|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny jak tam weekendzik? ![]() ![]()
![]() |
#1592 |
Zakorzenienie
|
Mój weekend w połowie udany
![]() Wczoraj był u mnie K. Obejrzeliśmy meczyk, potem film. Wieczorem był rodzinny grill. Dla niego to taka pierwsza dłuższa konfrontacja z 'teściami' ![]() ![]() Później pojechaliśmy na piwo, z kumplem K. i jego dziewczyną. Sympatycznie było..a na koniec wylądowaliśmy na imprezie ![]() A no i M. ją prowadził..oczywiście nie obyło się bez tekstów ![]() Wyniknęła jedna nieprzyjemna sytuacja z laską jego kumpla, trochę zazdrosna była..no i z K. zaczęliśmy wątek posiadania koleżanek, kolegów itd. ![]() ![]() ![]() Niestety nadmiar % spowodował,że dziś od rana umieram. Nigdy więcej nie wypiję lanego piwa, bo tak się zatrułam,że toaleta cała moja ![]() A ten mój cwaniak dziś do mnie dzwoni i zaczyna rozmowę słowami 'jak się czuje mój pijaczek' ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-06-12 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1593 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziecko drogie, niechże rodzice odetną ci internet. Teraz toto takie głupie i nierozumne się rodzi, a kiedyś internetu nie było to i dzieciaki się nie tępiły. Pograjże sobie w klasy albo pobaw w chowanego, a Wizaz pozostaw dorosłym. ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Aaaa w ogóle co do mojego weekendu - mija na nauce, upałach, nauce i meczach. Kibicujecie komuś na MS? Ja od 8 lat wiernie jestem z Portugalią ![]() Dzisiaj sobie jednym okiem spoglądam na USA i Anglię. Zawsze mnie śmieszy, jak Amerykanie grają, oni nie są stworzeni do piłki nożnej. Byliśmy dziś z Misiem oglądać mieszkanie, jutro wieczorem jedziemy oglądac drugie ![]() Co prawda już się spory zaczęły, bo Miś nagle zaczął kręcić nosem, że on nie chce wyrzucać kasy na wynajem i lepiej byłoby wziąć kredyt i iść na swoje, ale... kurcze, będę szczera, wolałabym zamieszkać z nim przed ślubem bez tego kredytu, wspólne mieszkanie to naprawdę ogromny test i jest jakiś tam minimalny procent możliwości, że nie dogramy się na tym polu. Co prawda nie chcę i nie dopuszczam do świadomości myśli, że tak mogłoby byc, ale jednak kredyt na kilkadziesiąt lat to nie przelewki, a tutaj byłoby to praktycznie w ciemno. A wynajem... ja wiem,że to pieniądze w błoto, jednak mamy okazję podnająć coś fajnego od znajomych, taniej, a wyższy standard i niezły metraż. To dzisiejsze było super, duże, przestronne, ładnie zrobione, ale z elektryczxnym ogrzewaniem, a to kamienica. Miś od dziecka w kamienicy mieszka i wie, że w zimie płaci się kosmiczne pieniadze za prąd, bo tak ogrzewanie ciągnie, zwłaszcza, że to mieszkanie na rogu budynku, a obok pusty plac, więc niczym nie osłonięte przed zimnem. Jutrzejsze mieszkanko będzie mniejsze, ale trochę droższe, bo luksusowo urządzone (lodówka, co sama wyrzuca kostki lodu, światła na pilota itd), w domku jednorodzinnym. Kolega mamy ma i w sumie stoi mu puste, więc postanowił wynająć. Zobaczymy, jak będzie ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1594 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Myslałam, że moze Anglia, ale wczoraj szału nie było :/ ogólnie myslalam, że bedzie troche wyzszy poziom gry :P ale Korea płd mnie zazskoczyla w meczu z grecja! mam nawet wyniki poobstawiane na wszystkie mecze w grupach:P:P Przez te mecze nie ma sie jak uczyc, ale zawsze leca w tle :P Moj weekend to nauka nauka nauka, mam w srode przedostatni egzamin. Statystyka. musze się przyłożyc, bo nie chodzilam na wyklady i teraz mam za swoje. Musze to ogarnac a przez te upaly moje samopoczucie bardzo sie pogarsza. Ostatnio jechalam do szkoly taskowka ![]() ![]() A już-nie-mój-mezczyzna co jakis czas daje o sobie znac, nie chce utracic kontaktu. i to nie za dobrze, bo chyba wolalabym urwac go na dobre. meczy mnie to, ale staram sie nie przejmowac az tak bardzo wszystkim bo sie wykoncze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() A u mnie… Nie jest aż tak różowo. Z M niby jest ok, ale ostatnio powiedział mi, że nie potrafi się jeszcze zaangażować, wejść w związek. Przeszłość za bardzo w nim jeszcze siedzi. Fajnie jak jestem, razem spędzamy czas, ale wnioskuje, że z jego strony nie ma uczucia. Boi się, że ja się za bardzo zaangażuje i odsuwa się ode mnie… Ja zawsze bardzo sobie ceniłam niezależność, do tego A. nauczył mnie „wytrwałości” w takim układzie, więc na razie nie sprawia mi to problemu i próbuje mu to tłumaczyć. Ale boje się, że On nigdy nie zapomni i że nie uda nam się. Pozatym… Tydzień temu byliśmy na grillu zapoznawczym u moich rodziców. Wczoraj znów byliśmy na ognisku u mnie w domu, poznał moją całą 22 osobową hołotę, tzn. rodzinę ![]() ![]() ![]() Troszkę mam mieszane emocje, ale za bardzo mi zależy. To zbyt cudowny facet… Buziaki dla Was ![]()
![]() |
#1596 |
Zakorzenienie
|
Padam, ale na chwilę wpadłam pochwalić się, że dwa egzaminy do przodu, z licencjatem też dobrze. parę technicznych poprawek i mogę się bronić
![]() Dzisiaj J. po mnie wyjechał na dworzec i spędziliśmy od tygodnia troszkę wiecej czasu ze sobą niż 30 min. Znalazłam w komórce stare smsy od Niego, kiedy pisał, że kocha, nazywał mnie swoim słoneczkiem , Kochaniem i powiedziałam mu, że czuję, że jest inny od jakiegoś czasu. A On, że nie wie do ma robić dalej, problemy z Młodym, problemy z kasą też ma, sam nie wiem jak dalej z Nami będzie. Byłam za bardzo zmęczona po 8 h podróży, żeby jeszcze wchodzić w jakieś większe dyskusje z Nim, ale jak się spotkamy w tygodniu to myślę, żeby zaproponować jednak przerwę dla Nas...Bo tak jak pisałyście wcześniej to On się boi pełnego zaangażowana, że ja jestem jeszcze młoda, cały świat stoi dla mnie otworem, a On ciągle myśli, ze związek z Nim blokuje mi rozwój. A ja już nie wiem jak mam Go przekonywac, że kocham, że jestem, że chcę być zawsze z Nim i że wiek nie jest dla mnie problemem. Jak dzisiaj powiedziałam, że może by w końcu poznał moich rodziców, uśmiechnął się A ja coraz częściej myślę o zorganizowaniu takiego spotkania. Uciekam spać, bo padam na ryjek paaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1597 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Deja vu? ![]() 1) takich sms-ów nie powinnaś już mieć w kom... wytrzymałaś dwa tygodnie i co? Nie wyciągnęłaś żadnych wniosków? Widziałaś starania z jego strony, strach przed utratą Ciebie, dążenie do zmiany sytuacji na taką, żebyście mogli być razem? Nie wspominałaś... Nic, ciągle te same tłumaczenia, wygodnictwo, a Ty wciąż taka sama - kochająca, cierpliwa, czekająca... morenica, zerknij na swoje posty sprzed dwóch, trzech, czterech tygodni (nota bene, bardzo podobne do tego)... A później przeczytaj odpowiedzi Aivilo... bo ja chyba już nie mogę nic dopisać ![]()
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-06-14 o 08:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1598 |
BAN stały
|
,,Jak dzisiaj powiedziałam, że może by w końcu poznał moich rodziców, uśmiechnął się A ja coraz częściej myślę o zorganizowaniu takiego spotkania.'' beznadziejny pomysl, jak facet nie chce, to nic na sile i do tego sie nie angazuje. ja mam mlodszego i moj sie angazuje i to jak
![]() ![]() ,,I jesteś ze swoim TŻ dla kasy?'' dla kasy? nie, czemu? nigdzie tak nie pisalam, wiadomo, ze 23 latek jest na dorobku i dopiero zaczyna,bo jeszcze studiuje, a starszy pan 48 letni np.,to juz powinien sie dorobic czegos konkretnego,wiec mnie dziwia problemy z kasa u Was. wiadomo, ze lepszy wynajem niz kredyt na 30 lat, szczegolnie jak sie nie jest pewnym bycia razem, ja jestem w tej dobrej sytuacji z TŻ, ze zadnych kredytow i wynajmow nie musimy brac,bo oboje jestesmy jedynakami. poza tym kredyt na 30 lat jak TŻ jest starszy,to kiepski pomysl, bo w razie czego zostaniesz sama z kredytem i ew. z dzieckiem w przyszlosci,a kto Cie zabezpieczy?rodzice tez niestety wiecznie nie zyja,a szkoda ![]() Edytowane przez luna lovegood Czas edycji: 2010-06-14 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1599 |
Zakorzenienie
|
Tak wiem powtarza się to co już przerabiałam rok temu, miesiąc temu itd.
Staram się nie myśleć, zapomnieć, olać. Tak więc Dziewczyny, na jakiś czas znikam...Mam sesję, obronę, chcę się na tym skupić. Poza tym moi rodzice chcą mi kupić mieszkanie więc zaczynamy oglądanie mieszkań, potem remont... ![]() ![]() Będę od czasu do czasu zerkać do Was. Paaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
Raczkowanie
|
troche z innej ale podobnej beczki
![]() Ja jestem 19letnim chlopakiem a mi sie podobaja starsze kobiety ![]() ![]() Ale tez w szkole mialem ok40 letnia nauczycielke w-f ![]() ![]() ![]() ![]() Sie nie dziwie ze ktos woli starszych. Ja tam wole starsze niz ja kobiety bo ciagle sa dla mnie piekne a juz "doswiadczone" phi :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1601 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
_______ A teraz post do normalnych ludzi: morenica - nie wierzę w to, co widzę w twoim poście... kochasz, no cóż, kochaj, ale na litośc, ta miłość nie daje ci szczęścia, daje ci tylko same zgryzoty. Facet nie traktuje cię poważnie, na dodatek jest jakąś kaciałą,skoro nie potrafi własnego życia wziać w swoje ręce. Najlepsze lata życia upływają ci na użeraniu się z tym mężczyzną. A co masz z tedgo użerania się? Jedynie trochę postów na Wizażu. Zataczasz koło i znowu będzie, ze go kochasz, że jest super, będziesz go tłumaczyć... kochana, przekonujesz go o swoich uczuciach itd NA DARMO. On o twoich uczuciach DOSKONALE wie i w związku z tym je wykorzystuje, a ty się dajesz. W tej chwili jesteś dla niego darmową maszynką do wyżalania się, ale zaraz tak cię urobi, że będziecie razem sypiać, a potem on będzie wracał do ciepłego mieszkanka z byłą żonką i synkiem, zeby zjeść z nimi rodzinną kolację. Facet ma dwie prace i problemy z kasą? To przepraszam bardzo, ale na co on wydaje, kawior codziennie na śniadanie zjada? Poszedł do drugiej pracy, żeby mieć więcej kasy kosztem czasu,który możecie spędzić razem. A teraz nie ma ani kasy, ani czasu spędzanego razem. A o osobnym mieszkaniu ani widu, ani słychu! Pomysł z rodzicami jest niedobry. Tylko utwierdzisz twoich rodziców w przekonaniu, ze to nie jest partner dla ciebie. A co do smsów... on w tym jest najlepszy, w słowach. Jednak nie słowa, a CZYNY! Ja tu żadnych czynów nie widzę... U mnie ok - zakochałam się we wczorajszym mieszkaniu, miłością od pierwszego wejrzenia, teraz musimy się zastanowić, czy nas na nie stac, bo jednak jest, niestety, drogie ![]() Ale taaakie śliiiiczne... z małym ogródkiem ![]() ![]() Ach... widziałam tam siebie, siedzącą przy stole, gotującą w kuchni, myjącą się pod prysznicem... ach...
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1602 |
BAN stały
|
,,U mnie ok - zakochałam się we wczorajszym mieszkaniu, miłością od pierwszego wejrzenia, teraz musimy się zastanowić, czy nas na nie stac, bo jednak jest, niestety, drogie
Ale taaakie śliiiiczne... z małym ogródkiem W pełni wyposażone i to tak no luksusowo Ach... widziałam tam siebie, siedzącą przy stole, gotującą w kuchni, myjącą się pod prysznicem... ach... '' no to widac, ze nie jestes z tym Panem dla kasy ![]() moze nie uraczaj nas opisami gdzie sie nie widzialas ![]() http://www.sfora.pl/I-ty-mozesz-sobi...Francji-a20996 dobrze, ze sie tu ,,nie widzialas'', skoro tak lubisz luxusy ![]() co do mieszkan, to swoja droga,,zazdroszcze''osoba ,ktore sa z malych miescin pod tym wzgledem , ze u nich sa mieszkania tanie jak barszcz, jak sie koledzy/zanki pyt.ze studiow po ile u nas np.2 pokoje , to im slabo i szczeka opada. Edytowane przez luna lovegood Czas edycji: 2010-06-14 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1603 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1604 |
Raczkowanie
|
luna lovegood
BAN stały Alleluja!
![]() |
#1605 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
2. Dziewczyno błagam Cię, zamilcz w końcu, ps. Jakich NAS????????? 3. Co to w ogóle za link ? ![]() 4. Brak mi słów.
![]() |
#1606 |
Wtajemniczenie
|
No i jest ban
![]() ![]() Dziewczęta, możemy powrócić do normalności ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Rozeznanie
|
#1608 |
Zakorzenienie
|
I tak za długo to trwało...
![]() morenica - daj sobie z nim spokój ![]() ![]() Serpentine - potrzeba pewnie trochę czasu.. ![]() Aivilo - zazdroszczę mieszkanka ![]() ![]()
#1609 |
Raczkowanie
|
U mnie niby fajnie... Tż ma problemy w pracy co strasznie odbija sie na naszych relacjach... robi cos, czy powie i potem przeprasza... mam bardzo wazny egzamin za 2 dni i zero glowy do nauki... jejuu niech juz sie wyjasni to u niego bo szlak mnie trafia!
Zapraszam na truskaweczki ![]() ![]()
![]() |
#1610 |
Raczkowanie
|
#1611 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wszystko pieknie, ja go poniekąd rozumiem, ale w takim razie po co była ta cała szopka...? Jest mi tak strasznie przykro, pokochałam tamto mieszkanie, było takie śliczne, takie idealne, przez krótką chwilę myślałam, że oto spełniły się moje marzenia... On przecież od początku wiedział, jaka jest moja sytuacja finansowa, ale też znał mój plan (tzn dokładnie obliczyłam sobie, jakie będę miała przychody, tak samo mam już narajoną pracę, aczkolwiek to nie jest stały dochód, tylko na godzinę, za to mogę dostosowac tak, jak mi pasuje ![]() Czuję się, jakby po prostu machał mi przed nosem wielkim lizakiem, a potem wrzucił go do Wisły, czuje się tak bardzo zawiedziona i rozczarowana... Najgorsze jest to, że propozycja wspólnego mieszkania wyszła od niego, to jego męczy mieszkanie z matką i siostrą. Ja z moją mamą mogę jeszcze mieszkać nawet i 5 lat, jestem młoda, mi to nie przeszkadza, spokojnie skończę sobie studia. A on... jego sprawa. Skoro nie chce ze mną mieszkać, to nie. Ale to mieszkanie... takie piękne... takie wyjęte z moich marzeń... Jezu, tak strasznie mi żal... wolałabym go nigdy na oczy nie widzieć, wtedy nie byłoby mi tak smutno.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Rozeznanie
|
Aivilo strasznie mi przykro ze tak to wszystko wyszło, przez chwile mysłalam ze to wszystko tak pięknie się układa, ale moze to i lepiej ze zostaniecie jeszcze trochę z rodzicami. Na wszystko przyjdzie czas na Wasze piekne mieszkanie tez.
![]() A u mnie tez plany, plany.... Planujemy z moim Skarbem jechać nad morze jak skończę egzaminy ![]() Hihi... Nie mogę się juz doczekć, choć nie chcę zapeszać. Ciiii ![]() Wczoraj sprzeczka, a dziś taki mega piękny plan, az boje się myśleć ze jak się nie uda... chyba zwariuję. Taki odpoczynek jak najbardziej by się Nam przydał chociaz z tego wzgl. ze ciągle coś tam wynika w tym Naszym związku, cały czas ktoś próbuję dodac swoje tzw. 3 grosze ![]() Dobrze tylko ze to właśnie on jest moja 'podporą' w tym związku, dzięki Niemu to wszytko cały czas pięknie się rozwija.
Edytowane przez _lato Czas edycji: 2010-06-14 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1613 |
Raczkowanie
|
Tak, jestem tego świadoma. Przed chwilą rozmawiałam z A. i trochę się uspokoiłam...
Ale czy Wy dziewczyny też tak miałyście z tym "nieangażowaniem" drugiej strony? Tak jakoś dziwnie mi z tym, szczególnie, że jego zachowanie mówi co innego... Aivilo... Mężczyźni są nieobliczalni. Faktycznie mógł nie igrać z Twoimi emocjami jeśli nie był pewien czego chce.
![]() |
#1614 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A my w piątek śmigamy na Bal, ajajajj ![]() W zeszły piątek przed wieczornym wypadem jedliśmy lody, na patyku. Wlaściwie to patyczek był osobno, ze wględu na stan tych lodów ![]() ![]() Morire, besio - jak tam nowi adoratorzy? ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-06-14 o 22:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1615 |
Zadomowienie
|
Zabijcie mnie
![]() Mam problemy, dlatego jestem nieobecna... Musze Was przeczytac, bo ciazy mi to na sercu,ze nie wiem co sie u Was dzieje. Musze sie zebrac..
#1616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1617 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1618 |
Wtajemniczenie
|
A u mnie wszystko jak najlepiej. Jeszcze nie jesteśmy parą, ale wszystko ku temu zmierza. Dość nietypowy ten facet jak na mnie, ale widać przyszedł czas na zmiany
![]() Morenica- niestety muszę z żalem stwierdzić, że z tego co piszesz to to wszystko nie ma najmniejszego sensu i zgadzam się z Aivilo. Szkoda czasu na faceta, który wiecznie nie może sobie poradzić z tym wszystkim. No i powiem, że nie wierzę w to, że żyje ze swoją byłą w jednym mieszkaniu itd. a nie może na nią patrzeć i ma jej dosyć. Behind- jak tam Twoj Romeo?? ![]() Nataluska- jakby coś to wiesz że tu jestesmy dla Ciebie Kochana ![]() Małgosia- jak tam zdrówko i samopoczucie?? Lato- zazdroszczę wyjazdu nad morze, nawet samych już planów. Ja niestety będę się piekła w tej miejskiej dżungli ![]() Aivilo- najgorzej bolą zawiedzione nadzieje, może jeszcze on sobie wszystko przemyśli i może jednak..... tylko dziwi mnie ten brak zaufania... ale mam nadzieję że jednak wszystko dobrze się ułoży Serpentine- u mnie z M. było tak, że na początku to ja nie chciałam się zaangażować, a potem jak ja już to zrobiłam to on nagle był zdystansowany, za to wobec byłej zawsze był inny. Po prostu musisz sama zobaczyć czy tamto to na pewno jest zakończony etap jego życia. Jeśli wszystko rozliczył w zgodzie ze sobą, to powinien być gotowy na kolejny związek i nie asekurować się. Daj mu trochę czasu, powinno się zmienić widząc że Ty nigdzie nie uciekasz itd. Ja uciekam do biblioteki się uczyć, jutro kolejny egzamin. Mam potworne przeczucie że wszystko pięknie obleje.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1619 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jest cudnie, nigdy dotąd nie byłam tak zakochana ![]() ![]() W ogóle,to w tym roku ujawniła się u mnie jakaś głupia alergia, której nigdy nie miałam. Swędzenie, kichanie, katar...i właśnie dziś jest jeden z tych pieknych dni,kiedy mnie bierze;/
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-06-15 o 07:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1620 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.