Aparaty ortodontyczne cz. IX - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-13, 19:14   #2701
1985SiWA
Zakorzenienie

Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. IX

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
Lilllith
Miałam suche niestety... Dlatego właśnie wkurzyłam się i ciachnęłam na krótko a potem jeszcze krócej. Teraz znów zapuszczam ale dbam o nie od początku. Mam nadzieję, że dzięki temu włosy będą jednolicie zdrowe. Bo jak teraz będę je odżywiać to potem z końcami będzie łatwiej niż jakbym chciała reanimować już zniszczone.
A wszystko robię tanio, Kallos, Wax, mazidła i inne takie. Tylko z uporem maniaka, stanowczo, konsekwentnie, bez odpuszczania sobie.
O, i tu są fajne rzeczy do samodzielnego miksowania http://www.thanatos.com.pl/

1985SiWA
No wybacz, to nie ja wyskakuję z jakimś 'hop do przodu', ja jestem dla Ciebie grzeczna. Miodem ociekać nie będę bo nie widzę powodu ani nie mam ochoty, ale zachowuję się poprawnie.
Tylko widzisz, rozmawiamy o kwestii 'szalonych tańców i śpiewów'
Poza tym zwróciłabym uwagę jako ta, która to widziała...
wybaczam ale "hop do przodu" nie jest niegrzecznoscią.
Miód mam na innych watkach, tutaj jestem aby podzielic sie spostrzezeniami dot. ortodoncji.
Ja wiem, wszyscy na forum chca sie postawic w swietle prawdomównych, szczerych, mowiacych prosto z mostu i prosto w twarz, ja tego nie kupuje.
Poza tym wczułyscie sie zbytnio dziewczyny, mowie całkiem anonimowo o kobiecie, nie podaje jej zadnych danych personalnych ani adresu, opowiadam swoja historie i wyrazam subiektywna opinie. Jesli chciałyscie sobie znalesc kogos po kim mozna by bylo pojezdzic sobie, to zle trafilyscie baaardzo zle
Stary 2010-06-13, 19:15   #2702
201604190949
Konto usunięte

A tu post Jolie z 2008 roku
Stosuję, tanio wychodzi, włosy błyszczą

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Tylko żeby nie było, że reklamę robię
Aktualne ceny u Thnatosa:
-prot. mleka 2,5zł (10ml)
-prot. jedwabiu 3zł (10ml)
-keratyna 1,5 (10ml)
-mleczko waniliowe 3zł (25ml)
-mleczko owsiane 3zł (25ml)
-ew. inne mleczka
http://thanatos.com.pl/index.php?cPath=29
Protein daję (na 50ml destylowanej) po 1ml, mleczek po 1.5. Czyli wystarczy to na dość długo. Koszt takiej "porcji" to ok.1,20zł Mozna sobie jeszcze chlupnąć do maseczki czy cuś.

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
wybaczam ale "hop do przodu" nie jest niegrzecznoscią.
Miód mam na innych watkach, tutaj jestem aby podzielic sie spostrzezeniami dot. ortodoncji.
Ja wiem, wszyscy na forum chca sie postawic w swietle prawdomównych, szczerych, mowiacych prosto z mostu i prosto w twarz, ja tego nie kupuje.
Poza tym wczułyscie sie zbytnio dziewczyny, mowie całkiem anonimowo o kobiecie, nie podaje jej zadnych danych personalnych ani adresu, opowiadam swoja historie i wyrazam subiektywna opinie. Jesli chciałyscie sobie znalesc kogos po kim mozna by bylo pojezdzic sobie, to zle trafilyscie baaardzo zle
Spytaj dziewczyn, które mnie tu trochę już znają czy mam problem z mówieniem szczerze, prosto z mostu, szczególnie jeśli mi coś nie pasuje. Kupować nie musisz, wcale Ci nie próbuję sprzedać...

Nie wiem czy bardziej trzęsę portkami czy może bardziej się wzruszyłam czy może też śmiech pusty mnie ogarnął.

Twoja opinia, nasza opinia o Twojej opinii. Dziękuję, kropka.

Edytowane przez 201604190949
Czas edycji: 2010-06-13 o 19:20
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 19:32   #2703
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
A tu post Jolie z 2008 roku
Stosuję, tanio wychodzi, włosy błyszczą

Spytaj dziewczyn, które mnie tu trochę już znają czy mam problem z mówieniem szczerze, prosto z mostu, szczególnie jeśli mi coś nie pasuje. Kupować nie musisz, wcale Ci nie próbuję sprzedać...

Nie wiem czy bardziej trzęsę portkami czy może bardziej się wzruszyłam czy może też śmiech pusty mnie ogarnął.

Twoja opinia, nasza opinia o Twojej opinii. Dziękuję, kropka.
Chodzi o to że w wiekszosci prawdomownosc a raczej odwaga konczy sie w internecie prawda stara jak świat, a raczej jak internet chciałoby sie napisac
A co cie ogarneło to juz nie moja broszka, niech cie tam ogarnia co zywnie zapragniesz
Stary 2010-06-13, 19:41   #2704
CatchyKathy
Wtajemniczenie

Cytat:
Chodzi o to że w wiekszosci prawdomownosc a raczej odwaga konczy sie w internecie prawda stara jak świat, a raczej jak internet chciałoby sie napisac
A co cie ogarneło to juz nie moja broszka, niech cie tam ogarnia co zywnie zapragniesz
Jeśli chodzi o to kim to się nie jest, z iloma się to nie przespało, jakie to by się szaleństwa zrobiło itd to może i odwaga kończy się w internecie - tak, ale jeśli o własne zdrowie to chyba odwagi nie brakuje (przynajmniej mi). Walę do orto prosto z mostu (staram się być przy tym grzeczna) , jeśli mi coś nie pasuje to mu o tym mówię, nie wiem co w tym takiego odważnego w końcu działam w swoim interesie
CatchyKathy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 19:52   #2705
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CatchyKathy Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o to kim to się nie jest, z iloma się to nie przespało, jakie to by się szaleństwa zrobiło itd to może i odwaga kończy się w internecie - tak, ale jeśli o własne zdrowie to chyba odwagi nie brakuje (przynajmniej mi). Walę do orto prosto z mostu (staram się być przy tym grzeczna) , jeśli mi coś nie pasuje to mu o tym mówię, nie wiem co w tym takiego odważnego w końcu działam w swoim interesie
no wlasnie, wiec i ja zadziałałam w swoim interesie i zrezygnowałam z usług tej Pani, jaka kolwiek polemika z nią bylaby zbędna.
A jesli ktos porównuje badz co badz swojego lekarza do pani z mięsnego, no to sama nie wiem co na ten temat myslec ... dla mnie Pani w miesnym moze koziołki fikac przy krojeniu wedliny dla mnie, moj stomatolog operując mi narzedziami w ustach ... nie.
A co do pierwszego zdania to raczej wg moich wartosci to jest obciach a nie odwaga w internecie.

Edytowane przez 1985SiWA
Czas edycji: 2010-06-13 o 19:56
1985SiWA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 19:53   #2706
Lilllith
Rozeznanie

Cytat:
Lilllith
Miałam suche niestety... Dlatego właśnie wkurzyłam się i ciachnęłam na krótko a potem jeszcze krócej. Teraz znów zapuszczam ale dbam o nie od początku. Mam nadzieję, że dzięki temu włosy będą jednolicie zdrowe. Bo jak teraz będę je odżywiać to potem z końcami będzie łatwiej niż jakbym chciała reanimować już zniszczone.
A wszystko robię tanio, Kallos, Wax, mazidła i inne takie. Tylko z uporem maniaka, stanowczo, konsekwentnie, bez odpuszczania sobie.
O, i tu są fajne rzeczy do samodzielnego miksowania http://www.thanatos.com.pl/
no wlasnie ja zdam o nie jak o skarb najwiekszy od zawsze tylko kiedys podcinalam co 2-3 miesiace a teraz juz praktycznie co miesiac i dalej to samo a nie chce uzywac zadnych pianek, jedwabiu i nic co zostaje na wlosach bo to tak naprawde je niszczy bardziej a tylko chwilowo pomaga fajna ta stronka dziekuje bardzo mysle ze z niej skorzystam jak nie znajde nic u siebie takiego w miescie

Cytat:
Napisane przez yourenglish Pokaż wiadomość
Ja mam wlosy za lopatki (prawie do lokcia) i konce sa dosc suche. Mysle, ze jest to nieuniknione przy tej dlugosci. Przez caly rok maniakalnie dbalam o nie, a i tak stan koncowek pozostawial wiele do zyczenia. Teraz tez robie maseczki przy kazdym myciu glowy, ale juz nie tak na dlugo i nie z takiej ilosci skladnikow.

Ogolnie dorby pomysl masz z tym olejkiem. Tylko trzeba go nakladac na codziennie. Wtedy lepiej nawilzone koncowki beda mniej sie rozdwajac. Bardzo lubie uzywac indyjskiego olejku (amla gold). Nie jest taki tlusty jak oliwa i bosko pachnie ziolami. Buteleczka kosztuje okolo 40 zl, ale starczy Ci na ponad rok codziennego uzytkowania.
kochana powiem Ci ze korzystalam w wielu olejow i tak naprawde wygrala u mnie oliwa z oliwek. Moze nie pachnie jak pomarancze ale jest rewelacyjna :P wlosy sie wogole nie elektryzuja ( np po olejku migdalowym byla masakra...ubralam sweter i wlosy staly pod sufit :P ) i przez kilka dni ( a myje wlosy codziennie ) byly rewelacyjne poprostu :P pozniej ponawiam zabieg tylko te niesczesne koncowki Mi sie koncowki wogole nie rozdwajaja nie zdarza w ten miesiac od sciecia do sciecia ale sa strasznie suche a ten indyjski olej gdzie kupie? pewnie jakis sklep indyjski czy cos takiego?

Aparatka sobie jestem
Góra->28.05.10 Dół->14.08.10
Koszta - 3860

Lilllith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 20:03   #2707
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lilllith Pokaż wiadomość
no wlasnie ja zdam o nie jak o skarb najwiekszy od zawsze tylko kiedys podcinalam co 2-3 miesiace a teraz juz praktycznie co miesiac i dalej to samo a nie chce uzywac zadnych pianek, jedwabiu i nic co zostaje na wlosach bo to tak naprawde je niszczy bardziej a tylko chwilowo pomaga fajna ta stronka dziekuje bardzo mysle ze z niej skorzystam jak nie znajde nic u siebie takiego w miescie

kochana powiem Ci ze korzystalam w wielu olejow i tak naprawde wygrala u mnie oliwa z oliwek. Moze nie pachnie jak pomarancze ale jest rewelacyjna :P wlosy sie wogole nie elektryzuja ( np po olejku migdalowym byla masakra...ubralam sweter i wlosy staly pod sufit :P ) i przez kilka dni ( a myje wlosy codziennie ) byly rewelacyjne poprostu :P pozniej ponawiam zabieg tylko te niesczesne koncowki Mi sie koncowki wogole nie rozdwajaja nie zdarza w ten miesiac od sciecia do sciecia ale sa strasznie suche a ten indyjski olej gdzie kupie? pewnie jakis sklep indyjski czy cos takiego?
Lilllith, ale mi nic na włosach nie zostaje, oprócz tej odżywki psikanej, która nijak zaszkodzić nie ma prawa. Wszystko inne to wcierki i maski, które trzymam pół godziny i spłukuję potem.

1985SiWA
i ja ciebie też
Stary 2010-06-13, 20:09   #2708
sincarne
Raczkowanie

hello hello
melduję się na obchody rocznicy!
zdrówko!

miałam w planie wysmarować z tej okazji jakiś elaborat o tym aparatoroku (moja nowa jednostka miary, oznacza bardzo upierdliwy rok ), co się zmieniło, czego się spodziewałam, jakie odczucia, rady, porady itede itepe, ale... no wiecie... mundialejro! i mi się nie chce podziwiam chłopców, kibicuję hiszpanom, ślinię się jak zdejmują koszulki (może poza niemcami, na nich się nie ślinię. i na angoli też nie). więc wybaczcie, na miesiąc się zahibernuję

ps. tysiąc dni! masz w opisie housea! i też chcę 24 i chmurki! love house! love tysiąc dni! (ps. co z facetem? zabiłaś go?)

Jeśli czegoś mocno pragniesz, to cały świat potajemnie... robi ci na złość...

sincarne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 20:15   #2709
betti_888
Wtajemniczenie

Cytat:
ja jestem bardzo wyluzowana i przeciez wiadomo ze jak ci to nie odpowiadalo to sobie zmienilas lekarza tylko nie rozumiem ludzi ktorzy tak robia :P nie pasuje im cos i nie powiedza tego w prost tylko na okolo o tym gadaja nie jestem w stanie tego zrozumiec i tyle :P

ah.. i nie chcialam cie urazic czy cos poprostu nie lubie takiego zachowania

kochane tez tak mialyscie ze mam sie policzek "wkrecal" gdzies tak w pierscien :P ? mam caly policzek pociety przez to :P i wosk srednio pomaga na to. Chyba go za malo daje?
też tak kiedyś miałam... musisz to przejść
Cytat:
co ja bede dorosłej kobiecie tłumaczyc ze podczas badania/leczenia nie skacze sie przy pacjencie jak małpa wyszłam i nie wrocilam i teraz bede wszem i wobec odradzac wizyty u nawiedzonej Pani stomatolog bo byla strasznie nieprofesionalna w tym co robi. Jak komus odpowiada Dirty Dancing przy badaniu to prosze bardzo co mnie do tego

... eee mnie tam do urazy daleko

przypomniała mi się moja nauczycielka od biologii z gimnazjum jak śpiewała nam piosenki i skakała... a raz w 3 klasie gimnazjum czytała nam bajki

Cytat:
kocham Cie

kochane ma ktoras wlosy do pasa albo dluzsze? potrzebuje zaczerpnac opini :P
ja mam do łokci (ok 50 cm) a mierzyłam wyrywając włosy i mierząc ich długość... troche takie sadomasochistyczne ale działa a na suche końcówki stosuje jedwab lub olejek rycynowy - też jest dobry... nakładasz na końcówki kilka godzin przed myciem a potem zmywasz... można także dodać kilka kropel do szamponu to potem włosy są takie mięciutkie... dobry jest również na paznokcie i rzęsy więc szczerze polecam

betti_888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 20:31   #2710
Andzara1111
Przyczajenie

Dzięki przepraszam ale nie potrafię znaleźć tego wątku o aparatach bezligaturowych... Mogła byś mi podać link, bardzo cię proszę? Chciałabym się o nich nieco dowiedzieć.
Tak, ortodontka wspominała o innych rodzajach aparatów ale stwierdziła że ten jest dla mnie odpowiedni. Ona pracuje tylko na zamkach carriera.
Andzara1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 20:31   #2711
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sincarne Pokaż wiadomość
hello hello
zdrówko!

miałam w planie wysmarować z tej okazji jakiś elaborat o tym aparatoroku (moja nowa jednostka miary, oznacza bardzo upierdliwy rok ), co się zmieniło, czego się spodziewałam, jakie odczucia, rady, porady itede itepe, ale... no wiecie... mundialejro! i mi się nie chce podziwiam chłopców, kibicuję hiszpanom, ślinię się jak zdejmują koszulki (może poza niemcami, na nich się nie ślinię. i na angoli też nie). więc wybaczcie, na miesiąc się zahibernuję

ps. tysiąc dni! masz w opisie housea! i też chcę 24 i chmurki! love house! love tysiąc dni! (ps. co z facetem? zabiłaś go?)
Patrz, a ja się na Anglików ślinię właśnie Ale to z powodu ich gry, no i zawsze mi się trolle podobały

Wariatko co to jest 24 i chmurki?
Ja też lowe hałsa
A faceta... jeszcze nie zabiłam
Stary 2010-06-13, 20:33   #2712
Lilllith
Rozeznanie

nie podchodzi mi olejek rycynowy :P juz probowalam :p a ***wabiu nie chce :p pisalam juz o tym wyzej :P ale dziekuje :P ja cos z nimi zrobie .. ten problem zaczol sie od stycznia gdzies tak dopiero...wczesniej bylo ok moze to przez ta zime? :P

kurde.. wizyte mam za poltorej miesiaca dopiero :/ ja bym chciala juz :P pociesza mnie fakt ze nastepna wizyta to bedzie tez separacja i po kilku dniach zakladanie dolu łaaa i teraz pytanie co myslicie o kombinacju gumek soczyscie zielonych z czerwonymi ? a na dore takie jak mam teraz :P ?

Aparatka sobie jestem
Koszta - 3860

Stary 2010-06-13, 20:42   #2713
yourenglish
Raczkowanie

Amle mozna kupic przez internet. W zadnym sklepie indyjskim go nie znalazlam. A dostalam w prezencie (sprowadzony z Tunezji, gdzie podobno jest tani).

Sa dwie metody mierzenia wlosow. Pewniejsza (bo pomiary zawsze beda prawdilowe) od czola przez glowe w dol. Rzeczywista dlugosc wlosow bedzie mniejsza, oczywiscie, ale zato taki sposob jest pewniejszy od mierzenia "od czubka glowy". Dlatego, ze czubek w zaleznosci od uczesania mozesz miec za kazdym razem w innym miejscu. Chociaz ja osobiscie mierze i tak, i tak. Z zapuszczaniem jestem w gorszej sytuacji gdyz jestem wysoka i to, co komus by zwisalo za tylek, u mnie nie dosiega lockia.

sincarne, zdrowko! I sto lat bez aparatu.

Anne Morrow Lindbergh

APARATka

Góra 09 czerwca 2009
Dół 02 października 2009

yourenglish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 20:54   #2714
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Amle mozna kupic przez internet. W zadnym sklepie indyjskim go nie znalazlam. A dostalam w prezencie (sprowadzony z Tunezji, gdzie podobno jest tani).

Sa dwie metody mierzenia wlosow. Pewniejsza (bo pomiary zawsze beda prawdilowe) od czola przez glowe w dol. Rzeczywista dlugosc wlosow bedzie mniejsza, oczywiscie, ale zato taki sposob jest pewniejszy od mierzenia "od czubka glowy". Dlatego, ze czubek w zaleznosci od uczesania mozesz miec za kazdym razem w innym miejscu. Chociaz ja osobiscie mierze i tak, i tak. Z zapuszczaniem jestem w gorszej sytuacji gdyz jestem wysoka i to, co komus by zwisalo za tylek, u mnie nie dosiega lockia.

ja zawsze prosze kogos w domu aby mi zmierzył, i robie to od czubka głowy własnie. U mnie na odwrót jestem z tych niższych i szybko osiągam długość Jakis czas temu sciełam swoje dlugie włosy i teraz czekam az odrosną.
Stary 2010-06-13, 21:20   #2715
miiisiaa
Raczkowanie

Czy któraś z was leczy się u pani Joanny Tomaszewskiej na Hożej w Warszawie, albo coś o niej słyszała i mogłaby mi coś o niej napisać? polecacie czy nie?

Mam nadzieję, że mój post nie zginie niezauważony :-P

1. odchudzam sięę
2. szukam ortodonty
3. walczę z alergią
4. nie wyciskam!
miiisiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 21:23   #2716
dziula881
Raczkowanie

co do włosków: też mam dosyć długie teraz ale już nie mogę się doczekać kiedy zetne tylko jakoś nie po drodze mi do fryzjera Ja mam dosyć gęste i puszyste włosy które niezależnie od długości po umyciu i wysuszeniu wyglądają jak czupiradło dlatego muszę niestety używać prostownicy żeby je ogarnąć ;/a teraz jak są długie to schodzi mi za dużo czasu z nimi Mi jedyna rzecz która przychodzi do głowy to właśnie oliwa z oliwek i jedwab. Sama używam jedwabiu no i troszke pomógł ale bez szału

I love House too ale zakończyłam na razie na 6 odc VI sezonu i po sesji zamierzam zrobić sobie maraton.

A żeby nie było że spamuje to napisze i o aparacie Po wczorajszej wizycie taaaaakkkk strasznie ciągnie mi jedynke na dole że mam ochote ją wyjąć
Stary 2010-06-13, 21:50   #2717
Alice in Wonderland
Wtajemniczenie

wchodze na nasze forum i w pierwszym momencie eee o co kaman? jakies zapuszczanie wlosów, chyba pomysliłam wątki
Cytat:
hello hello
zdrówko!

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ jak bedziesz miala czas to stworz cos takiego!
ps. ja tez uwielbiam housa

Cytat:
Napisane przez Andzara1111 Pokaż wiadomość
Dzięki przepraszam ale nie potrafię znaleźć tego wątku o aparatach bezligaturowych... Mogła byś mi podać link, bardzo cię proszę? Chciałabym się o nich nieco dowiedzieć.
Tak, ortodontka wspominała o innych rodzajach aparatów ale stwierdziła że ten jest dla mnie odpowiedni. Ona pracuje tylko na zamkach carriera.
oto link
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=438118

u mnie tak samo orto pracuje tylko na jednych zamkach smart clip- bowiem takowe woli, jezdza na rozne szkolenia, to sie dowiaduja i decyduja
Stary 2010-06-13, 21:51   #2718
betti_888
Wtajemniczenie

Cytat:
nie podchodzi mi olejek rycynowy :P juz probowalam :p a ***wabiu nie chce :p pisalam juz o tym wyzej :P ale dziekuje :P ja cos z nimi zrobie .. ten problem zaczol sie od stycznia gdzies tak dopiero...wczesniej bylo ok moze to przez ta zime? :P

kurde.. wizyte mam za poltorej miesiaca dopiero :/ ja bym chciala juz :P pociesza mnie fakt ze nastepna wizyta to bedzie tez separacja i po kilku dniach zakladanie dolu łaaa i teraz pytanie co myslicie o kombinacju gumek soczyscie zielonych z czerwonymi ? a na dore takie jak mam teraz :P ?
takie świąteczne nie wiem czemu ale tak mi się kojarzą

Cytat:

też tak mam, a ile masz wzrostu? bo ja 174 cm

Cytat:
Napisane przez dziula881 Pokaż wiadomość
co do włosków: też mam dosyć długie teraz ale już nie mogę się doczekać kiedy zetne tylko jakoś nie po drodze mi do fryzjera Ja mam dosyć gęste i puszyste włosy które niezależnie od długości po umyciu i wysuszeniu wyglądają jak czupiradło dlatego muszę niestety używać prostownicy żeby je ogarnąć ;/a teraz jak są długie to schodzi mi za dużo czasu z nimi Mi jedyna rzecz która przychodzi do głowy to właśnie oliwa z oliwek i jedwab. Sama używam jedwabiu no i troszke pomógł ale bez szału

I love House too ale zakończyłam na razie na 6 odc VI sezonu i po sesji zamierzam zrobić sobie maraton.

A żeby nie było że spamuje to napisze i o aparacie Po wczorajszej wizycie taaaaakkkk strasznie ciągnie mi jedynke na dole że mam ochote ją wyjąć

a ja przyznam Wam się że nigdy nie oglądałam Housa (tylko nie bijcie )... nawet nie wiem o co tam zbytnio chodzi... wiem tylko tyle że jest kulawym lekarzem

za to obejrzałam 2 sezony (po 22 odcinki każdy) prison break w tydzień
1 dnia 13 odcinków... to dopiero był maraton

Stary 2010-06-13, 21:53   #2719
Alice in Wonderland
Wtajemniczenie

aaa pewnio bylo cos takiego, ale przypadkiem natknelam sie i wklejam, dla tych co maja ligaturki- mozna potestowac

http://www.ortodonta.com.pl/symulator/

a ja wlasnie ryzykuje troche na kolacje --> sandwiche- cot o troche sie zjaraly i twarde ;p ale jakos idzie
Stary 2010-06-13, 21:53   #2720
Lilllith
Rozeznanie

Cytat:

kochana a ile masz wzrostu ?

Cytat:
Napisane przez miiisiaa Pokaż wiadomość
Czy któraś z was leczy się u pani Joanny Tomaszewskiej na Hożej w Warszawie, albo coś o niej słyszała i mogłaby mi coś o niej napisać? polecacie czy nie?

Mam nadzieję, że mój post nie zginie niezauważony :-P
wlasnie dlatego robimy spis orto... i czekam dalej na wiadomosci na priv gdzie sie leczycie no przyznac sie... bo nickami pisze i bede wiedziala kto nie wyslal :P

Aparatka sobie jestem
Koszta - 3860

Stary 2010-06-13, 21:59   #2721
betti_888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Alice in Wonderland Pokaż wiadomość
aaa pewnio bylo cos takiego, ale przypadkiem natknelam sie i wklejam, dla tych co maja ligaturki- mozna potestowac

a ja wlasnie ryzykuje troche na kolacje --> sandwiche- cot o troche sie zjaraly i twarde ;p ale jakos idzie
osobiście wolę ten symulator http://www.pbhs.com/ortho/braces/braces.html

Stary 2010-06-13, 21:59   #2722
Lilllith
Rozeznanie

Cytat:

kochana majac takie biale zeby to ja bym lazila z bialo pomaranczowymi gumkami bo mi sie taka kombinacja podoba :p

Aparatka sobie jestem
Koszta - 3860

Stary 2010-06-13, 22:22   #2723
yourenglish
Raczkowanie

178 cm. Dlugosc wlosow od czubka glowy 57cm. A wiec do wymarzonej dlugosci "do lokcia" zostalo mi 13 cm. Czyli jeszcze jakis rok meczarni

Ale z takimi rewelacjami jak ostatnio to nie wiem, czy wczesniej nie zostane scieta na zero.

W sobote zbieralismy sie do restauracji z okazji rocznicy rodzicow MDH. Ja postanowailam poeksperymentowac z wlosami i poprosilam tesciowa o lokowko-suszarke. I zostalam uwiezniona w szczotce!!! Nawinelam pasmo wlosow na szczotke, po chwili chcialam ja rozprostowac i AAA!!! Nie da rady! Szczotka pokochala moje wlosy miloscia toksyczna i nie chciala sie z nimi rozstac. Po chwili szarpaniny z zazdrosnica musialam prosic o pomoc tesciowa. Po chwili uslyszalam: "Czarno to widze".Juz sobie wyobrazilam, jak ide na uroczystosc ze szczotka na glowie, a potem czekam do poniedzialku by w salonie fryzjerskim uwolniono mnie od szczotki i 5cm pasma wlosow tuz przy twarzy.

Na szczescie TZ wpadl na pomysl by przyniesc grzebien z dluga i cienka koncowka za pomoca ktorej udalo sie zdjac ze mnie ten rzep. Uf, co za ulga. Nie zetna mnie na lyso. Taka ze mnie wprawna kobieta, nie umiem obslugiwac nawet suszarko-lokowki.

Anne Morrow Lindbergh

APARATka

Góra 09 czerwca 2009
Dół 02 października 2009

yourenglish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 22:31   #2724
sincarne
Raczkowanie

1000dni - jakiś milion stron temu pisałaś, że się nie opalasz, że chcesz 24 stopnie i zachmurzenie (chyba że to nie ty ). a że ja jestem nieopalalna to się podczepiam do życzenia

twójangielski - też się tak wrobiłam kiedyś jako smarkula uwielbiałam ciotce podbierać kremy, mazidła itd. i okrągłą szczotkę też.. jak się wkręciłam, to uratowała mnie mama odcinając kawałki szczotki ciotka miała focha

betti - jak jesteś wredna jak ja albo pyskata jak 1000dni to ci się house spodoba jak jesteś miła to nie

ps. tekst miesiąca mojej mamy:
"ty się nie przejmuj, że nie masz chłopa. u mnie w pracy też jest stara panna"...
i weź tu człowieku bądź miły...

Jeśli czegoś mocno pragniesz, to cały świat potajemnie... robi ci na złość...

sincarne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 23:01   #2725
Lilllith
Rozeznanie

Cytat:
178 cm. Dlugosc wlosow od czubka glowy 57cm. A wiec do wymarzonej dlugosci "do lokcia" zostalo mi 13 cm. Czyli jeszcze jakis rok meczarni

Ale z takimi rewelacjami jak ostatnio to nie wiem, czy wczesniej nie zostane scieta na zero.

W sobote zbieralismy sie do restauracji z okazji rocznicy rodzicow MDH. Ja postanowailam poeksperymentowac z wlosami i poprosilam tesciowa o lokowko-suszarke. I zostalam uwiezniona w szczotce!!! Nawinelam pasmo wlosow na szczotke, po chwili chcialam ja rozprostowac i AAA!!! Nie da rady! Szczotka pokochala moje wlosy miloscia toksyczna i nie chciala sie z nimi rozstac. Po chwili szarpaniny z zazdrosnica musialam prosic o pomoc tesciowa. Po chwili uslyszalam: "Czarno to widze".Juz sobie wyobrazilam, jak ide na uroczystosc ze szczotka na glowie, a potem czekam do poniedzialku by w salonie fryzjerskim uwolniono mnie od szczotki i 5cm pasma wlosow tuz przy twarzy.

Na szczescie TZ wpadl na pomysl by przyniesc grzebien z dluga i cienka koncowka za pomoca ktorej udalo sie zdjac ze mnie ten rzep. Uf, co za ulga. Nie zetna mnie na lyso. Taka ze mnie wprawna kobieta, nie umiem obslugiwac nawet suszarko-lokowki.
ja mam 170 :P jak sie nie sie wyprostuje i wypne piers do przodu zlacze nogi i wyprostuje glowe to 172 nawet

ja nie umiem sie poslugiwac sama ze soba nawet prostownica po co sie tego uczyc :p jeszcze by mi sie spodobalo i bym wlosy niszczyla nie uzywam tez suszarki ani wogole nic poza wielka szczota z szeroko rozstawionymi igielkami :P

House wymiata moglabym kazdy odcinek obejrzec kilka razy

Aparatka sobie jestem
Koszta - 3860

Stary 2010-06-13, 23:07   #2726
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
1000dni - jakiś milion stron temu pisałaś, że się nie opalasz, że chcesz 24 stopnie i zachmurzenie (chyba że to nie ty ). a że ja jestem nieopalalna to się podczepiam do życzenia

twójangielski - też się tak wrobiłam kiedyś jako smarkula uwielbiałam ciotce podbierać kremy, mazidła itd. i okrągłą szczotkę też.. jak się wkręciłam, to uratowała mnie mama odcinając kawałki szczotki ciotka miała focha

betti - jak jesteś wredna jak ja albo pyskata jak 1000dni to ci się house spodoba jak jesteś miła to nie

ps. tekst miesiąca mojej mamy:
"ty się nie przejmuj, że nie masz chłopa. u mnie w pracy też jest stara panna"...
i weź tu człowieku bądź miły...
Racja! Pisałam tak, przyznaję się
Dobrze, im więcej życzących tym większe prawdopodobieństwo spełnienia

Ja wkręciłam sobie grzebień Taki z gęsto ułożonymi ząbkami... Chciałam mieć loki, jak mama Bez cięcia się nie obeszło.

Ja nie tylko jestem pyskata ale wredna też

Stara panna... pfi!
Stary 2010-06-13, 23:20   #2727
Alice in Wonderland
Wtajemniczenie

yourenglish wysoka Ty, ja tez -mam 181
Stary 2010-06-13, 23:40   #2728
kasia_no87
Zakorzenienie

GG do kasia_no87 Send a message via Skype™ to kasia_no87

Cytat:
yourenglish wysoka Ty, ja tez -mam 181
To ja karzelek przy was 153cm

exAparatka
góra: 30.06.2010 - 8.04.2013
dół: 4.08.2011 - 8.04.2013
kasia_no87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 23:48   #2729
Alice in Wonderland
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_no87 Pokaż wiadomość
To ja karzelek przy was 153cm
Miałam w gimnazjum kolezanke o takm wzroscie, zawsze razem do school i powrot rowniez - fajnie musialysmy wygladac
powiem wam, ze teraz bedac na studiach odnalazlam ją na znanym portalu i nie do poznania! super wyglada, zupelnie inna dziewczyna, kobieca! wtedy to dwa kiteczki a teraz kocica
Stary 2010-06-14, 09:01   #2730
Perfekcja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia_no87 Pokaż wiadomość
To jest porelana czy krysztal?? Bardzo sie odroznia od zebow? Bo ja mam dosc zolte i wzielam sobie porcelanowe i nie wiem czy to nie bedzie tak smiesznie wygladac tzzn pozolcac zeby. Wzielabym zwykly metal ale aparat pomladza a ja mam 23 lata a wszyscy mi juz 17 daja wiec co dopiero z aparatem
to kryształ. Ja też nie mam śnieżnobiałych ale wszystko ładnie się łączy
Perfekcja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości