OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice cz. 19 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-15, 11:49   #2431
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Carmi szacun Za to, że umiesz się uczyć kilkanaście h. Ja nawet przy najgorszych sesjach nie umiałam tak długo - nie umiem się skupić na tak długo. Najdłużej sie uczyłam może 5h no i na ogół zaczynałam dosłownie kilka dni przed egzaminem, jak był trudniejszy... Naprawdę szacun
Gwizdak nie mam za bardzo wyjścia, i tak wszystkiego nie ogarnę. Ale to jest przedmiot, gdzie do wkucia jest podręcznik, tzw. "Biblia" 700 stron + komentarz ponad 1000 stron, plus wykłady, ćwiczenia i kodeks, a pytania sa nawet z przypisów....
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 11:52   #2432
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
jestem zła, kupiłam sobie off na komary i w torebke mi wyciekl pod ciśnieniem ;( torebka ze skóry i mam plame na spodzie i niczym nie umiem jej zmyć macie jakiś pomysł?
a jaki jest skład ? Może kup benzynę, jest świetna do takich rzeczy tylko będziesz musiała przewietrzyć później torebkę.
Cytat:
Napisane przez nvmd Pokaż wiadomość
Poczułam się urażona Poszłam na ostatnie szczepienie, a szczepienia miały również bobaski z 2009 bodajże. Usiadłam sobie, pielegniarka weszła usiadła i rozmawia ze mną, w końcu pytam o szczepienie a ta do mnie że gdzie moje dziecko
gdy powiedziałam, że jestem 92 i przyszłam na własne szczepienie strzeliła minę roku
Kocham naszą służbę zdrowia!
bo najlepiej to powinnaś olewać te szczepienia żeby sobie oszczędzili

chyba zdałam ten egzamin, w sobotę kolejny... ugh. Jak to wszystko zaliczę to będę najszczęśliwsza

wkurza mnie że Mateusz się pieści z tym portfolio i nic nie wysyła swojego CV bo się obija. Więc poprosiłam go żeby mi maila pokazał jak wygląda CV i zamierzam wysłać za niego do jakichś ogłoszeń na grafików

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2010-06-15 o 11:53
Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 11:53   #2433
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Gwizdak nie mam za bardzo wyjścia, i tak wszystkiego nie ogarnę. Ale to jest przedmiot, gdzie do wkucia jest podręcznik, tzw. "Biblia" 700 stron + komentarz ponad 1000 stron, plus wykłady, ćwiczenia i kodeks, a pytania sa nawet z przypisów....
też mieliśmy taką "Biblię" nazywała się "Biochemia Harpera" drugą cegłą, którą b. mile wspominam była Mikrobiologia. Nam niby też się kazali uczyć na blachę (szczególnie mikrobiologię, bo biochemii na blachę raczej trudno). Ale nikt chyba nie umiał tak od dechy do dechy Chociaż, jak przystało na studentów AM, jak nam powiedzieli, że tą Mikrobiologię mamy umieć na pamięć w nocy o północy, spytaliśmy karnie "na kiedy". Fajnie było studiować
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 11:59   #2434
Ilsa Lund
Zakorzenienie

zrobił to w pdf-ie zabezpieczonym przed zmianami i kopiowaniem a jako portfolio wpisał blabla.pl nie mogę tego tak wysłać czyli muszę grzecznie czekać aż łaskawie uzna że portfolio skończył i może się ubiegać o jakieś stanowisko. No kurczę jak on zamierza zarobić na laptopa i wakacje jak od końca kwietnia już nie ma zajęć w szkole a nie zgłosił się do żadnej pracy ?

Stary 2010-06-15, 12:02   #2435
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

nvmd Witaj (tak na marginesie, to od razu skojarzyłam twój nick z nevermind - dobrze?)

Carmi Łojejuś! Tyle nauki Współczuję Ale nie byłabym w stanie uczyć się po kilkanaście godzin ciurkiem... Ja np muszę robić co ok 2h przerwę 20 minutową na poruszanie się

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 12:05   #2436
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
zrobił to w pdf-ie zabezpieczonym przed zmianami i kopiowaniem a jako portfolio wpisał blabla.pl nie mogę tego tak wysłać czyli muszę grzecznie czekać aż łaskawie uzna że portfolio skończył i może się ubiegać o jakieś stanowisko. No kurczę jak on zamierza zarobić na laptopa i wakacje jak od końca kwietnia już nie ma zajęć w szkole a nie zgłosił się do żadnej pracy ?
Na wizazu jest praca
I właśnie kogoś z PS wymagają ;D
Podeślij mu linka https://wizaz.pl/akcje/praca/

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 12:05   #2437
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
nvmd Witaj (tak na marginesie, to od razu skojarzyłam twój nick z nevermind - dobrze?)

Carmi Łojejuś! Tyle nauki Współczuję Ale nie byłabym w stanie uczyć się po kilkanaście godzin ciurkiem... Ja np muszę robić co ok 2h przerwę 20 minutową na poruszanie się
Ale ja nigdzie nie pisałam, że się uczę ciurkiem kilkanaście godzin. Najczęściej zaczynam o 7:00, kończę koło północy i w tym mam 11-13 h nauki., czyli robię przerwy
Stary 2010-06-15, 12:05   #2438
nvmd
BAN stały

Ilsa Lund hehe faktycznie, ale już mam z głowy bo to ostatnie szczepienie przymusowe w moim życiu
PS. Tacy są faceci, mój Dawid też wszystko na ostatnią chwilę odkładał, mam czas mam czas mam czas. Aż w końcu praca przyszła do niego i się zmotywował

medeline
zgadza się ale możecie mówić Edyta o ile zapamiętacie:P
Witaj
nvmd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 12:09   #2439
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Na wizazu jest praca
I właśnie kogoś z PS wymagają ;D
Podeślij mu linka https://wizaz.pl/akcje/praca/
przeglądałam to kilka razy ale jednak wymagają flasha. Chociaż nic nie zaszkodzi wysłać jak już będzie miał gotowe. Pogadałam z nim o tym i obiecał mi że dzisiaj skończy galerię i już zacznie wysyłać, więc teraz pozbieram linki i mu wyślę gdzie szukają.

Stary 2010-06-15, 12:17   #2440
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
przeglądałam to kilka razy ale jednak wymagają flasha. Chociaż nic nie zaszkodzi wysłać jak już będzie miał gotowe. Pogadałam z nim o tym i obiecał mi że dzisiaj skończy galerię i już zacznie wysyłać, więc teraz pozbieram linki i mu wyślę gdzie szukają.
Widzisz z ogłoszeniami często jest tak, że szybko się przedawniają

Ze mną było śmiesznie - po zobaczeniu ogłoszenia napisałam w nocy odpowiedź - około 3, a następnego dnia telefon w sprawie umówienia się na rozmowę
Rozmowa była chyba kolejnego dnia
Potem długo długo nic i

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Patrzę, że niedawno temu przeskoczyłam 1000 postów, a teraz widzę, że jest po kolejnej setce Co ciekawe, ja praktycznie na naszym wątku to wyrabiam

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 12:20   #2441
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Aaa zapomniałam się pochwalić, że wczoraj pisałam chemię fizyczną To była groteska, nie egzamin... Na 43 pytania (w tym jakieś 6 opisowych, reszta to testowe i uzupełnianki - nawet 1, 2 zdaniowe) miałam 50 minut I w ogóle masakra, bo były bardzo na fizyczne myślenie, którego mi brak. A ponadto w wykładach były definicje i wzory i na ciul mi się to przydało... Więc chyba nie zdam, bo punktów było do zdobycia 55, ja jakieś może 10 zadań zrobiłam dobrze Ech.
A mając nawet 3 z tego i 3 z kolejnego egzaminu, miałam stypendium w kieszeni...

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2010-06-15, 12:45   #2442
carmelova
Zakorzenienie

Med nie panikuj, pewnie jak zawsze będzie 4 lub 5 kujonku
Stary 2010-06-15, 12:51   #2443
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Med nie panikuj, pewnie jak zawsze będzie 4 lub 5 kujonku
Nie panikuję, tylko wiem, że zdam, jeśli obniżą próg punktowy Akurat z fizycznej nie miałam wyższych ocen niż 3, -3, stąd realnie oceniam swoje szanse. Co jak co, ale nawet matematyka idzie mi lepiej niż fizyka

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2010-06-15, 13:06   #2444
magda2109
Zakorzenienie

Hallo
Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Czy Was też trafia szlag jak ktoś mówi "wogle" zamiast "w ogóle?"
Też Może nie szlag, ale nie lubię
Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
co Ty gumki reklamujesz??
Mi się skojarzyło z podpaskami
Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
dziękuje Wam owszem moję dla mnie będzie najlepsze bo MOJE ale pod względem atrakcji i organizacji to nas na takie wesele nie będzie stać.....
to było dopracowane na tip top, bardzo bogate i piękne....

stół wiejski
stół alkoholowy (metaxa, bimber, wina, piwa itp itd - oczywiście oprócz tego wódka na stole)
stół sushi - to był MEGA szok i zastanawiamy się żeby to akurat powielić (oczywiście w zależności od ceny)
stół owocowy z fontannami czekoladowymi (biała i czarna)
uwaga: bar z drinkami (12 różnych drinków do wyboru z karty szykowane przez barmanów )
na stołach salatki z łososiem, tatar, ciasta no wypas!

do tego pokaz sztucznych ogni (takich pięknych jak na Sylwestra)
no i Pani Młoda

do tego na poprawinach....

Golec Orkiestra
dj
2 świniaki i 2 dziki.... tego akurat nie jadłam

no i wogóle piękne miejsce i fantastyczni ludzie.... dawno się tak nie wybawiłam.... ja chcę tam wrócić!

nieźle.....
O jaaaa Też chcę takie wesele, ale nie chcę wiedzieć ile kosztowało Zazdroszczę uczestnictwa
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
z nudów weszłam sobie na zakładkę seks i powiem Wam jestem w szoku jakie ludzie mają problemy a jakie rady

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Nie martw się, teraz wzrosly twoje szanse na Nobla. Już masz 2 dziedziny w których możesz dostać. Nie tylko za interpunkcję ale i za twórczość literacką

No no, niezły wypas. Lubię wesela z pokazem sztucznych ogni

A mój TŻ kupił mi kwiatki jak wracaliśmy z kawiarni Milutko
Ale Ci fajnie. Ja też niedługo pewnie dostanę, bo przecież koniec roku szkolnego się zbliża
Cytat:
Zajrzałam powiedzieć z WIEEELKĄ zazdrością- dobranoc.
Przespałam się pare h i znów czeka mnie nocny maraton

Buziaki Wam
A tak w ogóle, to chyba nie witałam. Więc cześć Ja też tu nowa Choc w sumie stara. gdyby zaliczyć kilka postów w x częściach temu
Cytat:
Poczułam się urażona Poszłam na ostatnie szczepienie, a szczepienia miały również bobaski z 2009 bodajże. Usiadłam sobie, pielegniarka weszła usiadła i rozmawia ze mną, w końcu pytam o szczepienie a ta do mnie że gdzie moje dziecko
gdy powiedziałam, że jestem 92 i przyszłam na własne szczepienie strzeliła minę roku
Kocham naszą służbę zdrowia!
Stary 2010-06-15, 13:11   #2445
magda2109
Zakorzenienie

A teraz coś ode mnie:

1) Idę dziś do dentysty Więc ok. 18.30 mozecie wspomnieć sobie o mnie i pomysleć, że właśnie przezywam katusze

2) TŻ-owi coś się stało, chyba nie najlepiej się dziś czuje... Rano powiedział, że będę jego żoną A niedawno zadzwonił do mnie (co mu się nie zdarza w ciągu dnia od kilku miesięcy) i powiedział, że dzwoni żeby powiedzieć mi, że mnie kocha A do tego po dentyście po mnie przyjedzie :szok: Co prawda nie wie, jak się odwdzięczę za to przyjechanie, ale powiedziałam, żeby sobie wybrał co chce, to się odwdzięczę

3) Wybrałam się w końcu na ten aerobik, i czuję, że zakwasy mnie gonią
Stary 2010-06-15, 13:17   #2446
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
A teraz coś ode mnie:

1) Idę dziś do dentysty Więc ok. 18.30 mozecie wspomnieć sobie o mnie i pomysleć, że właśnie przezywam katusze

2) TŻ-owi coś się stało, chyba nie najlepiej się dziś czuje... Rano powiedział, że będę jego żoną A niedawno zadzwonił do mnie (co mu się nie zdarza w ciągu dnia od kilku miesięcy) i powiedział, że dzwoni żeby powiedzieć mi, że mnie kocha A do tego po dentyście po mnie przyjedzie :szok: Co prawda nie wie, jak się odwdzięczę za to przyjechanie, ale powiedziałam, żeby sobie wybrał co chce, to się odwdzięczę

3) Wybrałam się w końcu na ten aerobik, i czuję, że zakwasy mnie gonią
Ad.1
Jakby co, to gryź!

Ad.2
No wiesz co... Tobie się to przecież należy! Po co się odwdzięczać Jakieś dziwne zwyczaje

Ad.3
No, to ruchy, ruchy! Żeby krew z kwasem mlekowym szybciej dotarła do wątroby i szybciutko znikneły te zakwasy

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2010-06-15, 13:18   #2447
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
też mieliśmy taką "Biblię" nazywała się "Biochemia Harpera" drugą cegłą, którą b. mile wspominam była Mikrobiologia. Nam niby też się kazali uczyć na blachę (szczególnie mikrobiologię, bo biochemii na blachę raczej trudno). Ale nikt chyba nie umiał tak od dechy do dechy Chociaż, jak przystało na studentów AM, jak nam powiedzieli, że tą Mikrobiologię mamy umieć na pamięć w nocy o północy, spytaliśmy karnie "na kiedy". Fajnie było studiować
U nas rządziła Biochemia Stryera, Biologia komórki Albertsa no i oczywiście Immunologia Jakóbisiaka jak dobrze, że to już za mną
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 13:27   #2448
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Ad.1
Jakby co, to gryź!

Ad.2
No wiesz co... Tobie się to przecież należy! Po co się odwdzięczać Jakieś dziwne zwyczaje

Ad.3
No, to ruchy, ruchy! Żeby krew z kwasem mlekowym szybciej dotarła do wątroby i szybciutko znikneły te zakwasy
Dzięki Narzeczono Ty moja
Stary 2010-06-15, 13:36   #2449
nvmd
BAN stały

Ale się rozpisałyście znów.

medeline aż się przeraziłam na same nazwy
ja nie mogę paru kwasów zapamiętać

magda2109 hej hej.
Około 18;30 piszę sprawdzian z tej nieszczęsnej chemii więc będę zaciskać długopis za Twój ból nie będzie tak źle! I tak jak medeline pisała- gryź bez skrupułów.

Claris cooo za nazwy "Biochemia Stryera, Biologia komórki Albertsa no i oczywiście Immunologia Jakóbisiaka"

OK, zbieram się w końcu do tej szkoły.
PROSZĘ O ZBIOROWE PAMIĘTANIE O MNIE I TRZYMANIE KCIUKÓW MIĘDZY 18 A 19.

Buziaki Wam
nvmd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 13:52   #2450
Claris
Zakorzenienie

nvmd nie chcesz wiedzieć, a ja chcę zapomnieć trzymam

A ja uciekam do pracy
Miłego popołudnia wszystkim
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 14:08   #2451
pagka
Wtajemniczenie

Nie wiem co pisać to się chociaż zamelduję Dzień dobry
Stary 2010-06-15, 14:10   #2452
raingirl
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=qBsnw...ayer_embedded#!

Ta piosenka już nigdy nie będzie dla mnie taka jak wcześniej
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 14:13   #2453
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Nie wiem co pisać to się chociaż zamelduję Dzień dobry
I nowy avek
Stary 2010-06-15, 14:15   #2454
najfajniejsza
Zakorzenienie

cześć
miałam Wam powiedzieć, że śnił mi się złośliwiec nasz zbawca!
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 14:21   #2455
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=qBsnw...ayer_embedded#!

Ta piosenka już nigdy nie będzie dla mnie taka jak wcześniej

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
I nowy avek
testuję

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
cześć
miałam Wam powiedzieć, że śnił mi się złośliwiec nasz zbawca!
Tak, a jak wyglądał?
Stary 2010-06-15, 14:35   #2456
najfajniejsza
Zakorzenienie

Pagka, jak 15 lat młodszy dr House
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 14:37   #2457
pagka
Wtajemniczenie

Czyli tak?
Stary 2010-06-15, 14:37   #2458
carmelova
Zakorzenienie

http://www.wykop.pl/ramka/385647/jez...dlug-anglikow/
Stary 2010-06-15, 14:41   #2459
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
mniam a teraz jest Quiz na 10-lecie wizaża i on jest bratem, małżonkiem albo sąsiadem AgiZ ale nie wiem kim

Stary 2010-06-15, 14:42   #2460
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Cytat:
Najs

"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie"
Dzi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości