Scent Bar XVI - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-12, 21:10   #31
justynaneyman
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XVI

Najpierw to przepraszam, ze mi się tak wyrwało...z tym Smutem...
Mnie zawsze bardzo bolało, zanim nastąpiły zmiany- na lepsze. Bo najgorzej, jak życie tak gniecie jak nierówność w bucie, trochę boli, ale się chodzi i nic się nie zmienia.
Red zdjęcie nr 4 jest niezwykłe.

Trzymajcie kciuki, bo kupuję se zegar, ale od odpowiedzi sprzedającego zależy, czy kupię.

I Gryxiu, kupiłam tego twojego killera- Tenere

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 21:18   #32
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76
Dot.: SamiSwoi Bar

Cytat:
Napisane przez envy07 Pokaż wiadomość
witam tylko i uciekam bo padam na swój nos i potęznie boli mnie łepek od rana.więc chyba po prostu spać pójde..winn a jest sałatka tatarska zbyt smaczna po prostu....moje łakomstwo wcale nie
pozdrawiam all..winter ziom:

Mnie też ostatnio smętno tylko z "obciążeniem" rodzinnym to trudniej podjąć pewne decyzje

wczoraj wypiłam pół szampana,dzisiaj piję wino

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 21:21   #33
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Dla spragnionych - ciacho pod wodospadem Obczajcie jego ogrom (mówię o wodospadzie oczywiście )

o żesz...

Ja też tam chcę!!!
Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Mmmmm....

Fajny!

Wodospad
widac ten, hm, ogrom
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Trzymajcie kciuki, bo kupuję se zegar, ale od odpowiedzi sprzedającego zależy, czy kupię.

fajny ten Romantix z Asterixa
http://p3.focus.de/img/gen/T/k/HBTk3...en_r_467xA.jpg

edit: aha, i właśnie zostałam objechana przez koleżankę za to, że nie chcę sama wziąć samochodu na dicho (po wczorajszej imprezie kierowanie jest ostatnią rzeczą, do jakiej się nadaję ) i wyżywanie i odgrażanie, że już "nigdy więcej" nie da się na żadną imprezę namówić itp), jakbym to ja, była winna, że kolega w ostatniej chwili wybrał mecz zamiast imprezy
Rrrrwa, już mi się nawet filmu odechaiło oglądać, spadam kąpać i spać

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-06-12 o 21:33
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 21:28   #34
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Dziewczyny i chlopaku bede skamlec...

Wyszlam za maz z milosci... niestety, wypalilo sie. Zaczelam sie meczyc w tym zwiazku. Ucieklam w kolejny. Z Si.
Pewnie byloby inaczej gdybym sie zakochala szalenczo ale... nie bylo tak. Moj byly walczyl ale dal sobie spokoj widzac, ze ja z S jestem i zdania nie zmienie. Si to moje przeciwienstwo, cichy, ulozony, niesmialy, bez barwnej przeszlosci... Taki typowy dobry chlopak.
Nie dzielimy zadnej, absolutnie zadnej, pasji razem. Niespecjalnie mamy o czym rozmawiac i jemu nawet to nie przeszkadza. Byle bym byla... milcze czy nie - ale jestem. Jego dziewczyna, 1sza milosc.
Nie klocimy sie - ale znow - nie rozmawiamy wiec teoretycznie nie ma punktow zapalnych. Ja mam swoja przestrzen zyciowa, nie mam problemow z wychodzeniem itp. Komunikuje mu -wychodze z kumpela, jade z kumplem... whatever.
Ma fajny dom, finansowo mi z nim ok - nie utrzymuje mnie ale place tu w sumie rozsadne pieniadze wiec mi sporo zostaje... Mam z nim samochod, samej mnie na ten samochod nie byloby stac i w razie ewentualnego rozstania - musimy go sprzedac.
Nie wpierdala mi sie raczej w zycie, nie mam scen zazdrosci... Jest w pewnym sensie egoista ale nie z premedytacja, raczej z ..bezmyslnosci. Bo to taki wciaz... chlopiec. Dziecko, ktore bylo chowane pod kloszem do... niedawna. Cokolwiek sie dzieje - czy to samochod sie zepsuje czy co on bez mrugniecia okiem mnie z tym zostawia. Nie mowie, ze sobie nie radze (bo mam ludzi, ktorzy mi pomagaja). On jest szczesliwy, ze ja go w to nie angazuje, ze jakos, z kims to zalatwione. Ot samochod zepsuty wyjechal i za 3 dni wrocil.
Z drugiej strony jak juz wspominalam... mam komfort... robie co chce... nie zastanawia go to, nie obchodzi - nie wiem. Prace koncze o danej godzinie a wracam do domu, kiedy juz musze. Jem cos, przewaznie wchodze na net/ogladam telewizje, potem ide sie myc... W lozku zamienimy pare zdan.
W sumie to, ze do siebie nie pasujemy to ja widze od... dawna. Teraz mysle co zrobic... z jakiegos powodu ciezko mi odejsc ale z drugiej strony nie chce mi sie tu byc.
Nie chce uciekac znow do kolejnego faceta...

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 21:43   #35
justynaneyman
Zakorzenienie

Hecate, to nie uciekaj do faceta, uciekaj od bylejakości!
Czas leci, ani się spostrzeżesz, jak Cie taki gość "wpuści w lata"- jak to się kiedyś mówiło.
Jesteś świetną osobą, szkoda, zeby się Tobą naprawdę nie cieszył jakiś super gość (i żebyś Ty się nie cieszyła nim)

Stary 2010-06-12, 21:45   #36
Madzikon85
Zakorzenienie

Hecate nie umiem doradzić ani pocieszyć, ale będę trzymała za Ciebie kciuki - abyś znalazła szczęście
Madzikon85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 21:45   #37
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
I dlatego ja chcę być skremowana potem będzie mnie można ewent. gdzieś rozsypać
A ja od pewnego czasu rozważam taką opcję
Najważniejsze to być użytecznym

Cytat:
Napisane przez MichailK Pokaż wiadomość
Troszkę dobrej muzyki w jeszcze lepszym wykonaniu: klik!
Ładne.
Zachorowałam ostatnio na gitarowców.
Za tego pana nocami, sąsiedzi mnie chyba znienawidzą

Cytat:
Dla spragnionych - ciacho pod wodospadem Obczajcie jego ogrom (mówię o wodospadzie oczywiście )

A on tak tam regularnie wystepuje?

Więcej zdjęć!
Stary 2010-06-12, 21:53   #38
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Czas leci, ani się spostrzeżesz, jak Cie taki gość "wpuści w lata"- jak to się kiedyś mówiło.
Tego sie boje...

Musze sie zebrac na jakas rozmowe, woz albo przewoz.

Chyba faktycznie powinnam wynajac mieszkanie z kumpela...

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzikon85 Pokaż wiadomość
Hecate nie umiem doradzić ani pocieszyć, ale będę trzymała za Ciebie kciuki - abyś znalazła szczęście

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 21:57   #39
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Padłam se śmiechu prawie na jedynce leci Asterix i Obelix na Olimpiadzie patrzę, a tu wyścigi kwadrig - jako zawodnik germański powozi ..Michael Schumacher, a w pit stopie był ... Jean Todt Grali w sumie swoją prawdziwą rolę

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 22:04   #40
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

widze ze cmentarne klimaty dzis...a ja właśnie wróciłam z pogrzebu ...cos ostatnio często bywam

Red-bedzie wiecej fotów? czy moze były w starym SB? kiedy relacja???
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 22:05   #41
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

wiesz, co mnie zaniepokiło? Że sama piszesz, ze uciekasz z jednego związku w drugi, a nic z tym nie robisz Tak jakbyś lukę po facecie chciała szybko zapchać następnym, pierwszym w miarę gościem, jaki się trafi
A pomyślałaś, żeby może pobyć trochę samemu? Poukładać sobie życie po swojemu, zrozumieć siebie, nauczyć się żyć samodzielnie zamiast uwieszać faceta jak niektóre znane mi desperatki? Jeśli źle zrozumiałam, to sorry, jakoś tak mi to zabrzmiało...

Moim zdaniem jeśli będziesz umiała sama żyć, to łatwiej będzie potem zbudować zdrowy, partnerski związek kiedy spotkasz naprawdę porządnego gościa.
Taa... tylko teoretyzować, to se mogę, akurat sama jestem kiepskim przykładem i pewnie jeszcze następne 25 lat będę sama

Cytat:
chyba za młoda jestem, zeby zrozumieć
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
łee, nie dam w sobie grzebać
Cytat:
Ładne.
Zachorowałam ostatnio na gitarowców.
Za tego pana nocami, sąsiedzi mnie chyba znienawidzą
mnie iedyś kolega zaraził lubieniem Gary'ego Moore'a
Cytat:

A on tak tam regularnie wystepuje?

A Red zaraz dostanie lanie - gdzie moje ciacho?
Trza było łapać za gacie i siłą przywlec
(on się w tych buciorach kąpał?)

A mi właśnie koleżanka oświadczyła, że skoro zaproponowałam jej wyjazd na imprezę ze mną i z kolegą, a on się w ostatniej chwili wypiął, to rezygnuje na dobre i "informuję, że już więcej się z nim nigdzie nie mam zamiaru wybierać"
Za***iście - właśnie wypięła się na mnie ostatnia koleżanka z okolicy i jestem udupiona w domu na co najmniej kilka-kilkanaście weekendów Dopóki się nie złamię i nie wezmę samochodu - a aż tak zdesperowana nie jestem, żeby znów jej ustępować
Wkurza mnie, bo zamiast przyjąć na klatę fakt, że kolega nas wystawił, to na mnie z japą jedzie i od godziny śle niesympatyczne smsy mimo, że nie odpowiadam

edit: o, własnie był foch, jak napisałam, że to niech już sobie robi jak chce i przestanie zrzędzić albo swoje żale do kolegi wysyła
grrr

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-06-12 o 22:23
Stary 2010-06-12, 22:15   #42
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:

Wyszlam za maz z milosci... niestety, wypalilo sie. Zaczelam sie meczyc w tym zwiazku. Ucieklam w kolejny. Z Si.
Pewnie byloby inaczej gdybym sie zakochala szalenczo ale... nie bylo tak. Moj byly walczyl ale dal sobie spokoj widzac, ze ja z S jestem i zdania nie zmienie. Si to moje przeciwienstwo, cichy, ulozony, niesmialy, bez barwnej przeszlosci... Taki typowy dobry chlopak.
Nie dzielimy zadnej, absolutnie zadnej, pasji razem. Niespecjalnie mamy o czym rozmawiac i jemu nawet to nie przeszkadza. Byle bym byla... milcze czy nie - ale jestem. Jego dziewczyna, 1sza milosc.
Nie klocimy sie - ale znow - nie rozmawiamy wiec teoretycznie nie ma punktow zapalnych. Ja mam swoja przestrzen zyciowa, nie mam problemow z wychodzeniem itp. Komunikuje mu -wychodze z kumpela, jade z kumplem... whatever.
Ma fajny dom, finansowo mi z nim ok - nie utrzymuje mnie ale place tu w sumie rozsadne pieniadze wiec mi sporo zostaje... Mam z nim samochod, samej mnie na ten samochod nie byloby stac i w razie ewentualnego rozstania - musimy go sprzedac.
Nie wpierdala mi sie raczej w zycie, nie mam scen zazdrosci... Jest w pewnym sensie egoista ale nie z premedytacja, raczej z ..bezmyslnosci. Bo to taki wciaz... chlopiec. Dziecko, ktore bylo chowane pod kloszem do... niedawna. Cokolwiek sie dzieje - czy to samochod sie zepsuje czy co on bez mrugniecia okiem mnie z tym zostawia. Nie mowie, ze sobie nie radze (bo mam ludzi, ktorzy mi pomagaja). On jest szczesliwy, ze ja go w to nie angazuje, ze jakos, z kims to zalatwione. Ot samochod zepsuty wyjechal i za 3 dni wrocil.
Z drugiej strony jak juz wspominalam... mam komfort... robie co chce... nie zastanawia go to, nie obchodzi - nie wiem. Prace koncze o danej godzinie a wracam do domu, kiedy juz musze. Jem cos, przewaznie wchodze na net/ogladam telewizje, potem ide sie myc... W lozku zamienimy pare zdan.
W sumie to, ze do siebie nie pasujemy to ja widze od... dawna. Teraz mysle co zrobic... z jakiegos powodu ciezko mi odejsc ale z drugiej strony nie chce mi sie tu byc.
Nie chce uciekac znow do kolejnego faceta...
Cytat:
Jesteś świetną osobą, szkoda, zeby się Tobą naprawdę nie cieszył jakiś super gość (i żebyś Ty się nie cieszyła nim)
Wyprzedziłaś mnie z odpowiedzią,ale to dobrze,bo się z Tobą zgadzam.Tylko dodam krótko,że po 20-stu latach małżeństwa można tak żyć,ale nie po 2-3 latach
Hecate.Zadaj sobie pytanie:
-czy go kocham tak,że poszłabym za nim na koniec świata
-czy pożądam go tak mocno,że nie umiałabym być z innym mężczyzną
-czy chciałabym aby był ojcem mojego dziecka
-czy szanuję go i czy jest moim autorytetem
-czy liczę się z jego zdaniem
-czy mogę na niego liczyć, mieć poczucie bezpieczeństwa
-czy widzę z nim przyszłość na dobre i na złe
=czy wiesz,że on cię kocha tak mocno,że.... itd

Edytowane przez edytapa68
Czas edycji: 2010-06-12 o 22:41
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 22:21   #43
justynaneyman
Zakorzenienie

Hecate, dawaj z buta do tej kumpeli

Jeszcze istnieje taka możliwość po śmierci (no jasne), że, rozumiecie, najpierw robią proch, a potem z niego diament i można se taki pierścień nosić (i z nim rozmawiać np)

Stary 2010-06-12, 22:21   #44
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Tego sie boje...

Musze sie zebrac na jakas rozmowe, woz albo przewoz.

Chyba faktycznie powinnam wynajac mieszkanie z kumpela...
To jest pewna opcja, ale najlepiej na tym wyjdziesz jeśli ten czas poświęcisz na szukanie siebie.
A może jedźcie jeszcze na jakieś wypasione wakacje razem i w innych warunkach pogadajcie...

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
W imię nauki, przecież!

Wiesz, spełnią za to Twoją ostatnią wolę...
A ja mam chyba zbyt osobliwą ostatnią wolę, dla moich bliskich, na dzień dzisiejszy

Cytat:

mnie iedyś kolega zaraził lubieniem Gary'ego Moore'a
Pościelówa
U mnie zawsze rządzili Andy Latimer, Ritchie Blackmore i Steve Hackett...

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2010-06-12 o 22:35
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 22:39   #45
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Wyprzedziłaś mnie z odpowiedzią,ale to dobrze,bo się z Tobą zgadzam.Tylko dodam krótko,że po 20-stu latach małżeństwa można tak żyć,ale nie po 2-3 latach
Zadaj sobie pytanie:
-czy go kocham tak,że poszłabym za nim na koniec świata
-czy pożądam go tak mocno,że nie umiałabym być z innym mężczyzną
-czy chciałabym aby był ojcem mojego dziecka
-czy szanuję go i czy jest moim autorytetem
-czy liczę się z jego zdaniem
-czy mogę na niego liczyć, mieć poczucie bezpieczeństwa
-czy widzę z nim przyszłość na dobre i na złe
=czy wiesz,że on cię kocha tak mocno,że.... itd
hm...
Cytat:
Jeszcze istnieje taka możliwość po śmierci (no jasne), że, rozumiecie, najpierw robią proch, a potem z niego diament i można se taki pierścień nosić (i z nim rozmawiać np)

Cytat:
W imię nauki, przecież!

Wiesz, spełnią za to Twoją ostatnią wolę...
A ja mam chyba zbyt osobliwą ostatnią wolę, dla moich bliskich, na dzień dzisiejszy
hehe
Ale w sumie co mi po tym po śmierci i jak mnie pochowają, jak mnie już tu nie będzie
Cytat:
Pościelówa
a weź - za bardzo mi się ten kawałek z kolegą kojarzy, a blee...

Nadciąga burza, a tak duszno, ze zaraz padnę

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-06-12 o 22:44
Stary 2010-06-12, 22:45   #46
MichailK
Zadomowienie

Cytat:
O, jakby z mojego odwłoku robili to byłby raczej nieprzejrzysty, a zapewne skazy byłyby mocno widoczne...
MichailK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 22:47   #47
justynaneyman
Zakorzenienie

Kupiłam zegar! Jest dość paskudny, ale w taki uroczo- kiczowaty sposób, a przede wszystkim bije i kulki mu się kręcą!!!! Gucio oszaleje

Stary 2010-06-12, 22:50   #48
Polly_
grozi wypollizowaniem

wypróbowałam dzis buder bambusowy i jestem w ciężkim szoku-po 5 godzinnej podróży, pogrzebie i stypie w upale tylko broda mi sie odrobin e swieci...nie wiem jak to jest możliwe

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

a przypomioało mi sie cos a propos moich kolczyków tych z pakamery-wiecie ze one "działają"? tzn te trybiki są zazębione i kazdy kolczyk to taki mini mechanizm-mozna se pokręcić i wszystko sie obraca przez to sa jesczze fajniejsze
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 22:51   #49
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
wypróbowałam dzis buder bambusowy i jestem w ciężkim szoku-po 5 godzinnej podróży, pogrzebie i stypie w upale tylko broda mi sie odrobin e swieci...nie wiem jak to jest możliwe
ja tam osobiście uważam, że bambus to przy dry-flo taki mały ratler

chyba, ze tobie akurat dry-flo nie służy

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 22:51   #50
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie już była.
Ale chmury dziś zarąbiste były.
Zaraz sprawdzę czy coś widać na zdjęciach.

Cytat:
Kupiłam zegar! Jest dość paskudny, ale w taki uroczo- kiczowaty sposób, a przede wszystkim bije i kulki mu się kręcą!!!! Gucio oszaleje
Pokaż zegar
Stary 2010-06-12, 23:03   #51
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Dobry wieczór
Obejrzałam dziś niesamowity film, Network, mocna rzecz..

Wczorajsza impreza była świetna! A Maja to śliczna dziewczyna z przepięknym uśmiechem i jaka fotogeniczna oglądałam dziś foty to wiem.
I jeszcze macha herami jakby się z tą umiejętnością urodziła

Cytat:
Napisane przez Szara Róża Pokaż wiadomość
Kremacja to już podobno przeżytek, wynalezioną jakąś nową metodę, coś na kształt zgranulkowania
KLIK
o, ciekawe, pierwszy raz o tym słyszę.
Cytat:
Napisane przez Madzikon85 Pokaż wiadomość

właśnie zaczęłam się podejrzliwie przyglądać swojemu żwirkowi, ale to Cat-Best, drewniany, to chyba nie w nim żadnych "niespodzianek":brzyd al:

Cytat:
Też mi się podoba, jeśli można jakoś wykorzystać ciało po śmierci dlaczego nie? Nie potrafię zrozumieć ludzi którzy mają opory.

Cytat:
Jakie piękne zdjęcia! Będzie więcej?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 23:04   #52
Betty83
Zakorzenienie

Trochę widać
Widzieliscie takie niebo?
Jak się nazywają takie chmury?
Stary 2010-06-12, 23:04   #53
MichailK
Zadomowienie

Cytat:
Jako zegarek "sypialniany" najlepiej nadaje się binarny. Nic tak nie "otrzeźwia" jak próba odczytania godziny w środku nocy.
Stary 2010-06-12, 23:12   #54
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
u mnie już po deszczu i jest chłodniej......... odżyłam bo wcześniej, w dzień, to masakra była.........

Betty, jakie niesamowicie dziwne chmury

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Jako zegarek "sypialniany" najlepiej nadaje się binarny. Nic tak nie "otrzeźwia" jak próba odczytania godziny w środku nocy.
o ła, niezłe, po krótkim wysiłku umysłowym odczytałam 2:08:54
ale nie wyobrażam sobie tak na stałe
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2010-06-12 o 23:07
Stary 2010-06-12, 23:13   #55
justynaneyman
Zakorzenienie

Wstydzę się...taki on enerdowski...

Stary 2010-06-12, 23:18   #56
edytapa68
Zakorzenienie

[/COLOR]o ła, niezłe, po krótkim wysiłku umysłowym odczytałam 2:08:54
ale nie wyobrażam sobie tak na stałe[/QUOTE]

A jak to zrobiłaś Podaj klucz
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 23:19   #57
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Wczorajsza impreza była świetna! A Maja to śliczna dziewczyna z przepięknym uśmiechem i jaka fotogeniczna oglądałam dziś foty to wiem.
I jeszcze macha herami jakby się z tą umiejętnością urodziła
zazdroszczę Wam tej imprezy
A będą zdjęcia?
Cytat:

Też mi się podoba, jeśli można jakoś wykorzystać ciało po śmierci dlaczego nie? Nie potrafię zrozumieć ludzi którzy mają opory.
No ja rozumiem, ale opcja Parku Pamięci zamiast cmentarza katolickiego czy komunalnego do mnie jakoś bardziej przemawia.

Cytat:
ech... spałabym dalej....

Ja mam tak z kumplem pilotem, jak go zapytam o pogodę u niego, to dostaję: UUEE 122100Z 22003MPS CAVOK 20/13 Q1005 NOSIG
albo wersję rozszerzoną

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2010-06-12 o 23:28
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 23:32   #58
MichailK
Zadomowienie

Cytat:
Godzina podana jest w systemie dzisiętnym, choć kodowana w dwójkowym.
W dwóch ostatnich kolumna podana jest liczba sekund (dziesiątki i jedności), dwóch środkowych liczba minut, a w dwóch pierwszych: godzin. Licząc od dołu 2^0, 2^1... Sumujesz palące się diody i już masz godzinę.

Edytowane przez MichailK
Czas edycji: 2010-06-12 o 23:34
Stary 2010-06-12, 23:42   #59
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

tam są cyfry po kolei, godziny, minuty, sekundy, po dwie, trzeba zamienić kolejne cyfry zapisane w układzie binarnym na zwykłe, na zegarze na zdjęciu jest:

_ 0 _ 1 _ 0
_ 0 0 0 1 1
0 1 0 0 0 0
0 0 0 0 1 0
----------------
0 2 0 8 5 4

ale muszę sobie zawsze rozpisać na kartce albo policzyć na palcach, w pamięci nie umiem liczyć binarnie

Cytat:
zazdroszczę Wam tej imprezy
A będą zdjęcia?
najpierw muszę przesłać zdjęcia Mai do ocenzurowania
a prześlę dopiero jak się dowiem gdzie na kompie TŻ je zapisał.....

Cytat:
No ja rozumiem, ale opcja Parku Pamięci zamiast cmentarza katolickiego czy komunalnego do mnie jakoś bardziej przemawia.
do mnie ta część właśnie mniej przemawia, tzn. co to za różnica jak się nazywa miejsce gdzie się leży.. jeśli już gdzieś leżeć trzeba?

Cytat:
Ja mam tak z kumplem pilotem, jak go zapytam o pogodę u niego, to dostaję: UUEE 122100Z 22003MPS CAVOK 20/13 Q1005 NOSIG
albo wersję rozszerzoną
przetłumaczysz?

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2010-06-12 o 23:44
Stary 2010-06-12, 23:46   #60
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Red, więcej zdjęć!!! I opowiadaj Przepięknie tam jest

Cytat:
Najpierw to przepraszam, ze mi się tak wyrwało...z tym Smutem...
Mnie zawsze bardzo bolało, zanim nastąpiły zmiany- na lepsze. Bo najgorzej, jak życie tak gniecie jak nierówność w bucie, trochę boli, ale się chodzi i nic się nie zmienia.
O to to
Jeśli jest tak jak mówisz, to czeka mnie swietlana przyszłość, od pół roku jest mniej lub bardziej do chrzanu...

Z chuopem dupowato, o czym już pisałam, tylko u mnie nie jak u Hecate - po prawie ośmiu latach wciąż mamy o czym gadać, niedawno u mnie nocował to gadaliśmy aż nam się film urwał, mamy sporo podobnych zainteresowań, podobne poczucie humoru, nie nudzimy się razem, ale... no wiadomo jakie ale... Zawiódł mnie i rozczarował, niestety nieraz, a wspólnym mianownikiem prawie wszystkich razów jest jego rodzina jak się tak zastanowie... No i nie wiem
Druga sprawa która mnie przygnębia to doskonale wiem że przesadzam mocno ale mnie już frustruje siedzenie i nic-nie-robienie. Wkurza mnie, że się nigdzie nie zaczepiłam jeszcze - chociaż jeszcze nawet nie miałam rozdania dyplomów. Gupia Tru

Cytat:
edit: aha, i właśnie zostałam objechana przez koleżankę za to, że nie chcę sama wziąć samochodu na dicho (po wczorajszej imprezie kierowanie jest ostatnią rzeczą, do jakiej się nadaję ) i wyżywanie i odgrażanie, że już "nigdy więcej" nie da się na żadną imprezę namówić itp), jakbym to ja, była winna, że kolega w ostatniej chwili wybrał mecz zamiast imprezy
Rrrrwa, już mi się nawet filmu odechaiło oglądać, spadam kąpać i spać
Panienka jest słaba na maksa. Żenująca. Żałosna. Nie marnuj czasu i energii na takich toksycznych ludzi.

Cytat:

Nie wiem, co Ci poradzić, po prostu nie wiem Mogę tylko życzyć szczęścia

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Padłam se śmiechu prawie na jedynce leci Asterix i Obelix na Olimpiadzie patrzę, a tu wyścigi kwadrig - jako zawodnik germański powozi ..Michael Schumacher, a w pit stopie był ... Jean Todt Grali w sumie swoją prawdziwą rolę

Cytat:

widze ze cmentarne klimaty dzis...a ja właśnie wróciłam z pogrzebu ...cos ostatnio często bywam

Cytat:
Ale nic nie będziesz czuła, na pewno A cel szlachetny, przyszli lekarze muszą się nauczyć, nie ma lepszego sposobu niż na zwłokach. Jeśli nie nadawałabym się na przeszczepy to mogliby ze mnie zrobić preparat dla studentów, no problem.

Cytat:

Cytat:

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

a przypomioało mi sie cos a propos moich kolczyków tych z pakamery-wiecie ze one "działają"? tzn te trybiki są zazębione i kazdy kolczyk to taki mini mechanizm-mozna se pokręcić i wszystko sie obraca przez to sa jesczze fajniejsze
O jaaaaa
A puder będę musiała wypróbować, brzmi bardzo kusząco

Cytat:
Trochę widać
Widzieliscie takie niebo?
Jak się nazywają takie chmury?
Faaaajne. Chmury chyba warstwowe
U mnie trochę pobłyskało, ale deszcz nie spadł, za to podczas zachodu słońca było niesamowite, ciepłe, żółte światło

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości