|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
another night with him but I'm always waitin`u
kolejna noc spędzona z nim, ale zawsze czekam na Ciebie Napisałeś na chodniku "Kocham Cię" - drukowanymi literami, żeby było wyraźniej. Byłam wybrana... do pierwszego deszczu... To tylko zwykła dziewczyna stojąca przed chłopakiem, prosząca by ją kochał. Zapomniała że nie wolno prosić o miłość. Nie wolno mylić miłości z litością. Poplątały się nam zdrady. to zabawne, że twoja ostatnia była ze mną.
M. <3 ![]() Edytowane przez libri Czas edycji: 2010-06-12 o 12:59 |
|
|
|
#3182 |
|
Rozeznanie
|
Absorbeed , istny_paradoks ,minimum4znaki , Karmel – oo i znowu zabrałam
![]() Skoro nie możesz byĆ to może chociaż bywaj ? Uciekam myślami w przeszłośĆ. Uciekam do Ciebie. Nic nie zastąpi mi Ciebie nad ranem, wieczorem i po południu też. Mój zegar nad ranem cicho szepcze 'Zapomnij...' Rytm łez stukających o metalowy krzyczy 'WróĆ...'
|
#3183 |
|
Rozeznanie
|
"Nasze życie jest jak taki Pan w cyrku, który kręci talerzykami na pałeczkach tak, żeby żaden z nich nie spadł. Zaczyna od jednego. Rozkręca go i dodaje kolejny talerzyk. Potem następny i następny. W jakiejś chwili musi się wrócić, bo te pierwsze kręcą się już wolniej, chwieją się niebezpiecznie. A wystarczy chwila nieuwagi, nawet tego nie zauważamy, a w końcu jakiś talerzyk spada. Potem może się okazać, że właśnie spadł ten najcenniejszy."
|
|
|
|
#3184 | |
|
Raczkowanie
|
Już wiemy słońce
Cytat:
Miło czytać że komuś podoba się moja twórczość PS. Uwielbiam Twoje opisy po hiszp. dreams_x33 - jak to niezauważonej nieobecności? Twojej nieobecności przegapić niemożna.Talenciara ![]() *** -Moje serduszko bije tylko dla Ciebie-Czemu to zawsze kobiety muszą cierpieć? -Bo tylko my jesteśmy takie głupie żeby kochać. -Czemu pijesz? -Żeby zapomnieć -O czym? -Tej chol. ernej miłości i o pewnym panu, którego nienawidzę za te wszystkie piękne chwile, które teraz stały się moim prześladowcą -To powiedz mu że jest głupie bo moje Go nigdy nie pokocha. -Kiedy się we mnie zakochałaś? -Dokładnie w momencie kiedy gapiąc się na tamtą blondynkę rozlałeś na mnie swoją kawę. Pokazałeś mi kiedyś swój zeszyt ze wszystkimi poderwanymi idiotkami. Najgorsze było to że byłam wśród nich. -Co kochasz najbardziej? -Mojego kochanego kota, oraz uzależnienia od picia, papierosów i od NIEGO. Jak to się stało że te wszystkie nasze głupoty rozśmieszające nas do łez rozumiemy tylko my? Pomimo że już dawno Ciebie niema ja nadal szukam Twojej osoby w moim łóżku. Zmarnowałam na Ciebie najlepsze lata a ty tak po prostu odszedłeś ode mnie bez pożegnania, bez ostatniego pocałunku… Jestem już tylko numerem na Twojej długiej liście zapomnianych miłości. A teraz posmaruję się kremem z filtrem żeby zapobiec spaleniu się kolejną głupią miłością.
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-06-12 o 13:13 |
|
|
|
|
#3185 |
|
Zadomowienie
|
nooo... a jak cudownie byłoby go móc ustawić!
a nie tylko marzyć.. ___________________ 'skoro ją znaleźliśmy,
to żeby nam się nigdy nie zgubiła. miłość.'
|
|
#3186 |
|
Raczkowanie
|
"Na zawsze"to słowo które nie ma znaczenia bez ciebie ... |
|
|
|
#3187 |
|
Raczkowanie
|
poczuć coś dziś, a jutro zapomnieć. sam mnie tego nauczyłeś. Opowiem Ci o miłości, Która dzisiaj Nie istnieje. podobno mam czekać parę miesięcy. jutro, to już tylko kilkadziesiąt dni. śpij. zastanawiam się, jak to będzie, kiedy ktoś oprócz rodziców będzie mnie kochał. .
|
|
#3188 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no to tak jak u mnie ale zabrałam,przyda się na kiedyś . ![]() Milczącymi spojrzeniami obłaskawić twoją duszę.
|
|
#3189 |
|
Wtajemniczenie
|
witam z powrotem Cukiereczki ! <3 Wiesz? To obietnice związane z wieczną miłością, przestały mieć znaczenie. I co, że powtarzało się je po kilka razy dziennie, skoro teraz nie można już tego usłyszeć ani raz. Był taki delikatny. W zagadkowy sposób wyczuwał, prawie nieomylnie, jej nastroje. Nigdy nie próbował jej rozbawić dowcipem, gdy podejrzewał, że jej smutek nie jest akurat odwrotnością śmiechu. Chciałam się w Tobie zakochać z miłości. Nie z podziwu albo strachu, że będę sama. Chciałam się zakochać, zakopać w sobie. Jeśli ona powie "nie" to nie dlatego, że jej na Tobie nie zależy. Od długiego czasu ochrania swoje serce. Boi się. Do końca dni, będę się w Tobie platonicznie kochać bez odwzajemnienia. Będę wpatrywać się w Twoje czekoladowe patrzałki bez opamiętania ze świadomością, że tak naprawdę nigdy nie będziesz mój. Robię wszystko byś zauważył, że dobrze mi bez Ciebie. Chyba zaczynasz nawet myśleć, że jestem szczęśliwa. A pamiętasz kiedy byliśmy razem, jak mówiłam, że pozory mylą? Jeśli nie, przypomnij sobie. Nie wiem co czuję, co myślę, a nawet do kogo i czego tęsknię. Totalny mętlik. Rozsypane puzzle, a ja nawet nie wiem, czy mam ochotę i siłę cokolwiek układać. Nigdy nie powiesz prawdy, bo musisz mnie mieć na wszelki wypadek, na gdyby coś, na czarną godzinę. A ja czekam. Jak głupia. I nie odejdę, bo wciąż między nami nie jest wszystko jasne. Myślała zatem o nim, nie chcąc o nim myśleć. Im bardziej o nim myślała, tym większą czuła wściekłość, a im większą czuła wściekłość, tym bardziej o nim myślała doprowadzając się do takiego stanu, że nie mogła już tego znieść. Zatraciła poczucie rozsądku. jest w twych oczach coś zachęcającego. ![]()
|
#3190 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
- Ja nigdy siebie nie oszukuję - A mnie? Oszukałabyś? - Kochanie,jesteś moim sercem,nie mogę oszukiwać czegoś co jest moje <3 Dlaczego są wspomnienia, które nie chcą powrócić? Dlaczego w głowie rodzą się myśli, które chciałoby się wyrzucić? Dlaczego biegamy po schodach i wciąż się spieszymy? Dlaczego siebie, a nie innych za zło winimy? Pragniemy zobaczyć jutro, choć to niemożliwe. Każde wypowiedziane słowo staje się drażliwe. Płomień gasnącego ogniska rozświetla drogę, Ktoś potyka się w ciemnościach i parzy sobie nogę. Drogowskaz przełamany, nie ma już powrotu! A serce? Jak żołnierz szykuje się do odwrotu. Za późno! Ścieżkę przykryły uschnięte liście I nikt już nie wie gdzie jest wyjście. Niby jest lepiej. Żartuję, uśmiecham się, zaczynam cieszyć się z drobnych rzeczy, spraw. Mam plany. Lepiej sypiam. Jem. Na poziomie realnym następuje poprawa. Spojrzał mi głęboko w oczy i wyszeptał,że nigdy wcześniej nie kochał nikogo tak mocno jak mnie
Edytowane przez Cassandre Czas edycji: 2010-06-12 o 13:31 |
|
|
|
|
#3191 |
|
Zadomowienie
|
kamisha - Jeszcze nie czas na emeryture
![]() łopata w dłoń i do walki ![]() [nawiasem mówiąc to uwielbiam te Twoje krótko zdaniowe tekściki ]<3happyend, Naughty_ - miło mi bardzo,bardzo bardzo <3 _________________________ ___ Walcz o mnie,walcz bronią albo bez niej walcz siłą albo słowem obojętnie czym ale walcz,cholera walcz ! pamiętasz te czasy kiedy spacery nocą sprawiały nam taką przyjemność? coś się narodziło między nami. rozdepcz to! Szybkość spotyka się z prędkością. podziel się kawałkiem swojego egoizmu. milcz,milcząc wyglądasz najładniej. zamknij drzwi,na klucz. ale wcześniej stań po mojej stronie. miłości między nami nie było. były marzenia,a to co innego. śpij,do wczoraj. |
|
|
|
#3192 |
|
Raczkowanie
|
'Wszystko na tym świecie się zmienia. Data, pogoda, ludzie marzenia...
Lecz nie twoje pocałunki... One zawsze mają ten sam, intensywny smak.'
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
miałam być tą najważniejszą, numerem jeden. a stałam się taka jak one, okłamana..
pomiędzy tobą i mną są stare uczucia a myślałam, że nigdy więcej nie wrócą. nauczona kochać nieszczęśliwie, nie potrafię kochać z wzajemnością. wieczorami czekam na ciebie na tym chole.rnym gadu-gadu, a gdy już wejdziesz robię się równocześnie z tobą dostępna mówiąc, że to na pewno przeznaczenie. `- powiesz mi, jak mnie kochasz ? - powiem. - więc ? - kocham cię w promieniach słońca i w blasku księżyca. kocham cię kiedy się złościsz na mnie bez konkretnego powodu i kiedy bez konkretnego powodu przytulasz się z radości. kocham cię kiedy śpisz i kiedy opowiadasz mi coś z pasją. kocham cię kiedy płaczesz, a mi pozwalasz się pocieszać. kocham cię każdego dnia. każdego dnia coraz mocniej. coraz mocniej i mocniej.`
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-06-12 o 13:27 |
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
moim narkotykiem jest kolor jego oczu.
|
|
|
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj chwalę bo dawno tego nie robiłam
: xxxgroszek07xx , libri , lall , papergirl , Toogether93 , TiS , kreskowa , Paralogicznaa , ciiri , 3martyna3 , _mandarynka , grise , z innej bajki , istny_paradoks , jedna na milion , _ZaagubiOna_ , Extremalna , blondi69 , keeendy , MalinowaGirl , LoveYourEyes , absorbeed , PaniJana , karmelowomi , myCh , snide1 , tfojakrulefna , Kofeina w RedBullach , bajkowa , otojest , beautiful_lie , Sharmila , 12 stonka , BananowaDelma , boundlessly , CaMa , caroline060 , CookieCrisp , abunee , Guziki xD , cornels , latin , limitowanaa , MamCieGdzies , Margaretta_1 , agatka944 , NicNieMusisz , Rilen , TajemniczaPanna , Niereofmowana , nydee , Siatkarka18 , xsxs , _Panna_Migotka_ Kama2704 , kamisha Moje NAJ <3 Kocham was ciasteczka Delikatnie kołysane marzenia zawieszone na spróchniałej gałęzi drzewa do których nawet z drabiną nie dosięgniesz...
|
#3196 |
|
Rozeznanie
|
Nie umiem wygrać ze sobą. Cóż za żałosna sytuacja. kocham Pana i nawet +30 mnie nie powstrzyma. <3 oddalamy się od siebie wpół gestu. karmię ptaki i nadzieję starymi sucharami wspomnień. Sprzedam uczucia w groszki i serce - modnie powycierane! ćwierć słowa w przeszłość mnie kochałeś. wybijamy okna Panu Bogu skamieniałymi sercami. tylko czas nie traci czasu, mój Panie. Edit. - Missi_16 - Groszek też Kocha ;*
|
#3197 |
|
dream big
|
*jestem przyzwyczajona do tego, że wszystko się kiedyś kończy. *co to miłość? *nie chciałabym cofnąć czegoś przez co przeszłam. *zapłaciłam wytrzymałością za wszystko czego dokonałam.
|
|
#3198 |
|
Zadomowienie
|
Missi_16
`a może masz już kogoś i zwyczajnie się nie liczę, ale boisz się, że dla mnie to policzek?` przeszłość zawsze Cię dopadnie.'
|
|
#3199 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kradnę Obywda. Fenomenalne. ;* _._._._._._._._._._._._._ ._._._._._._.__ od siebie : Przyciąganie ziemskie to najwiekszy bład świata. I szczęście pachnie kawą. I chłoniesz je z bliska. A chłód w pokoju sączy waniliowe mleko." Jesteś nadzieją na całe życie i piękne chwile. O przepraszam, byłeś. - Kochaj mnie, proszę. - niestety nie mogę. - czemu? Przecież byłoo nam dobrze. -własnie, "było" kocham twoją przyjaciółkę.
|
|
|
#3200 | ||
|
Zadomowienie
|
gdy w życiu zaczyna gościć przyzwyczajenie, traci się zdolność kochania drugiej osoby. Nic nigdy nie jest takie samo. Życie podobne, lecz całkiem inne. jak to nie zauważonej. niunia moja <3 ucieszyłam się, gdy zobaczyłam mój opis w Twoim podpisie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3201 |
|
Raczkowanie
|
moje reakcje na twój obraz i zachłanne myśli, stające na końcach moich rzęs. usiadła na ziemi i zaczęła się zastanawiać kim dla niego jest. mogę się przytulić do ciebie, bo nie wiem co jutro wymyślisz? zdmuchnij smutek z moich ust. chciała tylko usłyszeć, nawet gdyby to było kłamstwo, że tęskni za nią.
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
AnanaSek07 - miło mi, że się podoba
'Czasem padają pytania, które są tak idiotyczne, że przekleństwa cisną się na usta. Najgorsze jest to, że płyną one z Twoich ust. Zamilknij zanim powiesz to kolejny raz.'
|
#3203 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kradnij ile tylko zechcesz;***.! A ten powyższy zabieram! ; ****Mrs Unfabulous - bardzo, bardzo, bardzo miło być skomplementowaną przez Ciebie _________________________ "Wszyscy potrzebujemy wspomnień, bo one przypominają nam kim naprawdę jesteśmy" "To tylko przedmioty. I stały się dla ciebie ważniejsze niż życie. I to jest głupota." "To wspaniała rzecz wiedzieć, że wciąż możesz jeszcze siebie zadziwić." "Jeśli nie możesz czegoś zmienić, musisz to znieść." "Prawda jest taka, ze ludzie mają pewną wspaniałą cechę. Zmieniają się." "- Jak możesz pożegnać się z kimś, bez kogo nie wyobrażasz sobie życia? - Nie pożegnałam się. Nic nie powiedziałam. Po prostu odeszłam. Tamtej nocy postanowiłam przejść przez drogę w jej najszerszym miejscu. " "- Wierzy pani w cuda? - Tak, ale nie dzisiaj." "Każdy ma niezbywalne prawo do zmarnowania sobie życia."
|
|
|
|
|
#3204 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zabieraj zabieraj kochana ![]() Cytat:
Myśli o Tobie w takim stopniu mnie opętały, że gdy skończyłam robić sobie kanapki, chleb wrzuciłam do szuflady z nożami, a nóż do chlebaka. Miłość to nie jest przytulanie, pocałunki czy seks. Miłość to połączenie dusz i bezgraniczne zrozumienie Moje serduszko na Twój widok skacze z radości |
||
|
|
|
#3205 |
|
Wtajemniczenie
|
zostań mą ochroną, moim płaszczem.
ostatnio uszczęśliwiam wszystkich moich znajomych, ale nie umiem nadal uszczęśliwić siebie. nie potrafię. całą złość zapisuję w słowie. pojawiasz się dziś we śnie mym. niechaj sen trwa. |
|
|
|
#3206 |
|
Zadomowienie
|
codziennie milczeniem wykrzykuję rozpaczliwe modlitwy. podjadając kradzione, niebieskie migdały. po kolana w myślach.
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
'-Co jest Twym marzeniem ? -Pocałunek podczas ogromnej ulewy, a Twoim ? -By właśnie zaczęła się ta "ogromna ulewa" , bym mógł Cię pocałować .'
|
|
#3208 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za pochwały laseczki. : * grise : ** Twój wzrok powala, Twoje ciało rozpala < 3 |
|
|
|
#3209 |
|
Rozeznanie
|
Missi_16 - dziękuje Niunia ; ****
`Cierpliwość popłaca, nie bądź w gorącej wodzie kompana, poczekaj.. ` kur^%wa ile można czekać?! A co ja święty Mikołaj, że mam dawać prezenty i nie usłyszeć ` dziękuje` w zamian? Marzenia jak mały płatek śniegu, zostaje po nich szary mokry ślad. Skubnij odrobiny moich uczuć i kawałek mojego ciała . ![]() I gdzie się podział ten dowód, ten sms w którym pisałeś, że będziesz zawsze. Nie odejdzie, a gdy Ty będziesz odchodziła złapie Cię za rękę. Gryzą mnie wyrzuty sumienia i łaskocze beznadziejne niezdecydowanie. Nie siedzę na żadnych schodach wspominając chwilę kiedy było ` fajnie`, nie moknę w strugach deszczu, nie siedzę wieczorem na parapecie z czerwonym kubkiem i nie myślę o dawnych czasach. Nie jem babeczki w której jest Twój numer, ani nie oczekuje Twojego telefonu. Po prostu gapię się w szafę i szukam Twojej koszulki, jest mi w tym momencie bardzo potrzebna, ale nie to żebym tęskniła. Bo ja nie tęsknie, po prostu .... jest mi zimno . ( I słał jej smsy na dobranoc i na dzień dobry też . Słał - czas przeszły. Truskawkowy mus i nie smucę się już.
|
#3210 |
|
Wtajemniczenie
|
w powietrzu pachnie kobiecą kokieterią. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

Twojej nieobecności przegapić niemożna.

ale zabrałam,przyda się na kiedyś . 

niunia moja <3 ucieszyłam się, gdy zobaczyłam mój opis w Twoim podpisie