|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
![]() mam nadzieję, że sprzedawca dorobi Ci nowy kolczyk, tym razem solidniejszy
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Włosi przegrywają z Paragwajem - jak na razie
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Zaszalam dzis - Kupilam sobie sete Angela. To moja 3cia flacha, mam 2 puste (no jedna jeszcze nie calkiem) gwiazki i moja flaszencje tera. Bede sobie pachniec!
Jasiek mnie wku... dzis nieslychanie. Zapytal mnie co mialam na mysli piszac I didn't want to know. I just didn't want to know Best to keep things in the shallow end cause I never quite learned how to swim... Bo to takie... dark i sad i czy ja sie tak czuje czy co. Odpowiedzialam, ze ja sie przewaznie tak czuje. Powiedzialam mu takze, ze ma keep things in the shallow end bo ja nie mam nastroju na ciezkie gadki. No i prawie sie mu udalo az ... Mowie, ze odbylam rozmowe z Simonem i ze w sumie zastanawiamy sie oboje co dalej. Ze jesli sie rozstaniemy to sprzedaje auto i zatrzymuje motor. On na to 'ojej, sprzedaj motor a nie auto... jak dojedziesz do pracy?' Odpowiedzialam, ze autobusem a on na to 'no ale autobusem?' Wiec wyjechalam po nim 'nie, ****a... zostane w zwiazku tylko dla komfortowych podrozy do pracy samochodem, na ktory nie bedzie mnie stac samej' W najczulszy punkt. Ostrzegalam. |
|
|
|
#244 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate ostro ale i słusznie chyba , może uda się wzbudzić jakieś większe emocje tym sposobem
|
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z chlopokiem odbylam rozmowe, zadne z nas sie nie unioslo a moj facet na moje wyznanie, ze rozwazam opcje wyprowadzki powiedzial 'no jak chcesz'. Wiec w sumie to nieco mnie zaskoczyl ale oboje sie zgodzilismy, ze nie jest tak jak trzeba i ze musimy nad tym popracowac. |
|
|
|
|
#247 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() A Si... No cóż, buzujacy wulkan emocji, że tak powiem...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-06-14 o 21:24 |
|
|
|
|
#248 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Włosi to zawsze moi faworyci
Truskawko gratuluję stażu - od czegoś trzeba zacząć
|
#249 |
|
grozi wypollizowaniem
|
truskawko-a na czym właściwie polega ten staż z UP?
|
|
#250 |
|
|
Właściwie wszyscy ode mnie z roku zaczynają od stażu, prac interwencyjnych albo szkolenia. Ja wolę, żeby na początku ktoś mial jednak na mnie oko ![]() Polly, jakieś różne programy są, tak ogólnie jak w ciągu roku od ukończenia studiów się nie skończy 27 lat i wcześniej sie nie pracowało to można się załapać na zasadzie, że UP płaci (mało bo mało, ale zawsze) zamiast pracodawcy. Taki staż trwa 3-12 miesięcy. Pracodawcom się opłaca jak nie wiem co, a i tak w Lbn znalazłam tylko jedną lecznicę, w której byli tym zainteresowani ("co se bede konkurencje hodował" czy co? ). Ale mnie chcą na już, na razie właściciel lecznicy będzie mi płacił zanim się załatwi papierkologie w UP
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-06-14 o 21:33 |
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Haha.
No ale coz... Bywa, nie? W sumie on taki raczej... opanowany - nie widze zeby sie niesamowicie emocjonowal albo dolowal. Tak wiesz.... Rozmawialismy o wszystkim - zeszlo na wyjscia razem i osobno. Wiec on teraz bardzo chetnie gdzies by wyszedl beze mnie, bo kiedys czul sie winny mnie zostawiajac ale juz sie nie czuje. Ja nigdy nie zabranialam ani nie robilam scen... Ja odnosze wrazenie, ze on sie poprostu boi zostac sam, ze sobie nie znajdzie innej wiec mimo, ze go wnerwiam i mecze to on to znosi. No bo ma dziewczyne. Wiec mamy sprobowac ale jak dalej bedzie tak, jak jest to nara. Ja spadam. |
|
|
|
#252 | |
|
|
Cytat:
To trzymam kciuki za jak najlepszy obrót sprawy. Niezaleznie od tego, co to będzie oznaczać
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#254 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
aaaa...bo właśnie sie zastanawiam, jak to jest z tymi stażami od strony pracodawcy...bo sie zastanawiam czy jak byłby potrzebny pracownik to czy moze na staż kogoś by wziąć...
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#256 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam za Ciebie ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#258 | |
|
|
Cytat:
![]() Ja się nie daję wysłać, sama sobie znalazłam Jutro lecę załatwiać tę przyjemność
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#259 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
[QUOTE=dzika truskawa;19989808]
Właściwie wszyscy ode mnie z roku zaczynają od stażu, prac interwencyjnych albo szkolenia. Ja wolę, żeby na początku ktoś mial jednak na mnie oko /QUOTE]Ale podczas stażu też możesz szukać dalej pracy czy przerwać czy musisz odpracować całe stażowe zgodnie z umową? Cytat:
A Polaków przeważnie nie ma, do bani są i tyle. Lepiej nie patrzeć jak grają, bo żałość bierze
|
|
#260 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zapomnialam sie pochwalic ze kupiłam sobie kostium kąpielowy-push up
|
|
#261 | |
|
|
Cytat:
Poka, poka!
|
|
|
|
#262 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do gry Polaków to była kiedyś taka piosenka " Naród marzy o zwycięstwie na Mistrzostwach, więc miejmy wdzięczność dla naszych piłkarzy oni zrobią wszystko byśmy jeszcze długo mogli marzyć " ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#264 |
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#266 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dopsz....
oto kostium,ale nie na mnie tylko na podłodze
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
fajski i podłodze w nim "do twarzy"
|
|
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz to jest jakieś pri pro quo W wieku dwudziestu kilku lat masz nudny, święty spokój,jak w starym,dłuuugoletnim małżeństwie![]() Znam takie byłe małżeństwo...Na dłuższą metę się nie sprawdziło... Ale i tak trzymam kciuki Tru, powodzenia |
|
|
|
|
#270 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
pracodawcy baaaaardzo chętnie biorą stażystów 9zwłąszcza w mojej firmie ) fajny Truskawko gratuluję stażu |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

albo wyklepie jeden nowy kolczyk zeby pasował 

("co se bede konkurencje hodował" czy co?
). Ale mnie chcą na już, na razie właściciel lecznicy będzie mi płacił zanim się załatwi papierkologie w UP 

)