Moje Fryzury - Krok po kroku - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-15, 07:38   #31
gwiazdeczka2009
Zadomowienie

Dot.: Moje Fryzury - Krok po kroku

Dziękuję za podpowiedź. najpierw zrobię sobie próbną fryzurkę i jak się uda to hej wesele
gwiazdeczka2009 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-15, 07:51   #32
kilianna
Zakorzenienie

Próbowalam zrobic francuski warkocz i pomału coś tam mi wychodzi
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-15, 15:33   #33
motylek500
Przyczajenie

Super fryzurki, masz talent. Mam tylko pytanie dotyczące makijażu bo zauważyłam że podkręcasz zalotką rzęsy po wytuszowaniu ich. Słyszałam że to wtedy wyrywa włoski ( przyklejają się do zalotki) i że lepiej jest podkręcać przed tuszowaniem. Mi się wydaje że lepiej się podkręcają po wytuszowaniu ale trochę się przyklejają, jak uważasz?
Ja mam włosy tylko do ramion, czy masz jakieś pomysły jak bym mogła je upiąć?
motylek500 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-15, 23:01   #34
backtofront
Przyczajenie

Dziewczyny muszę Wam powiedzieć, że znalazłam ta spinkę! Po wielogodzinnym maratonie szukania dodatków do sukienki na wesele w "Świecie Spinki" natknęłam sie na te spinki w kolorze czarnym i przezroczystym w cenie ok 16zł
Stary 2010-06-16, 09:05   #35
loveangelmusicbaby
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez motylek500 Pokaż wiadomość
Super fryzurki, masz talent. Mam tylko pytanie dotyczące makijażu bo zauważyłam że podkręcasz zalotką rzęsy po wytuszowaniu ich. Słyszałam że to wtedy wyrywa włoski ( przyklejają się do zalotki) i że lepiej jest podkręcać przed tuszowaniem. Mi się wydaje że lepiej się podkręcają po wytuszowaniu ale trochę się przyklejają, jak uważasz?
Ja mam włosy tylko do ramion, czy masz jakieś pomysły jak bym mogła je upiąć?
dziekuje slicznie

jesli chodzi o zalotke, to masz racje - niby powinno sie podkrecac rzesy zalotka przed ich wytuszowanie, ale wtedy nie widze zadnego efektu. czyli co ja czesto robie zeby uniknac wyrywania wloskow (co nigdy nie wydarzylo sie - nie wiem sama czy to tak dobra mam zalotke, czy moja metoda "dziala") - czekam az tusz wyschnie (na przyklad malujac brwi w miedzyczasie) i potem juz stosuje zalotke.

a jesli chodzi o wlosy do ramion, to pisalam wlasnie w innym poscie i skopiuje tez tutaj ze...

wlosy takiej dlugosci sa doskonale do "zarkeconych fryzur", bo nie sa ciezkie i loki dobrze sie trzymaja. Polecam fryzure taka jak ta na dole po prawej stronie. Uzyskuje sie ja stosujac prostownice (do wywijania pasemek na zewnatrz). Twoje wlosy sa chyba troche krotsze od wlosow tej modelki, ale mysle ze to nie problem. Kiedys tez mialam wlosy tak krotko obciete i musialam caly czas je krecic... wtedy jeszcze nie bylo takich prostownic i uzywalam do tego celu walkow i zwyklej lokowki, i bardzo ladnie to wygladalo. Jesli Twoje wlosy sa zniszczone, to walki wlasnie sa dobra alternatywa do lokowek i prostownic Sa teraz takie mieciutkie walki z ktorymi mozna nawet spac (ja tam czesto spie na tych zwyklych tez, ale nie wiem czy inne portafia.. hehe...)

natomiast jesli interesuja Cie fryzury-upiecia to mysle ze wkrotce nakrece filmik w ktorym pokaze kilka pomyslow, bo tak na pismie ciezko jest wytlumaczyc o co chodzi... tak ze niedlugo wroce do tego tematu

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Napisane przez backtofront Pokaż wiadomość
Dziewczyny muszę Wam powiedzieć, że znalazłam ta spinkę! Po wielogodzinnym maratonie szukania dodatków do sukienki na wesele w "Świecie Spinki" natknęłam sie na te spinki w kolorze czarnym i przezroczystym w cenie ok 16zł
to rzeczywiscie super! a gdzie (w jakim miescie) "Świat Spinki" sie znajduje?

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Próbowalam zrobic francuski warkocz i pomału coś tam mi wychodzi
ciesze sie bardzo wiem ze rece bola, ale z drugiej strony im mniejsze pasemka dodajesz do warkocza za kazdym razem, tym ladniej on wychodzi. oraz zwykle biore co trzecie pasemko tak od linii wlosow przy twarzy, natomiast w przypadku pozostalych dwoch wybierzam wlosy "lokalnie" w okolicach warkocza.
loveangelmusicbaby jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-16, 10:09   #36
backtofront
Przyczajenie

Świat Spinki jest taką sieciówką z drobiazgami więc najlepiej szukać w centrach handlowych, z tego co zauważyłam to dość często można ten sklepik znalezc
Stary 2010-06-16, 14:59   #37
Toxi
Raczkowanie

strone wczesniej juz pisalam ze spinke znalazlam na aukcjach ale faktycznie w sklepiku lepiej bo za przesylke oplata odpada
79->78->77->76->75->74->73->72->71->70->
69->68->67->66

Toxi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-19, 22:21   #38
miss_seepy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez loveangelmusicbaby Pokaż wiadomość
Hej

Wlasnie dodalam fryzure ktora mozna latwo wykonac na kreconych wlosach (wlasnie do takich pasuje najbardziej). Jak wlosy sa tylko do ramion to bedzie troche mniej objetosci z tylu, ale to mozna latwo uzupelnic wybierajac odpowiednie akcesoria do wlosow, na przyklad wpinane kwiaty itp

Bardzo fajne tutoriale, miło się je ogląda : ) No i przypominasz mi Madonnę o ktorej wspomnialas w jednym z filmikow, chociaż jesteś od niej o niebo ładniejsza

miss_seepy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-20, 10:51   #39
loveangelmusicbaby
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez miss_seepy Pokaż wiadomość
Bardzo fajne tutoriale, miło się je ogląda : ) No i przypominasz mi Madonnę o ktorej wspomnialas w jednym z filmikow, chociaż jesteś od niej o niebo ładniejsza
ojejeku! dziekuje przynajmocniej, bardzo mi milo ze podobaja Ci sie moje filmiki
Stary 2010-06-27, 18:32   #40
loveangelmusicbaby
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nika135 Pokaż wiadomość
Ładne fryzurki
Może masz coś specjalnego do kręconych włosów do ramion ?
Czesc

Wlasnie nakrecilam nowy filmik z pomyslami na rozne romantyczne fryzury na lato ktore mozna wykonac zarowno na dlugich jak i na poldlugich wlosach do ramion i ktore idealnie pasuja do kreconych wlosow

zalaczam filmik i zdjecia-podglad niektorych z tych fryzur ktore pokazuje

Stary 2010-07-06, 17:16   #41
moniek
Raczkowanie

GG do moniek

O kurcze, robisz niesamowite fryzury
Muszę koniecznie je wypróbować, tym bardziej, że mam długie i też niezbyt długie włosy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-09, 08:30   #42
loveangelmusicbaby
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moniek Pokaż wiadomość
O kurcze, robisz niesamowite fryzury
Muszę koniecznie je wypróbować, tym bardziej, że mam długie i też niezbyt długie włosy.
Dziekuje Ci bardzo Mam nadzieje ze dobrze Ci idzie z ukladaniem wlosow

Dodaje wlasnie swiezo-nakrecony filmik o 3 rodzajach warkoczy, z 2 i 4 czesci
Stary 2010-07-10, 10:31   #43
antalka123
Przyczajenie

Świetne fryzury !!!
Dziś bedę robić fryzurę Angeliny Jolie na wesele , mam nadzieję , że się uda
Ale mam inne wałki , niż Twoje więc pewnie nie będzie takiego efektu
antalka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-10, 17:55   #44
caskada
Zakorzenienie

swietne filmiki pokazujesz no i nareszcie ktos to robi co ma blond wlosy ciesze sie bo dla mnie to wazne sama czasami "cuduje" na wlosach cos ale ty swoimi propozycjami i mozliwosciami powalasz mnie na ziemie
korzystam korzystam i korzystam z twoich filmikow
pozdrno i czekam na makijaze rozne tez ale to juz na YT
Stary 2010-07-11, 20:11   #45
loveangelmusicbaby
Raczkowanie

Ojejku, tyle komlementow naraz!
*wstydnis*

Dziekuje Ci slicznie
Ciesze sie ogromnie ze Ci sie podobaja moje filmiki
Bede pracowala nad kolejnymi!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-11, 20:31   #46
lipus89
Rozeznanie

Masz super talent ! Naprawdę zazdroszczę Ci, masz złote rączki w kwestii włosów ja chyba mam za mało cierpliwości ... :P
mam troche dziwne pytanko :P czy można jakoś fajnie ułożyć zbyt długą grzywkę ściętą wiesz, na prosto ? dzięki z góry za odpowiedz.

lipus89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 13:48   #47
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Podziwiam, podziwiam i napatrzeć się nie mogę jesteś świetna w tym co robisz i masz mnóstwo pomysłów zostaję fanką normalnie

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-13, 19:07   #48
devilry
Raczkowanie

powalające są te Twoje propozycje, cudo!

eksperymentuję!
THE MUSIC <3

devilry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-13, 19:17   #49
loveangelmusicbaby
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lipus89 Pokaż wiadomość
Masz super talent ! Naprawdę zazdroszczę Ci, masz złote rączki w kwestii włosów ja chyba mam za mało cierpliwości ... :P
mam troche dziwne pytanko :P czy można jakoś fajnie ułożyć zbyt długą grzywkę ściętą wiesz, na prosto ? dzięki z góry za odpowiedz.
dziekuje slicznie no tak, cierpliwosc sie przyda czasami, oraz wiara we wlasne mozliwosci! wtedy na pewno wszystko wyjdzie super (przynajmniej za ktoryms razem, ale wyjdzie!)

wiesz, z grzywka mialam bardzo plytkie doswiadczenie (ani upiekszala mnie, ani nie chciala sie ukladac tak jak mi zalezalo... haha...) ale jest kilka upiec ktore mi osobiscie sie bardzo podobaja na innych dziewczynach - poszukam i internecie i Ci podesle

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
Napisane przez devilry Pokaż wiadomość
powalające są te Twoje propozycje, cudo!

eksperymentuję!
dziekuje Ci bardzo, kochana
warto jest eksperymentowac - zawsze cos nowego mozna wynalezc
wlasnie przed chwila nakrecilam kolejny filmik - pokazauje wlasnie jak tapiruje wlosy (tym razem bez walkow), i kilka pomyslow na proste w wykonaniu lecz efektowne fryzury z opaskami i szalikiem, ktore mozna zrobic super szybko

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
Podziwiam, podziwiam i napatrzeć się nie mogę jesteś świetna w tym co robisz i masz mnóstwo pomysłów zostaję fanką normalnie
ojejku! wielkie dzieki za taki komplement! *wstydzis*
bardzo sie ciesze ze podobaja Ci sie moje fryzury!!!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-13, 19:33   #50
leseurr
Rozeznanie

Angry Dot.: Moje Fryzury - Krok po kroku

Hej

Jesteś fantastyczna! Sama mam fioła na punkcie fryzur (aktualnie nosze na sobie nieudaną wersję jednej z Twoich fryzur :p a konkretnie tą:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1276076460

(wyglądasz tu kropka w kropkę jak Kate Winslet!(w młodości ))

uwielbiam takie luźne fryzury.

Bardzo żałuję, że wcześniej nie miałam okazji zobaczyć Twojej fryzurki którą wspomniałam wyżej, bo własnie o coś takiego chodziło mi, gdy wybierałam się na studniówkę w tym roku wtedy miałam dłuższe włosy więc by mi wyszło, ale niestety poszłam do fryzjerki i gdy wróciłam od niej do domu wszystkie spinki już mi z głowy wyleciały i musiałam czesać się sama .

Teraz mając uraz do fryzjerów i wybierając się w sierpniu na wesele sama coś skleiłam (jest mi trochę ciężko, bo mam mocno pocieniowane i za 1 razem wyszło byle jak, ale kilka razy popróbuję i powinno jakoś wyglądać
Oto więc moja fryzura podejście nr 1 (po całym dniu, więc już troszkę zniszczony) (z prawej strony francuz także z tyłu a potem warkocz spięty w kok) i piórka.

A skoro już tu zajrzałam spytam Was o zdanie na temat piórek we włosach, które są w ostatnim czasie dosyć modne. Co o nich myślicie? Bo mam mieszane uczucia.

(przy okazji znalazłam też małe wariactwo, w którym chyba nie odważyłabym się wyjść z domu a zrobiłam w celu sprawdzenia siebie - kokardka )

Będę często odwiedzać Twój kanał na yt
Pozdrawiam Serdecznie!

Edytowane przez leseurr
Czas edycji: 2010-07-13 o 19:43
leseurr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-13, 19:55   #51
loveangelmusicbaby
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez leseurr Pokaż wiadomość
Hej

A skoro już tu zajrzałam spytam Was o zdanie na temat piórek we włosach, które są w ostatnim czasie dosyć modne. Co o nich myślicie? Bo mam mieszane uczucia.

(przy okazji znalazłam też małe wariactwo, w którym chyba nie odważyłabym się wyjść z domu a zrobiłam w celu sprawdzenia siebie - kokardka )
Dziekuje Ci slicznie Bardzo sie ciesze ze moje pomysly Ci sie przydaja

Jestem naprawde pod wrazeniem od Twoich fryzur - WOW!!!
Podobaja mi sie niesamowicie Twoje pomysly z piorkami.

Mowisz ze masz mieszane uczucia? Moim zdaniem wszystko zalezy od okazji... Jak z taka fryzure pojdziesz na uczelnie czy do pracy, to moze wygladac malo odpowiednie, ale na spotkanie z kolezankami czy chlopakiem, nawet na spacer - bedzie wygladac super ladnie i modnie. Uwielbiam fryzury z "charakterem" - a taka fryzura, stworzona przez Ciebie jest nie do powtorzenia! Wyroznia Cie z tlumu w sensie najbardziej pozytywnym.

A co do kokardki - tez podziwiam Twoje umiejetnosci! Na impereze/dyskoteke taka fryzura moze byc jaknajbardziej Moze opowiesz wszystkim krok po kroku jak sie ja robi (...ze zdjeciami do kazdego kroku?...) - bo na takie doczepiane kokardki a-la Lady Gaga dziewczyny wydaja mnostwo kasy!

Edytowane przez loveangelmusicbaby
Czas edycji: 2010-07-13 o 20:00
Stary 2010-07-13, 20:29   #52
leseurr
Rozeznanie

niestety to nie mój pomysł był, mam nadzieję, że nie zrobię Ci konkurencji podając link do mojej inspiracji
http://www.youtube.com/user/binosusu...34/mYn23fg-bO4

jednak ta kobieta robi te fryzury w sposób dla mnie nieosiągalny, jej się wszystko łądnie zawija, trzyma i układa. Tylko kokardka nie okazała się fiaskiem, reszta nie wychodziła, a że Twoje fryzury wydają się naprawdę łatwe do zrobienia, ta Koreanka odejdzie chyba w zapomnienie (coby się nie dołować :p ) tym bardziej że ani w słowo jej nie rozumiem, ale może Ciebie zainspiruje, kto wie?

bardzo żałuję, że pocieniowałam wlosy teraz mnóstwo fryzur jest dla mnie nieosiągalnych, ale cóż, pozostaje czekać aż odrosną
Stary 2010-07-14, 18:48   #53
devilry
Raczkowanie

również mam aktualnie na głowie tą fryzurkę https://wizaz.pl/forum/attachment.php...5&d=1276076460
cały dzień w niej chodzę

i bardzo pozytywny odbiór ze strony otoczenia!
dziękuję ;*

edit. filmik z tapirowaniem już obejrzany!
THE MUSIC <3

devilry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-14, 22:42   #54
Violka33
Raczkowanie

Jejku, niesamowita jesteś! Napatrzeć się nie mogę, każda fryzura wydawała mi się nieosiągalna do zrobienia samemu, a Ty takie cuda robisz! Super
A makijaże jakie fajne robisz. Zapisuję się do Twojego Fan Clubu.
Violka33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-16, 10:40   #55
loveangelmusicbaby
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez leseurr Pokaż wiadomość
niestety to nie mój pomysł był, mam nadzieję, że nie zrobię Ci konkurencji podając link do mojej inspiracji
http://www.youtube.com/user/binosusu...34/mYn23fg-bO4

wielki dzieki za linka, zawsze chcialam sie nauczyc taka kokardke robic, nawet tak z ciekawosci teraz wyjezdzam na wakacje, ale jak wroce to obejrze sobie co tam koreanka wyprawia z wlosami... hehehe...

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez devilry Pokaż wiadomość
również mam aktualnie na głowie tą fryzurkę https://wizaz.pl/forum/attachment.php...5&d=1276076460
cały dzień w niej chodzę

i bardzo pozytywny odbiór ze strony otoczenia!
dziękuję ;*

edit. filmik z tapirowaniem już obejrzany!
no to super!

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Violka33 Pokaż wiadomość
Jejku, niesamowita jesteś! Napatrzeć się nie mogę, każda fryzura wydawała mi się nieosiągalna do zrobienia samemu, a Ty takie cuda robisz! Super
A makijaże jakie fajne robisz. Zapisuję się do Twojego Fan Clubu.
dziekuje Ci pieknie! bardzo mi milo ze podobaja Ci sie moje fryzury!
Stary 2010-07-18, 22:37   #56
Fibibi
Rozeznanie

WOW! Kłos mi wyszedł

W końcu nauczyłam się go robić Dziękuję Tobie loveangelmusicbab jesteś niesamowita! Przyjemnie ogląda się Twoje filmiki, a ile można sie nauczyć przy nich. Fajnutko, że robisz takie super filmiki oby pomysłow Tobie nie zabrakło, będę często zaglądać na Twój kanał

Jeszcze raz dziękuję
Fibibi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-25, 08:32   #57
Jula
Zakorzenienie

Piękne włosy i cudowne fryzurki pozdrawiam!

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 14:59   #58
Y a s m i n e
Rozeznanie

Witaj!! Śliczne cuda robisz na głowie. Myślę, że mogłabyś mi pomóc
Chciałabym zapytać, jak można zrobić fryzurkę z poniższych zdjęć. Chodzi mi raczej o gładką, bez żadnych grzywek i kosmyków.
Mam bardzo długie włosy, do pasa, ciemne prosto- falowane. To ma być na wesele i normalnie udałabym się do fryzjera, ale tam gdzie jedziemy terminy już pozajmowane, bo jednego dnia odbywa się 7 ślubów a mieścinka niewielka

Za wszelkie porady będę wdzięczna .

Edytowane przez Y a s m i n e
Czas edycji: 2010-07-26 o 15:07
Y a s m i n e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 17:26   #59
loveangelmusicbaby
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Y a s m i n e Pokaż wiadomość
Witaj!! Śliczne cuda robisz na głowie. Myślę, że mogłabyś mi pomóc
Chciałabym zapytać, jak można zrobić fryzurkę z poniższych zdjęć. Chodzi mi raczej o gładką, bez żadnych grzywek i kosmyków.
Mam bardzo długie włosy, do pasa, ciemne prosto- falowane. To ma być na wesele i normalnie udałabym się do fryzjera, ale tam gdzie jedziemy terminy już pozajmowane, bo jednego dnia odbywa się 7 ślubów a mieścinka niewielka

Za wszelkie porady będę wdzięczna .
hej, wielkie dzieki za komplement, bardzo sie ciesze ze podobaja Ci sie moje fryzurki

na kiedy jest Ci potrzebna ta fryzura? bo jesli zdaze to "pokaze" moja wersje fryzury w tym stylu na filmiku, a jak nie, to sprobuje przynajmniej opisac slownie...

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Jula Pokaż wiadomość
Piękne włosy i cudowne fryzurki pozdrawiam!
dziekuje Ci slicznie

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Fibibi Pokaż wiadomość
WOW! Kłos mi wyszedł

W końcu nauczyłam się go robić Dziękuję Tobie loveangelmusicbab jesteś niesamowita! Przyjemnie ogląda się Twoje filmiki, a ile można sie nauczyć przy nich. Fajnutko, że robisz takie super filmiki oby pomysłow Tobie nie zabrakło, będę często zaglądać na Twój kanał

Jeszcze raz dziękuję
wielkie dzieki
tez mam nadzieje ze nie zabraknie mi pomyslow, chociaz ostatnio mam coraz wiecej "zamowien" na fryzury do "rozkodowania", tak ze wyglada na to ze bedzie duzo do "odtworzenia"... hahaha...
Stary 2010-07-26, 17:42   #60
Y a s m i n e
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez loveangelmusicbaby Pokaż wiadomość
hej, wielkie dzieki za komplement, bardzo sie ciesze ze podobaja Ci sie moje fryzurki

na kiedy jest Ci potrzebna ta fryzura? bo jesli zdaze to "pokaze" moja wersje fryzury w tym stylu na filmiku, a jak nie, to sprobuje przynajmniej opisac slownie...
A proszę bardzo, masz z czego być dumna
Fryzury potrzebuję tak na około 7-8 sierpnia, żebym do 10 nauczyła się robić
Y a s m i n e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości