|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Co do obrączki to ja jeszcze nosze ...a przed porodem trzeba sciagnac biżu ?
Co do rozstępów już mi mój gin i farmaceutka mówili że jak się ma podatną skórę to żaden krem nie pomoże i kwestia czasu aż wyjdą, ale wiadomo dobrze jest się cały czas smarować i redukować już istniejące co by nie poglębiać problemu i mieć czyste sumienie ze zrobiło się wszystko co mogło aby jednak nie wyszły ![]() idealneciało ten teściu to świr jakiś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- No to chyba juz pora na mnie.. W glowie mi sie kreci od siedzenia, znow dzidzia cos uciska chyba.. No to buziaki! Trzymajcie sie! Tylko nie narobcie znow 30 stron! ![]() Mam nadzieje ze mezus jeszcze ten tydzien zostanie (oczywiscie bedac zdrowy, bo ostatnio wywolalismy wilka z lasu, ciagle powtarzalismy ze tydzien w domu by mu sie przydal, bo np bysmy sie wprowadzili itp.. i dostal prawie miesiac- tylko jakim kosztem.. za taki urlop to ja podziekuje!) Jeszcze tak sobie myslalam ze moze uda mi sie w tym tyg urodzic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marzeniaaaaa ![]() Cytat:
![]() Fakt, można smarować cepanem, śmierdzieć cebulozą i czosnkozą.. zapaszek jest mega nieziemsko paskudny xD Ale to tania maśc typowo na blizny więc może coś pomoże. Koleżanka kiedyś zjeżdżała z takiej rynny na wózeczku (nie mam pojęcia jak sie to nazywa) i wypadła sirota xD Całe kolano do mięcha zdarte, łokcie i co tylko jeszcze.. smarowała cepanem i nie ma śladu ![]() Ale jak znam życie to na mnie nic nie podziała i zostanę pasiasta ![]() Bo ja to zawsze mam takie kulawe szczęście.. Cytat:
![]() No może tylko otoczki mam nieco mniejsze ale czuję sie jak baba z murzyńskiej wioski z takimi dojcami rozlazłymi ![]() chłopaczek psa oddał ![]() A znają się bo często na dworze Afgan jest zaczepiany przez dzieci, ten chłopczyk to taki z okolicy więc nie trudno byłoby go znaleźć w razie draki. Nie minęły 2 godziny a tu do moich drzwi puk puk puk.. otwieram a tu ten sam chłopczyk i mówi "mogę jeszcze Afganka wyprowadzić? Bo koleżanka poszła do domu a koledzy nie mogą już wyjść i nie mam się z kim bawić.." No ale niestety akurat byłam w trakcie "iścia" do wanny i wyjazdu na działeczkę więc odmówiłam. Szkoda mi było tego chłopca ![]() ![]() A Afganowi smycz nie jest tak naprawde potrzebna.. nie wiem kto by utrzymał takie zwariowane i rozbiegane 25 kilo cielska.. ale zawsze ze sobą zabieram coby mieć mu czym w dupsko przysolić jak mnie nie słucha, na ogół słucha i chroni tym zadek ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |||
Wtajemniczenie
|
Wspolczuje... U mnie dzis chlodniej, 20stopni i wiaterek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale mnie dzis dzidzia kopala w pepek, az bolalo czasami, nie wiem co ona tam wyprawia ![]() Wlasnie jak myslicie, do CC trzeba miec zmyte paznokcie? Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-06-12 o 19:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Raczkowanie
|
Slyszalam , ze mozna jakos tak szczypac brzuch zeby zapobiec rozstepom i obwislemu brzuszkowi ,ale nie wiem ,nie probowalam bo mam bardzo napieta skore na brzuchu watpie czy udaloby mi sie cos zlapac. Ale po porodzie sprobuje tej techniki.
Cos czuje ,ze u mnie rostepy tez sie pojawia ,jak nie teraz to porodzie. Narazie mustela i oliwka z rossmana ida w ruch ![]() Zazdroszcze wam ostatnich upalow u mnie w porywach jest moze z 20 stopni,na szczescie nie pada ,ale jest chlodno ,a ja cieplolubna jestem. ![]() aniaa22 moj maly tez strasznie ruchliwy ,potrafi kilka godzin non stop sie ruszac ,na szczescie jego ruchu nie sa dla mnie wcale bolesne... choc jak bylam niedawno u mojej lekarki i naciskala bardzo na moj brzuch zeby sprawdzic ulozenie malego ..to po tym dostalam takiego mocnego kopniaka, ze az zgielo mnie w pol ,chyba musiala mu cos tam ucisnac i maly sie wkurzyl. Dlatego wyobrazam sobie co mozesz czuc. jaszczka fajnie ,ze to jednak twoja paczka dotarla. Pamietam jak ja czekalam na moja ![]() ![]() anoxa trzymam kciuki za poniedzialek! Oby wyniki sie polepszyly! Dzis zaczynam malemu puszczac kolysanki z karuzeli tylko baterie musze skabinowac bo poszlam dzis po nie do sklepu i zapomnialam kupic ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1206 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Siala_Bala;19946840]To może z tych moich 30kg też zostawię 20 w szpitalu
![]() Marzeniaaaaa ![]() Łoj, jak miło, że pamiętasz, że ja o tym pisałam ![]() Fakt, można smarować cepanem, śmierdzieć cebulozą i czosnkozą.. Siala, bo ja mam pamięć do Twoich tekstów ![]() ![]()
#1208 |
Zakorzenienie
|
z pewnoscia, jak do kazdej operacji
![]()
#1209 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego nie moge rodzic naturalnie ![]() Cytat:
![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
ale sie obzarlam czeresni
![]() ![]() Zuziunia wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!! ![]() ![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-06-12 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
karolcia
mam nadzieje ze to chociaz nie trafilo latem ![]()
#1213 |
Zakorzenienie
|
idealne ja ściągnęłam pierścionki w czwartek...
Mam doła, jutro mam zajęcia na 11.40, a muszę wyjechac z domu przed 7, bo potem nie mam pociągu, ma egzamin, później 3 godzinne okienko i potem zajęcia do 19.40. A muszę być, bo są zaliczenia i wpisy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
idealnecialo pocieszy cie moze fakt ze ja mojego meza od miesiaca nie widzialam i zobacze go dopiero za tydzien a po porodzie tez nie wiem jak to bedzie ja tez mam dziewczyny rozstepy ale przeciez sie nie potne z tego powodu sa to sa i nic na nie nie poradze
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
Urodzilam sie 22 sirepnia, ale gips mialam jeszcze w lipcu nastepnego roku niestety...nio ale wazne ze moge chodzi itd.
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
anoxa farminka nic sie nie odzywala? ciekawe jak sie czuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
burza z piorunami u mnie i ulewa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
U mnie chlodnawo, wieje, ale nie pada
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() super masz z tym chlopcem - szkoda, ze ja takiego nie mam w okolicy ![]() tak do CC trzeba miec zmyte - jesli przyjedziesz z pomalowanymi to i tak Ci zmyja - tak mowila u nas polozna w SR Cytat:
![]() u mnie pada i 16 stopni?!
![]() |
#1220 |
Wtajemniczenie
|
a u nas w warszawie wlasnie spadl deszczyk nawet mocny, ale ze 2 min tylko trwal...nawet powietrze sie nie odswiezylo
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Zakorzenienie
|
zabka ja tez zawsze uwielbialam goraczki i upaly a w ciazy nienawidze! robi mi sie slabo i ciezko oddycha a tez caly czas marudzilam ze zimno jest a teraz sie ciesze z tego ze dzisiaj ciut chlodniej!!!
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- aniaa nie nie odzywala sie myslalam zeby do niej napisac ale doszlam do wniosku ze jak sie nie odzywa to moze odpoczywaja i nie chcialam im przeszkadzac
#1222 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny wiem ze kiedys juz byla dyskusja na ten temat ale macie jakies podusie dla dzidzi ? ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- raczej nie bo chodzi o to aby miec dobrze widoczna plytke paznokcia a raczej jej zabarwienie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- papeteria ja mam bo kupilam caly komplet poscieli ale na poczatku nie bede jej uzywac tak samo jak kolderki. czekaja sobie w szafie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
co do paznokci dlatego u mnie zmywaja zeby bylo widac zabawienie plytki...
![]() |
#1227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie tez sie zastanawiam nad tym klinem a kolderki jeszczenie mam, mam tylko przescieradelka i dwa spiworki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
tak na plasko bedzie. ja mam dwa rozki. nie mam spiworkow
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |
Zakorzenienie
|
Uoooo to może i do mnie dojdzie
![]() Jak narazie to są Dni Będzina i muzyka dudni z miasta aż do mojego osiedla ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kurde mały gdzieś mi wcisnął girki i mam wrażenie jakbym miała skurcz ślepej kichy xD coś w podobie do kolki jak się człek zasapie ![]() Co do obrączki i pierścionków to ja nie zdejmuję ale bywają dni, że mam parówy a nie palce.. o! Parówy ![]() ![]() EDIT: Czy to Posejdon był od piorunów?
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-06-12 o 20:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A co do płytki i żeli- ciekawe jak je ściągną pacjentce ![]() Siala...Posejdon był od morza :P. Zeus od pioruna :P
Wituś przyszedł na świat 18.09.2013; (33Hbd) Aliska przyszła na świat 18.08.2010. Witaj Kochanie ![]() ![]() ![]() Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013 Edytowane przez dzidziadziumdzia Czas edycji: 2010-06-12 o 20:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.