|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
mrr. I ja Ciebie też.
hoho. Jeszcze myśleć nad tym będzie. No proszę. zostajesz i już moja droga.W końcu jesteś otojest - gdzież TY?! ![]() I tylko Ty dajesz więcej niż masz.
I bardziej kochasz niż nienawidzisz.
|
|
#3152 |
|
Raczkowanie
|
3martyna3 cuda ![]() 1. Jak wspaniale jest śpiewać ci piosenki, i czuć że pragniesz, żebym ci śpiewała.. 2. zapłonę od twych pocałunków, wybuchnę namiętnością jeśli mnie pokochasz. 3. Jestem zimną wodą, która płonie w twych ustach.. 4. mogę ukraść ci serce, chociażbyś nie chciał, 5. Utrata Ciebie byłaby torturą !!!
|
|
#3153 |
|
Raczkowanie
|
AnanaSek 07 - cieszę się, że w końcu ktoś zaczął mnie doceniać
. . . . . . . . . . . . . . bo widzisz naszą przyszłość wyobrażałam sobie razem a nie osobno! ![]() jeszcze wrócisz i przeprosisz. ale nie uważasz, że wtedy będzie już za późno? ' ja to ja, a nie imię i nazwisko ' ^^ Rap - miłość, która nigdy nie Cię nie zostawi. ' dla nas w planach jest spacer po tęczy. ' ;3 ' dla mnie miłość niespełniona.. ' moim koszmarem jest sen o Tobie. . . . . . . . . . . . . . przepraszam za to, że są beznadziejne. kompletny brak weny od dzisiaj zostaję sama! koniec z miłością. teraz kobiety mają władzę! ![]()
|
#3154 |
|
Raczkowanie
|
Cassandre , Paralogiczna , _changime , powiedz_to , TwojaKokaina , patrysiowa_ , istnt_paradoks , absorbed , happyend , poprostuAsiss , kreskowa ! - Jesteście najlepsze !!!
me pierdo entre mis suenos gubie sie pomiędzy moimi marzeniami sabes, que eres mi corazon? wiesz, że jesteś moim sercem? Fuera ! ya no te extrano ! wynocha ! już nie tęsknię ! Fui la nina que todo cambio por ti byłam tą dziewczyną, która zmieniła dla Ciebie wszystko Sin ti como sin la sonrisa bez Ciebie jak bez uśmiechu perdona la molestia przepraszam za kłopot Lascia che io sia il tuo brivido piu` grande pozwol bym została Twoim największym pragnieniem |
|
|
|
#3155 |
|
Przyczajenie
|
Twoi koledzy mają racje.Jestem fajna. :P
DzieCinkO między nami nie było i nie będzie spoko! ]ZAZDROŚĆ. Jest taką diabelską rzeczą. Chwilami Cię kocham i chwilami Cię nienawidzę. Man,nie ogarniam! Kiedy zrozumie,że to tylko szczeniacka miłość? Kocham Cię mimo tego,że jesteś egoistycznym dupkiem! |
|
|
|
#3156 |
|
Rozeznanie
|
3martyna3 - drugiej takiej nie ma .. niesamowita.
Supposedly dreams are reflecting what we want. Damn, long I will still be meeting you in them ? Podobno sny są odzwierciedleniem tego, czego pragniemy. Cholera, długo jeszcze będę spotykać w nich Ciebie ?
|
#3157 |
|
Przyczajenie
|
dzięki
* z miłości się nie umiera. umiera się z tęsknoty za nią. raz jestem ptakiem i szybuję niebiosami. raz jestem ptasim łajnem i spadam na głowy ludzi.
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ***
'Masz tylko jedną parę stóp [...] trzeba o nie dbać. Jeżeli buty cię uwierają, zmieniasz je. Stóp nie będziesz mógł zmienić!' |
|
|
|
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
'Pod łóżkiem znalazłam mój stary pamiętnik . Z ciekawością zaczęłam go czytać . Z dnia 6.09.08 r. Widniał napis ` Kocham Cię , przysięgam Ci miłość po grób ` . Z oczu nagle zaczęły mi kapać łzy , nie wiem dlaczego , w końcu nie byłam smutna . Może dlatego, że tamte dni były najpiękniejsze w moim życiu.'
dorośnij, a obiecuję, że spróbujemy. stanę na dachu Twojego samochodu z puszką piwa w ręce i zacznę głośno krzyczeć i tupać, żebyś wreszcie zrozumiał, że Cię kocham będę mówiła Ci na 'Pan'. no bo jak Cię nazwać? sercołamaczem ? wyciskaczem łez ? czy może poprostu w****iaczem ?
|
#3160 |
|
Zadomowienie
|
Paralogiczna-ja pamiętałam i czekałam
![]() kamisha-ohh jak miło <3 i okradam minimum4znaki-jaki tam zaszczyt ? nie przesadzaj ![]() kradnę ![]() Naughty_- szok ! dziękuję Ci bardzo bardzo ![]() poprostuAsiss-to się niezmiernie cieszę i jaki tam utalentowany ? ![]() Margaretta_1-w końcu się Ciebie doczekałam ! <3 +grise, beautiful_life, chocapic-okradam ![]() 'Stanąć przed nimi, uśmiechnąć się i powiedzieć 'Spierd**ajcie jestem boska !' 'W jej oczach było widać piekła dno' To tylko fantazja Słodkie serce 'Bo bywają różne bajki i różne księżniczki' Kiedyś byłam królewną, ale mi się znudziło Życie dało mi najlepszą rzecz jaką mogłam spotkać-Ciebie ! Cały skarb miłości mieści się w maleńkich paczuszkach Ty jesteś czarodziejem, zaczarowałeś mnie swoją miłością Modlę się do spadających gwiazd Dziękuję za te wszystkie piękne wspomnienia. Szkoda, tylko że odszedłeś Ten ból wyżera mnie od środka, uniemożliwia oddychanie paraliżuję każdą część mojego ciała I wtedy powiem Ci jak bardzo Cię chcę I wszystkie moje tajemnice 'Lecz kiedy się zakochasz, oślepiasz się' Posłuchaj jak moje łzy rytmicznie rozbijają się o nagrzany asfalt Tęsknota za Tobą tak bardzo boli 'Powietrze, którym oddychasz wypełnia się szarością' ![]() Eminem feat. Rihanna-Love The Way You Lie Kelly Clarkson-Never Again ![]()
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-06-12 o 10:15 |
|
|
|
#3161 |
|
Raczkowanie
|
znasz ten stan kiedy nie pomaga nawet najsłodsze ptasie mleczko, kiedy chcesz słuchać tylko najsmutniejszych piosenek i leżeć patrząc w sufit? wolałabym żebyś był, a nie bywał... ' musisz spróbować wybrać właściwą drogę, ja ci w tym nie pomogę, jedynie coś podpowiem. ' w rytmie tej samej melodii, pod dyktando tej modlitwy. pomimo tego, że znała każdą jego wadę, a to co robił bardzo ją krzywdziło, nie wyobrażała sobie życia bez niego.
|
#3162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dziękuję Je voudrais qu'un jour, il suffit de vous détenez. pour aucune raison. chciałabym któregoś dnia, po prostu Cię przytulić. bez żadnego powodu. |
|
|
|
|
#3163 |
|
Rozeznanie
|
dlaczego mijając się, spuszczamy głowy w dół. 'myśląc o szczęściu, Ciebie nie uwzględniam.' ból w okolicy serca. 'pijani nie tyle winem co uczuciami' |
|
|
|
#3164 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z dala od przepychanek... rozbawiona, zadowolona z siebie, pełna współczucia, bezczynna, spójna... czy w grze, czy poza nią, przyglądam się i dziwię temu wszystkiemu. Życie jest jak droga restauracja gdzie zawsze na koniec podsuwają Ci rachunek,co wcale nie oznacza konieczności zapominania o delikatesach,których się wcześniej kosztowało Kiedy byłam nie umalowana,nie uczesana, w za dużych spodniach,brudnych butach on przyszedł z różą i powiedzial: Dla najpiękniejszej kobiety na świecie. Ważną rzeczą jest nie to co się daje,ale to z czego się ustępuje
|
|
|
#3165 | |
|
Raczkowanie
|
[COLOR="Black"]
Cytat:
dziękuję słonko <3 ; *****. . . . . . . . . . . . . . ' I got ice in my veins, blood in my eyes Hate in my heart, love in my mind... ' W mych żyłach znajduje się lód, krew w mych oczach Nienawiść w mym sercu, miłość w umyśle. Ty utrzymujesz blask słońca, chronisz mnie przed deszczem. <3 Szukam ale nie mogę znaleźć, to boli ale nie płaczę. When push come to shove, I just stand up and scream “F*ck ‘em all” Eminem ft. Lil Wayne - Drop The World. /COLOR]
|
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem tak podekscytowana, że chyba umyje dzisiaj wszystkie zęby.
|
#3167 |
|
Zadomowienie
|
witam po niezauważonej przerwie. _________ Od jutra będę szczęśliwa - wmawiając to sobie codziennie, z każdym dniem traciła powoli nadzieję. wyrwano mi coś od środka, podeptano, przeżuto, wypluto i włożono z powrotem, ale to już nie wyglądało na serce, był to w połowie martwy kawał mięsa.
|
|
#3168 |
|
Rozeznanie
|
fenomenalny.! Nienawiść do niego płynąca we krwi,
miłość ulatniająca się w powietrze. To wszystko,co chciałabym posiadać. Nigdy nie mów `żegnaj` , jeśli tego naprawdę nie pragniesz. Serce i tak upomni się o swoje. Odzwierciedlenie niespełnionych pragnień w pobitym szkle.
Edytowane przez Malinowa Girl Czas edycji: 2010-06-12 o 12:16 |
|
|
|
#3169 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Powrót po wciąż trwającym rozstroju nerwowo- uczuciowym, wkroczeniu w świat dorosłych, przesiedzianych na dachu letnich upalnych nocach i samotnych spacerach po pustych ulicach. Ale mniejsza - Dziś cudze i moje.
"Turkusowe łzy na szybach okien " Bramafan " Nieważne są żadne słowa nasza miłość jest piękna Nie liczy się nic liczą się przyspieszone tętna " happysad " Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym... " chyba Perfect " Gdy nie można mocą żadną Wykrzyczanych cofnąć słów " jak wyżej " Moje serce jest złamane, ale mam trochę kleju Powdychajmy go i sklejmy je." wolne tłumaczenie kawałka Nirvany " Ponoć wiesz o mnie wszystko, chociaż nie znasz mnie wcale " Grabaż/PP " Nim dopadną nas na złe i dobre zmarszczki i kilogramy " Grabaż/PP " Hej chłopcze, czy czujesz, że coś jest nie tak...? " Cool Kids Of Death "Hej chłopcze, pamiętaj, że trzeba mieć klasę,żeby grać w tą grę" jak wyżej " Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia, runęłam w nią rozkładając ramiona..." Hey " Serce pojemne jak przedwojenna wanna i pragnienie by ją wypełnić..." jak wyżej " Na razie możesz wierzyć, że słońce wstaje, słońce świeci i zachodzi na twój znak..." Cool Kids Of Death " czasami lepiej jest spać " Farben lehre " Nie każdy w moim kraju musi mieć maturę Nie każdy w moim kraju musi sprzedać twarz..." KBTW Letnie popołudnia pachnące truskawkami i twoim spojrzeniem. Maluję paznokcie pod kolor duszy Hej hej, czas jak woda, hej hej, biegnij dalej, czasu szkoda (M. podczas grania na gitarze) Cichym szeptem zgaś świeczki tańczące ogniem tęsknoty Życie pod lupą Zasłuchana w śpiew słowika Odchodzisz... Dobrze .Idź, skoro tam gdzie pójdziesz masz być szczęśliwszy. Niech to jasny szlag trafi, jakie to jest straszliwe badziewie.. ![]() Pozdrawiam i odpozdrawiam.
|
#3170 |
|
Rozeznanie
|
Naughty, Malinowa Girl - dziękuje, dziękuje i kradnijcie ile
chcecie ;* ![]() absorbeed, powiedz_to - czujcie się okradzione ;* Kąpać się w deszczu, kiedy z nieba sypią się pioruny i krzyczeć na pół świata, że jest okej . Brak mi już nawet sił na odpisywanie. Kiedy się obudziłam i wychodziłam na podwórko stał mały kwiatek i koperta z moim imieniem. Nie wiedząc co jest w środku, wiedziałamjuż że to będzie ciężka sprawa. Widział mnie całą przemoczoną i rozmazaną, niewyspaną i przemęczoną. Skonaną po wychowaniu fizycznym i szczęśliwie tańczącą w słońcu. A On nadal upiera się, że mnie kocha ... Dziś wyłącznie mnie stać na leżenie na kocu i machanie nogami w powietrzu. Prowadzę ryzykowną grę ludzkich uczuć. Unieś swe soczyście czerwone usta ku górze, rozpuść włosy, zdejmij kaptur i zacznij olewać wszystko w koło. Odcień pomarańczy na niebie pełnym zagadkowych chmur. `śmiech to zdrowie`- nie każdemu pisane jest zdrowie jak i śmiech. Na cmentarzu moich cichych pragnień i nadziei, gra mały samotny żołnierzyk i tańczy finezyjnie zasmucona baletnica. Jeszcze się nie poznali... - Dasz radę biec ? - Jak ja nie daje rady nawet spać nocami, ale mogę spróbować.
|
#3171 |
|
Raczkowanie
|
dziękujęMimo szczerych chęci silnej woli, wciąż zerkam za siebie szukając Ciebie z bolesnym drżeniem rąk i łzami w oczach. Jaki straszny obraz widzisz przed oczami zamykając oczy, czyją twarz ? zamykam się z nadzieją, zepchnięta w kąt, by wraz z nią nią umrzeć, jako ostatnia.
|
#3172 |
|
Rozeznanie
|
“
ROMANTYK" - nie ktoś, kto zabierze cię do ekskluzywnej restauracji, lecz ktoś, kto zabierze cie w zwykłe miejsce i pokaże ci jego niezwykłość.”
Edytowane przez Cassandre Czas edycji: 2010-06-12 o 12:33 |
|
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
mrr! < 3
Cytat:
![]() avoir du plaisir aujourd'hui. Aujourd'hui, je suis le chant, boire du vin rouge et coûteux manquer.
dziś się bawię. śpiewam, piję drogie, czerwone wino i tęsknię. |
|
|
|
|
#3174 |
|
Gość
|
Dawno mnie nie było, dziekuję za pochwały bo jakieś mi tam mignęły.
Kocham was myszki ;** Nigdy nie myślałam że bedzie tak jak teraz,
stałeś się dla mnie nikim, poprostu nie istniejesz. Chciałam być dla Ciebie wszystkim, teraz nie chce Cię już nawet znać.. Pokazałeś na czym naprawdę Ci zależy, nie jesteś juz grzecznym chłopcem o słodkich oczach. |
|
|
|
#3175 |
|
Raczkowanie
|
Ja wcale nie płaczę- pomagam tylko wypełnić wyrwy w chodnikach.
obrałeś mnie z wiary w miłość, jak jabłko z czerwonej skórki, teraz dzielisz na ćwiartki, wydłubujesz pestki bardziej zepsute niż moje uczucia po twoim odejściu. mam w sobie jeszcze sporo nadziei- od ciebie zależy którędy ją wyprowadzisz. wtulona w przestrzeń nieistniejących ciał wypatruję oddechu ostatniej chwili. kiedyś wiedziałam jak iść, i kiedy wrócić bo świat był umieszczony na twojej dłoni. miłość w porządku alfabetycznym Czy wyciągniesz ręce i złapiesz mnie zanim roztrzaskam naszą miłość?
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#3176 |
|
Raczkowanie
|
Tak mi brakuje tych wariactw... tego jak biegaliśmy po łące i smakowaliśmy kwiaty... tego, jak próbowałeś wchodzić na najwyższe drzewa... tego jak uciekaliśmy przed sąsiadem z naręczem jabłek.... tego jak całowałeś mnie nad jeziorem mówiąc, że wolałbyś popływać, ale skoro ja wolę to trudno....
-Cześć! Całe lata się nie widzieliśmy... co tu robisz? -przyszłam utopić tego misia od Ciebie... -tego którego dałem ci 3 lata temu? -tak, tego. -dlaczego? -bo może to pomoże mi się uwolnić od ciebie... pamiętam... zebrałeś cały bukiet kończyny i wręczyłeś mi go mówiąc "nie musi być czterolistna, żeby przynieść szczęście" czułam cynamon na twoich ustach i miód... a w oczach widziałam niebo.... Papierowy łabędź zrobiony na naszym ostatnim spotkaniu wciąż u mnie leży na parapecie i czeka na Twój powrót. moje niebo nie wygląda jak Twoje, w moim nie ma codziennie czterech meczy rozegranych przez Twoje ulubione drużyny, nie ma seksu na wieczór, nie ma lodówki pełnej piwa i jakiegoś jedzenia, nie... w moim niebie jest właściwie bardzo pusto, bo jedyna rzecz w moim niebie to Ty... chciałbym Cię kiedyś zabrać do mojej babci, byś upił się jej pyszną nalewką z wiśni i poczuł się tak jak ja, kiedy jestem obok Ciebie.... Pachniesz jak bukiet róż, z kilkoma orchideami... Smakujesz jak mleczna czekolada z nadzieniem toffi... a wyglądasz jak ósmy cud świata w połączeniu z boskim Apollo.... ***
wszystkie jesteście boooskie |
|
|
|
#3177 |
|
Rozeznanie
|
' – Wierzysz, że człowiek może zmienić swoje przeznaczenie?
– Myślę, że człowiek zrobi, co może, dopóki jego przeznaczenie nie zostanie ujawnione. ' |
|
|
|
#3178 |
|
Rozeznanie
|
Edytowane przez Cassandre Czas edycji: 2010-06-12 o 12:51 |
|
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
Ile jeszcze mam czekać aż zapukasz do mych drzwi? Spoglądając w okno wyobrażam sobie, że właśnie idziesz, pędząc do drzwi udaję, że dzwonek nie działa, otwieram, niestety nadal rozczarowanie...
|
|
#3180 |
|
Rozeznanie
|
"Jesteśmy niewolnikami w białych koszulach. Reklamy zmuszają nas do pogoni za samochodami i ciuchami. Wykonujemy prace, których nienawidzimy, aby kupić niepotrzebne nam gówno. Jesteśmy średnimi dziećmi historii. Nie mamy celu ani miejsca. Nie mamy Wielkiej Wojny.
Wielkiej Depresji. Naszą wielką wojną jest wojna duchowa. Naszą wielką depresją jest życie. Zostaliśmy wychowani w duchu telewizji, wierząc, że pewnego dnia będziemy milionerami, bogami ekranu. Ale tak się nie stanie." |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

]

szok ! dziękuję Ci bardzo bardzo 

dziękuję