Essence cz. V - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Makijaż - pytania do wizażystki

Notka

Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-15, 15:17   #121
Chaigata
Zakorzenienie

Dot.: Essence cz. V

Cytat:
Napisane przez nobodygirl91 Pokaż wiadomość
i dOpa - nie mogłam wydać kasy na limitkę bo jej po prostu nie było

nic prawie nie kupiłam z planowanych rzeczy... tylko szampon nigdzie nie ma tego co chce

off z załącznika: na cześć mojego kota te drugie jakoś się napatoczyły przypadkowo (wczoraj)
Kocie wspaniałe! też chcę!

Edytowane przez Chaigata
Czas edycji: 2010-06-15 o 15:21
Chaigata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 16:01   #122
Effervescing Elephant
Zadomowienie

Moja Rodzina Pasiaczków

teraz, kiedy już mam swoje pasiaki, postaram się co nieco zaoszczędzić i będę korzystać z produktów, które już mam
Effervescing Elephant jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 16:11   #123
nobodygirl91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Effervescing Elephant Pokaż wiadomość
Moja Rodzina Pasiaczków

teraz, kiedy już mam swoje pasiaki, postaram się co nieco zaoszczędzić i będę korzystać z produktów, które już mam
Pasiakowooooo!!!
masz czym się ponabłyszczać

Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość
Kocie wspaniałe! też chcę!
no toć ba! ale i tak nie przebiją mojego kochanieńkiego Wypłoszka (kocica płci żeńskiej - żeby nie było).
kocham ją nad życieee...
Stary 2010-06-15, 16:20   #124
Naaataaaleczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Moja Rodzina Pasiaczków

łoo, zaszalałaś

http://pajacyk.pl/
http://pustamiska.pl/
Naaataaaleczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 16:23   #125
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Pasiakowooooo!!!

no toć ba! ale i tak nie przebiją mojego kochanieńkiego Wypłoszka (kocica płci żeńskiej - żeby nie było).
kocham ją nad życieee...
Wspaniała zawsze chciałam całego czarnego i rudego. Ale mam buraska-Noraska- Kochany!

Ja myslę o bronzerze z Sun Club, może ktoś ma swatche na buzi na jaśniutkiej cerze?
Stary 2010-06-15, 16:37   #126
nobodygirl91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość
Wspaniała zawsze chciałam całego czarnego i rudego. Ale mam buraska-Noraska- Kochany!

Ja myslę o bronzerze z Sun Club, może ktoś ma swatche na buzi na jaśniutkiej cerze?
jest mega wredna, ale kocham ją na maxa i nie wyobrażam sobie już że przychodzę np. z miasta i nikogo w domu nie ma - zawsze kot mi dotrzyma towarzystwa

dołączam się do prośby - chodzi mi o duży bronzer
Stary 2010-06-15, 16:51   #127
lele
Zakorzenienie

sliczna rodzinka, a ktore sa dla blondynek? te na 2 zdjeciu?
lele jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-15, 17:03   #128
Ciemnooka_
Raczkowanie

Cytat:
limitowanka CaC w GALERII ŁÓDZKIEJ W ŁODZI!

byłam tam około 30 minut temu i była pełniuteńka.

wzięłam pasiaki
Dołączam się do meldunku. Byłam o 17 w Naturze na Rydzowej w Łodzi i również jest już CaC!

Wszystkiego jest pełno, brakuje tylko 1 kredki i 2 pasiaków ale podejrzewam, że Panie będą dokładać bo tam jest miejsce tylko na 4 pasiaczki do wystawienia więc wydaje mi się że będą po prostu uzupełniać na bieżąco.

Kupiłam pasiaki, już się nimi pomalowałam i stwierdzam, że będą super wyglądać latem na opalonej buźce bo fajnie rozświetlają. Kusiła mnie jeszcze fioletowa kredka ale mam już dwie i 1 eyeliner w tym kolorze, poza tym mam cień którym mogę zrobić sobie taką kreskę. Lakier w odcieniu morskiej zieleni śliczny ale dla mnie lakiery Essence są kiepskie więc się nie skusiłam.

Owocnych łowów łodzianki !

Kobiety mają wiele wad, mężczyźni tylko dwie - wszystko co robią i mówią, robią i mówią źle...

Ciemnooka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 17:07   #129
lele
Zakorzenienie

a ja jestem ciagle pelna podziwu dla turkusowego lakieru cac, jeszcze mi nie odprysl, nawet przy szorowaniu garow.. jak jeszcze mycie glowy przetrzyma bez uszczerbku bedzie jendym z ulubionych lakierow( dzis zdaje sie 3 dzien)
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 17:10   #130
Ciemnooka_
Raczkowanie

Cytat:
Moja Rodzina Pasiaczków

Czy te pasiaki z Sun Clubu dla blondynek i brunetek są dostępne w "pierwszej" szafie. Jeśli tak, nie wiem jak mogłam je przeoczyć, że ich nigdy nie zauważyłam ...

Kobiety mają wiele wad, mężczyźni tylko dwie - wszystko co robią i mówią, robią i mówią źle...

Stary 2010-06-15, 17:13   #131
Effervescing Elephant
Zadomowienie

Cytat:
Pasiakowooooo!!!
kocham ją nad życieee...
starczy mi na dłuuugo

Cytat:
Napisane przez Naaataaaleczkaaa Pokaż wiadomość
łoo, zaszalałaś

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
sliczna rodzinka, a ktore sa dla blondynek? te na 2 zdjeciu?
te na 3 zdjęciu mają zimniejsze i przede wszystkim jaśniejsze kolory aniżeli te dla brunetek

Cytat:
Napisane przez Ciemnooka_ Pokaż wiadomość
Dołączam się do meldunku. Byłam o 17 w Naturze na Rydzowej w Łodzi i również jest już CaC!

Wszystkiego jest pełno, brakuje tylko 1 kredki i 2 pasiaków ale podejrzewam, że Panie będą dokładać bo tam jest miejsce tylko na 4 pasiaczki do wystawienia więc wydaje mi się że będą po prostu uzupełniać na bieżąco.

Kupiłam pasiaki, już się nimi pomalowałam i stwierdzam, że będą super wyglądać latem na opalonej buźce bo fajnie rozświetlają. Kusiła mnie jeszcze fioletowa kredka ale mam już dwie i 1 eyeliner w tym kolorze, poza tym mam cień którym mogę zrobić sobie taką kreskę. Lakier w odcieniu morskiej zieleni śliczny ale dla mnie lakiery Essence są kiepskie więc się nie skusiłam.

Owocnych łowów łodzianki !
Wzajemnie

Cytat:
Czy te pasiaki z Sun Clubu dla blondynek i brunetek są dostępne w "pierwszej" szafie. Jeśli tak, nie wiem jak mogłam je przeoczyć, że ich nigdy nie zauważyłam ...
niestety nie są kupiłam je będąc w Sandomierzu, gdyż wpadłam do natury w momencie, kiedy pani rozkładała towar do drugiej szafy.. i jak mogłam tego nie zrobić..?

Edytowane przez Effervescing Elephant
Czas edycji: 2010-06-15 o 17:14

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-15, 17:13   #132
nobodygirl91
Zadomowienie

Cytat:
niestety są w 2. szafie tylko
Stary 2010-06-15, 17:14   #133
Ciemnooka_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
a ja jestem ciagle pelna podziwu dla turkusowego lakieru cac, jeszcze mi nie odprysl, nawet przy szorowaniu garow.. jak jeszcze mycie glowy przetrzyma bez uszczerbku bedzie jendym z ulubionych lakierow( dzis zdaje sie 3 dzien)
Mnie niestety wszystkie odpryskują po 1 dniu, dlatego już się na nie nie porywam tylko jestem wierną fanką lakierów z Golden Rose. Szkoda bo fiolet i morska zieleń z CaC są śliczne.

Stary 2010-06-15, 17:22   #134
RoOxAnKaA
Wtajemniczenie

Cytat:
Mnie niestety wszystkie odpryskują po 1 dniu, dlatego już się na nie nie porywam tylko jestem wierną fanką lakierów z Golden Rose. Szkoda bo fiolet i morska zieleń z CaC są śliczne.
Szczęściara W moim mieście nie ma Golden Rose, a uwielbiam ich podkłady

Mój blog
RoOxAnKaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 17:24   #135
tuRmaNIA
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny z Łodzi, ja postaram się wpaść dziś po południu do Natury na Rydzowej i obczaić czy jest już CaC. Jak wrócę dam znać co tam zastałam.
Na Rydzowej jest. Na Plantowej miało dzisiaj być a nie było (dużo nierozpakowanych pojemników z dostawą jeszcze)...
Cytat:
limitowanka CaC w GALERII ŁÓDZKIEJ W ŁODZI!

byłam tam około 30 minut temu i była pełniuteńka.

wzięłam pasiaki
Po dzisiejszej akcji w Naturze w GŁ na razie więcej tam zakupów nie zrobię przez jakiś czas (może jak wstawią 2 szafę to się zastanowię)...
Zadzwoniłam po 10:00 z zapytaniem:
(...)
JA: 'Czy jest nowa kolekcja limitowana z firmy Essence Crazy about Color?'
DN: 'Chodzi pani o tą letnią?'
JA: 'Tak /myśląc, że nie do końca tak/'
DN: 'Dzisiaj była dostawa /dostawy mają w poniedziałki i czwartki/ i koleżanka rozpakowuje, więc będzie'
JA: 'Więc kiedy można przyjść?'
DN: 'Już można'
(...)
Byłam jakoś przed 12:00, kieruję się na szafę i co widzę..? CaH Obok stała pani, która uzupełniała szafę, więc się jej pytam o CaC a co ta jędza (inaczej nie potrafię jej nazwać) na to? 'Pewnie jest, ale nie wiem czy zdążę dzisiaj rozpakować', więc mówię jej, że dzwoniłam wcześniej i powiedziano mi, że można przyjść a ta 'Nawet jak jest, to nie jest wprowadzone jeszcze do systemu', ugryzłam się w język, żeby nie wybuchnąć i sobie poszłam.

Po zajęciach, które skończyłam wcześniej, pojechałam na Teofilów i dopiero na Rydzowej moim oczom ukazało się CaC.
Wzięłam paseczki (jako druga, byłam koło 15:00), zastanawiałam się jeszcze na podwójnymi cieniami tymi zielono-różowymi, ale zrezygnowałam, choć ładne, bo ostatnio zaszalałam w tym temacie
Dodatkowo z wyprzedaży wzięłam stempelek gwiazdkowy z CaH za 3,49 Sporo było róży z CaH w cenie bodajże 6,99

bynajmniej =/= przynajmniej
tuRmaNIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 17:28   #136
Ciemnooka_
Raczkowanie

Dzięki za odpowiedź dziewczyny. Tak myślałam, że niemożliwym jest żebym to cudo przeoczyła.
Pozostaje nadzieja, że kiedyś przypomną sobie o naszej Łodzi i wstawią nam drugą szafę.

Aha! Zapomniałam napisać, że zakręciłam się też przy koszyczku wyprzedażowym (Natura na Rydzowej) i oniemiałam bo często te obniżki są liche (typu 1zł mniej), jeśli w ogóle są, bo wiele razy cena była taka jak w czasie trwania danej limitki, a tu miłe zaskoczenie. Lakiery z CaH po 3,50zł, róże z CaH po 6zł, błyszczyki z CaH po 4zł, żółty cień z CaH chyba 3,50zł. Były też wspomniane wcześniej cienie z Go Snow po 2zł ale zostały już tylko jasnoniebieskie i szare, lakierów z Go Snow też było kilka ale ceny nie pamiętam. Mam nadzieje, że niczego nie pomyliłam.

Stary 2010-06-15, 17:34   #137
nobodygirl91
Zadomowienie

Cytat:
Aha! Zapomniałam napisać, że zakręciłam się też przy koszyczku wyprzedażowym (Natura na Rydzowej) i oniemiałam bo często te obniżki są liche (typu 1zł mniej), jeśli w ogóle są, bo wiele razy cena była taka jak w czasie trwania danej limitki, a tu miłe zaskoczenie. Lakiery z CaH po 3,50zł, róże z CaH po 6zł, błyszczyki z CaH po 4zł, żółty cień z CaH chyba 3,50zł. Były też wspomniane wcześniej cienie z Go Snow po 2zł ale zostały już tylko jasnoniebieskie i szare, lakierów z Go Snow też było kilka ale ceny nie pamiętam. Mam nadzieje, że niczego nie pomyliłam.
ale wy macie szczęście! u mnie z pół roku trzeba czekać żeby przecenili chociaż z 2 zł...
może coś się w końcu zmieni?
Stary 2010-06-15, 17:34   #138
Effervescing Elephant
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki za odpowiedź dziewczyny. Tak myślałam, że niemożliwym jest żebym to cudo przeoczyła.
Pozostaje nadzieja, że kiedyś przypomną sobie o naszej Łodzi i wstawią nam drugą szafę.

hm, a w galerii są takie lipne te obniżki!

muszę zajrzeć na Rydzową
Stary 2010-06-15, 17:36   #139
Rinaa
Zakorzenienie

witam

czy mógłby mi ktoś polecić jasny podkład z essence? ( najlepiej żeby nie zapychał i dobrze krył )
Rinaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-15, 17:37   #140
Ciemnooka_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez RoOxAnKaA Pokaż wiadomość
Szczęściara W moim mieście nie ma Golden Rose, a uwielbiam ich podkłady

Szczerze mówiąc podkładów Golden Rose nie próbowałam ale miałam puder brązujący w kulkach i był całkiem niezły.
Ja kocham ich lakiery ale teraz nawet tam nie zaglądam bo mam w domu 52 buteleczki więc myślę, że na razie mi starczy...

Jeśli mieszkasz gdzieś w okolicach Łodzi to zapraszamy do Manufaktury tam jest mały raj Golden Rose, a jeśli masz daleko to może spróbuj poszukać w małych drogeriach wiem, że tam też często mają ich produkty.

Stary 2010-06-15, 17:38   #141
Monikonsa89
Zakorzenienie

Cytat:
Moja Rodzina Pasiaczków

urocze te pasiaki Masz Sun Club dla blondynek ?? Kusił mnie ostatnio bo jest u mnie w mieście i już go w łapkach trzymałam ale coś mnie tknęło i nie wzięłam!

ja na maxmodels
http://www.maxmodels.pl/monikonsa.html

Edytowane przez Monikonsa89
Czas edycji: 2010-06-15 o 17:42
Monikonsa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 17:38   #142
Adus_
Zadomowienie

rozdziewiczyłam limitowankę i wzięłam pierwszy pasiak . Starczy mi tego wszystkiego do końca życia, ale..

też mam kota! czarno-biała- serdaczek, skarpetki, brzuszek i pół mordki (prawa połówka zaczynając od nosa do pyszczka- taka połówka serduszka )
Adus_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 17:39   #143
tuRmaNIA
Zakorzenienie

Ja na razie pasuję. Nie po to człowiek dzwoni i się pyta o konkretną rzecz, żeby i tak pojechał nadaremnie
Mam dość jeżdżenia przez całe miasto żeby 'upolować' coś albo i nie.

bynajmniej =/= przynajmniej
tuRmaNIA jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-15, 17:46   #144
Effervescing Elephant
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Monikonsa89 Pokaż wiadomość
urocze te pasiaki Masz Sun Club dla blondynek ?? Kusił mnie ostatnio bo jest u mnie w mieście i już go w łapkach trzymałam ale coś mnie tknęło i nie wzięłam!
tak

na zimę i wiosnę jestem paskudnie blada a w lato i jesienią jestem bardzo brązowa i dlatego wzięłam obie wersje
Stary 2010-06-15, 17:47   #145
nobodygirl91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tuRmaNIA Pokaż wiadomość
Ja na razie pasuję. Nie po to człowiek dzwoni i się pyta o konkretną rzecz, żeby i tak pojechał nadaremnie
Mam dość jeżdżenia przez całe miasto żeby 'upolować' coś albo i nie.
się nie dziwie. ja mieszkam w małym mieście i mam jakieś 10 min piechotą do Natury a to czasami się nie chce ruszyć pupy ale w sumie nie wpadłam na to żeby zadzwonić i spytać czy coś jest dostępne, może kiedyś skorzystam jak będe mieszkała w duuużym mieście
Stary 2010-06-15, 17:49   #146
marta00110011
Raczkowanie

Czy w Gdyni na 10 lutego już ktoś widział nową limitkę? Dzięki z góry
Stary 2010-06-15, 17:52   #147
Ciemnooka_
Raczkowanie

Effervescing Elephant zapraszam serdecznie na Rydzową.

Turmania nie dziwię Ci się, że się wkurzyłaś, tym bardziej jak mówisz, że mieszkasz w okolicach CZMP. Trochę się najeździłaś, bo stamtąd to nawet do GŁ jest daleko, nie mówiąc już o Teofilowie. Ta babka potraktowała Cię po prostu niepoważnie.
Ważne, że pasiaki są Nasze, jedyne pocieszenie
.

Edytowane przez Ciemnooka_
Czas edycji: 2010-06-15 o 17:58
Stary 2010-06-15, 17:58   #148
Monikonsa89
Zakorzenienie

Cytat:
tak

na zimę i wiosnę jestem paskudnie blada a w lato i jesienią jestem bardzo brązowa i dlatego wzięłam obie wersje
ja chyba też się nie oprę i sobie kupię wersje dla blondynek , a to ta 3 fotka czy 2 ??

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:
Napisane przez tuRmaNIA Pokaż wiadomość
Na Rydzowej jest. Na Plantowej miało dzisiaj być a nie było (dużo nierozpakowanych pojemników z dostawą jeszcze)...

Po dzisiejszej akcji w Naturze w GŁ na razie więcej tam zakupów nie zrobię przez jakiś czas (może jak wstawią 2 szafę to się zastanowię)...
Zadzwoniłam po 10:00 z zapytaniem:
(...)
JA: 'Czy jest nowa kolekcja limitowana z firmy Essence Crazy about Color?'
DN: 'Chodzi pani o tą letnią?'
JA: 'Tak /myśląc, że nie do końca tak/'
DN: 'Dzisiaj była dostawa /dostawy mają w poniedziałki i czwartki/ i koleżanka rozpakowuje, więc będzie'
JA: 'Więc kiedy można przyjść?'
DN: 'Już można'
(...)
Byłam jakoś przed 12:00, kieruję się na szafę i co widzę..? CaH Obok stała pani, która uzupełniała szafę, więc się jej pytam o CaC a co ta jędza (inaczej nie potrafię jej nazwać) na to? 'Pewnie jest, ale nie wiem czy zdążę dzisiaj rozpakować', więc mówię jej, że dzwoniłam wcześniej i powiedziano mi, że można przyjść a ta 'Nawet jak jest, to nie jest wprowadzone jeszcze do systemu', ugryzłam się w język, żeby nie wybuchnąć i sobie poszłam.

Po zajęciach, które skończyłam wcześniej, pojechałam na Teofilów i dopiero na Rydzowej moim oczom ukazało się CaC.
Wzięłam paseczki (jako druga, byłam koło 15:00), zastanawiałam się jeszcze na podwójnymi cieniami tymi zielono-różowymi, ale zrezygnowałam, choć ładne, bo ostatnio zaszalałam w tym temacie
Dodatkowo z wyprzedaży wzięłam stempelek gwiazdkowy z CaH za 3,49 Sporo było róży z CaH w cenie bodajże 6,99

kochana współczuje nerwów

ja na maxmodels
http://www.maxmodels.pl/monikonsa.html
Monikonsa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 18:00   #149
Effervescing Elephant
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Monikonsa89 Pokaż wiadomość
ja chyba też się nie oprę i sobie kupię wersje dla blondynek , a to ta 3 fotka czy 2 ??

2- dla brunetek
3- dla blondynek

Stary 2010-06-15, 18:01   #150
agata_slomka
Wtajemniczenie

w której DN w 3mieście znajdę przecenione CAH? bo Na Miszewskiego nie mam co liczyć
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe.

S. Mrożek
agata_slomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości