|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c
Cytat:
ważne żeby się często spotykać, mieć kontakt a nie żeby przesiadywać u siebie godzinami. Dobrze też że oboje macie parcie żeby coś tu naprawić. Nie daj wiośnie popsuć związku !
|
|
|
|
|
#2372 |
|
BAN stały
|
Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c
Madzia, zawsze chyba tak jest jeśli coś się w związku zmienia ( np, czas widywania się)
Sama jestem tego przykładem, tyle że ja i mój tż przez częste widywanie się kłociliśmy się czasem okropnie. Teraz on wyjeżdża w delegacje widujemy się rzadko ale jest lepiej Tak jak napisała Ilsa Lund skoro oboje chcecie się o to starać to na pewno są podstawy do naprawy związku. 3mam za Was kciuki!!! A co do nauki to jestem przestawiona z racji tego, że mam szkołę od 15;30 do 20, wracam, kąpiel,jedzonko i nauka. Kładę się późno, ale mam czas się wyspać w sumie ![]() Ten tydzień mam okropnie zawalony, później odeśpię sobie za wsze czasy
|
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
tak sobie mówię że jak wyjdę z tego egzaminu to pójdę pospać bo następny w sobotę
![]() i chcę koleżance zaproponować żeby mi udzieliła korków z łaciny bo zabrakło mi dziś 4pkt. a za tydzień ostatni termin niewrześniowy i jestem zdeterminowana go zdać |
|
|
|
#2374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro tylko pół godz bo od na 22 a ja kończe późno praktyki,w środe przyjedzie na godzine a później sie nie bedziemy widzieć 9 dni ![]() Właśnie ciesze sie,że Tż też chce dobrze,chce tej poprawy tylko coś kiepsko Nam to wychodzi![]() Cytat:
ale musimy w końcu wziąć sie za ten związek..Tz powiedział,żebym starała sie tak żeby on to widział, żebym dawała mu motywacje też do starania sie żeby było jak najlepiej. Ja zawsze jak mam zamiar uczyć sie w nocy to po godzinie już zasypiam
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu ale daj sobie i wam trochę luzu. TŻ się boi jeździć ale do pracy przecież musi. A Ty nie możesz do niego pojechać?
Będzie dobrze, cierpliwości ![]() Trzymajcie za mnie jutro kciuki, mam ciężki egz, niedawno skończyłam pisać pracę i przejrzałam notatki do egz ale oczy mi się zamykają Dobranoc |
|
|
|
#2376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i od tego sie zaczeło..bo jakby sie tak tego bał to do pracy jeździłby autobusem a tak jeździ samochodem ale na początku sie nie zrozumieliśmy.. ja bym do niego pojechała ale z miejsca gdzie mam praktyki do miejsca gdzie mieszka Tż jest daleka droga i zanim bym skończyła praktyki i do niego pojechała to Nasz czas by sie już wyczerpał dlatego wole żeby on do mnie przyjechał..poza tym mam takiego pecha ,że zawsze ktoś mnie zaczepia w autobusie zwłaszcza jak późno wracam dlatego troche sie boje.. masz jak w banku Dobranoc
|
|
|
#2377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawdę nie da się w tych 9 dniach wygospodarować trochę czasu dla was ? Bo jak macie nad tym pracować, online ? no i też mam zastrzeżenia że Ty masz pracować żeby on widział i miał motywację. U nas to po prostu nie zdało egzaminu. To mężczyzna ma zdobyć kobietę i dopiero wtedy ona odwzajemnia zaloty znalazłam na wizażu fajną poradę żeby sobie ustalić jeden dzień, na który się szykujesz cały miesiąc bo wiesz że będzie wspaniała randka i w ogóle Dzień Madzi my ustaliliśmy że każdego 13. Mateusz będzie coś wyjątkowego organizował a 26. ja a pomiędzy tym zwyczajnie albo jak coś się będzie jeszcze nasuwać na myśl może w ten sposób ? Zaproponowałam to TŻ bo inaczej trudno mu domyślić się że chciałabym gdzieś wyjść czy dostać kwiatka. Na pewno takie nowe przeżycia scalają związek ![]() podwędź mu to autko i zawieź do przeglądu sama
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-06-15 o 00:23 |
|
|
|
|
#2378 |
|
BAN stały
|
Ilsa Lund no to życzę powodzenia!
Mnie przeraża środa, mam z 7 sprawdzianów ale też jestem zdeterminowana i wiem, że się uda ![]() skimos 3mam kciuki i życzę powodzenia! Ten tydzień jakiś taki zaliczeniowy dla wszystkich. Madzia najlepszą rzeczą, która może poprawić związek jest KOMPROMIS. Próbujcie zawsze dochodzić do wspólnego, odpowiedniego dla każdego z Was wyjścia. Rozmowa jest ważna, warto mówić co się czuje zamiast trzymać to w sobie i wybuchnąć. Mam wielką nadzieję, że to się jakoś pomalutku ułoży !
|
|
|
|
#2379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tego nie zmienie choćbym chciała sie z nim widywać codziennie, gdyby nie miał na rano to by przyjeżdżal a tak to NIE ![]() Ja go troche rozumiem,że chce zobaczyć jakąś zmiane z mojej strony bo to zazwyczaj ja zaczynałam kłótnie i wcale go nie chce wybielić ale tak właśnie było ![]() Mam nadzieje,że Tż szybko zawiezie auto do przeglądu i bedzie spokój ![]() Cytat:
Niby już sie jakoś układa, zobaczymy.. oby do końca praktyk
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
nvmd, Tobie także życzę powodzenia no i skimoskowi
|
|
|
|
#2381 |
|
BAN stały
|
Madzia małymi kroczkami do celu!
Też jestem okropnie wybuchową osobą, najpierw mówię potem myślę. Ale zastosowałam prostą zasadę- wtajemniczyłam w to TŻa. Gdy MUSZĘ się pokłócić tak o, z własnej potrzeby, bo siedzi we mnie złość na cały świat a TŻ pada ofiarą poprosiłam go, żeby po prostu wyszedł oznajmiając mi, że mam się odezwać gdy się uspokoję. Nie odbiera telefonu a ja mogę się wyzłościć na swój sposób ( np idę biegać, słucham głośno muzyki, każdy ma swój sposób) i odzywam się gdy jestem już uspokojona. Ciesze się, że w tej kwestii mój Dawid jest pomocny i wyrozumiały. Ilsa Lund dziękuję! Możecie modły za mnie odprawiać w środę
|
|
|
|
#2382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale oczywiście trochę utemperowania się przydaje bo po prostu kiedy jesteś niemiła dla TŻ to on się odcina bo tak się broniliśmy jako dzieci. I nakręca się taka niefajna spirala niechęci. Trzeba ją nakręcić pozytywnie u mnie najtrudniej jest z tym przed okresem ale Mateusz stara się być wyrozumiały że jestem wtedy wścieklata normalnie mam ochotę go walnąć za każde słowo, które normalnie by mnie bawiło a wtedy uznaję go za niedojrzałego co tylko mnie próbuje rozbawić. i czuje się wtedy więź
|
|
|
|
|
#2383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze sie wziąć za siebie i trzymać nerwy na wodzy.. ja wole wszystko powiedzieć co mi leży na duszy jak jestem zła a Tżowi czasami sie to nie podoba..Widzisz, Ty pobiegasz czy zużyjesz tą energie którą masz w sobie i Ci przechodzi a ja bym tak nie wytrzymała ja musze JUŻ TERAZ NATYCHMIAST okazywać swoją złość bo inaczej później bedzie gorzej..i co? To tylko stwarza kłótnie..cieżko jest sie zabrać za siebie..Cytat:
![]() ![]() ![]() :wezme sobie Twoje rady głeboko do serca ja to wszystko wiem co powinnam robić tylko u mnie gorzej z realizacją Ide Spać Skarby cieżki dzień za mną musze to odespać do jutra Dobranoc
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-06-15 o 00:47 |
||
|
|
|
#2384 |
|
BAN stały
|
Madziu uwierz, że miałam tak samo.
Ale z czasem, przy pracy w tym kierunku idzie się w miarę opanować. Taki temperament ![]() a ja zabieram się do nauki. Dobranoc
|
|
|
|
#2385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prześpij się z tym i zobaczysz że jak będziesz dla TŻ taka słodka jak dla nas to wszystko się poprawi a i on cudownie znajdzie czas na przegląd taki miłośnik aut a swoje zapuszcza, nieładnie nvmd, testujesz avatarki ?
|
|
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, ciesze się, ze jestescie razem
Cały czas o Tobie myslałam trzeba sie starac, niestety... my tez nie mamy teraz łatwego czasu, bo tz strasznie duzo pracuje, spi po 4 h na dobe, a od srody jedzie do warszawy z kampania loreala... dzisiaj u mnie był. Dostałam bukiet róz. 21, ale nie zeby mnie postarzeć, a dlatego, ze nie daje sie parzyscie przeciez ![]() zrobił mojej siostrze zaproszenia ślubne. są sliczne wysle wam focie w tym tygodniu a ja w ogole na wizazu siedze.... A JUTRO MAM EGZAMIN ![]() ![]() PROSZĘ BY KEEP YOUR FINGERS CROSSED FOR ME ![]() ![]() :pro si: it's my red-letter day...jutro wam bede jeszcze marudzic, bo dopiero mam na 13.30 ![]() chce health albo advertisement :pros i:
|
#2387 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
nevermind (tak bede do ciebie pisac, bo wole to niz skrot
), mowiłas, ze masz 18 lat, kłamczuszku heh, przypomniało mi sie, ze dopoki nie mialam 18 lat, to zawsze sobie dodawałam, a teraz... odejmuje ale zauwazyłam dzisiaj, ze skora na szyi juz mi wiotczeje ![]() masakra... chyba sobie jakis krem kupie, bo naprawde mam gorsza szyje niz moje rowiesnice
|
#2389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2390 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wiesz co, w gruncie rzeczy zazwyczaj mówiłam, że mam siedemnaście aczkolwiek każdy odbierał przez to rocznik 93 i parę razy miałam śmieszne sytuacje przez to a parę razy wolę nie myśleć co by było gdybym się nie doinformowała więc wolę określać to jako 18 bo niestety coraz bliżej mi do niej ![]() Ilsa Lund haha jak mi urosną bimbałki to będę nimi błyskać |
|
|
|
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
BLIŻNIĘTA
To będzie miły i wydajny dzień. Sprzyja dobrym układom w życiu zawodowym i osobistym. Śmiało możesz się podejmować trudnych zadań i rozmów. (oj tak, rozmow - w koncu ustny :P)Na samopoczucie nie powinieneś narzekać. Miłość: Niewykluczony mały flirt. Praca: Będziesz mieć mnóstwo ciekawych pomysłów. Zdrowie: Zadbaj o ogólną kondycję. nigdy w horoskopy nie wierzyłam, ale chce, zeby ten sie spełnił
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczynki mnie tu zawsze nazywają Ilsą a o biednej Lund zapominają ![]() oj kochana staruszko, niedługo się zaczniesz sypać mi w Twoim wieku już kolana trzaskały
|
|
|
|
|
#2393 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Aż też sobie chyba sprawdzę, ale najpierw chemia chemia chemia! Życzę, aby się spełnił! ![]() Ilsa Lund haha no to jestem wyjątkowa;P Mi kolana się sypią od 14roku życia więc mała różnica ![]() PS. Avatarowy maraton się skończył ;D Edytowane przez nvmd Czas edycji: 2010-06-15 o 01:13 |
|
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma sensu żebym siedziała nad tym g. całą noc... o 8:30 na wykładzie ma podać co głównie powtórzyć na godzinę 10 i tego się trzymam bo nie wyrobię znowu nie śpiąc. Dobranoc kochane
![]() nevermind, nadal masz takie długie włosy ? |
|
|
|
#2395 |
|
BAN stały
|
Ilsa Lund, nie, tymczasowo są półdługie blond, ale znów je zapuszczam, az mi się nie znudzą :P
Dobranoc dobranoc i powodzenia
|
|
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
Crozee kciukam
i proszę o to samo dziewczyny od 8 do 10 ![]() Boję się. Bo nie umiem a to moja promotorka prowadzi ten przedmiot z którego mam egz, i głupio mi przed nią źle wypaść. Madziu ułoży się. Polecam książkę dla was obojga "Mężczyźni są z Marsa a kobiety z Wenus" nam sporo rozjaśniła we wzajemnych zachowaniach |
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć śpiochy
To ja, wasza łajzunia ![]() Pędzę do pracy Was nadrabiać. Szef w delegacji, non stop spotkania, to nie będzie zawracał mi łowy i w spokoju się pouczę. Oby ... |
|
|
|
#2398 |
|
BAN stały
|
skimos wstałam akurat na 3maniue kciuków!
![]() Mam nadzieję, że dobrze pójdzie. Carmelova udanego dnia w pracy ja już melduje się po przebudzeniu.Połozyłam się o 3! Cudooooowne uczucie położyć się do łóżeczka kiedy jest jeszcze w sumie troszkę ciemno Od razu inaczej się czuję i mam nadzieję, że poradzę sobie z tą chemią bo wydaje mi się, że ją umiem i rozumiem Godzina sądu o 18-19 ![]() a tymczasem znikam do wanny i do lekarza. Udanego dnia |
|
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
hejloł!
skimosia, trzymamy kciuki!' jestem dog tired, bo poszłam o 3.30 spac, a obudziłam sie o 6.30... do tego mam diarrohea z nerwów i gadam pol po polsku pol po angielsku..
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
skimos, crozee i nvmd powodzenia i oczywiście trzymam
![]() strasznie jestem senna ![]() idę nadrabiać
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

jakoś sie pogodziliśmy,cieżko było,jutro ma przyjechać na pół godziny i mamy co nieco przez ten czas nadrobić (
) ale zauważyłam,że odkąd zaczełam praktyki dzieje sie źle miedzy Nami
ważne żeby się często spotykać, mieć kontakt a nie żeby przesiadywać u siebie godzinami. Dobrze też że oboje macie parcie żeby coś tu naprawić. Nie daj wiośnie popsuć związku !
13.03.2008

tylko coś kiepsko Nam to wychodzi
i od tego sie zaczeło..bo jakby sie tak tego bał to do pracy jeździłby autobusem a tak jeździ samochodem ale na początku sie nie zrozumieliśmy.. ja bym do niego pojechała ale z miejsca gdzie mam praktyki do miejsca gdzie mieszka Tż jest daleka droga i zanim bym skończyła praktyki i do niego pojechała to Nasz czas by sie już wyczerpał
masz jak w banku

i czuje się wtedy więź