|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 12 !! :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#692 |
|
Raczkowanie
|
Kobitki, poratujcie mnie radą..
Klientka zamówiła w kat 08 rozświetlająco-przeciwzmarszczkowy system pielęgnacji okolic oczu Anev (str 74, Reversalist). W katalogu jest napisane 15ml + 2,5g (a na zdjęciu 2 opakowania). Tymczasem ja otrzymałam jeden kremik zafoliowany 15ml i nic więcej. Czy powinnam dostać jeszcze jakiś krem do tego zestawu? Nigdy wcześniej nie zamawiałam tych kosmetyków i nie wiem, czy tak ma być, czy mi czegoś nie przysłali? |
|
|
|
#693 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o ile dobrze pamiętam ten krem, to jest to opakowanie jakby dwa w jednym. u góry się otwiera to 2,5 g a jak odkrecisz to jest reszta. Ale pewna nie jestem.
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomijajac w ogole kwestie, ze to niemozliwe zeby jej nie widzieli na fv na ktorej przyszla jako doslany brak.to moje co wiem, a napisalam wczesniej nie patrzac na logike itd co mi powiedziano. z tym kremem jest dokladnie tak jak pisze meakeangel
Edytowane przez crescent Czas edycji: 2010-06-11 o 21:55 |
|
|
|
|
#695 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Tak podejrzewałam, że cały sekret kryje się w środku a że zafoliowane, to i sprawdzić nie ma jak.
|
||
|
|
|
#696 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
szczerze mówiąc, jeśli chodzi o zafoliowane perfumy to ja raczej je otwieram, ale nie w celu sprawdzenia zapachu tylko chcę sprawdzić czy rurka jest w porządku czy psika, wolę uniknąc niespodzianek kiedy np klientka będzie rozpakowywać towar przy mnie.
|
|
#697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
jest od czwartku klientki nie mają nic przeciwko temu?? |
|
|
|
#699 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki. Bardzo proszę o odpowiedź - Marbo81 będzie wiedziała z pewnością - klientka pyta, czy naszyjnik z biżuterii Shanikka to łańcuszek, czy może coś innego, np złota gumka. Proszę napisać, czy "na żywo" ładnie wygląda i czy jest warta zakupu?
|
|
|
|
#700 |
|
Raczkowanie
|
No tak, ale na stronie można już składać zam. Tak jak pisałam wcześniej, czy jak złożę zam. inne niż regularne, czyli COK lub kurier to zostanie zrealizowane w ciągu 48h?
|
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
Ale sie wkurzyłam! Nie miałam internetu, nie mogłam napisać zamówienia, a do 0.00 miałam III termin kat.8, do zamówienia usiadłam dopiero godzinę temu i muszę za kuriera płacić
Jedyna pociecha, że będzie w poniedziałek. Tak w ogóle to 8 kat zaliczam do udanych, dla siebie nie wzięłam dużo,za to mam wieeelkie zamówienie od ulubionej klientki Ciekawi mnie jeszcze czy przyślą mi teraz zebrę. ![]() Zaczęłam używać zamówiony niedawno tonik z Clearskim z kwasem salicylowym i jestem bardzo zadowolona. Oczywiście przy wrażliwej cerze odpada, ale ja mam dość problemową i tłustą cerę więc sprawdza się w 100%. Dobrze oczyszcza, odświeża, matuje jednak trochę szczypie jak natrafi na jakieś zadrapanie itd. ---------- Dopisano o 02:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ---------- Dziewczyny ale odwaliłam numer! Tak to jest jak się po nocach składa zamówienia. No, ale do rzeczy! Zamówiłam 5 produktów za 50zł (4 są klientek i jednego mi brakowało więc postanowiłam dopisać sobie masło po opalaniu), aleee przed chwilą zobaczyłam, że jednak moja wspólniczka zamawiała ten spray po opalaniu, który mogłam wybrać w ofercie 5 za 50. Słowem nie musiałabym już zamawiać dla siebie tego masła. I teraz jeszcze jedna sprawa - jedna babka zamówiła balsam przyspieszający opalanie za 22zł, oferta na te kosmetyki do opalania byla 2 za 34,90, więc mniemam, że wspólniczka sobie dopisała ten spray żeby mieć taniej. Ale skoro balsam przyspieszający powędrował do oferty 5 za 50, pozostanie ten spray, który wyniesie mnie 20zł Myślicie, że da się to odkręcić? Odmówić masło z 5 za 50 a spray z zamówienia przenieść do tej oferty? Proszę Was o odpowiedzi
|
|
#702 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jedyna możliwość mężczyzny, by mieć ostatnie słowo, to przyznać rację kobiecie ![]() Start 104,5 -101,2 - 99,4 Jest 96,9 Najbliższy cel 90 Chciałabym 60 http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...89e3fb1e3e.png |
|
|
|
|
#703 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i jeszcze pytanie. jak kurier przyjedzie po torbę to oczywiście powinien mi zostawić jakieś potwierdzenie, że ode mnie to wziął? czy on jeszcze sprawdza tą moją paczkę czy tam jest to co ma być?
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, oświećcie mnie proszę
![]() chciałam przetestować to wysyłanie e-katalogu do klientek z listy, ale nigdzie nie widzę tej opcji "wyślij e-katalog". obejrzałam całą prezentację dotyczącą nowej strony i niewiele mi to pomogło. mógłby mi to ktoś łopatologicznie wyłożyć? |
|
|
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#706 |
|
Raczkowanie
|
mam do Was pytanko...
czy jeśli złożę zamówienie z K9 juz teraz to dostawa regularna będzie normalnie za tydzien czy tak jak pisze w harmonogramie czyli dla dopiero mnie po 27? Jak to jest? bo nigdy nie zamawiałam regularnego wcześniej tylko zawsze na COK... :/ |
|
|
|
#707 |
|
Zadomowienie
|
Myślę, że nie powinno się otwierać zafoliowanych kosmetyków. W końcu ktoś może potrzebować tego nie dla siebie , a np. na prezent i takie nazwijmy go "gołe" opakowanie już dyskwalifikuje tę rzecz. Folia wiadomo zamknięcie firmowe i ktoś otrzymujący ma świadomość , że nikt w pudełku nie grzebał.
|
|
|
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki.teraz jestem w fazie testowania
|
|
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba tylko ja jako jedyna jestem zadowolona z cieni Very Vibrant
cienie są o konsystencji kremu, odcienie nie są intensywne wiec idealnie nadają się na dzienne wyjścia ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- meakeangel narobiłaś mi smaku tymi charmsami i wczoraj wysłałam zamówienie na bransoletkę i 3 charmsy i na domiar złego zaznaczyłam kuriera a 9,90 żeby szybciej było wybrałam kostkę, żółwika i jabłuszko. niedobra dziewucha
|
#710 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, mam takie pytanie, bo jestem liderką od niedawna i chciałabym zamówić minidisplaye
![]() Miałam już na zapachy, teraz chciałabym kolorówkę i pielęgnację, ale ciekawa jestem co w tych zestawach dają? Zamawiała może któraś z was niedawno? Jeśli tak to byłabym wdzięczna za info ![]() Ciekawi mnie jeszcze zestaw nowości na kat 10, widzę że jesteęcie tu z informacjami bardzo do przodu więc myślę że odpowiecie na moje pytania, dzięki
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#712 | |
|
Rozeznanie
|
piszę do klientek wcześniej i wiedzą o tym,jedna kiedyś powiedziała, że nie mam otwierać i był zwrot.
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- meakeangel narobiłaś mi smaku tymi charmsami i wczoraj wysłałam zamówienie na bransoletkę i 3 charmsy i na domiar złego zaznaczyłam kuriera a 9,90 żeby szybciej było wybrałam kostkę, żółwika i jabłuszko. niedobra dziewucha [/QUOTE]a no. Swietne są, choć przyznam, że myślałam, że dziecinne
|
|
#713 | ||
|
Zakorzenienie
|
@ kingusiusia
Wracajac do Twojego pytania odnosnie korektora. Tenw pedzelku probowalam dawno temu, slabo kryl. Od dawna natomiast uzywam tego w sztyfice w odcieniu fai i jest bardzo zadowolona z niego. Dobrze kryje, a poza tym, mimo iz nie jest na nim nic napisane, ze ma dzialanie antybakteryjne czy wysuszajace - sprawia, ze drobne krostki znikaja. ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- To w takim raazie wpisz, ze z katalogu 8. Nie przejmuj sie za bardzo tym formularzem. Ja kiedys dokonywalam zwrotu na Slowiczej i znalam jedynie numer katalogu, w ktorym zamowilam zwracany produkt. Poza tym wpisalam jeszcze jedynie numer zwracanaego produktu na podstawie katalogu, a nie faktury. Bez problemu rozliczono mi zwrot. Powiedziano mi wtedy na Slowiczej, ze nawet jak wszystkich rubryczek w fomularzu nie wypelnie to oni sobie i tak poradza. |
||
|
|
|
#714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
|
#715 |
|
Rozeznanie
|
Czy puder prasowany Idealny kolor w odcieniu Light Medium jest mocno ciemniejszy od Fair? Wydaje mi się, że Fair będzie za jasny, tym bardziej teraz ale nie wiem jak z tym drugim kolorkiem czy nie odznaczy się za bardzo
|
|
|
|
#716 |
|
Zadomowienie
|
Zwrot byłby z pewnością i wtedy gdybyś to Ty otworzyła to opakowanie, skoro w środku był bubel. Nie chcę się tu wymądrzać , ale ja nie kupuję , jeśli coś ma oznaki otwierania. O ile się nie mylę ( jestem tylko klientką) chyba jest praktykowane coś takiego jak zwroty, nawet po zużyciu jakiegoś % kosmetyku ,przynajmniej tak tu na forum czytałam. Podejrzewam więc, że firma przyjmuje takie zwroty i wypycha je ponownie w końcu stratny może być tylko potencjalny nabywca, który płaci za produkt nowy pełnowymiarowy , a dostaje coś po kimś -otwarte. Dziwię się więc, że nikt nie zwrócił Ci uwagi, że nie powinnaś tego robić i nie bardzo mi się chce wierzyć , że same klientki tego się domagają, to jakiś absurd.
|
|
|
|
#717 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Masło z minerałami PS jest świetne na taki upał - skóra się nie lepi i ma taki odświeżający zapach
|
|
#718 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję bardzo Marbo81 i Agatheska za odpowiedź. Bardzo mi zależało na opinii.
Edytowane przez Dora07 Czas edycji: 2010-06-12 o 23:41 |
|
|
|
#719 |
|
Zadomowienie
|
co myślicie o Filtrze mineralnym SPF30? mam zamiar go sobie kupić ale boję się że będzie zapychał
pomocy!
|
#720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

powiedzieli mi , ze zawsze nalezy wpisywac fv, na ktorej produkt byl "zafakturowany" jako pierwszy nawet jezeli z nia nie przyszedl.

a że zafoliowane, to i sprawdzić nie ma jak.
, bo przyszłam do domu to zobaczyłam lakier na trzech paznokciach którego nie było do połowy, a w ciągu tych 2 godzin
nie zauważyłam czy odprysnął czy się starł ale stawiałabym na odpryśnięcie

Jedyna pociecha, że będzie w poniedziałek. 
Proszę Was o odpowiedzi