![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moje Fryzury - Krok po kroku
Dziękuję za podpowiedź. najpierw zrobię sobie próbną fryzurkę i jak się uda to hej wesele
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Próbowalam zrobic francuski warkocz i pomału coś tam mi wychodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Super fryzurki, masz talent
![]() Ja mam włosy tylko do ramion, czy masz jakieś pomysły jak bym mogła je upiąć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny muszę Wam powiedzieć, że znalazłam ta spinkę! Po wielogodzinnym maratonie szukania dodatków do sukienki na wesele w "Świecie Spinki" natknęłam sie na te spinki w kolorze czarnym i przezroczystym w cenie ok 16zł
![]()
![]() |
#35 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jesli chodzi o zalotke, to masz racje - niby powinno sie podkrecac rzesy zalotka przed ich wytuszowanie, ale wtedy nie widze zadnego efektu. czyli co ja czesto robie zeby uniknac wyrywania wloskow (co nigdy nie wydarzylo sie - nie wiem sama czy to tak dobra mam zalotke, czy moja metoda "dziala") - czekam az tusz wyschnie (na przyklad malujac brwi w miedzyczasie) i potem juz stosuje zalotke. a jesli chodzi o wlosy do ramion, to pisalam wlasnie w innym poscie i skopiuje tez tutaj ze... wlosy takiej dlugosci sa doskonale do "zarkeconych fryzur", bo nie sa ciezkie i loki dobrze sie trzymaja. Polecam fryzure taka jak ta na dole po prawej stronie. Uzyskuje sie ja stosujac prostownice (do wywijania pasemek na zewnatrz). Twoje wlosy sa chyba troche krotsze od wlosow tej modelki, ale mysle ze to nie problem. Kiedys tez mialam wlosy tak krotko obciete i musialam caly czas je krecic... wtedy jeszcze nie bylo takich prostownic i uzywalam do tego celu walkow i zwyklej lokowki, i bardzo ladnie to wygladalo. Jesli Twoje wlosy sa zniszczone, to walki wlasnie sa dobra alternatywa do lokowek i prostownic ![]() ![]() ![]() natomiast jesli interesuja Cie fryzury-upiecia to mysle ze wkrotce nakrece filmik w ktorym pokaze kilka pomyslow, bo tak na pismie ciezko jest wytlumaczyc o co chodzi... tak ze niedlugo wroce do tego tematu ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- ciesze sie bardzo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Świat Spinki jest taką sieciówką z drobiazgami więc najlepiej szukać w centrach handlowych, z tego co zauważyłam to dość często można ten sklepik znalezc
![]()
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
strone wczesniej juz pisalam ze spinke znalazlam na aukcjach
![]() ![]()
![]() |
#38 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo fajne tutoriale, miło się je ogląda : ) No i przypominasz mi Madonnę o ktorej wspomnialas w jednym z filmikow, chociaż jesteś od niej o niebo ładniejsza ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wlasnie nakrecilam nowy filmik z pomyslami na rozne romantyczne fryzury na lato ktore mozna wykonac zarowno na dlugich jak i na poldlugich wlosach do ramion i ktore idealnie pasuja do kreconych wlosow ![]() zalaczam filmik i zdjecia-podglad niektorych z tych fryzur ktore pokazuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
O kurcze, robisz niesamowite fryzury
![]() Muszę koniecznie je wypróbować, tym bardziej, że mam długie i też niezbyt długie włosy.
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dodaje wlasnie swiezo-nakrecony filmik o 3 rodzajach warkoczy, z 2 i 4 czesci ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
Świetne fryzury !!!
Dziś bedę robić fryzurę Angeliny Jolie na wesele , mam nadzieję , że się uda ![]() Ale mam inne wałki , niż Twoje więc pewnie nie będzie takiego efektu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
swietne filmiki pokazujesz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() korzystam korzystam i korzystam z twoich filmikow ![]() pozdr ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Ojejku, tyle komlementow naraz!
*wstydnis* Dziekuje Ci slicznie ![]() ![]() ![]() Ciesze sie ogromnie ze Ci sie podobaja moje filmiki ![]() ![]() ![]() ![]() Bede pracowala nad kolejnymi!!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
Masz super talent ! Naprawdę zazdroszczę Ci, masz złote rączki w kwestii włosów
![]() mam troche dziwne pytanko :P czy można jakoś fajnie ułożyć zbyt długą grzywkę ściętą wiesz, na prosto ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
Podziwiam, podziwiam i napatrzeć się nie mogę
![]() ![]() ![]()
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
powalające są te Twoje propozycje, cudo!
![]() eksperymentuję! ![]()
![]() |
#49 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wiesz, z grzywka mialam bardzo plytkie doswiadczenie (ani upiekszala mnie, ani nie chciala sie ukladac tak jak mi zalezalo... haha...) ale jest kilka upiec ktore mi osobiscie sie bardzo podobaja na innych dziewczynach - poszukam i internecie i Ci podesle ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- dziekuje Ci bardzo, kochana ![]() ![]() warto jest eksperymentowac - zawsze cos nowego mozna wynalezc ![]() wlasnie przed chwila nakrecilam kolejny filmik - pokazauje wlasnie jak tapiruje wlosy (tym razem bez walkow), i kilka pomyslow na proste w wykonaniu lecz efektowne fryzury z opaskami i szalikiem, ktore mozna zrobic super szybko ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
bardzo sie ciesze ze podobaja Ci sie moje fryzury!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
![]()
Hej
![]() Jesteś fantastyczna! ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1276076460 (wyglądasz tu kropka w kropkę jak Kate Winslet!(w młodości ![]() uwielbiam takie luźne fryzury. Bardzo żałuję, że wcześniej nie miałam okazji zobaczyć Twojej fryzurki którą wspomniałam wyżej, bo własnie o coś takiego chodziło mi, gdy wybierałam się na studniówkę w tym roku wtedy miałam dłuższe włosy więc by mi wyszło, ale niestety poszłam do fryzjerki i gdy wróciłam od niej do domu wszystkie spinki już mi z głowy wyleciały i musiałam czesać się sama ![]() Teraz mając uraz do fryzjerów i wybierając się w sierpniu na wesele sama coś skleiłam (jest mi trochę ciężko, bo mam mocno pocieniowane i za 1 razem wyszło byle jak, ale kilka razy popróbuję i powinno jakoś wyglądać ![]() Oto więc moja fryzura podejście nr 1 (po całym dniu, więc już troszkę zniszczony) (z prawej strony francuz także z tyłu a potem warkocz spięty w kok) i piórka. A skoro już tu zajrzałam spytam Was o zdanie na temat piórek we włosach, które są w ostatnim czasie dosyć modne. Co o nich myślicie? Bo mam mieszane uczucia. (przy okazji znalazłam też małe wariactwo, w którym chyba nie odważyłabym się wyjść z domu a zrobiłam w celu sprawdzenia siebie - kokardka ![]() Będę często odwiedzać Twój kanał na yt ![]() Pozdrawiam Serdecznie! ![]()
Proszę rozpiąć pasy bezpieczeństwa - doznania będą nieziemskie ! Edytowane przez leseurr Czas edycji: 2010-07-13 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jestem naprawde pod wrazeniem od Twoich fryzur - WOW!!! Podobaja mi sie niesamowicie Twoje pomysly z piorkami. Mowisz ze masz mieszane uczucia? Moim zdaniem wszystko zalezy od okazji... Jak z taka fryzure pojdziesz na uczelnie czy do pracy, to moze wygladac malo odpowiednie, ale na spotkanie z kolezankami czy chlopakiem, nawet na spacer - bedzie wygladac super ladnie i modnie. Uwielbiam fryzury z "charakterem" - a taka fryzura, stworzona przez Ciebie jest nie do powtorzenia! Wyroznia Cie z tlumu w sensie najbardziej pozytywnym. A co do kokardki - tez podziwiam Twoje umiejetnosci! ![]() ![]() ![]()
Moje fryzury - krok po kroku - zobacz je teraz na... http://www.youtube.com/user/lilithedarkmoon Edytowane przez loveangelmusicbaby Czas edycji: 2010-07-13 o 20:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
niestety to nie mój pomysł był, mam nadzieję, że nie zrobię Ci konkurencji podając link do mojej inspiracji
![]() http://www.youtube.com/user/binosusu...34/mYn23fg-bO4 jednak ta kobieta robi te fryzury w sposób dla mnie nieosiągalny, jej się wszystko łądnie zawija, trzyma i układa. Tylko kokardka nie okazała się fiaskiem, reszta nie wychodziła, a że Twoje fryzury wydają się naprawdę łatwe do zrobienia, ta Koreanka odejdzie chyba w zapomnienie (coby się nie dołować :p ) tym bardziej że ani w słowo jej nie rozumiem, ale może Ciebie zainspiruje, kto wie? ![]() bardzo żałuję, że pocieniowałam wlosy teraz mnóstwo fryzur jest dla mnie nieosiągalnych, ale cóż, pozostaje czekać aż odrosną ![]()
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
również mam aktualnie na głowie tą fryzurkę
![]() cały dzień w niej chodzę ![]() i bardzo pozytywny odbiór ze strony otoczenia! ![]() dziękuję ;* edit. filmik z tapirowaniem już obejrzany! ![]()
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Jejku, niesamowita jesteś! Napatrzeć się nie mogę, każda fryzura wydawała mi się nieosiągalna do zrobienia samemu, a Ty takie cuda robisz! Super
![]() A makijaże jakie fajne robisz. Zapisuję się do Twojego Fan Clubu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wielki dzieki za linka, zawsze chcialam sie nauczyc taka kokardke robic, nawet tak z ciekawosci ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() W końcu nauczyłam się go robić ![]() ![]() ![]() Jeszcze raz dziękuję ![]() ![]()
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Piękne włosy i cudowne fryzurki
![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
Witaj!! Śliczne cuda robisz na głowie
![]() ![]() Chciałabym zapytać, jak można zrobić fryzurkę z poniższych zdjęć. Chodzi mi raczej o gładką, bez żadnych grzywek i kosmyków. Mam bardzo długie włosy, do pasa, ciemne prosto- falowane ![]() ![]() ![]() Za wszelkie porady będę wdzięczna ![]() Edytowane przez Y a s m i n e Czas edycji: 2010-07-26 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() na kiedy jest Ci potrzebna ta fryzura? bo jesli zdaze to "pokaze" moja wersje fryzury w tym stylu na filmiku, a jak nie, to sprobuje przynajmniej opisac slownie... ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- dziekuje Ci slicznie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
![]() tez mam nadzieje ze nie zabraknie mi pomyslow, chociaz ostatnio mam coraz wiecej "zamowien" na fryzury do "rozkodowania", tak ze wyglada na to ze bedzie duzo do "odtworzenia"... hahaha... ![]()
![]() |
![]() |
#60 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Fryzury potrzebuję tak na około 7-8 sierpnia, żebym do 10 nauczyła się robić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.