|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
A ja się dziś pokłóciłam z mamą
|
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za niektóre jego wypowiedzi nt. kobiet sama bym rozszarpała. ja też nie mam faworyta i coraz bardziej zastanawiam się czy w ogóle iść na te wybory!
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-14 o 15:15 |
|
|
|
|
#2133 |
|
Zadomowienie
|
A tam, Napieralski.
Na Leppera głosuj !
|
#2134 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żurawinę w postaci soku żurawinowego też mialam mieszane uczucia o takim typie pracy. poza tym, jedziesz w nieznane, nie mozesz sprawdzic tego miejsca, nie wiesz czy nie okaze sie, ze bedziesz pracowac jak pszczolka. no to tak z realistycznej strony. a z optymistycznej, moze sie okazac, ze napiwki sa faktycznie korzystne, ze praca Ci pasuje, to w koncu morze, jednoczesnie mialabys wakacje w pewnym sensie. konczy sie beznadziejnie ten watek, tzn. chodzi mi tylko o to, ze ludzie czasem są dziwni, maja taka sklonnosc do oceniania, szczegolnie przez internet, gdzie nikogo tak naprawdę nie zna sie takim, jaki jest. no i oczywiscie karniaki polecialy, watek zamkniety. Cytat:
![]() dokladnie mam takie samo zdanie, aczkolwiek duzo ludzi starszych go czytuje i sa zachwyceni. bo i owszem, ładnie pisze, ale jak dla mnie, wciąż kręci sie w okół tego samego i wciąż pisze niby piękne historie. czasem aż za piękne. chociaz nie powiem, po niektórych nachodzą mnie powazniejsze przemyślenia ![]() i zwraca uwage na ciekawe rzeczy. no, a akurat jego kupilam, bo myślałam, że będzie mi się łatwo czytało go po ang ![]() Cytat:
![]() no właśnie boję się, że kupię coś w tej hurtowni, bo się fajne zdaje, a okaże się, że to nie dla mnie. i tak wczoraj dodałam sobie linki do tych rzeczy, które mi się podobały, a dziś już mają inny numer w albumie i muszę szukać jeszcze raz
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-06-14 o 15:15 |
|||
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
Napieralski górą i ta jego piosenka duetu 2 Sisters, czy jakoś tak.
Ale jego poparcie wzrosło, ma teraz bodajże 9%.to Wam zaśpiewam "To on zmieni, to on właśnie, to on sprawi, że lepszy będzie kraj" ![]() dobra idę po Newsweeka, jak będzie, o i po mleko.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-14 o 15:22 |
|
|
|
#2136 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() jest zbyt zajęty zakupami, bo będą remontować mieszkanie ![]() Cytat:
on kojarzy mi się z osobą, która wprowadziła by bardziej dyktatorską władze. no ale takie jest moje zdanie ![]() Cytat:
przez Martynę mam jakiś sentyment do kartek ![]() na Napieralskiego, TŻ też. to polityk całkiem odcięty od afer. świeża krew. jeśli Kaczyński wygra, to nie wierzę już w żadne programy wyborcze i w wyborców, ponieważ już kiedyś był premierem i nie poszło mu zbyt dobrze. a po za tym jego wygrana oznaczałaby to, że Polacy tak jakby z litości głosowali na niego ![]() na Komorowskiego nie będę głosowała, chociaż go lubię. spełnia się jako prezydent i jest świetnym marszałkiem sejmu, ale nie chcę żeby jedna partia miała tyle stanowisk rządzących w państwie
|
|
#2137 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
że niby my jesteśmy mniej inteligentne
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2138 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja Coelho kiedyś uwielbiałam.. 'jedenaście minut' zwłaszcza, mogłam czytać i czytać, a teraz.. Cytat:
![]() i przekonałam się,jak wiele osob chce głosować, nie znając nawet programu kandydata.. czasami wręcz za 'ładną twarz' (ja rozumiem, że prezydent powinien być reprezentacyjny, ale wygląd nie może być głównym kryterium, nie..?) Cytat:
![]() mhm, ja widziałam Korwina-Mikke w DDTVN, odcinek bodajże z 2006 czy '07 roku, został szowinistą roku, wiecie? Mołek to mało nie rozniosło, jak z nim rozmawiała. (to u nas na wątku ktoś dawał link do tego odcinka czy gdzie indziej? bo nie chcę się chwalić, że widziałam, jak wszystkie widziałyście; tylko nie wiem, czy u nas, czy na innym wątku to było.)ja głosuję na Napieralskiego. niżej uzasadnię, dlaczego.Cytat:
.. Komorowski- .. ja osobiście Napieralskiego lubię, podpadł mi jedynie tą piosenką z bliźniaczkami, to było żalosne. ![]() ale żadnych wpadek poza tą w moich oczacch nie miał, jest reprezentatywny, Pierwsza Dama przyzwoita (piękną ma żonę, to też plus), idzie ku nowoczesności.. poza tym uważam, że trzeba dać w końcu szansę lewicy, bo ciągle u nas rządzi prawica. młody z niego facet, uważam, że pchnąłby Polskę do przodu. jest otwarty, przyjemnie się go słucha, uśmiecha się (i zawsze się uśmiechał, to nie jest zaplanowany element kampanii jak u Komorowskiego ;]). jest za opłatami in vitro przez państwo, za legalizacją aborcji, eutanazji.. za NOWOCZESNOŚCIĄ (ale nie liberalizmem i anarchią jak JKM ;]). i mi to odpowiada. ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- 12! :d
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-14 o 15:30 |
||||
|
|
|
#2139 |
|
Zadomowienie
|
może lepiej nie
? ![]() ja tego nie kumam, co za braki są w polskim prawie, że z wyrokiem sądowym nie można być posłem ani senatorem, ale prezydentem tak ?
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
a, no i widzę, że Ewie się piosenka podobała.
może tylko do mnie nie trafiła ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
i PKW już nawet odwołala Leppera ze stanowiska kandydującego, ale musieli znowu go przywrócić, bo rejestr karny, w którym został zapisany jego wyrok, jest już nieaktualny, a jego sprawa została umorzona. debilne, ale prawdziwe.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#2141 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ech, ja też coraz bardziej przychylam się ku Napieralskiemu... Podobało mi się jak Korwin Mikke się wypowiadał na debacie na UW (pomijając oczywiście to, że cały czas się wtrącał) ale jest niereprezentatywny. Właśnie przez to jak się wtrącał. Nie wyobrażam go sobie na rozmowach dyplomatycznych z innymi państwami. Wszyscy sobie kulturalnie rozmawiają a ten im się wtrąca i dyskutuje jak na tej debacie |
|
|
|
|
#2142 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2143 |
|
Zadomowienie
|
|
#2144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i dobrze ja zastanawiałam się, czy znajomym nie zrobić akcji pt. 'głosujcie na Napieralskiego', bo wielu w ogóle nie chce iść na wybory, bo nie wie, na kogo głosować, to bym skorzystała a JKM dla mnie jest dziki.. po prostu dziki. i w sumie masz rację. tyle, że one manipulują wyborcami, już nam wpoili, że liczy się tylko 2 kandydatów słyszałam, że niektórzy idą na wybory i wybierają 'mniejsze zło', myśląc, że tylko oni mają szanse.. gdyby się postarać, możnaby całe te 'szanse' przewrócić do góry nogami.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-14 o 15:39 |
|
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oo już ma 12! bo ostatnio jak oglądałam to miał 9 ale widzę wzrasta jego poparcie.Dorota jasne, że Ci wyślę, adres poproszę. ;* dorwałam ostatniego Newsweeka. Marta i niech zgadnę, głodna jesteś? Mój dzisiejszy obiad to zupka chińska ogórkowa, miały być gołąbki ( )ale wczoraj wszystkie zjadłyśmy
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-14 o 15:43 |
|
|
|
|
#2148 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() znaczy moja mama tak planuje..
|
|
#2149 | |
|
Zadomowienie
|
lubisz?
![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
i po wyborach będą latać samoloty aż miło każdy w inną stronę
|
|
#2150 | ||
|
Wtajemniczenie
|
nie czytałam wątku, chodziło mi o to że dzieciaki zawsze piszą że są w ciąży bo dotknęły chlopaka w brzuch lub dały buzi w policzek.
skoro naprawde w ciąży, to już nie śmieszne. Cytat:
![]() mnie też kiedyś taka młoda babka zjechała, że młodzież jak zwykle siedzi i nie ustąpi. Cytat:
kurde! to co ja mam teraz zrobić jak już mi dziewczyny wysłały listy? Sprawdźcie jeszcze czy to co mi wczoraj lub dzisiaj wysłałyście zgadza się z obecnymi numerami, prosze! |
||
|
|
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wzrasta, ale dobrze dziewczyny mówią,że te sondaże to o kant du.py rozbić.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#2152 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć ;*
Ja jeszcze nie wiem na kogo głosować. A nawet się tymi całymi wyborami zainteresowałam i chyba przez to teraz nie mogę sobie znaleźć kandydata ![]() Wiem, że mój tż na Korwina-Mikke i jego koledzy ze studiów w większości też. Na szczęście nie dlatego, że jest za legalizacją, bo wątpie, żeby ta legalizacja była ludziom naprawde potrzebna. Widze na ich przykładzie ![]() Śniło mi się, że dowiedziałam się, że mój tż ma iść w tajemnicy przede mną z jakąś dziewczyną na studniówke, więc zebralam znajomych i pojechaliśmy go i ją normalnie zabić. Przychodzę i ona do mnie mówi. Ja zaczełam tą 'dziewczynę' opierdzielać, okazało się że tą dziewczyną był pniak drzewa ja też nei wiem o co chodzi, ale darliśmy sie wszyscy na ten pniak, aż w końcu sobie poszedł. idę sie ubrac itp i do koleżanki ;*
|
|
#2153 | |
|
Zadomowienie
|
wąchałam chińczyków w uk i .. śmierdzą potem, po tak długim czasie zwiedzania
![]() sorki, tak mi się skojarzyło ![]() Cytat:
nie jadłam, dobra ?
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie, co jest najgorsze?
że mój Tż zamierza głosować na Leppera stwierdził, że jako jedyny z kandydatów do niego przemawia i że jest dla niego najbardziej naturalny, i że robi w życiu co chce. Boże, kogo ja sobie wzięłam za faceta
|
|
|
#2155 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2156 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#2157 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2158 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mój Tż z początku też za nim był, ale po tej debacie zmienił zdanie no i trochę ja go uświadomiłam ![]() jaki sen. A mi się śniło, że pisałam scenariusz do filmu i jednocześnie go kręciłam
|
|
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
Ala jaki sen
![]() Dorota zupka ogórkowa pyyyyyyyyycha.
|
#2160 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() bedelicious, u mnie wszystkie numery katalogowe się ZGADZAJĄ ufff
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

przez Martynę mam jakiś sentyment do kartek 

.. Komorowski-