|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
a krzyki rodzacych to nie z bolu tylko tak latwiej urodzic tak trzeba do tego podchodzic |
|
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
no wlasnie dlatego lekarz na nia krzyczal bo ona takie expresowe porody ma a ta siedziala na sraczu zamiast na porodowke isc
kociamborek tak teraz sama zostalam ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- mnie nie przerazaja takie krzyki wrecz im caly czas zazdroszcze ze to juz
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
ja ide spac mamuski mam nadzieje ze to bedzie spokojna noc.
dobranoc |
|
|
|
#1054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
poszlo ![]() ide w kimke, jutro czeka mnie megaaa meczacy dzien, bo bede lazic za lodowka i kuchnia ![]() brej nocki
|
||
|
|
|
#1055 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1056 |
|
Rozeznanie
|
A ja wlasnie koncze pieczenie drozodzowca z truskawkami i rabarbarem. Wdzien nie pieklam, bo bym sie ugotowala przy tym piekarniku.
Zaraz biore prysznic i lulu, jutro mam wizyte. Jestem dzis sama w domciu, Tz w delegacji, musze jakos zasnac. Sliczna dzidzia!!!
25.02.1997 24.12.2006 20.06.2009 10.08.2010http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv734rjke2qp.pngEdytowane przez alutka78 Czas edycji: 2010-06-11 o 23:25 |
|
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
przyszedl lekarz i mnie pochwalil ze po niego poszlam bo mowi ze naprawde by na kiblu urodzila bo zaraz po tym jak ja zawiezli urodzila a maly wazy 3950kg ciesze sie ze pomoglam
a teraz mykam spac dobranoc
|
#1058 |
|
Raczkowanie
|
bajka1807 ja na priv wyslalam wiadomosc w sprawie wyslania na meila tej plyty o ktorej wspominalas 2 strony wczesniej,bede bardzo wdzieczna
|
|
|
|
#1059 | |
|
Zadomowienie
|
nie mam sił za bardzo odpisywac bo byłam w barze się ze znajomą spotkać i miaam 5 stron do nadrobienia a spać już mi się chce
![]() piwka bym napiła strasznie z soczkiem nawet miałam ochote zamówić w barze lecha free ale stwierdziłam, że ludzie się będą patrzeć bo skąd mają wiedzieć, że wziełam bezalkoholowe a u mnie to jest takie zadu..pie ze zaraz by była gadka po miasteczku ze w ciąży i piję Alguien super, że taka grzeczna a rodzina świetna skoro nie zwaliła się wam całkiem na głowę i rozumie potrzebe prywatności ![]() Farminka jeju słodziutka Lenka i ile włosków ma no oprócz zdj Oscara w łóżeczku ![]() Cytat:
kurcze a swoją drogą dziwnie troche, że chce się kupać a tu mówią, że juz nie można bo się rodzi heheh dobranoc
|
|
|
|
|
#1060 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to chyba wiem czemu masz takiego ![]() ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- )CUDNA, PRZEŚLICZNA, GRATULUJĘ JESZCZE RAZ bajka ja też poproszę o te materiały cms@wp.pl Cytat:
no i super, że na nią "doniosłaś", bo faktycznie mogło być nieszczęście jakieś w tym wc ... ja postanowiłam zmniejszyć sobie dawkę magneB6 (z 6tabletek dziennie do 3), żeby nie wstrzymywać Kuby przed wyjściem i mi się dzisiaj dostało za swoje - taki mnie skurcz złapał w łydkę, że zaczęłam ryczeć, TŻ zjawił się w sekundę i nie wiedział co robić, a ja nie mogłam palców odgiąć i nic z tą nogą zrobić, to była masakra |
||
|
|
|
#1061 |
|
Rozeznanie
|
farminka sliczna masz corcie a te wloski sa poprostu rewelacyjne
|
|
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
Ja oczywiscie spac nie moge, kurzylam sie tym telefonem i wogole, mam juz dosc, wczoraj mama mnie potuczyla, wiec juz nic nie jem...bo sie zle czuje tylko...dzis lekkie rzeczy bo umre...mala juz szaleje...
Anoxa - relacje na zywo ![]() Do terminu CC zostało mi 39 dni - czyli do 21.07
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-06-12 o 05:55 |
|
|
|
#1063 |
|
Wtajemniczenie
|
Kociamborek, Haniu dziekuje
Ola_k11 u nas z sexem tez raczej spokoj, boimy sie zeby nie zrobic krzywdy dzidzi a jak juz do czegos dojdzie to nie to samo co zawsze ![]() Bajka poprosze tez o materialy jaszcz20@o2.pl ![]() Farminko Lenka jest przecudna Anoxa widac ze na nude w szpitalu nie mozesz narzekac Ja juz sie obudzilam bo TŻ musial wczesnie wyjechac, zjadlam cos i nie moge zasnac
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-06-12 o 06:26 |
|
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() ola u mnie w tych sprawach to samo najpierw był dłuuuuuuuuuuuuugi zakaz a potem ta blokada niezawsze mój slipki ale tylko za atlantica ma obcisłe bokserki ale w nich nie chodzi bo mówi że mu nie wygodnie . anoxa rety co za akcja wesoło tam masz ![]() alutka podziel się drożdżowcem i za wizytebajka to ja pochodze za tą kuchnią dla Ciebie a ty zaliczysz mi chemie kosmetyczną wzory na stężenie molowe etc... nie cierpie tego i nic nie umiem a zaraz wychodze ...nie poszłabym ale nie bede juz miala kiedy zaliczyc ,jak nie sciagne to kapa. A nogi od samego rana jak parówy.Cytat:
|
|
|
|
|
#1065 | ||
|
Zadomowienie
|
dzięki
brawo!!! ![]() Cytat:
Cytat:
wiadomo, że to jest inny rodzaj bliskości ale przynajmniej czuję że mnie kocha a po porodzie będziemy pracować nad namiętnością ![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- A ja od 5.30 dziś nie śpię ale cieszę się, bo ostatnie dni chodzilam spać o 1, 2 w nocy i wstawałam o 11 - przestawiłam sobie dzień z nocą. A dziś wstałam na siusiu i ptaszki tak ćwierkały, że już nie usnęłam.TŻ na godzinkę musiał pojechać do pracy, wyprawiłam Go ze śniadankiem. Z psiakiem wyszłam póki jeszcze nie ma upału (choć już jest parno i duszno). Zaraz ide do sklepu. Dziś mamy "roczek" chrześniaka TŻ i na 13 idziemy. Trochę sie boję o psa- zostawić Go samego... ale nie mam wyjścia. Zostawię mu otwarte wszystkie okna, żeby miał powietrze, w misce wodę i będzie musiał wytrzymać. Bo myslałam, żeby mama go zabrała ze sobą na działkę ale myślę że godzina jazdy w samochodzie bez klimy w upale też nie jest dla niego dobrym rozwiązaniem. Tym bardziej, że dziś rano jak wracaliśmy z dworu (mieszkamy na 3 piętrze), to nadal ciężko wchodził i oddychał ... On chyba ma chore serduszko... ![]() TŻ tez się o niego martwi, mimo iż udaje twardziela w sprawach zwierząt. |
||
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
Spaliśmy dziś przy wiatraku, i było to wybawienie!! Żar sie leje z nieba, juz nie moge a to dopiero 8. Na 9 mam zajęcia, pójdę na 3 godzinki, potem na działke na obiad i do wieczora mam zajęte. Już nie moge z tymi upałami.
|
|
|
|
#1067 |
|
Rozeznanie
|
Jade do lekarza. Ciekawe co mi powie...na temat plci. Czy termin sie przesunal czy nie. Zobaczymy. Buziaczki.
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
maile wyslane
jak jeszcze ktoras z was bedzie chciala materialy ze SR to piszczcie wiadomosci na prv bo mnie dzisiaj caly dzien nie bedzie.papeteria trzymam kciuki za egzamin, dasz rade ![]() a ja sie powoli ogarniam i wychodze, bogu dzieki dzisiaj nie ma takiego skwaru ![]() milego dzionka |
|
|
|
#1070 |
|
Zadomowienie
|
Chciałam Wam pokazać jak poukładałam rzeczy dzidzi - poprane i poprasowane. Łóżeczko też złożone ale na razie materacyk zakryłam kocem i pościeli nie wkładam, żeby się nie kurzyła (no i leżą tam rzeczy, których na razie nie wiem gdzie ulożyć
). Planuję dokupić jeszcze jakąś karuzelkę do łóżeczka.
|
|
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłego dnia dla wszystkich. |
|
|
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
witam
ja tez juz od dawna nie spie. zreszta cala noc sie krecilismy z tz o spac ciezko bylo przez duchote
|
#1073 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
śliczności maleńkie dużo zdrówka
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mowilyscie ze ja mam duzo rzeczy super poukladane mam podobnie tylko powoli zaczynam sie bac ze jak sie mala urodzi to szlag trafi ten porzadek sliczne lozeczko ![]() marta wybacz to morze... ja tam mieszkajac cale zycie, morze omijalam, wolalam nalac wody do pontonu na ogrodzie i tam siedziec
|
|
|
|
|
#1075 |
|
Rozeznanie
|
witajcie dziewczyny
![]() U mnie juz chyba koniec upałów 26 stopni ma być ale pochmurno , szkoda słońce mogło by zotać ![]() mam lenia nic mi się nie chce a spać nie mogę
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
jaka śliczna i jakie długie włoski |
|
|
|
#1077 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry!!!
przyszlam sie pochwalic, ze dzis mi 35 tydzien stuknal ![]() anoxa-nie zazdroszcze miejscowki przy porodowce, ale moze to i dobrze, bo sie oswoisz kogos nowego przywiezli do Ciebie, czy dalej sama koczujesz?u nas pogoda wydaje sie znosna, jakos tam nawet lekko przewiewnie jest za to noc masakrycznie duszna, ale na szczescie juz za nami.TZ dzis w szkole a ja w domu sama...mialam jechac spotkac sie z kolezanka, ale stwierdzilam, ze nie dam rady w te upaly i jeszcze gdzies padne, wolalam nie kusic losu. |
|
|
|
#1078 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczynki
czytam was caly czas ale nie mam sily odpisywac, chyba przez te potworne upaly najchetniej bym tylko lezala w lozku i nie robila kompletnie nic, dobrze ze chociaz w domu mam troszke chlodniej bo tak to wykonczyc sie idzie Przez ostatnie dwa dni byla u mnie siostra z dziecmi (Marta-2 latka i Michaś 10 m-cy) i tak mnie wykonczyly te smyki ze masakra, jednak kondycja juz nie ta ![]() farminka gratuluje coreczki, Lenka jest przesliczna, a jakie ma cudne wloski, miodzio alutka za wizyte, ja ide na pobranie krwi w poniedzialek, a wizyte u gina mam w srodeniezawsze pytalas kiedys czy jestem z w-wy i gdzie bede rodzic, tak wiec odpowiadam ze mieszkam w okolicach Warszawy, aczkolwiek jeszcze do niedawna mieszkalismy z mezem w Irlandii (ja ponad 2 lata, a mezus prawie 5) ale wrocilismy dwa miesiace temu co do szpitala to planuje rodzic na Inflanckiej, coprawda ma sporo niepochlebnych opinii ale moja siostra rodzila tam dwojke swoich dzieci, moja chrzestna rowniez i obie byly zadowolone, no i zzo jest tam za free ![]() bajka moj mail poszedl na priv ![]() dobra lece wstawic pranie i przejsc sie do sklepu poki jeszcze nie jest tak bardzo goraco ![]() to ktora nastepna do rozpakowania
|
#1079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z jednej strony to dobrze bo można się oswoić, upewnić, że nie taki diabeł straszny ale z drugiej strony, dla nieco wrażliwszych, to może być straszny okres. Można się wystraszyć na całego Też myślę, ze ta dziewczyna w kiblu - po prostu sie wystraszyła... moze nawet nie zdawała sobie z tego sprawy ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
jestem pod wrazeniem---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Wstałam i już mam spuchnięte stopy Mogę stać max. 5 minut ![]() Masakra ... a muszę pojechać na uczelnię po wpisy. Od wczoraj biorę żelazo, może pomoże... Teraz to się czuję jak BABA, zaznaczam spuchnięta baba ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- M pojechał na basen i na zakupy . Chętnie bym wskoczyła do jakiegoś jeziorka
Edytowane przez hd2005 Czas edycji: 2010-06-12 o 09:39 |
||
|
|
|
#1080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilę.
Muszę się jeszcze ciut pouczyć. Jeszcze mówiłyście o usztywnieniu- niektóre z tych biustonoszy mają silikonowy fiszbin, to nie drut, ale jednak jakieś podtrzymanie... Cytat:
Bób na pewno nie jest zalecany...ani fasola. Żadne wzdymające i wysokotłuszczowe (tłuszcze nasycone, czyli przede wszystkim mięso i margaryna) Cytat:
Ja widziałam, tylko, że mi takie tłuste ściekają potem z potem po nogach .Farminko masz piękną ślicznotkę. GRATULUJĘ!!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

było mu lżej
TZ się boi że dzidzi krzywdę zrobi, niby gin mówił że możemy i wsio ok ale on mablokadę psychiczną i nie może.

wesoło tam masz
i
za wizyte