Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-11, 23:49   #2011
milusia84
Raczkowanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Marczilada, współczuję! jak mnie coś boli to raczej nie mogę głosno mówić bo wtedy boli jeszcze bardzej ale rozumiem w jakiej jesteś sytuacji więc trzymam kciuki i za operację i za jej trwałe efekty i za to szkolenie..

listopadowa dzięki za odp ale teraz to dopiero mam zagwostkę...
Wcześniej byłam zdecydowana na dr Krajewskiego ale po konsultacji chyba jednak się rozmyśliłam(co prawda miał dość krótkie terminy więc na 100% nie mówię że nie..). potem pomyślałam o dr Skwiercz bo widzę tu parę dziewczyn, które są zadowolone z jej plastyki, ale jeśli robi cięcie tylko pod piersią to odpada bo ja chcę w otoczce brodawki. a szkoda bo piersiątka Maceraty wyglądają dokłądnie jak te z moich marzeń, te które śnią mi się po nocach....eeeeeeehhhhhh
i tym oto sposobem jestem z powrotem na początku drogi czyli na wyborze dr.......
Pomóżcie mi Dziewczyny wybrać DOBREGO(czyt. najlepszego) doktorka/kę...
mieszkam koło Łodzi więc fajnie by było kogoś z okolicy ale niekoniecznie. może być np Warszawa albo pomorze np trójmiasto też by mi pasowało idealnie bo rodzinkę tam mam...
pomóżcie mi bo jestem w czarnej dziurze..... a może już nawet w du....(w czym innym też ciemnym..)
pozdrawiam Was Wszystkie

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

acha dzwoniłam do dr Skwiercz żeby umówić się na konsultację tzn do recepcji ale niestety nie powiedział czy dr robi w otoczce, z tego co pisze listopadowa to niestety nie. to chyba niewarto jechać i wydawać kase niepotrzebnie...
milusia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 00:00   #2012
macerata
Zakorzenienie

Lusia, wiesz, pooperacyjna opuchlizna ma różne oblicza
może brzuch wypchnąć do przodu, a może tak generalnie, niby niepozornie zmienić ciało na takie mniej jędrne, bardziej rozpulchnione..
i może się to utrzymywać nawet ze 3 miesiące, aż pewnego dnia się obudzisz, i sama zdziwisz, że już straciłaś nadzieję,
a tu wreszcie w lustrze dawna Ty(tylko z nowymi cycuszkami)
tyle że robić coś trzeba
(np.basen, jak pisałam, bardzo dobrze wpływa)
żeby zwyczajnie nie dać się zdołować
no i potrzeba jakiejś możliwości wyżycia się,
którą przy normalnym funkcjonowaniu znajduje się w przeróżnych czynnościach,
a w rekonwalescencji tego nie można, tamtego też się nie zaleca..
i psycha może siadać,
więc trzeba znaleźć jakiś sposób na rozładowanie energii i ponowne naładowanie akumulatorów
jak choćby ten, o którym pisałam

buziak

---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ----------

Cytat:
Napisane przez milusia84 Pokaż wiadomość
listopadowa dzięki za odp ale teraz to dopiero mam zagwostkę...
Wcześniej byłam zdecydowana na dr Krajewskiego ale po konsultacji chyba jednak się rozmyśliłam(co prawda miał dość krótkie terminy więc na 100% nie mówię że nie..). potem pomyślałam o dr Skwiercz bo widzę tu parę dziewczyn, które są zadowolone z jej plastyki, ale jeśli robi cięcie tylko pod piersią to odpada bo ja chcę w otoczce brodawki. a szkoda bo piersiątka Maceraty wyglądają dokłądnie jak te z moich marzeń, te które śnią mi się po nocach....eeeeeeehhhhhh
i tym oto sposobem jestem z powrotem na początku drogi czyli na wyborze dr.......
mieszkam koło Łodzi więc fajnie by było kogoś z okolicy ale niekoniecznie. może być np Warszawa albo pomorze np trójmiasto też by mi pasowało idealnie bo rodzinkę tam mam...
pomóżcie mi bo jestem w czarnej dziurze..... a może już nawet w du....(w czym innym też ciemnym..)
pozdrawiam Was Wszystkie
...
Milusia
jeśli zależy Ci na cięciu wokół otoczki, to masz w Warszawie dr Broma,
robiło u niego całkiem sporo dziewcząt z forum
(Samii, Trelek, Jakatarzynka, Doremi, Miskaa, Anna_ivy..)
i z tego, co wiem, są bardzo zadowolone
dr Broma specjalizuje się właśnie w tym rodzaju cięcia,
a z Łodzi miałabyś niedaleko..
Stary 2010-06-12, 00:16   #2013
milusia84
Raczkowanie

macerata;

Milusia
jeśli zależy Ci na cięciu wokół otoczki, to masz w Warszawie dr Broma,
robiło u niego całkiem sporo dziewcząt z forum
(Samii, Trelek, Jakatarzynka, Doremi, Miskaa, Anna_ivy..)
i z tego, co wiem, są bardzo zadowolone
dr Broma specjalizuje się właśnie w tym rodzaju cięcia,
a z Łodzi miałabyś niedaleko..[/QUOTE]

Broma?nie brałam pod uwagę.zaraz o nim trochę poczytam.. narazie patrzę też na dr Szczyt, co myślisz o nim?
milusia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 00:38   #2014
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Broma?nie brałam pod uwagę.zaraz o nim trochę poczytam.. narazie patrzę też na dr Szczyt, co myślisz o nim?
o dr Szczycie nic za bardzo nie sądzę
nie mam jakiegoś szczególnie wyrobionego zdania na jego temat,
z tego co wiem, to taka dosyć "renomowana"klinika,
jest tam chyba kilku chirurgów,
do samego Szczyta są długie kolejki,
bo on bodaj kilka "gwiazd"operował
nic złego o nim nie słyszałam, raczej pochlebne opinie
ale czy robi też cięcie otoczkowe, to nie wiem
wiem, że kilka dziewczyn tutaj brało go pod uwagę w swoich wyborach,
więc może one więcej powiedzą

Edytowane przez macerata
Czas edycji: 2010-06-12 o 00:47
macerata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 08:44   #2015
patyczak22
Raczkowanie

w lewej piersi cos mi czesto "strzyka" jakby woda sie przeciskala ze strzykawki i mimo woli napina sie jakis miesien. z prawa wszystko ok, powinnam sie martwic? mialyscie tez tak?
patyczak22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 08:53   #2016
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lusia87 Pokaż wiadomość
to w sumie chyba lepiej poczekam z tym dzieciaczkiem chociaż tak mi jej szkoda jak widzi ciotke a ta nic
ale wkurzam sie bo siedzac w domu gdzie wczesniej właśnie biegałam i na rowerze jezdzilam tak teraz nic nie moge i juz widze ze mam wiekszy brzuch;P i jakis celulit to jak to zwalczyc jak siedze tylko w domu? nie mowiac juz nic o tym ze naprawde nie jesm tlustych rzeczy bo nie za bardzo przebadam;P
tu idzie lato wakacje a ja z moim cialem coraz gorzej przez to ze nie moge robic tego co wczesniej, jakas rada???
hejka tak jak maceratka nizej napisala, super sprawa jest basen, ja to mialam w zaleceniach op operacji zeby jak najwiecej plywac, rozruszasz sobie miesnie przez co bol ci szybciej minie a miesnie klatki beda zmuszone do ruchu bez obciazenia i piersi sie beda pieknie ukladac
jak juz zaczniesz chodzic na basen to kazdy styl bedzie dobry, ale dla piersi szczegolnie przyjazne jest plywanko na plecach - przynajmniej ja mialam takie zalecenie

Cytat:
acha dzwoniłam do dr Skwiercz żeby umówić się na konsultację tzn do recepcji ale niestety nie powiedział czy dr robi w otoczce, z tego co pisze listopadowa to niestety nie. to chyba niewarto jechać i wydawać kase niepotrzebnie...

tak jak Maceratka pisala - w Warszawie jest dr Broma, znam od niego dziewczyny i maja ciecia na otoczce i sa bardzo zadowolone
pamietaj tez ze nie kazdej da sie zrobic ciecie na otoczce, z tego co pamietam to Samii od dr Bromy ma ciecie w faldzie bo u niej sie nie dalo przez otoczke
a rodzilas juz?

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Napisane przez patyczak22 Pokaż wiadomość
w lewej piersi cos mi czesto "strzyka" jakby woda sie przeciskala ze strzykawki i mimo woli napina sie jakis miesien. z prawa wszystko ok, powinnam sie martwic? mialyscie tez tak?
to normalne , woda to nic niepokojacego plyny sie zbieraja i musi to chwile potrwac zanim sie wchlona, potem pewnie zaczna splywac w dol (stad duzo dziewczyn mowi ze ma wydety brzuch jais czas), uzbroj sie w cierpliwosc jeszcze dlugi proces ukladania sie przed toba
Stary 2010-06-12, 09:07   #2017
patyczak22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
to normalne , woda to nic niepokojacego plyny sie zbieraja i musi to chwile potrwac zanim sie wchlona, potem pewnie zaczna splywac w dol (stad duzo dziewczyn mowi ze ma wydety brzuch jais czas), uzbroj sie w cierpliwosc jeszcze dlugi proces ukladania sie przed toba
dzieki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-12, 10:15   #2018
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Maceratka u mnie ok
Cycki sie ukladaja powoli
Stary 2010-06-12, 12:26   #2019
lusia87
Raczkowanie

Maceratka 2sweet dziekuje wam za pomoc, myślałam, że takiego sportu też nie można uprawiać w końcu ręce tu odgrywają dość dużą rolę
ale ileż można siedzieć w domu z założonymi rekami i chodzić tylko na spacerki;P
jeszcze zadzwonie do doktorka i spytam sie czy to nie problem chociaż myśle, że nie nawet jak miałam inne cięcie niż wy
już w środe ide do sklepu po staniczek normalny to chyba będzie najpiękniejszy dzień w dotychczasowym moim życiu
hmmm ale chlor to dobrze wpływa na blizny? chociaż jak już sie "zagoiły" to chyba nie ma problemu?
patyczak22 ja również miałam takie uczucie i jakby coś mnie piekło w środku jak wstawałam ale to mija, ja miałam tak jakos z poltora tygodnia nic w tym złego nie ma teraz będzie tylko coraz coraz lepiej
szkoda tylko, że natrafiłaś na takie upały gorzej to znosisz biedactwo
ale warto
Stary 2010-06-12, 12:39   #2020
patyczak22
Raczkowanie

Cytat:
patyczak22 ja również miałam takie uczucie i jakby coś mnie piekło w środku jak wstawałam ale to mija, ja miałam tak jakos z poltora tygodnia nic w tym złego nie ma teraz będzie tylko coraz coraz lepiej
ale warto
to juz czuje duza ulge po konsultacji z wami bo sie martwilam co to mi tam strzyka w sumie wiecej informacji zdobylam na forum niz w klinice.

Mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej bo przyznam ze poki co czuje ze to byl blad :/ ale ja ogolnie slaba psychicznie i fizycznie jestem. Chcialabym juz normalnie funkcjonowac rekami. Moze nie kilogramy dzwigac ale swobodnie wlosy prostowac itp a nie wiem kiedy przyjdzie na to czas

Wiecie jak to jest- z mniejszym zniecierpliwieniem sie czeka na autobus gdy wiadomo o ktorej godzinie nadjedzie
Stary 2010-06-12, 16:04   #2021
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Maceratka 2sweet dziekuje wam za pomoc, myślałam, że takiego sportu też nie można uprawiać w końcu ręce tu odgrywają dość dużą rolę
ale ileż można siedzieć w domu z założonymi rekami i chodzić tylko na spacerki;P
jeszcze zadzwonie do doktorka i spytam sie czy to nie problem chociaż myśle, że nie nawet jak miałam inne cięcie niż wy
już w środe ide do sklepu po staniczek normalny to chyba będzie najpiękniejszy dzień w dotychczasowym moim życiu
hmmm ale chlor to dobrze wpływa na blizny? chociaż jak już sie "zagoiły" to chyba nie ma problemu?
ale warto
nie ma za co najlepiej wszytsko kosnultuj nawet najmniejsza watpliwosc ze swoim dr
raczej chlor nie powinien im przeszkadzac, bardziej martwilabym sie o cere i wlosy.. moze przesuszac mocno, ja cale szczescie chodze na basen ozonowany

Cytat:
to juz czuje duza ulge po konsultacji z wami bo sie martwilam co to mi tam strzyka w sumie wiecej informacji zdobylam na forum niz w klinice.

Mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej bo przyznam ze poki co czuje ze to byl blad :/ ale ja ogolnie slaba psychicznie i fizycznie jestem. Chcialabym juz normalnie funkcjonowac rekami. Moze nie kilogramy dzwigac ale swobodnie wlosy prostowac itp a nie wiem kiedy przyjdzie na to czas

Wiecie jak to jest- z mniejszym zniecierpliwieniem sie czeka na autobus gdy wiadomo o ktorej godzinie nadjedzie
o ho zaraz bedziemy dupsko lac JAKI BLAD?!?! kochana zapewniam cie ze jak zadam ci to pytanie za miesiac to wszytsko odwolasz, uwierz mi - to jedna z najlepszych decyzji jakie w zyciu podjelas narazie jestes jeszcze obolala ale daj sobie czas i CIERPLIWOSCI ! jak miesnie zaczna puszczac, piersi sie ukladac, zaokraglac i bedziesz juz mogla robic wszytsko to nie bedzie piekniejszego uczucia niz wlasne odbicie w lustrze z pieknym kobiecym biustem, kazda bluzeczka, kazda sukienka, stroj kapielowy, bielizna - wszytsko bedzie lezec na tobie bosko !!
ja sie nacieszyc nadal nie moge swoimi dziewczynkami a TZ je uwielbia, co wieczor zanim poloze sie spac obie dostaja od niego buziaczka

Edytowane przez 2sweet
Czas edycji: 2010-06-12 o 16:06
2sweet jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-12, 16:28   #2022
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Hmm
u mnie minely juz dwa i tez mysle ze to nie byla dobra decyzja nie moge sie przyzwyczaic do obcego czegos w moim ciele nie wiem pewno tylko ja tak mam ale nie jest kolorowo.Czuje te sylikony i juz
Ech tak zle i tak nie dobrze i wez tu mi dogodz...

Edytowane przez aga3331
Czas edycji: 2010-06-12 o 19:16
aga3331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 16:44   #2023
Marczilada
Raczkowanie

Hej dziewczyny!!!
Piszecie o tym pływaniu... a mi lekarz powiedział, że to dopiero po dwóch miesiącach nie wcześniej, tak jak solarka i różne ćwiczenia... no i tak się zastanawiam, czy mówił prawdę po jakim czasie wy zaczęłyście pływać??
Zaczęłam ostatnio czytać o tej torebce, co się tworzy na około implantu i ściska go, aż pierś zaczyna twardnieć (najczęściej dwie), co prowadzi do konieczności przeprowadzenia kolejnej operacji w celu oczyszczenia tego implantu. To straszne!!! Każdą to może spotkać, jedna dziewczyna pisała, że ją to dopadło po 4 miesiącach :conf used: Boję się tego najbardziej A Wy co o tym myślicie?
Ps. czytałam o tym na beauty
Milusia dzięki za wsparcie Buziam Was
Marczilada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 17:02   #2024
patyczak22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
TZ je uwielbia, co wieczor zanim poloze sie spac obie dostaja od niego buziaczka

haha brzmi przekonywujaco

A powiedz mi kiedy mozna wlosy prostowac? bo mam ich duzo, sa sianowate i falowane-nikt nie chce mi sie wziac za ich wyprostowanie a ja w pn ide na 1 wizyte (przypuszczam ze na sciaganie szwow) a we wt do pracy (o ile dam rade).

I jeszcze jedno pytanie- mam bardzo mocno zacisniety stanik tak ze az mnie boli. Poki co go nie poluzniam bo nawet tydz od op nie minal wiec nie wciskam w to lap ale czy oni mi go poluzuja czy musi mnie tak cisnac caly miesiac aby implanty sie nie przesunely?

AGA3331 jestes dwa tyg po zabiegu tak? a masz pod miesien czy pod gruczol? Jak sie czujesz fizycznie po op?

Edytowane przez patyczak22
Czas edycji: 2010-06-12 o 17:04
Stary 2010-06-12, 17:07   #2025
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Marczilada nie mysl o takich sprawach bo coraz bardziej bedziesz miala stresa.
Pomysl ze tobie to sie nie zdazy i ze bedzie super cudnie

Jestem 2 miesiace po zabiegu fizycznie w 4 czy piatej dobie bylo super ale psychicznie nie moge jakos sie przyzwyczic.Chyba dziewczyny ktore uprawiaja sporty szybciej dochodza do siebie ja juz po Op z pomoca pielengniarki musialam wstac i isc do Wc i nie bylo tak strasznie to duzo chyba zalezy od sprawnosci fizycznej

Edytowane przez aga3331
Czas edycji: 2010-06-12 o 17:09

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-12, 17:47   #2026
2sweet
Rozeznanie

hejka

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
Hmm
u mnie minely juz dwa i tez mysle ze to nie byla dobra decyzja nie moge sie przyzwyczaic do obcego czegos w moim ciele nie wiem pewno tylko ja tak mam ale nie jest kolorowo.Czuje te sylikony i choc sa ladne bo mialam okropne to moje byly moje a teraz czuje ten sylikon i mnie nerwica strzela,no ale moge miec tylko do siebie zal.
Na poczatku bylam zachwycona teraz znowu mezowi nie pozwalam dotykac bo wiem ze czuc to w srodku i dupa....
Ech tak zle i tak nie dobrze i wez tu mi dogodz...
Aga nie obraz sie ale dla mnie popelniasz strasnzy blad, dlaczego sie nie dajesz mezowi znowu dotknac?? najpierw sie chowalas bo ci sie nie podobaly, zrobilas biust, masz piekne piersi i sie znowu z nim chowasz...
a moze tak daj sie mezowi dotknac i ci minie? przeciez on wie ze masz silikony ... nie traktuj go jak dziecko tylko jak faceta, daj mu sie podotykac, nacieszyc oko... niepotrzebnie sie nakrecasz, wyluzuj.. przeciez to twoj maz , tak ma wasze zycie wygladac? bedziesz sie ciagle chowac z nowego powodu? a moze jak cie podotyka troche, powie ze sa piekne ze je uwielbai to i ty w nie uwierzysz?? bo takie to troche dziwne ... poza tym uwierz mi ze facet o ostatnim co mysli to wlasnie to czy czuc silikon czy nie, on sie cieszy jak male dziecko widzac gola babke i na to co zaraz bedzie.. oni sie nawet nie zastanawiaja idac ulica czy laska z pieknym dekoltem ktora wlasnie mijaja ma silikony czy naturalki.. to my kobiety zawsze szukamy dziury w calym, facetom takie rzeczy nie siedza w glowach !!

nie wiem moze tez zbyt pochopnie podjelas decyzje o operacji, pamietam jak chcialas natychmiast i w ogole teraz to wyglada jakbys kaprys wtedy miala
moj maz od poczatku uwielbia dziewczynki, codziennie slysze jakie sa sliczne, jaki rozmiar jest super, uwielbia je dotykac i to cudowne uczucie, i ty rowniez nie odbieraj sobie tych chwil !!

ps. ja nic nie czuje ze to silikon, sa mieciutkie i bardzo jedrne, czuje jakby zawsze byly moje

Cytat:
Napisane przez Marczilada Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!!!
Piszecie o tym pływaniu... a mi lekarz powiedział, że to dopiero po dwóch miesiącach nie wcześniej, tak jak solarka i różne ćwiczenia... no i tak się zastanawiam, czy mówił prawdę po jakim czasie wy zaczęłyście pływać??
Zaczęłam ostatnio czytać o tej torebce, co się tworzy na około implantu i ściska go, aż pierś zaczyna twardnieć (najczęściej dwie), co prowadzi do konieczności przeprowadzenia kolejnej operacji w celu oczyszczenia tego implantu. To straszne!!! Każdą to może spotkać, jedna dziewczyna pisała, że ją to dopadło po 4 miesiącach :conf used: Boję się tego najbardziej A Wy co o tym myślicie?
stosuj sie do zalecen swojego dr , to podstawa! jesli mowi 2 miesiace - to znaczy ze trzeba czekac
ja plywalam po 2 tygodniach, ale dlatego ze ja mam inna metoda zrobione, ja po operacji nie nosilam stanika ciasnego tylko elastyczny przyjemny topik, ja staniczkiem nie ukladalam piersi tylko cwiczeniami, i basenem, naturalna praca miesni uklada mi biust
nie bede nosila tez staniczkow pozniej, bo nie musze, zreszta moja pani dr jest zwolenniczka latania bez staniczka i wolnosci biustu he he a juz napewno nie wolno mi fiszbin dlugi czas a wiem ze wiekszosc moze dosc szybko juz je nosic

dziewczyny alez wy jestescie niecierpliwe wszytskie by zaraz chcialy juz wszytsko ! czas czas czas
z ta torebka nie ma sensu rozmyslac, jesli dr na kontroli mowi ze jest ok to znaczy ze jest ok!!!
ja tez mialam takie dni kiedy czulam jakby mi ktos piers sciskal w reku z calej sily, zwlaszcza jak zmarzlam, ale pani dr mi mowila ze spokojnie, to normalne uczucie i to przejdzie i co - faktycznie przeszlo
powiklania moga sie zdarzyc i rok po operacji, nie ma na to recepty, dlatego sa tak wazne wizyty kontrolne u dr zeby mogl oceniac postep i na biezaco zmieniac zalecenia indywidualnie do potrzeb
jesli czujesz jakis dyskomfort lec do dr a jesli tylko sie obawiasz to powiem ci ze sa setki powiklan ktore moga sie przytrafic tylko po co tracic czas, siedziec szukac dziury w calym i sobie zaprzatac tym glowe?
trzeba myslec pozytywnie !!!!

Cytat:

haha brzmi przekonywujaco
A powiedz mi kiedy mozna wlosy prostowac? bo mam ich duzo, sa sianowate i falowane-nikt nie chce mi sie wziac za ich wyprostowanie a ja w pn ide na 1 wizyte (przypuszczam ze na sciaganie szwow) a we wt do pracy (o ile dam rade).
I jeszcze jedno pytanie- mam bardzo mocno zacisniety stanik tak ze az mnie boli. Poki co go nie poluzniam bo nawet tydz od op nie minal wiec nie wciskam w to lap ale czy oni mi go poluzuja czy musi mnie tak cisnac caly miesiac aby implanty sie nie przesunely?
nie wiem jakie masz ciecie ale generalnie chyba zasada jest ze wolno ci podnosic rece do gory jak tylko bedziesz miala na to sile
ja przy swojej metodzie im wiecej sie ruszalam tym lepiej dla mnie i piersi wiec pani dr zachecala mnie do wszelkiego rodzaju ruchu nawet takiego najmniejszego, wszytsko byle nie lezec w lozku
ja sobie wlosy umylam sama juz po 4 dniach chyba, nieudolnie, po malutku jak emeryt ale bylam dumna ze sprobowalam i nawet wysuszylam potem niestety poprawiala siostra bo nie umylam dobrze :P
a co do prostowania mysle ze jak ci ciezko podniesc rece wysoko to mozesz pochylic glowe na bok albo w dol i tak tez prostowac? moze tak bedzie latwiej?
ale na sianowate i falowane wlosy to nie powinnac uzywac prostownicy

co do staniczka moze niech sie wypowiedza dziewczyny ktore go nosily ale z tego co pamietam to niestety miesiac trzeba wycierpiec i jeszcze pas uciskajacy z gory wiekszosc nosila
ja na szczescie mialam 2 tyg topik a potem dziewczynki robily co chcialy i tylko wlosami sterczace sutki zaslanialam bo faceci na slupy wpadali miajac mnie
Stary 2010-06-12, 18:38   #2027
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Moze i kaprys

Dziewczyny w jednej piersi od strony pachy nie mam czucia tak w kawalku piersi w 1/3
czy ktos moze mial cos takiego?

Edytowane przez aga3331
Czas edycji: 2010-06-12 o 18:41
Stary 2010-06-12, 19:05   #2028
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
Moze i kaprys

Dziewczyny w jednej piersi od strony pachy nie mam czucia tak w kawalku piersi w 1/3
czy ktos moze mial cos takiego?
Przykro mi aga ja jestem przed, więc w tym temacie to raczej nie pomogę, ale jeśli chodzi o Ciebie i Twoje zachowanie wobec męża, to naprawdę powinno się to zmienić. Sama się nakręcasz i szukasz nowych problemów, a przecież masz super cycki i dużo kobiet Tobie ich zazdrości : ehem::e hem: Twój mąż powiedział swoje zdanie, że wyczuwa, ale to przecież nic złego, faceci tacy są, jak coś spostrzerzą to od razu o tym mówią - a potem myślą. Mój jak coś klapnie, a potem widzi moją minę, to dopiero wtedy dodaje albo nie he he. Już tacy są lepiej tak, niż kłamiącą świnię (miałam takiego kiedyś, co prawił dużo komplementów, ale jak się dowiedziałam, to nie tylko mnie he he)
Jeśli chodzi o te powikłania to chyba macie racje. Nie warto się nakręcać, to w niczym nie pomoże, tylko psychikę wykończy.
Stary 2010-06-12, 19:15   #2029
patyczak22
Raczkowanie

aga3331 Ty tu juz gdzies dodalas foto swoich piersi?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-12, 19:15   #2030
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Moj maz nie powiedzial ze czuje sylikon ja go poprostu czuje on nawet gdybym miala cycki po pas klamal by ze cudowne hehe

Pare stronic wczesniej sa
na 51

Edytowane przez aga3331
Czas edycji: 2010-06-12 o 19:24
Stary 2010-06-12, 19:33   #2031
patyczak22
Raczkowanie

aga3331 troche Cie rozumiem bo ja tez z tych niezdecydowanych "tak zle tak niedobrze" Zapewniam Cie ze (patrzac moim obiektywnym okiem) z dwojga zlego (skoro ani wczesniej nie bylas zadowolona ani teraz nie jestes) te po operacji sa znacznie lepsze

Edytowane przez patyczak22
Czas edycji: 2010-06-12 o 19:34
Stary 2010-06-12, 19:44   #2032
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

wiem ze lepsze poprostu jakas do dupy jestem i chyba dlatego tylko narzekam
Stary 2010-06-12, 20:50   #2033
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
wiem ze lepsze poprostu jakas do dupy jestem i chyba dlatego tylko narzekam

Aguś uszy do góry
nie zamartwiaj się , Kochana
my, kobiety, to tak lubimy sobie same wszystko skomplikować
ponarzekać, pobiadolić..
wiem, że ostatni okres wymagał od Ciebie wielkiego wysiłku,
i fizycznego, i psychicznego..
bo i dzieciaczek, i operacja, i życie na obczyźnie..
z wieloma sprawami musisz sobie radzić,a czasem to by się chcialo rzucić wszystko i pozwolić zwyczajnie na kryzys..
wypłakać..zastrajkować..
a tu nie można, bo obowiązki, bo trzeba
byłaś bardzo dzielna do tej pory, więc dasz rady jeszcze i ten kawałeczek..czasem tak jest, że wszystko jakby pod górkę..
ale my, baby, silne jesteśmy, i jakoś zwykle mimo przeciwności dajemy rady
nie dawaj się słabości i przeciwnościom losu
wielki buziak

REKLAMA
Stary 2010-06-12, 20:57   #2034
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Nie daje narazie Maceratko
Za tydzien jade do domu na 2 miesiace musze dojsc troche do siebie;-)
W PL bedzie wszystko inaczej plaza morze ech jak ja to kocham
Pozdrawiam
Stary 2010-06-12, 21:49   #2035
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
Moj maz nie powiedzial ze czuje sylikon ja go poprostu czuje on nawet gdybym miala cycki po pas klamal by ze cudowne hehe

Pare stronic wczesniej sa
na 51
No to ja już Ciebie nie rozumiem... skoro wszystko jest jak należy, to ciesz się, a nie narzekaj nie dołuj się bez powodu i zmotywuj do [pozytywnego działania :brzyda l::brzy dal:
Stary 2010-06-12, 22:02   #2036
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Pozdrawiam

chyba dobry pomysl z tym wyjazdem
trochę się wyciszysz, zmienisz otoczenie, oderwiesz od codzienności,
spotkasz z bliskimi..trochę za dużo zmian na raz ostatnio przeszłaś,
i może nie całkiem byłaś na to gotowa
a to będą takie w sumie Twoje wakacje,
bo licząc na pomoc mamy przy dziecku będziesz mogła wreszcie wygospodarować trochę czasu dla siebie
no i wiadomo, morze, plaża..trochę to inaczej nastraja do życia
dobrze robisz
po tym wszystkim należy Ci się mały urlop
trzymaj się cieplutko
Stary 2010-06-13, 07:44   #2037
patyczak22
Raczkowanie

to byla jedna z najciezszych nocy po op
nie wiem czy to wina tego co zjadlam (jadlam to co inni domownicy ale moj zoladek jeszcze nie doszedl do siebie i czesto boli albo przez leki albo narkoze) czy wina polkniecia paracetamolu i hepatilu ale dotalam biegunki i chcialo mi sie wymiotowac...

nie umiem dojsc do ladu z moim brzuchem, wszystko spierniczone. a jesli chodzi o bole biustu to poprawy tez nie widze
jutro mam 1 wizyte

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 08:51   #2038
Danni
Raczkowanie

Witam Kobietki

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
Olga-najlepszego dla Twoich cycuszków
niech się pięknie noszą
(choć to chyba bardziej 8 tyg. niż 2 mies bo 2 mies. minie 13.)

a dziś mijają 4 mies.moich maluszków
teeeż mam takie niemodne, silikonowe..
dla zainteresowanych..
Nie no cuda widzę takie niemodne to nie jedna by chciała

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
ja dodam od siebie, ze przez pierwsze 2 tyg mialam znacznie ograniczone ruchy rękami - nie było SZANSY samodzielnie uczesać włosy tzn związac je w kitke. Nijak nie moglam siegnac..nijak nijak szklanki wódki nie da się podniesc w pierwszych dniach
niby po tygodniu robiłam juz wszystko ale co jakis czas musiałam odsapnąc położyc sie bądz podeprzec plecy, bo po spaniu tylko na wznak raczej wyspana nie byłam a ból pleców był najbardziej upierliwy ze wszystkiego.
Pierwsze dni i nawet malutkiej szklanuni nie można ?
Toż to nie do wytrzymania

Cytat:
Napisane przez Marczilada Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!!!
Ja też nie mogłam pływać ,a bardzo chciałam . A czy prawda czy nie .Takie zalecenia lekarza i tyle.Z tego co widzę każdy ma jakieś swoje teorie

Cytat:
Pozdrawiam
Życzę miłego wypoczynku i naładowania baterii

Horitko ardesik ponownie poproszę .Paczuszka wróciła .Nadałabym ponownie ,ale się boję, że mam zle zaadresowaną skoro nie doszła do Ciebie.
Stary 2010-06-13, 10:20   #2039
patyczak22
Raczkowanie

znowu mnie mdli a zjadlam tylko 2 male bulki z wedlina bez masla, wypilam horzka herbate, wzielam dwa paracetamole i jeden hepatil.

Czy ja powinnam odstawic leki? juz nie wiem co robic. Prosze o pomoc
Stary 2010-06-13, 11:19   #2040
magdakaczmarek
Raczkowanie

Dziewczyny, robiła może któraś operację u doktor Szczyta, albo może coś o nim powiedzieć poza tym że strasznie długo czeka się na zabieg
magdakaczmarek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości