|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Tak w ogóle to nie lubię żadnego z moich nowych avatarów. Hubert, choć niedopracowany, najlepiej oddawał moją skomplikowaną osobowość.
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
na AGH jest teraz nawet kulturoznawstwo i to takie fajne, o mediach, a nie jakieś skanseny.Nie kojarzę ale musimy iść na karaoke! ![]() Mnie też śmieszy, ale już nie tak jak kiedyś. To nie wysiadasz na dworcu autobusowym koło dworca pociągowego?
|
|
|
|
|
#2252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pójdziemy nieee, busik zatrzymuje się koło pomnika
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-06-15 o 13:19 |
|
|
|
|
#2253 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Koło Wielkiej Cipy?
|
|
|
|
|
#2254 |
|
Wtajemniczenie
|
Noo zobaczymy po wynikach matur
dokładnie!
|
|
#2255 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2256 |
|
Zadomowienie
|
Ej, a będę mogła do was na weekend przyjechać ?
![]() Chciałam do Krakowa, ale ta odległość... A ja się nastawiam na wałówę od mamy co najmniej co 2 tygodnie. ![]() Ciekawe ile chętnych na UJocie na kognitywistykę do tej pory. Na UAMie są już 4 osoby na miejsce.
|
#2257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ej no, trzeba się usamodzielniać Żbiki o Ciebie zadbają Na UJ nie można się jeszcze zapisywać na konkretne kierunki |
|
|
|
|
#2258 | |
|
Wtajemniczenie
|
O matko
Aaa, wyliczyłam sobie mniej więcej punkty w lepszym i gorszym przypadku i byłoby całkiem ok, więc zobaczymy ![]() Cytat:
![]() A można już na ujocie się na kierunki rejestrować konkretne?
|
|
|
#2259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uznali że będzie weselej No widzisz! ![]() ![]() Właśnie ja chciałam do Wrocławia jechać!Od 30-tego dopiero bodajże o_O przynajmniej tak było rok temu. |
|
|
|
|
#2260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
widziałam, że na jakieś kulturoznawstwo od 16 czerwca, no ale my i tak wyników nie mamy. Ok, jaa idęę ;**
|
|
|
#2261 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jasne, tylko już sobie wyobrażam te koszty. Tym bardziej, że równocześnie ze mną na studia idzie też siostra, także wszystko x2. ![]() Wiem, x2 ją liczą. Tylko w Krk tak. Na UMK tylko polski + przedmiot (w moim przypadku bio), a na UAM polski, język + wybrany przedmiot. Jestem tylko ciekawa jak dużo osób zdążyło się dowiedzieć o tym kierunku, bo nieustające pytanie moich znajomych, gdy im mówię na co składam "yyy, a co to jest?". Chciałabym. A oprócz was, Marta i Dominika do Krakowa? Fajnie wam, żaden Żbik nie składa tam, gdzie ja.
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżu Żbiki, Neandertalczyk wrócił z truskawek..
![]() masakra piłą mechaniczną, nic tylko się już zabić, już mogę. spaliłam tam chyba 300000 kalorii. ![]() zarobiłam 35zł, fak jea, wszystko mnie boli i spałam dzisiaj trochę ponad 3h. (a no i jakże łaskawie dostałam kobiałkę truskawek do domu, NIECAŁĄ i uwaga, uwaga, najlepsze: tekst mojej B: ja tam jadę jutro jeszcze raz! ona jutro to z łóżka nie wstanie z tymi zakwasami
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-15 o 13:53 |
|
|
|
#2263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do kognitywistyki, mało kto w ogóle potrafi tę nazwę wymówić mój kumpel co zdawał biologię i chemię chciał na to iść, a tu dupa, liczą filozofię ![]() Kurde, szkoda że taka trudna sytuacja Krakówek głupi, ale im nas więcej, tym weselej
|
|
|
|
|
#2264 |
|
Konto usunięte
|
jak się rejestrujesz to jest gdzieś napisane ile osób na 1 miejsce?? ;>
|
|
|
|
#2265 |
|
Zadomowienie
|
Tak, jest napisane jak już się zalogujesz na IRK i wchodzisz w kierunek to zaraz pod nim jest napisane
![]() Dziewczyny! Byłam dziś na rozmowie o staż, iii... w piątek zaczynam!
|
|
#2266 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie też mnie to zaczyna przybijać ![]() Cytat:
Bo otwierać o szóstej i później zamykać, liczyć głosy (od 19) muszą być u mnie wszyscy ![]() Cytat:
A mi na co składać oprócz EiT? ![]() Zgadzam się całkowicie z tym pogrubionym. Mnie już Weronika nauczyła (W, odebrałaś wiadomość na gg? )Nic ciekawego, nie mam co o sobie pisać
|
|||
|
|
|
#2267 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Elektrotechnikę na pewno
![]() Ale z tych po angielsku? Są:
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-06-15 o 14:44 |
|
|
|
#2269 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie na staż dopiero w październiku będą przyjmować bo jak mi kobieta jedna tłumaczyła że teraz dużo osób czeka na wyniki matur i bo jeszcze nie wiadomo na jakie studia ktoś idzie
|
|
#2271 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aaaa! byłam pewna że mówicie o UAMie - sorry ![]() Mam staż w jakimś takim małym oddziale bankowym, dosłownie 3-4 osoby tam pracują. Dziś zaniosłam cv (które wczoraj pisałam ) i kobieta powiedziała, że jestem z tej grupy osób, które są zapisane na razie najlepsza i że oddzwoni pod koniec tygodnia. Wiec postanowiłam czekać, a po jakiś 4 godzinach zadzwoniła, że przeczytała jeszcze raz CV i z takimi kwalifikacjami oni nie potrzebują nikogo innego i mam pozałatwiać wszystko z urzędem i przychodzić od razu jak tylko będę mogła U mnie też tak mówili, ale staż trwa najkrócej 3 miesiące - więc to ostatni moment żeby zacząć. A ja codziennie wchodziłam na stronę urzędu aż w końcu pojawiła się oferta dla mnie i zaniosłam to CV, chyba miałam dużo szczęścia...;D
|
|
|
#2272 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I nawet po francusku! Cóż, ja bym wybrała Biomedical Engineering i Computer Science A to w ogóle bezpłatne? W Krakowie za wszystkie obcojęzyczne kierunki trzeba bulić, i to grubo :/ |
|
|
|
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hej;* myślałam, że więcej będzie nadrabiania. Kurcze boję się tych wyników, tzn. o polski. Chciałabym mieć to za sobą.Fotograf zrobił mi zdj. i wyszłam jak zwykle dziwnie, ale co ja się dziwię- widoczne uszy i czoło. zrobiłam sobie maseczkę, fajna skóra po niej jest. ![]() o i jeszcze zamówiłam sobie puder mineralny.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-15 o 15:46 |
|
|
|
|
#2274 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. a ja jeszcze siedzę w piżamie . olabogaCytat:
.Cytat:
Cytat:
.ja pamiętam jak po pierwszym dniu było. o Jeżuu .Cytat:
. u mnie niestety nie ma żadnych ciekawych ofert.Dzień dobryy ;** kurczę coś chciałam napisać. ale zapomniałam.
|
|||||
|
|
|
#2275 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale podobno jest się wtedy szczerym... niech się na trzeźwo zdeklaruje, może się zmienił?Cytat:
![]() Cytat:
Hubercie, wróć.Żbiku, składasz do Bydgoszczy? Czy to w Toruniu jest? Ja się do Bydgoszczy wybieram Cytat:
brawo, że to przeżyłaś. Podziwiam:pCytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2276 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale szczerze to nie dopuszczam myśli że się nie dostanę do GD Już wiem co chciałam Wam napisać. . oglądałam mecz. Słowacja kontra Nowa Zelandia. i aż mi się szkoda zrobiło Słowaków. bo prowadzili do 93 minuty a tu nagle goll dla przeciwników.
|
|
|
|
|
#2277 |
|
Zadomowienie
|
Ktoś coś pisał o Toruniu? Ja składam do Torunia!
W ogóle, widziałyście? są już oficjalne klucze cke!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?![]() nawet nie patrzę. fajnie jest na tej PŁ z tymi ang kierunkami ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- hm, co się ma z takiego stażu? pieniądze z tego, to chyba średnie są? |
|
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
Marta Everyday Minerals FAIR NEUTRAL (intensive)
![]() Ze stażu ma się bodajże najmniejszą krajową, ale nie jestem pewna. Ale staż daje nam np. doświadczenie. Ja bym poszła na staż gdyby nie wyjazd.
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? jakby co, to ja jakieś mam próbki, inne niż EDM zdaje mi się, że moja mama miała niższe niż najmniejsza krajowa. niecały tysiąc? a pracowała jak na normalnym etacie. nie lepiej zdobyć doświadczenie normalnie pracując? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

na AGH jest teraz nawet kulturoznawstwo

Tym bardziej, że równocześnie ze mną na studia idzie też siostra, także wszystko x2. 

Ja jeszcze nie wiem na którą zmianę się zapiszę. Jak były wybory do PE to byłam na rano i miałam od 6.30 do 14, a potem pojechałam z rodzicami na zakupy do Gliwic
Kaczyńskiego się boję, Grzesiu's self-love is boundless, a reszty nawet nie komentuję. Jedyny wyjątek to Olechowski - zobaczcie, jakie ma za sobą doświadczenie, jego nie trzeba by się było wstydzić. Bo nie oszukujmy się, w naszym systemie prezydent jest tylko i wyłącznie do pokazywania innym krajom

U mnie na staż dopiero w październiku będą przyjmować bo jak mi kobieta jedna tłumaczyła że teraz dużo osób czeka na wyniki matur i bo jeszcze nie wiadomo na jakie studia ktoś idzie

. olaboga
ale zapomniałam.