|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
cherry pie - kradnę <3 agrr - podpis! <3 Cytat:
_____________ i'm not alcoholic, i'm just thirsty nie jestem alkoholiczką, jestem po prostu spragniona let's run away together, lol, joke. i have ashtma ♥ ucieknijmy razem, lol, żartowałam. mam astmę
|
|
#3422 |
|
Rozeznanie
|
; **
-poczekaj na mnie nie uciekaj, -muszę, ale pamiętaj, że gdy ktoś cie skrzywdzi zawsze ci pomogę. -pomóż mi -co? -właśnie mnie skrzywdziłeś. 'Była tak blisko Niego, kochała tak mocno, czuła jego zapach.
Chciała się odwrócić i o wszystkim mu powiedzieć, ale się bała, tak bardzo się bała, że znów zostanie odtrącona.. Ale może warto było zaryzykować ?' i mieć tę cholerną pewność, że nigdy nie odejdziesz przepraszam, to jest zbyt trudne ZakreconaNaMaxa TajemniczaPanna poprostuAsiss swir94 karmelowomi dreams_x33 Borowiczanka dziękuję dziewczyny, naprawdę motywujecie . <3
|
|
#3423 |
|
Zadomowienie
|
♥
Ratatamm, TwojaKokaina - miło. ♥♥ ♥ Interpretuj mnie jak chcsz.. Ciężar męczących wspomnień. Rozlana w czasie i przestrzeni.. niezmiennie nieustannie niewyobrażalnie. bez słowa na dobranoc. Tańcz ze mną w słońcu i w deszczu.. Zapomnij o przyziemności, pozwól sobie wznieść się ponad codzienność.. Tańcz ze mną! Nie miała siły na oddychanie, a ucho natężała ciekawie, by usłyszeć jakikolwiek szept.. Czasem nie czuła bicia jego serca, chociaż tulił ją z całych sił. Nie słyszała jego słów, a przecież mówił do niej. Kiedy próbowała go dotknąć natrafiała na mur, którego nie potrafiła przeskoczyć i tylko zdzierała ręce do krwi próbując go rozbić. Bez sensu. Była bezradna. A gdy miał oczy zamknięte w ciszy, w niej zakwitało poczucie winy, słabość.. Bo nie była w stanie pokonać labiryntu złych emocji i wyciągnąc go ponad ciemne chmury jaźni.. A przecież tam, nad nimi było słońce. ...
|
|
#3424 |
|
Przyczajenie
|
myszka23101
' Niektóre wydarzenia sprawiają, że tracę wiarę w siebie. na czole pojawia się niedobór magnezu, policzki przestają być rumiane, najlepsza piosenka wieje kiczem. zamykam się wtedy najczęściej w łazience. odkręcam wodę i tępo patrzę w zalatujący chlorem wir. pralka przypomina trochę moją głowę. moje dwa tysiące durnych pomysłów, dwa tysiące chwil smutku, dwa tysiące banalnych gestów czułości, które tak dobrze pamiętam. siedząc i machając nogami marzę o końcu świata. o czymś, co sprawi, że tępy wir zamieni się w szczęście. w 19364692374 cm tego kurewskiego szczęścia '
kraadnę.;*
Świat mi się wali. Nie rozumiesz jak? No wiesz tak jak Ty co wieczór walisz konia tyle, że ja nie czerpie z tego przyjemności, tylko ktoś inny, jak ta facetka z Playboya, Ty się napawasz, a ona nie bardzo. by Paralogiczna.;* |
|
|
|
#3425 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: ; **
i mieć tę cholerną pewność, że nigdy nie odejdziesz
okradam ` ile razy trzeba upadać, by powstać na zawsze? |
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
bo wmawiasz mi, że miłość nie istnieje.
Ty i nic więcej. szczęście to stan duszy nie wiąże się ono z tym co On powie czy zrobi (...) Tyle myśli w mojej głowie, które wykrzyczeć w jednej sekundzie chcę.
|
|
#3427 |
|
Raczkowanie
|
posprzątałam w domu, ogarnęłam wszystkie sprawy, wzięłam prysznic, gorący i zimny, na zmianę, na podsumowanie wszystkiego usiadłam na balkonie otulona w ręcznik, cicho się rozpłakałam i zapaliłam papierosa. Koniec. Koniec wszystkiego. Dobra. Zła. Koniec miłości i nienawiści. Jestem czysta. Nowo narodzona. Otwarta na świat. Mam 4 koty, 5 psów, siebie, mamę, siostrę, jednak dalej czuje się samotna. Nie liczy się wynik. Liczy się jak do niego doszliśmy. Czy przez oszustwo, czy przez własną wiedzę i starania. Wtedy będziemy nieszczęśliwi, albo pełni satysfakcji mimo drobnego potknięcia. Moje serce przemawia przez deszcz łez. |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3428 |
|
dream big
|
z innej bajki, otojest - kradnijcie, ja też okradam < 33
![]() *Obejmij mnie, a potem ja Tobie zaśpiewam moją melodię. *Masz sylwetkę z kryształu kochanie. *Zagrajmy w nową grę, która się nazywa świat na opak. *Puszczając wodze wyobraźni. *Twoje ramiona są schronieniem, do którego powracam.
|
|
#3429 |
|
Rozeznanie
|
PaniJana, ratatamm, bajsza - cieszę się, że się podoba
xxgroszek07xx - nie chyba tylko na pewno. '& he's just another boy looking
for something more than me.' i jest tylko kolejnym chłopakiem, szukającym czegoś więcej niż ja. 'just remember, it's not a lie if you believe it.' tylko pamiętaj, że to nie jest kłamstwo jeśli w nie wierzysz. 'Cause you're the only song I want to hear A melody softly soaring through my atmosphere' Ponieważ jesteś jedyną piosenką, którą chcę słyszeć Melodią delikatnie przepływającą przez moją atmosferę 'when i saw you, my heart sighed and said 'Oh, you're the one i've been looking for.'' kiedy cię zobaczyłam, moje serce westchnęło i powiedziało; 'Oh, jesteś tym jedynym, którego szukałam' 'Isolde - how many did you love before me ? Tristian - none Isolde - & after me ? Tristian - none' Isolda - ile kochałeś przede mną ? Tristan - żadną Isolda - a po mnie ? Tristan - żadną
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
Borowiczanka, dreams_x33 - wy wiecie kiedy zmotywować człowieka.
mam wrażenie, że oprócz mnie każdy wiedział, że kłamałeś.
|
#3432 |
|
Zadomowienie
|
co się stało z moim sercem? co się stało z nami?
czytam wciąż to samo zdanie. 'kocham Cię'. napisane przez Ciebie pół roku temu. u mnie nie wyblakło. a u Ciebie?
|
|
#3433 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyno, jesteś poetką.
Your smile complements the beauty of your eyes. Twój uśmiech uzupełnia piękno Twoich oczu.
|
|
#3434 |
|
Zadomowienie
|
Gdybym była normalna już dawno bym zwariowała.
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem jak aspiryna po terminie przydatności .
|
#3436 | |
|
Rozeznanie
|
o kurczaki, ale mnie tu nie było :O A Wy pędzicie i pędzicie.. i prawidłowo
+ Cytat:
zabieram aaa opisy( z książeki "Piasek w butach" - btw. świetna i "Sniadanie do łóżka")'Kłębowisko uczuć, które mnie dopadło było nieprzyswajalne, jakby ktoś uderzył w zbyt wiele klawiszy na raz. 'Jego dotyk, objęcia, kojarzyły się z czymś zakazanym. 'Uśmiechnął się do niej, a jej żołądek fiknął koziołka. 'To on. On. Jedyny "on", który ma znaczenie <3 'Zbyt wiele mieli sobie do powiedzenia, więc nie mówili nic. 'Jego głos za bardzo nią wstrząsnął, ugrzęzła w niemowie byłych kochanków. 'Zajmij się moim sercem. Tylko Ty możesz to zrobić. 'Jak serce chce, to chce. 'Jestem jednoosobowym spektaklem w teatrze absurdu. może komuś coś ;>
|
|
#3437 |
|
Zadomowienie
|
serce, gdyby zaczęło myśleć - przestałoby bić
gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować Chodziliśmy nie szukając się, ale wiedząc, że chodzimy po to, żeby się odnaleźć. Chodź, zakochamy się.
|
#3439 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że miałam na to taki wpływ.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
_____ Wcisnął mi w rękę parę kłamstw. Uznał, że to na szczęście. Oferując przyjaźń, doskonale wiedział, że potrzebuję miłości, ale nie potrafił odebrać mi ostatnich złudzeń. Zjawiło się moje niebo Gorzki jego smak, a widok pali w oczy. Uśmiech miał bardziej niszczący, niż mógłby nim uszczęśliwić. Używał tylko tych słów, które przebijały moje serce na wskroś. Ból nigdy się nie powtarza. Za setnym razem też cierpisz, od początku. Mogłabym znów odgarnąć włosy z czoła przywitać świat radosnym 'Dzień dobry' włożyć kolorowy dres i istnieć, jak cała reszta, ale wiem, że nie warto udawać. jak wiele znaczy cisza człowieka, którego opuściły najwierniejsze nadzieje? Cały świat płacze ze mną, bo znów 'nic się nie stało' .
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
niby nic już nas nie łączy, a nadal spojrzeniem szukasz mnie w tłumie. wena całkowicie mnie opuściła, więc wszystkie poniższe opisy będą z książki Paulo Coelho - Alchemik. (; " stają się oni w końcu częścią naszego życia. a skoro są już częścią naszego życia, to chcą ją zmieniać. Jeśli nie stajemy się tacy, jak tego oczekiwali, są niezadowoleni. Ponieważ ludziom wydaje się, że wiedzą dokładnie, jak powinno wyglądać nasze życie "
" Natomiast nikt nie wie, w jaki sposób powinien przeżyć własne życie " " Nigdy nie zrozumiał, że zawsze mamy możliwość robienia tego, o czym naprawdę marzymy " " Młody człowiek poczuł ukłucie w serce " " Niech będzie przeklęta chwila, w której go spotkałem " / spotkałam " " a wszystko to się stało między wschodem a zachodem słońca... " " pewne rzeczy w naszym życiu, nim jeszcze zdążymy się do nich przyzwyczaić, zmieniają się w czasie krótszym od jednego krzyku. " " Wszystko jest jednym. " " Tak jakby cały świat zamarł - bo zamilkła dusza młodego człowieka. Nie było ani bólu, ani cierpienia, ani rozczarowań. Zostało tylko puste spojrzenie przenikające drzwi i bezgraniczne pragnienie śmierci, by w ciągu tej jednej chwili wszystko skończyło się na zawsze" "Lękam się jednak utraty złudzeń, więc wolę pozostać w świecie marzeń"
|
|
#3441 |
|
Rozeznanie
|
dam mu piekło, tak długo jak tylko będę oddychać.
Nie, już o tym nie myślę, teraz chciałabym tylko, żeby zdechł. Może popełniałam błędy, ale jestem tylko człowiekiem. Minęło 6 miesięcy i wciąż ani słowa z twojej strony - Nie zasługuję na nie? mam nadzieję, że twoje sumienie cię zeżre i nie będziesz mógł oddychać beze mnie.
|
#3442 |
|
Raczkowanie
|
AnanaSek 07, Borowiczanka - dziękuję moje Niunie
minimalne serduszko was maxymalnie kocha -zaobserwowałam stan wojenny mojego serca. -jak się objawia ? -nienawiść i miłość do ciebie toczą walkę, która jest silniejsza. była. lecz nic po niej nie pozostało. jestem. bo życiem tego nazwać nie można. teraz pójdę z innym mężczyzną, a potem zapytam co wtedy czułeś czasami nadchodzi taki moment, kiedy mamy dość, kiedy chcemy się poddać. i nic nas już nie trzyma przy życiu bez Ciebie nie istnieje ani 'dzień' , ani 'dobry' to wszystko bez Ciebie byłoby tak nie ważne.
|
#3443 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: <3
Cytat:
![]() _ rozp.ierdol emocjonalny. nawet się nie rozglądam jak przechodzę przez ulicę. mam gdzieś fakt, że wpadnę pod samochód. to dziwne patrzeć na własne marzenia, które spełniają się komuś innemu... przepraszam, ale mam hardcorowy rozp.ierdol w mojej psychice.
|
|
#3444 |
|
Wtajemniczenie
|
Czas uspokoił zburzone morze łez. W Twoich ramionach czuje ukojenie.
Twoje ramie siła jest. I każdego dnia mym światłem jesteś Ty. Każdy dzień oddala gniew. Gdy jesteś ze mną cały świat wiruje , gwiazdy bledną. Mówią mi jesteś kimś, po co tracisz czas na bycie z Nim.? Odkąd Ciebie nie ma czuje się na prawdę dobrze. Nie ma ideałów. Gdy wychodzę z Tobą zawsze musi spotkać mnie jakaś nie zwykle fascynująca przygoda. Albo wracam do domu zalana w trupa, często lądujemy na Pogotowiu lub najbliższej komendzie, nigdy nie powiedziałeś kolegom kim dla Ciebie jestem, nigdy nie powiedziałeś co do mnie czujesz,nie dajesz mi kwiatów , nie zabierasz do kina.Mogę liczyć tylko na gruby melanż, lub zwykłe wyjście na osiedle.Palisz , pijesz i często jesteś na fazie. Jednak wole to nieustatkowanie życie obok Ciebie niż zwyczajne życie z Innym. Nadeszło wreszcie lato powiedzcie co wy na to.? Pamietacie mnie tu jeszcze?
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#3445 |
|
Raczkowanie
|
' trzeba zyć chwilą, a nie naiwnie patrzeć w przyszłość .
' liczy się tu i teraz, zapamiętaj . ' po prostu wiem, że życie nie zawsze idzie z górki. że trzeba się napracować, żeby osiągnąć to, co się wymarzyło. i nie warto stawać w miejscu i pytać, którą drogą teraz iść. wybieraj na chybił-trafił, to jest najważniejsze . ' w tym świecie nie ma miejsca na rozsądek . ' liczy się dla mnie każda chwila z tobą spędzona, i nie ważne, czy wkrótce będę płakać ze szczęśćia czy z samotności . ' nie myśl o jutrze, skoro dzisiaj nie dobiegło końca . skojarzeń nigdy dość Cóż z tego, że człowiek ma cały świat, kiedy straci duszę. ' chcę objadać z tobą czekoladę z ptasiego mleczka. zjedzmy je całe, a potem wymieńmy się sugestiami na temat smaku pianki w środku. kocham Cię jak grube dzieci kochają ciastka Ej! Złap mi szczęście. Największe, najcięższe Przez ciebie całe zeszyty są w serduszka. Ludzie myślą, że oszalałam. A dziś kocham Cię o całe wczoraj mocniej! <3 Zostań, bo jak nikt przynosisz mi powietrze. A ja wciąż potrzebuję tych ust, policzków, skroni i rzęs `Marzenia są azylem myśli zmęczonych rzeczywistością..` |
|
|
|
#3446 |
|
Rozeznanie
|
Sharmila, Kofeina w RedBullach, limitowanaa, xxgroszek07xx
- dziś wy dotarłyście do mojego małego, wylepionego z plasteliny serduszka <3 tworzycie cuda wiecie ? Pralka wypierze pranie, ale nie serce, wybielacz wybieli brudną sukienkę, ale nie wspomnienia, Ty przyrzekniesz, ale nie dotrzymasz obietnicy. Komplikuje Ci życie wiem, ale chce by stało się bardziej interesujące i pełne mnie. Nigdy nie kończy się śmierć ona sama w sobie jest końcem. Czuje się jak podwładna własnego rozumu. Kładę głowę na ławkę, na twarz spadają mi kosmyki włosów w uszach huczy głos nauczyciela i chichoty byłych przyjaciół. Wszystko kręci się w koło lecz beze mnie, wzdycham w duszy, aż do chwili kiedy nie rozbrzmi dzwonek. Gdy marzenie się spełnia, nie jest już takie fascynujące. Hej, jeśli Ci zależy zapal dla mnie słońce ![]() Czasem łatwiej wierzyć w coś czego się nie widzi niż w kogoś, kogo spotyka się codziennie i rozmawia długimi godzinami. To żadne telewizyjne show to miłość, yoł !
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
My heart is beating loud as hell.
[Moje serce bije piekielnie głośno.] I'm tangled up in you! [Jestem zaplątana w Tobie!] Tak daleko od miejsca, gdzie ty jesteś. Stoję pod gwiazdami I żałuję, że nie możesz tu być. patrysiowa_
|
#3448 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Upita "Kubusiem"
Naje. bana miłością -Czego się nauczyłaś przez miniony rok? -Nauczyłam to mało powiedziane a ja opanowałam do perfekcji wiedzę o niespełnionej miłości. Wiesz co poczułam jak kazałeś mi spojrzeć w Twoje piękne piwne oczy? Poczułam coś czego nie umiem opisać, coś co sprawiło że po zetknięciu się naszych spojrzeń zrozumiałam że nie muszę już dłużej czekać bo to co najważniejsze jest tak blisko mnie. -Co zrobisz jeśli odejdę? -Nic, bo nie odejdziesz. -Ale.. -Cii. Dobrze wiem jak mnie kochasz i że nie starczyłoby Ci sił żeby mnie zostawić. Napisała na tablicy "Te Quiero" i łudziła się że nikt nie będzie wiedział że te słowa są skierowane do niego. Wiedziałam jak zawładnąć sercem Twym lecz pogrążona w przecudnej miłosnej euforii zapomniałam usunąć się w cień zanim zranisz mnie. ***
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
to i ja coś podrzucę ; ) Mieć komu opowiadać najgłupsze myśli. z Tobą nie mogę , bez Ciebie nie chcę . Każda chwila to szansa, żeby wszystko zmienić kiedy myśli bolą jak słowa których nie umiało się wypowiedzieć.. Niebezpieczne jest wierzyć w to, ze coś trwa wiecznie... ...tak to jest bać się oddychać Mówisz, ze chcesz mojego uśmiechu... Daj powód, Daj wiarę, Zaufaj... Wole nie mieć nic niż mieć coś na niby ...
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
`szli razem przez park.
ona wpatrzona w niego jak w obrazek. on patrzył na nią dość obojętnie.` |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

zabieram
i "Sniadanie do łóżka")
* 

to i ja coś podrzucę ; )