|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Cytat:
Amela nie umie schodzic na razie...witam sie z kawka
|
|
|
|
|
#332 |
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Hej Jestem z kawką aannuullaa, tak i się przypomniało co napisałaś na temat mojego Małża, tzn, co przeczytałaś - wstawił zamiast wystawił ![]() Można pomarzyć....Zmywarka stoi dalej na środku. Nie mógł zrobić tego technik, bo tak samo jak byliśmy umówieni, że ją wystawimy, to teraz też sami wstawiamy. Zmywarka była później montowana niż meble i trochę jest przyciasno. Do wyciągania jej w niedzielę, Małż używał lewarka z samochodu - podnosił szafki graniczące zer zmywarką ![]() Także, nie wiem kiedy wsunie ją z powrotem... Sam stwierdził, że nie wie kiedy, bo mu się nie che i tak mam ją na środku... ![]() Osłabia mnie ten debil... Kręciłam wczoraj Antosia i po pierwsze to krótko to chodzenie trwa - przeszkadza mu dywan a po drugie kręciłam wszystko w pionie, więc ogląda się to bokiem
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez kiedys w pionie krecilam i wkleilam takie
|
|
#334 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no trochę jest - jak siedzi to tak brzuszek jej wystaje jak piłeczka ![]() Ale zaczęła raczkować i myślę, ze teraz trochę ją wysmukli Cytat:
Skrobnę PW Cytat:
![]() Ja w weekendy teraz też zawsze stęskniona wracam a mała już śpi, to postoję trochę nad łóżeczkiem popatrzę i delikatnie pocałuję ![]() Cytat:
![]() No to jak już wstał to mogłaś ich zostawić- niech brykają z rana ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:Witajcie kochane U nas dzisiaj słoneczko bez upału - super
|
|
#335 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Moje dziecie dalej śpi ... obudził się o 3, pocycał troszke i zasnął ... a teraz chyba nadrabia brak wczorajszej drugiej drzemki ![]() U nas nie pada, nie ma upału ... jest fajnie ![]() Cytat:
to chyba dzisiaj spróbuje tych placuszków ![]() nooo to wczesną pobudkę miałyście ![]() hehe facet + pralka ... mój to nawet by nie wiedział jak ją sie włącza ![]() Cytat:
![]() musiała poćwiczyć rzed snem, żeby jej się nie zapomniało ![]() .... moje dziecko to chyba nie zacznie chodzić ![]() dostał kolejne buciki od babci - sandałki i jak mu je ubiore i prowadzę za rączki to tak szaleje jak dzikus ![]() ooooooooooo obudził się Królewicz
Edytowane przez Ania0104 Czas edycji: 2010-06-15 o 10:20 |
||
|
|
|
#336 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja w przypływie szału dietkowego nawet mleko 0% znalazłam ![]() Cytat:
Ja Ci powiem, ze jeszcze większą optymistką byłam - przeczytałam że wstawił w znaczeniu, ze włożył naczynia i włączył Nie dziwię się, że osłabia ![]() Wklejaj ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
|
|
#337 |
|
Wtajemniczenie
|
Aloha
Ja to Was na emeryturze nadgonię Na początek podzielę się spostrzeżeniami. Może się Wam przydadzą Na początek buty. Między Befado a Bartkiem jest wielka różnica, zrówno w chodzeniu, jak i stawianiu stopy i jej, powiedzmy, wyginaniu. Reasumując, Maciej chodzi Bartkach, tylko one strasznie ciężkie Wolałabym coś lżejszego po domu.Druga rzecz. Kupiliśmy Maćkowi stolik edukacyjny i powiem Wam, że świetnie się nim/przy nim bawi. Na początku zainteresowanie było zerowe, a po tygodniu duże. Polecam. Dzisiaj też nie było mleczka w nocy
Edytowane przez magi77 Czas edycji: 2010-06-15 o 09:17 |
|
|
|
#338 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
A no to rzeczywiście optymizm ... ![]() Wkleiłam w klubie Cytat:
![]() Wklej link do stoliczka ![]() Super Wkleiłam filmik w klubie, zapraszam
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
witam z rana po sniadaniu a jeszcze przed kawką. Oliwka rozrabia z samego rana, ide do niej bo cos marudzi
|
|
|
|
#340 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item1054012070...uper_cena.html
|
|
|
#341 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Któraś z was interesowała się butkami elephanten (tak to się pisze?)? Są coś warte?
|
|
#342 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Tak wie, ale chciałam wiedzieć, który to tak zainteresował ![]() Cytat:
Zrobiłam nowy album z fotkami w profilu
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
aa dopóki pamietam.. jak zrobić efekt takiej fajnej mokrej powieki? jakimi cieniami? wazne zeby było bez brokatu...
unholy lece do albumu
|
|
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
znalazłam takie z Avonu, Miss Sporty, Dior i Chanel też na pewno coś takiego ma ja dziś planuję umyć okna mimo pochmurnej pogody, a teraz zbieram siły ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- kat, chodzi o taki efekt http://www.zeberka.pl/art.php?id=7637
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2010-06-15 o 10:08 |
||
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie o taki efekt mi chodziło jak p4w wkleiła
tylko zawsze myslałam ze błyszczyk bedzie za ciężki na powieki i bedzie się kleił... bo jakos na nieklejące się nie trafiłam... nie mam bezbarwnego i nie moge wypróbować. a cienie w kremie to tylko z brokatem widziałam jest chyba z MAC jakis produkt taki, ale myslalam ze moze cos łatwiej dostepnego i tanszego znajde. Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-06-15 o 10:14 |
|
|
|
#347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak bedzie juz sama chodzic to wtedy kupie jakies lepsze butki ooo chyba kciuki dzialaja na Maciusia Cytat:
---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Wojtusiu a jak ten brazer? jakie wraznia?
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
takie znalazłam
http://pl.strawberrynet.com/makeup/c.../82018/#DETAIL http://pl.strawberrynet.com/makeup/c...eashore/91077/ https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-do-powiek.htm http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-do-powiek.htm http://torebka.kafeteria.pl/katalog....e=view&id=1610 niestety nie znam palety kolorów czy jest bezbarwny, ale delikatne róże i beże na pewno są z tego co patrzyłam na KWC to Avon i Oriflame nie mają zbyt dobrych opinii
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
ale dziwny make.Kompletnie nie w moim stylu.Ani mnie nie zainspirowało, ale jak sobie zrobisz, to wstaw nam fotkę.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#350 |
|
BAN stały
|
.
Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2010-06-15 o 11:06 Powód: nieoplacona reklama |
|
|
|
#351 | ||
|
Zakorzenienie
|
|
|
#352 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Da się oglądać ![]() Cytat:
Zuzce też trochę brzuszek wystaje, myślę że wybiega to zaraz ![]() Odpisałam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() znów po cichutku ...Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Rano wstałam i pobiegłam po mięsko. Z rana zawsze świeżutkie. Zapasy porobiłam i zamroziłam, będzie na trochę dla nas i małej. Dopiero jem śniadanie. Ah jak miło jak nikt nie patrzy w oczy jak jem ![]() Wiecie co... Ale Zuzka jest zazdrosna. Wczoraj poszłam do mamy i była tam moja siostrzenica.... (mieszka w Krakowie ale prze 2 msce będzie tu u nas) Usiadłam sobie na kanapie i przyszła do mnie ta mała i tak między nogami moimi stała, jak to tylko Zuzia zobaczyła to szybko przyszła, wepchnęła się i tą mała zaczęła odpychać żeby sobie poszła Skąd Ona tego się nauczyła?Niby się cieszyła, że jest dziewczynka mała ale jak tylko widziała, że ją wołam albo biorę małą na ręce to koniec... Czasem też popychała ją i nie wiem dlaczego Jak spotykamy się z innymi dziećmi to Zuza tak nie reaguje, może dlatego, że ja tych dzieci nie całuję i nie przytulam? ![]() Mam nadzieję, że to się zmieni bo chcę tą siostrzenicę czasem zabierać do siebie. Jedzeniem się dzieliły. Zabawkami już nie. Miały dwie identyczne paczki chusteczek mokrych a i tak ta "dziewczynki" była fajniejsza, tak samo z butelkami z makaronem... |
|||||||
|
|
|
#353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny zarówno do całej twarzy jak i do cieniowania, pozniej napiszę opinię w KWC. Cytat:
|
||
|
|
|
#354 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny może wicie w czym mogłabym wykapać małą, żeby jej ulżyć? Straszne uczulenie dostała, dałam wapno i trochę lepiej już jest, jak nie będzie przechodzić to jyknepo południu do lekarza ale teraz? Mąka ziemniaczana?
|
#355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam pojęcia jak jej pomóc... może kup kropelki Zyrtec i daj jej jak jesteś pewna, ze to uczulenie zaraz sprawdzę czy to na receptę ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- tak, są na receptę, ale moze Pani w aptece Ci da jak powiesz, ze doniesiesz receptę i jednocześnie umów się na wizytę choćby do rodziennego, zeby dał receptę
|
|
|
#356 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Ten wiek, ze dzieciaki już zazdrosne się robią ![]() Ale jak będzie często siostrzenice widywała, to moze z czasem jej przejdzie ![]() aannuullaa, z domowych to mąka ziemniaczana, ale najpierw zrób z niej kisiel i gluta dodaj do kąpieli. Nie masz żadnych Oil...? A od czego dostała?
|
|
#357 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Obstawiam białko dałam jej jajeczniczkę, no ale to już rugi raz jadła, oststnio nic jej nie było ... Matko, dobrze, ze nie spuchła Lece, musze ją zbawiać, zeby się nie drapała. Idę kąpiel zrobię
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dawaj gołąbka to wyślę Ci receptę ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- no i zapomniałam Wam napisać, ze Tomuś dziś dużo lepiej się zachowuje i zasnął normalnie za ok 2 godziny go odbiorę
|
|
|
#359 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
No moze i białko, czasami tak jest, że za którymś razem... Oby przeszło, daj znać jak po kąpieli
|
|
#360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Była u nas właśnie premiera naleśniczka z twarożkiem i bananem Zuzia wcinała aż się Jej uszy trzęsły Mamusia dokończyła taki był smaczny ![]() Idziemy na spacer, miłego dnia Miramej nie było rano Wczoraj wieczorem też
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

Amela nie umie schodzic na razie...

jak piłeczka 

klask i:
... obudził się o 3, pocycał troszke i zasnął ... a teraz chyba nadrabia brak wczorajszej drugiej drzemki
MACIEJKA SYNEK KOCHANY 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Skąd Ona tego się nauczyła?