Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2 - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-12, 18:05   #1591
foremka001
Rozeznanie

Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2

Cytat:
Napisane przez mag_a Pokaż wiadomość
No popatrz, a jednak znane są takie przypadki w historii świata, patrz: piękna i bestia niestety, nie ma ich na pudelku, więc nie mogłam wkleić odpowiedniego linka
mag dziekuje za niespodziewany wybuch smiechu

Dziewczyny jak tam weekendzik? Ja wczoraj bylam na Dniach Morza w Szczecinie. Byl koncert HEY, ale niezbyt mnie to interesowalo. Dzis lece na disco Mialam spotkac sie z TZ, ale niestety jednak tak sie nie stanie wiec spedze wieczor wsrod znajomych.
Stary 2010-06-12, 18:26   #1592
behindblueeyes
Zakorzenienie

Mój weekend w połowie udany
Wczoraj był u mnie K. Obejrzeliśmy meczyk, potem film. Wieczorem był rodzinny grill. Dla niego to taka pierwsza dłuższa konfrontacja z 'teściami' Ależ był zestresowany
Później pojechaliśmy na piwo, z kumplem K. i jego dziewczyną. Sympatycznie było..a na koniec wylądowaliśmy na imprezie
A no i M. ją prowadził..oczywiście nie obyło się bez tekstów
Wyniknęła jedna nieprzyjemna sytuacja z laską jego kumpla, trochę zazdrosna była..no i z K. zaczęliśmy wątek posiadania koleżanek, kolegów itd. I on coś do mnie 'zobaczymy za rok'..a ja mówię 'tak długo ze mną wytrzymasz?' a on' z tobą to do końca życia'
Niestety nadmiar % spowodował,że dziś od rana umieram. Nigdy więcej nie wypiję lanego piwa, bo tak się zatrułam,że toaleta cała moja

A ten mój cwaniak dziś do mnie dzwoni i zaczyna rozmowę słowami 'jak się czuje mój pijaczek'

Edytowane przez behindblueeyes
Czas edycji: 2010-06-12 o 18:31
behindblueeyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 19:57   #1593
Aivilo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez luna lovegood Pokaż wiadomość
zdarzylam napisac przed wykladami, pattinsona nie lubie, za to enrique tak, jest boski, mlody i przystojny, takie ciacho, ale TŻ sie czepia jak go ogladam i jest niezadowolony, dziwnie tez by sie patrzyl jakbym,,podziwiala''porte ra.
http://userserve-ak.last.fm/serve/50...lesias+EI1.jpg
http://www.emimusic.pl/uploaded/elem..._lipn_1258.jpg
ja nie watpie, ze porter jest dobry, mily, ciekawy, inteligenty itp.,ale przy enrique wyglada blado i amantem on nigdy nie bedzie. juz widze jak laski na niego leca. typowa 20latka sie nim raczej nie zainteresuje. poza tym ja jestem estetka i wzrokowcem-nie tylko faceci, wiadomo, ze najpierw,,zakochujemy''si e oczami, gdyz jak poznajemy partnera i widzimy go 1 raz,to nie znamy jego cech charakteru. podoba nam sie z wygladu i juz. juz widze jak kazda z Pan poleci na malo urodziwego pana.
co do wygladu gim., to wiem, ze sa sklepy gdzie mi piwa nie sprzedadza i nawet nie probuje,ale ja sie z tego ciesze,kolezanki zazdroszcza, mimo,ze juz dawno 18 skonczylam.ciesze sie,ze nie wygladam na swoj wiek albo gorzej jak niektore panie pisza tu,ze sie szybko starzeja,to co bedzie jak beda w srednim wieku?ruina......
I jesteś ze swoim TŻ dla kasy?

Dziecko drogie, niechże rodzice odetną ci internet.

Teraz toto takie głupie i nierozumne się rodzi, a kiedyś internetu nie było to i dzieciaki się nie tępiły. Pograjże sobie w klasy albo pobaw w chowanego, a Wizaz pozostaw dorosłym.

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Aaaa w ogóle co do mojego weekendu - mija na nauce, upałach, nauce i meczach.

Kibicujecie komuś na MS? Ja od 8 lat wiernie jestem z Portugalią Już we wtorek najblizszy mecz.
Dzisiaj sobie jednym okiem spoglądam na USA i Anglię. Zawsze mnie śmieszy, jak Amerykanie grają, oni nie są stworzeni do piłki nożnej.

Byliśmy dziś z Misiem oglądać mieszkanie, jutro wieczorem jedziemy oglądac drugie Powoli przymierzamy się do pójścia "na swoje" czyli na wynajem, tak na rok, może dwa lata, do ślubu.

Co prawda już się spory zaczęły, bo Miś nagle zaczął kręcić nosem, że on nie chce wyrzucać kasy na wynajem i lepiej byłoby wziąć kredyt i iść na swoje, ale... kurcze, będę szczera, wolałabym zamieszkać z nim przed ślubem bez tego kredytu, wspólne mieszkanie to naprawdę ogromny test i jest jakiś tam minimalny procent możliwości, że nie dogramy się na tym polu.
Co prawda nie chcę i nie dopuszczam do świadomości myśli, że tak mogłoby byc, ale jednak kredyt na kilkadziesiąt lat to nie przelewki, a tutaj byłoby to praktycznie w ciemno.

A wynajem... ja wiem,że to pieniądze w błoto, jednak mamy okazję podnająć coś fajnego od znajomych, taniej, a wyższy standard i niezły metraż.

To dzisiejsze było super, duże, przestronne, ładnie zrobione, ale z elektryczxnym ogrzewaniem, a to kamienica. Miś od dziecka w kamienicy mieszka i wie, że w zimie płaci się kosmiczne pieniadze za prąd, bo tak ogrzewanie ciągnie, zwłaszcza, że to mieszkanie na rogu budynku, a obok pusty plac, więc niczym nie osłonięte przed zimnem.

Jutrzejsze mieszkanko będzie mniejsze, ale trochę droższe, bo luksusowo urządzone (lodówka, co sama wyrzuca kostki lodu, światła na pilota itd), w domku jednorodzinnym. Kolega mamy ma i w sumie stoi mu puste, więc postanowił wynająć.
Zobaczymy, jak będzie

Będę Żoną!
http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png
No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej.
http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png
Aivilo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 08:07   #1594
malgoskagc
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aivilo Pokaż wiadomość
Kibicujecie komuś na MS? Ja od 8 lat wiernie jestem z Portugalią Już we wtorek najblizszy mecz.
Dzisiaj sobie jednym okiem spoglądam na USA i Anglię. Zawsze mnie śmieszy, jak Amerykanie grają, oni nie są stworzeni do piłki nożnej.
Ja jestem wierna Włochom!! Licze na powtóke ostatniego mundialu :P:P ale zdaje sobie sprawe, że sa małe szanse! :P
Myslałam, że moze Anglia, ale wczoraj szału nie było :/ ogólnie myslalam, że bedzie troche wyzszy poziom gry :P ale Korea płd mnie zazskoczyla w meczu z grecja!
mam nawet wyniki poobstawiane na wszystkie mecze w grupach:P:P
Przez te mecze nie ma sie jak uczyc, ale zawsze leca w tle :P

Moj weekend to nauka nauka nauka, mam w srode przedostatni egzamin. Statystyka. musze się przyłożyc, bo nie chodzilam na wyklady i teraz mam za swoje. Musze to ogarnac a przez te upaly moje samopoczucie bardzo sie pogarsza. Ostatnio jechalam do szkoly taskowka bo balam sie ze niedojde do trampka. ogolnie upaly powoduja u mie nasilenie objawow tak samo stres. wiec boje sie tej sesji letniej

A już-nie-mój-mezczyzna co jakis czas daje o sobie znac, nie chce utracic kontaktu. i to nie za dobrze, bo chyba wolalabym urwac go na dobre. meczy mnie to, ale staram sie nie przejmowac az tak bardzo wszystkim bo sie wykoncze
malgoskagc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 17:09   #1595
Serpentine
Raczkowanie

Cześć dziewczyny Co tutaj się ostatnio dzieje… Yhh.

A u mnie… Nie jest aż tak różowo. Z M niby jest ok, ale ostatnio powiedział mi, że nie potrafi się jeszcze zaangażować, wejść w związek. Przeszłość za bardzo w nim jeszcze siedzi. Fajnie jak jestem, razem spędzamy czas, ale wnioskuje, że z jego strony nie ma uczucia. Boi się, że ja się za bardzo zaangażuje i odsuwa się ode mnie… Ja zawsze bardzo sobie ceniłam niezależność, do tego A. nauczył mnie „wytrwałości” w takim układzie, więc na razie nie sprawia mi to problemu i próbuje mu to tłumaczyć. Ale boje się, że On nigdy nie zapomni i że nie uda nam się.
Pozatym… Tydzień temu byliśmy na grillu zapoznawczym u moich rodziców. Wczoraj znów byliśmy na ognisku u mnie w domu, poznał moją całą 22 osobową hołotę, tzn. rodzinę Nie naciskałam, sam chciał Jego rodziców prędko nie poznam, bo Oni są trochę zniechęceni po tej całej sytuacji z ex M. Uważają, że go rozkocham, wykorzystam i zostawię Z córą też trochę to potrwa, bo M. boi się, że jego była wykorzysta nasz związek przeciwko niemu przy rozwodzie.
Troszkę mam mieszane emocje, ale za bardzo mi zależy. To zbyt cudowny facet…

Buziaki dla Was
Serpentine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 21:54   #1596
morenica
Zakorzenienie

Padam, ale na chwilę wpadłam pochwalić się, że dwa egzaminy do przodu, z licencjatem też dobrze. parę technicznych poprawek i mogę się bronić

Dzisiaj J. po mnie wyjechał na dworzec i spędziliśmy od tygodnia troszkę wiecej czasu ze sobą niż 30 min. Znalazłam w komórce stare smsy od Niego, kiedy pisał, że kocha, nazywał mnie swoim słoneczkiem , Kochaniem i powiedziałam mu, że czuję, że jest inny od jakiegoś czasu. A On, że nie wie do ma robić dalej, problemy z Młodym, problemy z kasą też ma, sam nie wiem jak dalej z Nami będzie. Byłam za bardzo zmęczona po 8 h podróży, żeby jeszcze wchodzić w jakieś większe dyskusje z Nim, ale jak się spotkamy w tygodniu to myślę, żeby zaproponować jednak przerwę dla Nas...Bo tak jak pisałyście wcześniej to On się boi pełnego zaangażowana, że ja jestem jeszcze młoda, cały świat stoi dla mnie otworem, a On ciągle myśli, ze związek z Nim blokuje mi rozwój. A ja już nie wiem jak mam Go przekonywac, że kocham, że jestem, że chcę być zawsze z Nim i że wiek nie jest dla mnie problemem.
Jak dzisiaj powiedziałam, że może by w końcu poznał moich rodziców, uśmiechnął się A ja coraz częściej myślę o zorganizowaniu takiego spotkania.

Uciekam spać, bo padam na ryjek paaa
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 08:49   #1597
mag_a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Padam, ale na chwilę wpadłam pochwalić się, że dwa egzaminy do przodu, z licencjatem też dobrze. parę technicznych poprawek i mogę się bronić

Dzisiaj J. po mnie wyjechał na dworzec i spędziliśmy od tygodnia troszkę wiecej czasu ze sobą niż 30 min. (1)Znalazłam w komórce stare smsy od Niego, kiedy pisał, że kocha, nazywał mnie swoim słoneczkiem , Kochaniem i powiedziałam mu, że czuję, że jest inny od jakiegoś czasu. A On, że nie wie do ma robić dalej, problemy z Młodym, problemy z kasą też ma, sam nie wiem jak dalej z Nami będzie. Byłam za bardzo zmęczona po 8 h podróży, żeby jeszcze wchodzić w jakieś większe dyskusje z Nim, ale jak się spotkamy w tygodniu to myślę, żeby zaproponować jednak przerwę dla Nas...Bo tak jak pisałyście wcześniej to On się boi pełnego zaangażowana, że ja jestem jeszcze młoda, cały świat stoi dla mnie otworem, a On ciągle myśli, ze związek z Nim blokuje mi rozwój. A ja już nie wiem jak mam Go przekonywac, że kocham, że jestem, że chcę być zawsze z Nim i że wiek nie jest dla mnie problemem.
Jak dzisiaj powiedziałam, że może by w końcu poznał moich rodziców, uśmiechnął się A ja coraz częściej myślę o zorganizowaniu takiego spotkania.

Uciekam spać, bo padam na ryjek paaa

Deja vu?

1) takich sms-ów nie powinnaś już mieć w kom... wytrzymałaś dwa tygodnie i co? Nie wyciągnęłaś żadnych wniosków?

Widziałaś starania z jego strony, strach przed utratą Ciebie, dążenie do zmiany sytuacji na taką, żebyście mogli być razem? Nie wspominałaś...

Nic, ciągle te same tłumaczenia, wygodnictwo, a Ty wciąż taka sama - kochająca, cierpliwa, czekająca...

morenica, zerknij na swoje posty sprzed dwóch, trzech, czterech tygodni (nota bene, bardzo podobne do tego)... A później przeczytaj odpowiedzi Aivilo... bo ja chyba już nie mogę nic dopisać

Edytowane przez mag_a
Czas edycji: 2010-06-14 o 08:51
mag_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 09:16   #1598
luna lovegood
BAN stały

,,Jak dzisiaj powiedziałam, że może by w końcu poznał moich rodziców, uśmiechnął się A ja coraz częściej myślę o zorganizowaniu takiego spotkania.'' beznadziejny pomysl, jak facet nie chce, to nic na sile i do tego sie nie angazuje. ja mam mlodszego i moj sie angazuje i to jakhe he,widze,ze duzo Pan ma tutaj problem z nieangazujacym sie TŻ. ja bym takiego pogonila. morenica powodzenia na obronie, znikam z tego łez padołu do 26,bo mam egzaminy,wiec bede tutaj b.rzadko,wiem,ze nikt tesknil nie bedzie.ja zreszta tez nie
,,I jesteś ze swoim TŻ dla kasy?''
dla kasy? nie, czemu? nigdzie tak nie pisalam, wiadomo, ze 23 latek jest na dorobku i dopiero zaczyna,bo jeszcze studiuje, a starszy pan 48 letni np.,to juz powinien sie dorobic czegos konkretnego,wiec mnie dziwia problemy z kasa u Was.
wiadomo, ze lepszy wynajem niz kredyt na 30 lat, szczegolnie jak sie nie jest pewnym bycia razem, ja jestem w tej dobrej sytuacji z TŻ, ze zadnych kredytow i wynajmow nie musimy brac,bo oboje jestesmy jedynakami. poza tym kredyt na 30 lat jak TŻ jest starszy,to kiepski pomysl, bo w razie czego zostaniesz sama z kredytem i ew. z dzieckiem w przyszlosci,a kto Cie zabezpieczy?rodzice tez niestety wiecznie nie zyja,a szkodapoza tym teraz nie ma pewnej zadnej pracy,no i jak sie zachoruje to tez lipa.o rozwodzie juz nie wspominajac-czego nikomu nie zycze.poza tym wiadomo, ze w kredycie splaca sie bankowi odestki i np.za mieszkanie warte 200 tys zl, splaci sie bankowi prawie 2 razy tyle,a wiadomo, ze mieszkanie np.2 pokojowe nie jest warte 400 tys zl,a naiwni placa i placza raty podwojnie za mieszkanko warte polowe i sie ciesza, ze za ,,jedyne''400 tys zl nabeda przez pol zycia-30 lat 1dno mieszkanko,,ktorego wlascicielem beda na emeryturze lub wcale,bo wnuki odziedzicza lub dzieci w najlepszym wypadku.idealna wizja.

Edytowane przez luna lovegood
Czas edycji: 2010-06-14 o 09:26
luna lovegood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 09:53   #1599
morenica
Zakorzenienie

Tak wiem powtarza się to co już przerabiałam rok temu, miesiąc temu itd.
Staram się nie myśleć, zapomnieć, olać. Tak więc Dziewczyny, na jakiś czas znikam...Mam sesję, obronę, chcę się na tym skupić. Poza tym moi rodzice chcą mi kupić mieszkanie więc zaczynamy oglądanie mieszkań, potem remont... Tak więc życzcie mi powodzenia, żebym poukłada sobie wszystko w końcu...
Będę od czasu do czasu zerkać do Was. Paaa
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 09:58   #1600
kle2
Raczkowanie

troche z innej ale podobnej beczki
Ja jestem 19letnim chlopakiem a mi sie podobaja starsze kobiety tzn. takie ok. 30
Ale tez w szkole mialem ok40 letnia nauczycielke w-f O Boze jaka ona byla piekna

Sie nie dziwie ze ktos woli starszych. Ja tam wole starsze niz ja kobiety bo ciagle sa dla mnie piekne a juz "doswiadczone"
phi :P
kle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 10:01   #1601
Aivilo
Wtajemniczenie

Cytat:
,
,,I jesteś ze swoim TŻ dla kasy?''
dla kasy? nie, czemu? nigdzie tak nie pisalam,
Dziecko drogie, dla ludzi, którzy widzą cię na ulicy jesteś z TŻ dla kasy, no bo jaki inny powód trzymałby cię przy takim starym dziadku?

_______

A teraz post do normalnych ludzi:

morenica - nie wierzę w to, co widzę w twoim poście... kochasz, no cóż, kochaj, ale na litośc, ta miłość nie daje ci szczęścia, daje ci tylko same zgryzoty. Facet nie traktuje cię poważnie, na dodatek jest jakąś kaciałą,skoro nie potrafi własnego życia wziać w swoje ręce.
Najlepsze lata życia upływają ci na użeraniu się z tym mężczyzną. A co masz z tedgo użerania się?
Jedynie trochę postów na Wizażu.

Zataczasz koło i znowu będzie, ze go kochasz, że jest super, będziesz go tłumaczyć... kochana, przekonujesz go o swoich uczuciach itd NA DARMO. On o twoich uczuciach DOSKONALE wie i w związku z tym je wykorzystuje, a ty się dajesz. W tej chwili jesteś dla niego darmową maszynką do wyżalania się, ale zaraz tak cię urobi, że będziecie razem sypiać, a potem on będzie wracał do ciepłego mieszkanka z byłą żonką i synkiem, zeby zjeść z nimi rodzinną kolację.

Facet ma dwie prace i problemy z kasą? To przepraszam bardzo, ale na co on wydaje, kawior codziennie na śniadanie zjada?
Poszedł do drugiej pracy, żeby mieć więcej kasy kosztem czasu,który możecie spędzić razem.
A teraz nie ma ani kasy, ani czasu spędzanego razem.
A o osobnym mieszkaniu ani widu, ani słychu!

Pomysł z rodzicami jest niedobry. Tylko utwierdzisz twoich rodziców w przekonaniu, ze to nie jest partner dla ciebie.

A co do smsów... on w tym jest najlepszy, w słowach. Jednak nie słowa, a CZYNY!
Ja tu żadnych czynów nie widzę...

U mnie ok - zakochałam się we wczorajszym mieszkaniu, miłością od pierwszego wejrzenia, teraz musimy się zastanowić, czy nas na nie stac, bo jednak jest, niestety, drogie
Ale taaakie śliiiiczne... z małym ogródkiem W pełni wyposażone i to tak no luksusowo
Ach... widziałam tam siebie, siedzącą przy stole, gotującą w kuchni, myjącą się pod prysznicem... ach...

Będę Żoną!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-14, 10:22   #1602
luna lovegood
BAN stały

,,U mnie ok - zakochałam się we wczorajszym mieszkaniu, miłością od pierwszego wejrzenia, teraz musimy się zastanowić, czy nas na nie stac, bo jednak jest, niestety, drogie
Ale taaakie śliiiiczne... z małym ogródkiem W pełni wyposażone i to tak no luksusowo
Ach... widziałam tam siebie, siedzącą przy stole, gotującą w kuchni, myjącą się pod prysznicem... ach... ''
no to widac, ze nie jestes z tym Panem dla kasy
moze nie uraczaj nas opisami gdzie sie nie widzialasjakos mi sobie to ciezko wyobrazic.
http://www.sfora.pl/I-ty-mozesz-sobi...Francji-a20996
dobrze, ze sie tu ,,nie widzialas'', skoro tak lubisz luxusy
co do mieszkan, to swoja droga,,zazdroszcze''osoba ,ktore sa z malych miescin pod tym wzgledem , ze u nich sa mieszkania tanie jak barszcz, jak sie koledzy/zanki pyt.ze studiow po ile u nas np.2 pokoje , to im slabo i szczeka opada.

Edytowane przez luna lovegood
Czas edycji: 2010-06-14 o 10:24
luna lovegood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 11:18   #1603
Aivilo
Wtajemniczenie

Cytat:
,,U mnie ok - zakochałam się we wczorajszym mieszkaniu, miłością od pierwszego wejrzenia, teraz musimy się zastanowić, czy nas na nie stac, bo jednak jest, niestety, drogie
Ach... widziałam tam siebie, siedzącą przy stole, gotującą w kuchni, myjącą się pod prysznicem... ach... ''
moze nie uraczaj nas opisami gdzie sie nie widzialasjakos mi sobie to ciezko wyobrazic.
dobrze, ze sie tu ,,nie widzialas'', skoro tak lubisz luxusy
co do mieszkan, to swoja droga,,zazdroszcze''osoba ,ktore sa z malych miescin pod tym wzgledem , ze u nich sa mieszkania tanie jak barszcz, jak sie koledzy/zanki pyt.ze studiow po ile u nas np.2 pokoje , to im slabo i szczeka opada.
Dziecko kochane, ja pracuję i zarabiam jak normalny człowiek, ale rozumiem, że dla nastolatki na utrzymaniu rodziców jest to ciężkie do wyobrażenia.

Będę Żoną!
Stary 2010-06-14, 12:06   #1604
Serpentine
Raczkowanie

luna lovegood
BAN stały

Alleluja!
Stary 2010-06-14, 12:10   #1605
_lato
Rozeznanie

Cytat:

dobrze, ze s
ie tu ,,nie widzialas'', skoro tak lubisz luxusy
1. Proszę naucz się normalnie cytować czyjeś posty.
2. Dziewczyno błagam Cię, zamilcz w końcu,
ps. Jakich NAS?????????
3. Co to w ogóle za link ?
4. Brak mi słów.

_lato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 13:01   #1606
Aivilo
Wtajemniczenie

No i jest ban dzieki Bogu

Dziewczęta, możemy powrócić do normalności

Będę Żoną!
Stary 2010-06-14, 13:08   #1607
_lato
Rozeznanie

Cytat:

Stary 2010-06-14, 13:47   #1608
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:

I tak za długo to trwało...

morenica - daj sobie z nim spokój

Serpentine - potrzeba pewnie trochę czasu..

Aivilo - zazdroszczę mieszkanka Spędziłam 5 lat poza domem, a teraz wróciłam póki nie znajdę żadnej pracy..i coraz częściej brakuje mi tego własnego kąta
Stary 2010-06-14, 15:20   #1609
zelka887
Raczkowanie

U mnie niby fajnie... Tż ma problemy w pracy co strasznie odbija sie na naszych relacjach... robi cos, czy powie i potem przeprasza... mam bardzo wazny egzamin za 2 dni i zero glowy do nauki... jejuu niech juz sie wyjasni to u niego bo szlak mnie trafia!

Zapraszam na truskaweczki

pokażę Ci zło xD

o! o! o o ooo !
zelka887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 15:31   #1610
mag_a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Serpentine Pokaż wiadomość
luna lovegood
BAN stały

Alleluja!
Nareszcie!
Stary 2010-06-14, 19:42   #1611
Aivilo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez behindblueeyes Pokaż wiadomość

Aivilo - zazdroszczę mieszkanka Spędziłam 5 lat poza domem, a teraz wróciłam póki nie znajdę żadnej pracy..i coraz częściej brakuje mi tego własnego kąta
Juz nie ma czego zazdroscic, euforia trwała dwa dni, a dzisiaj sie dowiedzialam, ze on nie ufa mi, ze znajde prace od nowego roku akademickiego, nie ufa mojej mamie, która powiedziała, ze wynajmie mój pokój i pieniądze z najmu będą dla mnie, że on może ze mnącos wynająć dopiero, jak ja będę mieć stały dochód, a w ogóle to on nie chce ze mną mieszkać i w związku z tym dalej zostajemy u rodzicow.

Wszystko pieknie, ja go poniekąd rozumiem, ale w takim razie po co była ta cała szopka...? Jest mi tak strasznie przykro, pokochałam tamto mieszkanie, było takie śliczne, takie idealne, przez krótką chwilę myślałam, że oto spełniły się moje marzenia...
On przecież od początku wiedział, jaka jest moja sytuacja finansowa, ale też znał mój plan (tzn dokładnie obliczyłam sobie, jakie będę miała przychody, tak samo mam już narajoną pracę, aczkolwiek to nie jest stały dochód, tylko na godzinę, za to mogę dostosowac tak, jak mi pasuje ) i mimo to byy gadki o wynajmie, plany, ja dzwoniłam, umawiałam nas, załatwiałam to wszystko...

Czuję się, jakby po prostu machał mi przed nosem wielkim lizakiem, a potem wrzucił go do Wisły, czuje się tak bardzo zawiedziona i rozczarowana...

Najgorsze jest to, że propozycja wspólnego mieszkania wyszła od niego, to jego męczy mieszkanie z matką i siostrą.
Ja z moją mamą mogę jeszcze mieszkać nawet i 5 lat, jestem młoda, mi to nie przeszkadza, spokojnie skończę sobie studia. A on... jego sprawa. Skoro nie chce ze mną mieszkać, to nie.

Ale to mieszkanie... takie piękne... takie wyjęte z moich marzeń... Jezu, tak strasznie mi żal... wolałabym go nigdy na oczy nie widzieć, wtedy nie byłoby mi tak smutno.

Będę Żoną!
Stary 2010-06-14, 20:08   #1612
_lato
Rozeznanie

Aivilo strasznie mi przykro ze tak to wszystko wyszło, przez chwile mysłalam ze to wszystko tak pięknie się układa, ale moze to i lepiej ze zostaniecie jeszcze trochę z rodzicami. Na wszystko przyjdzie czas na Wasze piekne mieszkanie tez.
A u mnie tez plany, plany....

Planujemy z moim Skarbem jechać nad morze jak skończę egzaminy
Hihi... Nie mogę się juz doczekć, choć nie chcę zapeszać. Ciiii
Wczoraj sprzeczka, a dziś taki mega piękny plan, az boje się myśleć ze jak się nie uda... chyba zwariuję.

Taki odpoczynek jak najbardziej by się Nam przydał chociaz z tego wzgl. ze ciągle coś tam wynika w tym Naszym związku, cały czas ktoś próbuję dodac swoje tzw. 3 grosze

Dobrze tylko ze to właśnie on jest moja 'podporą' w tym związku, dzięki Niemu to wszytko cały czas pięknie się rozwija.

Edytowane przez _lato
Czas edycji: 2010-06-14 o 22:05
Stary 2010-06-14, 20:44   #1613
Serpentine
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez behindblueeyes Pokaż wiadomość
Serpentine - potrzeba pewnie trochę czasu..
Tak, jestem tego świadoma. Przed chwilą rozmawiałam z A. i trochę się uspokoiłam...
Ale czy Wy dziewczyny też tak miałyście z tym "nieangażowaniem" drugiej strony? Tak jakoś dziwnie mi z tym, szczególnie, że jego zachowanie mówi co innego...

Aivilo... Mężczyźni są nieobliczalni. Faktycznie mógł nie igrać z Twoimi emocjami jeśli nie był pewien czego chce.
Stary 2010-06-14, 21:55   #1614
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Juz nie ma czego zazdroscic, euforia trwała dwa dni, a dzisiaj sie dowiedzialam, ze on nie ufa mi, ze znajde prace od nowego roku akademickiego, nie ufa mojej mamie, która powiedziała, ze wynajmie mój pokój i pieniądze z najmu będą dla mnie, że on może ze mnącos wynająć dopiero, jak ja będę mieć stały dochód, a w ogóle to on nie chce ze mną mieszkać i w związku z tym dalej zostajemy u rodzicow.

Wszystko pieknie, ja go poniekąd rozumiem, ale w takim razie po co była ta cała szopka...? Jest mi tak strasznie przykro, pokochałam tamto mieszkanie, było takie śliczne, takie idealne, przez krótką chwilę myślałam, że oto spełniły się moje marzenia...
On przecież od początku wiedział, jaka jest moja sytuacja finansowa, ale też znał mój plan (tzn dokładnie obliczyłam sobie, jakie będę miała przychody, tak samo mam już narajoną pracę, aczkolwiek to nie jest stały dochód, tylko na godzinę, za to mogę dostosowac tak, jak mi pasuje ) i mimo to byy gadki o wynajmie, plany, ja dzwoniłam, umawiałam nas, załatwiałam to wszystko...

Czuję się, jakby po prostu machał mi przed nosem wielkim lizakiem, a potem wrzucił go do Wisły, czuje się tak bardzo zawiedziona i rozczarowana...

Najgorsze jest to, że propozycja wspólnego mieszkania wyszła od niego, to jego męczy mieszkanie z matką i siostrą.
Ja z moją mamą mogę jeszcze mieszkać nawet i 5 lat, jestem młoda, mi to nie przeszkadza, spokojnie skończę sobie studia. A on... jego sprawa. Skoro nie chce ze mną mieszkać, to nie.

Ale to mieszkanie... takie piękne... takie wyjęte z moich marzeń... Jezu, tak strasznie mi żal... wolałabym go nigdy na oczy nie widzieć, wtedy nie byłoby mi tak smutno.
Nie to, to inne..niemniej szkoda,że niepotrzebnie zrobił Ci nadzieje.
Cytat:
Napisane przez _lato
Planujemy z moim Skarbem jechać nad morze jak skończę egzaminy
Hihi... Nie mogę się juz doczekć, choć nie chcę zapeszać. Ciiii
Wczoraj sprzeczka, a dziś taki mega piękny plan, az boje się myśleć ze jak się nie uda... chyba zwariuję.

Taki odpoczynek jak najbardziej by się Nam przydał chociaz z tego wzgl. ze ciągle coś tam wynika w tym Naszym związku, cały czas ktoś próbuję dodac swoje tzw. 3 groszy

Dobrze tylko ze to właśnie on jest moja 'podporą' w tym związku, dzięki Niemu to wszytko cały czas pięknie się rozwija.
Na pewno wypad nad morze będzie niezapomniany
Cytat:
Napisane przez Serpentine
Tak, jestem tego świadoma. Przed chwilą rozmawiałam z A. i trochę się uspokoiłam...
Ale czy Wy dziewczyny też tak miałyście z tym "nieangażowaniem" drugiej strony? Tak jakoś dziwnie mi z tym, szczególnie, że jego zachowanie mówi co innego...
Ma dużego plusa,że otwarcie mówił Ci,że potrzebuje czasu żeby się bardziej zaangażować etc. A nie jakieś niepotrzebne ściemy strzelał

A my w piątek śmigamy na Bal, ajajajj

W zeszły piątek przed wieczornym wypadem jedliśmy lody, na patyku. Wlaściwie to patyczek był osobno, ze wględu na stan tych lodów No i w pewnym momencie K. wziął trochę loda i mi przejechał po policzku. A ja do niego,że ma mi to wytrzeć teraz..a on,że nie ma czym..i może to tylko zlizać..no i musiał to zrobić,haha..na środku ulicy, w centrum miasta

Morire, besio - jak tam nowi adoratorzy?

Czas edycji: 2010-06-14 o 22:05
Stary 2010-06-14, 22:19   #1615
nataluska175
Zadomowienie

Zabijcie mnie

Mam problemy, dlatego jestem nieobecna... Musze Was przeczytac, bo ciazy mi to na sercu,ze nie wiem co sie u Was dzieje. Musze sie zebrac..

nataluska175 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 22:21   #1616
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataluska175 Pokaż wiadomość
Zabijcie mnie

Mam problemy, dlatego jestem nieobecna... Musze Was przeczytac, bo ciazy mi to na sercu,ze nie wiem co sie u Was dzieje. Musze sie zebrac..
Mam nadzieję,że nic poważnego
Stary 2010-06-14, 22:33   #1617
malgoskagc
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nataluska175 Pokaż wiadomość
Zabijcie mnie

Kochana co się dzieje? Mam nadzieje, że nic powaznego! trzymaj się!
malgoskagc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 06:48   #1618
besio
Wtajemniczenie

A u mnie wszystko jak najlepiej. Jeszcze nie jesteśmy parą, ale wszystko ku temu zmierza. Dość nietypowy ten facet jak na mnie, ale widać przyszedł czas na zmiany Tak więc jestem baaardzo ale to bardzo szczęśliwa.

Morenica- niestety muszę z żalem stwierdzić, że z tego co piszesz to to wszystko nie ma najmniejszego sensu i zgadzam się z Aivilo. Szkoda czasu na faceta, który wiecznie nie może sobie poradzić z tym wszystkim. No i powiem, że nie wierzę w to, że żyje ze swoją byłą w jednym mieszkaniu itd. a nie może na nią patrzeć i ma jej dosyć.
Behind- jak tam Twoj Romeo??
Nataluska- jakby coś to wiesz że tu jestesmy dla Ciebie Kochana
Małgosia- jak tam zdrówko i samopoczucie??
Lato- zazdroszczę wyjazdu nad morze, nawet samych już planów. Ja niestety będę się piekła w tej miejskiej dżungli
Aivilo- najgorzej bolą zawiedzione nadzieje, może jeszcze on sobie wszystko przemyśli i może jednak..... tylko dziwi mnie ten brak zaufania... ale mam nadzieję że jednak wszystko dobrze się ułoży
Serpentine- u mnie z M. było tak, że na początku to ja nie chciałam się zaangażować, a potem jak ja już to zrobiłam to on nagle był zdystansowany, za to wobec byłej zawsze był inny. Po prostu musisz sama zobaczyć czy tamto to na pewno jest zakończony etap jego życia. Jeśli wszystko rozliczył w zgodzie ze sobą, to powinien być gotowy na kolejny związek i nie asekurować się. Daj mu trochę czasu, powinno się zmienić widząc że Ty nigdzie nie uciekasz itd.

Ja uciekam do biblioteki się uczyć, jutro kolejny egzamin. Mam potworne przeczucie że wszystko pięknie obleje.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
besio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 07:03   #1619
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez besio Pokaż wiadomość
A u mnie wszystko jak najlepiej. Jeszcze nie jesteśmy parą, ale wszystko ku temu zmierza. Dość nietypowy ten facet jak na mnie, ale widać przyszedł czas na zmiany Tak więc jestem baaardzo ale to bardzo szczęśliwa.
No to baaardzo się cieszę I broń boże nie zostawiaj nas Powodzenia na egzaminie, musi być ok
Cytat:
Napisane przez besio
Behind- jak tam Twoj Romeo??
A w porządku Dostaliśmy zaproszenie od jego mamy na imieninowego grilla. Także w sobotę po balu jedziemy na działkę do 'teściowej'. Chyba jakieś czekoladki kupię,bo pomysłu nie mam, a funduszy tym bardziej
Jest cudnie, nigdy dotąd nie byłam tak zakochana A i żaden facet nigdy tak się o mnie nie troszczył itd.

W ogóle,to w tym roku ujawniła się u mnie jakaś głupia alergia, której nigdy nie miałam. Swędzenie, kichanie, katar...i właśnie dziś jest jeden z tych pieknych dni,kiedy mnie bierze;/

Czas edycji: 2010-06-15 o 07:04
Stary 2010-06-15, 07:41   #1620
mag_a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniqa1 Pokaż wiadomość
http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,...ystentka_.html
http://www.pudelek.pl/artykul/25382/...ja_asystentka/
,,Moja ukochana córeczka została kochanką faceta, który jest w moim wieku! Wychowałem ją na porządną dziewczynę. Nie mogę patrzeć, jak marnuje sobie życie u boku kogoś, z kim nie czeka ją żadna przyszłość. Przecież to rozwodnik, któremu rozpada się już drugie małzeństwo. Moja córka zasługuje na kogoś lepszego niż ten podstarzały lowelas.'' zrodlo powyzej: dla jej taty. to normalne, ze ojciec tak reaguje i nie chce ziecia w swoim wieku. mozna sie oszukiwac, ze jest inaczej, czasami zgodzi sie dla sw.spokoju,ale radosny napewno nie jest. to jest postawa normalnego, porzadnego ojca. behind zycze duzo zdrowia, tez mama lergie dziwna i znam ten bol. ,,Juz nie ma czego zazdroscic, euforia trwała dwa dni, a dzisiaj sie dowiedzialam, ze on nie ufa mi, ze znajde prace od nowego roku akademickiego....''i po co te sciemy z ta praca? ja sie sama utrzymuje od lo prawie. do domu dokladam mimo, ze nie musze. na swoje isc nie chce, bo lubie miec co chce, nie ograniczac sie zbytnio i dziadowac pozniej jak moje kolezanki,ktore co z tego,ze wynajmuja jak nie maja nawet na klapki z CCC
Proszę, nie, nie wierzę! Kobieto, ile razy musisz być zbanowana, żeby sobie odpuścić?

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości