|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
strasznie cieszę się, że podoba Wam się,
kradnijcie do woli ; * kradnę ![]() ___________________ 'The warm sensations touch my heart and fill me through and through.' Ciepło tych wydarzeń dotyka mojego serca i wypełnia całą mnie. 'I’m speaking words I never thought I'll say.' I mówię słowa, które nie sądziłam, że kiedyś wypowiem.
|
|
#3302 |
|
Raczkowanie
|
Po 3-dniowej nieobecności wróciłam. Powód eee...wycieczka ![]() ZakreconaNaMaxa-dziekuję, że pamiętasz o mnie ; *** Movement-okradłam ************************* ********** ~Jeszcze wczoraj sięgaliśmy do nieba, a dziś leżymy już na dnie. ~W Twoich oczach ciągle rodzi się ta gorzka nienawiść. Brak weny !
![]()
|
|
#3303 |
|
Raczkowanie
|
AnanaSek 07 - należy się pochwała za ostatnie opisy ; D
a zwłaszcza za ten : `spójrz jej w oczy po rozmowie z nim, a spójrz po kłótni . wtedy zobaczysz jak jej zależy. jest boski i już mój . xdd Nie każ patrzeć Ci w oczy , kiedy moje zalane są łzami . Niekończące się uczucie . Nie potrafię już walczyć o tę miłość.
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , Edytowane przez almostlover Czas edycji: 2010-06-13 o 13:24 |
|
|
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
-spotkamy się kiedyś .. -gdzie? -w Twoim Niebie . -spójrz na gwiazdy układają się w naszą miłość .
|
#3305 |
|
Rozeznanie
|
"tańczyłam nad przepaścią czekając aż mnie złapiesz." |
|
|
|
#3306 | |
|
Rozeznanie
|
One for all - okradłam ; **
![]() https://static.wizaz.pl/forum/images.../separator.gif kreskowa - wzięłam sobie te cuda <33 happyend? xsxs ? gdzie wy ? ![]() ![]() Cytat:
No nie powiem, powtarzali, że tak się to skończy. Czego chcesz ode mnie? Nie jestem w stanie dać Ci miłości, powtarzam Ci to od kilkunastu miesięcy. Wstań, otrzep się z piasku smutku i porażki, wyjmij odłamki cierpienia z włosów i idź, idź po szczęście ... Siedzę na fotelu z podkulonymi nogami, gdzieś leży telefon, a ja w niekontrolowany sposób przypominam sobie literka po literce słowa z naszej rozmowy. paraliż własnej duszy. Nawet gdy jem czuje dziwny przesyt i jedzenie staje mi w gardle. Stare deski ułożone blisko siebie w skrzypiący pomost na którym siadywałyśmy rozbawione do rozpuchu, jak i smutne do szpiku kości. Patrzyłyśmy w wodę jakby miała nam powiedzieć co robić dalej, była to tzn. terapia woda- my. Przeprowadźmy terapie milczenia. ` Czasami zimno po prostu jest w człowieku. Pokrywa inne uczucia cienką warstwą szronu i powoduje, że z wolna umierają. Nie każdego znajdzie jakaś Gerda gotowa wyciągnąć zimne kryształki z oka i serca. I wtedy człowiek powoli zapada się w swój własny lód, a na zewnątrz tworzy się niemożliwa do przebycia skorupa wiecznej zmarzliny` - uwielbiam ten fragment <3
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-06-13 o 13:59 |
|
|
|
|
#3307 |
|
Raczkowanie
|
smell the toothpaste and my blood
pachniesz pastą do zębów i moją krwią loss of words spilled cocoa szkoda słów na rozlane kako nienawidzę Cię poprzez pożądanie ; wydajesz mi się nie miły sprawiasz wrażenie snoba zbyt dobrze Cię znam na złudzenia ;
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
|
|
|
#3308 |
|
Zadomowienie
|
limitowanaa-tęskniłam. wiesz ? <3
dreams_x33-ja na Ciebie czekałam ![]() Naughty_-ten o tych drzwiach wspaniały ! kradnę ![]() Missi_16-jaa ?! dziękuję <3 ja Ciebie też ![]() poprostuAsiss-taki talent jak Ty Misiek beautiful_lie-tak tak o Ciebie ale ja jak zawszę muszę wszystko poprzekręcać ![]() CaMa-noo w końcu ! Jestem żałosna z tym moim bieganiem do telefonu jak dziecko po cukierka, za każdym razem kiedy usłyszę dźwięk przychodzącej wiadomości i mam nadzieję że to może od Ciebie 'Miłość nie istnieje. To zwykłe zauroczenie, które następnie rujnuję Ci życie, a wspomnienia które zostaną w Twojej głowie będą dręczyć Cię do końca twoich dni' 'Człowiek wspominając tęskni. A jeśli tęskni to znaczy, że kocha. A jeśli kocha to tęsknota jest jak wbijanie w serce tępego noża' 'Opuszki moich palców znają Twoje ciało na pamięć, choć nigdy nie miałam Cię na własność' 'Rzucasz dla niego wszystko i w zamian nie dostajesz NIC' ![]()
|
#3309 |
|
Raczkowanie
|
Są słowa, których nigdy nie wypowiem,
wstyd jakiego nie znam w nocy, sznuruje mi usta. Obojętność jest królową zimną, nieczułą. Lecz nawet w chwilach tak okrutnych pamiętaj, że nic się nie zmienia. Że kiedy upokarzam Cię, to robię to, by bardziej Cię kochać. Świat interesuje mnie zwłaszcza w kontekście mnie samej. |
|
|
|
#3310 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tobie też . i ten też śliczny. Missi_16- ![]() Miłości tchnieniem otul moją duszę.
Nic nie mów. Twoje słowa już nie znaczą dla mnie nic.
Edytowane przez Malinowa Girl Czas edycji: 2010-06-13 o 14:04 |
|
|
|
|
#3311 |
|
Przyczajenie
|
Dałeś mi wiarę, ale dlaczego tak szybko pozwoliłeś mi ją stracić?
Każdy Twój mały uśmiech, czy spojrzenie, pozwala mi godnie przeżyć każdy dzień. To Ty byłeś obok, kiedy nie było innych, to Ty uśmiechałeś się do mnie, gdy było mi smutno, to Ty wiedziałeś o co mi chodzi, gdy zaczynałam marudzić, to Ty - mój najlepszy przyjaciel. Mówisz, że zasługuję na kogoś lepszego, skoro tak uważasz, to przestań gadać i stań się kimś lepszym. Dlaczego my zawsze musimy być niespełnionymi ambicjami swoich rodziców? Czy ktoś pytał nas o zdanie na ten temat? Mimo tego, że wciąż jesteś obok, jakoś nie zauważam tego, bym znaczyła coś więcej niż wcześniej.
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Was też kocham. Wracam po tej niezauważonej przerwie, boście się nie upomnieli ni złamanego razu o Olkę, ale wybaczam Wam wszystko, bo ta moja miłość jest ogromna.
Nabrałam ciemnych kolorów stałeś obok, a nie widziałam nic Nie boli, nie bolało. Nie jesteś winna,Mała, że tego nieba nie stworzono dla ciebie Uśmiechaj się, uśmiechaj bardziej, niech ludzie widzą, jak ciężko żyć, próbując Oddaj,oddawaj dałam ci siebie przez pomyłkę
|
#3313 |
|
dream big
|
*Nasze działania nadają bieg sprawom. *Za każdym razem kiedy patrzysz w moją stronę, uświadamiam sobie coraz bardziej, jak bardzo kocham te śliczne oczy. *Strach - nigdy więcej przed rzeczami, których nie jestem pewna. *Muszę Cie mieć.
|
|
#3314 |
|
Zakorzenienie
|
Na początku miłości trzeba chodzić bardzo ostrożnie, dopiero później można się puścić pędem przez pola prosto w objęcia ukochanego, kiedy ma się pewność, że nas nie wyśmieje, jeśli się potkniemy.
|
#3315 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry, koty<3
_ A Ty kim? Kim dla mnie mógłbyś być? Może czymś w dotyku Miłym tak jak plusz? Znów wchodzisz we mnie drgawką a serce więzione w przyciasnej klatce żeber - martwieje znów ostrzem twardej mowy ćwiartuję bezmyślnie, w afekcie twą wrażliwość - boleśnie. hej poczęstuję Cię dziś rozgoryczeniem będziesz spijać je wprost z moich ust. gdzie? no gdzie TO jest? gdzie? Umieraj stąd Bierz, co twoje i won W zaświaty, gdzie zmory Gdzie strzygi, upiory Gdzie zimno i wieje Gdzie głodno i mrok. Są chwile gdy wolałabym martwym widzieć Cię Nie musiałabym się Tobą dzielić nie nie Gdybym mogła schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych które są dla nas zagrożeniem. hey.
|
#3316 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kradnę ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Mimo tego że Ciebie nie ma , żyję. Każdego dnia tłumacząc sobie że na pewno kiedyś wrócisz tylko musisz zrozumieć .
Bomba energii -tak mówili o niej znajomi. Była zawsze na przekór , na odwrót . Uśmiechnięta optymistka . Co będzie dalej zależy od Ciebie. Cukierkowe oczy w których kryła się radość dziecka - właśnie to w nim kochała.
|
|
#3317 |
|
Raczkowanie
|
tylko Ty, tylko Ja i tylko Ona
![]() -co się stało? -pokłóciłam się z nim -nie płacz nie jest tego wart. mam tylko nadzieję, że nie posunęłaś się z nim za daleko - ehe... (rozmowa mojej koleżanki z tatą ;d) ______________________ |
|
|
|
#3318 |
|
Wtajemniczenie
|
Missi_16 - Moja gwiazdeczka <3 Wiesz, że to działa w dwie strony, prawda?
__________________ Jej piękno w świetle księżyca przechodziło przez Ciebie. nie pozwól ciszy mówić za ciebie. nigdy nie jestem pewna co powinnam czuć kiedy jesteś w pobliżu. kto umie zwrócić mi miłość która jest wewnątrz mnie?
są tacy ludzie, takie zdarzenia i takie słowa, o których nigdy nie zapomnisz. Marika (*) Gloria (*) On. Dla mnie nie ma innej definicji szczęścia. Łukasz Edytowane przez Siatkarka18 Czas edycji: 2010-06-13 o 14:44 |
|
|
|
#3319 |
|
Raczkowanie
|
Witam po niezauważonej nieobecności . Ty się serce ogarnij, a Ty rozumserca pilnuj! Niezaprzeczalnie szczęśliwa. Za każdym razem strach paraliżował każdą cześć jej ciała. Powietrze dławi mnie swoją obecnością. i weź schowaj sobie tą ironię do kieszeni. I'm no superman. nienawidze cię, nienawidzę twojego zasranego cynicznego uśmiechu, którego dostaje od ciebie w za dużej dawce!
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
z każdym dniem jestes coraz bardziej obcy...
im więcej mnie, tym mniej Ciebie. |
|
|
|
#3321 |
|
Rozeznanie
|
Uwielbiam to uczucie.
![]() 'Teraz jesteś tylko Ty i ja w surowej miłości.'
|
|
#3322 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję.
![]() jeszcze nie jedna łza spłynie, zanim wszystko zrozumiem . nie dawno mogłeś być mój, teraz już jesteś już jej. za oknem deszcz .. w mym sercu też. bądź mój, ja będę Twoja . nie wiem co czuje, nie wiem co myślę, gdzie jestem i gdzie będę, ale wiem ,że Cię kocham. Razem dobrze będzie nam, zawsze z Tobą, tu i tam.
|
#3323 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam za pomyłkę
Niebo całe we łzach , znów płacze deszczem ... |
|
|
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam taki moment, gdy byliśmy razem.
Pamiętam, że tamtego dnia skręciłam kostkę. Zawiozłeś mnie na pogotowie, trzymając mnie na rękach. Śmialiśmy się. Ludzie czekający na swoją kolej patrzyli na nas zdziwieni, a my się tylko śmialiśmy. Powiedziałeś do recepcjonistki, że musisz swoją księżniczkę doprowadzić do lekarza. Wtedy poczułam, że Cię kocham z całych sił. Byliśmy wtedy tacy beztroscy, nie przejmowaliśmy się szarością dni codziennych. Jednak i tak nas ona dopadła.
|
#3325 |
|
Raczkowanie
|
po raz kolejny rzeczywistość z niej zadrwiła. miłość nie leci z kranu jak woda. nie możesz jej odkręcać i zakręcać, kiedy tylko zechcesz. tak to jest, gdy pozwolisz swemu sercu wygrać walkę z rozumem. a czy fakt, że siedzę ze łzami w oczach, modląc się o wiadomość od ciebie byłby coś w stanie zmienić? chodzę grzecznie do szkoły, uśmiecham się. i to podobno ma być dowód, że wszystko jest w porządku? śmieszne. i co, myślisz że sobie radzę? że jest wszystko ok, bo nie widzisz, że płacze? jestem miła, uśmiechnięta. to znaczy tylko, że umiem dobrze kłamać.
|
#3326 |
|
Zadomowienie
|
bajkowa - następny skarb, który tęsknił. niezmiernie się cieszę, oj niezmiernie. : * ______ nie poddam się, nawet gdy dotknie mnie kolejna porażka. ` Lizaki zamieniły się na papierosy, praca domowa umarła śmiercią naturalną, a telefony są używane w klasie. cola zamieniła się w wódkę, a rowery w samochody. pamiętasz, kiedy zabezpieczać się znaczyło włożyć na głowę plastikowy hełm? kiedy najgorsza rzecz, którą mogłaś usłyszeć od chłopaka to że jesteś głupia. kiedy ramiona taty były najwyższym miejscem na ziemi, a mama była największym bohaterem. twoimi największymi wrogami było twoje rodzeństwo. kiedy w wyścigach chodziło tylko o to kto pobiegnie najszybciej. kiedy wojna oznaczała tylko grę karcianą. jedynymi narkotykami było lekarstwo na kaszel, a zioło oznaczało pietruszkę, którą mama wrzucała do zupy? najgorszy ból jaki czułeś to pieczenie zdartych kolan i łokci i kiedy pożegnania oznaczały tylko do zobaczenia jutro. ` zaufałam mu całkowicie, a on kłamał, kłamał i kłamał.. ` Ja na przykład mam wszystko w dupie i to z każdym dniem więcej i dlatego muszę sobie coraz większy rozmiar kiecek kupować. ` ![]()
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-06-13 o 15:43 |
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, talencie!
![]() _ a teraz będę godzinami płakać, tęsknić, oglądać Twoje zdjęcia i przeklinać życie. ale nie, nigdy do ciebie nie wrócę. niech spi**dala każda cząstka Ciebie ! - chciałeś mnie zabić! - zabić? dziewczynko, wcale nie planowałem cię zabić. - więc dlaczego Twoi kumple mówili, że zamierzasz ze mną zerwać? znajdź w moim sercu miejsce dla siebie, usiądź tam i pod żadnym pozorem nie ruszaj się stamtąd. |
|
|
|
#3328 |
|
Raczkowanie
|
<3
nie stać cię na to, zbyt mało odwagi.
|
|
|
|
#3329 |
|
Raczkowanie
|
Do nieba nie idzie się za chodzenie w koszulce z fajnym hasłem, za wstążeczki, za gadanie...
Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko. Życie jest zbyt krótkie, aby tracić czas na rozmowy o niczym. A niebo znów na głowę spada mi. I nadziei coraz mniej na słońce. Początek miłości to czas udawania, że wszystko, co ludzkie, jest nam obce. |
|
|
|
#3330 |
|
Zadomowienie
|
łudzę się, że razem będziemy znów.
pokochać chcę każdy Twój ruch.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.

wspaniały ! kradnę