|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. IX
Cytat:
Miód mam na innych watkach, tutaj jestem aby podzielic sie spostrzezeniami dot. ortodoncji. Ja wiem, wszyscy na forum chca sie postawic w swietle prawdomównych, szczerych, mowiacych prosto z mostu i prosto w twarz, ja tego nie kupuje. Poza tym wczułyscie sie zbytnio dziewczyny, mowie całkiem anonimowo o kobiecie, nie podaje jej zadnych danych personalnych ani adresu, opowiadam swoja historie i wyrazam subiektywna opinie. Jesli chciałyscie sobie znalesc kogos po kim mozna by bylo pojezdzic sobie, to zle trafilyscie baaardzo zle
|
|
#2702 | ||
|
Konto usunięte
|
A tu post Jolie z 2008 roku
Stosuję, tanio wychodzi, włosy błyszczą Cytat:
Cytat:
Nie wiem czy bardziej trzęsę portkami czy może bardziej się wzruszyłam czy może też śmiech pusty mnie ogarnął. Twoja opinia, nasza opinia o Twojej opinii. Dziękuję, kropka. Edytowane przez 201604190949 Czas edycji: 2010-06-13 o 19:20 |
||
|
|
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prawda stara jak świat, a raczej jak internet chciałoby sie napisac ![]() A co cie ogarneło to juz nie moja broszka, niech cie tam ogarnia co zywnie zapragniesz
|
|
#2704 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jesli ktos porównuje badz co badz swojego lekarza do pani z mięsnego, no to sama nie wiem co na ten temat myslec ... dla mnie Pani w miesnym moze koziołki fikac przy krojeniu wedliny dla mnie, moj stomatolog operując mi narzedziami w ustach ... nie. A co do pierwszego zdania to raczej wg moich wartosci to jest obciach a nie odwaga w internecie.
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2010-06-13 o 19:56 |
|
|
|
|
#2706 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a nie chce uzywac zadnych pianek, jedwabiu i nic co zostaje na wlosach bo to tak naprawde je niszczy bardziej a tylko chwilowo pomaga fajna ta stronka dziekuje bardzo mysle ze z niej skorzystam jak nie znajde nic u siebie takiego w miescie Cytat:
tylko te niesczesne koncowki Mi sie koncowki wogole nie rozdwajaja nie zdarza w ten miesiac od sciecia do sciecia ale sa strasznie suche
|
|
#2707 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
1985SiWA i ja ciebie też
|
|
|
|
|
#2708 |
|
Raczkowanie
|
hello hello
melduję się na obchody rocznicy! zdrówko! miałam w planie wysmarować z tej okazji jakiś elaborat o tym aparatoroku (moja nowa jednostka miary, oznacza bardzo upierdliwy rok ), co się zmieniło, czego się spodziewałam, jakie odczucia, rady, porady itede itepe, ale... no wiecie... mundialejro! i mi się nie chce podziwiam chłopców, kibicuję hiszpanom, ślinię się jak zdejmują koszulki (może poza niemcami, na nich się nie ślinię. i na angoli też nie). więc wybaczcie, na miesiąc się zahibernuję![]() ps. tysiąc dni! masz w opisie housea! i też chcę 24 i chmurki! love house! love tysiąc dni! (ps. co z facetem? zabiłaś go?)
|
#2709 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
przypomniała mi się moja nauczycielka od biologii z gimnazjum jak śpiewała nam piosenki i skakała... a raz w 3 klasie gimnazjum czytała nam bajki Cytat:
a na suche końcówki stosuje jedwab lub olejek rycynowy - też jest dobry... nakładasz na końcówki kilka godzin przed myciem a potem zmywasz... można także dodać kilka kropel do szamponu to potem włosy są takie mięciutkie... dobry jest również na paznokcie i rzęsy więc szczerze polecam
|
|
#2710 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki
przepraszam ale nie potrafię znaleźć tego wątku o aparatach bezligaturowych... Mogła byś mi podać link, bardzo cię proszę? Chciałabym się o nich nieco dowiedzieć. Tak, ortodontka wspominała o innych rodzajach aparatów ale stwierdziła że ten jest dla mnie odpowiedni. Ona pracuje tylko na zamkach carriera. |
|
|
|
#2711 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale to z powodu ich gry, no i zawsze mi się trolle podobały Wariatko co to jest 24 i chmurki? Ja też lowe hałsa A faceta... jeszcze nie zabiłam |
|
|
|
|
#2712 |
|
Rozeznanie
|
nie podchodzi mi olejek rycynowy :P juz probowalam :p a ***wabiu nie chce :p pisalam juz o tym wyzej :P ale dziekuje :P ja cos z nimi zrobie
.. ten problem zaczol sie od stycznia gdzies tak dopiero...wczesniej bylo ok moze to przez ta zime? :P kurde.. wizyte mam za poltorej miesiaca dopiero :/ ja bym chciala juz :P pociesza mnie fakt ze nastepna wizyta to bedzie tez separacja i po kilku dniach zakladanie dolu łaaa i teraz pytanie co myslicie o kombinacju gumek soczyscie zielonych z czerwonymi ? a na dore takie jak mam teraz :P ?
|
#2713 |
|
Raczkowanie
|
Amle mozna kupic przez internet. W zadnym sklepie indyjskim go nie znalazlam. A dostalam w prezencie (sprowadzony z Tunezji, gdzie podobno jest tani).
Sa dwie metody mierzenia wlosow. Pewniejsza (bo pomiary zawsze beda prawdilowe) od czola przez glowe w dol. Rzeczywista dlugosc wlosow bedzie mniejsza, oczywiscie, ale zato taki sposob jest pewniejszy od mierzenia "od czubka glowy". Dlatego, ze czubek w zaleznosci od uczesania mozesz miec za kazdym razem w innym miejscu. Chociaz ja osobiscie mierze i tak, i tak. Z zapuszczaniem jestem w gorszej sytuacji gdyz jestem wysoka i to, co komus by zwisalo za tylek, u mnie nie dosiega lockia. ![]() sincarne, zdrowko! I sto lat bez aparatu.
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakis czas temu sciełam swoje dlugie włosy i teraz czekam az odrosną.
|
|
#2715 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z was leczy się u pani Joanny Tomaszewskiej na Hożej w Warszawie, albo coś o niej słyszała i mogłaby mi coś o niej napisać?
polecacie czy nie?Mam nadzieję, że mój post nie zginie niezauważony :-P
|
#2716 |
|
Raczkowanie
|
co do włosków: też mam dosyć długie teraz ale już nie mogę się doczekać kiedy zetne
tylko jakoś nie po drodze mi do fryzjera Ja mam dosyć gęste i puszyste włosy które niezależnie od długości po umyciu i wysuszeniu wyglądają jak czupiradło dlatego muszę niestety używać prostownicy żeby je ogarnąć ;/a teraz jak są długie to schodzi mi za dużo czasu z nimi Mi jedyna rzecz która przychodzi do głowy to właśnie oliwa z oliwek i jedwab. Sama używam jedwabiu no i troszke pomógł ale bez szału ![]() I love House too ale zakończyłam na razie na 6 odc VI sezonu i po sesji zamierzam zrobić sobie maraton.A żeby nie było że spamuje to napisze i o aparacie Po wczorajszej wizycie taaaaakkkk strasznie ciągnie mi jedynke na dole że mam ochote ją wyjąć
|
|
#2717 | ||
|
Wtajemniczenie
|
wchodze na nasze forum i w pierwszym momencie eee o co kaman? jakies zapuszczanie wlosów, chyba pomysliłam wątki ![]() Cytat:
jak bedziesz miala czas to stworz cos takiego! ps. ja tez uwielbiam housa ![]() Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=438118 u mnie tak samo orto pracuje tylko na jednych zamkach smart clip- bowiem takowe woli, jezdza na rozne szkolenia, to sie dowiaduja i decyduja
|
|
|
#2718 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem czemu ale tak mi się kojarzą Cytat:
Cytat:
a ja przyznam Wam się że nigdy nie oglądałam Housa (tylko nie bijcie )... nawet nie wiem o co tam zbytnio chodzi... wiem tylko tyle że jest kulawym lekarzem ![]() za to obejrzałam 2 sezony (po 22 odcinki każdy) prison break w tydzień 1 dnia 13 odcinków... to dopiero był maraton
|
|
#2719 |
|
Wtajemniczenie
|
aaa pewnio bylo cos takiego, ale przypadkiem natknelam sie i wklejam, dla tych co maja ligaturki- mozna potestowac
![]() http://www.ortodonta.com.pl/symulator/ a ja wlasnie ryzykuje troche na kolacje --> sandwiche- cot o troche sie zjaraly i twarde ;p ale jakos idzie
|
|
#2720 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
no przyznac sie... bo nickami pisze i bede wiedziala kto nie wyslal :P
|
|
#2721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2722 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2723 |
|
Raczkowanie
|
178 cm. Dlugosc wlosow od czubka glowy 57cm. A wiec do wymarzonej dlugosci "do lokcia" zostalo mi 13 cm. Czyli jeszcze jakis rok meczarni
Ale z takimi rewelacjami jak ostatnio to nie wiem, czy wczesniej nie zostane scieta na zero. W sobote zbieralismy sie do restauracji z okazji rocznicy rodzicow MDH. Ja postanowailam poeksperymentowac z wlosami i poprosilam tesciowa o lokowko-suszarke. I zostalam uwiezniona w szczotce!!! Nawinelam pasmo wlosow na szczotke, po chwili chcialam ja rozprostowac i AAA!!! Nie da rady! Szczotka pokochala moje wlosy miloscia toksyczna i nie chciala sie z nimi rozstac. Po chwili szarpaniny z zazdrosnica musialam prosic o pomoc tesciowa. Po chwili uslyszalam: "Czarno to widze".Juz sobie wyobrazilam, jak ide na uroczystosc ze szczotka na glowie, a potem czekam do poniedzialku by w salonie fryzjerskim uwolniono mnie od szczotki i 5cm pasma wlosow tuz przy twarzy. Na szczescie TZ wpadl na pomysl by przyniesc grzebien z dluga i cienka koncowka za pomoca ktorej udalo sie zdjac ze mnie ten rzep. Uf, co za ulga. Nie zetna mnie na lyso. Taka ze mnie wprawna kobieta, nie umiem obslugiwac nawet suszarko-lokowki.
|
#2724 |
|
Raczkowanie
|
1000dni - jakiś milion stron temu pisałaś, że się nie opalasz, że chcesz 24 stopnie i zachmurzenie (chyba że to nie ty
). a że ja jestem nieopalalna to się podczepiam do życzenia![]() twójangielski - też się tak wrobiłam kiedyś jako smarkula uwielbiałam ciotce podbierać kremy, mazidła itd. i okrągłą szczotkę też.. jak się wkręciłam, to uratowała mnie mama odcinając kawałki szczotki ciotka miała focha![]() betti - jak jesteś wredna jak ja albo pyskata jak 1000dni to ci się house spodoba jak jesteś miła to nie![]() ps. tekst miesiąca mojej mamy: "ty się nie przejmuj, że nie masz chłopa. u mnie w pracy też jest stara panna"... i weź tu człowieku bądź miły...
|
#2725 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja nie umiem sie poslugiwac sama ze soba nawet prostownica po co sie tego uczyc :p jeszcze by mi sie spodobalo i bym wlosy niszczyla nie uzywam tez suszarki ani wogole nic poza wielka szczota z szeroko rozstawionymi igielkami :PHouse wymiata moglabym kazdy odcinek obejrzec kilka razy
|
|
#2726 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobrze, im więcej życzących tym większe prawdopodobieństwo spełnienia Ja wkręciłam sobie grzebień Taki z gęsto ułożonymi ząbkami... Chciałam mieć loki, jak mama Bez cięcia się nie obeszło. Ja nie tylko jestem pyskata ale wredna też Stara panna... pfi! |
|
|
|
|
#2727 |
|
Wtajemniczenie
|
yourenglish wysoka Ty, ja tez -mam 181
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
To ja karzelek przy was 153cm
|
#2729 |
|
Wtajemniczenie
|
Miałam w gimnazjum kolezanke o takm wzroscie, zawsze razem do school i powrot rowniez - fajnie musialysmy wygladac
![]() powiem wam, ze teraz bedac na studiach odnalazlam ją na znanym portalu i nie do poznania! super wyglada, zupelnie inna dziewczyna, kobieca! wtedy to dwa kiteczki a teraz kocica
|
|
#2730 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.

baaardzo zle 
a nie chce uzywac zadnych pianek, jedwabiu i nic co zostaje na wlosach bo to tak naprawde je niszczy bardziej a tylko chwilowo pomaga
mysle ze z niej skorzystam jak nie znajde nic u siebie takiego w miescie 

poprostu nie lubie takiego zachowania ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

no przyznac sie... bo nickami pisze i bede wiedziala kto nie wyslal :P