![]() |
#1921 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
Cytat:
Ludzie nie zastanawiają się nad tym, co mówią, nad skutkami. Bardzoo ten mi był potrzebny ;* ![]() Ojj dziękuje ! ; ** Wszystko , co robię, jest inspirowane przez dzieci. Lubię ich niewinność, ich czystość. Widzę Boga w ich spojrzeniu. A ten miałam aktualnie ;d Tez mój ulubiony ! ; ** ~~Jeszcze razz dziękuje ! Dziubek ;* ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1922 |
Rozeznanie
|
coś o tych jego zabujczych dołeczkach gdy się uśmiecha ![]() wiem, że macie ![]()
![]() |
![]() |
#1923 |
Przyczajenie
|
a erotyczne jakieś przeróżne macie.?
![]()
![]() |
#1924 |
Raczkowanie
|
z nim ;* .. rybki łowimy xd
na rybach.. ale nie ważne gdzie, ważne z kim! ![]() wędka, rybki, staw.. i on! jakieś takie.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1925 | |
StrongHeart25
|
Witam ! was ![]() ![]() Zaraz się wezmę do roboty ^^ ale na początek to małe 2 prośby do was mam ;* 1. No to może macie coś w stylu że to nie moja wina, że to nie ja tylko coś w środku a dokładnie to serce.. że jakby mogło to by wyrwało się z klatki piersiowej i uciekło tam ... w stylu wiecie takim że rozum mówi co innego a serce co innego nie rozumie tego idp. dacie rade wierze w was ! ;* byłabym wdzięczna ! ;* a 2. No to może coś takiego nie dosłownego że chciałabym żeby sie wszystko tym razem ułożyło i że to jest to.. że to może uleczy mnie. Że dzięki niemu to uśmiech mam na twarzy i dobry humor.. takie tez cos w stylu podrywu czy coś nie umiem tego określić bo jeszcze nic nie ma między nami.. ale sie świetnie dogadujemy i wgl.. wiecie o co chodzi ![]() Byłabym bardzo wdzięczna ! ;* Talenty ! ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
Może coś takiego.. Bo gdy się uśmiechasz masz takie słodki dołeczki wokół uśmiechu . dołeczki dołeczki ah te dołeczki, jak ja je lubie ;* Kocham Twój uśmiech i Twe dołeczki koło niego ![]() ![]() Bo gdy tak słodko się uśmiechasz robią Ci się takie zniewalające dołeczki ![]() Eh nie wiem czy pomogłam ![]()
![]() |
![]() |
#1926 |
Raczkowanie
|
Kochane! ;D ja znowu z proźbą.
![]() - coś o tym, że praktycznie zaczęły mi się wakacje czyli czas 100% szaleństwa bez zobowiązań. ? ![]()
![]() |
![]() |
#1927 |
Rozeznanie
|
madziuula93
dziękuje! ![]() świetne ![]() dziewczyny poproszę jeszcze! dużo takich potrzebuje ![]() licze na was! ![]()
![]() |
![]() |
#1928 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nmzc ![]() cieszę się trafiłam ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Prośba skarby . Coś o tym że znowu się układa. że go tak za***i.ście kocham . miłosne ![]() ![]() Aisha Jestem ![]()
![]() |
![]() |
#1929 |
Raczkowanie
|
Coś o niedotrzymywaniu słowa, ze mielismy sie spotkac a on zapomniała albo cos i nawet nie napisał?
![]() |
#1930 |
Rozeznanie
|
Nieodkrytaxd
Znów jestem optymistką, po raz kolejny jest extra . Od teraz mogę w kółko powtarzać ci te dwa słowa : Kocham Cię. Znalazłam ostatni klocek w układance szczęścia, to byłeś Ty! ![]() I krzyczy dopóki może, że wszystko się układa, że znowu jest szczęśliwa z Nim. Tylko tyle ![]() Kochane
![]() a ja też mam prośbę, właściwie to nie wiem gdzie się z tym zwrócić ale może wy mi pomożecie : potrzebuje życzeń urodzinowych dla kolegi, dosyć bliskiego, coś oryginalnego jak macie. Wiem że potraficie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1931 | |
Raczkowanie
|
'
Cytat:
'Bo wystarczy jeden Twój uśmiech, abym znów była szczęśliwa.' 'bo to właśnie z nim moge budować rakiete kosmiczną z kartonów po mleku. i i chwytać gwiazdy łapką na muchy.' 'Jesteś MÓJ..do góry rece..to napad na serce' 'lubię jak mÓwisz dO mnie ' kOchanie , bO wtedy czuję że jednak jestem dla ciebie ważna ; **' '- ja Ciebie jednak nie rozumiem... czy Ty musisz godzinami mówić tylko o nim? - ok już przestanę... - no więc o czym teraz myślisz? - kurcze... on ma taki śmieszny dołeczek w policzku... i w ogóle jest cudny' " Całował jej mokre od płaczu policzki, patrzył w zapuchnięte, czerwone oczy, gładził po nieułożonych włosach i powtarzał że kocha, że kocha najbardziej na świecie ." ' Gdybym mogła wybierać jeszcze raz, to ponownie wybrałabym Ciebie... ' 'dziś mam 100 % szczęścia bejbe ;*' ***
Dziewczyny mam wielką prośbę.!!! Był kiedyś taki opis/wierszyk w którym było coś o tym że kiedy będzie szedł z nią ulicą, ale wszyscy będą mnie pamiętali... Bardzo potrzebuję i byłabym wdzięczna jeżeli sprawdziłybyście w swoich zbiorach czy nie macie tego wierszyka liczę na was ![]()
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-06-15 o 18:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1932 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
boskie! wiem że nie dla mnie, ale ten czerwony sobie zapożyczyłam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1933 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
jesteś normalnie nienormalnie niesamowita ![]() talent mój ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
cuudowne ! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------
![]() |
![]() |
#1934 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() za 2 tyg. wyjeźdzam zagranicę, wrócę po 3 miesiącach i chciałabym coś na ten temat: -że moje plany się spełniły i dąże do celu -może coś o chmurach i samolocie -o tym, że nie będę tęsknić -o zmianie miejsca mają to być pozytywne opisy (po cichutku przyznam się, że nimi chciałabym się przypomnieć mojemu "przyjacielowi" bo cały czas jest dostępny na gg, ale jakoś nie ma ochoty żeby zamienić ze mną ani słowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1935 | |
StrongHeart25
|
Cytat:
Nie ma za co ![]() 1. No to może macie coś w stylu że to nie moja wina, że to nie ja tylko coś w środku a dokładnie to serce.. że jakby mogło to by wyrwało się z klatki piersiowej i uciekło tam ... w stylu wiecie takim że rozum mówi co innego a serce co innego nie rozumie tego idp. dacie rade wierze w was ! ;* byłabym wdzięczna ! ;* a 2. No to może coś takiego nie dosłownego że chciałabym żeby sie wszystko tym razem ułożyło i że to jest to.. że to może uleczy mnie. Że dzięki niemu to uśmiech mam na twarzy i dobry humor.. takie tez cos w stylu podrywu czy coś nie umiem tego określić bo jeszcze nic nie ma między nami.. ale sie świetnie dogadujemy i wgl.. wiecie o co chodzi ![]() Byłabym bardzo wdzięczna ! ;* Talenty ! PONAWIAM... nikt mi nie chce pomóc ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1936 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki, a coś o tym, że moje dwie przyjaciółki są w porządku i w ogóle, ale czuję, że nie moge im wszystkiego powiedzieć. bo jeśli one mają problem to od razu do mnie przychodzą i mam im pomóc, a kiedy ja mam mętlik w głowie i potrzebuję pomocy, to one zamieniają to wszystkow żart i zmieniają temat. bardzo mnie to irytuje. proszę. ![]() ps. - przepraszam, że ostatnio rzadko tu zaglądam, ale kompletnie nie mam weny no i troche problemów. ![]()
![]() |
#1937 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
lecz gdy ja potrzebuję pomocy , nie mogę jej znaleźć.
poszukując wsparcia . gdybym chciała odejść, to nawet nie mam komu o tym powiedzieć. Mam dość , tak bez żartów .
![]() |
![]() |
#1938 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
' chodź jeden raz wsłuchajcie się w moją krzyczącą ciszę. ' czasem chciałabym abyś to ty pierwsza zapytała 'co tam?' ' nie chce być to do której dzwonią o 3 w nocy ze swoimi problemami i mówią o nich całą noc, a nie mają nawet czasu zapytać czy chociaż u mnie jest dobrze. nie wiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1939 |
Raczkowanie
|
Prosiłam was o pewien wierszyk, ale sama Go znalazłam. A teraz podzielę się z wami tym cudem, może komuś się to przyda. Będziesz trzymała Go za rękę,ale to ja pierwsza tuliłam Jego dłoń.Będziesz z Nim szła przez miasto,ale ludzie będą moją postać pamiętać. Będziesz całować Jego usta,ale to ze mną przeżył swój pierwszy pocałunek. Będzie Mu smutno, będziesz Go pocieszać,ale będzie pamiętał jak ja to robiłam. Przedstawi cię swojej rodzinie, ale oni będą pamiętać moment,gdy mnie poznali. Będziesz całowała Jego ciało,ale On wspomni,gdy ja to robiłam. BĘDZIESZ GO BARDZO MOCNO KOCHAĆ, ale to ja pierwsza oddałam Mu duszę i serce. Będzie patrzył w twoje oczy,ale przypomni sobie moje. Będzie czuł twój zapach,ale podświadomie poczuje moje perfumy. Nie wymażesz mnie z Jego wspomnień. A gdy kiedyś będzie płakał, przybiegniesz do Niego, ale On się odwróci, nie pytaj dlaczego. Bo tam już będę ja. Sama dobrze wiesz, że o pierwszej miłości nikt nie zapomina. Ale nie smuć się jestem tylko wspomnieniem...
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1940 |
Raczkowanie
|
a cos o tym, za martwie sie ze przegina z trawką?? Ze nie ma kasy na to zeby mnie gdzies zabrac a na wypady z kumplami jest
![]() |
#1942 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ostatnie dni w szkole.. Porycze się na zakończeniu . Yeah wakacje, opuszczam stare mury i idę się dalej kształcić Koniec roku, koniec przygód w tej szkole. Mimo wszystko będzie mi przykro. Tyle zdołałam wymyślić. ![]() Cytat:
![]() Piękny jest ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1943 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1944 |
Raczkowanie
|
ja bym prosiła o tym, ze chłopak który mi siepodoba jest rzadko na gadu, a teraz jak juz jest to chciała bym żeby napisał i żeby wiedział , że opis do niego .. o tym, że czekam na ta żółtą kopertę przy jego imieniu.
błaagaam ! ; D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1945 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja już odpisywałam na tą prośbę , ale widocznie nie spodobało się
![]()
![]() |
![]() |
#1946 |
Przyczajenie
|
![]()
Coś o szczęściu, radości, miłości........ ?
![]()
![]() Edytowane przez Sunrisee_ Czas edycji: 2010-06-16 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1947 |
Rozeznanie
|
' dzięki Tobie mam takie wspaniałe trio- uśmiech, miłość, szczęście.<3 ' szczęścia nigdzie nie kupisz, miłość daje je gratis.<3 [nie mój] ' Kocham cię, kocham twój uśmiech. Dzięki niemu mam szczęście!<3 ' na twój widok serce zaczyna mi szybciej bić, pozakują się rumnience a w brzuchu wariują motylki. Tak, to napewno miłość.<3 ' za każdym razem gdy patrzysz na mnie ja cała wariuję. I wiesz? Kocham to uczucie! <3 ' cieszę się że mogę bez trudu powiedzieć 'jestem szczęsliwa' <3 ' gdy jest się szczęśwym wszytsko widzi sie w różowych kolorach. Ale ten cały świat koloruje ta wyjątkowa osoba! <3 ' jestem taka szczęśiwa, że zapomiałam już nawet co to 'ból' <3
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1948 |
Zakorzenienie
|
Opisy o tym,że jutro kończe 18 lat
![]()
![]() |
#1949 | |
Zakorzenienie
|
[FONT="Palatino Linotype"][B]
1). To już ten czas .Balowania czas! ![]() 2).Teraz pełnoletnia osoba .Ale przed tym impreza ! ^^ 3).Dojrzała osoba ze mnie będzie .Ale balowania czas nadszedł : ) 4).Bo ja tańczyć chcę, może nauczysz mnie jak na 18-nastce tańczy się ? ![]() 5).Pora dorosnąć. Czy dorosłość naprawdę zaczyna się od wielkich imprez? ![]() 6).Dorosłość atakuję! A co ja na to poradzę, że ja ciągle baluje? ![]() Tylko tyle , może akurat coś ![]() Cytat:
![]() ![]() Prośba! ![]() Jakieś krótkie, optymistycznie typu "jest pięknie " lub "ciut wesoło" z góry dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1950 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
' na maxa różowo! ![]() ' tak kolorowo jeszcze nie było ![]() ' nawet zdjęcia czarno białe przy takim nadmiarze szczęścia są kolorowe ![]() ' 100 % spełnienia i szczęścia ![]() ' i oby tak dobrze było już na zawsze! ' pełnia szczęścia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.