![]() |
#2011 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Marczilada, współczuję! jak mnie coś boli to raczej nie mogę głosno mówić bo wtedy boli jeszcze bardzej ale rozumiem w jakiej jesteś sytuacji więc trzymam kciuki i za operację i za jej trwałe efekty i za to szkolenie..
listopadowa dzięki za odp ale teraz to dopiero mam zagwostkę... Wcześniej byłam zdecydowana na dr Krajewskiego ale po konsultacji chyba jednak się rozmyśliłam(co prawda miał dość krótkie terminy więc na 100% nie mówię że nie..). potem pomyślałam o dr Skwiercz bo widzę tu parę dziewczyn, które są zadowolone z jej plastyki, ale jeśli robi cięcie tylko pod piersią to odpada bo ja chcę w otoczce brodawki. a szkoda bo piersiątka Maceraty wyglądają dokłądnie jak te z moich marzeń, te które śnią mi się po nocach....eeeeeeehhhhhh i tym oto sposobem jestem z powrotem na początku drogi czyli na wyborze dr....... Pomóżcie mi Dziewczyny wybrać DOBREGO(czyt. najlepszego) doktorka/kę... mieszkam koło Łodzi więc fajnie by było kogoś z okolicy ale niekoniecznie. może być np Warszawa albo pomorze np trójmiasto też by mi pasowało idealnie bo rodzinkę tam mam... pomóżcie mi bo jestem w czarnej dziurze..... a może już nawet w du....(w czym innym też ciemnym..) pozdrawiam Was Wszystkie ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- acha dzwoniłam do dr Skwiercz żeby umówić się na konsultację tzn do recepcji ale niestety nie powiedział czy dr robi w otoczce, z tego co pisze listopadowa to niestety nie. to chyba niewarto jechać i wydawać kase niepotrzebnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#2012 | |
Zakorzenienie
|
Lusia, wiesz, pooperacyjna opuchlizna ma różne oblicza
![]() może brzuch wypchnąć do przodu, a może tak generalnie, niby niepozornie zmienić ciało na takie mniej jędrne, bardziej rozpulchnione.. i może się to utrzymywać nawet ze 3 miesiące, aż pewnego dnia się obudzisz, i sama zdziwisz, że już straciłaś nadzieję, a tu wreszcie w lustrze dawna Ty(tylko z nowymi cycuszkami ![]() tyle że robić coś trzeba (np.basen, jak pisałam ![]() żeby zwyczajnie nie dać się zdołować ![]() no i potrzeba jakiejś możliwości wyżycia się, którą przy normalnym funkcjonowaniu znajduje się w przeróżnych czynnościach, a w rekonwalescencji tego nie można, tamtego też się nie zaleca.. i psycha może siadać, więc trzeba znaleźć jakiś sposób na rozładowanie energii i ponowne naładowanie akumulatorów ![]() jak choćby ten, o którym pisałam ![]() buziak ![]() ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- Cytat:
![]() jeśli zależy Ci na cięciu wokół otoczki, to masz w Warszawie dr Broma, robiło u niego całkiem sporo dziewcząt z forum (Samii, Trelek, Jakatarzynka, Doremi, Miskaa, Anna_ivy..) i z tego, co wiem, są bardzo zadowolone ![]() dr Broma specjalizuje się właśnie w tym rodzaju cięcia, a z Łodzi miałabyś niedaleko.. ![]()
![]() |
#2013 |
Raczkowanie
|
macerata;
Milusia ![]() jeśli zależy Ci na cięciu wokół otoczki, to masz w Warszawie dr Broma, robiło u niego całkiem sporo dziewcząt z forum (Samii, Trelek, Jakatarzynka, Doremi, Miskaa, Anna_ivy..) i z tego, co wiem, są bardzo zadowolone ![]() dr Broma specjalizuje się właśnie w tym rodzaju cięcia, a z Łodzi miałabyś niedaleko.. ![]() Broma?nie brałam pod uwagę.zaraz o nim trochę poczytam.. narazie patrzę też na dr Szczyt, co myślisz o nim? |
![]() ![]() |
![]() |
#2014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mam jakiegoś szczególnie wyrobionego zdania na jego temat, z tego co wiem, to taka dosyć "renomowana"klinika, jest tam chyba kilku chirurgów, do samego Szczyta są długie kolejki, bo on bodaj kilka "gwiazd"operował ![]() nic złego o nim nie słyszałam, raczej pochlebne opinie ![]() ale czy robi też cięcie otoczkowe, to nie wiem ![]() wiem, że kilka dziewczyn tutaj brało go pod uwagę w swoich wyborach, więc może one więcej powiedzą ![]()
######################### ![]() ![]() ![]() Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-06-12 o 00:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2015 |
Raczkowanie
|
w lewej piersi cos mi czesto "strzyka" jakby woda sie przeciskala ze strzykawki i mimo woli napina sie jakis miesien. z prawa wszystko ok, powinnam sie martwic? mialyscie tez tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2016 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() jak juz zaczniesz chodzic na basen to kazdy styl bedzie dobry, ale dla piersi szczegolnie przyjazne jest plywanko na plecach - przynajmniej ja mialam takie zalecenie ![]() Cytat:
tak jak Maceratka pisala - w Warszawie jest dr Broma, znam od niego dziewczyny i maja ciecia na otoczce i sa bardzo zadowolone ![]() pamietaj tez ze nie kazdej da sie zrobic ciecie na otoczce, z tego co pamietam to Samii od dr Bromy ma ciecie w faldzie bo u niej sie nie dalo przez otoczke a rodzilas juz? ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2017 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2018 |
Rozeznanie
|
Maceratka u mnie ok
Cycki sie ukladaja powoli
#2019 |
Raczkowanie
|
Maceratka 2sweet dziekuje wam za pomoc, myślałam, że takiego sportu też nie można uprawiać w końcu ręce tu odgrywają dość dużą rolę
![]() ale ileż można siedzieć w domu z założonymi rekami i chodzić tylko na spacerki;P jeszcze zadzwonie do doktorka i spytam sie czy to nie problem chociaż myśle, że nie nawet jak miałam inne cięcie niż wy ![]() już w środe ide do sklepu po staniczek normalny to chyba będzie najpiękniejszy dzień w dotychczasowym moim życiu ![]() ![]() hmmm ale chlor to dobrze wpływa na blizny? chociaż jak już sie "zagoiły" to chyba nie ma problemu? patyczak22 ja również miałam takie uczucie i jakby coś mnie piekło w środku jak wstawałam ale to mija, ja miałam tak jakos z poltora tygodnia ![]() ![]() szkoda tylko, że natrafiłaś na takie upały gorzej to znosisz biedactwo ![]() ![]() ale warto ![]()
#2020 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej bo przyznam ze poki co czuje ze to byl blad :/ ale ja ogolnie slaba psychicznie i fizycznie jestem. Chcialabym juz normalnie funkcjonowac rekami. Moze nie kilogramy dzwigac ale swobodnie wlosy prostowac itp a nie wiem kiedy przyjdzie na to czas ![]() Wiecie jak to jest- z mniejszym zniecierpliwieniem sie czeka na autobus gdy wiadomo o ktorej godzinie nadjedzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2021 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() raczej chlor nie powinien im przeszkadzac, bardziej martwilabym sie o cere i wlosy.. moze przesuszac mocno, ja cale szczescie chodze na basen ozonowany Cytat:
![]() ![]() ![]() ja sie nacieszyc nadal nie moge swoimi dziewczynkami a TZ je uwielbia, co wieczor zanim poloze sie spac obie dostaja od niego buziaczka ![]() ![]()
Szamanka ![]() ![]() Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2010-06-12 o 16:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2022 |
Rozeznanie
|
Hmm
u mnie minely juz dwa i tez mysle ze to nie byla dobra decyzja nie moge sie przyzwyczaic do obcego czegos w moim ciele nie wiem pewno tylko ja tak mam ale nie jest kolorowo.Czuje te sylikony i juz Ech tak zle i tak nie dobrze i wez tu mi dogodz...
MURASZKO 450CC ![]() Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-06-12 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2023 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!!!
Piszecie o tym pływaniu... a mi lekarz powiedział, że to dopiero po dwóch miesiącach nie wcześniej, tak jak solarka i różne ćwiczenia... no i tak się zastanawiam, czy mówił prawdę ![]() Zaczęłam ostatnio czytać o tej torebce, co się tworzy na około implantu i ściska go, aż pierś zaczyna twardnieć (najczęściej dwie), co prowadzi do konieczności przeprowadzenia kolejnej operacji w celu oczyszczenia tego implantu. To straszne!!! Każdą to może spotkać, jedna dziewczyna pisała, że ją to dopadło po 4 miesiącach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ps. czytałam o tym na beauty Milusia dzięki za wsparcie Buziam Was |
![]() ![]() |
![]() |
#2024 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() haha brzmi przekonywujaco ![]() A powiedz mi kiedy mozna wlosy prostowac? bo mam ich duzo, sa sianowate i falowane-nikt nie chce mi sie wziac za ich wyprostowanie a ja w pn ide na 1 wizyte (przypuszczam ze na sciaganie szwow) a we wt do pracy (o ile dam rade). I jeszcze jedno pytanie- mam bardzo mocno zacisniety stanik tak ze az mnie boli. Poki co go nie poluzniam bo nawet tydz od op nie minal wiec nie wciskam w to lap ale czy oni mi go poluzuja czy musi mnie tak cisnac caly miesiac aby implanty sie nie przesunely? AGA3331 jestes dwa tyg po zabiegu tak? a masz pod miesien czy pod gruczol? Jak sie czujesz fizycznie po op? Edytowane przez patyczak22 Czas edycji: 2010-06-12 o 17:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2025 |
Rozeznanie
|
Marczilada nie mysl o takich sprawach bo coraz bardziej bedziesz miala stresa.
Pomysl ze tobie to sie nie zdazy i ze bedzie super cudnie Jestem 2 miesiace po zabiegu fizycznie w 4 czy piatej dobie bylo super ale psychicznie nie moge jakos sie przyzwyczic.Chyba dziewczyny ktore uprawiaja sporty szybciej dochodza do siebie ja juz po Op z pomoca pielengniarki musialam wstac i isc do Wc i nie bylo tak strasznie to duzo chyba zalezy od sprawnosci fizycznej
MURASZKO 450CC ![]() Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-06-12 o 17:09 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2026 | |||
Rozeznanie
|
hejka
![]() Cytat:
a moze tak daj sie mezowi dotknac i ci minie? przeciez on wie ze masz silikony ... nie traktuj go jak dziecko tylko jak faceta, daj mu sie podotykac, nacieszyc oko... niepotrzebnie sie nakrecasz, wyluzuj.. przeciez to twoj maz , tak ma wasze zycie wygladac? bedziesz sie ciagle chowac z nowego powodu? a moze jak cie podotyka troche, powie ze sa piekne ze je uwielbai to i ty w nie uwierzysz?? bo takie to troche dziwne ... poza tym uwierz mi ze facet o ostatnim co mysli to wlasnie to czy czuc silikon czy nie, on sie cieszy jak male dziecko widzac gola babke i na to co zaraz bedzie.. oni sie nawet nie zastanawiaja idac ulica czy laska z pieknym dekoltem ktora wlasnie mijaja ma silikony czy naturalki.. to my kobiety zawsze szukamy dziury w calym, facetom takie rzeczy nie siedza w glowach !! nie wiem moze tez zbyt pochopnie podjelas decyzje o operacji, pamietam jak chcialas natychmiast i w ogole teraz to wyglada jakbys kaprys wtedy miala moj maz od poczatku uwielbia dziewczynki, codziennie slysze jakie sa sliczne, jaki rozmiar jest super, uwielbia je dotykac i to cudowne uczucie, i ty rowniez nie odbieraj sobie tych chwil !! ps. ja nic nie czuje ze to silikon, sa mieciutkie i bardzo jedrne, czuje jakby zawsze byly moje Cytat:
ja plywalam po 2 tygodniach, ale dlatego ze ja mam inna metoda zrobione, ja po operacji nie nosilam stanika ciasnego tylko elastyczny przyjemny topik, ja staniczkiem nie ukladalam piersi tylko cwiczeniami, i basenem, naturalna praca miesni uklada mi biust nie bede nosila tez staniczkow pozniej, bo nie musze, zreszta moja pani dr jest zwolenniczka latania bez staniczka i wolnosci biustu he he a juz napewno nie wolno mi fiszbin dlugi czas a wiem ze wiekszosc moze dosc szybko juz je nosic dziewczyny alez wy jestescie niecierpliwe ![]() z ta torebka nie ma sensu rozmyslac, jesli dr na kontroli mowi ze jest ok to znaczy ze jest ok!!! ja tez mialam takie dni kiedy czulam jakby mi ktos piers sciskal w reku z calej sily, zwlaszcza jak zmarzlam, ale pani dr mi mowila ze spokojnie, to normalne uczucie i to przejdzie i co - faktycznie przeszlo ![]() powiklania moga sie zdarzyc i rok po operacji, nie ma na to recepty, dlatego sa tak wazne wizyty kontrolne u dr zeby mogl oceniac postep i na biezaco zmieniac zalecenia indywidualnie do potrzeb jesli czujesz jakis dyskomfort lec do dr a jesli tylko sie obawiasz to powiem ci ze sa setki powiklan ktore moga sie przytrafic tylko po co tracic czas, siedziec szukac dziury w calym i sobie zaprzatac tym glowe? trzeba myslec pozytywnie !!!! Cytat:
ja przy swojej metodzie im wiecej sie ruszalam tym lepiej dla mnie i piersi wiec pani dr zachecala mnie do wszelkiego rodzaju ruchu nawet takiego najmniejszego, wszytsko byle nie lezec w lozku ja sobie wlosy umylam sama juz po 4 dniach chyba, nieudolnie, po malutku jak emeryt ale bylam dumna ze sprobowalam i nawet wysuszylam ![]() a co do prostowania mysle ze jak ci ciezko podniesc rece wysoko to mozesz pochylic glowe na bok albo w dol i tak tez prostowac? moze tak bedzie latwiej? ale na sianowate i falowane wlosy to nie powinnac uzywac prostownicy ![]() co do staniczka moze niech sie wypowiedza dziewczyny ktore go nosily ale z tego co pamietam to niestety miesiac trzeba wycierpiec i jeszcze pas uciskajacy z gory wiekszosc nosila ja na szczescie mialam 2 tyg topik a potem dziewczynki robily co chcialy i tylko wlosami sterczace sutki zaslanialam bo faceci na slupy wpadali miajac mnie ![]()
![]() |
#2027 |
Rozeznanie
|
Moze i kaprys
Dziewczyny w jednej piersi od strony pachy nie mam czucia tak w kawalku piersi w 1/3 czy ktos moze mial cos takiego?
MURASZKO 450CC ![]() Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-06-12 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2028 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o te powikłania to chyba macie racje. Nie warto się nakręcać, to w niczym nie pomoże, tylko psychikę wykończy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2029 |
Raczkowanie
|
aga3331 Ty tu juz gdzies dodalas foto swoich piersi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2030 |
Rozeznanie
|
Moj maz nie powiedzial ze czuje sylikon ja go poprostu czuje on nawet gdybym miala cycki po pas klamal by ze cudowne hehe
Pare stronic wczesniej sa na 51
MURASZKO 450CC ![]() Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-06-12 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2031 |
Raczkowanie
|
aga3331 troche Cie rozumiem bo ja tez z tych niezdecydowanych "tak zle tak niedobrze"
![]() ![]() Edytowane przez patyczak22 Czas edycji: 2010-06-12 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2032 |
Rozeznanie
|
wiem ze lepsze poprostu jakas do dupy jestem i chyba dlatego tylko narzekam
![]()
#2033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aguś uszy do góry ![]() nie zamartwiaj się , Kochana ![]() my, kobiety, to tak lubimy sobie same wszystko skomplikować ![]() ponarzekać, pobiadolić.. wiem, że ostatni okres wymagał od Ciebie wielkiego wysiłku, i fizycznego, i psychicznego.. bo i dzieciaczek, i operacja, i życie na obczyźnie.. z wieloma sprawami musisz sobie radzić,a czasem to by się chcialo rzucić wszystko i pozwolić zwyczajnie na kryzys.. wypłakać..zastrajkować.. a tu nie można, bo obowiązki, bo trzeba ![]() byłaś bardzo dzielna do tej pory, więc dasz rady jeszcze i ten kawałeczek..czasem tak jest, że wszystko jakby pod górkę.. ale my, baby, silne jesteśmy, i jakoś zwykle mimo przeciwności dajemy rady ![]() nie dawaj się słabości i przeciwnościom losu ![]() wielki buziak ![]() ![]()
![]() |
#2034 |
Rozeznanie
|
Nie daje narazie Maceratko
Za tydzien jade do domu na 2 miesiace musze dojsc troche do siebie;-) W PL bedzie wszystko inaczej plaza morze ech jak ja to kocham Pozdrawiam
#2035 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2036 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba dobry pomysl z tym wyjazdem ![]() trochę się wyciszysz, zmienisz otoczenie, oderwiesz od codzienności, spotkasz z bliskimi..trochę za dużo zmian na raz ostatnio przeszłaś, i może nie całkiem byłaś na to gotowa ![]() a to będą takie w sumie Twoje wakacje, bo licząc na pomoc mamy przy dziecku będziesz mogła wreszcie wygospodarować trochę czasu dla siebie ![]() no i wiadomo, morze, plaża..trochę to inaczej nastraja do życia ![]() dobrze robisz ![]() po tym wszystkim należy Ci się mały urlop ![]() trzymaj się cieplutko ![]() ![]()
![]() |
#2037 |
Raczkowanie
|
to byla jedna z najciezszych nocy po op
![]() nie wiem czy to wina tego co zjadlam (jadlam to co inni domownicy ale moj zoladek jeszcze nie doszedl do siebie i czesto boli albo przez leki albo narkoze) czy wina polkniecia paracetamolu i hepatilu ale dotalam biegunki i chcialo mi sie wymiotowac... nie umiem dojsc do ladu z moim brzuchem, wszystko spierniczone. a jesli chodzi o bole biustu to poprawy tez nie widze ![]() jutro mam 1 wizyte |
![]() ![]() |
![]() |
#2038 | ||||
Raczkowanie
|
Witam Kobietki
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Toż to nie do wytrzymania ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Horitko ![]()
![]() |
#2039 |
Raczkowanie
|
znowu mnie mdli
![]() Czy ja powinnam odstawic leki? juz nie wiem co robic. Prosze o pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
#2040 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, robiła może któraś operację u doktor Szczyta, albo może coś o nim powiedzieć poza tym że strasznie długo czeka się na zabieg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.