|
|
#181 |
|
never say no to panda
|
Dot.: Scent Bar XVI
napisałam na PW
te odstraszacze to działają w ogóle? bo ja sceptyczna jestem, jesli idzie o takie mechaniczne ustrojstwa ![]() a tak w ogóle bry wszystkim
|
|
#182 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Ja poluję na Ambre Gris,jak się pokaże w fajnej cenie to też będę wołać pomocy w zakupie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#183 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tumulciaka , nie jest jakis super tani ale u nas teraz chodzą po 180 , a ja na gwałt potrzebuje
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#185 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Przeciez ja zimą 30stkę kupiłam za ok 60 zł ![]() Beatko,jesteś za dobra głupio mi,muszę pomysleć o jakimś rewanżu ale nie perfumowym,bo Ty wszystko już masz,albo miałaś
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#186 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
masz porażający uśmiech A jakbyś troszeczkę ta grzywe ścięła, nie mówię, ze do brwi ale dłużej nieco, a krócej niż teraz?
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Winterko droga, a Ty nie masz myśleć o rewanżowych goopotach, tylko jak zwykle pięknie pachnieć, wyserduszać się ile wlezie i szlus
|
|
|
|
|
#188 | ||||
|
Zakorzenienie
|
typowo weselnych nie mam ,jeno takie zrobione gdzieś na dworze,nasze tylko.
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#189 |
|
never say no to panda
|
nie wiem, jak ja to robię, ale znów zdycham na jakieś zatrucie pokarmowe :/ od śniadania było coraz gorzej, a teraz sięgnęło szczytu (nie będę wnikała w szczegóły)...
a miałam dziś jechać zasłonki i firanki zamawiać
|
|
#190 | ||
|
Zakorzenienie
|
bry
edit: i przytulam chorowitka Cytat:
![]() wiem, że ludzie uśmiechnięci ładnie wychodzą na focie, to juz mam taki odruch szczerzenia zębów na widok aparatu (jak psy Pawłowa normalnie Cytat:
![]() Niestety na imprezie to nie starcza
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-14 o 12:44 |
||
|
|
|
#191 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Niedawno "umierałam" na ciężke zatrucie ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- No jak to jakie - glina z "Szybcy i wściekli" Paul Walker ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
No to jak Ci nie pasuje ani tak, ani tak z grzywką, to ja nie wiem
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-06-14 o 12:47 |
||
|
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
a to ten film, którego żadnej części nie obejrzałam do końca, bo stwierdziłam, że szkoda czasu
![]() ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-14 o 12:58 |
|
|
|
|
#193 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
też tak miałam, ale pewnego razu którąś cześć dałam wreszcie rade - z przerwami, bo z przerwami - obejrzeć do końca ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- ![]()
|
|
#194 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie dość, że wysokie i zaokraglone (choć do Nergala jeszcze mi trochę brakuje Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-14 o 14:59 |
||
|
|
|
#197 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Maju-ten blondas to Paul Walker,jak pisała Corii
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
idę robić makaron z kurkami
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
wygląda jak taki kalifornijski blondyn - jakoś mi taki typ nie podchodzi
![]() edit; o, Ves teś się zchciachała - z ten, to kto zacz? ![]() Ja się na razie wstrzymuję - tyle w piątek widziałam długopiórych ciach, że się juz samym patrzeniem zapchałam (w sumie, to łatwo byłoby jakieś ciacho wyrwać - wystarczy wyciagnąc rękę w tłumie i łapać za kłaki
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-14 o 15:18 |
|
|
|
#200 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ju, obraz teraz wygląda tak, że się probowałam powgapiać, czy mi ten kameleon może w 3D nie wyskoczy ![]() Od srody przestaję zamulac w domu
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maczugą w łeb, za włosy i do jaskini ![]() a ja mam w avku Podolskiego.Bardzo ładną bramkę strzelił
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
wyprowadzka? gratulować?
![]() albo w krzaki, powiesic za włosy i złożyć w nim jaja
|
#203 |
|
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli gratulować???
Czy stażystką zostajesz ze strachu przed byciem Panią Wet? Jeśli jesteś zadowolona, to gratuluję!
|
#205 |
|
Nindżopesz
|
A wiecie, jak wróciłam do PL to się zdołowałam ilu tu dresiarzy. W każdym razie na lotniskach pełno było obcokrajowców w sportowych ciuchach ale nasi wyglądają... specyficznie.
Poza tym stwierdziliśmy z TŻtem, że wkurza nas cywilizacja i zachciało nam się kupić jakąś chatę na wsi i chodować owce :P Kto wie, kto wie, może kiedyś? |
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak mam zawsze jak wracam z mało obleganych przez turystów gór
Chciałam zjeść obiad i włączyłam sobie którąś z pierwszych serii CSI LV. A tu bez ostrzeżenia pan patolog rozciął zwłokom czoło, zdjął skórę z twarzy, a potem wyjął mózg i coś opowiadał trzymając go w dłoni Już nie jestem głodna.
|
#207 | |
|
|
Cytat:
Tam gdzie chciałam, zgodnie z planem.Jako pani wet w Lbn pracy nie znajdę, nawet ze stażem są kosmiczne problemy, a na drugim końcu Polski na początek proponują 1200 Nie utrzymam się za to no way... Po stażu przynajmniej bedę miec jakieś doświadczenie, to się inaczej rozmawia ![]()
|
|
|
|
#208 |
|
never say no to panda
|
no pięknie, padłam przed laptokiem i dopiero teraz się obudziłam
![]() ale przynajmniej rewolucja w brzuchu nieco ucichła i już nie czuję się aż tak związana z toaletą (ani fizycznie, ani psychicznie) ![]() chuop dzwonił - zamówił firankę do małego pokoju - cud, mniód i orzeszki (planowaliśmy ją od dawna) - obfocę, jak będzie założona (czyli nieprędko)... ale cena trochę mnie z nóg zwaliła 360zł za 3m firankę (no, właściwie to 8m, bo trzeba pofałdować) w kolorze biskupim, z nieco jaśniejszymi fioletowo-srebrnymi pasami pionowymi, fioletową, atłasową lamówką i piękną kryzą na górze - na środku okna będzie najkrótsza, a po bokach będzie dłużej zwisała łukowato i jeszcze na środku będą śliczne trzy badziągi wiszące ![]() się doczekać piątku nie mogę ![]() Tru - kongratulejszyns!
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Co to są badziągi wiszące?
![]() Tró- gratulacje
|
#210 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

, a ja na gwałt potrzebuje

Przeciez ja zimą 30stkę kupiłam za ok 60 zł 
głupio mi,muszę pomysleć o jakimś rewanżu
Normalnie byłoby taaakie słodkie zdjęcie
hm, muszę pomysleć, czy nie ciachnąć grzywy
masz porażający uśmiech 

Już nie jestem głodna.