|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V
|
|
|
|
#1742 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1743 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zawsze robię w kubku. Gdy jest już tak w 80% gotowa biorę łyżeczkę dżemu(najlepiej truskawkowego i wkładam na środek(ale nie jako "kleks" tylko po prostu wkładam tą łyzeczkę do środka). Polecam spróbować, smak niewyobrażalnie lepszy. Aha, nadają się do tego raczej gęste dżemy, ten z Biedronki może być![]() Cytat:
I absolutnie nie przeszkodziła mi w schudnięciu
|
|
#1744 |
|
Rozeznanie
|
A mi mleczny start w ogóle nie smakował
Za to awokado, kupione po Waszych zachwytach, to będzie mój hit Pychota!! Narazie zajadam skrobane nożykiem na razowym chlebku mmmm cudo! Ale jak tylko skończę sesję i znajdę więcej czasu, to na pewno poszukam jakichś przepisów, narazie chodzi mi po głowie, że pasowałyby do niego orzechy, taka pasta z włoskimi orzechami mielonymi powinna być dobra ![]() Byłam dziś w Biedronce, chciałam kupić japonki, ale ostatecznie nie wzięłam. Strasznie miały sztywną podeszwę. Wydawały mi się do niczego Za to upolowałam świrusa dwie czekolady, którego u mnie nie było dłuuugo.
|
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przebił wprawdzie waniliowej wersji (moja ulubiona) ale jest zaraz na drugim miejscu razem z kaszką malinową. Bananowa jest według mnie zbyt mdła, taka jakby bez smaku.
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilam ta dzisiejsza torbe podrozna.
Ja mam taki jasny z ciemnym fioletem-ladne zywe kolory byly Odcienie byly-czerwony z czarnym,pomaranczowy,nieb ieski(taki jak ta buzka ) zielony i cala jedna taki ostry roz -jak ta chusteczka)Ogolnie wg mnie wykonane sa ladnie..ekspertem nie jestem ![]() Jedna mniejsza przegrodka i w srodku taka twardka tekturka na dno. Od spodu maja takie kolce -jak sie stawia na ziemi nie stoi na materiale(czesto tak maja torby na kolkach) Fajne raczki zlepiane rzepem. Ja kupilam jasny z fioletem- bedzie mi sie latwo brudzic bo dosc jasne ale kolorki ladne. Jedna torba byla rozpakowana w Biedronce-moze tak dla prezentacji.. a inne zafoliowane. Wszystkie maja jedna wielkosc tylko inne kolory.
|
|
#1747 |
|
Wtajemniczenie
|
jak się pogoda polepszy troszkę to wybiore się do B. po tą torbę i po ten sosik Aspiro do spagheti. Nigdy nie miałam sosów biedronkowych, co o nich sądzicie? Bo jak nie polecacie to poszukam coś w proszku.
Co do Mlecznego Startu to dla mnie są ok, w prawdzie nie jadłam truskawkowego ale malina i banan wg mnie najlepsze bo wanilia za sztuczna. Szkoda że te bakalfit (czy jakoś tak) było tylko z oferty bo dla mnie ekstra mieszanka do samodzielnego robienia musli
|
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli chodzo o torby to sie pospiesz.. U mnie (9 rano) bylo z 10 tylko. A jedna osoba kupila 5 ![]() ![]() Ale jesli masz daleko do Biedronki to rozumiem pogode..ja mam blisko.
|
|
|
#1749 |
|
Marudziara
|
Sosy Aspiro bardzo dobre są ja osobiście próbowałam boloński i słodko kwaśny wg mnie bardzo dobre
|
#1750 |
|
Konto usunięte
|
Czy ktoś widział już ten zestaw garnków z nowej oferty (bo to chyba od dzisiaj?)?
|
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1752 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny pamiętacie może cenę serka Fresek? Sama niedawno pisałam że jest identyczny w smaku jak Bieluch - ale nie pamiętam ile kosztował
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1754 |
|
Raczkowanie
|
1,49zł[/QUOTE]
dzięki sliczne
|
|
|
|
#1755 |
|
Raczkowanie
|
Widzialyscie może poduszki ozdobne, ktore sa w ofercie od dzisiaj? Porzadnie wypchane, czy takie kapcie?
|
|
|
|
#1756 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnir wychodze do B. to zerknę na te poduchy
|
|
|
|
#1757 |
|
Zadomowienie
|
Byłam właśnie w B. i chciałam sobie kupic zestaw misek za 6.99
![]() ale jak już je obejrzałam to jakoś mnie nie przekonały ![]() Poduszki ozdobne ładnie się prezentowały! ![]() śliczne wzorki Co do wypchania to nie były one jakoś bardzo zbite w środku ![]() jak dla mnie w sam raz
|
#1758 |
|
Konto usunięte
|
baaardzo podoba mi się oferta przemysłowa na przyszły tydzień.
|
|
|
|
#1760 |
|
Zadomowienie
|
Bylam dzis w biedro i kupilam sobie balsam brązujący ( ciekawe czy ktoras z Was go probowala) no i 2 pary klapek japonek, te w zebrę i takie brązowe, moim zdaniem byly najladniejsze i najwygodniejsze. moja mama wziela sobie tez te brazowe pochodzila w nis chwile i juz mowi ze ją "parzą" w stopy... takze nie wiem... okaze sie w uzyciu jakie beda dla mnie.
Kochaj albo Rzuć! I forgot that all might see So many beautiful things... Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461 kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683 |
|
|
|
#1761 |
|
Przyczajenie
|
dzisiaj byłam z rana w B żeby kupić te japonki na które polowałam ale nie przypadły mi do gustu . nie o to mi chodziło , jedynie te w motylki mogły być ale nie kupiłam
|
|
|
|
#1762 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do poduszek to miękkość myśle że w sam raz jak mają służyć jako dekoracyjne bo do spania (jakby ktoś chciał) to moim zdaniem za twarde. Wzorki ciekawe
![]() A oto co kupiłam: *torba podróżna wersja szara z czerwono-niebieskimi wstawkami (tąką chciał mąż ale mnie podobała się zielona i bordowa) *ser w plastrach *ser gouda z ziołami w plastrach na wypróbowanie bo nie miałam wcześniej. Mocno czuć te zioła? *dżem z czarnej porzeczki też do degustacji bo truskawkowy nas powalił smakiek ![]() *lody Iwona x2 ![]() *lody w kubeczki Świrusek czy jakoś tak - nie miałam wcześniej dobre są? *buraczki tarte *balsam do opalania *sos Aspiro wzięłam wersje Bolońską dam znać jak nam smakowało no i ponad 50zł nie moje :P a miałam iść tylko po torbę i sosik |
|
|
|
#1763 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie byly dla mnie badziewne..jak na plaze tylko(albo z gazetki za 5zł)
|
|
|
#1765 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1766 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1767 |
|
Zadomowienie
|
no piankowe one byly ale i tak najgrubsze spody mialy te brzowe ktore wzielam i czarne. dla mnie w sam razy zeby kolo domu chodzic czy nad wode a za 10 zl to coz sie mozna bylo spodziewac
Kochaj albo Rzuć! I forgot that all might see So many beautiful things... Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461 kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683 |
|
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
polecam serię kosmetyków do stóp z Biedronki! Jak dla mnie rewelacja! Peeling bardzo skuteczny, stópki rzeczywiście wygładzone i bardzo ładnie pachnie! Kremy idealnie się wchłaniają i są w super cenie około 2 zł.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

Wszystkim smakuje?

zawsze robię w kubku. Gdy jest już tak w 80% gotowa biorę łyżeczkę dżemu(najlepiej truskawkowego i wkładam na środek(ale nie jako "kleks" tylko po prostu wkładam tą łyzeczkę do środka). Polecam spróbować, smak niewyobrażalnie lepszy. Aha, nadają się do tego raczej gęste dżemy, ten z Biedronki może być
) zielony i cala jedna taki ostry roz
-jak ta chusteczka)

06.09.2014