|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko co chcielibyście ale wstydzicie się zapytac cz. IV
Cytat:
![]() Też mi się wydawało, że chodzi o wiek. Tylko że Challenger spadł w 1986 r., więc co, chcą tylko 30+?
![]() |
#4382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze jedno pytanie kuchenne: Otarta skórka z cytryny- to ma by otarta na wiórki, czy zmielona na proch? ![]() I wczoraj zerwałam staw skokowy. Byłam na pogotowiu i nie dali mi szyny, tylko kazali robic okłady. Czy nie zawsze trzeba dawac szynę?
![]() |
#4383 |
Zadomowienie
|
Tak dużo?! Nie pamiętam dokładnie przepisów, jakich używałam, ale nigdy nie było w nich więcej niż płaska łyżeczka proszku.
#4384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybierając kamienna a morską na pewno lepiej wziąć morską. Przyda się zarówno w kuchni jak i w łazience. klada pewnie chodzi o zez jak to Pascal mówił. Możesz ją lekko przesiekać, ale mielenie to chyba przesada ![]()
Edytowane przez Asienka187 Czas edycji: 2010-06-13 o 22:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4385 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Chociaż mi nigdy to nie pomagało i w gips wsadzali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4387 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a jeśli chodzi o szynę to wydaje mi sie, że jest konieczna przy obrażeniach kości, ale mogę się mylić ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4388 |
Zakorzenienie
|
Jutro idę do fryzjera i boję się, że nie będę umiałą wytłumaczyć fryzjerce co chcę... a zdj nie mogę wydrukować.
Czy taka fryzura ma jakąś nazwę? Chodzi mi o to wywijanie na końcach włosów. Czy to jakieś specjalne cięcie czy tylko kwestia ułożenia? http://www.zimbio.com/Camilla+Belle/...uts+Women+Hair |
![]() ![]() |
![]() |
#4389 |
Zadomowienie
|
Po wpisaniu w google 'long bob' wyskakują takie fryzurki, więc chyba bob na długich włosach?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4390 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to akurat szkoda. Merci za odpowiedzi. Przy okazji: czy moze mi sie cos stac jezeli ok 8h dziennie minimum spedzam 1metr od tego srodka na komary do kontaktu (wersja dla dzieci ze wzgledu na psa), z czego powiedzmy ok 6h okno otwarte i sie wietrzy? Czy lepiej go po prostu tylko na noc wlaczac?
![]() |
#4391 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ad 2. Niestety nie wiem, ale moze przy urabianiu masy za duzo powietrza sie do niej dostaje i przez to babelkuje?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4392 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że tak. Ja używam.
![]() |
#4393 |
Rozeznanie
|
Od razu mówię,że to pytanie jest głupie,ale mam dosyć kłótni ze znajomym o rację i w końcu ten watek jest takich właśnie pytań,a więc:
Jeśli chłopak w czasie stosunku nie doszedł,to jaka jest możliwość ciaży?
#4394 |
Zadomowienie
|
Prosze się nie śmiać-pytanie z kategorii"GŁUPIE"
ale od długiego czasu mnie nurtuje a mianowicie: co robia instruktorki fitness że im piersi nie maleja? Te kobiety ostro trenują(praca) po 3-4 godz.dziennie powiedzmy 5-6 dniw tyg,są łądnie umiesnione,szczupłe,na całym ciele oprócz kobiecych piersi własciwie niewiele tkanki tluszczowej a biusty mają. Czy to jakaś dietetyczna tajemnica to poowoduje.Przecież zeby cycki mieć to trzeba tłuszcz mieć w diecie i to wcale nie mało bo takimi treningami spala się go bardzo dużo. Wiele dziewczyn chodzacych do fitness clubów ma własnie ten problem że jak zaczynaja cwiczyć i szczupleją to w pierwszej kolejnosci leci im tkanka tłuszczowa z biustu. Czemu wiec instruktorki fitness są kobiece i nie narzekaja na brak biustu? PROSZE się nie smiać z tego pytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4395 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4396 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
piersi maleją przy odchudzaniu posiłkowym,a nie ćwiczeniowym. jeśli kobieta się odchudza niejedząc to piersi spadają z wagi.natomiast kobieta,ktora cwiczy,a odżywia się normalnie to piersi nie maleją. poza tym do cwiczen trzeba stosowac specjalny stanik mocno podtrzymujący biust,aby nie obwisał ![]() moja kolezanka chodzi na siłownię i tak tłumaczyła jej instruktorka,bo to było główne pytanie pan zapisujących się na ćwiczenia ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
poczytaj wątki o ciąży.tam często jest wyjasnione dokładnie.powiem tylko,że w śluzie u mężczyzny znajdują się znikome ilości plemników.później jest to zależne od ich ruchliwości i płodności kobiety ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
jeśli nie masz telefonu z aparatem (bo można nim zrobić fotkę) to wytłumacz,ze ma byc prosty bob .długość do końca szyi-jednej długości włosy z długą grzywką zaczesaną na bok. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez gsk Czas edycji: 2010-06-14 o 09:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4398 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4399 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proponuje kolezance zmienic silownie i instruktorke, bo: 1. Nie istnieją żadne dwa typy odchudzania, odchudzanie/redukcja jest jedno, i sklada sie na nie dieta oraz cwiczenia, ktore daja ujemny bilans kaloryczny. 2. Stanik sportowy to nie jest zaden super hiper stanik, tylko stanik który podczas cwiczen umozliwia swobode ruchu (specjalnie wykrojone na lopatki zazwyczaj, szersze ramiaczka) i nie sluzy on do tego aby biust nie obwisal, tylko po to aby nie latał i móc swobodnie cwiczyć. Oczarowana, taka iksinska niejedzaca tluszczy robi sobie krzywde, bo zdrowe odchudzanie to zdrowe tłuszcze, białko oraz weglowodany zlozone gdy na to zasluzylas ![]() Czemu instruktorkom fitness nie maleje biust? Bo one cwiczac nie odchudzaja sie, tzn. ubytek energii podczas prowadzenia cwiczen nadrabiają, czyli powiedzmy taka Abecadłowa prowadząca zajecia, ma standardowo zapotrzebowanie kaloryczne 2000 kcal, cwiczy iles tam godzin dziennie przez co spala, zalozmy 700 kcal (na pewno wiecej, ale to przyklad) wiec zjada 2700, dzieki czemu ani nie chudnie, ani nie tyje, trzyma wage, rzezbi cialo. W ogole kto powiedział że im ten biust nie maleje? Są instruktorki i takie i takie... kwestia diety i cwiczen. BTW, ja sie odchudzam i cwicze, cycek mi nie maleje, pod biustem owszem, ale sam cycuś za cholere.
![]() |
#4400 |
Zadomowienie
|
TmargoT dziękuje za 'oświecenie'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4402 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
być może opisała to w inny,fachowy sposób,a ja przekazałam w prosty. nie zgodzę się,że ćwiczenia nie odchudzają.i znów być może pisze prostym językiem,być oże nazywa się to inaczej. liczy sie to,ze ciało nie jest galaretowatą masą,ale jędrne i lżejsze o parę kilko. na koniec dodam,że ona się nie odchudza z bardzo dużej nadwagi,ale schudła 5 kilo i trzyma się tej wagi. Cytat:
Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2010-06-14 o 10:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Zakorzenienie
|
Czy zasięg jest zależny od modelu telefonu?
Właśnie gadałam z gościem w sprawie mieszkania tzn. próbowałam bo cały czas przerywało i od zawsze tak jest, a moja współlokatorka mając w tej samej sieci rozmawia sobie swobodnie w całym mieszkaniu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4404 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Owszem, samymi cwiczeniami mozesz sie odchudzic, ale tylko jezeli jest wedlug zapotrzebowania kalorycznego. Tzn masz zapotrzebowanie na 2000 kcal. cwiczysz dziennie tyle ze spalasz 500, wiec mozesz schudnąć(chociaz i tak wiekszosc to woda na poczatku:P) ale wtedy nie mozesz mowic o "jedzeniu normalnie", bo ujemny bilans jest (i defacto to jesz wtedy ponizej zapotrzebowania kalorycznego), jedzenie normalnie bedzie wtedy gdy jesz 2000 + 500 ktore spalilas ![]() Wiec dalej, nie istnieje odchudzanie posilkowe czy odchudzanie cwiczeniowe. Bo jak masz diete (no uznajmy ze to to posilkowe ma byc) to musisz cwiczyc, a jak cwiczysz (no ze niby to cwiczeniowe), to zwieksza sie zapotrzebowanie ze wzgledu na aktywnosc fizyczna, wiec jesz ponizej zapotrzebowania ergo jesz mniej niz twoj organizm potrzebuje.
![]() |
#4405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówię tylko o takim życiu,jakie prowadziła moja znajoma. jadła wszystko,a w dodatku słodkie w dużych ilościach.aby się trochę odchudzić poszła na siłownie. nie zmieniała diety nkonkretną,ale odrzuciła słodkie i duże ilości cukru w napojach. według mnie ćwiczy,je normalnie ,a schudła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4407 |
Zakorzenienie
|
O widzisz też mam Samsunga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4408 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed cwiczeniami Twoja kolezanka jadla slodycze i inne, wiec jadla 3000 kcal. Pozniej jak przestała jesc słodkie zaczeła jesc ok 2000 kcal. Zapotrzebowanie aby jej organizm funkcjonowal i trzymala wage wynosilo 2000kcal. Jak zaczeła cwiczyć, i dalej jadla bez słodyczy i cukru, czyli 2000 kcal, spalała kalorie. Czyli dostarczała swojemu organizmowi w jedzeniu 2000 kcal, ale przykladowo 500 spalila na fitnesie, wiec jej organizm dostawał naprawde 1500 kcal. Gdyby jadła "normalnie" czyli według zapotrzebowania całkowitego czyli podstawowe plus te cwiczenia, wiec 2000 + 500 to wage by trzymała. Jezeli dalej nie rozumiesz, proponuje krzyknąć kogoś z fitnessu i dietetyki, tylko że ja naprawde tlumacze to łopatologicznie.
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2010-06-14 o 10:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2010-06-14 o 10:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.