Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-12, 10:29   #4021
baja_86
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Jesli dostane prace nawet ze stazu to napewno nie bede poszkodowana, bo obojętnie co będe robiła to i tak kasa będzie ta sama, bo staz to staz
chyba sie nie rozumiemy. Jak będziesz na stażu dostaniesz wynagrodzenia 700 zł z czymś, a jeśli zatrudniłaby Cię normalnie chociażby na okres próbny to zarobisz tyle ile zarabia nauczyciel z przygotowaniem pedagogicznym i tytułem mgr, nie wiem ile to dokładnie jest, ale dużo więcej jak zarabia bezrobotny stażysta z UP. Zakres obowiązków ci się nie zmieni. A do tego poszkodowana będziesz tym, że w tym roku nie rozpoczniesz już awansu zawodowego, najwcześniej będziesz mogła zrobić to za rok.
Dlatego twierdzę, że dyrektorka kombinuje jak najlepiej dla siebie, będzie miała nauczyciela za darmo przez pół roku, a to spore oszczędności w budżecie.
Oczywiście nie neguję tego, że lepsze takie wyjście niż siedzenie w domu, ale chcę ci pokazać, że to nie jest jakaś rewelacja

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no i dziekuje za kciuki pani promotor powiedziala ze prace ocenia na 5 wiec teraz to byle by sie na 5 obronic: 30.06 na 9:00 bede potrzebowala kciuki
super Oczywiście, że kciuki będziemy trzymać.
Ja w poniedziałek mam ten wielki dzień, nie wiem jak ocenili mi pracę, mam nadzieję, że bedzie dobrze.

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Baja Praktycznie wszystkie iglaki (oprocz cisow - lubia cien), różne krzewy (tawuły, róże, pięciorniki itp.), wszystkie wrzosowate odpadaja (lubia polcien), wiekszosc drzew lisciastych tez powinna dobrze rosnac.Najmniej nakładu pracy wymagaja iglaki (nie maja tylu chorob co lisciaste, ciecie jest latwiejsze, liscie nie spadaja - wyjatkami sa milorzaby i modrzewie). Wszystko zalezy od tego co chcesz (bo nie napisałaś), czy ma byc to zywopłot, czy nasadzenie wielogatunkowe.
Dzięki
W zasadzie wybrałam już sobie niektóre rośliny, jakie chcę mieć posadzone, ale porada się przydała

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
baja mam znajomych ktorzy w tym roku mieli ogrod swoj instalowac, z pomoca znajomej projektantki ogrodow. I ci powiem ze oni nie mieli jakis szalowych hektarow, no ale duzy taras byl, wiec az tyle trawy nie bylo im potrzebne, i sami stwierdzili ze nie beda placic za wode do ogrodu, a latem trawe trzeba codziennie podlac, zeby byla soczysta i zielona. Wiec oni z zielonej trawy na prawde niewiele zostawili, duzo zagospodarowali ozdobna kostka brukowa, kamyczkami i roslinkami plozacymi, no a przy plocie tylko cos wyzszego zeby zaslonic sie od sasiadow.
Jak bede u nich i bedzie ogrod zorbiony to Ci pokaze fotki
Ale warto przemyslec, ilosc trawnika w ogrodzie
Wczoraj widziałam przepiękny ogród w programie Maja w ogrodzie. Cudny był, długi i stosunkowo wąski, jak kiszka, ale tak był zagospodarowany, że nie było tego wcale widać, wydawał się ogromny. Ja takiego w życiu nie będę miała, bo nie mam takich warunków, czasu i portfela, ale popatrzeć było miło.
U nas to jest tak, że nie musimy się aż tak martwić nawadnianiem, bo mamy własną studnię, więc wodę do podlewania byśmy mieli. Ale rzeczywiście i tą kwestię trzeba brac pod uwagę
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 11:10   #4022
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

baja nasz ogrod bedzie wlasnie taki waski ,ale dlugi.I juz mnie przeraza koszenie trawynigdy nie mialam ogrodka

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 12:19   #4023
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

halo halo

własnie wrociłam z zakupów kupiłam sobie sukieneczke i bluzeczke tiulową bombkę

obtarły mnie moje japonki

ściałam sie opalać ale jest za gorąco stanowczo za gorąco!!!
moze popołudniu

w ncy mielismy taki zaduch ze powyciagałam kołdry z pościeli i spalismy pod samą pościelą

rozgladałam sie za narzutą taka satynową na miescie ale nic nie znalazłam
hyba zamówienie przez all i bynejmniej bedzie pod czym chłodnym spac
bo tak pod posciela to niewygodnie
http://www.allegro.pl/item1062458645...zewki_gnt.html

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 12:30   #4024
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2010-06-12 o 12:31
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 13:27   #4025
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

jejku dopiero wróciłam do domku, po drodze odwiedziałam dziadka i babcię, bardzo sie ucieszyli babcia akurat upiekła ciasto drożdzowe to sobie podjadłam po 14 wraca mąż z pracy i na 16 jedziemy do tesciowej bo nas na chwile zaprosiła

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
chyba sie nie rozumiemy. Jak będziesz na stażu dostaniesz wynagrodzenia 700 zł z czymś, a jeśli zatrudniłaby Cię normalnie chociażby na okres próbny to zarobisz tyle ile zarabia nauczyciel z przygotowaniem pedagogicznym i tytułem mgr, nie wiem ile to dokładnie jest, ale dużo więcej jak zarabia bezrobotny stażysta z UP. Zakres obowiązków ci się nie zmieni. A do tego poszkodowana będziesz tym, że w tym roku nie rozpoczniesz już awansu zawodowego, najwcześniej będziesz mogła zrobić to za rok.
Dlatego twierdzę, że dyrektorka kombinuje jak najlepiej dla siebie, będzie miała nauczyciela za darmo przez pół roku, a to spore oszczędności w budżecie.
Oczywiście nie neguję tego, że lepsze takie wyjście niż siedzenie w domu, ale chcę ci pokazać, że to nie jest jakaś rewelacja

Dzięki
W zasadzie wybrałam już sobie niektóre rośliny, jakie chcę mieć posadzone, ale porada się przydała
A... to sie w takim razie wczesniej nie zrozumiałysmy ale juz pojęłam
Wiadomo, ze bym wolała iśc normalnie do pracy na pełne zatrudnieni, zacząc awans zawodowy itp. Ale jesli by się nie dało (bo narazie gdzie sie nie pytam, to wszędzie nie ma wolnych etatów) to już bym wolała nawet tak iść , wiadomo rok czasu bym nie robiła awansu ale bym się choć zaczepiła. Ale narazie się wcale na to nie napalam, bo nie wiadomo, czy mogę iśc na staż. O to mi tylko chodziło

Jak to mówią, "lepszy rydz, niż nic" wszystko jest lepsze od siedzenia w domu

ciesze się , że rada pomogła. jakby coś jeszcze, to pisz

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ech.. zgadzam się. ale od dzis juz po 3 mecze będa

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 14:03   #4026
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
u mnie jeszcze lepiej ... kiedy my ustaliliśmy datę ślubu niektóre z Was już się przygotowywały do pierwszej spowiedzi
No to faktycznie, przebiłaś mnie!

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Kurcze biegam od rana jak poparzona, jeszcze tyle do zrobienia na 15 slub jeszcze do konca nie wiem w co sie ubrac

miłego weekendu wam zycze
Udanej zabawy!

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
baja nasz ogrod bedzie wlasnie taki waski ,ale dlugi.I juz mnie przeraza koszenie trawynigdy nie mialam ogrodka
Na początku będzie Was to strasznie cieszyć, a później będziecie się kłócić kto tym razem Ale ja bym dużo dała za taki ogródeczek i mieszkanko.

My się na razie nie rozglądamy, będziemy szukać po wakacjach.

A mnie dzisiaj mąż zostawił.

Mam się uczyć na egzamin, a on pojechał na nasze ranczo i zostaje do jutra. trzymajcie za mnie kciuki jutro, bo mam ten egzamin, a jeszcze wiekszości nie umiem

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 14:05   #4027
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Ale ja bym dużo dała za taki ogródeczek i mieszkanko.

Mam się uczyć na egzamin, a on pojechał na nasze ranczo i zostaje do jutra. trzymajcie za mnie kciuki jutro, bo mam ten egzamin, a jeszcze wiekszości nie umiem
kciuki są

oj tak domek z ogródkiem, to jest to szczególnie w lato

Stary 2010-06-12, 14:06   #4028
Maja102
Zakorzenienie

Sława żony, matki i wizażanki!

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć
Wróciłam z miasta...uffff...HOT !!!
Ależ jestem rozkojarzona, bujam w obłokach i takie tam...oczywiście powodem jest pewne "ciacho"...oszalałam chyba na stare lata
czyżby pewien perkusista?
A moze juz nowe ciacho?
Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Jakie stare lata młoda jesteś więc szalej do woli

Ja właśnie wróciłam do domu z koncertów Folkmetal Night- bosko było!
Już dawno się tak nie wyszalałam
I przesympatyczna atmosfera

Aha, jakby ktoś miał kiedyś okazję być na występie zespołu Percival Schuttenbach, to polecam - świetnie grają aż miło posłuchać, ze w Polsce takie ciekawe zespoły powstaja

Cytat:
A ja sie wkurzylam ,bo jestem przed @ i pozeram wszystko co slodkie.Kupilam w sklepie kawalek gotowego carrotcake i jest niedobre sama soda.Ale i tak zjadlam bylam w takiej potrzebie slodkiego ze nie moglam

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Ale upał masakra oczywiście na lubelszczyźnie najcieplej wychodziłam dziś o 6.30 na autobus do pracy i było 25 stopni w cieniu...nie chcę wiedzieć ile było w południe
u mnie własnie 32 stopnie
w cieniu

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-06-12 o 14:49
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 14:12   #4029
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
u mnie jeszcze lepiej ... kiedy my ustaliliśmy datę ślubu niektóre z Was już się przygotowywały do pierwszej spowiedzi
wow to ile przed sie zdecydowaliscie?

maja nie wkurzaj mnie z tymi 32 stopniami ,u nas zaledwie 18 i pewnie juz cale lato takie bedzie

gucia jak bedziemy mieli kase to czesc ogrodka planujemy wylozyc drewnem ,bo z tym koszeniem to bedzie problem a ogrodek spory

szafa

Stary 2010-06-12, 14:21   #4030
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
gucia jak bedziemy mieli kase to czesc ogrodka planujemy wylozyc drewnem ,bo z tym koszeniem to bedzie problem a ogrodek spory
Cudownie!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 14:34   #4031
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

własnie zlazłamze słonca

wcale nei da sie tam wyleżeć

Stary 2010-06-12, 14:40   #4032
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
własnie zlazłamze słonca

wcale nei da sie tam wyleżeć
e tam na pewno sie da

szafa

Stary 2010-06-12, 14:52   #4033
myszka_maj
Zakorzenienie

hej ...

bylam dzis na zakupach z nadzieja ze kupie sobie sandałki i niestety...została tylko jedna para ale za to kupilam chrzesniakowi prezent na roczek i sobie nową prostownice zwykła bo zwykła ale zawsze nowa

dla zainteresowanych mala niespodzianka w K.

lece sprzatac bo jedziemy dzis na grilla do mojej siostry

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2010-06-12 o 14:57
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 14:59   #4034
kliwia
Zakorzenienie

anika te narzuty sa cieple, maja wklad ten sizalowy, a od spodniej warstwy chyba sa bawelniane
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 15:04   #4035
monarika
Wtajemniczenie

Cześć kobitki
Rozpływam się matko jak gorąco a jeszcze siostra Tżta z mężem pojechali na wesele i mamy z teściami bojowe zadanie zająć się ich dzieckiem a on cały dzień siedziałby tylko na dworze...masakra normalnie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
u mnie własnie 32 stopnie
w cieniu
a u nas właśnie w cieniu jakieś 36 i zero jakiegokolwiek wiaterku

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
anika te narzuty sa cieple, maja wklad ten sizalowy, a od spodniej warstwy chyba sa bawelniane
dokładnie Kliwa mamy taką narzutę, dostaliśmy od ciotki w prezencie ślubnym, i wierzch jest taki śliski satynowy, a spód bawełniany i taki jeszcze wkład jak piszesz ma, nie wiem czy jest ciepła bo jeszcze pod nią nie spałam tylko przykrywamy nią łóżko, no ale wydaje mi się, że i tak będzie pod nią chłodniej jak pod kołdrą

Edytowane przez monarika
Czas edycji: 2010-06-12 o 15:07
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 15:15   #4036
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-12, 15:29   #4037
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Rosi na mój gust to on je zmiksował końcówką z nozami na ciapę. Dlatego ptem odsączał przez gazę.

A w ogóle to cześć

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 15:34   #4038
sas
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki
myszka dziekuje za zaproszonko
Cytat:
chyba pisalam gdzies ze zwykle najzwyklejsze (nie ciazowe) ale gusia jeszcze pytala po co mi jak cieplo

no i dziekuje za kciuki pani promotor powiedziala ze prace ocenia na 5 wiec teraz to byle by sie na 5 obronic: 30.06 na 9:00 bede potrzebowala kciuki
Grauluje i kciuki oczywisice beda
Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Uff, walczyłam z małym o sen przez dwie godziny- masakrioza

Już dzisiaj skorzystałam z uprzejmości teściów i wyskoczyłam na pół dnia na zakupy Kupiłam ciuchy na chrzciny i takie na chodzenie teraz No i małemu ubranko na chrzest

Póki co, nie miałam okazji wypróbować tego chwytu na kolki i oby tak zostało

sas, gratuluję prawka Ja już śmigam od 1,5 miesiąca I zdecydowanie lubię sama jeździć Albo z Miłoszkiem

Mnie przez całą ciążę tylko jeden pan przepuścił... w kolejce do komunii i pani w centrum handlowym w kolejce do ubikacji
hehmasz pamiec kochana ja na jeszcze troszke poczekam dzis albo jutro zmykam pojezdzic

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
No to faktycznie, przebiłaś mnie!

Udanej zabawy!

Na początku będzie Was to strasznie cieszyć, a później będziecie się kłócić kto tym razem Ale ja bym dużo dała za taki ogródeczek i mieszkanko.

My się na razie nie rozglądamy, będziemy szukać po wakacjach.

A mnie dzisiaj mąż zostawił.

3mam kciuki

ja tez powinnam sie uczyc i proboje ale w ta duchote jakos mysli nie moge zebrac ehhh
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 15:46   #4039
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-12, 15:56   #4040
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Cześć kobitki
Rozpływam się matko jak gorąco a jeszcze siostra Tżta z mężem pojechali na wesele i mamy z teściami bojowe zadanie zająć się ich dzieckiem a on cały dzień siedziałby tylko na dworze...masakra normalnie

a u nas właśnie w cieniu jakieś 36 i zero jakiegokolwiek wiaterku

dokładnie Kliwa mamy taką narzutę, dostaliśmy od ciotki w prezencie ślubnym, i wierzch jest taki śliski satynowy, a spód bawełniany i taki jeszcze wkład jak piszesz ma, nie wiem czy jest ciepła bo jeszcze pod nią nie spałam tylko przykrywamy nią łóżko, no ale wydaje mi się, że i tak będzie pod nią chłodniej jak pod kołdrą

kurde ja sie rozpływam

maz wasnie dzwonił ze w liroju sa w promocji klimatyzatory i moze bysmy sobie kupili do sypialni.....

sama nei wiem ma ktoras z was takie ustrojstwo?

Stary 2010-06-12, 16:04   #4041
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-12, 16:25   #4042
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

http://www.leroymerlin.pl/produkty/k...274103200.html

taki o maz chce kupic

ja latam wyobrazcie sobei w spodenkach i gorą ze stroju

i mi doooooooooooobrze w pokoju ciemnica bo roleta zasłonięta

Stary 2010-06-12, 16:26   #4043
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Corii śliczny avatarek
Agatek, dziękuję bardzo

Czesc dziewczynki, właśnie wróciłam z zoo Osioł ugryzł mnie w dłoń i to boleśnie, teraz mam koło kciuka spuchnięte lekko i czerwone szramy trochę, ale boli mniej - tak to jest, jak się chce pogłaskać głodne zwierzę No a poza tym jakoś nie padłam przy 32 stopniach - nawet dobrze zniosłam taki upał, pewno zasługa małej wagi - nie ma za bardzo co mi skwierczeć na słońcu
Najlepsze jest to, że nałożyłam podkład, który polecałam Marcie i kurde wytrzymał 5 h na słońcu, nic, kompletnie nic nie spłynęło, ani nie święciło się, padłam z wrażenia po powrocie

EDIT: mąż kazał wtrącić swoje 3 grosze, co do incydentu z osiołkiem, cytuję" Jak się wygląda, jak fasolka szparagowa, to nie dziwota, ze osioł się pomylił"

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2010-06-12 o 17:03
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 16:34   #4044
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-12, 16:48   #4045
kliwia
Zakorzenienie

rosii nie wiem bo nie ogladalam calego. Zobacz jak w necie w przepisach pisanych pisza o tarciu ziemniakow
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 16:52   #4046
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-12, 16:56   #4047
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć laski ja robie kluski śląskie na jutro, a tak wogóle to burza idzie bo grzmi, może nas ominie ale chciałabym troche deszczu żeby powietrze sie rześkie zrobiło.

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Agatek, dziękuję bardzo

Czesc dziewczynki, właśnie wróciłam z zoo Osioł ugryzł mnie w dłoń i to boleśnie, teraz mam koło kciuka spuchnięte lekko i czerwone szramy trochę, ale boli mniej - tak to jest, jak się chce pogłaskać głodne zwierzę No a poza tym jakoś nie padłam przy 32 stopniach - nawet dobrze zniosłam taki upał, pewno zasługa małej wagi - nie ma za bardzo co mi skwierczeć na słońcu
Najlepsze jest to, że nałożyłam podkład, który polecałam Marcie i kurde wytrzymał 5 h na słońcu, nic, kompletnie nic nie spłynęło, ani nie święciło się, padłam z wrażenia po powrocie

EDIT: mąż kazał wtącić swoje 3 grosze, co do incydentu z osiołkiem, cytuję" Jak się wygląda, jak fasolka szparagowa, to nie dziwota, ze osioł się pomylił"

SAS ja z opolskiego jestem

Kliwia, Iwka,wyprałam pościel! Troche wyblakły kolory mam nadzieję że to tylko przy pierwszym praniu bo jak tak za każdym razem będzie to mi długo ta pościel nie posłuży ale materiał ok.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 17:03   #4048
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-12, 17:58   #4049
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
OK, z mamy zrobiłam modelke moze teraz lepiej??
Dla mnie fajny
Cytat:
chyba pisalam gdzies ze zwykle najzwyklejsze (nie ciazowe) ale gusia jeszcze pytala po co mi jak cieplo

Madzialenka bez sensu niebedziesz mogla zaczac awansu zawodowego bo mozesz ze stazysty na kontraktowego zaczac jesli jstes zatrudniona od minimum 1 wrzesnia do konca roku szkolnego wiec bu...
ale dyra cwaniara..

myszka_maj atomufka AgatkaL Sysunia_d india83 monarika dziekuje

Gratuluje 5 i trzymamy kciuki

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
halo halo

własnie wrociłam z zakupów kupiłam sobie sukieneczke i bluzeczke tiulową bombkę

obtarły mnie moje japonki

ściałam sie opalać ale jest za gorąco stanowczo za gorąco!!!
moze popołudniu

w ncy mielismy taki zaduch ze powyciagałam kołdry z pościeli i spalismy pod samą pościelą

rozgladałam sie za narzutą taka satynową na miescie ale nic nie znalazłam
hyba zamówienie przez all i bynejmniej bedzie pod czym chłodnym spac
bo tak pod posciela to niewygodnie
http://www.allegro.pl/item1062458645...zewki_gnt.html
My spimy pod prześcieradłem bo tak gorąco było
Ja dziś z okazji upału kupiłam krótkie spodenki
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 18:33   #4050
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ania wygrałam na allegro licytację z twoimi kolczykami sztuk 20

bardzo się cieszę

zaraz wysyłam pieniązki, ale i tak pójdą dopiero w poniedziałek, a na pw potem ci napisze adres, do wysyłki, dobrze??

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości