|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
Mała a widziałaś jakieś sandałki w CCC? bo ja dwie pary znalazłam chyba. a tak to półka z rozmiarami od 25 numeru w górę.
|
|
|
|
#4292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i właśnie w CCC ta rozmiarówka mnie dobiła bo albo do 21 i potem powyżej 25 aaaa. jeszcze nie było tych gumowych na plażę tylko w Deichmannie (ale to za 29zl) a w CCC przebrane do granic możliwości. może 3-4szt. w rozmiarze 19-21 zmierzyliśmy ale musiałaby mieć spokojnie 23 |
|
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() generalnie parę tygodni temu był dużo większy wybór, teraz już wszystko przebrane. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-06-13 o 14:06 |
|
|
|
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie już wiele czasu nie zostało na kupienie butków do wody. wszak za niecałe 3 tyg. jedziemy
|
|
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
Cestia ten na komary do smarowania-dla dzieci powyżej 2 lat to ten OFF family care, jest na nazwa w poprzednim moim poście, a psikam ubranie offem w areozolu.
U nas 26 stopni, jest w koncu przyjemnie ciepło a nie gorąco-klejąco fuj ![]() My juz dzisiaj zaliczylismy basen, Tymek pohasał, teraz śpi, zasnął sam u siebie ![]() Robię pieczone ziemniaki plus mięsko z grilla elektyrcznego potem jedziemy na jakiś spaceros aha zapomniałam Marti gratuluję kasztrana !@! biedny Mario umęczy się z tymi kupkami
Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2010-06-13 o 14:19 |
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przede mną też czeka pół kosza, ale stwierdziłam że w weekend odpoczywam, mam nadzieję, że jutro będę miała wenę na prasowanie ![]() W ostateczności zlecę to tz, nauczył się prasować i czasem zwalam to na niego (bardzo często )
|
|
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
tak Marti mam już aparat i dlatego boli
![]() no i nieodwołalnie czeka mnie zmiana łóżka Sofijowej, bo niemal dotyka stopami barierek boję się, że zacznie wędrówki w normalnym łóżku ech pocieszam, że po powodzi miałam taką furę prasowania, że chora byłam jak schodziłam do pralni - także współczuję Maluśna i łączę się w bólu |
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć baby
Maluśna super zakupki Jowiszkowa super buciki dla Ciebie (piękne Dziś zaliczyłam 3 spacery, prasowanie i zmianę Oli pościeli Dziewczyny nie pocieszyłyście mnie tym spaniem Waszych szkrabów, moja córa ma baterie w zadku I w szoku jestem, że Wasze maluchy już mają takie stopki Wersta współczuję bólu
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
mam prezent z głowy. znalazłam dziś karuzelę w okazyjnej cenie licytacyjnej, zaproponowałam swoją cenę i już
![]() http://allegro.pl/item1080018108_kar...e_kapture.html zawsze to ok. 40 zł mniej ![]() poza tym kliknęłam jej takie małe figurki bo one powinny się zmieścić do tego koła: http://allegro.pl/item1068570069_my_...6_kucykow.html Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-06-13 o 21:02 |
|
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa te zabawki są fantastyczne, a mam pytanko czy taki konik jak kupiłaś Igusi ostatnio się do nich zmieści, czy on jest za duży? czy to są zabawki przeznaczone do ustawiania tych koników?
|
#4303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a koniki masz różnej wielkości,nawet takie większe maskotki. ale do tych domków to taki z grzywą się już zmieści na pewno. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-06-13 o 21:05 |
|
|
|
|
#4304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że zakup już dokonany w fajnej cenie ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
hej , jestem i ja
![]() widze ze kupowanie prezentów dla eksbobasów na całego fajne te kucyki, moze tez kupie dla Wiki ![]() dzis była u mnie znajoma z 5 letnią córką i Wiki sie wybawiła szkoda tylko ze pogoda nie dopisała, bo nie było za ciepło a komary cięły cały dzien. To juz przesada zeby komary w dzien piły dlatego Anisia tak mysle ze jesli jutro nie bedzie ładniejszej pogody to moze sobie odpuscimy, przeniesiemy na jakis inny dzien , bardziej upalny, bo bez sensu siedziec w chałupie TZ kupił basen-plac zabaw , nadmuchał i Wiki sie wscieka ze nie moze do niego wskoczyc, pogoda eeee nie fajna ![]() chciałam pytac co polecacie na komary ale widze ze juz pisałyscie. Muszę zakupic tego offa Wersta współczuje bólu, nie fajne musi byc to uczucie. Jesli to takie cus jak przy nomalnym aparacie to nie zazdroszczę, te "ruchome " zęby pamiętam do dziś
|
#4306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
a ja pluję sobie w brodę,że 2 lata w domu przesiedziałam i aparatu nie założyłam
![]() tak z ciekawości Wersta ile kosztuje taki właściwie niewidoczny jak twój ? |
|
|
|
#4308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak będzie bezchmurnie to zapraszam jak najbardziej
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Olcia ma jakieś Jamet (sandały), więc firma no name
ale butki są skórzane. 100 zł za nie płaciłam, ale nie żałuję Takie mniej zabudowane pewnie też by się przydały,ale na razie nie kupuję. ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- W prognozie na tvn dzisiaj mówili że jutro ma być 28 stopni, ale to u nas i mają być burze
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Kasieńko
Jowisz w w-wie płaciłam średnią cenę - taką jak w większości gabinetów 2 tyś. za jeden łuk (czyli górę w moim przypadku). a warto sprawdzić ceny, bo wczoraj z ciekawości szukałam i nawet za 3,3 znalazłam taki samiusieńki ![]() w życiu nie myłam zębów po 8 razy dziennie u nas ma lać jutro ![]() rozmiar obuwia u córki to nadal 22, ale ecco brałam 23 Edytowane przez wersta Czas edycji: 2010-06-13 o 21:57 |
|
|
|
#4312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja pitole 4:0 dla Niemców
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
buahahaha
![]() nigdy tego nie oglądałam ![]() ale oglądałam Ugly Betty i bardziej mi się podoba
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ołsiani piosenkę "cry cry cry" uwielbia Piterek ![]() jak to leci to mam go z glowy przez 3.5 minuty to Ołsiania w ciąży smiga w TzG?
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle to dziecko się mną chwilę pobawiło zanim poszło spać. znów ma jakieś placki na pupie więc posmarowałam na noc,ale chyba za szybko pieluchę nałożyłam i musiało ją szczypać delikatnie. zaczęła mnie wołać,bo "pupa boli"
więc na bok położyłam i podmuchałam,a tej się tak spodobało,że jeszcze milion razy próbowała mnie wołać no i niestety od 3 dni jest niedobra ryk o byle g., jak tylko coś jest nie po jej myśli. wcześniej wyła w normie, teraz przesadza ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Aniu Oceania (tak z kolei woła na nią małż
|
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4320 | |
|
Zakorzenienie
|
Jowisz ale Iga gada, w szoku jestem
---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
myslałam ze to jakas Polka i nie mogłam sie domyslic
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.

i właśnie w CCC ta rozmiarówka mnie dobiła bo albo do 21 i potem powyżej 25
tylko w Deichmannie (ale to za 29zl) a w CCC przebrane do granic możliwości. może 3-4szt. w rozmiarze 19-21
zmierzyliśmy ale musiałaby mieć spokojnie 23 

taki samiusieńki