|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V
minio1984 mieszanka chińska pewnie większa od lidlowskiej ale tańsza to na pewno nie bo nie sądzę aby kosztowała mniej niż 2,99(a tamta wlasnie tyle kosztuje) chyba że jakoś wagowo przeliczasz..
Nie znalazłam orzeszkow niesolonych albo u mnie nie było..pisałyście, że w zielonym opakowaniu a w zielonym to były tylko pistacje..A czy te patelnie, to takie kolorowe o ile dobrze pamiętam? Co do klapek rzeczywiście beznadziejnie twarda podeszwa, nie warto. Dzisiejsze zakupy obfite wyjątkowo: awokado, bułka z ziarnem
|
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dopiero wczoraj odkryłam zapiekanki z biedronki -tanie i pyszne, w przeciwieństwie do innych mają dużo prawdziwego sera, pieczarek i szynki i mają taki domowy smak a nie sztuczny jak zapiekanki z innych marketów.
Pizza z kurczakiem- całkiem dobra, kurczaka całkiem sporo- sam w sobie kurczak smaczny ale coś mi w niej nie smakowało -pomidory albo ten sos. Jadłam też bagietkę z masłem czosnkowym- jak dla mnie średnia...taka zwykła bułka;-) Za to Cola z Biedronki jest pyszna
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tak- zapiekanki super, aż cieżkie od tego sera, pychota Cola tez, coż, zeby zbilansowac nadmiar kcal kupuję w wersji light, choć wiem ze to i tak nie zmieni faktu ze zbyt zdrowe to nie jest![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- aha, zapomniałabym- u mnie dawniej obok zapiekanek o których mowa powyżej bywały pyszne kapuśniaczki- ale od dluższego czasu brak Czy u Was też "wyszły" ? Ja kiedyś babeczkę podpytałam ale powiedziała ze nie będzie juz, ot nie i juz.... Coś Wam wiadomo na ten temat?
|
|
|
|
|
#1805 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=laisla;19986043]minio1984 mieszanka chińska pewnie większa od lidlowskiej ale tańsza to na pewno nie bo nie sądzę aby kosztowała mniej niż 2,99(a tamta wlasnie tyle kosztuje) chyba że jakoś wagowo przeliczasz..
Laisla w Lidlowskiej jest 450 g za 2,99 a w Biedrze jest 750 g za 3,69 jak się nie mylę to bardziej się opłaca biedronkową a i smakowo lepsza
|
#1806 |
|
Rozeznanie
|
co do kaszek mleczny start, to odpowiednie dodatki (owoce, bakalie, dżemik) i jest smaczniejsza. aczkolwiek ja wolę zrobić sobie tradycyjną kaszę mannę na mleku (tłustym
|
|
|
|
#1807 |
|
Wtajemniczenie
|
po degustacji sosu Aspiro Bolońskiego stwierdziliśmy że podlatywał w smaku fasolką po bretońsku ale w rezultacie nie był zły
![]() Lód Świrusek też nie najgorszy ![]() Mąż zadowolony z torby podróżnej |
|
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=minio1984;19987341]
Cytat:
a powiedz, dlaczego lepsza bo ja jeszcze biedronkowej nie jadłam a lidlowską kupuję regularnie.
|
|
|
|
|
#1809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kapuśniaczków u mnie nigdy nie było Cytat:
ja też ![]() Oscypki skonsumowane- polecam! |
||
|
|
|
#1810 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- ale przyznam ze mrożonych nie probowałam, jakoś mnie nie zachęcały nigdy do degustacji ale next time z ciekawości wezmę. a czy warto kupić chusteczki, do czyszczenia- takie nasączone płynem , albo do mebli albo do innych powierzcni? Dziś rozważałam tą kwestię... niby nie pieniądze, bo chyba 5 zł z czymś, a duzo ich tam było- niemniej wole zasięgnąc Waszej opinii |
|
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
Milennka03
|
#1813 |
|
Przyczajenie
|
a czy warto kupić chusteczki, do czyszczenia- takie nasączone płynem , albo do mebli albo do innych powierzcni? Dziś rozważałam tą kwestię... niby nie pieniądze, bo chyba 5 zł z czymś, a duzo ich tam było- niemniej wole zasięgnąc Waszej opinii
moim zdaniem chusteczki są super , mi wystarczają na bardzo długo i dobrze wycierają kurz ja zawsze biore te uniwersalne do wszystkiego zapach tez ladny
|
|
|
|
#1814 |
|
Konto usunięte
|
kupiłam dziś napój wieloowocowy (czerwony) i napój jabłko&mięta w kartonach 2l. wcześniej ich chyba nie piłam, więc spróbuję. poza tym wzięłam Nic Nacsy, bo nie mogę od jakiegoś czasu spotkać paprykowych z Biedry.
kupiłam pizzę Barbecue Chicken- sycąca, smaczniejsza niż Avanti (ale A. mi się ostatnio przejadła), ale bez rewelacji. nie mogę odżałować pepperoni, była pyszna, ale już jej nie ma. |
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczynki- ad tych chusteczek
W takim razie w piątek zaszaleję i zakupię 2rodzaje, a co mi tam
|
|
|
|
#1816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja nie kupowalam dzisiaj japonek, bo po pierwsze nie mialam czasu, a po drugie mam japonki z zeszlego roku z biedro i na razie nie trzeba ich wymieniac. |
||
|
|
|
#1817 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Z tych napoi (Pluuum?) lubię Grejpfruta .
|
|
#1818 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a co sądzicie o żelazku, które jest w obecnie w ofercie Biedronki? Kosztuje bodajże 79 zł. Zastanawiam się nad jego kupnem. Myślicie, że warto?
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy u was w B. sa nektarynki? bo u mnie ile razy nie pojde to widze tylko cene po nich
|
|
#1821 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz widzę kolosalną różnicę w prasowaniu, leci para a nie woda.... szybko się nagrzewa i świetnie prasuje. Dodatkowym plusem jest mozliwość prasowania pionowo-parą(nie próbowałam jeszcze)
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
czy widziałyście te nowe letnie torebki damskie? Widziałam je tylko na stronie i nie wiem czy są fajne.
Edytowane przez WioletaM Czas edycji: 2010-06-15 o 12:05 |
|
|
|
#1823 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1824 |
|
Rozeznanie
|
Jak tam czytam to Wy tylko o jednym o KCAL! wszystkie jesteście na diecie? bo jak się już podaje produkt to zaraz, że to kaloryczne, albo ile to ma kalori
|
#1825 |
|
Rozeznanie
|
WioletaM, wczoraj oglądałam tą torebkę "na żywo" w sklepie. Jest dość spora, czyli pakowna, ale uszyta z bardzo cienkiej bawełny (jak letnia bluzeczka), a podszewka jeszcze cieńsza - ogólnie sprawia wrażenie jak by zaraz miała się porwać, taka " na 1 raz". Raczej nie warto. Mi w ogóle się te torebki nie podobają.
Moje wczorajsze zakupy: - orzechy Akardo niesolone, -herbata zielona ( zawsze kupuję tylko w B.), -wiórki kokosowe (jako posypka do lodów śmietankowych) i 5 op. małych musli Just fit tropikalne ![]() Byłam pod wieczór, kolejki jak zawsze. Pisałyście ostatnio o nowych koszykach na zakupy. U mnie nie ma wcale koszyków, wycofali jakiś czas temu. Jak mam mało zakupów to pakuję się w torebki jednorazowe, bo nie chce się przeciskać z tym wielkim wózkiem. Edytowane przez Kinga 72 Czas edycji: 2010-06-15 o 13:05 Powód: dopisek |
|
|
|
#1826 |
|
Raczkowanie
|
ja też je kupiłam i jestem zadowolona, jedna dziewczyna pisała że kupiła takie samo żelazko w innym sklepie 2 tygodnie wcześniej za 129zł
|
|
|
|
#1827 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze, a u mnie nie ma tych niesolonych orzechów
![]() ![]() Ja na diecie jestem już od niepamiętnych czasów :P Mimo, że już dawno doszłam do upragnionej wagi jakoś mi tak zostało... Zawsze liczę kalorie i pierwsze co robię to czytam ile dany produkt ich posiada :P To takie moje zboczenie ![]() czasem jak mi się chce coś słodkiego to jem garstkę suszonych bananów z biedronki, smaczne są ale.... mega kaloryczne ![]() Wczoraj kupiłam sobie torbę podróżną, z racji tego, że pojutrze wyjeżdżam i mi jest niesamowicie potrzebna Wygląda na solidną i ogólnie podoba mi się A kupiona za śmieszne grosze ![]() Ja mam kolor: ni to róż ni to bordo ze wstawkami siwymi :P
|
|
|
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() JA wyjezdzam w weekend wiec tez przetestuje. I ogolnie czesto podrozuje
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2010-06-15 o 14:55 |
|
|
|
|
#1829 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko kolor ma zielony a nie pomarańczowy i myslałam, że mnie sieknie jak zobaczyłam za ile w biedrze wystawili ![]() A samo żelazko jest ok, opłaca się za te cenę |
|
|
|
|
#1830 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Myslicie, ze te pościele będą godne uwagi? http://www.biedronka.pl/img/promocja...28/02/04_b.jpg . Akurat potrzebuję kupic, taką z kory ale nie wiem. Byly wczesniej w Biedrze takie posciele moze juz ? , bo ja nie pamiętam. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.

albo u mnie nie było..pisałyście, że w zielonym opakowaniu a w zielonym to były tylko pistacje..

Czy u Was też "wyszły" ? Ja kiedyś babeczkę podpytałam ale powiedziała ze nie będzie juz, ot nie i juz.... Coś Wam wiadomo na ten temat?

a powiedz, dlaczego lepsza bo ja jeszcze biedronkowej nie jadłam a lidlowską kupuję regularnie.