OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice cz. 19 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-14, 23:59   #2371
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Kochane przepraszam,że dopiero teraz pisze miałam napisać przed 22 ale musiałam wypłakać swoje...jesteśmy razem ale nie jest dobrze..pogodziliśmy sie i znowu kłótnia, zaczełam ryczeć jak głupia bo wiedziałam,że to koniec..wyszły kłótnie o to,że jemu sie nie chce do mnie przyjeżdżać bo nie ma przeglądu a ja sie czepiałam,że do pracy ma jak jechać i powiedział,że co ja porównuje w ogóle..fajnie, do pracy musi,do mnie nie jakoś sie pogodziliśmy,cieżko było,jutro ma przyjechać na pół godziny i mamy co nieco przez ten czas nadrobić ( ) ale zauważyłam,że odkąd zaczełam praktyki dzieje sie źle miedzy Nami jednak jak widywaliśmy sie codziennie to było cudownie a raz na jakiś czas to już jest źle ciekawe jak jutro bedzie..obydwoje postanowiliśmy sie mocno starać o ten związek,mi troche już brakuje sił ale musimy dać rade bo dziś o mało co a rozstalibyśmy sie
nawet te pół godzinki każdego dnia to już będzie coś ważne żeby się często spotykać, mieć kontakt a nie żeby przesiadywać u siebie godzinami. Dobrze też że oboje macie parcie żeby coś tu naprawić. Nie daj wiośnie popsuć związku !

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 00:04   #2372
nvmd
BAN stały

Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c

Madzia, zawsze chyba tak jest jeśli coś się w związku zmienia ( np, czas widywania się)
Sama jestem tego przykładem, tyle że ja i mój tż przez częste widywanie się kłociliśmy się czasem okropnie.
Teraz on wyjeżdża w delegacje widujemy się rzadko ale jest lepiej nie mamy czasu po prostu się kłócić.
Tak jak napisała Ilsa Lund skoro oboje chcecie się o to starać to na pewno są podstawy do naprawy związku.
3mam za Was kciuki!!!

A co do nauki to jestem przestawiona z racji tego, że mam szkołę od 15;30 do 20, wracam, kąpiel,jedzonko i nauka.
Kładę się późno, ale mam czas się wyspać w sumie
Ten tydzień mam okropnie zawalony, później odeśpię sobie za wsze czasy
nvmd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 00:10   #2373
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nvmd Pokaż wiadomość
tak sobie mówię że jak wyjdę z tego egzaminu to pójdę pospać bo następny w sobotę
i chcę koleżance zaproponować żeby mi udzieliła korków z łaciny bo zabrakło mi dziś 4pkt. a za tydzień ostatni termin niewrześniowy i jestem zdeterminowana go zdać

Stary 2010-06-15, 00:15   #2374
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
nawet te pół godzinki każdego dnia to już będzie coś ważne żeby się często spotykać, mieć kontakt a nie żeby przesiadywać u siebie godzinami. Dobrze też że oboje macie parcie żeby coś tu naprawić. Nie daj wiośnie popsuć związku !
Nie Kochanie jutro tylko pół godz bo od na 22 a ja kończe późno praktyki,w środe przyjedzie na godzine a później sie nie bedziemy widzieć 9 dni

Właśnie ciesze sie,że Tż też chce dobrze,chce tej poprawy tylko coś kiepsko Nam to wychodzi

Cytat:
Madzia, zawsze chyba tak jest jeśli coś się w związku zmienia ( np, czas widywania się)
Sama jestem tego przykładem, tyle że ja i mój tż przez częste widywanie się kłociliśmy się czasem okropnie.
Teraz on wyjeżdża w delegacje widujemy się rzadko ale jest lepiej nie mamy czasu po prostu się kłócić.
Tak jak napisała Ilsa Lund skoro oboje chcecie się o to starać to na pewno są podstawy do naprawy związku.
3mam za Was kciuki!!!

A co do nauki to jestem przestawiona z racji tego, że mam szkołę od 15;30 do 20, wracam, kąpiel,jedzonko i nauka.
Kładę się późno, ale mam czas się wyspać w sumie
A u nas jest tak,że jak codziennie sie widzimy to jest cudownie a jak mamy takie przerwy,że coś wychodzi,że nie możemy sie zobaczyć to coś nagle sie sypie nie wiedzieć czemu ale musimy w końcu wziąć sie za ten związek..Tz powiedział,żebym starała sie tak żeby on to widział, żebym dawała mu motywacje też do starania sie żeby było jak najlepiej.

Ja zawsze jak mam zamiar uczyć sie w nocy to po godzinie już zasypiam
Stary 2010-06-15, 00:15   #2375
skimos
Zakorzenienie

Madziu ale daj sobie i wam trochę luzu. TŻ się boi jeździć ale do pracy przecież musi. A Ty nie możesz do niego pojechać?
Będzie dobrze, cierpliwości

Trzymajcie za mnie jutro kciuki, mam ciężki egz, niedawno skończyłam pisać pracę i przejrzałam notatki do egz ale oczy mi się zamykają
Dobranoc

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 00:19   #2376
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Madziu ale daj sobie i wam trochę luzu. TŻ się boi jeździć ale do pracy przecież musi. A Ty nie możesz do niego pojechać?
Będzie dobrze, cierpliwości

Trzymajcie za mnie jutro kciuki, mam ciężki egz, niedawno skończyłam pisać pracę i przejrzałam notatki do egz ale oczy mi się zamykają
Dobranoc
tu nawet nie chodzi o luz. Po prostu Tż powiedział,że woli ryzykować jeżdżac do mnie bez przeglądu jak byśmy sie dłużej widzieli a na pół godziny to mu sie nie opłaca i od tego sie zaczeło..bo jakby sie tak tego bał to do pracy jeździłby autobusem a tak jeździ samochodem ale na początku sie nie zrozumieliśmy.. ja bym do niego pojechała ale z miejsca gdzie mam praktyki do miejsca gdzie mieszka Tż jest daleka droga i zanim bym skończyła praktyki i do niego pojechała to Nasz czas by sie już wyczerpał dlatego wole żeby on do mnie przyjechał..poza tym mam takiego pecha ,że zawsze ktoś mnie zaczepia w autobusie zwłaszcza jak późno wracam dlatego troche sie boje..

masz jak w banku Dobranoc
Stary 2010-06-15, 00:21   #2377
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Nie Kochanie jutro tylko pół godz bo od na 22 a ja kończe późno praktyki,w środe przyjedzie na godzine a później sie nie bedziemy widzieć 9 dni

Właśnie ciesze sie,że Tż też chce dobrze,chce tej poprawy tylko coś kiepsko Nam to wychodzi

A u nas jest tak,że jak codziennie sie widzimy to jest cudownie a jak mamy takie przerwy,że coś wychodzi,że nie możemy sie zobaczyć to coś nagle sie sypie nie wiedzieć czemu ale musimy w końcu wziąć sie za ten związek..Tz powiedział,żebym starała sie tak żeby on to widział, żebym dawała mu motywacje też do starania sie żeby było jak najlepiej.

Ja zawsze jak mam zamiar uczyć sie w nocy to po godzinie już zasypiam
nie rozumiem tego - oboje jakkolwiek jesteśmy zawaleni to widzimy się codziennie lub co drugi dzień. A jak on miał coś do załatwienia koło mnie to przynajmniej mi pomachał do okna, rozmawiając przez telefon naprawdę nie da się w tych 9 dniach wygospodarować trochę czasu dla was ? Bo jak macie nad tym pracować, online ? no i też mam zastrzeżenia że Ty masz pracować żeby on widział i miał motywację. U nas to po prostu nie zdało egzaminu. To mężczyzna ma zdobyć kobietę i dopiero wtedy ona odwzajemnia zaloty znalazłam na wizażu fajną poradę żeby sobie ustalić jeden dzień, na który się szykujesz cały miesiąc bo wiesz że będzie wspaniała randka i w ogóle Dzień Madzi my ustaliliśmy że każdego 13. Mateusz będzie coś wyjątkowego organizował a 26. ja a pomiędzy tym zwyczajnie albo jak coś się będzie jeszcze nasuwać na myśl może w ten sposób ? Zaproponowałam to TŻ bo inaczej trudno mu domyślić się że chciałabym gdzieś wyjść czy dostać kwiatka. Na pewno takie nowe przeżycia scalają związek

podwędź mu to autko i zawieź do przeglądu sama

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2010-06-15 o 00:23
Stary 2010-06-15, 00:25   #2378
nvmd
BAN stały

Ilsa Lund no to życzę powodzenia!
Mnie przeraża środa, mam z 7 sprawdzianów ale też jestem zdeterminowana i wiem, że się uda

skimos 3mam kciuki i życzę powodzenia!
Ten tydzień jakiś taki zaliczeniowy dla wszystkich.

Madzia
najlepszą rzeczą, która może poprawić związek jest KOMPROMIS. Próbujcie zawsze dochodzić do wspólnego, odpowiedniego dla każdego z Was wyjścia.
Rozmowa jest ważna, warto mówić co się czuje zamiast trzymać to w sobie i wybuchnąć.
Mam wielką nadzieję, że to się jakoś pomalutku ułoży !
Stary 2010-06-15, 00:30   #2379
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
nie rozumiem tego - oboje jakkolwiek jesteśmy zawaleni to widzimy się codziennie lub co drugi dzień. A jak on miał coś do załatwienia koło mnie to przynajmniej mi pomachał do okna, rozmawiając przez telefon naprawdę nie da się w tych 9 dniach wygospodarować trochę czasu dla was ? Bo jak macie nad tym pracować, online ? no i też mam zastrzeżenia że Ty masz pracować żeby on widział i miał motywację. U nas to po prostu nie zdało egzaminu. To mężczyzna ma zdobyć kobietę i dopiero wtedy ona odwzajemnia zaloty znalazłam na wizażu fajną poradę żeby sobie ustalić jeden dzień, na który się szykujesz cały miesiąc bo wiesz że będzie wspaniała randka i w ogóle Dzień Madzi my ustaliliśmy że każdego 13. Mateusz będzie coś wyjątkowego organizował a 26. ja a pomiędzy tym zwyczajnie albo jak coś się będzie jeszcze nasuwać na myśl może w ten sposób ? Zaproponowałam to TŻ bo inaczej trudno mu domyślić się że chciałabym gdzieś wyjść czy dostać kwiatka. Na pewno takie nowe przeżycia scalają związek

podwędź mu to autko i zawieź do przeglądu sama
W czwartek nie przyjedzie bo on wcześnie chodzi spać a od piątku zaczyna prace na rano i musi sie wyspać i tego nie zmienie choćbym chciała sie z nim widywać codziennie, gdyby nie miał na rano to by przyjeżdżal a tak to NIE

Ja go troche rozumiem,że chce zobaczyć jakąś zmiane z mojej strony bo to zazwyczaj ja zaczynałam kłótnie i wcale go nie chce wybielić ale tak właśnie było

Mam nadzieje,że Tż szybko zawiezie auto do przeglądu i bedzie spokój

Cytat:

Madzia najlepszą rzeczą, która może poprawić związek jest KOMPROMIS. Próbujcie zawsze dochodzić do wspólnego, odpowiedniego dla każdego z Was wyjścia.
Rozmowa jest ważna, warto mówić co się czuje zamiast trzymać to w sobie i wybuchnąć.
Mam wielką nadzieję, że to się jakoś pomalutku ułoży !
Ja sie cały czas tego ucze, tego kompromisu,spokojnej rozmowy..jeśli chodzi o uczucia jestem bardzo wybuchowa i najpierw zrobie coś głupiego a później pomyśle przez to trace Tża.. staram sie rozmawiać z nim cały czas choć niekiedy mi cieżko..

Niby już sie jakoś układa, zobaczymy.. oby do końca praktyk
Stary 2010-06-15, 00:30   #2380
Ilsa Lund
Zakorzenienie

nvmd, Tobie także życzę powodzenia no i skimoskowi

Stary 2010-06-15, 00:35   #2381
nvmd
BAN stały

Madzia małymi kroczkami do celu!
Też jestem okropnie wybuchową osobą, najpierw mówię potem myślę.
Ale zastosowałam prostą zasadę- wtajemniczyłam w to TŻa.
Gdy MUSZĘ się pokłócić tak o, z własnej potrzeby, bo siedzi we mnie złość na cały świat a TŻ pada ofiarą poprosiłam go, żeby po prostu wyszedł oznajmiając mi, że mam się odezwać gdy się uspokoję.
Nie odbiera telefonu a ja mogę się wyzłościć na swój sposób ( np idę biegać, słucham głośno muzyki, każdy ma swój sposób) i odzywam się gdy jestem już uspokojona.
Ciesze się, że w tej kwestii mój Dawid jest pomocny i wyrozumiały.

Ilsa Lund dziękuję! Możecie modły za mnie odprawiać w środę
Stary 2010-06-15, 00:35   #2382
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sie cały czas tego ucze, tego kompromisu,spokojnej rozmowy..jeśli chodzi o uczucia jestem bardzo wybuchowa i najpierw zrobie coś głupiego a później pomyśle przez to trace Tża.. staram sie rozmawiać z nim cały czas choć niekiedy mi cieżko..
przynajmniej wie że ma temperamentną kobitkę z własnym zdaniem, bimbałkami i nawet nie musisz latać do kosmetyczki bo takie masz fajne studia. Ja tam bym za Ciebie wyszła ale oczywiście trochę utemperowania się przydaje bo po prostu kiedy jesteś niemiła dla TŻ to on się odcina bo tak się broniliśmy jako dzieci. I nakręca się taka niefajna spirala niechęci. Trzeba ją nakręcić pozytywnie u mnie najtrudniej jest z tym przed okresem ale Mateusz stara się być wyrozumiały że jestem wtedy wścieklata normalnie mam ochotę go walnąć za każde słowo, które normalnie by mnie bawiło a wtedy uznaję go za niedojrzałego co tylko mnie próbuje rozbawić. wyjaśniaj zawsze TŻ czemu masz taki a nie inny nastrój i przytulaj go dużo. To wytwarza oksytocynę i czuje się wtedy więź dużo całusków i dużo bliskości, nie krzycz, to nic nie rozwiązuje. I nie histeryzuj bo wtedy się chłop zamyka w jaskini i ma nas głęboko i szeroko

Stary 2010-06-15, 00:43   #2383
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia małymi kroczkami do celu!
Też jestem okropnie wybuchową osobą, najpierw mówię potem myślę.
Ale zastosowałam prostą zasadę- wtajemniczyłam w to TŻa.
Gdy MUSZĘ się pokłócić tak o, z własnej potrzeby, bo siedzi we mnie złość na cały świat a TŻ pada ofiarą poprosiłam go, żeby po prostu wyszedł oznajmiając mi, że mam się odezwać gdy się uspokoję.
Nie odbiera telefonu a ja mogę się wyzłościć na swój sposób ( np idę biegać, słucham głośno muzyki, każdy ma swój sposób) i odzywam się gdy jestem już uspokojona.
Ciesze się, że w tej kwestii mój Dawid jest pomocny i wyrozumiały.
masz racje musze sie wziąć za siebie i trzymać nerwy na wodzy.. ja wole wszystko powiedzieć co mi leży na duszy jak jestem zła a Tżowi czasami sie to nie podoba..

Widzisz, Ty pobiegasz czy zużyjesz tą energie którą masz w sobie i Ci przechodzi a ja bym tak nie wytrzymała ja musze JUŻ TERAZ NATYCHMIAST okazywać swoją złość bo inaczej później bedzie gorzej..i co? To tylko stwarza kłótnie..cieżko jest sie zabrać za siebie..

Cytat:
przynajmniej wie że ma temperamentną kobitkę z własnym zdaniem, bimbałkami i nawet nie musisz latać do kosmetyczki bo takie masz fajne studia. Ja tam bym za Ciebie wyszła ale oczywiście trochę utemperowania się przydaje bo po prostu kiedy jesteś niemiła dla TŻ to on się odcina bo tak się broniliśmy jako dzieci. I nakręca się taka niefajna spirala niechęci. Trzeba ją nakręcić pozytywnie u mnie najtrudniej jest z tym przed okresem ale Mateusz stara się być wyrozumiały że jestem wtedy wścieklata normalnie mam ochotę go walnąć za każde słowo, które normalnie by mnie bawiło a wtedy uznaję go za niedojrzałego co tylko mnie próbuje rozbawić. wyjaśniaj zawsze TŻ czemu masz taki a nie inny nastrój i przytulaj go dużo. To wytwarza oksytocynę i czuje się wtedy więź dużo całusków i dużo bliskości, nie krzycz, to nic nie rozwiązuje. I nie histeryzuj bo wtedy się chłop zamyka w jaskini i ma nas głęboko i szeroko
ojojoj Kochaniutka jesteś :wezme sobie Twoje rady głeboko do serca ja to wszystko wiem co powinnam robić tylko u mnie gorzej z realizacją ale najważniejsze,że wiem gdzie błedy popełniam..

Ide Spać Skarby cieżki dzień za mną musze to odespać do jutra Dobranoc

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-06-15 o 00:47
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 00:49   #2384
nvmd
BAN stały

Madziu uwierz, że miałam tak samo.
Ale z czasem, przy pracy w tym kierunku idzie się w miarę opanować.
Taki temperament

a ja zabieram się do nauki.
Dobranoc
Stary 2010-06-15, 00:50   #2385
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Widzisz, Ty pobiegasz czy zużyjesz tą energie którą masz w sobie i Ci przechodzi a ja bym tak nie wytrzymała ja musze JUŻ TERAZ NATYCHMIAST okazywać swoją złość bo inaczej później bedzie gorzej..i co? To tylko stwarza kłótnie..cieżko jest sie zabrać za siebie..
właśnie że NIE MUSISZ ! To nic nie daje prześpij się z tym i zobaczysz że jak będziesz dla TŻ taka słodka jak dla nas to wszystko się poprawi a i on cudownie znajdzie czas na przegląd taki miłośnik aut a swoje zapuszcza, nieładnie

nvmd, testujesz avatarki ?

Stary 2010-06-15, 00:52   #2386
crozee
Zakorzenienie

Madzia, ciesze się, ze jestescie razem Cały czas o Tobie myslałam trzeba sie starac, niestety... my tez nie mamy teraz łatwego czasu, bo tz strasznie duzo pracuje, spi po 4 h na dobe, a od srody jedzie do warszawy z kampania loreala...
dzisiaj u mnie był. Dostałam bukiet róz. 21, ale nie zeby mnie postarzeć, a dlatego, ze nie daje sie parzyscie przeciez
zrobił mojej siostrze zaproszenia ślubne. są sliczne wysle wam focie w tym tygodniu
a ja w ogole na wizazu siedze.... A JUTRO MAM EGZAMIN powtorzyłam dopiero 2 zestawy na 10... i tak jutro to bedzie tylko formalnosc, bo wiem, ze małe szanse mam, zeby zdac w pierwszym terminie. na razie zdały tylko 2 osoby. Jedna miała pytanie o bekaniu przy stole takze bedzie jutro ciekawie.
PROSZĘ BY KEEP YOUR FINGERS CROSSED FOR ME:pro si:it's my red-letter day...

jutro wam bede jeszcze marudzic, bo dopiero mam na 13.30
chce health albo advertisement:pros i:
Stary 2010-06-15, 00:54   #2387
nvmd
BAN stały

Cytat:

nvmd, testujesz avatarki ?

No właśnie mam zamiar jakiś zmienić;d
Muszę robic wszystko byle nie siąść do chemii
Taki banał na poziomie gim a jednak przez nieobecności NIC nie rozumiem
Stary 2010-06-15, 00:54   #2388
crozee
Zakorzenienie

nevermind (tak bede do ciebie pisac, bo wole to niz skrot), mowiłas, ze masz 18 lat, kłamczuszku heh, przypomniało mi sie, ze dopoki nie mialam 18 lat, to zawsze sobie dodawałam, a teraz... odejmuje choc stara jeszcze nie jestem chyba tak zapobiegawczo ale zauwazyłam dzisiaj, ze skora na szyi juz mi wiotczeje masakra... chyba sobie jakis krem kupie, bo naprawde mam gorsza szyje niz moje rowiesnice
Stary 2010-06-15, 00:59   #2389
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie mam zamiar jakiś zmienić;d
Muszę robic wszystko byle nie siąść do chemii
Taki banał na poziomie gim a jednak przez nieobecności NIC nie rozumiem
zostaw ten co teraz, Madzia będzie Ci wdzięczna za błyskanie bimbałkami
Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
nevermind (tak bede do ciebie pisac, bo wole to niz skrot), mowiłas, ze masz 18 lat, kłamczuszku heh, przypomniało mi sie, ze dopoki nie mialam 18 lat, to zawsze sobie dodawałam, a teraz... odejmuje choc stara jeszcze nie jestem chyba tak zapobiegawczo ale zauwazyłam dzisiaj, ze skora na szyi juz mi wiotczeje masakra... chyba sobie jakis krem kupie, bo naprawde mam gorsza szyje niz moje rowiesnice
a może na razie tylko kwas hialuronowy ? Bo kremy to chyba po 25. roku życia się kupuje a Ty jesteś ode mnie rok młodsza. Mnie wkurza jak moja matka mi dodaje jeden rok mówiąc że 'w niego weszłam'. Czyli mam 21 lat a ona mówi że mam 22 bo skończyłam 21 a weszłam w 22.rok życia.

Stary 2010-06-15, 01:02   #2390
nvmd
BAN stały

Cytat:

Wiesz co, w gruncie rzeczy zazwyczaj mówiłam, że mam siedemnaście aczkolwiek każdy odbierał przez to rocznik 93 i parę razy miałam śmieszne sytuacje przez to a parę razy wolę nie myśleć co by było gdybym się nie doinformowała więc wolę określać to jako 18 bo niestety coraz bliżej mi do niej

Ilsa Lund haha jak mi urosną bimbałki to będę nimi błyskać
Stary 2010-06-15, 01:06   #2391
crozee
Zakorzenienie

BLIŻNIĘTA
To będzie miły i wydajny dzień. Sprzyja dobrym układom w życiu zawodowym i osobistym. Śmiało możesz się podejmować trudnych zadań i rozmów. (oj tak, rozmow - w koncu ustny :P)

Na samopoczucie nie powinieneś narzekać.
Miłość: Niewykluczony mały flirt.
Praca: Będziesz mieć mnóstwo ciekawych pomysłów.
Zdrowie: Zadbaj o ogólną kondycję.

nigdy w horoskopy nie wierzyłam, ale chce, zeby ten sie spełnił
Stary 2010-06-15, 01:08   #2392
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, w gruncie rzeczy zazwyczaj mówiłam, że mam siedemnaście aczkolwiek każdy odbierał przez to rocznik 93 i parę razy miałam śmieszne sytuacje przez to a parę razy wolę nie myśleć co by było gdybym się nie doinformowała więc wolę określać to jako 18 bo niestety coraz bliżej mi do niej

Ilsa Lund haha jak mi urosną bimbałki to będę nimi błyskać
ale mi dziwnie jak ktoś się do mnie zwraca też drugim członem nicka dziewczynki mnie tu zawsze nazywają Ilsą a o biednej Lund zapominają

oj kochana staruszko, niedługo się zaczniesz sypać mi w Twoim wieku już kolana trzaskały

Stary 2010-06-15, 01:11   #2393
nvmd
BAN stały

Cytat:
BLIŻNIĘTA
To będzie miły i wydajny dzień. Sprzyja dobrym układom w życiu zawodowym i osobistym. Śmiało możesz się podejmować trudnych zadań i rozmów. (oj tak, rozmow - w koncu ustny :P)

Na samopoczucie nie powinieneś narzekać.
Miłość: Niewykluczony mały flirt.
Praca: Będziesz mieć mnóstwo ciekawych pomysłów.
Zdrowie: Zadbaj o ogólną kondycję.

nigdy w horoskopy nie wierzyłam, ale chce, zeby ten sie spełnił

Aż też sobie chyba sprawdzę, ale najpierw chemia chemia chemia!
Życzę, aby się spełnił!

Ilsa Lund haha no to jestem wyjątkowa;P

Mi kolana się sypią od 14roku życia więc mała różnica

PS. Avatarowy maraton się skończył ;D

Edytowane przez nvmd
Czas edycji: 2010-06-15 o 01:13
Stary 2010-06-15, 01:15   #2394
Ilsa Lund
Zakorzenienie

nie ma sensu żebym siedziała nad tym g. całą noc... o 8:30 na wykładzie ma podać co głównie powtórzyć na godzinę 10 i tego się trzymam bo nie wyrobię znowu nie śpiąc. Dobranoc kochane

nevermind, nadal masz takie długie włosy ?

Stary 2010-06-15, 01:17   #2395
nvmd
BAN stały

Ilsa Lund, nie, tymczasowo są półdługie blond, ale znów je zapuszczam, az mi się nie znudzą :P

Dobranoc dobranoc i powodzenia
Stary 2010-06-15, 07:05   #2396
skimos
Zakorzenienie

Crozee kciukam i proszę o to samo dziewczyny od 8 do 10
Boję się. Bo nie umiem a to moja promotorka prowadzi ten przedmiot z którego mam egz, i głupio mi przed nią źle wypaść.

Madziu ułoży się. Polecam książkę dla was obojga "Mężczyźni są z Marsa a kobiety z Wenus" nam sporo rozjaśniła we wzajemnych zachowaniach

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 07:08   #2397
carmelova
Zakorzenienie

Cześć śpiochy To ja, wasza łajzunia

Pędzę do pracy Was nadrabiać. Szef w delegacji, non stop spotkania, to nie będzie zawracał mi łowy i w spokoju się pouczę. Oby ...
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 07:50   #2398
nvmd
BAN stały

skimos wstałam akurat na 3maniue kciuków!
Mam nadzieję, że dobrze pójdzie.

Carmelova udanego dnia w pracy ja już melduje się po przebudzeniu.

Połozyłam się o 3! Cudooooowne uczucie położyć się do łóżeczka kiedy jest jeszcze w sumie troszkę ciemno Od razu inaczej się czuję i mam nadzieję, że poradzę sobie z tą chemią bo wydaje mi się, że ją umiem i rozumiem

Godzina sądu o 18-19
a tymczasem znikam do wanny i do lekarza.
Udanego dnia
Stary 2010-06-15, 08:06   #2399
crozee
Zakorzenienie

hejloł!
skimosia, trzymamy kciuki!'
jestem dog tired, bo poszłam o 3.30 spac, a obudziłam sie o 6.30... do tego mam diarrohea z nerwów i gadam pol po polsku pol po angielsku..
Stary 2010-06-15, 08:20   #2400
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

skimos, crozee i nvmd powodzenia i oczywiście trzymam
strasznie jestem senna
idę nadrabiać

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości