![]() |
#3091 |
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl - część IX
kurde...mam bloga w którym wklejam zdjęcia i się nie stresuję..a teraz to mam gulę w żołądku aby Wam się pokazać.... ![]() ![]() 1, 2, 3..... ![]() ![]() ![]()
#3092 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podejrzewam, że ochłodzenie już doszło bo pada ![]() dziękuję ![]() ![]() ogólnie nie noszę sukienek i spódnic bo moja figura na to nie pozwala....zdarzają się wyjątki ale to naprawdę rzadko.....a o legginsach to mogłam pomarzyć tylko....i dlatego zdziwiłam się dzisiaj w tym hmie jak się w to poubierałam że wyglądałam nawet znośnie.... poza tym legginsy to ciężka sprawa bo skracają nogi i w ogóle....no ale z drugiej strony.....widziałam już tak postrojone "większe" dziewczyny że ja przy nich to pikuś....i one jakoś chodzą i nie mają z tym problemów...a ja wolę iść w długim rękawie niż w bluzeczce bez ramiączek. W pracy mnie za to podziwiają że ja w rękawie 3/4 a one ledwo żyją w bezrękawnikach....ehhh ogólnie to z tej sukienki bym wypruła kieszenie po bokach bo nie są potrzebne a nie nie potrzebnie poszerzają biodra.......poza tym buty ubrałam pierwsze lepsze do tego zdjęcie i są mi za małe dlatego takie parówki ściśnięte wyszły te moje biedne stopy ![]() ehhhh chyba mam gorszy, kompleksowy dzień ![]() ![]()
![]() |
#3094 |
catch me if I fall.
|
harajuku wg mnie dobrze wygladasz w tej kiecce
![]() ![]()
![]() |
#3095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle kurde....co mnie napadło na zwierzanie się? Chyba za bardzo Was polubiłam i poczułam się swojsko z Wami.... ![]()
![]() |
#3096 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pomierz jeszcze inne kolory sukienek do czarnych leggów wówczas będzie bardziej żywo ![]() i ewentualnie bluzeczki na krótki rękaw pod to ![]()
![]() |
#3097 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja noszę tylko spódnice ale chyba zaopatrzę się w takie legginsy ![]() ![]()
![]() |
#3098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiecie to też nie jest tak że ja zawsze we futrze chodzę zakryta ![]() ![]() ![]() ![]() jak tylko będę miała możliwość to kupię tą sukienkę....najważniejsza ta sukienka bo legginsy zawsze się kupi a sukienkę jak wymiecie ze sklepu to następną taką mogę kupić za 2 lata...... ![]() ![]()
![]() |
#3099 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3100 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ludzie bywają wredni nie wiadomo czemu, mi też się nieraz zdarzyły złośliwe uwagi ze strony jakiś dziwnych dziewczyn, lub dresiarzy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3101 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w ogóle mam jedną taką zwiewną białą i ją wczoraj mierzyłam czy wejdę jeszcze w nią...na szczęście nie przytyłam od tamtego lata aż tak i weszłam w nią prawie bez problemu ![]() w czwartek idę do chirurga usuwać pieprzyć z uda po wewnętrznej stronie i będę musiała pożegnać się z kieckami na jakiś czas.......chyba że...mam taką halkę w doma.....wiecie spodnie ![]() boże ale bredzę....;d to przynajmniej coś o torebkach wspomnę....jak mierzyłam tą sukienkę i leginsy to opowiadałam koleżance jakie torebki bym do tego ubierała ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Cytat:
![]() a zakrywam się tak bo....bo jak sama nie wiem ![]() ![]() no ja zawsze byłam gruba.....zawsze....5 lat temu schudłam 25 kilo i byłam całkiem ładną dziewczyną...czasem nawet jakiś mężczyzna się za mną obejrzał....i Tż mnie poznał taką "szczupłą"....potem zaś przytyłam i tak mi się to trzymie mimo tego że ciągle się odchudzam. Ale jestem już zapisana na październik do poradni gin-endokrynologicznej bo mam takie tam problemu z hormonami i może to jest też przyczyną że mimo tego iż nie objadam się wyglądam tak jak wyglądam..... chudłam jak byłam na diecie 1000 kcal....ale nie mogę tak jeść całe życie kurde no...dochodziło do tego że sałatę jadłam cały dzień....i liczyłam rzodkiewki.....żeby nie przekroczyć 1000kcal.....ehhh ja nie wiem...jutro stepper i zaś dieta jakaś od nowa....... ![]() Cytat:
i na wfie mi wiecznie mówił za uchem : "m. jaką ty masz dużą d...." no i mi było przykro....ale w domu wymyśliłam odpowiedz ![]() m jaką ty masz dużą d..... a ja mu na to: a ty masz małego f....i jest równowaga w przyrodzie przynajmniej..... potem miałam spokój ![]() zaznaczam że strzelałam z wielkością jego f ![]()
![]() |
#3102 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3103 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobre ![]() z niektórymi trzeba walczyć ich własną bronią ![]()
![]() |
#3104 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaa kiedyś na drabinkach w 8 klasie podstawówki kolega koleżanki się mnie pyta dlaczego ja jestem taka gruba ![]() no to mu mówię, że taka już jestem i co mam się powiesić czy paskiem od spodni pobiczować......chciałam być twarda....ale się chyba poryczałam juz nie pamiętam i uciekłam stamtąd..... ta koleżanka która ze mną wtedy byłą sprzezywała go i on mnie dogonił i przeprosił.... był potem taki normalny dla mnie ale jakoś nie załapaliśmy kontaktu....w ogóle ja nie miałam kolegów, nie mam ani jednego i jakoś mi tego nie brakuje...od podstawówki tak mam i już....mam Tż od 4 lat i to jest póki co jeden z dwóch mężczyzn z którymi się kontaktuję ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3106 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() A co do stroju to zamiast legginsów proponowałabym jakieś cieliste rajstopki - będzie chyba korzystniej i chłodniej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ---------- Cytat:
Weszłam na Twój blog i muszę powiedzieć, że masz ładną, sympatyczną buzię ![]() Edytowane przez Dominiique Czas edycji: 2010-06-13 o 00:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3107 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3108 |
Zakorzenienie
|
Oj tak kobiety są pod tym względem nieciekawe....mam to na codzień w pracy....aż mi się wierzyć nie chce jak się nasłucham różności.....szkoda gadać
![]() a co do rajstopek to właśnie nie mogą być jasne bo ta sukienka jest dosyć krótka-no i wtedy kolana będize widać....a to nie może być tak.....jak już rajstopy to jak najciemniejsze bym w tym zestawie widziała....np granatowe, czarne, śliwkowe..... ![]() ![]() ![]() dobranoc Kochane ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ---------- Farfallko-mam zamiar te niepotrzebne kieszenie wypruć-już nawet w przymierzalni oglądałam czy się da-są tak przyszyte że nie będzie problemu... ogólnie ja do legginsów jestem bardzo sceptycznie nastawiona ale te jakimś cudem zdobyły moje uznanie na mnie...a wierzcie mi.....to graniczy z cudem, że ja się sobie w czymś podobam...... jedynie torebki zawsze mnie zadowalają jeśli chodzi o elementy stroju....może dlatego otaczam się dużymi egzemplarzami aby mnie zakrywały? i one takie bezpieczne są-nie pogrubią, nie wychudzą....zawsze jest okej:d i za to je kocham ![]() ![]() a zapomniałam Wam się pochwalić....na tym 1 zdjęciu które wkleiłam to ta biała plama na ziemi to kremowa Keira ![]() ![]() ![]()
5, 10, 14, 15, 20, 25, 30, 35, 40 ![]() Edytowane przez harajuku-fish Czas edycji: 2010-06-13 o 00:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3109 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:50 ---------- farfalko, wszystkiego najlepszego ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3110 |
Wtajemniczenie
|
Te leggi są za krótkie. Powinnaś nawet mieć takie dłuższe leggi, żeby je założyć na stopę jeszcze, wtedy sobie nogi wydłużysz! A tak, to one kończą się w złym miejscu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3111 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam głód stworzenia czegoś fajnego ![]() A haremki, które robiłam to takie zwyklaki. Rozmiar uniwersalny ale za długie i za szerokie były ![]() Zbieram na Imogene ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny mają rację, noś ![]()
![]() |
#3113 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za rady
![]() ![]() a za takim na piętę się koniecznie rozejrzę, wiecie może gdzie takie znajdę ale w rozmiarze l-normalnym a nie l=xs? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jesteście kochane ![]() ![]() ![]() za pól godziny mam autobus do katowic-jadę szybciutko po tą sukienkę zanim ktoś mi wykupi wszystkie L-ki ![]() ![]()
5, 10, 14, 15, 20, 25, 30, 35, 40 ![]() Edytowane przez harajuku-fish Czas edycji: 2010-06-13 o 09:24 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3114 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Napisz coś więcej o sałatkach ![]() Cytat:
![]() O ja, 25 kilo? Jak Ci się to udało? Ćwiczeniami czy samymi posiłkami? Ale pewnie dużo wyrzeczeń Cię to kosztowało ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A to nasza Farfallka miała urodzinki?? Coś mi chyba umknęło. Wszystkiego najlepszego w takim razie! Dużo zdrówka i pięknych torebek ![]()
![]() |
#3115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chociaż dzisiaj jest i słoneczko i mocny wiatr ... bardzo przyjemnie ![]()
![]() |
#3116 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Gdzie się takie kupuje? Dla mnie chyba byłyby dobre na siłownię takie luźniejsze, przewiewne. Bo teraz w tym upale to w normalnych dresach to porażka ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3117 |
Zakorzenienie
|
Farfalko - spóźnione ale szczere : Wszystkiego Najlepszego !!
![]() Harajuku - dobrze wyglądasz w tym zestawie ![]() Z mojej Emilki nici ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3118 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3119 |
Zakorzenienie
|
Ja : sukienkę,bluzkę,lakier do paznokci,strój kąpielowy, kardigan, bielizna
TŻ : 4x t-shirty, 2x spodenki, torba, pasek ![]() ![]()
![]() |
#3120 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli szukasz legginsów 'na pięte' to ja mogę polecić sprzedającego z allegro- ostatnio kupowałam dwie pary, dla siostry i dla siebie ( ja oczywiście jeszcze ich nie założyłam, eh, wyglądam w nich źle chyba ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A 1000 kalorii to "dieta" bardzo, bardzo niezdrowa- ciężko to nawet nazwać dietą. Co do pogrubionego- brawo ![]() ![]() Cytat:
Nareszcie jest fajna pogoda, miło, ciepło, a nie upalnie. Można się napić herbatki ciepłej i nie spocić się nad kubkiem ![]() Co do pogody jeszcze- wczoraj kiedy byłam na koncercie przeszły trzy potężne burze. Nigdy w życiu tak nie zmokłam, nawet bieliznę można było wyżymać. No i pioruny i grzmoty takie, że naprawdę się bałam. Ale warto było ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miałam ze sobą Mabel, która robiła też za parasol, teraz suszy się na tarasie- niestety zrobiły mi się zacieki, mam nadzieję, że jakoś je usunę. Ale w sumie nie dziwię się, że te zacieki się zrobiły- to co ja wczoraj wyczyniałam z tą torebką to lepiej nie mówić ![]() ![]() A i jeśli kiedykolwiek będziecie musiały użyć Mabel jako parasola to ( uwaga patent ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.