|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za Twoją pracę, żebyście mogli być jak najszybciej razem ![]() libelle, nie wiedziałam, że wypadają potem, też myślałam, że nie rosną podoba mi się to coraz bardziej, może kiedyś się skuszę, jak już będę bogata
|
|
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
aicila do końca września siedzę jeszcze u rodziców, także szukamy. Jakby co mamy 1 "zapasowe", choć nieciekawe na ewentualne przeczekanie.
|
#483 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jakiej firmy sobie kupiłaś? bo te plastry gotowe ze sklepu są do Cytat:
Aicila to Twój służy w Poznaniu? mój też wcześniej służył tylko nie pamiętam w której jednostce![]() Cytat:
U mnie pięknie od soboty... szkoda tylko, że fatalnie się czuję i łeb mi pęka więc po pracy tylko coś jem i kładę się do łóżka. Wiecie...jak tak było zimno ciągle, to teraz jakoś nie mogę się z dnia na dzień przerzucić na klapki z półbutów i sukienki bez rajtek
|
|
|
#484 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nio jakoś tak jest że się wypala cebula a włos musi sobie wyjść na powierzchnię i dopiero wtedy wypada i następny już nie odrasta. Mnie też nie było stać na takie powtarzanie jednej jesieni zabiegów co miesiąc więc zafundowałam sobie jednej jesieni 1x pachy a za rok drugi raz tak to już bardziej do przeżycia ![]() Cytat:
Karola jak się nie obróci to usłyszałam, że będzie cesarka. Cały czas czuję jak kopie mnie po pęcherzu więc nadal jest ułożona pośladkowo. Jak się nie obróci to będą musieli mi zrobić cesarkę, bo taki poród byłby zbyt ciężki i dla mnie i dla maleństwa. W przyszły weekend chcemy się wybrać na usg 3D, zobaczymy co do tego czasu wymyśli nasza mała broja
![]() Jeśli chodzi o pogodę to ja jak najbardziej jestem za ciepełkiem ale teraz (jak już pisałam wcześniej) męczą mnie jakieś nieokreślone pyłki ale nie mam nic przeciwko chodzenia w sukienkach Ba jak mi się wszystko pozapiera na brzuchu to dopiero ze mnie niezła baryłka |
||
|
|
|
#485 |
|
Rozeznanie
|
chilanes my na przeczekanie będziemy siedzieć zapewne u rodziców Tż, choć nie bardzo mi się to uśmiecha... najgorsze jest to, że tam właściwie nie ma ofert pracy dla mnie, a nawet gdybym chciała iść pracować gdziekolwiek (np. na produkcje) to mogą mnie nie chcieć z moim wykształceniem....
Karola82 niestety mój Tż służy w Lesznie... gdyby służył w Poznaniu to byłoby całkiem inaczej, bo tam o pracę dużo łatwiej i wszystko byłoby łatwiejsze
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Mnie TŻ też ciągle malo, i szybko się to nie zmieni... jak uslyszalam od koleżanki "przecież niedługo ślub bierzecie to się sobą nacieszycie" to nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać (to było w domyśle że tyyyyle czasu już będziemy razem....). Jednak ludziom czasem nie ma sensu pewnych rzeczy wyjaśniać....
Cytat:
Wyślę Ci na gg link, bo nie wiem czy tu wolno
|
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
aicila u mnie jest taka sama sytuacja z pracą ;/
|
#488 |
|
Zadomowienie
|
Hellloo Kobiety!!
U mnie cd. upałów a wraz z nimi jakieś latające pyłki które nie dają mi spokoju :/ W nocy ciężko mi jest spać, dziś było 25 stopni, wszystkie okna pootwierałam i zero jakiegokolwiek ruchu powietrza... Normalnie masakra. Dziś wstałam z oczami czerwonymi jak 2 żarówki i do tego podpuchniętymi. Czekam aż mi się wapno rozpuści, bo trochę łagodzi skutki tej dziwnej alergii, a muszę zaraz iść po mleczko i coś na śniadanko choć przez ten gorąc wcale a wcale mi się jeść nie chce. Chciałam się też wam troszkę pochwalić ![]() Zrobiłam kilka fotek moich pierwszych ogóreczków balkonowych Poziomkami zajadam się co rano, truskawki trochę mi jakieś choróbsko wzięło, ale już się pomału odbijają. Marudzę tak na to gorąco ale powiem wam że nie ma to jak po południu rozłożyć się na wygodnym fotelu w cieniu markizy z dobrą książką |
|
|
|
#489 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a w nocy myślałam, że nie wytrzymam, tak mi duszno było pomimo okien otwartych.Libelko jak ja Ci zazdroszczę ogródka , u mnie mały brzydki balkon na którym jest żarówa, do tego na przeciw bloku grono starych bab na ławce obserwujących każdy Twój ruch
|
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bym chciała mieć taką własną hodowlę ![]() U mnie też gorąco, ale da się wytrzymać. Najgorsze jest to, że wyszła mi na ręce jakaś alergia i lekarka kazała mi to miejsce chować przed słońcem, a nie widzi mi się chodzenie w długim rękawie... Swędzi mnie jak nie wiem... Macie już jakieś plany na weekend? Ja już jutro z rana wyjeżdżam na weekend do Krakowa, chcę koleżance z Ameryki pokazać trochę Polski mogłybyście polecić mi miejsca, które są warte zobaczenia? Myślałam o starym rynku, Wawelu i Kazimierzu, nie wiem, co jest jeszcze z takich "ważniejszych" zabytków
|
|
|
|
|
#491 |
|
Rozeznanie
|
hej dopiero do was dotarłam...
weekend intensywny na maksa... uczelnia, koncerty(Myslovitz, krawczyk, budka suflera ![]() a ja siedzę i wkuwam na egzaminy... tak mi szkoda tej pięknej pogody ![]() buziaki i uciekam dalej się uczyć ![]() Chilanes ja Ci tego obrazu nie potrafię już opisać bo to dawno było ale efekt był super. widziałam też tulipany zrobione tak jak origami i ułożone na kształt serca. ale te tulipany to były wszędzie... całą sale też nimi ozdobili. wszyscy znajomi byli zaangażowani w robienie kwiatów z papieru ![]() co do depilatora mam, używam i nikomu nie oddam choć początki były bolesne
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo egzaminów masz? U mnie tez semestr się kończy ale na spokojnie mi to jakoś idzie.... ale fakt, przy tej pogodzie nic się nie chce Ja dziś znów popołudnie spędzam na słoneczku - rower, leżaczek.....namiastka wakacji ![]() Fajne koncerty, blisko gdzieś były? O, Aniu, a wybierasz się 19go na koncert do Miechowa?
|
|
|
#493 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ech... ten 19sty... mogłabym się wtedy roztroić... mam egzamin, chrzciny synka siostry tż i Dni Miechowa... czy wszystko musi byc na raz
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My sie wybieramy na koncert pana Grzesia z zespołem sam mówił żeby przyjść posłuchać będziecie?Wrzucę wam zdjęcia moich zwierzątek domowych. Rosną w oczach
|
|
|
#495 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) mój brat będzie to karzę mu nagrać
|
|
#496 |
|
Rozeznanie
|
A co to za Pan Grześ i gdzie ma koncert?
|
|
#497 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Korola taki ogród balkonowy jest właśnie świetny jak nie da się za bardzo na niego wyjść Pomidorki rosną wysokie do 1,5 m więc potem sąsiadki nic nie będą widziały no może się zaślinią na widok pomidorków ![]() A i nie myślcie że u mnie nie ma takich pań a'la "INTERNET" wszystko wie o wszystkich Ale powiem wam jeden hit mnie tu mało kto zna mimo, że mieszkam już tu od 91r Nie chodzę po blokach, mam mało znajomych i nie interesują mnie okoliczne ploty. Pracowałam kiedyś z dziewczyną która mieszkała na tej samej ulicy 5 domów dalej i poznałyśmy się dopiero w pracy Kojarzyła mojego brata, kuzyna z sąsiedztwa a mnie wcale Cytat:
No to ładnie ci się imprezy nagromadziły... My 19stego mamy wesele u kolegi TŻta. Mam tylko nadzieję, że się choć odrobinę ochłodzi, bo wyparuję tam Cytat:
Ania cudne masz te zwierzątka ![]() Ja też nie mam pojęcia co to za Pan Grześ
![]() Jaka u Was pogoda kobiety ?? Ja od kilku dni paruję i nie bardzo wiem już co mam ze sobą zrobić Zaduch jest straszny, nocą mam po 26 stopni na dworze a do tego tabuny komarów. Nawet nie bardzo da się otworzyć okna wieczorami, bo pchają się do domu każdym wolnym otworkiem. Już jestem cała pogryziona, a przed dom dosłownie nie da się wyjść, bo chcą dranie oczy powybijaćRATUNKU!!!! |
|||
|
|
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybieramy się, mam nadzieję że nic nie przeszkodzi ![]() Nie możecie raczej kojarzyć, ale się nie dziwię - to jest Pan który będzie grał na naszych weselach No i właśnie mają koncert na Dniach Miechowa więc planujemy jechać posłuchać ich w wersji nie-weselnej
|
|
|
#499 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
HAHAHAHAH no to super nigdy bym nie wpadła na to
Byłam przekonana że to jakiś zespół ewentualnie wokalista zespołu ![]() |
|
|
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bo to jest zespół :P Oczywiście nie nazywa się tak (a tak myślałaś??), a ten pan jest jego członkiem po prostu
|
|
|
#501 |
|
Zadomowienie
|
niom myślałam, że ten Pan Grześ to nazwa zespołu
![]() |
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#503 | |
|
Rozeznanie
|
No Libelka to Ty dobra jesteś
![]() Cytat:
![]() I jeszcze tż skomentował, że jak był strzelcem to jechał w hamerze a nie w rosomaku... nawet nie miał szans na przeżycie, takie warunki przejazdu im zapewnili
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety... temat chwytliwy, co im szkodzi obiecać przed wyborami że wyjdziemy stamtąd... :/ zawsze po wyborach się wytłumaczą że nie da rady bo coś tam... ;/ Ja słyszałam a potem dopiero TŻowi powiedziałam........wiem że to głupie ale pierwsze co pomyślałam... "cholera,lato się zaczyna...
"Weekend spędziłam u TŻa, bardzo fajnie było, wczoraj zahaczyliśmy niespodziewanie festiwal orkiestr wojskowych - nie w Krakowie, ale blisko TŻ, z pokazem krakowskiej 6BDSz, bardzo fajna impreza W sobotę wieczorem się dowiedziałam że jest w niedzielę![]() A u mnie z soboty na niedzielę taka wichura była, że drzewo się złamało, prosto na linki i jestem bez prądu, bez telefonu i bez neta ![]() Karola, odezwę się jak tylko odzyskam te media ![]()
|
|
#505 | ||
|
Raczkowanie
|
Karola- co do Komorowskiego to jest śmieszny z takimi 'obietnicami'... i szczerze mówiąc to ja zaczynam mieć dość tej wojny, bezsensownej jak cholera
tym bardziej że mój chce tam jechać niedługoco do przyjemniejszego tematu depilatorów to mi mój przyszedł, jeszcze nie miałam czasu wypróbować więc szczegóły potem. a włoski są właśnie o wiele cieńsze po depilatorze, a kwestia wrastania to kwestia indywidualna, poza tym sa sposoby na to, wystarczy myć skórę gabką. co do maszynki to ja mam często po niej czerwone kropki, poza tym znudziło mi się golenie codziennie, szczególnie na wakacjach. poza tym po depilatorze skóra jest gładka przez długi czas, mimo że boli, ale uwierzcie że boli jak cholera TYLKO pierwszym razem, następnym jest tylko lekkie szczypanie. a wosku nigdy nie próbowałam i nie wyobrażam sobie ![]() poza tym jestem po weselu, już 3 dzień nie spię dzisiaj miałam 2 egzaminy ale moją sesje mogę uznać za zakończoną no to tyle u mnie,a jak u Was, jak po łikendzie? ![]() Cytat:
mnie też wiecznie wkurza gadanie 'o jej ja bym tak nie wytrymala bez swojego' albo cos w tym stylu ![]() Cytat:
Edytowane przez pidzi Czas edycji: 2010-06-14 o 13:09 |
||
|
|
|
#506 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiem gdzie w sobotę widziałam transparent na rynku jak przejeżdżałam tamtędy![]() Cytat:
to wyglądają tak samo jak po goleniu maszynką. różnica jest taka, ze po depilatorze włosy nie odrastają wszystkie na raz i nie tak równo i takie jest wrażenie że jest ich mniej, słabsze itd. najlepiej golić krótkie wtedy prawie nie boli. a ja weekend oczywiście spędziłam na uczelni... a tż właśnie zadzwonił, ze jedzie na powódź... pierwszy dzień po l4 jeszcze całkiem nie doleczony... oby z powrotem się nie załatwił... no ale słowa mądrego dowódcy "to jest twój problem"
|
|
#507 |
|
Raczkowanie
|
widze, że coś nie mamy szczęścia do tżtów ostatnio bo cigle nam ich zabierają nagle... no ale cóż, uroki mundurowych...
co do depilatorów to jeśli włoski są długie to można skrócić przed depilacją depilatorem
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ja wczoraj wieczorem wróciłam z Krakowa, weekend był bardzo fajny Pogoda nam raczej dopisywała, tylko wczoraj we Wrocławiu było już chłodniej, ale nie było źle Za to teraz u mnie jest tak średnio, na krótki rękawek tylko odważni chodzą...A ta wiadomość o śmierci jednego z polskich żołnierzy w Afganistanie... Przeraziło mnie to. Nie chciałabym być na miejscu jego rodziny, albo nawet rodzin innych żołnierzy, muszą się teraz strasznie bać o swoich mężów, ojców, czy synów... Straszne... pidzi, fajnie, że póki co masz z egzaminami, ja coraz bardziej się stresuję... W ogóle wszystkie mundurowe studentki już chyba są po sesji, tylko ja zostałam jedna w książkach. Ale dzisiaj się jakoś nie mogę skupić na niczym, beznadziejny dzień jakoś mam... |
|
|
|
#509 | ||
|
Zadomowienie
|
Karola ja to ostatnio jestem tak zakręcona jak słoik na zimę w końcu stwierdził, że nie ma innej opcji tylko musiałam gdzieś z dzień przespać! A to mnie jeszcze bardziej zastanowiło, bo przecież ostatnio to ja jakoś nie mogę się wyspać a co dopiero mowa o przespaniu ![]() Cytat:
Aniu ja to tak te ich wszystkie obietnice wpuszczam jednym a wypuszczam drugim uchem... szkoda gadać obiecują gwiazdkę z nieba byle tylko na nich zagłosować... A szczerze to wybór mamy między większym a mniejszym złem Cytat:
Pidzi gratulacje zakończenia egzaminów i trzymam kciuki za dobry rozwój sytuacji obronnej
![]() My weekend spędziliśmy w domku z jednym małym wypadem do znajomych. W sumie było bardzo fajnie, ale bardzo mi dokuczają takie upały. Co prawda nie puchnę jak niektóre moje koleżanki, ale ciężko mi się oddycha i kompletnie nie mogę spać w nocy. Ale nie ma się co dziwić jak w nocy mamy po 28 stopni a za oknem tabuny komarów. Jak otworzyliśmy okno w sobotę to nas tak komary schlały, że można się było zadrapać na śmierć. Wczoraj kupiliśmy jakieś anty komarowe do kontaktu i dziś już był spokój od tych gangren. Spać jednak dalej było ciężko, bo gorąc. Dopiero nad ranem usnęłam właściwie jak już TŻ wyjechał. |
||
|
|
|
#510 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do wyborów to ja idę i właśnie mam dylemat na kogo głosować tzn. mam powiedzmy swojego kandydata, ale nie jest nim żaden z dwóch czołowych kandydatów, tż mówi że widocznie chcę "dobrze zmarnowć swój głos" bo i tak wygra ktoryś z tych dwóch...więc może lepiej głosować za tym którego mniej nie lubię niż na jakiegoś który ma mniejsze szansę wygrać? ![]() A co do komarów to u mnie też tną mimo, że miasto, pewnie plaga będzie teraz w całej Polsce, też polecam te urządzenia do kontaktu, od lat ich używam Cytat:
Żołnierz który zginął miał żone i małe dziecko ![]() Cytat:
Ja w sobotę miałam naprawdę dobry dzień, rano kupiłam z tż na targu duuużo owoców różnistych a potem pojechaliśmy do moich rodziców na działkę i zrobiliśmy sobie grilla. Pogoda super, opaliłam oczywiście wszystko oprócz twarzy no ale to normalka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.

podoba mi się to coraz bardziej, może kiedyś się skuszę, jak już będę bogata

Fakt że można tego unikać robiąc regularnie peeling...
Ogólnie oceniam tak sobie, głównie przez ten problem z włoskami przerzuciłam się na ciepły wosk. Kupiłam na all... podgrzewacz i na razie jestem bardzo zadowolona 

ale nie mam nic przeciwko chodzenia w sukienkach