OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice cz. 19 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-14, 06:45   #2101
nvmd
BAN stały

Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
ale logistykę to właśnie na ekonomii znajdziesz na zarządzaniu się wybiera specjalność logistyka. Chyba że się da jakoś inaczej. Dla mnie katorgą jest wkuwanie tych wszystkich humanistycznych faktów. We wtorek mam egzamin z religiologii która jest o różnych taoizmach i ahinsach i innych świństwach i mam z tego 76 plików

mi 2 razy w życiu się zdarzyło pominięcie cyklu tj. czekałam sobie 2 miesiące na okres za pierwszym razem to nie było takie straszne bo byłam w pierwszej licealnej i nawet TŻta nie znałam - pobadali mi tylko tarczycę, podali leki na anemię i miesiączka wróciła. Ale jakie ja cyrki robiłam jak to się zdarzyło już przy TŻcie a nie kochaliśmy się wtedy jeszcze tylko co innego. Więc teraz mnie pytał czy będziemy dzięki dziecku mieszkać razem i je wychowywać. Ale wiem że to zupełnie nie czas na dziecko

przed 20 to trochę z nami posiedzisz i bardzo dobrze mi tylko zdradził że na pewno nie w tym roku tylko w przeciągu 2011 roku cały czas się mogę spodziewać

a podczytywałaś nas już kiedyś czy to taki kaprys żeby napisać ?

Wiem, stąd o tej logistyce myślę piąte przez dziesiąte
Bardziej ciągnie mnie zawód gdzie mogę mówić co myślę jednocześnie pracując z ludźmi.

Ja uważam tak samo, mój tż też, ale gdyby juz coś to wiem, że nie zachowałby się jak typowy dzieciak i uciekł daleko i w sumie by się cieszył nawet

nooo dla mnie idealnie tak przed 20 w sumie.
Na razie mam inne rzeczy na głowie, On w tej delegacji, ja nauka.
A chcę się zaręczyć i max po 2 latach wziąć ślub, więc wolę poczekać do końca LO z tym wszystkim.

Ojjj udzielałam się w 2 częściach, ale to chyba na samiutkim początku i znów mnie coś wzięło na zazdroszczenie
nvmd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 06:53   #2102
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c

Cytat:
Napisane przez nvmd Pokaż wiadomość
Wiem, stąd o tej logistyce myślę piąte przez dziesiąte
Bardziej ciągnie mnie zawód gdzie mogę mówić co myślę jednocześnie pracując z ludźmi.

Ja uważam tak samo, mój tż też, ale gdyby juz coś to wiem, że nie zachowałby się jak typowy dzieciak i uciekł daleko i w sumie by się cieszył nawet

nooo dla mnie idealnie tak przed 20 w sumie.
Na razie mam inne rzeczy na głowie, On w tej delegacji, ja nauka.
A chcę się zaręczyć i max po 2 latach wziąć ślub, więc wolę poczekać do końca LO z tym wszystkim.

Ojjj udzielałam się w 2 częściach, ale to chyba na samiutkim początku i znów mnie coś wzięło na zazdroszczenie
a po tyłku chcesz dostać że odeszłaś ?
ja może nawet fajnie że mam ten dialog społeczny bo trochę głupich przedmiotów wepchnęli żeby mogło być na teologii bo to od państwa są dopłaty na te wydziały ale oprócz tego są ciekawe przedmioty a w połączeniu z zarządzaniem bym miała interesujące CV

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2010-06-14 o 06:54
Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 07:07   #2103
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Naj, nie przejmuj się, i tak Cię kochamy
Nawet mimo tego, że chcesz głosować na Kaczyńskiego
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki po weekendzie. W sobotę promotor podpisał mi przyjęcie pracy A potem pojechałam do mojego chłopa (był w mieście rodzinnym) i poszliśmy do knajpy ze znajomymi. Większość nocy spędziłam pijąc w męskim towarzystwie i słuchając męskich rozmów, zwłaszcza, ze to był taki pół-kawalerski (jeden z chłopaków nie może być za tydzień to się umówili na wódkę wcześniej). Wysłuchałam dyskusji o tym co ważniejsze u kobiety: tyłek czy bimbałki, oceniania lasek w knajpie itd. Śmiesznie było. Poza tym jakaś pijana laska próbowała wyrwać mi torebkę i groziła, że mi przyp..... Wydawało jej się chyba, że to jej. Swoją drogą odważna bo ja siedziałam z kilkoma rosłymi facetami więc jakoś nie miała szans mnie uderzyć o pobiciu nie mówiąc.
A teraz dostałam od mamy maila ze zdjęciami wczorajszego gradu. Bilans jest słaby bo poobijało samochód, wybiło szybę, stłukło szybę w domu i są uszkodzenia na tynku, kominie itd. Masakra. Oj nie ma Sandomierz szczęścia w tym roku.
O kurcze, ale grad!
Ciekawych rzeczy się nasłuchałaś w knajpie
Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Czepiła się mnie "Mea Culpa" Enigmy. Zawsze lubiłam tą piosenkę, ale dopiero dzisiaj się wsłuchałam w słowa i doszłam do wniosku, że jest totalnie erotyczna. No i się mnie czepiła, słucham już pół godziny...

W sumie to lepiej, bo rano miałam fazę na "a ona robi loda mu bo umi ( ), robi loda mu.... jakie to piękne jest"

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Enigma to w ogóle jest taka mocno erotyczna. Kocham "Turn Around" albo T.N.T. for the brain"

A to drugie też się kiedyś mnie czepiło
Pewnie nie raz to słyszałaś z tanzbudy przed blokiem
Cytat:
Złożyłam pracę do jednego kawałka. Ogłaszam oficjalny koniec magisterskich potyczek
Gratuluję !!

Cytat:
Witam
Mogę sobie do Was dołączyć?

Tak czekacie, czekacie to poprawię wam humor- z pewnością będziecie czekać krócej niż ja

Pozdrawiam!
Cześć, aleś Ty młodziutka
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 07:24   #2104
nvmd
BAN stały

Cytat:
a po tyłku chcesz dostać że odeszłaś ?
ja może nawet fajnie że mam ten dialog społeczny bo trochę głupich przedmiotów wepchnęli żeby mogło być na teologii bo to od państwa są dopłaty na te wydziały ale oprócz tego są ciekawe przedmioty a w połączeniu z zarządzaniem bym miała interesujące CV
Fakt, interesujące CV to podstawa
Moja mama i tata mają firmę i w sumie patrzą na kwalfikacje ale też na zróżnicowanie

Carmelova hej hej no młodziutka, przyszłościowo myśląca haha
Stary 2010-06-14, 08:17   #2105
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Złożyłam pracę do jednego kawałka. Ogłaszam oficjalny koniec magisterskich potyczek

nvmd witaj
Stary 2010-06-14, 08:43   #2106
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Rain gratuluję końca magisterskich potyczek
i witam nvmd (ciekawy nick)

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 08:56   #2107
_Remedios
Zadomowienie

Hej wszystkim

to się pogoda popsuła...

nvmd witaj
Stary 2010-06-14, 08:58   #2108
Zwies
Zakorzenienie

Cześć Piszę raport (jeszcze ), bo wczoraj to było ciężko - Tż
Ma już 20 stron, ale pełno tabel
nvmd - czy nick ma coś z tym wspólnego http://www.miejski.pl/slowo-nvmd

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Nom, pogoda niefajna.
A mi się całkiem podobały te upały

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 09:01   #2109
magda2109
Zakorzenienie

Co za pogoda... Śpię...

Edytowane przez magda2109
Czas edycji: 2010-06-14 o 09:02
magda2109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 09:03   #2110
nvmd
BAN stały

arrakis hej

osz rety, witaj, dziękuję

_Remedios witam witam

Zwies tak, to skrót od nevermind- nieważne.

A co do pogody zgadzam się, ale jednak wolę gdy jest chłodniej i mniej słonecznie bo mam pokój od wschodu i codzienna pobudka o 4;20 bywa męcząca.
Stary 2010-06-14, 09:30   #2111
carmelova
Zakorzenienie

Ja juz po dentyście... godzinę siedziałam na fotelu.
Wczorajszy egzamin posze3dł mi kiepsko, bo wszyscy mi mówili, że pytania powtarzają się z lat poprzednich, więc nauczyłam się tylko tych testów, a ani jedno nie było takie samo
Stary 2010-06-14, 09:35   #2112
Gwizdak
Zakorzenienie

heja Nadrobiłam, ale nie wiem co pisać Poza tym może, że Aleks.... mega-grad..... jakby mi coś takiego przywaliło w samochód, chyba bym się zapłakała...
Cytat:
Witam
hejka

Ależ mieliśmy piękne lato, tego roku, co? Szkoda, że już jesień .... pojechaliśmy wczoraj nad Zalew ze znajomymi. Wytrzymaliśmy całe 2h - wiało i było zimno. Potem udaliśmy się do tż i o dziwo znaleźliśmy Słońce Faajnie było się poopalać chwilę Tylko szkoda, że jesień już, no....
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 09:49   #2113
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
RZONDZISZ
Reszty nie cytowałam, żeby za dużo miejsca nie zajmować. Ale... kac- nawet najlepszym się zdarza
To, że teściowa uważa Cię za plotkarę... może niezupełnie, tylko powiedziała Ci coś a dopiero potem pomyślała, że nie chce by to wyszło i powiedziała to zapobiegawczo.
Odnośnie kłótni z mamą... szczerze mówiąc ja tego nie rozumiem. Każdy ma swoje poglądy polityczne (i nie tylko) i trzeba to uszanować. Ja akurat będę głosować na Kaczyńskiego i moi rodzice też, ale wiem, że gdybym głosowała na Komorowskiego, to nie byłoby z tego powodu nieprzyjemności. Dorosła jesteś i uważam, że to nie Tobie powinno być źle, tylko mama powinna zrozumieć to, że masz swoje zdanie.
bardziej chodzi o niezrozumienie. moja mama nie skumała, o co mi chodzi. wszyła sobie, że zmieniłam poglądy i kocham Kaczyńskiego. ja jestem mocno lewicująca nadal, ale jak mam wybierać między Komorowskim a Kaczyńskim, to mnie skręca. żadnego nie lubię, każdy mnie przyprawia o palpitacje, ale Kaczyński przynjamniej pokazuje, że jest inteligentny i wie, że Norwegia nie jest w UE.
najchętniej głosowałabym na Cimoszewicza, ale skoro on nie startuje... Napieralski to d... nie facet i nie oddam na niego głosu.

Ale powiem, że kłótnia z mamą dała mi do myślenia i doszłam do wniosku, że raczej w ogóle nie pójdę na wybory.
nie chce mi się wartościować, co jest mniejszym złem.

Dzień dobry, przy okazji
gratuluję wszystkim złożenia prac i szykowania się do obrony
ja aktualnie udaję, że się uczę

witam nvmd

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-06-14 o 09:51
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 09:53   #2114
crozee
Zakorzenienie

hej;*
ja jutro mam egzamin, a jeszcze w czarnej pupie jestem z zestawami.. opracowalam tylko polowe na razie;/
Stary 2010-06-14, 09:54   #2115
nvmd
BAN stały

Gwizdak hej

Faktycznie, lato w tym roku piękne ciekawe kiedy mi zejdzie ta cudowna brązowa opalenizna od dni skąpanych w słońcu

Najfajniejsza witaj
Stary 2010-06-14, 10:04   #2116
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

Ale powiem, że kłótnia z mamą dała mi do myślenia i doszłam do wniosku, że raczej w ogóle nie pójdę na wybory.
chyba pójdę w Twoje ślady, bo na prawdę nie ma na kogo głosować, a jak mam na byle kogo głos oddać, tylko po to, żeby oddać, to chyba wolę wcale.
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-06-14, 10:07   #2117
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
bardziej chodzi o niezrozumienie. moja mama nie skumała, o co mi chodzi. wszyła sobie, że zmieniłam poglądy i kocham Kaczyńskiego. ja jestem mocno lewicująca nadal, ale jak mam wybierać między Komorowskim a Kaczyńskim, to mnie skręca. żadnego nie lubię, każdy mnie przyprawia o palpitacje, ale Kaczyński przynjamniej pokazuje, że jest inteligentny i wie, że Norwegia nie jest w UE.
najchętniej głosowałabym na Cimoszewicza, ale skoro on nie startuje... Napieralski to d... nie facet i nie oddam na niego głosu.

Dzień dobry, przy okazji
gratuluję wszystkim złożenia prac i szykowania się do obrony
ja aktualnie udaję, że się uczę

witam nvmd
Ja na początku chciałam głosować na Komorowskiego, ale strasznie dużo stracil w moich oczach podczas tej kampanii. Jarka nie trawię, na pokaz polityka miłości a w środku jad. Widziałam jak wypowiadał się w jakimś programie, że oni (PIS) jest z górnej półki, w przeciwieństwie do ich przeciwników. To było jeszcze przed jego hasłami typu: "pis, love and understanding" Z racji tego, że żaden kandydat nie jest moim kandydatem, to na wybory nie idę. Zresztą w Polsce Prezydent ma głownie funkcję reprezentacyjną, może znacznie utrudnić pracę parlamentu, ale kluczowego znaczenia jednak nie ma.
Stary 2010-06-14, 10:07   #2118
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
O badaniach juz pisalam. Biopsja wyszla pozytywna - odkryli komorki rakowe, ale malo i nie na obrzezach wycinka wiec sa zdania, ze usuneli wszystko. Musze sie zglaszac na badania co 3 miesiace i unikac slonca. No i obserwowac pozostale pieprzyki. Narazie to blizna mi sie fajda bo zostawili kawalek nici i mi sie infekcja wdala. Chyba beda ciac ponownie

Bardzo mi przykro z powodu Twojej Babci, mam nadzieje, ze przynajmniej podroz bedzie dla Ciebie bezstresowa
heh to musiałam coś ominąć przy nadrabianiu kasztan ze mnie

podróż bezstresowa?? a co to takiego?? ja latać nie lubię, zawsze jest to dla mnie ogromny stres teraz jeszcze lecę sama mam tylko nadzieję że nie będę miała z tego powodu problemów żołądkowych choć już mnie zdążyło przegonić z rana

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Ależ mieliśmy piękne lato, tego roku, co? Szkoda, że już jesień .... pojechaliśmy wczoraj nad Zalew ze znajomymi. Wytrzymaliśmy całe 2h - wiało i było zimno. Potem udaliśmy się do tż i o dziwo znaleźliśmy Słońce Faajnie było się poopalać chwilę Tylko szkoda, że jesień już, no....
hehehe ja się zbliżam do kraju więc pogoda się psuje normalka ale spoko ja wrócę na wyspę to do was wróci lato

lecę się ubierać, dokończyć pakować i trzeba na autobus się zbierać
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 10:08   #2119
magda2109
Zakorzenienie

Gwizdak, no piękne lato było, normalnie jak w Tropikach Do tego sauna w pracy za darmo, życ - nie umierać

Szkoda tylko, że do Zakopca na jesień jadę, no ale cóż...
Stary 2010-06-14, 10:11   #2120
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
w Polsce Prezydent ma głownie funkcję reprezentacyjną, może znacznie utrudnić pracę parlamentu, ale kluczowego znaczenia jednak nie ma.
no właśnie, a funkcję reprezentacyjną mogłaby dobrze sprawować np. Miss Polonia. Nie wiem czemu nie kandyduje
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-06-14, 10:14   #2121
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
kiedy nie idziesz na wyboru pozwalasz innym zmieniać Ci Polskę. I oni wybiorą Komorowskiego bo liczą, że ludzie nie wybiorą mniejszego zła. A chcesz mieć za prezydenta tumana, który gada o czereśni w sadzie a na tej debacie to ani be ani me ? Potrafi tylko procesy wytaczać i siać niezgodę. taś taś najeczko, idź do wyborów !

Stary 2010-06-14, 10:17   #2122
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Gwizdak, no piękne lato było, normalnie jak w Tropikach Do tego sauna w pracy za darmo, życ - nie umierać

Szkoda tylko, że do Zakopca na jesień jadę, no ale cóż...
spoko, jesienią, to juz pewnie będzie zima Popaprana ta pogoda w tym roku. Cieszę się że chociaż w sierpniu sobie na te 3 tygodnie wyjedziemy w miejsce, gdzie brak pogody raczej nam nie grozi

Ale śpiąca jestem.....

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
kiedy nie idziesz na wyboru pozwalasz innym zmieniać Ci Polskę. I oni wybiorą Komorowskiego bo liczą, że ludzie nie wybiorą mniejszego zła. A chcesz mieć za prezydenta tumana, który gada o czereśni w sadzie a na tej debacie to ani be ani me ? Potrafi tylko procesy wytaczać i siać niezgodę. taś taś najeczko, idź do wyborów !
Ilsa, nie agituj W demokracji każdy ma prawo do głosowania, nie obowiązek. A kogo wybiorą "ONI" to już ich sprawa
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-06-14, 10:20   #2123
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Ilsa, nie agituj W demokracji każdy ma prawo do głosowania, nie obowiązek. A kogo wybiorą "ONI" to już ich sprawa
no przecież nie tylko ich sprawa bo wszyscy się będą wstydzić za Bronka. Ja nie rozumiem jak ludzie uważają że nic nie zmienią, później idzie do wyborów 40% ludzi. I ta mniejszość decyduje a dużo z nich jest przecież zachęcana w partii żeby iść głosować. Czemu my w ogóle nie chodzimy do wyborów ? powinny być przymusowe. Pewnie by ludzie woleli w internecie je mieć żeby pupy nie ruszać...

ZAZDROŚNICO ! CZY CHCESZ ABY MADŁAJZA GŁOSOWAŁA ZA CIEBIE ??? IDŹMY DO WYBORÓW

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2010-06-14 o 10:26
Stary 2010-06-14, 10:28   #2124
Zwies
Zakorzenienie

Gwizdak, zajrzyj do klubu

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 10:28   #2125
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Witam

Tak czekacie, czekacie to poprawię wam humor- z pewnością będziecie czekać krócej niż ja

Pozdrawiam!
Witam nową zazdrośnicę

Dziewczyny nie wchodźmy na tematy polityczne. Po co sobie humor psuć z rana? Ja na wybory pójdę jeśli po imprezie dam radę wsiąść do autobusu i pojechać do Sando bo nie miałam czasu iść zgłosić się w wawie.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 10:32   #2126
Antii89
Zakorzenienie

Hej, ale PIĘĘĘĘKNA pogoda nie ma co.
Ja sama się nie wybieram na wybory, bo nie będę wybierać mniejszego zła. Wg mnie nie ma dobrego kandydata.

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Witam nową zazdrośnicę.

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Uwielbiam takie teksty... Uwielbiam.
Stary 2010-06-14, 10:33   #2127
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
no przecież nie tylko ich sprawa bo wszyscy się będą wstydzić za Bronka. Ja nie rozumiem jak ludzie uważają że nic nie zmienią, później idzie do wyborów 40% ludzi. I ta mniejszość decyduje a dużo z nich jest przecież zachęcana w partii żeby iść głosować. Czemu my w ogóle nie chodzimy do wyborów ? powinny być przymusowe. Pewnie by ludzie woleli w internecie je mieć żeby pupy nie ruszać...

ZAZDROŚNICO ! CZY CHCESZ ABY MADŁAJZA GŁOSOWAŁA ZA CIEBIE ??? IDŹMY DO WYBORÓW
Może niektórzy bardziej by się wstydzili Jareczka? Ilsa nie agituj za konkretnym kandydatem bo to się kłótnią na forum skończy i tyle.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 10:34   #2128
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
no nie do końca. Jak nie idę do wyborów, to godze się na to, że nie mam wpływu na to co się dzieje. Albo mi to zupełnie wisi kto będzie prezydentem i mam takie prawo (bo mamy demokrację ) albo nie ma nikogo, na kogo chcę głosować i nie chcę głosować nie zgodnie z własnym sumieniem (i też mam do tego prawo). A do wyborów nikt nikogo zmuszać nie może i się nie powinno, chyba, że zmienimy ustrój

Ja tam wcale nie uważam, ze chodzenie na wybory za wszelką cenę, po to tylko, żeby głosować przeciwko komuś ( a nie za kimś) to takie świetne rozwiązanie. Ale na szczęście w demokracji każdy może robić to, co uważa za słuszne
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka

Edytowane przez Gwizdak
Czas edycji: 2010-06-14 o 10:37
Stary 2010-06-14, 10:35   #2129
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Może niektórzy bardziej by się wstydzili Jareczka? Ilsa nie agituj za konkretnym kandydatem bo to się kłótnią na forum skończy i tyle.
no Jareczka też się można wstydzić ale kiedy już pójdę do wyborów to mam prawo wściekania się na władzę bo pójdę do tych zakichanych wyborów, próbując coś zrobić po swojemu. A innym nie wolno narzekać bo sami się na to zgodzili nie zmieniając. Ale ja mam punkt trzy kroki stąd.

Stary 2010-06-14, 10:37   #2130
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
no Jareczka też się można wstydzić ale kiedy już pójdę do wyborów to mam prawo wściekania się na władzę bo pójdę do tych zakichanych wyborów, próbując coś zrobić po swojemu. A innym nie wolno narzekać bo sami się na to zgodzili nie zmieniając. Ale ja mam punkt trzy kroki stąd.
Jejj Ty to z wszystkimi politykami na Ty jesteś! Skąd masz takie znajomości?
Czyli na wybory się idzie tylko po to, aby mieć prawo narzekać?

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości