebie wariata ideała" Łona fajt cz.7 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-12, 07:30   #3811
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20
Dot.: "hej wizaż, hej wizaż, forum nie małe, zrobi z Ciebie wariata ideała" Łona fajt

Polskaaaaaaa!!!!!
Biało Czerwoniiiii!!!!!

I dzień dobry

"Nie mam chłopaka, bo kocham polskich siatkarzy"

Skra
Wrona,Qrek

Karola20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 07:50   #3812
kuulkaa91
Zadomowienie

Dot.: "hej wizaż, hej wizaż, forum nie małe, zrobi z Ciebie wariata ideała" Łona fajt

POLSKA!!!!
wygraliśmy!!!!!!!!!

dzień dobry
nie wyspałam się ale co tam

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Karola20 Pokaż wiadomość
I dzień dobry
Dzień dobry

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

no to tak moje odczucia po meczowe
chłopcy grali znacznie lepiej niż z Niemcami, więcej gry środkiem, więcej bloków ogólnie bardzo dobrze
najlepsi gracze w tym meczu to zdecydowanie JArosz i Ruciak, Kurek nadal nie jest w formie, widać że go to denerwuje bo caly czas gada do siebie
a i Czarnowski też bardzo dobrze
widać chłopcy od wyjazdu z Niemiec bardziej się zgrali coraz więcej akcji im bardzo dobrze wychodziło
szkoda mi 3 seta bo mogli to wygrać,
nadal psują dużo zagrywek i ten element muszą poprawić,
no i jak chcą wygrać z Kuba to niestety ale muszą sciągnąć Gume bo bez niego to ja czarno to widzę
no i chyba tyle jak sobie cos przypomne to dopiszę
kuulkaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 07:52   #3813
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
Napisane przez joaa Pokaż wiadomość
Bo se tylko pryszcze i zaczerwienienia zlikwidowałam
Aaaaaleee i tak łaaaaadnie Jakbym nie widziała tego zdjęcia w oryginale to bym się nie kapnęła że coś majstrowane przy tym było
I dobrze że nie zrobiłas takich serduszek jak Miss

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
0???
Jak można dostać 0

tak wszystkie kozaczyły a teraz się okaże że żadna nie wstanie z łóżka, wszyscy się na powtórkę rzucą
a ja wstanę chyba
Nie martw się. U mnie też nie było takich wynalazków. Najgorsze co dostałam to 1 z wykrzyknikiem. O takie 1!

A ja wstałam :p No weź co to za oglądanie powtórek. Znając już wynik bo przecież jakbym tu zajrzała nie oglądając meczu to i tak bym już wszystko wiedziała

Cytat:
Napisane przez napoli Pokaż wiadomość
Halo, kto dzisiaj zarywa nocke, aby ogladac siatkarzy ?
Ja! ja! Ja! Położyłam się o 23:00.
O 2:00 Katarzyna mnie SMSa napisała (chociaż miała spać- kłamca! ) Popisałyśmy trochę i wróciłam do oglądania meczu ze zwiększonym skupieniem
To z kolei Marti mi postanowiła poprzeszkadzać
Znowu pokonwersowałyśmy. Meczyk się obejrzało i spać o 4:30. I pobudka o 7:00 bo czeba się do pracy szykować. Ale wstałam na lajcie
Ludzie! Kardiolog mi potrzebny jak będą dalej takie końcówki. Nie mogli grać cały czas tak jak w 1 secie

[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19933727]a Francja się nie popisała i taka okazja była w końcówce [/QUOTE]
Ja meczu w końcu nie oglądałam. Właczyłam ostatnie 15 minut i akurat trafiłam na najciekawsze fragmenty
Czerwona kartka dla Lodeiro, później rzut wolny dla Francuzów. Henry chyba spanikował
I najbardziej mi się podobały pretensje Terryego po zagraniu ręką przez Urugwajczyka i komentarz :"Zapomniał wół jak cielęciem był"

Cytat:
Napisane przez olivia86 Pokaż wiadomość
bo jak planuje sie uczyc i nastawiam budzik wlasnie tak ok 1-2, po uprzedniej drzemce to chu.ja z tego wychodzi
wstaje rano dopiero
Mam tak samo! Budzik nastawiam na 2:00. Dzwoni. Moja pierwsza myśl: Taaaaa kur*a! Nie mam co robić tylko się uczyć będę... No ale powinnam. Ale mi się nie chce... Idę spać
A teraz wstałam wypoczęta, wyspana i niecierpliwa
To zupełnie inna motywacja do wstawania w środku nocy. A jeszcze jak mnie Qrka pokazali to już mi całkiem sen przeszedł

Cytat:
Napisane przez Miss Dramatique Pokaż wiadomość
a ja kibicuję Hiszpanii lub Włochom . jeśli wygra, któraś z tych drużyn to będę przeszczęśliwa
HISZPANIAAAA!!!!!

Cytat:
Napisane przez _Kaisa Pokaż wiadomość
ALE! ponoć bydgoskie Galaretki są zainteresowane Tomkiem Sammelvuo, Mattim Hietanenem
Przeczytałam Mattim Hautamaekim
I sobie myslę. Kufa to konkurencja dla Federera w skrze
Może i Roger by mocniej atakował ale Matti by wyżej skakał i miałby lepszy zasięg

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-06-12, 07:53   #3814
kuulkaa91
Zadomowienie

a mi się jeszcze chłopaków szkoda zrobiło bo widać bylo że marzli
Karola oglądałaś cały mecz?? i co nic nie piszesz??
Edit: aha nadrabiasz spam
Stary 2010-06-12, 07:59   #3815
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
Napisane przez kuulkaa91 Pokaż wiadomość
dzień dobry
nie wyspałam się ale co tam

no to tak moje odczucia po meczowe (...)

no i jak chcą wygrać z Kuba to niestety ale muszą sciągnąć Gume bo bez niego to ja czarno to widzę
A ja się wyspałam... Pewnie po południu za to mnie zetnie i będę musiała sobie jakąs sjestę urządzić

Bloki przede wszystkim były! Środek! Tego mi brakowało w meczu z Niemcami!
Rucek jak zawsze zaskakuje Bardzo dobry mecz. czeba tylko nad zagrywkami popracować bo to Im teraz nie idzie ale kufa czego ja się czepiam. Wygrali. Nie liczy się styl tylko wynik, rajt! A do tego nie mam zastrzeżeń. Znaczy mam bo 3 seta mogli wygrać Aleee tam. Ważne że 3 punkty mamy

Nie. Chyba jednak się nie wyspałam
Czytam ten fragment i sobie myślę. A co ma Guma do jarosza. Samym Kubą meczu nie wygramy a poza tym Guma dopiero co kontrakt podpisał. Jeszcze z Zaksą nie trenował więc jaka jest zależność między Jarskim a Gumisiem Teraz trenuje repra i tak samo muszą się zgrać z Łomaczem jak i z Łukim Poza tym czekam na Gruchę w innych meczach i na Mariusza. Jeden Jarski wszystkich spotkań nie wyciągnie
I dopiero później zaczaiłam tą Kubę

Wiem! Jestem boska! Jestem nie! No! Jestem!

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-06-12, 08:03   #3816
kuulkaa91
Zadomowienie

Cytat:

Ludzie! Kardiolog mi potrzebny jak będą dalej takie końcówki. Nie mogli grać cały czas tak jak w 1 secie

A teraz wstałam wypoczęta, wyspana i niecierpliwa
To zupełnie inna motywacja do wstawania w środku nocy. A jeszcze jak mnie Qrka pokazali to już mi całkiem sen przeszedł
oj nie tylko Tobie chyba ten kardiolog potrzebny

a ja to teraz nie moge patrzeć na Kurka bo tak okropnie w tych włosach wygląda Karola weź mu Ty coś zrób

a i mam fajne zdjęcie jego z MG wstawić?? pewnie je widziałaś ale ja znalazłam je dopiero wczoraj

a i Grzesio się ogolił
Stary 2010-06-12, 08:05   #3817
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
a mi się jeszcze chłopaków szkoda zrobiło bo widać bylo że marzli

Karola oglądałaś cały mecz?? i co nic nie piszesz??
Edit: aha nadrabiasz spam
Weśśśś ja nie wiedziałam że w Argentynie takie temperatury teraz Tam ludzie w kurtkach siedzieli. Swędru mówi że mają drzwi na halę nieszczelne i wieje tam ostro
A u nas 30 w cieniu
Ale dali radę. Chyba im bardziej spartańskie warunki tym lepiej im idzie Następnym razem będą grać przy otwartych drzwiach i bez koszulek

No już napisałam. A co mam pisac. Wygrali i z tego się cieszę. Podoba mi się gra środkiem bo coś się ruszyło w końu. Tylko te zagrywki. Może to nerwy czy coś ale w tak kluczowych momentach grzechem jest ładowac piłkę w aucior albo prosto w siatkę
I Kurek niech jeszcze popracuje bo i zagrywka trochę siada (ale to jak u wszystkich) i nie kończy wielu ataków, poza tym strasznie piłki ściąga. Ale i tak jest już lepiej niż było z Niemcami. Kufa! Zmuszasz mnie do objeżdżania męża! KONIEC! Ale z przyjęciem sobie radzi Z tym zawsze kłopociki były
Winiaś nie mógł się wykazać za bardzo ale jak wyszedł w tej biało czerwonej koszulce to aż mi się łezki pokazały w moich pieknych, najpiękniejszych oczkach
Rozegranie też o niebo lepsze niż w meczu z Niemcami. Tam to po prostu był dramat Ale widać że chłopOki pracujO. Jeszcze będzie gitarka. Niech no reszta składu się weźmie za grę i będziemy wymiatać
Obrone też poprawili bo patrząc na mecz z NIemcami to po prostu była apokalipsa Jeszcze to nie jest to co byc powinno ale widać że każdy element się nieznacznie poprawia

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-06-12, 08:07   #3818
kuulkaa91
Zadomowienie

Cytat:
A ja się wyspałam... Pewnie po południu za to mnie zetnie i będę musiała sobie jakąs sjestę urządzić

Bloki przede wszystkim były! Środek! Tego mi brakowało w meczu z Niemcami!
Rucek jak zawsze zaskakuje Bardzo dobry mecz. czeba tylko nad zagrywkami popracować bo to Im teraz nie idzie ale kufa czego ja się czepiam. Wygrali. Nie liczy się styl tylko wynik, rajt! A do tego nie mam zastrzeżeń. Znaczy mam bo 3 seta mogli wygrać Aleee tam. Ważne że 3 punkty mamy

Nie. Chyba jednak się nie wyspałam
Czytam ten fragment i sobie myślę. A co ma Guma do jarosza. Samym Kubą meczu nie wygramy a poza tym Guma dopiero co kontrakt podpisał. Jeszcze z Zaksą nie trenował więc jaka jest zależność między Jarskim a Gumisiem Teraz trenuje repra i tak samo muszą się zgrać z Łomaczem jak i z Łukim Poza tym czekam na Gruchę w innych meczach i na Mariusza. Jeden Jarski wszystkich spotkań nie wyciągnie
I dopiero później zaczaiłam tą Kubę

Wiem! Jestem boska! Jestem nie! No! Jestem!
ja to prawie codzienne po południ śpię, bo za gorąco jest i mnie jakoś to usypia

tak Blok blok i jeszcze raz środek

tak naprawdę boska jesteś
Stary 2010-06-12, 08:13   #3819
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
a ja to teraz nie moge patrzeć na Kurka bo tak okropnie w tych włosach wygląda Karola weź mu Ty coś zrób

a i mam fajne zdjęcie jego z MG wstawić?? pewnie je widziałaś ale ja znalazłam je dopiero wczoraj

a i Grzesio się ogolił
Ha! To był zabieg celowy! Ja tak na niego krzycze i się wkurzam a on to specjalnie zrobił! Żeby się na niego laski nie gapiły! Tylko ja mogę!
Nic mu nie będę mówić. Do Wrocławia tylko ma zapuścić troszkę dłuższe żebym miała miłe i cieszące oko efekty wizualne a później znowu się może ścinać
I uwielbiam jak on tak gada do siebie Też tak zawsze robię jak wkurzona jestem. Identyczna reakcja Matka się zawsze ze mnie brechta bo nawijam wtedy jak potłuczona

Dajeszszsz
Ej spadówa! A może ja na serio nie mam wszystkich zdjęć Kurka jakie wyciekły do Internetu!

Nareszcie
Za to Winiar znowu zarasta :/

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
ja to prawie codzienne po południ śpię, bo za gorąco jest i mnie jakoś to usypia

tak Blok blok i jeszcze raz środek

tak naprawdę boska jesteś
A ja nie potrafie spać jak jest widno

Pliny mi brakuje na środkeczku... Dobrze że we Wro byndzie

Wjemmm

Coś jeszcze miałam napisać odnośnie meczu ale nie pamietam
A! Że tak do końca nie byłam w stanie śledzić każdej akcji sekunda po sekundzie bo wisiałam na smsach
A i jeszcze chciałam dodać że mimo wszystko kontry Nam szły ładnie

Skra
Wrona,Qrek

Edytowane przez Karola20
Czas edycji: 2010-06-12 o 08:14
Stary 2010-06-12, 08:13   #3820
kuulkaa91
Zadomowienie

Cytat:
Ha! To był zabieg celowy! Ja tak na niego krzycze i się wkurzam a on to specjalnie zrobił! Żeby się na niego laski nie gapiły! Tylko ja mogę!
Nic mu nie będę mówić. Do Wrocławia tylko ma zapuścić troszkę dłuższe żebym miała miłe i cieszące oko efekty wizualne a później znowu się może ścinać
I uwielbiam jak on tak gada do siebie Też tak zawsze robię jak wkurzona jestem. Identyczna reakcja Matka się zawsze ze mnie brechta bo nawijam wtedy jak potłuczona

Dajeszszsz
Ej spadówa! A może ja na serio nie mam wszystkich zdjęć Kurka jakie wyciekły do Internetu!

Nareszcie
Za to Winiar znowu zarasta :/
no chyba że
no śmiesznie jest jak on tak gada do siebie
a jaki był zmartwiony że Winiaś za niego wszedł

masz taki trochę z du.py strony ale
oj znając Ciebie to wszystkie masz
Stary 2010-06-12, 08:23   #3821
kuulkaa91
Zadomowienie

Cytat:

Pliny mi brakuje na środkeczku... Dobrze że we Wro byndzie

Coś jeszcze miałam napisać odnośnie meczu ale nie pamietam
A! Że tak do końca nie byłam w stanie śledzić każdej akcji sekunda po sekundzie bo wisiałam na smsach
A i jeszcze chciałam dodać że mimo wszystko kontry Nam szły ładnie
oj tak brakuje Pliny, ale z Czarnowskim też nie jest źle

no kontry bardzo dobrze im szły, ale to dzięki dobrej grze defensywnej, chociaż za niektóre akcje to powinna być
ale co tam wygraliśmy i to sie liczy

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

te Karola masz liczbę postów z 69
Stary 2010-06-12, 08:24   #3822
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
masz taki trochę z du.py strony ale
oj znając Ciebie to wszystkie masz
Ano faktycznie Mam to zdjęcie
Wkleiłabym Ci tu kilka innych ale pewnie też juz masz a poza tym przyjdą dziewczyny i będą się bały patrzeć żeby w ciąże nie zajść

Cytat:
oj tak brakuje Pliny, ale z Czarnowskim też nie jest źle

no kontry bardzo dobrze im szły, ale to dzięki dobrej grze defensywnej, chociaż za niektóre akcje to powinna być
ale co tam wygraliśmy i to sie liczy
Patyk daje radę ALe mimo wszystko Plina to Plina Chce się go zobaczyć pod siatka w biało czerwonym wdzianku

No przecież to Polacy. Bez się nie obejdzie
Takie zawały serwują że aż miło pooglądać

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
te Karola masz liczbę postów z 69
Haaaa. Wypijmy za to

Ja nawet do Marti wczoraj napisałam że niby przewaga punktowa jest ale z grą Naszych to nie odetchnę spokojnie dopóki ostatnia piłka nie czaśnie w parkiet

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-06-12, 08:30   #3823
kuulkaa91
Zadomowienie

Cytat:
Ano faktycznie Mam to zdjęcie
Wkleiłabym Ci tu kilka innych ale pewnie też juz masz a poza tym przyjdą dziewczyny i będą się bały patrzeć żeby w ciąże nie zajść

No przecież to Polacy. Bez się nie obejdzie
Takie zawały serwują że aż miło pooglądać

Haaaa. Wypijmy za to

Ja nawet do Marti wczoraj napisałam że niby przewaga punktowa jest ale z grą Naszych to nie odetchnę spokojnie dopóki ostatnia piłka nie czaśnie w parkiet
a nie mówiłam
no to nie wklejaj bo dziewczyny będą bały się tu zaglądać

oj Polaków to zawsze jest miło oglądać

no to za Twoje 69

też tak mam że dopiero po ostatniej piłce jestem spokojna już wiele zwrotów akcjji się widziało więc teraz trzeba czekać do ostatniej piłki

dobra ja lece bo muszę okna pomyć
zajrzę tu koło południa
bajjj
Stary 2010-06-12, 09:38   #3824
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Paaaaa

A ja zasiadam do notatek :/

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Mecz to oglądały wszystkie a wstać to nie ma komu

Ciekawe jak tam Kasia się bawi na plażówce

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-06-12, 09:50   #3825
kuulkaa91
Zadomowienie

no a ja już wszystkie okna w domu pomyłam a te śpią jeszcze

macie drugą część wywiadu z Mentosem
http://www.reprezentacja.net/siatkow...ualnosci/27705
boszzz uwielbiam go:hahaha :
Stary 2010-06-12, 10:11   #3826
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Szwagier
Patrzę tylko na Niego i japa mi sie cieszy

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Ooooo a nastepna tura będzie z Winiasiem

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-06-12, 10:32   #3827
joaa
Zakorzenienie

GG do joaa

Cytat:
Napisane przez natalyy7 Pokaż wiadomość
Ej mam pytanko. Jaki alkohol jest najlepszy na wycieczkę? tylko nie wóda bo nie lubie
Hmmm... ale w sensie na drogę czy na miejscu? Jak w drogę to najlepiej spisuje się - niestety - wódka w coli, takiej dwulitrowej. I nagle w pociągu robi się baaaardzo fajna atmosfera Jak na miejscu, to chyba jednak piwko. Albo, nie wiem, jakieś martini?
Cytat:
Aaaaaleee i tak łaaaaadnie Jakbym nie widziała tego zdjęcia w oryginale to bym się nie kapnęła że coś majstrowane przy tym było
I dobrze że nie zrobiłas takich serduszek jak Miss

I najbardziej mi się podobały pretensje Terryego po zagraniu ręką przez Urugwajczyka i komentarz :"Zapomniał wół jak cielęciem był"

I sobie myslę. Kufa to konkurencja dla Federera w skrze
Może i Roger by mocniej atakował ale Matti by wyżej skakał i miałby lepszy zasięg
Postanowiłam nie konkurować w specjalizacji Miss i zostawić zdjęcie bez zakonnic

Ależ Mu pojechał, kufa

Weś, no nie ma co ich dwóch porównywać! Od razu widać, że Matti nadawałby się do ataku, a Federer to raczej w drugiej linii, w przyjęciu. Wiesz, że On też czasami miewa przebłyski przyjęcia porodu?
Cytat:
Winiaś nie mógł się wykazać za bardzo ale jak wyszedł w tej biało czerwonej koszulce to aż mi się łezki pokazały w moich pieknych, najpiękniejszych oczkach
Też jak Go zobaczyłam to tak mi w sercu coś drgnęło A jak wyszedł na boisko, to już się o nic nie martwiłam
Cytat:
A ja nie potrafie spać jak jest widno
A ja znalazłam na to sposób Zasłaniam zasłony i słońce (a raczej widność) mam w
Cytat:
też tak mam że dopiero po ostatniej piłce jestem spokojna już wiele zwrotów akcjji się widziało więc teraz trzeba czekać do ostatniej piłki
Oooo tak. Dopóki nie zobaczę ostatniej piłki, to już chyba nigdy nie uwierzę w wygranie. Nie po tym, jak zobaczyłam kiedyś Polki (albo Ligowy, kurde, nie pamiętam, ale chyba jednak repra ) przegrywające 19-24 i wygrywające 26-24 Zagrywka jest potęgą (coś jak sławetna mordercza zagrywka Miguela w PP z Reso). Albo mecz Reso w tegorocznej LM, tylko kufa nie pamiętam, z kim, ale faza grupowa. Już przegrywali w 3. secie (orientacyjnie) 20-13 i mówię Mamie - e, idę umyć włosy, na następnego seta. I co? Ch.uj! Wygrali!
Także nie ze mną te numery, Gruber

volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!<

If you're going crazy just grab me and take me
I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere

joaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 10:40   #3828
natalyy7
Zakorzenienie

Tylko 3 wstały już? i nadal nie wiem ile oglądało mnie matka obudziła 40 minut temu i powiem Wam że ledwo się zwlekłam
natalyy7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 10:49   #3829
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
Ależ Mu pojechał, kufa

Weś, no nie ma co ich dwóch porównywać! Od razu widać, że Matti nadawałby się do ataku, a Federer to raczej w drugiej linii, w przyjęciu. Wiesz, że On też czasami miewa przebłyski przyjęcia porodu?

Też jak Go zobaczyłam to tak mi w sercu coś drgnęło A jak wyszedł na boisko, to już się o nic nie martwiłam

A ja znalazłam na to sposób Zasłaniam zasłony i słońce (a raczej widność) mam w

Oooo tak. Dopóki nie zobaczę ostatniej piłki, to już chyba nigdy nie uwierzę w wygranie. Nie po tym, jak zobaczyłam kiedyś Polki (albo Ligowy, kurde, nie pamiętam, ale chyba jednak repra ) przegrywające 19-24 i wygrywające 26-24

Zagrywka jest potęgą (coś jak sławetna mordercza zagrywka Miguela w PP z Reso).
Mistrz ciętej riposty Prawie jak Dr House

Tenisista i skoczek narciarski Siatkarze

Bo jak jest Winiaś to nie ma co dygać
Miszcz, król!

Ja mam niby rolety ale jakoś tak nie potrafię w dzień kimać. Chyba że naprawdę jestem styrana A dziś jestem

A Skra na FF w tym roku! 19:24 I rozwalić taką przewagę I jeszcze się szczypać do wyniku 31:29

Ooo tak! Miguel! Nerwy ze stali

Cytat:
Tylko 3 wstały już? i nadal nie wiem ile oglądało mnie matka obudziła 40 minut temu i powiem Wam że ledwo się zwlekłam
Wstały bo musiały Jakby nie musiały to by jeszcze spały

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Oglądam ten wywiad z Łomaczem

Kłos na początku
Nie mogę

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-06-12, 10:52   #3830
Amy4594
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miss Dramatique Pokaż wiadomość
wyyygrasz! bądź twarda!

ej, a co, on będzie Cię pilnować o tej godzinie?

dobra, ściągnęłam sobie Remember me, w którym się zakochałam i zaparzyłam Inkę . także czuwam na posterunku .
Byłam twarda wygrałam.

A no nie wiem jak chciał to sprawdzić.

Jak ja kocham ten film. I to zakończenie.
Cytat:
Napisane przez Callitus Pokaż wiadomość
Francja z takim trenerem daleko nie zajedzie, zresztą atmosfera w drużynie też nie jest najlepsza - co można zauważyć po 'buntach' Gallasa, gdy Domenech odebrał mu opaskę kapitana Zresztą, co to za trener, który skład dobiera według gwiazd i horoskopów?
O tak to mnie rozwala.

Cytat:
Amy4594, - cos duzo emocji bedzie w najblizszym czasie- nie dosc, ze LS, to i jeszcze MS
Komu kibicujesz?
Hiszpania, Francja i oryginalnie Niemcy, którym chyba kibicuje od zawsze.
Cytat:
Nie martw się. U mnie też nie było takich wynalazków. Najgorsze co dostałam to 1 z wykrzyknikiem. O takie 1!
Też kiedyś dostałam 1! za jakieś przemówienie i dopisek "Czy to żart?!"
Stary 2010-06-12, 10:53   #3831
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Dziewczyny. We Wrocławiu piłujemy japy do Grzesia: "Grzesiek kochamy cięęęęęęęęę"
Wtedy Grześ "będzie zadowolony"

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-06-12, 10:53   #3832
napoli
Rozeznanie

Ihhhaaa, fajnie tak czac dzien od mgea porannego sprzatania i do tego od wygranej -pierwszej w LS
I dzisiaj kolejna zarwana nocka, ale damy rade

Cytat:
Hiszpania, Francja i oryginalnie Niemcy, którym chyba kibicuje od zawsze.
Hie hie, ja tez Za co juz niejednokrotnie dostalam lincz slowny

A dzisiaj upal niesamowity- jak ostatnim czasy, zas wieczorem plazowko-boiskowo
Czy jestem naiwna, a może dziecinna.
Czy jestem zwykłą lalą czy może myszką szarą.
Lecz prawda jest inna, jestem taka jaka według siebie być powinnam..."

Edytowane przez napoli
Czas edycji: 2010-06-12 o 11:34
napoli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 10:54   #3833
joaa
Zakorzenienie

GG do joaa

A teraz odnośnie meczu.
Tradycyjnie nastawiłam sobie dwa budziki i na tym drugim wstałam bez problemu, tylko chwila minęła, zanim oczy mi się otworzyły
Różnica między grą dzisiejszą a tą sprzed tygodnia, to przepaść - i każda to widziała Jakoś to wyglądało - no i wynik mówi sam za siebie
Hmmmm.
Jarosz - baaaardzo ładnie w pierwszych dwóch setach. Szkoda, że po czecim spadły Mu (jak zresztą i reszcie) staty.
Ruciak - też świetnie, myślę, że to też jest człowiek, który zostawia serce na boisku
Siurak - dobrze w przyjęciu, te ataki z drugiej linii...
Mentos - dużo lepiej
Czarny - kilka spektakularnych akcji/bloków Mu się udało
Magneto - też dużo lepiej, ogólnie to przed oczami mam ten Jego atak w dziewiąty metr; jak to wyglądało!
Gato - poza tym jednym nieprzyjęciem na palce, świetnie. W obronie był, gdzie powinien był być i za to właśnie ogromny plus
Zbychu - co prawda, bloku skutecznego bodajże nie zrobił, ale postraszył chyba nieźle (niewiele pamiętam z tego, co się pokazał na boisku )
Winiar - te dwa (czy?) ataki z lewego skrzydła gdzieś po skosie, w czwarty? piąty? metr. Ekstra

Ciastek - tak się nieraz zastanawiałam, kiedy Argentyńczycy nas doganiali, tj. do różnicy 1 punktu; czy weźmie czas teraz, czy dopiero na remisie. I za żadnym razem nie musiał, bo do remisu nie dopuszczaliśmy. Trochę mnie dziwiło to zakręcenie ze zmianami w drugim(?) secie. Już Zbych był w ogródku, już witał się z gąską, a tu jednak nie. Po następnej akcji podobnież

Tak czy inaczej, widać poprawę, a to baaaaardzo cieszy

Idę zajrzeć, może coś o Bieleckim wiadomo.
edit:
Wiadomo to:
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...VIVE/339840648

volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!<

If you're going crazy just grab me and take me
I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere

Edytowane przez joaa
Czas edycji: 2010-06-12 o 10:56
joaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 10:58   #3834
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
Napisane przez Amy4594 Pokaż wiadomość
O tak to mnie rozwala.

Też kiedyś dostałam 1! za jakieś przemówienie i dopisek "Czy to żart?!"
Ej no nie gadajcie że to z tymi horoskopami to prawda

To jesteś lepsza bo ja nie miałam żadnego dopisku... Chyba
Już nie pamiętam

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
Ihhhaaa, fajnie tak czac dzien od mgea porannego sprzatania i do tego od wygranej -pierwszej w LS
I dzisiaj kolejna zarwana nocka, ale damy rade
Ja dzień zaczęłam od szykowania sie do pracy... Zaraz wracam do domu i dopiero sprzątanie. I zamierzam obejrzeć powtórkę meczu A co mam robić? Do sesji się uczyć? Nie chce mi się

To za chłopaków

Cytat:
Różnica między grą dzisiejszą a tą sprzed tygodnia, to przepaść - i każda to widziała Jakoś to wyglądało - no i wynik mówi sam za siebie
Przede wszystkim wynik jest istotny Wynik ładny... Baaaardzo łaaadny
I poprawę widziała każda. To to co wyprawiali w meczu z Niemcami. Apokalipsa A teraz... Brawo. Ale może być lepiej... Nie żebym się czepiała. Ale żądam żeby było lepiej

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-06-12, 11:02   #3835
Amy4594
Zakorzenienie

Cytat:

Idę zajrzeć, może coś o Bieleckim wiadomo.
edit:
Wiadomo to:
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...VIVE/339840648
Nie za ciekawie. Dobrze, że nie widziałam tego meczu.
Cytat:
Ej no nie gadajcie że to z tymi horoskopami to prawda
Podobno prawda.
Stary 2010-06-12, 11:05   #3836
natalyy7
Zakorzenienie

matka mnie wygania do sklepu a potem musze sprzatac, więc idę
natalyy7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 11:07   #3837
8333a35fc810f30489e5cd31a0a2e632009e1e59_604d52027db87
Konto usunięte

: jupi::j upi:
klask i:
POLSKA!!!!!!!
klask i:
: jupi::j upi:

dzień dobry

niestety meczu nie oglądałam
nic nie było mnie w stanie obudzić ani budzik ani Joaa ani Syl
Joaa, Syl dziękuję za próbę

Cytat:
Napisane przez Callitus Pokaż wiadomość
Wymarzony finał Brazylia - Hiszpania, mimo że Brazylijczyków jako drużyny nienawidzę, ale to byłby finał na najwyższym poziomie, nie to co 4 lata temu, gdy spotkały się największe porażki tamtych MŚ Jakby był taki finał, czyli piękny pokaz gry ofensywnej, pełnej magicznych sztuczek, kombinacji Ahh, obejrzałabym bardzo chętnie ten mecz, o ile Hiszpania nie zj*bie czegoś w ćwierćfinałach czy finałach
bardzo cieszyłby mnie taki finał, mimo że również za Brazylijczykami nie przepadam byłoby na co popatrzeć, miód dla oczu

Cytat:
Ja meczu w końcu nie oglądałam. Właczyłam ostatnie 15 minut i akurat trafiłam na najciekawsze fragmenty
Czerwona kartka dla Lodeiro, później rzut wolny dla Francuzów. Henry chyba spanikował

: hahaha::h ahaha:
8333a35fc810f30489e5cd31a0a2e632009e1e59_604d52027db87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-12, 11:12   #3838
Amy4594
Zakorzenienie

[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19939347]
[/QUOTE]
Wstyd. Ale chociaż się wyspałaś.
Stary 2010-06-12, 11:20   #3839
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
Napisane przez Amy4594 Pokaż wiadomość
Nie za ciekawie. Dobrze, że nie widziałam tego meczu.

Podobno prawda.
Mi wystarczy że przeczytałam co sie stało

Jezusie!

Cytat:
matka mnie wygania do sklepu a potem musze sprzatac, więc idę
Mnie też czeka sprzątanie i wstawienie prania

[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19939347]dzień dobry

: hahaha::h ahaha:[/QUOTE]
Dobry

A miałam Cie budzić ale nie mam kasy na koncie a mamusia telefon swój zabrała ze soba do sypialni
Ale myslałam o Tobie. Czy oglądasz?
Dziś powtórka nie sikaj

I dziesiejszy mecz obejrzysz bo ja Cię obudzę osobiście. Walnę Cię sarkofagiem Stefanowym bez łeb

Nie smiej się Mówiłam że dziś ciężko u mnie z kontaktem

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-06-12, 11:28   #3840
8333a35fc810f30489e5cd31a0a2e632009e1e59_604d52027db87
Konto usunięte

Cytat:
Mnie też czeka sprzątanie i wstawienie prania

A miałam Cie budzić ale nie mam kasy na koncie a mamusia telefon swój zabrała ze soba do sypialni
Ale myslałam o Tobie. Czy oglądasz?
Dziś powtórka nie sikaj

I dziesiejszy mecz obejrzysz bo ja Cię obudzę osobiście. Walnę Cię sarkofagiem Stefanowym bez łeb

Nie smiej się Mówiłam że dziś ciężko u mnie z kontaktem
a ja juz wszystkie obowiązki na dziś spełniłam siedzę i się lenie

i tak raczej nic byś nie wskórała skoro ja nawet budzika nie słyszałam

mam nadzieję może lepiej się nie kładźmy
chociaż perspektywa oberwania Stefanowym sarkofagiem brzmi zachęcająco
8333a35fc810f30489e5cd31a0a2e632009e1e59_604d52027db87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości