|
|
#121 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XVI
Lecim dalej:
- Wasza kochana Wiedźmunia nad zatoką w Reykiaviku - TŻ na tle rzeźby - miał być statek wikingów ale chyba artysta był na głodzie i mu wyszedł komplet widelcy - islandzkie kunie x 2 |
|
|
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
Piękne fotografie Carcasson, Smok ..o ciachu nie mogę nic rzec, bom męzatka(mauż by się zbiesił gdybym się oglądała za innymi ciachami.. poza tym wiekowa dama jestem ....z pienkiem albo i bez
....piękne wszystki konie ...Winter
Pod słońce...... Edytowane przez envy07 Czas edycji: 2010-06-13 o 16:28 |
|
|
|
#123 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#124 |
|
Rozeznanie
|
marudzę bo niedziela a my sobie pracujemy w domu...wrrrrrrrr, zresztą często tak jest ...poza tym jesueń za oknem a miała być wiosna...lubię jesień ale nie wiosną......
Ah,. Winterku ..nie uwierzysz.(albo i tak) kaszel u mojego dziecka ten długotrwały kilkutygodniowy a wcześniej kilkumiesięczny ma charakter refluksowy.nie alergia ani nic takiego..bioprazol pięknie się z nim załatwił.a twój dzieciaczek?.bo pamiętam że też dość cxzęsto łapał co nieco...
|
#125 |
|
Nindżopesz
|
- wodospad Gullfoss
- gejzer Strokkur - kąpielisko Błękitna Laguna - czad, woda koło 40 stopni a powietrze lodowate - pole lawy Dimmuborgir - niesamowite, powykręcane brzózki pośród ponurych czarnych kolumn. |
|
|
|
#126 |
|
Nindżopesz
|
A tutaj wszystkie fotki z zatoki Jokulsarlon gdzie bloki lodu odrywają się od lodowca, wpadają do owej zatoki, wpływają do Atlantyku i rozbijają się o brzeg, cuś pięknego.
|
|
|
|
#127 |
|
Rozeznanie
|
Red
jesteś kobietą pięknej urody a foty....oblędne som.
Pod słońce...... Edytowane przez envy07 Czas edycji: 2010-06-13 o 16:42 |
|
|
|
#128 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#129 |
|
Nindżopesz
|
Z cyklu siara i wulkany:
- pole geotermalne Hverarond czy jak mu tam, capiło siarką niemożebnie, ziemia ciepła i wszędzie siarkowy dym - jeziorko pełne zasiarczonej wody, w tle bodajże krater wulkanu Krafla i fabryka o tej samej nazwie (fabryka chmurek chyba )- szlak wywiódł nas w pole lawy... - ...a później w Krainę Mordoru gdzie zaległy cienie (w tle krater wulkanu Oskomplikowanejislandzkie jnazwie, super miejscówka, można smażyć omlet bez patelni )- ale trafił się też bardzo uroczy krater wypełniony turkusową wodą czyli Viti - i wygasły Hverfjall gdzie wypiliśmy herbatkę - a u jego podnuża pasły się łowieczki Envy - dziękować
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-06-13 o 16:49 |
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Red, obłędnie
i świetne zdjęcia ja tam chcę.... powiesz jaki w przybliżeniu byłby koszt takiego wyjazdu?
|
#131 |
|
Nindżopesz
|
Betty - dzięki
Ale mieszkaliśmy na farmach, w tanich hotelach, płaciliśmy za autobusy. Tylko żarcia nabraliśmy pół plecaka. Ale jakby jechać własnym samochodem z przyczepą albo namiotami to luz.Uff, to lecę dalej - jeziorko Myvatn, polecam, piękne miejsce ale pierdyliard muszek i komarów. Na pierwszych fotach pseudokratery, na 3 drewiana chałupka w której spędziliśmy trzy noce, dalej jakieś skalne słupy i randomowa rzeczka odchodząca od jeziora. |
|
|
|
#132 |
|
Nindżopesz
|
Trochę żywszej natury:
- jagnięcina karmiąca młode ![]() - śmiszny ptok na długich nóżkach - jak widać dziki królik |
|
|
|
#133 |
|
Nindżopesz
|
- Islandia południowa, trochę szkocja-stajl
- najwyższy ichniejszy szczyt Hvannadalsnnukur - dolina polodowcowa Morsardalur - lodowiec Morsarjokull - i jeszcze okolice Akureyri |
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
Pikne zdjęcia Red.
To ja może zaproponuję tło muzyczne : Loreena unplugged
|
|
|
|
#135 |
|
Nindżopesz
|
I ostatnie żeby nie spamować
![]() - mieścinka Vik słynąca z czarnej plaży - z wody wystają skalne słupy Reynisdrangar, wieść gminna niesie, że są to trolle, które próbowały wyciągnąć statek na brzeg ale zastał je wschód słońca i zonk, zmieniły się w kamień. Bywa. - uwaga, fotka kontrowersyjna czyli martwy wieloryb. Być może przypływ wyrzucił go na brzeg? - w tle nasze chatki noclegowe - i jakiś randomowy krajobrazik tej okolicy Kuniec, miłego oglądania
|
|
|
|
#136 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Red przepiękne zdjęcia
Tam wogóle było coś nieladnego? wszystko wygląda idealnie, nawet trawa jakaś ladniejsza niz u nas... |
|
|
|
#138 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Red, przepięknie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#139 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
U nich dopiero wiosna jak na moje oko więc jeszcze wszystko zieloniutkie i niezjechane. A nieładnie bywało ale nie cykałam temu zdjęć ![]() Chociaż zaraz coś wyszukam, mam kilka depresyjnych... Srednio było koło 10 stopni Warszawski upał od razu nas zabił.Ok, depresyjne foty: - klasyczny krajobraz - osiedle na obrzeżach Reykiaviku, to rozkopane to nie rozkopane tylko lawa - depresyjny szlak przez śnieg i lawę - depresyjnie zapylony lodowiec - Brzydki Zenon
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-06-13 o 18:30 |
|
|
|
|
#140 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Facet przychodzi do baru z małą małpką na ramieniu i zamawia drinka.
Po chwili małpka zaczyna skakać po całym barze, podkrada oliwki z baru i je zjada, potem bierze pokrojone cytryny i je również pałaszuje. Zaraz potem wskakuje na stół bilardowy, bierze jedna bilę i ku zdumieniu wszystkich -połyka ją. Barman krzyczy do faceta: - Widział pan, co zrobiła pańska małpa?! - Nie, co? - Własnie zjadła jedna bilę z mojego stołu bilardowego! - To mnie nie dziwi. Ona je wszystko w zasięgu jej wzroku. Przepraszam za nią, zapłacę za wszystko. Facet kończy drinka, płaci i wychodzi z małpką. Dwa tygodnie później znów przychodzi do baru z małpka na ramieniu, zamawia drinka a małpa zaczyna znowu hasać po barze. Kiedy facet kończy drinka, małpka znajduje wisienkę na talerzyku. Bierze ją, wsadza sobie w tyłek, wyjmuje, a następnie zjada. Barman jest wyraźnie zdegustowany: - Widział pan, co zrobiła tym razem?! - Nie, co? - Wzięła wisienkę, wsadziła sobie w tyłek i zjadła! - To mnie nie dziwi, ona je wszystko w zasięgu wzroku. Ale odkąd połknęła bilę, najpierw wszystko mierzy.
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) - ma taki niesamowity klimat...Chyba sobie ją strzelę na pulpit
Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2010-06-13 o 18:39 |
|
|
|
|
#143 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#144 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Redhaired ........... ale cudne zdjęcia .... fantastyczne..... genialne ..... oprócz tego, że świetne technicznie i klimatycznie to jeszcze pokazują obiekt mojego pożądania - Islandię ..... masz coś jeszcze?
|
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z wyjatkiem Brzydkiego Zenona , wygląda na całkiem sporego
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, jakie zdjęcia piękne...
Nasza kochana Wiedźmunio, zazdroszczę! A mi tymczasem niedobrze... W domu nie ma nic do żarcia, a mi się ruszyć nie chce... |
|
|
|
#150 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Red, zdjęcia absolutnie genialne Jak tam pięknie, nawet te co to mówisz że depresyjne też piękne, ja chcę na Islandię....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

....piękne wszystki konie ...

)