|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - cz. IV
Cytat:
![]() ja kupiłam nieprzeceniony dwupak rajstop w kropki i grochy, pytałam się, czy będzie przeceniony, ale pani powiedziala, że nie, bo to najnowsza kolekcja. |
|
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
czy u was sa jeszcze beżowe szorty z garden za 40zł rozm M czy tam 38 ??
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj jeszcze raz na Marszałkowskiej
Rzeczy już przeniesione w jedno miejsce, w oknach napisy wyprzedaż i ludzi przez to dużo więcej niż wczoraj Tak jak napisały dziewczyny kolejki do przebieralni i kas ogromne.. Po ciekawszych rzeczach, które widziałam jeszcze wczoraj, dzisiaj już oczywiście śladu nie było, także cieszę się, że trafiłam wczoraj na metkowanie i miałam w czym wybierać Dzisiaj symbolicznie wyszłam z tunikami oversized kremową w granatowe paski z cekinów za 30 z 59 zł i pudrową z Divided za 30 z 59 zł, którą pokazywałam już jakiś czas temu, a od tamtej chwili zdążyłam ją zabrudzić farbą do włosów ![]() Dziwi mnie tylko to, co piszecie o tych męskich przecenach, bo na Marszałkowskiej nic ciekawego znaleźć nie mogłam a chciałam coś kupić dla TŻ-ta.. Gdzie więc warto zajrzeć, jeśli chodzi o męskie rzeczy?
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam tę sukienkę na wyprzedaży http://www.womenmag.pl/zdjecia/moda/...lection-01.jpg za 30 zł, ale kompletnie nie mam pomysłu jak/z czym ją nosić? Pomóżcie kochane
Edytowane przez akisia Czas edycji: 2010-06-15 o 19:28 |
|
|
|
#3695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ładna jest - pewnie dla wysokich dziewczyn. Myśle ze z jakimis sandałkami delikatnymi. Moim zdaniem nie do leginsów.
|
|
#3696 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj skoczyłam do H&M zobaczyć te wyprzedaże i kupiłam bluzkę Garden w kwiatki taką z nietoperzowymi rękawami za 30 zł, sukienkę z falbankami różowymi za 60 zł i sukienkę Garden za 20 zł. U mnie w Bydgoszczy w Galeri Pomorskiej wszystko praktycznie w pełnej rozmiarówce i jak na wyprzedaż to ludzi bardzo mało, przymierzalnie wolne i można się swobodnie poruszać
.
|
|
|
|
#3697 |
|
Rozeznanie
|
to jest blog tej dziewczyny ze zdjęcia : http://fotballfrue.blogg.no/
|
#3698 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I faktycznie nic tam nie ma na męskim a w ZT bardzo dużo przecen.Żałuje tylko teraz, że żadnej torebki nie kupiłam, ale może jutro jeszcze coś będzie
|
|
|
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
też byłam dzis w H&M, kupiłam tylko kilka sztuk majtek po 10 i 20zł.
zastanawiałam się nad ramoneską z Garden za 60zł, ale ekspresy za bardzo się rzucały w oczy (nie lubię ekspresów jako ozdoby), choć trochę żałuje bo poza tym bardzo mi się podobała
|
|
|
|
#3700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak to jest, jak człowiek jest śpiochem i mimo wolnego dnia zanim się wyszykuje i wyjdzie z domu, to jest już po południu ![]() W takim razie zajrzę w czwartek po egzaminie do ZT Mam nadzieję, że coś jeszcze do tego czasu zostanie
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w Bonrace w Krakowie, wyprzedaz naprawde warta uwagi:
-rzeczy za 10 zl : bluzki bokserki, materiałowe spodenki. - 20 zl; bokserki lepszej jakosci,spodenki, troche tunik -30 zl :tuniki,spodniczki sukienki, małe torebki -40 zl: sukienki swetry, duze torby, japonki skórzane -60 zl : kurtki, dużo sukienek z tego co zauważyłam nie było żadnych żakietów ani garsonek na których mi zależało, byly tez rozowe koturny i jeansy za 39,9 wszystkie rozmiary. Okulary nie przecenione,a szkoda bo chcialam sobie kupic. Maly wybor bizuterii i z tego co widzialam nie bylo juz pelnych balerin zostały tylko te bez palcow ![]() Nie było leginsów ze skorzanymi wstawkami.
torebka wittchen skórzana nowa https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49165420 WISH ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post46126116 Edytowane przez FrostyAngel Czas edycji: 2010-06-15 o 19:41 |
|
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
No ja właśnie też mam troszkę wrażenie, że workowato wygląda... a ja malutka jestem, 160 cm mam :/ i taka happy przyleciałam do domu, a teraz myślę, co ja z nią zrobię...
|
|
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem w końcu czy się nie skuszę na te koturny
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1276622857 |
|
|
|
#3704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale generalnie jest ładna ) te rzeczy z garden to wszystkie takie worki
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na Marszałkowskiej byłam po 13 i do przymierzalni dostałam się bez kolejki, ale tej na samym dole
Do kasy już niestety musiałam postać
|
|
|
|
#3706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie trafił na listę moich ulubionych blogów
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
rzeczywiscie dzisiaj mnooostwo poprzecenianych rzeczy, poodwieszalam sobie kilka i jutro po nie lecę
![]() a...dorwałam tez jasne jeansy za 39zł i dwupak rajstop w groszki i grochy o którym jedna wizazanka juz wspominala, są superowe
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3710 |
|
Rozeznanie
|
.nie ma za co
![]() u mnie też jest na liście ulub. blogów
|
#3711 |
|
Przyczajenie
|
Czy może ktoś wie czy w alfie lub białej w Białymstoku , w dziale męskim jest wyprzedaż i czy do czwartku brat załapie się na coś i może wiecie jakie są ceny i wgl
?
|
|
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
sama nie wiem ktore są ladniejsze te w kropeczki, czy te w grochy
![]() ale slyszalam, ze te rajty z h&m-szczegolnie w groszki od razu po 1 zalozeniu sie rwą, także szkoda ale nawet na 1 raz moim zdaniem warto wydac te 3dyszki
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam i rzeczy naprawdę bardzo dużo
Jak ktoś już zauważył, to głównie letnie typowo rzeczy, typu bluzeczki, tuniczki, plażowe sukienki, spodenki, rybaczki, trochę letnich butów... Ogólnie średnio mi się podoba, nie mój gust ![]() Kupiłam tylko miętowy kardigan 3/4 z Modern za 40zł z 129, jedyny się zaplątał (i chyba jedyny przeceniony kardigan ) ![]() A biżuterii nadal prawie nic przecenione, dodatkowo uwaga - mało też rzeczy z Divided, aż się zdziwiłam bo prawie nic poza paroma koszulkami) z Black nie przecenili ![]() Za to obkupiłam się strasznie w Mohito, polecam zajrzeć
|
#3715 |
|
Raczkowanie
|
dziewczęta macie może real fotkę tej marynarki? Jeszcze lepiej na kimś
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
I ja dzisiaj zaszlam zadna lupow. Niestety bardzo sie przeliczylam. Jedyne co kupilam to dluzsza biala koszule za 30 zl i sporo ubran dla coreczki. Gdy pojechalam po 3 godzinach po taka sama koszule dla bratowej to niestety juz ich nie bylo
![]() Masa ludzi, kolejki do przymierzalni i kasy mega. No ale co sie dziwic jak to jedyny H&M w miescie
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i z działu Divided było zdecydowanie więcej rzeczy.
|
|
|
|
|
#3718 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, po ile są teraz te torebki ?
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3720 |
|
catch me if I fall.
|
male info z galerii krakowskiej:
ja sie troche obkupilam na divided, kupilam spodniczke we wzory za 30 zl, szorty za 10 zl i 2 luzne bokserki tez po 10 zl bylo sporo dluzszych bokserek po 20 zl na woman bieda, tych szortow z garden w rozmiarach mniejszych niz 42 juz nie ma ogolnie nic ciekawegobielizna przebrana
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.

do tego stanik(niespodziewałam się jego przeceny) 20 zł z 40 zł, majtki-bokserki 10 zł z 40zł,bostiumy góra 30 zł dół-20 zł, torebka 30 zł z 70zł,piżama 40 zł z 80zł, koszula bawełniana w kwiatki 40 zł z 80 zł. Tak więc jak widać sporo zjechali z cen i gorąco polecam 

Tak jak napisały dziewczyny kolejki do przebieralni i kas ogromne..
Po ciekawszych rzeczach, które widziałam jeszcze wczoraj, dzisiaj już oczywiście śladu nie było, także cieszę się, że trafiłam wczoraj na metkowanie i miałam w czym wybierać

ale nawet na 1 raz moim zdaniem warto wydac te 3dyszki

ogolnie nic ciekawego