|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
Trzy dziewczyny i dwóch chłopaków. Jakaś rodzina czy coś ![]() Z tymi dziewczynami w pokoju byłam
|
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
Jadę jutro na te truskawki, więc położę się wcześniej, bo na 4:30 nastawilam sobie budzik.
![]() Mam tylko nadzieję, że nie będzie padać, bo nic z tego. ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#2223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() żebyś tylko nie zaspała ![]() u mnie dzisiaj padało
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
no wcześnie..
![]() ale na 5:30 muszę tam być, o 5:10 zachodzę po B., a budzik jest po to, żebym się zdążyła jeszcze poprzeciągać.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#2225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poszukam zdjęć
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
No okej, a Bartka nie było?
![]() ja idę spać, dobranoc. ;*
|
|
|
#2227 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba nie.
pa ;**
|
#2228 |
|
Zadomowienie
|
Monika, ty wysłałaś kasę, tak ?
![]() A ty Kamila ? Dobrze by było jakby jutro Dominika mogła złożyć zamówienie, te ciuchy naprawdę szybko znikają. A właśnie, Dominika, i ile łącznie zamawiacie z siostrą TŻta?
|
#2229 |
|
Zadomowienie
|
Wysłałam
Sprawdzam średnio co 20min, czy aby wszystko dobrze wpisałam, to mój pierwszy przelew przez Internet w życiu ![]() Co mój tata zrobił... :ściana: Wyszedł z moim Erwinem o 21, jak zawsze i wrócił sobie jak gdyby nigdy nic. Problem wtym, że zapomniał o psie - mama dopiero po godzinie zauważyła, że go nie ma, wszyscy panika w oczach Otwieramy drzwi a ten jak nie wleciał do domu, jak się nie zaczął cieszyć A teraz tak grzecznie w koszyku siedzi, mam nadzieję, że nie pomyślał, że to za karę za rano
|
|
|
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam, ale.. to ja naprawdę idę spać.
|
|
|
|
#2231 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie mam niestety z czego założyć. ja chyba 5, siostra Tż ok 15 bo jeszcze jakaś koleżanka jej coś
|
|
|
|
|
#2232 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
.mnie się sam pomysł bardzo podobał Cytat:
teraz wstanie o 6 to dla mnie problem |
||||
|
|
|
#2233 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wraca, idzie do siebie, czy tam sie kąpać, po 2 godzinach: "a gdzie pies?", otwieramy drzwi a on śpi na wycieraczce |
|
|
|
|
#2234 |
|
Zadomowienie
|
Kurde ale Ci zazdroszczę
|
#2235 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, zwykłym członkiem, nie wiedziałam, że będzie więcej kasy, bo tak bym się pchała Na popołudnie, od rana bym im tam usnęła. Chociaż i tak nie wiem, jakim cudem się tam zjawię wpół do 6 ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19987936]ja mam dodatkowy dekoder ale Cyfrowego Polsatu . w sumie wystawiłabym sobie go na all.[/QUOTE]Kupię sobie zarąbistego Fergusona na Allegro ze starterem TNK, w międzyczasie wyślę trzymiesięczne wypowiedzenie do Gówna+ (czy to się nie kłóci z jakimiś prawami klienta, aż 3-miesięczne wypowiedzenie? ) i jak pójdę na studia, to rodzice będą go używali. Nawet 10 zł miesięcznie, a nie ponad 50, jak lecą tylko tvn24, tyn meteo, od święta turbo, style, viva i jakiś planete czy coś tego typu ![]() A teraz już mam stary telewizor, który dziadek sobie kupił z 10-12 lat temu, do tego antena na oko dwa razy starsza ode mnie i jedynka prawie i lekko dwójka śmigają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Rozumiem, ale akurat z tych osób, o których mówiłam, większość dokładnie: "ten do dupy, tamten jeszcze gorszy, jeszcze ten Napieralski najlepszy z nich". Że jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma a ja Buzka też <3 ![]() Po prostu dla mnie idealny prezydentem, jeśli chodzi o wiek i postawę, wygląd, będzie ktoś typu Chiraca ![]() Nie widziałam nawet, jestem do tyłu, nad jeziorem oglądałam tylko mecze po prostu wtrąciłam tylko o niej, zawsze lepiej niż żona JKM, która wg niego samego zgadza się z jego poglądami o kobietach i popiera nawet ![]() Chodzi o samą ideę, że kobieta przedsiębiorcza, zaradna, a nie babka po studiach, ale dzielnie strzegąca domowego ogniska ![]() To na pewno, ale ja jakoś nie widzę w tą stronę działań wymyślili becikowe (zamiast zadbać o więcej żłobków, przedszkoli), wymyślili kierunki zamawiane (na samym PŁ to 80 tys. miesięcznie chociaż nie jestem pewna, czy tu trochę UE nie daje...). I jestem ciekawa, jaki jest w tym wszystkim sens, skutku to dużego nie przyniesie.Albo dzisiaj na tym szkoleniu napadła mnie tak refleksja nie mogłyby być dwa obwody, a do tego głosowanie przez internet, większość by pewnie tak wolała, zamiast jechać. Starsi ludzie czy tam kto woli tradycyjnie, te 2-3 tys. ludzi poszłoby do tych komisji i tyle. ![]() Cytat:
![]() W ogóle widzę, że nam się niektóre rzeczy powtarzają ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2236 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wpłaciłam dzisiaj w południe na Poczcie niestety nie miałam innego wyjścia, bo mimo iż mam konto w banku to internetowe konto mi nie działa ![]() Cytat:
Cytat:
będę się modlić, żeby kasa była już w środę ![]() ale nazamawiamy
|
|
#2237 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też dzisiaj na poczcie wpłacałam, a kasa już u Dominiki na koncie leży. Ciekawe skąd taka różnica.
|
|
#2238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
załóżcie sobie darmowe konta w mBanku, naprawde nie dużo roboty, a korzyści dużo za nic nie płacicie
|
|
|
|
|
#2239 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pani w okienku powiedziała, że przelew może iść do 48h, ale na środę będzie na pewno może będzie już jutro, oby tak
http://zakupoholizm-pelna-geba.blogspot.com Edytowane przez chiddy Czas edycji: 2010-06-14 o 23:48 |
|
|
|
|
#2240 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czemu, ale jak przelewam innym, to też tego samego dnia przychodzą pieniądze.
Fuck yea. Właśnie skończyłam rozmowę z byłym, zadzwonił do mnie. Lekko wcięty był, gdzieś nad morzem jest, mamrotał, żebyśmy wrócili do siebie. Jestem w lekkim szoku, chyba te % na niego tak podziałały. A ja, nieugięta, podziękowałam za kuszącą propozycję, ale nie skorzystam. Nie mam ochoty na kolejne wakacyjne przygody, ja chcę czegoś więcej. On raczej taki wieczny Piotruś Pan. Fajnie kiedyś było, ale nie tego szukam. Przygniatam się Kjurami, lubię ich psychodeliczne kawałki. ...równe 15 dni do 30. ![]()
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-06-15 o 01:05 |
|
|
|
#2241 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry ;**
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19992288]no to chyba zapowiada się dobrze. napisz jeszcze do tej dziewczyny. i nie zapomnij o nas jak już wyjedziesz :p haha .mnie się sam pomysł bardzo podobał o Jeżu teraz wstanie o 6 to dla mnie problem Nie zapomnę Będę miała tam internet przecież ![]() To szukaj rodzinki i jedź Ja uważam, że jeśli chcę to zrobić to właśnie teraz, bo później nie ma na to czasu.Cytat:
![]() Czemu na wpół do 6 masz tam iść, zskoro jesteś na popołudnie? Ja jeszcze nie wiem na którą zmianę się zapiszę. Jak były wybory do PE to byłam na rano i miałam od 6.30 do 14, a potem pojechałam z rodzicami na zakupy do Gliwic ![]() ![]() Cytat:
|
|
#2242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a długo byliście razem? i kiedy się rozstaliście (nie jestem na bieżąco)? nawet nie mów, że już 15-sty ![]() Witam ![]() probowałam właśnie dodzwonic się do hurtowni ale nie odbierają. chcę się zapytać czy jak teraz wyślę im listę to zaklepią mi te rzeczy do jutra (do kiedy wpłacę kasę). mam kasę od Marty jeszcze ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- dodzwoniłam sie ![]() jaka miła Pani ![]() wysyłam jej teraz listę, ona mi odeśle sprawdzoną czy wszystko jest i wtedy będę jej wpłacać. rzeczy już będą na nas czekać
|
|
|
|
|
#2243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie żałuję, że tak ostatecznie odpowiedziałam, chociaż na początku miałam myśli, żeby może jeszcze raz spróbować. Nikt nie jest na bieżąco, bo to się działo zanim tu zaczęłam pisać. ![]() Niech wszystko będzie, niech wszystko będzie.
|
|
#2244 | |||
|
Zadomowienie
|
O w mordę, dziewczyny, tylko dwie doby mnie nie było
![]() Tak. Znaczy może nie tyle się boję, co bardzo bardzo nie lubię. Cytat:
![]() Cytat:
niby mam teraz jasną sytuację i tak dalej, ale to było, hm... ciężkie.Bo urodziłaś się dwie godziny po mnie jesteśmy z wszechmiar podobne choć mamy inne ascendenty xdCytat:
![]() w ogóle Twój TŻ jest na AGH? Musisz mi pokazać który, żebym oznaczyła go jako nietykalnego bo już widzę, że fajny ![]() ---- Niech ktoś mi powie, na jakie studia mam iść W ogóle jestem hardkorem. Od piątku zarobiłam prawie 300 złotych A jak już tak rozmawiamy o polityce, w mojej eks-szkole ( ) jest jakieś skupisko wyznawców JKM mnie tam on średnio przekonuje, jak dla mnie albo jesteś liberałem albo nie, a nie tu tak, a tu śmak. Co sądzę o Bronku, pokazał doskonale Szymon Majewski wczoraj w parodii jego spotu wyborczego Kaczyńskiego się boję, Grzesiu's self-love is boundless, a reszty nawet nie komentuję. Jedyny wyjątek to Olechowski - zobaczcie, jakie ma za sobą doświadczenie, jego nie trzeba by się było wstydzić. Bo nie oszukujmy się, w naszym systemie prezydent jest tylko i wyłącznie do pokazywania innym krajom
|
|||
|
|
|
#2245 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
)Kurde ząb mi się ułamał. A raczej pozostałości z tego co zostało z kanałowego leczenia
|
|
|
|
|
#2246 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szkoda, że połowa mojej szkoły się tam wybiera ![]() No jest jest, jeeeszcze razem z kolegami z mieszkania, ale większość z nich już niestety odpadła, ale na własne życzenie. Dobrze, że on jeszcze się w miare stara ![]() mam go na fb w znajomych, komentował mi zdjęcie profilowe, zobacz sobie a tam, myśle że jak już będziemy w krakowie wszyscy, to wybierzemy się gdzieś nieraz razem jeszcze z innymi żbikami ![]() Cytat:
O matko, jestem w piżamie muszę się ubrać, zaraz jadę do rzeszowa, a nic mi się nie chce
|
|
|
#2247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ode mnie pieniążki doszły? hi i bye bye ;* jadę z TŻ do mojej siostry. jeeee do potem ;*
|
|
#2248 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Ola zazdroszczę, że się zdecydowałaś na to au pair przynajmniej będziesz kolejną, która sprawdzi jak to wszystko wygląda na miejscu ![]() brakuje mi chyba takiej odwagi, żeby się zdecydować na to... |
|
|
|
|
#2249 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ewentualnie na UEK. Zresztą nieeee wieeeem ![]() Jeszcze? a jaki kierunek? ![]() Zobaczyłam, na szczęście nie w moim typie ![]() Taaaak! Będziemy tu wszyscy razem szaleć <faja> biedny Krakówek xd Prawda? szkoda tylko, że w U1BATOR formuła się już trochę wyczerpała. Chociaż... "wypiłeś wszystko, panie Reeboku" Ooo, Rzeszówek kocham tablicę na dworcu i stragany z tyłu dworca, grają tam "Majteczki w kropeczki" |
|
|
|
|
#2250 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to nieważne, najważniejsze że kraków ![]() metalurgia ![]() a co! i pójdziemy do takiego baru, w którym byłam w krk, może kojarzysz, dają tam świeżo warzone piwo w takiej biiiig rurze dla paru osób haha a mnie ten mongoł dalej śmieszy niestety
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.

przepraszam, ale.. 

)