|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: RPA 2010-są tu jakieś kibicki? ;)
A nie Nigerią?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#32 |
|
Winter is coming
|
Dzięki za uwagę, jeszcze sie nie rozbudziłam Nie wiem, skąd mi się ta Norwegia wzięła:P
|
#33 |
|
Konto usunięte
|
We wczorajszych meczach RPA - Meksyk remis w sumie sprawiedliwy
Francja - Urugwaj - mysle ze Urugwaj sprawił małą niespodziankę tym remisem bo Francja byla faworytem tego meczu. W dzisiejszych meczach: Argentyna - Nigeria - stawiam na zwycięstwo Argentyny Anglia - USA - stawiam na Anglię, chociaż USA tez moze pokusic się małą o niespodziankę ale o to będzie podejrzewam im cięzko A Wy jak typujecie?
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
Francja ma taki potencjał, świetnych piłkarzy, ale zagrali słabo.
Stawiam na Argentynę i Anglię. USA i piłka nożna to się kłóci moim zdaniem
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
No jak się slyszy sport w USA to piłka nozna raczej do głowy nie przychodzi. Tak sie przyjeło jakos ze u nich to koszykowka, rugby, hokej a o piłce malo kto mysli.Moj brat to jak był maly i byl jakis mecz wlasnie z udzialem USA to zdziowiony wypalił "to w Ameryce graja w nogę?"
|
|
|
|
#36 |
|
Winter is coming
|
Ja też stawiam na Argentynę i Anglię, no i na Grecję w meczu z Koreą. Mam nadzieję, że chłopaki będą grać , a nie zamulać jak Francja wczoraj(chociaż mam nadzieję, że nie wyjdzie z grupy;D)
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
tylko BRAZYLIA!!!!!
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Moi faworyci to Hiszpania, Portugalia i Brazylia
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
ja bardzo oryginalnie
Hiszpania i Angliai lubię grę Niemców
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
ja też nie zaskoczę :p tylko Hiszpania
tam są moi ulubieni piłkarze (patrz na nick ). i może Anglia.. (Gerrarduwielbiam piłkę nożną
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Moje serce idzie za Hiszpanią .
witam ! nie oglądam raczej meczow, bo mało czasu i w ogóle. Miałam nadzieje, że wczoraj RPA wyra a tu remis .;/ Pierwsze mecze zawsze się kończa remisem . ![]()
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś bardziej interesowałam się piłką, Mistrzostwa z 2006 i Euro'08 przesiedziałam przed telewizorem. Obecnie nie mam czasu i stałam sie bardziej niedzielną kibicką, ale i tak zawsze będę za Anglikami i Argentyńczykami, dlatego dzisiaj mam kibolskie święto
|
#43 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie niby w Anglii tyle gwiazd, ale obawiam się, że będą wykończeni sezonem... Ich liga to jednak mordęga
Może jednak zaskoczą? Ciekawa jestem też jak Argentyna sobie poradzi, bo biedny Messi musi grać za 10 :P |
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Melduję się w tym watku i obiecuje, ze bede tutaj aktywnie zagladac
Ciesze sie, ze taki watek powstal, gdzie fanki futbolu moga wyrazic swoje zdanie. Coz, rzadko sie zdarza, zeby dziewczyny interesowaly sie futbolem, ale jednak nie jestem sama, totez witam Futbolem interesuje sie od zawsze, gralam rowniez zawodowo w jednym z klubow, a wszystkie imprezy przed TV byly obowiazkiem Niedawno obronilam prace nt. wloskiego futbolu, totez jestem ciekawa, co wlosi pokaza, bo bawilam sie w prognozowanie Na dzisiaj obastawiam wygrane Anglii, Grekow i Atgentiny. Faworytow upatruje w Hiszpanii, Niemcach, Brazylii czy Portugalii. Nie warto tez zapominac o nieco slabszych druzynach, ktore moga sie okazac czarnym koniem, jak np. Grecja- zdobywca ME, na ktora nikt nie stawial i nie zaliczal ja do grona finalistow nawet... Ogolnie jestem ciekawa poziomu tych MS- pod wzgledem pilkarskim. Pozdrawiam kibicki
"Nie obchodzi mnie, co o mnie myślicie. Czy mnie lubicie czy nienawidzicie. Czy dla was jestem inna czy może trochę dziwna. Czy jestem naiwna, a może dziecinna. Czy jestem zwykłą lalą czy może myszką szarą. Lecz prawda jest inna, jestem taka jaka według siebie być powinnam..." |
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Boję się, że te MŚ będą podobne do tych w Korei - gdy RPA wyjdzie z grupy, to sędziowie zaczną ich przepychać dalej i odpadnie np. fantastyczna Hiszpania kosztem takich słabiaków jak RPA.
Finał jak dla mnie to Brazylia - Hiszpania, popis piłki pięknej, ofensywnej. Nienawidzę Brazylijczyków z całego serca, ale umiejętności mają spore ![]() Jeśli chodzi o Hiszpanie - póki w składzie przeważają zawodnicy Barcelony jestem za nimi z całego serca, jesli będzie więcej zawodników Realu to ![]() Życzę szybkiego odpadnięcia Niemcom, Portugalii, Włochom (za beeeznadziejny finał 2006, toż to była masakra jakaś!). Anglicy w sumie mogliby też szybko odpaść Argentyna ma potencjał, ale nie z takim trenerem, to samo Francja. Dla mnie dwa wyżej wymienione zespoły (Brazylia i Hiszpania) to główni faworyci tych mistrzostw ![]() Dzisiaj fajne mecze są, będzie co oglądać
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje się kolejna kibicanka.
Tradycyjnie już kibicuje Niemcom, Hiszpanom i Francuzom. Mam nadzieje, że któraś z tych drużyn sprawi mi miłą niespodziankę.
|
#47 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() MŚ oglądam od Francji 98, ale od 2002 w miarę świadomie kibicuję Portugalii, i mam nadzieję, że wygra! ![]() Aczkolwiek martwi mnie, że tak od razu już będzie musiała grać z Brazylią ; < No coż, wierzę w moich chłopców ![]() A jeśli Portugalia jakimś cudem szybko odpadnie, to chciałabym, żeby Holandii w końcu się udało ![]() Pierwszy mecz już we wtorek, a ja wtedy mam egzamin ;( Mam jednak nadzieję, że uda mi się zdążyć chociaż na drugą połowę
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
|
|
|
#48 |
|
after hours
|
wg badań hit gemius
30% Polaków wierzy, że reprezentacja Polski osiągnie coś na tych mistrzostwach, a 3% sądzi, że nawet je wygramy padłam, jak przeczytałam te wyniki
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
a ja serce jestem za Włochami, ale kto zdobędzie puchar nie wiem...
|
|
|
|
#50 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#51 |
|
after hours
|
|
#52 |
|
Konto usunięte
|
Oglądacie Korea - Grecja ? Ja mam włączony tv i tak od czasu do czasu zerkam tylko, z racji ze ani jedni ani drudzy mnie jakos specjalnie nie interesuja. Przed meczem bylam sklonna postawic raczej na Grecję a tu poki co 2:0 dla Korei. Przypomina się od razu jak naszym w MŚ'02 Korea dolozyla
Edytowane przez 201608080935 Czas edycji: 2010-06-12 o 14:57 |
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko i wyłącznie WŁOCHY!
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#55 |
|
Konto usunięte
|
A jednak znalazł się człowiek, który jest w stanie zatrzymać strzały Messiego
|
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
Argentyna grała bardzo dobrze! szkoda właśnie, że Messi nie wpakował jakiejś.
jaki wynik obstawiacie przy meczu Anglia - USA ? |
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Stawiam na Anglie
|
#58 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Widze, że fanka Torresa też go bardzo lubie, jest świetnym piłkarzem, no i gra dla mojego ukochanego klubu ![]() Grecja dzisiaj bardzo słabo. Spodziewałam sie po nich wiecej. A Argentyna zgodnie z oczekiwaniami dobrze, nie potrzebowali sie bardziej męczyć na samym początku, a umiejętności Messiego naprawde robią wrażenie. Już chce zobaczyć jak wypadnie Anglia!
|
|
|
#59 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i uwielbiam Liverpool ;pja również 1:0 dla Anglii. nie obstawiam więcej, bo jeszcze pecha przyniosę
|
|
|
|
|
#60 |
|
Przyczajenie
|
Zgłasza się kolejna fanka piłki ; )
Na tegorocznym Mundialu, całym sercem jestem za Anglią. Angielska liga jest wg. mnie najlepsza na świecie, i zważając na to, że drużyna składa się z samych zawodników Premier League liczę, że pokażą oni piękno angielskiej piłki. Oczywiście, gra tu też trzech Liverpoolczyków ; P Co do początku turnieju, to wczorajsze mecze nie powaliły, a już szczególnie pojedynek Urugwaju z Francją. W meczu otwarcia miałyśmy przynajmniej niezłe bramki, po genialnych podaniach. Asysta do Thabalali ( ;P) palce lizać. Dzisiejsza gra Greków - porażka:/ Natomiast Argentyna miała dużego pecha, ile setek wybronił Enyeama to głowa mała. Dla mnie hitem będzie wieczorny pojedynek USA z Anglią i liczę (w końcu !) na dużo bramek. Stany Zjednoczone są niezłą drużyną , mają dobrych zawodników którzy mogą namieszać (Dempsey, Donovan) i mentalność zwycięzcy. Mimo wszystko,mam nadzieję, ze chłopaki Capello sobie poradzą. Nie wiem, czy widziałyście ale Marca, zrobiła genialny kalendarz mistrzostw: http://www.marca.com/deporte/futbol/...o-english.html . A co do transmisji, jak znosicie wuwuzele ? ;P
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

Dzięki za uwagę, jeszcze sie nie rozbudziłam

Argentyna ma potencjał, ale nie z takim trenerem, to samo Francja. Dla mnie dwa wyżej wymienione zespoły (Brazylia i Hiszpania) to główni faworyci tych mistrzostw