Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-12, 14:54   #1141
anoxa
Zakorzenienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

karolcia mam nadzieje ze twoja dzidzia bedzie chciala tak dlugo lezec w gondoli bo dzieciaczki zazwyczaj ciekawskie sa i szybko chca wszystko widziec itakasia chyba pisala ze wlasnie tak z coreczkami miala

hd ja sie smaruje rano i wieczorem mustela

powiem wam ze u mnie dzisiaj tak przyjemnie jest bo leze pod kocykiem co jakis czas wiaterek zawieje i slonko siedzi schowane za chmurkami

i wrzucili do mnie dziewczyne druga ciaza 32tydzien i zaczela plamic a ja sobie ogladam film
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 15:10   #1142
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
No a ja to dziś dałam popis..... Siedzialam i pilnowałam dziecka kuzynki, nagle młody skierował swe kroki w strone psa, który niebyt miło reaguje na dzieci. Chciałam więc wstać i dorwać małego póki nie dojdzie do tego psa. Więc wstałam i ... rąbnęłam jak długa.... moi rodzice jak to zobaczyli to mało na zawał nie zeszli. Od razu podeszli i zaczełi mnie podnosić. Sama nie wiem jak upadłam ale z brzusiem nic się nie stało, przynajmniej ja nie czuję aby bolał czy było coś nie tak, mały tez się rusza normalnie więc chyba jest dobrze...

Jaszczurzyco aalle masz mieszkanko dla synka A co to za wózek?
jeju uwazaj na siebie. dobrze ze nic sie nie stalo

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Jaka śliczna
Też bym chciała żeby moja dzidzia miała ciemne włoski ale raczej nie ma takiej możliwości.

Aniaa krupniok najlepiej na patelni usmażyć z cebulką.
dzieki
a powiedz jeszcze. bo to sa takie niby kielbaski. to tak w calosci je smazyc?

moj syn wlasnie mnie doprowadzil do placzu. mam wrazenie ze mu sie strony pomylily i bokiem chce mi wyjsc z brzucha jezu jak to boli!
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 15:13   #1143
jaszczka
Zadomowienie

Cytat:
No a ja to dziś dałam popis..... Siedzialam i pilnowałam dziecka kuzynki, nagle młody skierował swe kroki w strone psa, który niebyt miło reaguje na dzieci. Chciałam więc wstać i dorwać małego póki nie dojdzie do tego psa. Więc wstałam i ... rąbnęłam jak długa.... moi rodzice jak to zobaczyli to mało na zawał nie zeszli. Od razu podeszli i zaczełi mnie podnosić. Sama nie wiem jak upadłam ale z brzusiem nic się nie stało, przynajmniej ja nie czuję aby bolał czy było coś nie tak, mały tez się rusza normalnie więc chyba jest dobrze...

Jaszczurzyco aalle masz mieszkanko dla synka A co to za wózek?
no to nieźle! uważaj na siebie i postaraj się rozplątać nogi następnym razem zanim wstaniesz
noooo domek już pokaźny a wózek jest Bertini x4 - bardzo się cieszę, że się na niego w końcu zdecydowałam bo jak dla mnie jest superasty
Stary 2010-06-12, 15:20   #1144
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
dzieki
a powiedz jeszcze. bo to sa takie niby kielbaski. to tak w calosci je smazyc?
W całości, bo jak przekroisz to Ci się rozleci. Niektórzy ściągają tą skórkę i smażą tylko ten środek.
Stary 2010-06-12, 15:26   #1145
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Sama nie wiem jak upadłam ale z brzusiem nic się nie stało, przynajmniej ja nie czuję aby bolał czy było coś nie tak, mały tez się rusza normalnie więc chyba jest dobrze...
pięknie
na szczęście wody płodowe chronią maluszki przed takimi wypadkami

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 15:26   #1146
aniaa22
Zakorzenienie

ok dzieki
Stary 2010-06-12, 15:30   #1147
hd2005
Zakorzenienie

zmobilizowałyście mnie - wysmarowałam się cała krem na rozstępy na brzuszek, reszta ciała balsam nawilżający

Jutro sesja zdj. więc dobrze byłoby ładnie wyglądać

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-12, 15:33   #1148
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
no to nieźle! uważaj na siebie i postaraj się rozplątać nogi następnym razem zanim wstaniesz
noooo domek już pokaźny a wózek jest Bertini x4 - bardzo się cieszę, że się na niego w końcu zdecydowałam bo jak dla mnie jest superasty
No wiesz?? nogi rozplątać! miałam rozplątane tylko jakoś miesnie nog mi odmówiły posluszeństwa, juz od dawna tak mam ze łąpią mnie jakieś skurcze. Ale najwazniejsze ze nic się nie stało. A ten twój wózecznik to taki malutki jak mój a brzuchol przeciwnie
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 15:42   #1149
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
zmobilizowałyście mnie - wysmarowałam się cała krem na rozstępy na brzuszek, reszta ciała balsam nawilżający

Jutro sesja zdj. więc dobrze byłoby ładnie wyglądać
mam nadzieje ze sie nie rozpakuje zanim beda efekty sesji
Stary 2010-06-12, 15:56   #1150
papeteria
Zakorzenienie

marta tez spalismy przy wiatraku
bajka z dermy 4 i z chemii tez 4 na koniec
alutka super ze wsio ok i po cichu gratuluje dziewuszki
kasha fajny komplecik
linka dobrze ze nic sie nie stało
anoxa synek juz duzy i za wyniki
jaszczka super ze to jednak twoja paczucha , wózek i brzuszek super
ania a krupniok to kaszanka ? jak tak to nigdy nie jadłam, ale z grilla jest ponoc super a mój tata smazy na patelni te farfocle ze srodka bez skóry
ola bardzo ładnie a co to w te ładne paseczki obok kocyka z zabka ?

Cytat:
Wstałam i już mam spuchnięte stopy Mogę stać max. 5 minut
mam tak samo ale jak rozchodze jest ok , jednak jak dluzej siedze i wsdtane to jakbym chodziła po szkle czuje ze mam mega spuchniete podeszwy zreszta cala jestem spuchnieta
Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
A z 3 rozstępów już mam dwa placki !
ja to samo symetrycznie z dwóch stron po bokach z 5 cm w dół i 5cm w bok ponizej pepka
hd wiadomo ze upaly , dyskomfort ale nie przerywaj smarowanka...ja mimo ze wyskoczyly nadal smaruje na brzuchu az grubo i chodze z nim wywalonym na wierzchu po domu, na reszcie ciala troche oszczedniej ale smaruje
Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Miesiąc przed to chyba będę mieć codziennie sra...aczkę
hehe przynajmniej do porodu sie dobrze oczyscisz
mnie do tp zostało 29 dni
Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
a mi się dzisiaj śniło, że w nocy urodziłaś do pary dla farminki i że dziecko ważyło 6800, taki głupi sen

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Przygotowałam dla małego drobniaki, niech sobie chociaż loda kupi za tę dobroczynność
piesek wrócił
Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
37tc ciekawe co powie?
ze ciaza donoszona mnie w srode powiedział ze za 10 dni moge rodzic
Cytat:
Teraz M przygotowuje swój specjał - pizze domowej roboty .

Cytat:
ja smaruję, 2 razy dziennie teraz, bo skóra taka napięta że tylko patrzeć jak zacznie strzelać ale ja nie mam takich upałów jak wy.. no i mój krem się tak fajnie wchłania i właściwie nie klei (pharmaceris)
TEN ? kupiłam go kilka dni temu i smaruje te swieze a reszte ciala tym co wczesniej czyli oliwka i emulsja

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-06-12 o 15:58
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 16:15   #1151
itakasia
Zakorzenienie

ale przyjemnie na dworzu, pod chmurka, super
Alutka
piekna waga prawdopodobnej coreczki
papeteria
ja jeszcze nie zamowilam bo sie wciaz zastanawiam, a ty?
jaszczka
ale fajowo ze to jednak twoja paczka, teraz jestes spokojniejsza
anoxa
no no, waga synka imponujaca! jaki film?
hd
pizza to tez specjalnosc mojego tz, ale dzis na meczyk robi parowki w ciescie drozdzowym

nareszcie kupilismy wanienke, i chyba mamy wszystko dla Zosi. zostaly jeszcze staniki dla mnie, laktator i to koniec

dzis chcialam sobie kupic stanik na teraz bo juz nie da rady chodzic w moich, przykrywaja mi sutki tylko. i przymierzalam kilka ale zaden mnie nie powalil, tym bardziej ze troche kosztowaly. i oddaje sprzedawczyni dziekujac, zapytala czy nic mi nie pasuje wiec odpowiedzialam ze zle ukladaja sie piersi bo rozstawiaja je na boki, na to "mila" pani powiedziala ze w moim przypadku to chyba dobrze bo cala jestem szeroka i mam duza pupe to piersi tez bede miala szeroko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-12, 16:17   #1152
jaszczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
TEN ? kupiłam go kilka dni temu i smaruje te swieze a reszte ciala tym co wczesniej czyli oliwka i emulsja
ja na razie jeszcze nie mam żadnych rozstępów, ale czasem tak mnie mocno skóra boli i tak jest naciągnięta, że spodziewam się ich w każdej chwili...
mam ten:
Stary 2010-06-12, 16:22   #1153
jaszczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
dzis chcialam sobie kupic stanik na teraz bo juz nie da rady chodzic w moich, przykrywaja mi sutki tylko. i przymierzalam kilka ale zaden mnie nie powalil, tym bardziej ze troche kosztowaly. i oddaje sprzedawczyni dziekujac, zapytala czy nic mi nie pasuje wiec odpowiedzialam ze zle ukladaja sie piersi bo rozstawiaja je na boki, na to "mila" pani powiedziala ze w moim przypadku to chyba dobrze bo cala jestem szeroka i mam duza pupe to piersi tez bede miala szeroko
ło matko! to naprawdę strasznie "miła" ta pani kurcze żeby komuś z twoją figurą mówić, że jest szeroka?? no normalnie nie wierzę z tego upału chyba się rzeczywiście głupoty gada...
Stary 2010-06-12, 16:23   #1154
anoxa
Zakorzenienie

itakasia ogladam narzeczony mimo woli a tak wlasciwie to obejrzalam teraz przymierzam sie do duchy moich bylych i chyba zjem serek wiejski (typu grani) czy jakos tak a ta BABE ze sklepu bym chyba czyms walnela! wredne babsko ja bym chyba jej odgarnela cos w stylu zeby spojrzala na siebie i swoja pupe bo moze jej sie tez niebawem szeroka zrobic

linka
co to za skoki na koniec ciazy uwazac proszesz na siebie i dzidzie

aniaa
ten twoj synek to cos bezwzgledny jest dla ciebie mma nadzieje ze sie zaraz uspokoi

Edytowane przez anoxa
Czas edycji: 2010-06-12 o 16:25
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 16:27   #1155
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość

mam tak samo ale jak rozchodze jest ok , jednak jak dluzej siedze i wsdtane to jakbym chodziła po szkle czuje ze mam mega spuchniete podeszwy zreszta cala jestem spuchnieta

hd wiadomo ze upaly , dyskomfort ale nie przerywaj smarowanka...ja mimo ze wyskoczyly nadal smaruje na brzuchu az grubo i chodze z nim wywalonym na wierzchu po domu, na reszcie ciala troche oszczedniej ale smaruje
mam dokładnie tak samo ze stopami

Stary 2010-06-12, 16:28   #1156
itakasia
Zakorzenienie

linka, jaszczka
tz mnie wzial za reke i wyszlismy, pozniej mi powiedzial ze nie dziwi sie ze denerwuja mnie takie komentarze obcych osob.
a filmy fajne i serek wiejski moj ulubiony, samo zdrowie
Stary 2010-06-12, 16:32   #1157
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
hd
pizza to tez specjalnosc mojego tz, ale dzis na meczyk robi parowki w ciescie drozdzowym
mmmmmm

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Cytat:
ja na razie jeszcze nie mam żadnych rozstępów, ale czasem tak mnie mocno skóra boli i tak jest naciągnięta, że spodziewam się ich w każdej chwili...
mam ten:
mam dokładnie taki sam

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:
to "mila" pani powiedziala ze w moim przypadku to chyba dobrze bo cala jestem szeroka i mam duza pupe to piersi tez bede miala szeroko
co za babsztyl...
Zapytałabym czy nauczyli ją tego na szkoleniu z obsługi klienta! i czy jej kierownik będzie wyrażał podobną opinie na temat twojej pupy? Pewnie szczena by jej opadła i następnym razem zastanowiłaby sie co i do kogo mówi.

Stary 2010-06-12, 16:32   #1158
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
karolcia mam nadzieje ze twoja dzidzia bedzie chciala tak dlugo lezec w gondoli bo dzieciaczki zazwyczaj ciekawskie sa i szybko chca wszystko widziec itakasia chyba pisala ze wlasnie tak z coreczkami miala

hd ja sie smaruje rano i wieczorem mustela

powiem wam ze u mnie dzisiaj tak przyjemnie jest bo leze pod kocykiem co jakis czas wiaterek zawieje i slonko siedzi schowane za chmurkami

i wrzucili do mnie dziewczyne druga ciaza 32tydzien i zaczela plamic a ja sobie ogladam film
Wiem, dlatego mam ta opcje, ze w gondoli moze sobie siedziec, mam pasy i ponosi sie takie oparcie i to jest plus zobaczymy, choc jak widze dzieci to po 3 miesiacach juz sie nie mieszcza w gondolach, to po co takie male robia, chyba by kupic nowy wozek...

ja znow pospalam...

itakaska- jakby moj tz to slyszal to by ta baba nie przezyla przez ty chuda jak patyk... po prostu ludzie sa super

moja mama mowi ze ja przy niej jak bylam w ciazy to jestem patyczak mam tylko brzuch, ona byla wielka
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png

Edytowane przez karolcia228
Czas edycji: 2010-06-12 o 16:37
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 16:34   #1159
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
No i wrocilam.
Dzidzia strasznie sie krecila, gin zauwazyl, ze chyba nie ma siusiaka.
Nadal nie ma 100% pewnosci co do plci.
Powiedzial, ze raczej dziewczynka, a jak bedzie chlopak to sie bardzo zdziwi.

Wazy prawie 1700, jest ulozone glowka w dol. Nie chcialo pokazac buzki.
Ogolnie wszystko jest ok. Szyjka zamknieta.
Super, że wszystko ok i gratuluję dziewczynki

Cytat:
dzien dobry. ja sie dzis czuje fatalnie. wszystko mnie boli: pachwiny, krzyz, brzuch. kazdy ruch sprawia mega bol a jeszcze maly sie strasznie kreci. mam troche skurcze ale narazie nie mierzylam jak czesto. masakra. aaa i twardnieje mi gora brzucha i co jakis czas czuje tam bardzo mocne klucie chyba sie wykoncze dzis
Mam nadzieję, że albo szybko przejdzie, albo synek w końcu postanowi wyjść

hd ja się smaruję rano i wieczorem, bo inaczej mnie wszystko swędzi
jaszczko też mam ten krem, ale smaruję się nim tylko rano, bo ładnie i szybko się wchłania - na noc wolę fissan wydaje się być "treściwszy"
Stary 2010-06-12, 16:40   #1160
aniaa22
Zakorzenienie

papeteria gratulacje!!!
a krupniok to cos jak kaszanka ale niby jest lepszy. ja tam nie wiem bo nie bede jesc

anoxa moj synek na chwile sie uspokoil. nawet pozwolil obiad prawie w spokoju zjesc (cycki z kurczaka w bulce, mlode ziemniaczki z koperkiem i szczypiorkiem i fasolka z buleczka pyyycha. moj maz jest kochany) ale juz czuje ze zaczyna sie krecic i ta mala wredna stopka juz znowu lezy w tym jednym miejscu gdzie caly czas mnie tak kopie strasznie. no i tylko czekam az sie znowu zacznie jazda
Stary 2010-06-12, 16:42   #1161
itakasia
Zakorzenienie

anoxa
tak, to ja pisalam o gondoli, moje ciekawskie corcie nie chcialy tam jezdzic po 4/5 miesiacu
Stary 2010-06-12, 16:46   #1162
agravka
Wtajemniczenie

jaszczka- ja tez mam ten krem, stosuje juz chyba 3 opakowanie rano i wieczorem i jestem bardzo zadowolona. Po fissanie wyskoczyly mi wlasnie rozstepy na piersiach...no ale trudno...
itakasia- co za suka jedna....eh zal poprostu...
wlasnie wypilam kawe mrozona mniam mniam i leze sobie w sypialni, patrze na lozeczko i czytam ksiazke. nie jest az tak strasznie goraco, wiec przyjemnie Tz wrocil ze szkoly i oglada mecz.

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
anoxa moj synek na chwile sie uspokoil. nawet pozwolil obiad prawie w spokoju zjesc (cycki z kurczaka w bulce, mlode ziemniaczki z koperkiem i szczypiorkiem i fasolka z buleczka pyyycha. moj maz jest kochany) ale juz czuje ze zaczyna sie krecic i ta mala wredna stopka juz znowu lezy w tym jednym miejscu gdzie caly czas mnie tak kopie strasznie. no i tylko czekam az sie znowu zacznie jazda
a moja ada wlasnie dzis jest mniej aktywna, az sie zaczynalam martwic, ale wtedy wlasnie sie odzywa...
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 16:47   #1163
papeteria
Zakorzenienie

itakasia zdecydowałam ze zamawiam w poniedziałek 80e ale najpierw jeden ten w krateczke...
a baba jakas głupia i wredna za to ze nic nie wziełas napewno ..co za jedza jakby człowiek był wredny to by walnął cieta riposta od razu
jaszczka aby nic sie nie pojawiło ja kupiłam ten na juz istniejace bo zaistniały niestety a co do uczucia naciagnietej skory, zanim sie pojawily kilka dni wczesniej czulam jakbym miala siniaki w tych miejscach a potem czulam jak mi skora peka
ania dzieki

a ja dzis czytajac wasze ochy i achy na temat lodow mc flurry w przerwie miedzy zaliczeniami wyskoczylam z dziewczynami do maca kupiłam z posypka lion i polewa wisniowa a wogole to sa pod wrazeniem jak mi brzuch w ciagu tygodnia wywalilo

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-06-12 o 16:49
Stary 2010-06-12, 16:47   #1164
itakasia
Zakorzenienie

chyba sie nie chwalilam ale przyszedl nasz fotelik maxi cosi z baza isofix, jest w super stanie, wyglada jak nowy
Stary 2010-06-12, 16:47   #1165
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

halo, ja po szkole, nogi jak banie i prawie zasypiam, pije kawę

muminek widziałam co pisałas o obtarciach nóg Jednak w upaly wole spodenki
lilka ja mam ten płyn do kąpieli z ziajki dla dzidzi
farminka Lenka jest śliczna i ma fajne włoski
hd ja się smaruje cały czas 2* dziennie, ale juz straciłam nadzieję, że to cos da.
Miałam jeszcze cos napisać, ale nie pamietam co i komu...
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 16:48   #1166
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
anoxa
tak, to ja pisalam o gondoli, moje ciekawskie corcie nie chcialy tam jezdzic po 4/5 miesiacu
i jak to rozwiazalas? spacerowka? ale one juz wtedy siadaly ?sorki za glupie pytania, ale niedoswiadczonam
Stary 2010-06-12, 16:48   #1167
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
anoxa
Male, szalone i ciekawe swiata
Ostanio walsnie jak ogladalam wozki na promendzie jak spaceruja ludzie, to jak zerknelam to tak jakos malo tam miejsca, moze mi sie tylko tak wydaje, pewnie wyjdzie wszystko w praniu
Jak nie bedzie chciala siedziec to ja posadze trudno...choc ja dlugo lezalam, ale ja mialam nozki w gipsie i nie moglam inaczej...
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 16:50   #1168
agravka
Wtajemniczenie

itakasia-super ze juz przyszlo i ze wyglada jak nowe!!!
ciekawe jak tam farminka sie trzyma dzis

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

no i jak Lenka i czy sie zmienila od wczoraj
Stary 2010-06-12, 16:51   #1169
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
chyba sie nie chwalilam ale przyszedl nasz fotelik maxi cosi z baza isofix, jest w super stanie, wyglada jak nowy
super

Stary 2010-06-12, 16:51   #1170
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Male, szalone i ciekawe swiata
Ostanio walsnie jak ogladalam wozki na promendzie jak spaceruja ludzie, to jak zerknelam to tak jakos malo tam miejsca, moze mi sie tylko tak wydaje, pewnie wyjdzie wszystko w praniu
Jak nie bedzie chciala siedziec to ja posadze trudno...choc ja dlugo lezalam, ale ja mialam nozki w gipsie i nie moglam inaczej...
karolciu przypomnij mi jaki masz wozek? c0 mialas z nozkami?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości