|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Co do obrączki to ja jeszcze nosze ...a przed porodem trzeba sciagnac biżu ?
Co do rozstępów już mi mój gin i farmaceutka mówili że jak się ma podatną skórę to żaden krem nie pomoże i kwestia czasu aż wyjdą, ale wiadomo dobrze jest się cały czas smarować i redukować już istniejące co by nie poglębiać problemu i mieć czyste sumienie ze zrobiło się wszystko co mogło aby jednak nie wyszły ![]() idealneciało ten teściu to świr jakiś
|
|
|
|
#1202 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- No to chyba juz pora na mnie.. W glowie mi sie kreci od siedzenia, znow dzidzia cos uciska chyba.. No to buziaki! Trzymajcie sie! Tylko nie narobcie znow 30 stron! ![]() Mam nadzieje ze mezus jeszcze ten tydzien zostanie (oczywiscie bedac zdrowy, bo ostatnio wywolalismy wilka z lasu, ciagle powtarzalismy ze tydzien w domu by mu sie przydal, bo np bysmy sie wprowadzili itp.. i dostal prawie miesiac- tylko jakim kosztem.. za taki urlop to ja podziekuje!) Jeszcze tak sobie myslalam ze moze uda mi sie w tym tyg urodzic to by dzidzie zobaczyl hihi ale to raczej nie realne![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1203 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marzeniaaaaa ![]() Cytat:
![]() Fakt, można smarować cepanem, śmierdzieć cebulozą i czosnkozą.. zapaszek jest mega nieziemsko paskudny xD Ale to tania maśc typowo na blizny więc może coś pomoże. Koleżanka kiedyś zjeżdżała z takiej rynny na wózeczku (nie mam pojęcia jak sie to nazywa) i wypadła sirota xD Całe kolano do mięcha zdarte, łokcie i co tylko jeszcze.. smarowała cepanem i nie ma śladu A dodam, że ona zawsze mocno opalona była i jak jej wyszła blizna to się bardzo odróżniała kolorem od reszty ciała a teraz nic nie widać.Ale jak znam życie to na mnie nic nie podziała i zostanę pasiasta ![]() Bo ja to zawsze mam takie kulawe szczęście.. Cytat:
![]() No może tylko otoczki mam nieco mniejsze ale czuję sie jak baba z murzyńskiej wioski z takimi dojcami rozlazłymi ![]() chłopaczek psa oddał ![]() A znają się bo często na dworze Afgan jest zaczepiany przez dzieci, ten chłopczyk to taki z okolicy więc nie trudno byłoby go znaleźć w razie draki. Nie minęły 2 godziny a tu do moich drzwi puk puk puk.. otwieram a tu ten sam chłopczyk i mówi "mogę jeszcze Afganka wyprowadzić? Bo koleżanka poszła do domu a koledzy nie mogą już wyjść i nie mam się z kim bawić.." No ale niestety akurat byłam w trakcie "iścia" do wanny i wyjazdu na działeczkę więc odmówiłam. Szkoda mi było tego chłopca No i odrazu jak powiedziałam, że niestety nie bo wychodzę to zapytał czy jutro może przyjść ![]() A Afganowi smycz nie jest tak naprawde potrzebna.. nie wiem kto by utrzymał takie zwariowane i rozbiegane 25 kilo cielska.. ale zawsze ze sobą zabieram coby mieć mu czym w dupsko przysolić jak mnie nie słucha, na ogół słucha i chroni tym zadek
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|||
|
|
|
#1204 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Wspolczuje... U mnie dzis chlodniej, 20stopni i wiaterek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale mnie dzis dzidzia kopala w pepek, az bolalo czasami, nie wiem co ona tam wyprawia ![]() Wlasnie jak myslicie, do CC trzeba miec zmyte paznokcie? Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-06-12 o 20:21 |
|||
|
|
|
#1205 |
|
Raczkowanie
|
Slyszalam , ze mozna jakos tak szczypac brzuch zeby zapobiec rozstepom i obwislemu brzuszkowi ,ale nie wiem ,nie probowalam bo mam bardzo napieta skore na brzuchu watpie czy udaloby mi sie cos zlapac. Ale po porodzie sprobuje tej techniki.
Cos czuje ,ze u mnie rostepy tez sie pojawia ,jak nie teraz to porodzie. Narazie mustela i oliwka z rossmana ida w ruch Zazdroszcze wam ostatnich upalow u mnie w porywach jest moze z 20 stopni,na szczescie nie pada ,ale jest chlodno ,a ja cieplolubna jestem. aniaa22 moj maly tez strasznie ruchliwy ,potrafi kilka godzin non stop sie ruszac ,na szczescie jego ruchu nie sa dla mnie wcale bolesne... choc jak bylam niedawno u mojej lekarki i naciskala bardzo na moj brzuch zeby sprawdzic ulozenie malego ..to po tym dostalam takiego mocnego kopniaka, ze az zgielo mnie w pol ,chyba musiala mu cos tam ucisnac i maly sie wkurzyl. Dlatego wyobrazam sobie co mozesz czuc. jaszczka fajnie ,ze to jednak twoja paczka dotarla. Pamietam jak ja czekalam na moja Wozek bardzo fajny i brzuszek maly jak dla mnie ![]() anoxa trzymam kciuki za poniedzialek! Oby wyniki sie polepszyly! Dzis zaczynam malemu puszczac kolysanki z karuzeli tylko baterie musze skabinowac bo poszlam dzis po nie do sklepu i zapomnialam kupic ,wczesniej spiewalam kolysanki ,ale on zamiast sie uspokajac to zawsze sie rozbudzal Fakt nie mam zbyt pieknego glosu
|
|
#1206 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1207 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Siala_Bala;19946840]To może z tych moich 30kg też zostawię 20 w szpitalu
![]() Marzeniaaaaa ![]() Łoj, jak miło, że pamiętasz, że ja o tym pisałam ![]() Fakt, można smarować cepanem, śmierdzieć cebulozą i czosnkozą.. Siala, bo ja mam pamięć do Twoich tekstów , i akurat ten cepan jakoś mi "utkł" w pamięci
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
z pewnoscia, jak do kazdej operacji
|
#1209 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego nie moge rodzic naturalnie ![]() Cytat:
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
||
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
ale sie obzarlam czeresni
i syncio troche sie uspokoil ![]() Zuziunia wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!! ![]()
AR (D) Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-06-12 o 20:53 |
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
karolcia
mam nadzieje ze to chociaz nie trafilo latem
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
idealne ja ściągnęłam pierścionki w czwartek...
Mam doła, jutro mam zajęcia na 11.40, a muszę wyjechac z domu przed 7, bo potem nie mam pociągu, ma egzamin, później 3 godzinne okienko i potem zajęcia do 19.40. A muszę być, bo są zaliczenia i wpisy
|
|
|
|
#1214 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
idealnecialo pocieszy cie moze fakt ze ja mojego meza od miesiaca nie widzialam i zobacze go dopiero za tydzien a po porodzie tez nie wiem jak to bedzie ja tez mam dziewczyny rozstepy ale przeciez sie nie potne z tego powodu sa to sa i nic na nie nie poradze
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Urodzilam sie 22 sirepnia, ale gips mialam jeszcze w lipcu nastepnego roku niestety...nio ale wazne ze moge chodzi itd.
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
anoxa farminka nic sie nie odzywala? ciekawe jak sie czuje
|
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
burza z piorunami u mnie i ulewa
|
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie chlodnawo, wieje, ale nie pada
|
|
|
#1219 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
obraczka luzna jakos caly czas ale pierscionek ciezko zchodzi w te upaly wiec mysle czy by go nie zdjac...Cytat:
no musisz sobie jakos poradzic, nie ma wyjscia Cytat:
oby jak najwiecej w sumie hihisuper masz z tym chlopcem - szkoda, ze ja takiego nie mam w okolicy ![]() tak do CC trzeba miec zmyte - jesli przyjedziesz z pomalowanymi to i tak Ci zmyja - tak mowila u nas polozna w SR Cytat:
mam nadzieje, ze choc chlodniej bedzie jutro...u mnie pada i 16 stopni?!
|
|
#1220 |
|
Wtajemniczenie
|
a u nas w warszawie wlasnie spadl deszczyk nawet mocny, ale ze 2 min tylko trwal...nawet powietrze sie nie odswiezylo
|
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
zabka ja tez zawsze uwielbialam goraczki i upaly a w ciazy nienawidze! robi mi sie slabo i ciezko oddycha a tez caly czas marudzilam ze zimno jest a teraz sie ciesze z tego ze dzisiaj ciut chlodniej!!!
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- aniaa nie nie odzywala sie myslalam zeby do niej napisac ale doszlam do wniosku ze jak sie nie odzywa to moze odpoczywaja i nie chcialam im przeszkadzac
|
#1222 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny wiem ze kiedys juz byla dyskusja na ten temat ale macie jakies podusie dla dzidzi ? ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- raczej nie bo chodzi o to aby miec dobrze widoczna plytke paznokcia a raczej jej zabarwienie |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- papeteria ja mam bo kupilam caly komplet poscieli ale na poczatku nie bede jej uzywac tak samo jak kolderki. czekaja sobie w szafie |
|
|
|
|
#1225 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kołderki zresztą też nie kupuję
|
|
|
#1226 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co do paznokci dlatego u mnie zmywaja zeby bylo widac zabawienie plytki...
|
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie tez sie zastanawiam nad tym klinem a kolderki jeszczenie mam, mam tylko przescieradelka i dwa spiworki |
|
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
tak na plasko bedzie. ja mam dwa rozki. nie mam spiworkow
|
|
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Uoooo to może i do mnie dojdzie
![]() Jak narazie to są Dni Będzina i muzyka dudni z miasta aż do mojego osiedla Nawet gdyby sam Zeus rzucał piorunami to pewnie bym nie odróżniła Niech stanie się deszcz! Cytat:
![]() Kurde mały gdzieś mi wcisnął girki i mam wrażenie jakbym miała skurcz ślepej kichy xD coś w podobie do kolki jak się człek zasapie ![]() Co do obrączki i pierścionków to ja nie zdejmuję ale bywają dni, że mam parówy a nie palce.. o! Parówy zjem sobie na kolacyjkę ![]() EDIT: Czy to Posejdon był od piorunów?
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-06-12 o 21:56 |
|
|
|
|
#1230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A co do płytki i żeli- ciekawe jak je ściągną pacjentce ![]() Siala...Posejdon był od morza :P. Zeus od pioruna :P
Wituś przyszedł na świat 18.09.2013; (33Hbd) Aliska przyszła na świat 18.08.2010. Witaj Kochanie Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013 Edytowane przez dzidziadziumdzia Czas edycji: 2010-06-12 o 21:57 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

to by dzidzie zobaczyl

chyba wylazły se ot tak, dla zasady

I ten chłopak zapasiony taki w dodatku - nie wiem jak można do takiego stanu własne dziecko doprowadzić