![]() |
#2611 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyszle i obecne mamusie z USA
Alguien-zdjecia
![]() Natalala-chyba nie jest az tak zle z TZ...mam nadzieje ze przetrwacie ten kryzys... Leleth-no to czekam na dalsza porcje zdjec ![]() Schoolcraft-mam dokladnie to samo z ta fobia-to mnie najbardziej przeraza-no ale czuje sie bardziej komfortowo wiedzac ze w pracy mnie nie naciskaja i nie musze miec prawka juz zaraz ![]() No to dziewczyny zakladamy ten klub na bardziej prywatne pytania,zdjecia itp?Ja jestem za,ten klub moze byc takim dodatkiem jak ktos ma potrzebe wygadania sie a nie chce zeby niepowolane osoby czytaly(btw ja tez widze na pasku coraz to wiecej nieznajomych nickow) .Tu jednak zostaniemy i bedziemy kontynuowac watek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2612 |
Zakorzenienie
|
gosiaczek lubi mnie podczytywac
![]() ja jestem za prywatnym ja juz na takim jednym siedzie wlasnie m.in z gosiaczkiem ![]() mozna wtedy pisac co sie chce i ikt nie czyta z obcych ciekawskich ![]() ja wlasnie przegladam zabawki dla malej ![]() ![]()
![]() |
#2613 |
BAN stały
|
aha to juz wiemy ktoz to taki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2614 |
Zakorzenienie
|
zuzanna
![]() u nas 22 ide zaraz lulu bo cos padnieta jestem....
![]() |
#2615 |
BAN stały
|
Haha zuzanna to bylo dobre
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2616 |
Zadomowienie
|
schoolcraft do NYC mamy 4,5h drogi przy dobrej pogodzie. I przepraszam, ze ominelam
![]() leleth a gdzie mozna zobaczyc Twoje zdjecia? ![]() Elfiku jestem za takim rozwiazaniem klubu ![]() Fajnie, ze z tym prawkiem masz tak luzniej troszke ![]() No i obiecalam zdjecia mojego brzucha ![]() 6 dni przed porodem i 6 dni po porodzie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2617 |
Zakorzenienie
|
Alguien ty to szczypiorek jestes
![]() ja dzis szoku doznalam haha.. wyciagnelam sobie moje lniane spodnie ktore kupilam po ciazy mysle sobie beda akurat dobre.. a tu szook, jak worek rozmiar 44/46 oddalam je cioci pocieszylo mnie to ze nosze wciaz rozmiar 38/40 pod koniec ciazy pewnie to sie zmieni ale mam nadzieje ze do tego 44/46 nie dobije achhh jutro pojde z usmiechem na twarzy szukac gatek na lato ![]()
![]() |
#2618 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jesli chcecie to moge zalozyc ten klub dzisiaj (no chyba ze jest ktoras inna chetna, to nie bede stala na drodze
![]() ![]() Alguien, no no - jeszcze troszeczke i brzuszek juz wogole zniknie ![]()
![]() |
#2619 |
Zakorzenienie
|
Alguien-jezdze tylko z Tz.Ale z Ciebie szczuplaczek
![]() Schoolcraft-zakladaj klub ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2620 |
Zadomowienie
|
Elfiku jeszcze duzo mi brakuje do poprzedniej figury
![]() ![]() Co do jazdy samochodem to ja najlepiej sie nauczylam jak zaczelam jezdzic sama. Ale kazdy ma swoj sposob, wiec obys tylko Ty sie czula w miare pewnie. schoolcraft to zakladaj klub i jakby co, to bede pytac, o co tam chodzi ![]() Ufff wreszcie sami!!! Jednak uwielbiam byc tylko sama z mezem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2621 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, zalozylam juz klub i powysylalam zaproszenia
![]() Alguien, nie martw sie - jeszcze bedziesz miala swoj brzuszek ![]() ![]() Pozdrawiam!
![]() |
#2622 |
BAN stały
|
juz przyjelam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2623 |
Wtajemniczenie
|
zuzanna12, super
![]() Dziewczyny, mam tylko nadzieje, ze ten watek nam nie umrze. Na dluzsza mete wolalabym pisac tutaj, bo jest wygodniej i latwiej (moim zdaniem). Jak ktoras z nas bedzie chciala podzielic sie czyms bardziej prywatnym, to niech napisze o tym w klubie i nas tu poinformuje, zebysmy zagladnely do klubu i przeczytaly/podyskutowaly ![]() Musze Wam powiedziec, ze moja Evunia niezle cyrki odstawia. Dzisiaj i wczoraj wieczorem wypila mleczko i juz niby cisza - poszla spac. A potem za jakies 10-15 minut slysze niesamowity placz - tak jakby ktos moje dziecko ze skory obdzieral. No to oczywiscie wzielam ja na rece, a ta usmiech od ucha do ucha i zadowolona. Posiedziala ze mna na wersalce, potulila sie do mnie i bez problemu spi. Nie moge uwierzyc jaka ona juz kumata jest i ze juz wie, co dobre hehe ![]() Uciekam ogladac Cake Boss'a - moze mnie pokaza ![]()
![]() |
#2624 |
BAN stały
|
Cake Boss'a? juz nowy sezon leci? to ide i jaaaaaaaaaaaaaa, schoolcraft jak mi nie pomachalas do kamery to chyba sie obraze ;P
Moja Linijka kilka razy juz mnie w nocy malo co do zawalu nie doprowadzila....spala spokojnie, wszystko super a tu nagle krzyk, jakby cos jej sie stalo..biegne do niej a ona spi :/ przez sen tak krzyczala..i tak juz bylo kilka razy :/ A jak np zostawiam ja w lozeczku i ide zrobic butle to tak krzyczy ze szok, nie placze nie jeczy tylko powiem wprost 'drze sie ak stara baba' Wogole to wczoraj przylapalam ja jak ssala kciuka :/ natychmiast jej wyjelama i obserwowalam....chyba bede jej rece przywiazywac jak zacznie ssac ;/ zawsze ssala tylko piastki, nawet dwie naraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2625 |
BAN stały
|
natala nie wiem co sadzisz o tym ale moze smoczka jej dac ja uzywam NUK
w sumie Olimpia nie ma zabkow ale mojej przyjacioki synek tez dlugo ssal smoka i krzywego zgryzu nie ma no dziewczynki przyjmowac zaproszenia do klubu szybciutko |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2626 |
Zakorzenienie
|
Fajnie w tym klubie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2627 |
BAN stały
|
w koncu nikt nas nie czyta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2628 |
Wtajemniczenie
|
NaTaLaLa, podaj malej smoczek!!! Moja Evcia niestety ssie kciuka i za chiny nie da sie jej oduczyc od tego
![]()
![]() |
#2629 |
BAN stały
|
ONa zasypia ze smokiem, jak zasnie wypluwa...i wtedy znak ze spi juz naprawde....
ja ssalam kciuka, nie dosc ze jakis krzywy teraz jest to mialam okrutny zgryz, ile lez wylalam przez te wszystkie aparaty ortydontyczne..ile bolu bylo...i powiedzialam sobie ze jesli kiedykolwiek bede miala dziecko, nie dopuszcze do tej samej sytuacji....no i wczoraj patrze na mala a ona KCIUK W BUZI.... ajjj mam nadzieje ze to jednorazowe, bo dzis odpukac nie zauwazylam....ale jesli nie to nie wiem co zrobic ;/ zeby byla starsza to smarowalabym czyms czego nie lubi, ale my jeszcze nie jemy sloiczkow ani nic z takich rzeczy :/ |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2630 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny ja was regularnie podczytuje...przyznaje sie bez bicia . Zawsze ciekawiło mnie jak wygląda życie w Stanach Zjednoczonych, nie miejcie do mnie pretensji. Może napisze coś o sobie.
Jestem 24 no prawie 25 letnią mamą. Mam synka Patryka ma 2,5 roku. Studiuję, pracuje(no narazie na L4 jestem bo mam ręke w szynie gipsowej). Już od jakiegoś czasu korciło mnie zeby coś na waszym wątku napisać.Mam nadzieje że bede mogła sie czasami udzielać. Pozdrawiam Was wszystkie ![]()
Nie bój się zrobić wielkiego kroku... nie pokonasz przepaści dwoma małymi... David Lloyd George Patryk urodził się 11.11.2007 r. ![]() ![]() ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200711111762.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2631 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a tz dzis odkurzyl w calym domu wiec sie troche zrehabilitowal ![]() teraz biegne na zakupy do galerii bo nie mam butow i torebki na to wesele ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2632 |
Wtajemniczenie
|
Basia, Alguien slicznie gubicie brzuszki
![]() Alguien Twoja corcia to jest wykapana mamusia! I jak szybko sie zmienia, coraz ladniejsza ![]() Basia to dzisiaj jedziesz na sciagniecie szwow, czekam na zdjecia. Jak tam Oscarek, wprawilas sie juz we wszystko co trzeba robic przy dziecku? I jak z podnoszeniem malego, nie ciagnie Cie rana? schoolcraft szkoda ze maz do pracy wraca, ale lipiec juz niedaleko to znowu sie nim nacieszysz ![]() Co do Evuni to sie wycwanila mala ![]() NaTaLaLa fajny ten heater, mysle ze bylby praktyczny, tylko jak namowic na niego meza ![]() Dziewczyny tez Wam tak sie zwiekszyly stopy w ciazy? Ja przed mialam rozmier 8, a teraz kupilam sobie dwie pary balerinek i nie weszlam w 8, musialam kupic 9 ![]() Fajny ten klubik ![]()
![]() |
#2633 |
BAN stały
|
kasandra mi akurat nogi nie puchly ale wiem ze duzo dziewczynom puchna ale mysle ze jakis czas po porodzie wroca do normalnego rozmiaru...po protu to koncowka ciazy i puchna bo woda sie zatrzymuje w organizmie plus do tego ciezar...mi bardzo bolaly lydki w czasie ostatnich 2 m-cy ciazy....maz ci wieczor w wieczor masowal....
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2634 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
NaTaLaLa, kurcze, nie strasz mnie z tym nieprawidlowym zgryzem ![]() ![]() ![]() Natomiast z Evunia to nie wiem jak mam walczyc ![]() ![]() leleth, no to super, ze Oli bez problemu sie przestawil. Ja zawsze sobie wyobrazam tragedie z ta zmiana czasu, szczegolnie ze tyle godzin roznicy jest. Ale widocznie kazde dziecko inaczej przez to przechodzi. Super, ze u Was tak latwo poszlo ![]() Powodzenia w znalezieniu torebki i butow ![]() ![]() kasandra82, super ze jestes! Juz wczoraj wieczorem bylam pewna, ze rodzisz ![]() ![]() Co do zwiekszenia stop w ciazy, to ja tez tak mialam ![]() ![]() Milego dnia, dziewczyny! U nas ma znowu byc deszczowo. Ehh lato lato...
![]() |
#2635 |
BAN stały
|
powinnam dzisiaj dostac okres bo jestem na tabletkach anty ale cos okresu ani widu,,,,hmm,,,,drugie baby....raczej nie bo mimo antytabletek uwazamy.....chociaz jakby bylo to fajnie....ale to byla by calkowita wpadka
---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- schoolcraft olimpka tez przestwila sie w polsce od razu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2636 |
Wtajemniczenie
|
zuzanna12,
![]() ![]()
![]() |
#2637 |
Rozeznanie
|
widzę, że nie zbyt przyjaźnie trakujecie osoby, ktore odwiedzają wasz wątek...totalna olewka...a szkoda. Mając małe dzieci wiele mogłybyście sie dowiedzieć od mam mających starsze pociechy. przykre to...myślałam że życie w Stanach aż tak nie przewraca w głowie, żeby nie rozmawiać z ludźmi z Polski, tym bardziej że wiele z Was z niej właśnie pochodzi....
a wydawałyście tak miłymi dziewczynami ![]()
Nie bój się zrobić wielkiego kroku... nie pokonasz przepaści dwoma małymi... David Lloyd George Patryk urodził się 11.11.2007 r. ![]() ![]() ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200711111762.png Edytowane przez Laura_85 Czas edycji: 2010-06-15 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2638 |
BAN stały
|
No wlasnie pokazalas jakie te dziewczyny mile z polski... hehe wiec sama sobie odpowiedzialas na kazde z zadanych pytan. Ja zostawiam to bez komenatarza, nie wiem co reszta dziewczyn na to....
A co do puchniecia stop, ja tez nosilam 8....i nosilam ja do tak okolo 6 miesiaca...a pozniej niestety 9.... ale nowych butow nie kupowalam, przerobilam internet od gory do dolu i wyszlo ze opuchlizna zniknie ![]() ![]() Schoolcraft, moze sprobuj niedrapek?tylko Evunia pewnie sciagnie zaraz :/ albo jakims bandazykiem obwiazywac na czas kiedy nie spi.... nie wiem :/ mi tylko mama powiedziala ze ssalam kciuk baaaaaaaaaaaaaaardzo dlugo no i niestety mialam straszne problemy ze zgryzem.... teraz jest ok, ale ile przeplakalam to tylko ja wiem ![]() Zuzanna, ale by bylo fajnooooooooooooooooooooo oo ![]() A moja Linijcia konczy jutro 3 miesiace....Boze kiedy to zlecialo..... Lece sie kapac, bo dzis w koncu ide na wloski ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2639 |
Rozeznanie
|
Natalala dlaczego mnie atakujesz i twierdzisz po moim poście że dziewczyny z polski takie sa?? chyba za ogólnie wszystko stwierdzasz.
byłam miła przedstawiłam sie, przywitałam, o co Ci chodzI?? Naprawde czytając wasze posty stwierdziłam że jesteście super dziewczynami, mającymi normalne życiowe problemy itp. nie spodziewałam sie takiej reakcji ne osobę postronna, nie mieszkającą w USA.
Nie bój się zrobić wielkiego kroku... nie pokonasz przepaści dwoma małymi... David Lloyd George Patryk urodził się 11.11.2007 r. ![]() ![]() ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200711111762.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2640 |
BAN stały
|
Ja Cie atakuje? wierz mi, mam troszke wazniejsze problemy niz atakowanie Ciebie.... i to Ty na nas naskoczylas jakie to my jestesmy mile bo Cie niby 'olalysmy' i zadna z Nas Cie nie przywitala i jakie to przykre...mamy tu mamusie ze starszymy dzieciaczkami wiec jesli mamy jakis problem dowiadujemy sie od nich, jesli nie...mozna duzo odpowiedzi znalesc na forum
![]() I nie chodzi o to ze jak to nazwalas jestes osoba 'postronna nie mieszkajaca w usa'...bo dla mnie mozesz mieszkac i w afryce...chodzi o Twoj drugi post.... przwitalas sie, wszystko ladnie pieknie, weszlo kilka dziewczyn, napisalo co u nich a Ty wyskoczylas z pretensja ze Cie olewamy....troszke sie zagalopowalas bo ktos na pewno by Ci odpisal, moze poprostu w drugim poscie itp....wiec nas nie krytykuj i nie pisz rzeczy w stylu "szkoda bo wydawalyscie sie fajnymi dziewczynami'..... a zreszta...niewazne. ja skonczylam, moze ktos inny poprowadzi ta konwersacje. amen. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.