Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-15, 12:11   #1951
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Tak ale ja gdzies kiedys przeczytalam, ze skurcze moze wywolac kapiel i przedwczesny porod i tak prewencyjnie prysznic bralam tylko bo ja nie odrozniam goracej wody od cieplej dla mnie zawsze ona zimna a taka goraca niewskazana bo skurcze moze wywolac
Ja cały czas kąpię się w gorącej wodzie... Jak jeżdzę do siostry to wyleguję się w wannie nawet godzinę (sama mam kabinę) i ani razu nie miałam skurczu... (poza łydkami)
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 12:13   #1952
Zuziunia
BAN stały

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
za kciuki
Malutka wazy 1600 w 30 tc czyli dosyc dobrze przytyla z czego sie bardzo ciesze afi w normie, szyjka ok
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 12:14   #1953
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość

A tak btw to mój Wojtek w 29 tc ważył 1938g ale to chłopak

Cytat:
za kciuki
Malutka wazy 1600 w 30 tc czyli dosyc dobrze przytyla z czego sie bardzo ciesze afi w normie, szyjka ok
no i ginka stwierdzila, ze moge miec same corki bo jak po mamie beda urode dziedziczyc to tylko sie cieszyc hehehe
dobry bajer ma nie ma co az z wrazenie nie zapytalam o to co mialam zapytac tylko zburaczalam i ucieklam
Super ze jest ok Niezly bajer hehe, i to od ginki

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 12:25   #1954
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez mini 12 Pokaż wiadomość
dzisiaj zaczynamy 34 tydzień
My też

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
czulam tez ze jestem w ciazy mimo ze test pokazywal na poczatku I kreske...
Karolcia ja miałam identycznie, po prostu wiedziałam, że jestem w ciąży Test zrobiłam parę dni po owulacji (wiedziałam, że to może być za szybko,ale nie mogłam się doczekać) i wyszła 1 kreseczka, kolejny w dniu spodziewanej miesiączki i już były dwie

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Dzien dobry. Wstałam o 6 zrobić TŻ śniadanie ale polożyłam sie jeszcze i przysnęłam. Ostatecznie wstałam o 9.30, bo psina prosiła o spacer.

AAAA TŻ wczoraj wrócił przed północą ze skwaszoną miną i lodem cytrynowym na patyku (taki jakiś wodny).
Ale jak się chłopak poświęcił!!

ja też dziś wstałam o 6 zrobić tż kanapki, ale już się nie kładłam, bo jechałam z mamą na rynek. Kupiłam truskawy, arbuza, kalafiorki, młode ziemniaki, mniam

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
ogladam ciaze z zaskoczenia. matko. laska urodzila dziecko siedzac na toalecie i maly wpadl do muszli!

Ale raz było o bliźniakach, babka nie wiedziała że jest w ciąży, myślała że jej się chce kupe i poszła do toalety a tu suprajs, nie dość że na sedesie to jeszcze bliźniaki

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
Napisane przez mini 12 Pokaż wiadomość
a wedlug usg wychodzi 34 tydzien i jak ja mam teraz to wszytsko liczyc
Ja liczę wg om Tak chyba jest najlepiej.
Stary 2010-06-15, 12:25   #1955
itakasia
Zakorzenienie

witam
Alguien
slicznie wygladasz jak bede jechala rodzic to dzieci pojda prawdopodobnie do mojej mamy. i moze tam zostana jakis tydzien. jesli jednak beda chcialy byc w domu to nie moge im odmowic zeby nie poczuly sie odsuniete i bede mi "pomagac"
vette, caprica
super wiesci z wizyt. bardzo sie ciesze
ania
ciesze sie ze dzis ok

jakos czas mi zlecial od rana. zaprowadzilam dzieci, pojechalam na zakupy i po truskawki na rynek. upieklam biszkopt z galaretka i ciasto kruche z owocami. obiad przygotowany. sprzatnelam i mam chwile na relaks z kawa ale pewnie niedlugo wpadnie kuzynka z synkiem i pozniej moja mama bo ma przerwe przed zebraniem w pracy i ma blisko do mnie. a pozniej poloze sie na drzemke bo jakas spiaca jestem. ale najpierw musze odebrac mlodsza z przedszkola
a dzis wieczorem fajny meczyk wiec chce sie chwile zdrzemnac
Stary 2010-06-15, 12:29   #1956
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Czesc Babki, mialam wlasnie usg, moja dzidzia wazy prawie 2kg (1950) takze calkiem spora kobietka z niej Poza tym wszystko jest ok, ale sie ciesze
Duża kobita Moje dzidzi w pełnym 31tc ważyło 2200 więc też duże
Stary 2010-06-15, 12:37   #1957
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
za kciuki
no i ginka stwierdzila, ze moge miec same corki bo jak po mamie beda urode dziedziczyc to tylko sie cieszyc hehehe
Słuchaj gina wie co mówi
Cieszę sie, że wszystko dobrze.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-15, 12:38   #1958
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
ogladam ciaze z zaskoczenia. matko. laska urodzila dziecko siedzac na toalecie i maly wpadl do muszli!
o rety chyba nigdy nie zrozumie takich lasek!!!

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
olakola- zrywaja plytki, bo zle zrobili wczesniej i woda nie splywa, tylko gromadzi sie pod plykami i plesn w fugach wylazi...dobrze ze robia to teraz a nie jak dzidzia sie urodzi....jak ja za nia tesknie, wczoraj pol wieczoru sie zastanawialam jaka ona bedzie, jak bedzie wygladala, tz na mnie nakrzyczal, powiedzial, ze sobie wymysle a potem sie rozczaruje, bo bedzie zupelnie inna. ale ja wiem ze zakocham sie od pierwszego spojrzenia... chcialabym zeby urodzila sie w pierwszym dniu 37 tygodnia, czyli za 11 dnizeby byla donoszona, ale zebm nie musiala na nia czekac
poza tym nachodza mnie jakies glupie mysli...zeby tylko byla zdrowa...
a jakie macie na dzis pomysly na obiadek? ja nie mialam wogle idei, ale wymyslilam bigosik z mlodej kapustkimniam mniam uwielbiam!!!
ja też czesto się zastanawiam jak ona będzie i wogóle jak to wszystko będzie wyglądało, a co do głupich myśli to tez je miewm, ale to chyba normalne, myślę, że one nachodzą każdą z nas
Cytat:
Czesc Babki, mialam wlasnie usg, moja dzidzia wazy prawie 2kg (1950) takze calkiem spora kobietka z niej Poza tym wszystko jest ok, ale sie ciesze

Zaraz przeczytam co tam pisalyscie, moze kolejna mamuska sie rozpakowala
o to żeczywiście duża dzidziulka, ale najwazniesze, że wszytsko wporządku

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Ja do porodu dostanę szpitalną tak więc 2 wystarczą A jak nie to u nas w szpitalu można nawet piżamę.
na do porodu na SR powiedzieli, żeby do porodu sobie wziąć byle jaką koszulkę nawet t-shirt tż- ta moze być i taki też sobie spakowałam bo to raczej pójdzie do wyrzucenia bo raczej się te koszule brudzą czy to krwią czy to smułką a to sie juz nie dopiera.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 12:39   #1959
papeteria
Zakorzenienie

pospałam jeszcze do 10:00 .
Koło 11:00 zwlekłam się z łózka ogarnełam mieszkanko , obrałam młode zmieniaczki ,zrobiłam młodą kapustkę na gęsto mój debiut a wyszła pyszna jeszcze zaraz kompocik z rabarbaru też po raz pierwszy
A teraz musze nadrobić 4 strony

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 12:42   #1960
niezawsze
Zakorzenienie

Papeteria prosze o to obiecane sukienki

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 12:45   #1961
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Ślicznie
Ja wypilam kawusie i ogladam film Narzyczony mimo woli
Zjadalm sobie obiadek i nie dam rady nic wiecej wcisnac, moze pozniej jakis owoc
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 12:45   #1962
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

vette no to kawał kobitki, gratuluję, super wieści
Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
pospałam jeszcze do 10:00 .
Koło 11:00 zwlekłam się z łózka ogarnełam mieszkanko , obrałam młode zmieniaczki ,zrobiłam młodą kapustkę na gęsto mój debiut a wyszła pyszna jeszcze zaraz kompocik z rabarbaru też po raz pierwszy
A teraz musze nadrobić 4 strony
ale zaszalałaś z tym spaniem no, no, no i gratuluję kapustkowego debiutu

A ja pokłóciam się z M ale tak ostro aż mi teraz mała robi armagedon w brzuchu, ale mnie tak wkurzył, ze masakra pewnie teraz przez kilka dni będą ciche dni jak nie rozwód!!!

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

Stary 2010-06-15, 12:45   #1963
jaszczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Moja skleroza nie powala... wykąpałam się, ubrałam, pomalowałam i miałam jechać.. nie wiem gdzie
A przecie się specjalnie wyszykowałam
Na pewno do NFZu po nową kartę chipową do lekarza.. ale wiem i jestem pewna, że jeszcze coś miałam załatwić.. i to w okolicy tamtej.. za chiny nie wiem co i gdzie.
bezbłędna jesteś

Vette, Mini,Caprica - super, że wizyty udane!!
Ja idę na 15 (u was 16), spróbuję zrobić zdjęcie wyników krwi z zeszłego tygodnia, bo mi oczywiście nic na ten temat nie powiedzą

To "łaskotanie" pochwowo-szyjkowe powtarza się co 3-4 minuty dziwne jakieś... hmmm... może się bezboleśnie rozwieram
Stary 2010-06-15, 12:46   #1964
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
mamuska namawiala mnie zebym kupila sobie ta niebieska, ale ja nie lubie takich kolorow ale tobie jest slicznie!
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 12:46   #1965
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
no poprostu ślicznie

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

Stary 2010-06-15, 12:50   #1966
itakasia
Zakorzenienie

niezawsze
super te sukienki, jutro bede niedaleko orsaya to wpadne.
Misiulka
co sie stalo?
Stary 2010-06-15, 12:50   #1967
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:

Zaraz przeczytam co tam pisalyscie, moze kolejna mamuska sie rozpakowala
Cytat:
za kciuki
dobry bajer ma nie ma co az z wrazenie nie zapytalam o to co mialam zapytac tylko zburaczalam i ucieklam
ciesze sie ze wizyty udane

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość

na do porodu na SR powiedzieli, żeby do porodu sobie wziąć byle jaką koszulkę nawet t-shirt tż- ta moze być i taki też sobie spakowałam bo to raczej pójdzie do wyrzucenia bo raczej się te koszule brudzą czy to krwią czy to smułką a to sie juz nie dopiera.
tez slyszalam zeby wziac stara albo jakas najtansza, ale tak sobie mysle ze jak lezalam w szpitalu to laski po calej porodowce spacerowaly w pierwszej fazie wiec jakos srednio mi sie usmiecha w starej albo TZ z prawie wystajacym tylkiem wiec raczej mam zamiar zakupic jakas tania ale w miare wygladowa
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 12:52   #1968
jaszczka
Zadomowienie

Niezawsze - super te sukienki! fajnie wyglądasz

Misiulka - ja się tak wczoraj pokłóciłam, ale już jest ok, może wam też się uda szybko pogodzić? i nawet nie myśl o jakichś rozwodach!
Stary 2010-06-15, 12:52   #1969
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:

A ja pokłóciam się z M ale tak ostro aż mi teraz mała robi armagedon w brzuchu, ale mnie tak wkurzył, ze masakra pewnie teraz przez kilka dni będą ciche dni jak nie rozwód!!!
Uuu a co sie stalo
Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość

Vette, Mini,Caprica - super, że wizyty udane!!
Ja idę na 15 (u was 16), spróbuję zrobić zdjęcie wyników krwi z zeszłego tygodnia, bo mi oczywiście nic na ten temat nie powiedzą

To "łaskotanie" pochwowo-szyjkowe powtarza się co 3-4 minuty dziwne jakieś... hmmm... może się bezboleśnie rozwieram
Za wizyte
Cytat:
Super sukienki, ale ladnie wygladasz
Cytat:
o to żeczywiście duża dzidziulka, ale najwazniesze, że wszytsko wporządku
Dokladnie
Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Duża kobita Moje dzidzi w pełnym 31tc ważyło 2200 więc też duże
Wow to jeszcze wieksza
Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
vette, caprica
super wiesci z wizyt. bardzo sie ciesze

jakos czas mi zlecial od rana. zaprowadzilam dzieci, pojechalam na zakupy i po truskawki na rynek. upieklam biszkopt z galaretka i ciasto kruche z owocami. obiad przygotowany. sprzatnelam i mam chwile na relaks z kawa ale pewnie niedlugo wpadnie kuzynka z synkiem i pozniej moja mama bo ma przerwe przed zebraniem w pracy i ma blisko do mnie. a pozniej poloze sie na drzemke bo jakas spiaca jestem. ale najpierw musze odebrac mlodsza z przedszkola
a dzis wieczorem fajny meczyk wiec chce sie chwile zdrzemnac

Ale bym zjadala takie kruche ciasto z owocami, chodzi za mna ostatnio ciagle

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-15, 12:55   #1970
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
slicznie mi sie bardziej ta niebieska podoba

Cytat:

a co sie stalo ze az tak?

Cytat:
b
nie mam pojecia co to. zapytaj na wizycie. no i czekamy na wiesci a kciuki zacisniete
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 12:57   #1971
Bajka9
Raczkowanie

Hejka Ja właśnie zjadłam pomidoróweczkę mniam i truskawki wcześniej, u mnie już po 3.50.
A jutro jadę na wynki bo w czwartek do ginka się wybieram.
niezawsze kiecki są super
marta_d1 co to za danie paella ? brzmi smacznie

[ori_bas]402798[/ori_bas]
Bajka9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 12:58   #1972
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:

Ale bym zjadala takie kruche ciasto z owocami, chodzi za mna ostatnio ciagle
zapraszam
Stary 2010-06-15, 13:01   #1973
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
zapraszam
Lepiej nie kus, do Torunia mam jakies 3 godziny drogi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-15, 13:02   #1974
papeteria
Zakorzenienie

vette
mini
misiulka no już możemy odliczać dni takie sytuacje jak ta w nocy mogą zdarzać się częściej mnie z rana bolało jak na @ ale juz chyba tak będzie bo od kilku dni obserwuje to nowe zjawisko
belunia no już niedługo
eleonoremio z tym budzeniem mam tak samo a o stanik pytałam bo ma identyko fason jak mój ulubiony z triumpha (nie maja u ciebie 80 e albo napisz jaka to firma )
ja tez spie w stoperach ale jak A chrapie mam zawsze pod reka a jak pracowalam to po nockach bez tego ani rusz
scoobs a jak to u ciebie wygladało w pierwszej ciazy ? chodzi mi o ten poród dwa tyg przed ...
Ja mam termin na 11 lipca czyli zostało 26dni ale cały czas mi sie zdaje ze urodze końcem czerwca lub na poczatku ale moge sie mylić oczywiście
xawmeli kuruj sie, przeczytałam ze sikasz do łóżka

Stary 2010-06-15, 13:03   #1975
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

hmmm jakby tu to ująć mój M zataja przede mną pewne fakty jak to on twierdzi "żeby mnie nie denerwować", ale najgorsze jest to, że te informacje zawsze do mnie docierają z innych źródeł ale jego to i tak nic nie uczy, żeby odrazu mi mówić prawdę tylko zawsze ściemnia.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

Stary 2010-06-15, 13:03   #1976
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
mamuska namawiala mnie zebym kupila sobie ta niebieska, ale ja nie lubie takich kolorow ale tobie jest slicznie!
Do blondynek niebieski kolor bardziej pasuje mi wlasnie ta niebieska sie najbardziej podoba.

Dzieki dziewczyny za mile slowa
Ja posprzatalam troche w domku, jeszcsze odkurze i obiadek ugotuje. Dzis piers z kuraka na patelni grillowej bez tluszczu i ryz nieluskany z fasolka szparagowa

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 13:03   #1977
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

niezawsze sukieneczki ładne i twarzowe, pewnie bardzo wygodne!!!! Ty mamuśka też super wyglądasz, tylko następnym razem ładny uśmiech proszę

Dziewczyny, które miały wizyty : caprica,vette- cieszę się że wszystko dobrze

vette
moja w 30 tyg ważyła dokładnie tyle samo, ciekawa jestem bardzo ile teraz waży

Misiulka1 Ty się lepiej nie rozwódź!!! Nie wolno się złościć, pogódź się z M i to jak najszybciej bo kto cię do szpitala zawiezie jak zaczniesz rodzić?? Ja też ostatnio jakaś wybuchowa jestem , o byle co z M sie kłócę

jaszczka
bez stresowania mnie tu Ty ściskaj nogi a nie gadasz o jakimś bezbolesnym rozwieraniu

Edytowane przez jusdan77
Czas edycji: 2010-06-15 o 18:24
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 13:04   #1978
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Czasami już mi po prostu brakuje sił...
Mam nadzieję, że jak Mała się urodzi to będzie mi łatwiej.
Na początku pewnie wcale nie, ale z czasem wszystko się zmieni. Sama zobaczysz .

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
....
a tak, chyba po cichu ciesze sie, ze Młoda cały czas głową do góry i nie mam wyboru, bo cesarki tez boję się okropnie ale wiem, że tu mi mogą pomoc znieczuleniem w kazdej sytuacji
szkoda, że nie wszystkie szpitale w PL są cywilizowane
moze jak drugie będę rodzić, to będzie lepiej
Eee...ale przecież w Polsce można rodzić pośladkowo...
Miałaś mi wkleić zdjęcie!!!! Foch

Cytat:
Tak ale ja gdzies kiedys przeczytalam, ze skurcze moze wywolac kapiel i przedwczesny porod i tak prewencyjnie prysznic bralam tylko bo ja nie odrozniam goracej wody od cieplej dla mnie zawsze ona zimna a taka goraca niewskazana bo skurcze moze wywolac
Ja co prawda raz na kilka tygodni, ale u mamy tylko gorąca kąpiel, bo bardzo mi tego brakuje... I nie wspomnę o tym, że zwykle tak mnie rozleniwia, że się wymoczę i nie chce mi się już myć :P.

Cytat:
też mam takie kłucia w pochwie (szyjka?) czasem, aż się wyprostuję... chyba mi mały z dyńki wali
Ja też. Tylko, że moja mała to pewnie paznokieć wkłada w pochwę moją - bo nogami na dole siedzi :P.

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
czesc gwiazdy
Zajadam się oscypkiem bo teściowa wczoraj podrzuciła z wycieczki z Zakopanego
.................
Wogóle mój TZ wymyślil sobie ciemniejsze szyby do auta zeby niby dzidkowi bło lepiej telewizor 50 calowy (nie mamy wogóle ) chce kupic bo dzidek nie bedzie miał gdzie bajek oglądać ...no jaki troskliwy tatuś
Za pierwsze . A za drugie- dzieci nie powinny oglądać tv do 3 roku życia, więc możesz mu powiedzieć, że ma jeszcze czas :P

Cytat:
Widziałam to w zeszłym tygodniu.

Cytat:
Ślicznota .

Ja dziś byłam w laboratorium upuścić trochę krwi- nie chciała lecieć...jakaś taka gęsta była, a wczoraj wyjątkowo dużo piłam. No nie wiem...

I byłam jeszcze w szpitalu poprawić wypis i żeby mi dali wyniki usg, bo kurna napisali, że dołączyli, a wcale nie było. Buraki .

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 13:04   #1979
papeteria
Zakorzenienie

scoobs juz doczytałam, ze zamiesciłas opis

Stary 2010-06-15, 13:07   #1980
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Dzien dobry
niezawsze jaka z Ciebie ślicznotka, ładne sukienki, ja ostatnio kupiłam w orsay długa spódnicę na gumie super się nosi, ale upały się skończyły hehe
Kurcze jak patrzę na rozpakowane mamuśki to już się nie mogę doczekać kiedy mały wyjdzie, z jednej strony się boję, a z drugiej już chciałabym go mieć przy sobie.
Dzisiaj kupiliśmy przewijak, rożek i materac jeszcze pościel została i kosmetyki i mam już wszystko. Tylko nie wiem czy dobry materac kupiłam kiedyś czytałam, że polecane są gryka-pianka-kokos i taki mam, a teraz piszą, że lateksowe najlepsze A i wiecie na której stronie najpierw powinien spać dzieciaczek, kokos czy gryka?
marta nie pamiętam czy już pytałam jak twoja pościel po wypraniu?
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości