Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów! - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-14, 15:10   #2131
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!

Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość
W Juracie, Kamila daleko masz?
Jako kelnerka i pomoc w prowadzeniu restauracji. Bardzo fajnie, bo podobno druga pensja się zbiera z samych napiwków i zakwaterowanie i nad morzem, ahhh Ale z drugiej strony to 3 miesiące za domem, nie miałabym jak kontrolować sytuacji z rekrutacją, trochę kasy musiałabym wziąć ze sobą a teraz wiadomo, opłaty rekrutacyjne więc to duże obciążenie finansowe.

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Ano - ja go miałam za człowieka... radosnego z utopijnymi wizjami, ale kiedy przeczytałam o tym, że jest za karą śmierci i po części popiera samobójców to coś chyba jest nie tak
Jurata w restauracjach jest niezły zarobek. Moja siostra pracowała w wawie w restauracji i mówiła mi że przez 2 miesiące zarobiła na cały rok studiów.
A ja się dziś pokłóciłam z mamą

plesiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 15:13   #2132
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
30 i już takie narzekanie ?
A ja myślałam, że to tylko ludzie starsi są czepialscy, bo nie lubią swojej starości. :P

Kontrowersyjna kreatura.
Feministki pewnie najchętniej by go rozszarpały za jego poglądy o roli kobiety. I w ogóle wiele innych osób też by się pewnie znalazło.

Mnie się ta kampania coraz bardziej nie podoba. Komorowskiego to już wszędzie pełno - wchodzę na Onet - on i jego drzewo genealogiczne, doskonałe geny, no niemalże błękitna krew, (ciekawe ile im zapłacili za reklamę), a nawet w skrzynce na listy - Komorowski.

Ani Kaczyński, ani Komorowski, ani Napieralski nie umieją angielskiego.

Ja nie mam swojego kandydata.
no właśnie! młoda jest i już stęka. W ogóle kiedyś była bardzo zapchana nyska, nie było w ogóle miejsca i jedna dziewczyna usiadła z tyłu, a obok niej jakaś kobieta. W przejściu stała tej kobiety jakaś znajoma, a ta kobieta do tej dziewczyny, że ma tą jej znajomą przepuścić. W życiu bym nie zeszła. Nie dosyć, że był ścisk jak nie wiem co, przejścia wąskie to jeszcze ta dziewczyna musiała wstać, przecisnąć się, żeby dać tej kobiecie miejsce. A jechała kurde jakieś 4 km!

za niektóre jego wypowiedzi nt. kobiet sama bym rozszarpała.

ja też nie mam faworyta i coraz bardziej zastanawiam się czy w ogóle iść na te wybory!

Edytowane przez effciaa16
Czas edycji: 2010-06-14 o 15:15
effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 15:13   #2133
Weronika112
Zadomowienie

A tam, Napieralski.
Na Leppera głosuj !

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 15:14   #2134
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, hej!
Miałam wstać o 8, wstałam o 12 Poszłam sobie do łazienki, wykąpałam się i wędruję do kuchni, żeby zrobić herbatę a tam patrzę... pies mi się załatwił
Nie użyłam dziś jedwabiu i rzeczywiście jakieś suche włosy mam i szorstkie... Może też olejek rycynowy powinnam kupić
Wie któraś może czy w supermarketach da radę dostać żurawinę w jakiejkolwiek postaci? Sok, suszona, obojętnie.
Mam okazję jechać do pracy. Tylko... praktycznie już aż do końca września, nad morzem, z zakwaterowaniem itd. Mieszane uczucia mam.

Fajny sposób na podryw Poczytam.
kup olejek

żurawinę w postaci soku żurawinowego

też mialam mieszane uczucia o takim typie pracy. poza tym, jedziesz w nieznane, nie mozesz sprawdzic tego miejsca, nie wiesz czy nie okaze sie, ze bedziesz pracowac jak pszczolka.
no to tak z realistycznej strony.
a z optymistycznej, moze sie okazac, ze napiwki sa faktycznie korzystne, ze praca Ci pasuje, to w koncu morze, jednoczesnie mialabys wakacje w pewnym sensie.

konczy sie beznadziejnie ten watek, tzn. chodzi mi tylko o to, ze ludzie czasem są dziwni, maja taka sklonnosc do oceniania, szczegolnie przez internet, gdzie nikogo tak naprawdę nie zna sie takim, jaki jest.
no i oczywiscie karniaki polecialy, watek zamkniety.

Cytat:

No to ja jestem następną, którą wciągnęło.
Jejku, już mi się podoba ten facet.

Coelho jeszcze w gimnazjum był moim guru, a teraz mam inny stosunek do jego książek. Przeładował je truizmami, same oczywistości. Książki niby piękne, mądre, ale każdy wie tak naprawdę, że życie może być piękne i bla, bla, bla...
Ale dla młodszych super, bratu polecę.
no niezły facet, niezły

dokladnie mam takie samo zdanie, aczkolwiek duzo ludzi starszych go czytuje i sa zachwyceni. bo i owszem, ładnie pisze, ale jak dla mnie, wciąż kręci sie w okół tego samego i wciąż pisze niby piękne historie. czasem aż za piękne.
chociaz nie powiem, po niektórych nachodzą mnie powazniejsze przemyślenia
i zwraca uwage na ciekawe rzeczy.

no, a akurat jego kupilam, bo myślałam, że będzie mi się łatwo czytało go po ang

Cytat:
Marta szukam Twojego posta o tej koszulce z pszczółkami i nie mogę znaleźć a widziałam, że dziewczyny Cię cytowały No, bo generalnie na dużym cycu takie koszulki z nadrukiem na całej koszulce od góry do dołu (chodzi mi o taki "pompowany" nadruk, gumowy, noo wiecie) nie wyglądają korzystnie. Mi się bardzo ta koszulka w sklepie podobała, ale przymierzyłam i to nie dla mnie
aaaa, no wiem o co Ci chodzi, ale ja nie mam stety/niestety tego problemu
no właśnie boję się, że kupię coś w tej hurtowni, bo się fajne zdaje, a okaże się, że to nie dla mnie.
i tak wczoraj dodałam sobie linki do tych rzeczy, które mi się podobały, a dziś już mają inny numer w albumie i muszę szukać jeszcze raz

Edytowane przez blue_apple
Czas edycji: 2010-06-14 o 15:15
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 15:17   #2135
effciaa16
Zakorzenienie

Napieralski górą i ta jego piosenka duetu 2 Sisters, czy jakoś tak. Ale jego poparcie wzrosło, ma teraz bodajże 9%.
to Wam zaśpiewam "To on zmieni, to on właśnie, to on sprawi, że lepszy będzie kraj"

dobra idę po Newsweeka, jak będzie, o i po mleko.

Czas edycji: 2010-06-14 o 15:22
Stary 2010-06-14, 15:17   #2136
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez expectation Pokaż wiadomość

Ostatnio zauważyłam, ze brakuje mi tak po prostu obecności kogoś, żeby się do kogoś przytulić, poleżeć z nim... A tu nie ma!
jakbym słyszała moją D.. ale to przez jej chłopaka czuję się taka odrzucona. chwilami mam ochotę go za to zabić, za to jak ją olewa.

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
przyszła kobieta biznesu

a co z tżtem sie dzieje?

jest zbyt zajęty zakupami, bo będą remontować mieszkanie

Cytat:
Ano - ja go miałam za człowieka... radosnego z utopijnymi wizjami, ale kiedy przeczytałam o tym, że jest za karą śmierci i po części popiera samobójców to coś chyba jest nie tak
nie popieram jego wizji. i tym bardziej, że Korwin-Mikke był za NIEPRZYSTĄPIENIEM Polski do UE.
on kojarzy mi się z osobą, która wprowadziła by bardziej dyktatorską władze. no ale takie jest moje zdanie

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
jasne wyślij/cie mi swój/oje adres/y! ja z przyjemnością wyślę. ;*

A Wy na kogo głosujecie?
a mi też wyślesz? przez Martynę mam jakiś sentyment do kartek

na Napieralskiego, TŻ też.
to polityk całkiem odcięty od afer. świeża krew.
jeśli Kaczyński wygra, to nie wierzę już w żadne programy wyborcze i w wyborców, ponieważ już kiedyś był premierem i nie poszło mu zbyt dobrze. a po za tym jego wygrana oznaczałaby to, że Polacy tak jakby z litości głosowali na niego

na Komorowskiego nie będę głosowała, chociaż go lubię. spełnia się jako prezydent i jest świetnym marszałkiem sejmu, ale nie chcę żeby jedna partia miała tyle stanowisk rządzących w państwie

bziii ♡.
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 15:19   #2137
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
no właśnie! młoda jest i już stęka. W ogóle kiedyś była bardzo zapchana nyska, nie było w ogóle miejsca i jedna dziewczyna usiadła z tyłu, a obok niej jakaś kobieta. W przejściu stała tej kobiety jakaś znajoma, a ta kobieta do tej dziewczyny, że ma tą jej znajomą przepuścić. W życiu bym nie zeszła. Nie dosyć, że był ścisk jak nie wiem co, przejścia wąskie to jeszcze ta dziewczyna musiała wstać, przecisnąć się, żeby dać tej kobiecie miejsce. A jechała kurde jakieś 4 km!

za niektóre jego wypowiedzi nt. kobiet sama bym rozszarpała.

ja też nie mam faworyta i coraz bardziej zastanawiam się czy w ogóle iść na te wybory!
Ja też nie mam faworyta, bo z każdym jest coś nie tak, jak zobaczyłam film jak się wypowiada na temat kobiet to o mało z krzesła nie spadłam że niby my jesteśmy mniej inteligentne

Stary 2010-06-14, 15:23   #2138
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa, jak ja kocham takie optymistyczne i wesołe powitania.

To świetnie, Żbiku.
Ja na truskawki się już nie załapię, ale u dziadka będą szukali później kogoś do ogórków, to się zgłoszę.

Coelho jeszcze w gimnazjum był moim guru, a teraz mam inny stosunek do jego książek. Przeładował je truizmami, same oczywistości. Książki niby piękne, mądre, ale każdy wie tak naprawdę, że życie może być piękne i bla, bla, bla...
Ale dla młodszych super, bratu polecę.
no, każdy zarobek jest dobry.

ja Coelho kiedyś uwielbiałam..
'jedenaście minut' zwłaszcza, mogłam czytać i czytać, a teraz.. wyrosłam, widzę, jak dużo czerpał z książek innych, jak mało oryginalny jest.

Cytat:
Zgadza się, nie widzi mi się prezydent z kolorową muchą, ale to już nawet nie chodzi o wygląd. On chyba lubi budzić kontrowersje. Smutne jest to, że dużo młodzieży na niego zagłosuje, bo jest za legalizacją... Szkoda tylko, że wybierają sobie z tego co mówią politycy tylko to, co dla nich wygodne.
Swoją drogą nawet bez legalizacji ludzie, którzy chcą palić, palić będą. I ja myślę, że skoro marihuana jest nielegalna to zarówno papierosy jak i alkohol powinny być nielegalne/bardzo ograniczone
dla mnie on jest żałosny i o ile Palikota lubię (a też postać jakby nie patrzeć kontrowersyjna), o tyle na niego patrzeć nie mogę.
i przekonałam się,jak wiele osob chce głosować, nie znając nawet programu kandydata.. czasami wręcz za 'ładną twarz' (ja rozumiem, że prezydent powinien być reprezentacyjny, ale wygląd nie może być głównym kryterium, nie..?)

Cytat:
Kontrowersyjna kreatura.
Feministki pewnie najchętniej by go rozszarpały za jego poglądy o roli kobiety. I w ogóle wiele innych osób też by się pewnie znalazło.

Mnie się ta kampania coraz bardziej nie podoba. Komorowskiego to już wszędzie pełno - wchodzę na Onet - on i jego drzewo genealogiczne, doskonałe geny, no niemalże błękitna krew, (ciekawe ile im zapłacili za reklamę), a nawet w skrzynce na listy - Komorowski.

Ani Kaczyński, ani Komorowski, ani Napieralski nie umieją angielskiego.

Ja nie mam swojego kandydata.
pogrubione- zgadzam się!
mhm, ja widziałam Korwina-Mikke w DDTVN, odcinek bodajże z 2006 czy '07 roku, został szowinistą roku, wiecie?
Mołek to mało nie rozniosło, jak z nim rozmawiała. (to u nas na wątku ktoś dawał link do tego odcinka czy gdzie indziej? bo nie chcę się chwalić, że widziałam, jak wszystkie widziałyście; tylko nie wiem, czy u nas, czy na innym wątku to było.)

ja głosuję na Napieralskiego. niżej uzasadnię, dlaczego.

Cytat:
Ja tak samo - nie mam pojęcia na kogo głosować, bo nikt szału nie robi. Poczytałam wczoraj o sztuczkach wyborczych Pana Kaczyńskiego, tj. sposobach manipulacji, ale jednocześnie o tym, że Komorowski nie zna nawet obowiązków prezydenta.. A Napieralskiego czemu mam nie lubić, bo jeszcze nie wiem? :d
Kaczyński- .. Komorowski- ..

ja osobiście Napieralskiego lubię, podpadł mi jedynie tą piosenką z bliźniaczkami, to było żalosne. 'to on, to on..' Boże.
ale żadnych wpadek poza tą w moich oczacch nie miał, jest reprezentatywny, Pierwsza Dama przyzwoita (piękną ma żonę, to też plus), idzie ku nowoczesności.. poza tym uważam, że trzeba dać w końcu szansę lewicy, bo ciągle u nas rządzi prawica.
młody z niego facet, uważam, że pchnąłby Polskę do przodu. jest otwarty, przyjemnie się go słucha, uśmiecha się (i zawsze się uśmiechał, to nie jest zaplanowany element kampanii jak u Komorowskiego ;]).
jest za opłatami in vitro przez państwo, za legalizacją aborcji, eutanazji.. za NOWOCZESNOŚCIĄ (ale nie liberalizmem i anarchią jak JKM ;]). i mi to odpowiada.

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
ale jego poparcie wzrosło, ma teraz bodajże 9%.
12! :d
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2010-06-14 o 15:30
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 15:25   #2139
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
Na Leppera głosuj !
może lepiej nie ?

ja tego nie kumam, co za braki są w polskim prawie, że z wyrokiem sądowym nie można być posłem ani senatorem, ale prezydentem tak ?

bziii ♡.
Stary 2010-06-14, 15:28   #2140
star15
Zakorzenienie

a, no i widzę, że Ewie się piosenka podobała. może tylko do mnie nie trafiła

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
może lepiej nie ?

ja tego nie kumam, co za braki są w polskim prawie, że z wyrokiem sądowym nie można być posłem ani senatorem, ale prezydentem tak ?
nie można być prezydentem z wyrokiem..
i PKW już nawet odwołala Leppera ze stanowiska kandydującego, ale musieli znowu go przywrócić, bo rejestr karny, w którym został zapisany jego wyrok, jest już nieaktualny, a jego sprawa została umorzona.
debilne, ale prawdziwe.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
Stary 2010-06-14, 15:31   #2141
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość

pogrubione- zgadzam się!
mhm, ja widziałam Korwina-Mikke w DDTVN, odcinek bodajże z 2006 czy '07 roku, został szowinistą roku, wiecie?
Mołek to mało nie rozniosło, jak z nim rozmawiała. (to u nas na wątku ktoś dawał link do tego odcinka czy gdzie indziej? bo nie chcę się chwalić, że widziałam, jak wszystkie widziałyście; tylko nie wiem, czy u nas, czy na innym wątku to było.)

ja głosuję na Napieralskiego. niżej uzasadnię, dlaczego.

Kaczyński- .. Komorowski- ..

ja osobiście Napieralskiego lubię, podpadł mi jedynie tą piosenką z bliźniaczkami, to było żalosne. 'to on, to on..' Boże.
ale żadnych wpadek poza tą w moich oczacch nie miał, jest reprezentatywny, Pierwsza Dama przyzwoita (piękną ma żonę, to też plus), idzie ku nowoczesności.. poza tym uważam, że trzeba dać w końcu szansę lewicy, bo ciągle u nas rządzi prawica.
młody z niego facet, uważam, że pchnąłby Polskę do przodu. jest otwarty, przyjemnie się go słucha, uśmiecha się (i zawsze się uśmiechał, to nie jest zaplanowany element kampanii jak u Komorowskiego ;]).
jest za opłatami in vitro przez państwo, za legalizacją aborcji, eutanazji.. za NOWOCZESNOŚCIĄ. i mi to odpowiada.

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

To nie była Mołek tylko Pieńkowska

Ech, ja też coraz bardziej przychylam się ku Napieralskiemu...

Podobało mi się jak Korwin Mikke się wypowiadał na debacie na UW (pomijając oczywiście to, że cały czas się wtrącał) ale jest niereprezentatywny. Właśnie przez to jak się wtrącał. Nie wyobrażam go sobie na rozmowach dyplomatycznych z innymi państwami. Wszyscy sobie kulturalnie rozmawiają a ten im się wtrąca i dyskutuje jak na tej debacie
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 15:31   #2142
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
jakbym słyszała moją D.. ale to przez jej chłopaka czuję się taka odrzucona. chwilami mam ochotę go za to zabić, za to jak ją olewa.

jest zbyt zajęty zakupami, bo będą remontować mieszkanie

nie popieram jego wizji. i tym bardziej, że Korwin-Mikke był za NIEPRZYSTĄPIENIEM Polski do UE.
on kojarzy mi się z osobą, która wprowadziła by bardziej dyktatorską władze. no ale takie jest moje zdanie

a mi też wyślesz? przez Martynę mam jakiś sentyment do kartek

na Napieralskiego, TŻ też.
to polityk całkiem odcięty od afer. świeża krew.
jeśli Kaczyński wygra, to nie wierzę już w żadne programy wyborcze i w wyborców, ponieważ już kiedyś był premierem i nie poszło mu zbyt dobrze. a po za tym jego wygrana oznaczałaby to, że Polacy tak jakby z litości głosowali na niego

na Komorowskiego nie będę głosowała, chociaż go lubię. spełnia się jako prezydent i jest świetnym marszałkiem sejmu, ale nie chcę żeby jedna partia miała tyle stanowisk rządzących w państwie
To moja babcia ma siostrę która mieszka w Australii a dokładniej na tej wyspie Tasmania no i od dłuższego czasu ta siostra ją namawia żeby do niej przyjechała no ale babcia sie trochę boi i zawsze odkłada to i ostatnio jak rozmawiały przez telefon babcia powiedziała "Poczekaj do wyborów jak wygra Kaczyński to kupuję bilet i lecęęęęęęęęęęęę "

Stary 2010-06-14, 15:34   #2143
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
to dobrze, ale ja w sondaże nie wierzę

bziii ♡.
Stary 2010-06-14, 15:35   #2144
chiddy
Zadomowienie

Cytat:
i PKW już nawet odwołala Leppera ze stanowiska kandydującego, ale musieli znowu go przywrócić, bo rejestr karny, w którym został zapisany jego wyrok, jest już nieaktualny, a jego sprawa została umorzona.
debilne, ale prawdziwe.
chiddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 15:37   #2145
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
To nie była Mołek tylko Pieńkowska

Ech, ja też coraz bardziej przychylam się ku Napieralskiemu...

Podobało mi się jak Korwin Mikke się wypowiadał na debacie na UW (pomijając oczywiście to, że cały czas się wtrącał) ale jest niereprezentatywny. Właśnie przez to jak się wtrącał. Nie wyobrażam go sobie na rozmowach dyplomatycznych z innymi państwami. Wszyscy sobie kulturalnie rozmawiają a ten im się wtrąca i dyskutuje jak na tej debacie
aa, no pomyliłam się

i dobrze ja zastanawiałam się, czy znajomym nie zrobić akcji pt. 'głosujcie na Napieralskiego', bo wielu w ogóle nie chce iść na wybory, bo nie wie, na kogo głosować, to bym skorzystała bo ja naprawdę chciałabym, żeby wygrał.

a JKM dla mnie jest dziki.. po prostu dziki.

Cytat:
to dobrze, ale ja w sondaże nie wierzę
i w sumie masz rację.
tyle, że one manipulują wyborcami, już nam wpoili, że liczy się tylko 2 kandydatów słyszałam, że niektórzy idą na wybory i wybierają 'mniejsze zło', myśląc, że tylko oni mają szanse.. gdyby się postarać, możnaby całe te 'szanse' przewrócić do góry nogami.

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2010-06-14 o 15:39

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-14, 15:37   #2146
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
taaa
czy jest jeszcze ktoś kto wierzy w sondaże?

pachnie za oknem jakimś dobrym chińczykiem
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 15:39   #2147
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
a, no i widzę, że Ewie się piosenka podobała. może tylko do mnie nie trafiła [COLOR="Silver"]
no co ty to była ironia.
oo już ma 12! bo ostatnio jak oglądałam to miał 9 ale widzę wzrasta jego poparcie.

Dorota jasne, że Ci wyślę, adres poproszę. ;*

dorwałam ostatniego Newsweeka.

Marta i niech zgadnę, głodna jesteś? Mój dzisiejszy obiad to zupka chińska ogórkowa, miały być gołąbki ()ale wczoraj wszystkie zjadłyśmy

Czas edycji: 2010-06-14 o 15:43
Stary 2010-06-14, 15:40   #2148
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
debilne, ale prawdziwe.
nie wiedziałam, dziękuje za informację

Cytat:
Napisane przez plesiunia Pokaż wiadomość
To moja babcia ma siostrę która mieszka w Australii a dokładniej na tej wyspie Tasmania no i od dłuższego czasu ta siostra ją namawia żeby do niej przyjechała no ale babcia sie trochę boi i zawsze odkłada to i ostatnio jak rozmawiały przez telefon babcia powiedziała "Poczekaj do wyborów jak wygra Kaczyński to kupuję bilet i lecęęęęęęęęęęęę "
a ja wówczas jak ona wygra, chyba się wyprowadzę do UK
znaczy moja mama tak planuje..

bziii ♡.
Stary 2010-06-14, 15:41   #2149
chiddy
Zadomowienie

Cytat:
lubisz?

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
nie wiedziałam, dziękuje za informację

a ja wówczas jak ona wygra, chyba się wyprowadzę do UK
znaczy moja mama tak planuje..

i po wyborach będą latać samoloty aż miło
każdy w inną stronę
Stary 2010-06-14, 15:45   #2150
bedeliciuos
Wtajemniczenie

Cytat:
Poprawić humor ? To tragedia jest.
nie czytałam wątku, chodziło mi o to że dzieciaki zawsze piszą że są w ciąży bo dotknęły chlopaka w brzuch lub dały buzi w policzek.
skoro naprawde w ciąży, to już nie śmieszne.
Cytat:
I ja.

30 i już takie narzekanie ?
A ja myślałam, że to tylko ludzie starsi są czepialscy, bo nie lubią swojej starości. :P
i ja tez

mnie też kiedyś taka młoda babka zjechała, że młodzież jak zwykle siedzi i nie ustąpi.

Cytat:

aaaa, no wiem o co Ci chodzi, ale ja nie mam stety/niestety tego problemu
no właśnie boję się, że kupię coś w tej hurtowni, bo się fajne zdaje, a okaże się, że to nie dla mnie.
i tak wczoraj dodałam sobie linki do tych rzeczy, które mi się podobały, a dziś już mają inny numer w albumie i muszę szukać jeszcze raz
żartujesz z tymi numerami?
kurde! to co ja mam teraz zrobić jak już mi dziewczyny wysłały listy?

Sprawdźcie jeszcze czy to co mi wczoraj lub dzisiaj wysłałyście zgadza się z obecnymi numerami, prosze!
bedeliciuos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 15:46   #2151
star15
Zakorzenienie

Cytat:
no co ty to była ironia.
oo już ma 12! bo ostatnio jak oglądałam to miał 9 ale widzę wzrasta jego poparcie.
aa, to ja nie zakapejszyn.
no wzrasta, ale dobrze dziewczyny mówią,że te sondaże to o kant du.py rozbić.

Cytat:
taaa
czy jest jeszcze ktoś kto wierzy w sondaże?

Studentka
Stary 2010-06-14, 15:46   #2152
Claaire
Wtajemniczenie

Cześć ;*

Ja jeszcze nie wiem na kogo głosować.
A nawet się tymi całymi wyborami zainteresowałam i chyba przez to teraz nie mogę sobie znaleźć kandydata
Wiem, że mój tż na Korwina-Mikke i jego koledzy ze studiów w większości też. Na szczęście nie dlatego, że jest za legalizacją, bo wątpie, żeby ta legalizacja była ludziom naprawde potrzebna. Widze na ich przykładzie

Śniło mi się, że dowiedziałam się, że mój tż ma iść w tajemnicy przede mną z jakąś dziewczyną na studniówke, więc zebralam znajomych i pojechaliśmy go i ją normalnie zabić. Przychodzę i ona do mnie mówi. Ja zaczełam tą 'dziewczynę' opierdzielać, okazało się że tą dziewczyną był pniak drzewa ja też nei wiem o co chodzi, ale darliśmy sie wszyscy na ten pniak, aż w końcu sobie poszedł.

idę sie ubrac itp i do koleżanki ;*
Stary 2010-06-14, 15:48   #2153
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
wąchałam chińczyków w uk i .. śmierdzą potem, po tak długim czasie zwiedzania

sorki, tak mi się skojarzyło

Cytat:
Dorota jasne, że Ci wyślę, adres poproszę. ;*

Marta i niech zgadnę, głodna jesteś? Mój dzisiejszy obiad to zupka chińska ogórkowa, miały być gołąbki ()ale wczoraj wszystkie zjadłyśmy
już wysyłam ;*

nie jadłam, dobra ?

bziii ♡.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-14, 15:49   #2154
star15
Zakorzenienie

a wiecie, co jest najgorsze?
że mój Tż zamierza głosować na Leppera i on chyba mówi poważnie!

stwierdził, że jako jedyny z kandydatów do niego przemawia i że jest dla niego najbardziej naturalny, i że robi w życiu co chce. Boże, kogo ja sobie wzięłam za faceta

Studentka
Stary 2010-06-14, 15:49   #2155
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
Napisane przez chiddy Pokaż wiadomość
lubisz?

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

i po wyborach będą latać samoloty aż miło
każdy w inną stronę
Jak najdalej od Kaczyńskiego lub nie daj Boże Korwina Mikke, bo jeszcze zabroni kobietom wychodzić z domów

Stary 2010-06-14, 15:52   #2156
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bedeliciuos Pokaż wiadomość
Sprawdźcie jeszcze czy to co mi wczoraj lub dzisiaj wysłałyście zgadza się z obecnymi numerami, prosze!
całe szczęście, że wysłałam Ci dzisiaj

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
Śniło mi się, że dowiedziałam się, że mój tż ma iść w tajemnicy przede mną z jakąś dziewczyną na studniówke, więc zebralam znajomych i pojechaliśmy go i ją normalnie zabić. Przychodzę i ona do mnie mówi. Ja zaczełam tą 'dziewczynę' opierdzielać, okazało się że tą dziewczyną był pniak drzewa ja też nei wiem o co chodzi, ale darliśmy sie wszyscy na ten pniak, aż w końcu sobie poszedł.
przepraszam, ale nie mogę ze śmiechu

bziii ♡.
Stary 2010-06-14, 15:57   #2157
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
Cześć ;*

A nawet się tymi całymi wyborami zainteresowałam i chyba przez to teraz nie mogę sobie znaleźć kandydata
Wiem, że mój tż na Korwina-Mikke i jego koledzy ze studiów w większości też. Na szczęście nie dlatego, że jest za legalizacją, bo wątpie, żeby ta legalizacja była ludziom naprawde potrzebna. Widze na ich przykładzie

świetny sen ja to mam bardziej realistyczne sny.

Stary 2010-06-14, 16:07   #2158
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Cześć ;*

zauważyłam, ze sporo studentów jest za Korwinem Mikke
Mój Tż z początku też za nim był, ale po tej debacie zmienił zdanie no i trochę ja go uświadomiłam

jaki sen. A mi się śniło, że pisałam scenariusz do filmu i jednocześnie go kręciłam
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 16:08   #2159
effciaa16
Zakorzenienie

Ala jaki sen dobrze, że to był tylko pniak, ale i tak mu wygarnęliście.
Dorota zupka ogórkowa pyyyyyyyyycha.

Stary 2010-06-14, 16:09   #2160
chiddy
Zadomowienie

Cytat:
o matko, leżę

Cytat:
Napisane przez plesiunia Pokaż wiadomość
Jak najdalej od Kaczyńskiego lub nie daj Boże Korwina Mikke, bo jeszcze zabroni kobietom wychodzić z domów
żebym ja mu przypadkiem nie zabroniła

bedelicious, u mnie wszystkie numery katalogowe się ZGADZAJĄ
ufff
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości