Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17 - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-14, 21:05   #841
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Eyyy,zeszłam na dół-do kuchni by zrobić sobie herbate a przy okazji rozmyślałam i rozmyślam co by tu zjeść.Noi co wrócilam bez herbaty,ani z niczym do jedzenia.Zjadłabym coś ale niewiem co.

aga,no to niezłą mieliście przygode. I żeby 4 facetów nie wiedziało się jak do tego się zabrać i trzeba było zadzwonić po twego tż ( ) wow

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-06-14 o 21:07 Powód: riki tiki błędziki-z dedykacją dla Martoolki :)
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 21:09   #842
lusmarija
Wtajemniczenie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość

Forza Azzurri!- szkoda,ze wlasnie juz przegrywaja
już remis

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Dzięki Lusi na Ciebie można liczyć
Ja w R. dzisiaj zawrotu głowy dostałam bo tyle tego jest
A miałaś może te rossmanowskie wkładki?
nie tych nie miałam, ale widziałam w R faktycznie jest tego sporo

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Też mam z kiwi na pięty i też się strasznie odklejają, więc chyba ten typ tak ma Za to mam jeszcze te rossmanowskie Fusswohl (czy jak to tam się pisze) i te się za to trzymają bardzo dobrze
aha czyli jak widać nie są jednak zbyt dobre

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale mieliśmy dzisiaj historię
Wracaliśmy z pracy (60 km) i pojechaliśmy po drodze zatankować.I kolega sie chyba zamyślił i do diesla nalał 30 litrów benzyny
I zonk,bo jechać się niestety dalej nie da ... Na stacji benzynowej nie mieli nawet wężyka, żeby to paliwo czymś spuścić, nie mówiąc już o tym, że żadne z nas nie wiedziało jak się do tego zabrać (4 facetów i ja ). A ze to francuski samochód, to jest to bardzo trudne zadanie..
Zadzwoniliśmy po mojego TZta i przyjechał, żeby nam to paliwo spuścić W sumie ponad 2 godziny staliśmy na tej stacji (zanim TZ przyjechał, zanim wypompowaliśmy to paliwo to zeszło chwilę czasu .... ufff ......
o rany, dobry ten Twój kolega
no ale chwila nieuwagi i gotowe

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 21:09   #843
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
dziękuję, dało się przeżyć jeszcze tylko jutro i znowu wolne
dzisiaj postanowiałam się wyspać i wczesniej położyć więc zaraz się z Wami żegnam
A no to spoko,że dało się przeżyć i było ok. Fajnie masz fajnie,że tylko jutro do pracy i masz znów wolne. Dobrej nocki życze.
Stary 2010-06-14, 21:25   #844
Martoolka87
Zakorzenienie

Skończyłam poprawki w zakończeniu
Ekspresowo mi to poszło
Teraz w nagrodę nadrobię 1 stronę, a później pójdę uzasadniać hipotezy

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Martoolko 3mam kciuki, obyś moga już drukować! Mi jeszcze troszeczke zostało
Dzięki za kciuki Ale chyba za słabo trzymałaś
Chociaż nie jest źle, bo i tak się wyrobię zgodnie z planem i wydrukuję całość jutro

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
my już jesteśmy jakiś czas po i muszę zajść do kościoła zobaczyć czy wiszą zapowiedzi.
Nasze wiszą Musimy następnym razem wziąć aparat do kościoła i zrobić pamiątkową fotkę

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
hej ho!
pamiętacie mnie jeszcze? to ja

i dla Martoolki, co by tradycja nie upadła
Dzięki Teraz to ja codziennie tak śmigam jak ten emotek, tylko że z magisterką niestety

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
gratulacje z napisania ko ncówki pracy
A dziękuję chociaż trochę się pospieszyłaś, bo już mi się wczoraj nie chciało dopisywać cytatów na 5 stronach, wiec jeszcze to muszę ogarnąć, po tym jak uporam się z poprawkami

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
fotki mam, ale ze wzgledu na regulamin Wizazu i brak mozliwosci ich pozniejszego usuniecia (czy tez grozby bana) 'wytne' swoja twarz, a z make upu tylko oczka wkleje ale mysle, ze i tak wystarczy zeby ocenic efekt
Śliczna fryzurka Nie przepadam za kokami, ale ten jest piękny. Oczka też bardzo ładne, ale ja wolę ciut krótsze rzęsy, a za to gęściejsze. Chociaż pewnie na otwartym oku to zupełnie inaczej wygląda

Cytat:
ja nie planowalam w sumie takich kepek - wyszlo w praniu ale super sa ma sie przez nie takie spojrzenie, ze ahhh
Mnie też kosmetyczka na próbnym namówiła, chociaż nie byłam do końca przekonana, ale później byłam zachwycona

Cytat:
dzieki rzesy nic a nic nie przeszkadzaja ja sie przynajmniej szybko do nich przyzwyczailam i az mi ich szkoda sciagac bylo bo moje wlasne to takie miernoty przy tych
Oj tak... strasznie "łyso" się wygląda po odklejeniu tych cudeniek Gdyby mi się łapki tak nie trzęsły, to bym sobie sama takie kupiła i przyklejała chociażby w kąciku oka, żeby wyglądało na większe Może kiedyś sobie kupie, jak będę miała trochę czasu na trening - mam nadzieję, że sobie oka nie wykłuję

No dobra, strona nadrobiona, wracam do hipotez i zaraz do Was znów zajrzę
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 21:37   #845
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
ja to bym chciała, żeby lipiec był, bo stoimy z załatwianiem i się zaczynam denerwować, że coś nie zdążymy albo będzie nie tak. ostatnio nawet wygarnęłam TŻtowi, że jak coś będzie bardzo nie tak po ślubie, to wracam do mamy zła jestem na siebie trochę

i ciągle mnie męczy bukiet
ja już się nie przejmuję takimi sprawami jak bukiet i fryzura ... jakie będzie takie bedzie byle mniej wiecej w moim stylu to nasz dzień i nie o bukiet i wygląd chodzi wybrałam soie jakie chce kwiatki będa te - to cudownie a jak nie te to inne ładne i już

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Hej! Nie bardzo mam czas Was nadrabiać, bo moja promotorka wycięła mi dziś niezły numer i chyba pół nocy spędzę na poprawkach w magisterce. Ale najpierw muszę Wam się wyżalić - czekałam 1,5 godziny zanim mnie w ogóle przyjęła, bo się okazało, że były jakieś obrony. Jak już w końcu przyszła, to się okazało, że zapodziała gdzieś część badawczą mojej pracy, którą jej tydzień temu oddałam do sprawdzenia. Wydrukowałam jej to jeszcze raz, a ona mi w tym czasie miała sprawdzić wstęp i zakończenie, ale przyleźli po nią, żeby jeszcze gdzieś w komisji była na obronie Okazało się ostatecznie, że mam sobie jechać do domu, bo ona mi teraz tego nie sprawdzi ale mam jej zostawić nr telefonu to ona do mnie zadzwoni. No i zadzwoniła pół godziny temu i mi dyktowała poprawki w 30 stronach tekstu Generalnie całą stronę z zakończenia mi kazała wyrzucić i popoprawiać numerację hipotez i jeszcze jakąś zbiorczą tabelę zrobić

No ale jak to mówią - zesram się, a nie dam się Mam zamiar skończyć pisanie dziś i jutro oddać to wszystko tak jak planowałam, bo jak nie to mi się później obrona magisterki zbiegnie z obroną na podyplomówce. A teraz mam obronę na 5 lipca wyznaczoną i to mi pasuje, bo na podyplomówce bronię się 16 lipca, więc dam radę to wszystko ogarnąć

A ze ślubnych spraw mierzyliśmy dziś nasze obrączki i rozmiar jest ok, ale muszą je jeszcze wykończyć, bo nie mają jeszcze zaokrąglonych brzegów, w mojej nie ma kamyczkó i są niewypolerowane, ale w czwartek już je odbierzemy
ale Ci zrobiła! Taskiem ją (lubię ostatnio tą emotke:P)

Cytat:
Ekspresowo mi to poszło

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Dzięki za kciuki Ale chyba za słabo trzymałaś
Chociaż nie jest źle, bo i tak się wyrobię zgodnie z planem i wydrukuję całość jutro

Dzięki Teraz to ja codziennie tak śmigam jak ten emotek, tylko że z magisterką niestety

No dobra, strona nadrobiona, wracam do hipotez i zaraz do Was znów zajrzę
zdolniacha z Ciebie trzymałam trzymałam kciuki

Ja dziś z rana wzięłam się za licencjata i myślałam, że mam roboty na 3-4 godzinki, a tu.... zeszedł mi na tym cąły dzień teraz dopiero skończyłam i padam. Ale mam wszystko na cacy posłałam promotorce, zoabcze co mi jutro odpisze

silvyetta - ładniusia suknia
lain - cudnie wyglądasz makijaż miodzio i fryzurka też wyczesana że tak powiem
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 21:44   #846
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

jakoś tak wolno ten wątek idzie.... nie ma relacji dawno.... myślałam, że dziś si epojawi, a tu nic...
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 21:48   #847
lusmarija
Wtajemniczenie

dobranoc

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-14, 21:53   #848
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
aga,no to niezłą mieliście przygode. I żeby 4 facetów nie wiedziało się jak do tego się zabrać i trzeba było zadzwonić po twego tż ( ) wow
Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

o rany, dobry ten Twój kolega
no ale chwila nieuwagi i gotowe
No przygoda niezła Teraz w sumie to śmiesznie brzmi, ale za bardzo nam do śmiechu na początku nie było .... bo na stacji obsługa też zrobiła wielkie oczy i nie wiedziała co dalej zrobić
Jakby mój TZ był na II zmianie albo nie mógłby przyjechać, to musielibyśmy pewnie serwis z lawetą wzywać, a taka przyjemność kosztuje kupę kasy ..... wrrrr .....

Zmykam do spania po dniu pełnym wrażeń

Aha, Lain, ślicznie Cię ten stylista ufryzował i umalował Jeszcze do tego Twoja suknia i welon i Twój TZ będzie zachwycony (zresztą podejrzewam, że już jest, więc nie wiem co będzie jak Cię zobaczy w całej okazałości )

Dobranoc
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 21:54   #849
madmuazelle
BAN stały

lus,dobranoc

Martoolka,za poprawki

A no wątek nam wolne idzie na przód.
Stary 2010-06-14, 22:03   #850
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
ale Ci zrobiła! Taskiem ją (lubię ostatnio tą emotke:P)
zdolniacha z Ciebie trzymałam trzymałam kciuki

Ja dziś z rana wzięłam się za licencjata i myślałam, że mam roboty na 3-4 godzinki, a tu.... zeszedł mi na tym cąły dzień teraz dopiero skończyłam i padam. Ale mam wszystko na cacy posłałam promotorce, zoabcze co mi jutro odpisze
Dzięki za brawa, Tobie też się należą
A co do tasaka to jeszcze możesz z nim pogonić kolesia, który mi wpisał zalkę zamiast oceny, chociaż mu mówiliśmy, że ocena musi być i się właśnie dowiedziałam, że mi dziekanat pracy nie przyjmie jak nie będę mieć oceny A tego kolesia nie ma jutro na uczelni więc prawdopodobnie jutro pracy nie oddam przez jeden durny wpis Co za fatalny dzień. Ja tych ludzi z uczelni to bym najchętniej
Jak dobrze pójdzie to w czwartek oddam pracę, a jak nie to w poniedziałek dopiero i nie wiem czy się wyrobią z plagiatem, żebym się mogła bronić w takim terminie jak chciałam Normalnie ręce i cycki opadają Straciłam motywacje do pisania

Cytat:
Martoolka,za poprawki
Dzięki
Stary 2010-06-14, 22:04   #851
madmuazelle
BAN stały

14 osób na wątku,a taka cisza

Prosze Martoolka Oj trzymam kciuki aby się wyjaśniło,albo inaczej było wszystko ok.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-06-14 o 22:05

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-14, 22:10   #852
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
14 osób na wątku,a taka cisza
no już już piszę
miałam spac, ale wyszłam z psem to się rozbudziłam
Lain b fajna fryzura, oczy super, sama miałam sztuczne rzęsy- mega zalotne
nie wiem czy pisałam, ale moja druhna i fotograf mają się ku sobie poznali się na ślubie i od 2 tygodni trwają meetingi no i ona widziała nasze fotki z pleneru - pierwsza i mówi że są niektóre zajefanje
Gusia cos własnie nie ma relacji, dlaczego?
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 22:11   #853
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane PMki to moja suknia:
Ślicznie Ci w niej

Cytat:
Super No to czekam na relacje,zwłaszcza z przymiarki sukni ślubnej.
A obrączki nam też pokażesz mam nadzieje.
Będzie relacja i fotki oczywiście też

Cytat:
Martoolka, ja bym się wściekła Ale ty się nie daj i na pewno skończysz w planowanym czasie
Teraz to już jestem podwójnie wściekła. Dobrze, że ten koleś od wpisu jest teraz daleko ode mnie, bo mogłabym mu taką wiązankę puścić, że by mnie ze studiów na sam koniec wyrzucili
Dzięki za wsparcie

Cytat:
Marto niestety nie masz na wiele rzeczy wpływu, ale mam nadzieję że Twoja determinacja przyniesie wielki sukces
Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa. Naprawdę mam dziś okropny dzień. Mam ochotę wyłączyć kompa i się poryczeć A do tego TŻ w pracy na nocce jest, wiec gdyby nie Wy to chyba bym się kompletnie załamała
Stary 2010-06-14, 22:19   #854
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
wiesz co, w takim sklepie z pozostałościami z markowych sklepów jak Bershka i inne. Zawsze jest tylko kilka sztuk, rzadko coś fajnego się trafi a tu proszę
a jednak Ci sie udalo
Cytat:
ładna
Cytat:
Ekspresowo mi to poszło

trzymam kciuki , zeby wszystko dobrze bylo

Ide spac , bo tz byl u mnie i sie polozylismy i ja zaczelam usypiac, wiec sie zwinal do domu Ale oczywiscie musialam wstapic na wizaz dobranoc
Stary 2010-06-14, 22:25   #855
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Prosze Martoolka Oj trzymam kciuki aby się wyjaśniło,albo inaczej było wszystko ok.
Dzięki Wysłałam kolesiowi maila, chociaż teraz i tak pewnie go nie sprawdzi

Cytat:
nie wiem czy pisałam, ale moja druhna i fotograf mają się ku sobie poznali się na ślubie i od 2 tygodni trwają meetingi no i ona widziała nasze fotki z pleneru - pierwsza i mówi że są niektóre zajefanje
Oooo... historia jak z filmu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-14, 22:25   #856
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Piękna suknia, dopisałam do kalendarza
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Cześć!
Ja już wróciłam do Wawy
Stary 2010-06-14, 22:25   #857
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość

trzymam kciuki , zeby wszystko dobrze bylo
Dzięki
Stary 2010-06-14, 22:52   #858
mmmmmm
Zakorzenienie

Hej

ZDAŁAM!!!!!! Na 5!!!:ju pi:

Zaraz Was przelecę
Stary 2010-06-14, 23:02   #859
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Hej

Zaraz Was przelecę
Gratulacje
Ale nie musisz nam składać takich niemoralnych propozycji
Stary 2010-06-14, 23:09   #860
madmuazelle
BAN stały

Coś mnie z wizażu wywala,więc będe odpisywać pojedyńczo.

Cytat:
no już już piszę
miałam spac, ale wyszłam z psem to się rozbudziłam
No mam nadzieje,że już piszesz.
No popatrz a ja szukałam sposobu by wcześniej nie zasnąć,tylko że ja psa nie mam.Za to sąsiadka ma dwa,czasami słysze te wyszczekane kundelki.

Cytat:
O prosze,ale fajnie. Jak się stykną i np kiedyś tam np może pobiorą no to będą mieli co wspominać.

Cytat:
Hej

Zaraz Was przelecę
Hej
Gratuluje 5-teczki.
No wiesz ty co.

Cytat:
To samo chciałam napisać,wyjełaś mi TO z ust.
Stary 2010-06-14, 23:16   #861
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Będzie relacja i fotki oczywiście też
No to super ,więc czekam.

Cytat:
Teraz to już jestem podwójnie wściekła. Dobrze, że ten koleś od wpisu jest teraz daleko ode mnie, bo mogłabym mu taką wiązankę puścić, że by mnie ze studiów na sam koniec wyrzucili
Dzięki za wsparcie
Oj to lepiej trzymaj nerwy na wodzy. I wiesz co???ty to naprawde jesteś moją zaginioną siostra,ja też jestem nerwuska.

Cytat:
Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa. Naprawdę mam dziś okropny dzień. Mam ochotę wyłączyć kompa i się poryczeć A do tego TŻ w pracy na nocce jest, wiec gdyby nie Wy to chyba bym się kompletnie załamała
Oj Pamiętaj o czym pisałaś.Zkupkam się, a nie dam się.

Cytat:
Dzięki Wysłałam kolesiowi maila, chociaż teraz i tak pewnie go nie sprawdzi
Prosze. To jutro pewnie zajrzy na maila i sprawdzi.

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
Ide spac , bo tz byl u mnie i sie polozylismy i ja zaczelam usypiac, wiec sie zwinal do domu Ale oczywiscie musialam wstapic na wizaz dobranoc
Ah te uzależnienie od forum wizażu. Dobranoc.
Stary 2010-06-14, 23:18   #862
mmmmmm
Zakorzenienie

Martoolka87 Ale masz przejścia pod koniec... Współczuję. Ale pomyśl, że już koniec i będzie nagroda (obiecana randka?)
Trzymamy kciuki

Cytat:
Gratulacje
Cytat:

To samo chciałam napisać,wyjełaś mi TO z ust.
No wiecie co - to Wy takie niemoralne myśli macie
Dziękuję za gratki
Stary 2010-06-14, 23:25   #863
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
No wiecie co - to Wy takie niemoralne myśli macie
Dziękuję za gratki
Zbzikowałysmy,bo żesmy dawno chłopa nie mialy.
Żartuje oczywiście.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-14, 23:26   #864
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Przepieknie
Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Wow super Będziesz śliczną PMką
Cytat:
Lain piekna fryzurka a makijaz rewelacyjny!Mam nadzieje,ze w salonie,w ktorym umowilam sie na probny makijaz beda w stanie zrobic mi takie cudo
Cytat:
Lain bardzo ładny makijarz i uczesania
Cytat:
CUDNIE!!!
możesz zdradzić cenę?
Cytat:
Napisane przez lusmarija;19988337[B
Lain [/B]
Cytat:
Śliczna fryzurka Nie przepadam za kokami, ale ten jest piękny. Oczka też bardzo ładne, ale ja wolę ciut krótsze rzęsy, a za to gęściejsze. Chociaż pewnie na otwartym oku to zupełnie inaczej wygląda
Cytat:
lain - cudnie wyglądasz makijaż miodzio i fryzurka też wyczesana że tak powiem
Cytat:
Aha, Lain, ślicznie Cię ten stylista ufryzował i umalował Jeszcze do tego Twoja suknia i welon i Twój TZ będzie zachwycony (zresztą podejrzewam, że już jest, więc nie wiem co będzie jak Cię zobaczy w całej okazałości )
Cytat:
Napisane przez gospella;19993200
[B
Lain[/B] b fajna fryzura, oczy super, sama miałam sztuczne rzęsy- mega zalotne

wielkie dzieki dziewczyny za te wszystki mile slowa

Ellin_ak pytasz o cene probnego makijazu i fryzury? w sumie taki pakiecik wyszedl mnie razem 200zl, wiec mysle, ze jak na krakowskie realia to bardzo dobra cena
agawoo no na razie TZ widzial mnie osobno w sukni z welonem i osobno z fryzurka i make upem. i za kazdym razem byl zachwycony to co dopiero bedzie jak sie to wszystko polaczy chyba zemdleje z wrazenia

Madziulka chyba pytala o te zelowe wkladki do butow ja je mam w praktycznie wszystkich butkach bez zapiec, bo mam bardzo szczuple i waskie stopy i bez tego bym buty gubila stwierdzam, ze rewolucji nie robia, ale jednak mozna w nich troche dluzej pobalowac w sumie mam i Scholla i Kiwi i wydaje mi sie, ze te Schollowe sa nieco twardsze

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-06-14 o 23:27
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 23:34   #865
Martoolka87
Zakorzenienie

Skończyłam Chyba zaraz oszaleję ze szczęścia
Nieważne, że nie oddam tej pracy jutro. Ważne, ze już mam ją z głowy

Cytat:
Oj to lepiej trzymaj nerwy na wodzy. I wiesz co???ty to naprawde jesteś moją zaginioną siostra,ja też jestem nerwuska.

Oj Pamiętaj o czym pisałaś.Zkupkam się, a nie dam się.
Chyba nas rozdzielili w szpitalu zaraz po urodzeniu Swoją drogą to dość długi poród musiał być

Cytat:
Martoolka87 Ale masz przejścia pod koniec... Współczuję. Ale pomyśl, że już koniec i będzie nagroda (obiecana randka?)
Trzymamy kciuki
Dzięki. Oj tak, ta randka mnie mocno motywuje

Teraz tylko muszę pozrzucać wszystkie pliki na płytki i śmigam z tym jutro do Poznania. Mozę jednak jakimś cudem uda mi się to złożyć w dziekanacie, a jak nie to mam plan awaryjny na czwartek, więc tak czy siak będzie dobrze
Stary 2010-06-14, 23:37   #866
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Zbzikowałysmy,bo żesmy dawno chłopa nie mialy.
Żartuje oczywiście.
W każdym żarcie jest szczypta prawdy

Cytat:

Teraz tylko muszę pozrzucać wszystkie pliki na płytki i śmigam z tym jutro do Poznania. Mozę jednak jakimś cudem uda mi się to złożyć w dziekanacie, a jak nie to mam plan awaryjny na czwartek, więc tak czy siak będzie dobrze
Jasne, że będzie

Dobranoc
Stary 2010-06-15, 00:29   #867
Martoolka87
Zakorzenienie

O matko ja chyba zaraz naprawdę oszaleje ze szczęścia
Dostałam maila, że mogę dostać wpis od innego kolesia, który jutro będzie na uczelni

---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ----------

Zapisałam płyty i pen-drive i wysłałam na maila (przezorny zawsze ubezpieczony ) i mogę już iść spać, chociaż z wrażenia wcale nie jestem śpiąca
Dobranoc
Stary 2010-06-15, 06:06   #868
ultraradiola
Wtajemniczenie

hajoooooooo

Cytat:
ultraraiola gratuluje zakończenia sesji, obrona to już pikuś
dziekuje mam nadzieje ze będzie pikuś Pan Pikus

a teraz musze sie pochwalic spisalismy wczoraj protokol i dastalismy karteczki na zapowiedzi i ksiadz powiedzil ze dziewczyna ktora bierze slub przed nami chce sie z nami skontaktowac zeby zapytac o przystrojenie kosciola i strasznie sie ciesze bo koszta rozlozymy na 3 slubu i bedzie super

druga pozytywna sprawa to ze jedziemy w podroz poslubna do Sarbinowa (byla ktoras ??) to taka mala rozgrzewka a potem w listopadzie tz obiecal jakas cudna wyspe ciesze sie strasznie

a trzecia pozytywna sprawa to mam termin obrony na 12 lipca godzina 12 juz czuje stresik

a i jeszcze wazna sprawa dzis jest 60 dni do slubu a co nam daje 1 miesiac i 30 dni (o siet juz jedyneczka z przodu)

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Edytowane przez ultraradiola
Czas edycji: 2010-06-15 o 06:08
ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 06:09   #869
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Ellin_ak pytasz o cene probnego makijazu i fryzury? w sumie taki pakiecik wyszedl mnie razem 200zl, wiec mysle, ze jak na krakowskie realia to bardzo dobra cena
jasne!! cena świetna. Moja próbna to 100-120 zł bo mam długie i grube włosy. No i próbny 45zł ale bardzo daleko od centrum i to jest minus. A normalnie to też 100 więc tak jak u Ciebie.Tylko to nie stylista więc i tak jesteś w świetnej sytuacji!
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 06:32   #870
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej

no no no
Dziewczyny ale Wy się macie z tymi promotorami. Nie rozumiem tych ludzi, lubią innym utrudniać życie...Mój promotor swego czasu też mi zalazł za skórę, ale suma sumarum aż takich przebojów nie miałam. Ale tak jak pisałyście, nie dajcie się cały czas do przodu (jakby to powiedział Krzynówek)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości