![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniówki
arnama my też chcemy kupony lotka
![]() my mamy zwykłe zaproszenia, takie do wypisywania. jak tak patrzę na te wasze zaproszenia... drogo takie wychodzi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My płaciliśmy 2,40 zł/szt ![]() ![]() Dzisiaj się dowiedziałam, że TŻtowi przysłali bardziej dokładne zdjęcie naszych obrączek ![]() ![]() Będą takie, tylko całe z połyskiem, bo mat całkowicie nie pasował do mojego pierścionka ![]()
![]() |
#1803 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1804 |
Raczkowanie
|
my mamy zwykłe zaproszenia, takie do wypisywania. jak tak patrzę na te wasze zaproszenia... drogo takie wychodzi?
![]() średnio za zaproszenie można liczyć ok. 3 zł. Ja swoje robiłam sama i pudełeczka dla gości również . Za papier 160 szt.- 39 zł, koperty-15 zł do tego wstążka 12mm -8 zł i 6mm - 4 zł +klej Magic. No i oczywiście tusz w drukarce + moja robocizna ![]()
Edytowane przez lejlla Czas edycji: 2010-06-10 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() i proszę jeszcze raz o pomoc ![]() ![]()
![]() |
#1806 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1807 |
Raczkowanie
|
nasze brat zamawiał w anglii
![]() dorka mnie się i tak podoba ten 3 z cantadeskami i pasuje do sukienki jak najbardziej..ten ze słonecznikami może być a ten biały wcale do mnie nie przemawia.. a byłas poptyac o ceny bo ten z cantadeskami pewnie moze kosztować ok 200 zł |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Raczkowanie
|
dorka mi najbardziej się podoba bukiet nr 1 , sama chcę mieć coś w tym stylu. Białe eustomy i cantadeski tylko może takie jak bukiet 3
#1809 |
Zakorzenienie
|
ja obstawiam za nr 2
![]() ![]()
#1810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aaaa to ta z tym pięknym trenem ![]() Wg mnie do niej pasują kwiaty nr 1 ![]() ![]() Tak ogólnie to nie rozumiem fascynacji tymi kwiatami z 3 zdjęcia. WG mnie są okropne... ten kolor jest fatalny, jakiś taki pogrzebowy, w ogóle nie pasują do Panny Młodej. Być może w innym kolorze, ale ta purpura czy jak to nazwać jest fatalna jak dla mnie.
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
Hey
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1812 |
Raczkowanie
|
Wiatmy wśród wrześnióweczek!!!
#1813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak juz bedziesz miec sukienke to pochwal sie ![]() a co do butow to kolorowe są supeer ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1814 |
Raczkowanie
|
Moge sie przylaczyc ?
![]() ![]() Zostaly nam: moj bukiet i kwiaty do dekoracji, transport, alkohol i hotel na noc poslubna. Chyba ze o czyms zapomnialam ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Ja mam zlote sandaly na obcasie, bede w czerwono zlotej sukience. |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | ||
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, płakać mi się chce. Miałam jutro odebrać sukienkę ale auto nam się popsuło i nie mam jak jechać ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 |
Zakorzenienie
|
musze sie pochwalic swoja "piękna" fryzura próbna
![]() ![]() ![]() haha....az sie plakac chce ![]() ![]() ![]()
#1817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest jakaś żenada... Wygląda wstrętnie ![]() Ale z tego co wiem to próbne zazwyczaj różnią się od tych ostatecznych, bo np nie chce się fryzjerce zakręcić ich porządnie i tracić lakieru. Co teraz zrobisz? zmienisz fryzjera, czy koncepcję?
![]() |
#1818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1819 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
![]() jestem w rozterce co do bukietu ![]() ![]() myslalam o jakiejs bizuteri svarowskiego...troche tego widzialam nz internecie, ale w kompletach przewaznie sa wlasnie dlugi kolczyki, a ja chce drobne ![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- :d ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez dorka32 Czas edycji: 2010-06-12 o 00:34 |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
Dorka mi się podoba numer 3 bo sama planuję mieć bukiet w podobnej kolorystyce. Plus ciemnoczerwone buciki. I mam pytanie: Jaki to model Twojej sukienki? Bo chyba mam taką samą
![]()
#1822 |
Raczkowanie
|
a ja ostatnio kupiłam sobie suknie na poprawiny
![]() ![]() co o niej myślicie? mi się bardzo podobają te plecy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz co...zawiozłam kiecke do Polski i nie pamiętam..kurcze, chyba że mi podpowiesz to może skojarze ![]()
![]() |
#1824 |
Rozeznanie
|
molly18 sukienka fajna ale nie mam pojęcia jak wygląda z przodu
czaszka_ kurcze współczuję Ci z tą fryzjerką - zero profesjonalizmu. Na szczęście istnieją fryzury próbne więc można jeszcze kombinować. A wogóle to dużo wzięła? dorka32 mi się podoba bukiet 1 i 2. Ten ciemny jest dla mnie jakiś dziwny i nie pasuje mi do ślubu a bynajmniej nie pasuje mi bo białej sukni ślubnej - już bardziej do sukienki kolorowej np. na ślub cywilny. a na dole moje zaproszenie ![]()
#1825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zamówiłam także buty - w kolorze czerwonym ( bez tej ozdoby ze zdjęcia). Do tego czerwonym akcentem będzie bukiet. Nasze wesele jest tematyczne pt: " jesień" Będą kolorowe liście klonu, jarzębina, dynie itd więc myślę, że wszystko będzie fajnie pasowało. No i sesja ślubna gdzieś w lesie / na polanie. Jeśli chodzi o biżuterię to będzie to dyskretny naszyjnik np z perełką i nic więcej. Noszę okulary i mam wrażenie, że co za dużo to nie zdrowo ![]() Włoski będą uczesane w retro fale ... ...się rozmarzyłam ![]()
Edytowane przez Mags1983 Czas edycji: 2010-06-12 o 15:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1827 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wychodzi na to, że jakaś wybredna jestem ![]() ![]() Mój nie przepada za takimi kiecami, myślę że wśród mojej rodziny też była bym na językach- że w piżamce wystąpiłam. Ale już nawet nie o nich chodzi, ja wolę zwiewne kiecki, z lejących materiałów, nie przepadam za błyszczącymi- może dla tego jestem na nie ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
Kiecka przepiękna! Subtelna, prosta a jednocześnie ozdobna ![]()
![]() |
#1828 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() buciki śliczne, ale wytrzymasz na takim obcasie? Gratuluję pomysłu, super mieć wszystko tak dopasowane ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1829 |
Raczkowanie
|
Oj czaszka_ nawet nie wiesz jak mnie podniosłaś na duchu. Ja też dzisiaj zrobilam fryzurke u fryzjera ktorego wybralam na slub. No i jest dosc niestaranna i sie zalamalam ze bede szukac innego fryzjera. Fryzura jest na bal, ale wypadaloby zrobic to dokladnie eh.
![]() |
#1830 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam! Ta sama magiczna data ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam sukne ecru , bukiet z jasnych tulipanów (bądz gożdzików jak tulipanów nie bedzie ) z czarną rączką ( biało-czarny) i na sali też będą czarne dodatki, biezniki, kokardy na krzesłach...moja bizuteria też srebrno czarna i czarne kiecki moich druhen z jakimś jasnym akcentenm i tulipanem...ale dodatkowym kolorem jest zółty...czyli żółte podziekowania, serwetki, swieczki i mały, zółty wazon z białymi kwiatami i czarna kokardka...coś w tym klimacie....przepadam za tym zestawieniem...wszystko robie sama więc trzymajcie kciuki ![]() Wkleje fotki ...jak znajde coś podobnego ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.